Cinderbloom

2011-12-31
15:05:36

Fixad & klar!

Är fixad, klar och taggad men klockan är bara tre.. Buuu..! Syrran lockade mitt hår och jag känner mig skitsnygg, yey! :)

Har ingen aning om var vi ska dra och så.. Men man hittar väl nånstans att dra sen senare nångång. Orkar inte bry mig, så länge jag får hångla med Neo på tolvslaget så är jag nöjd!

2011-12-31
10:29:34

Nyårs-morgon

Sitter på sängen och är trött, undrar om jag orkar gå och duscha än.. Jag ska först vara klar vid tre, för då får jag skjuts in till stan fast jag skulle kunna åka till Neo redan vid ett men det känns onödigt att vara färdigfixad så tidigt.. Åh, alltid denna eviga väntan de dagarna det ska hända något roligt.

 

Har inga planer än för kvällen, förutom att jag ska dricka och vara med Neo och förhoppningsvis hamna på någon fest där Mia också är. Vi har knappt pratat med någon och jag som alltid vill ha allting planerat känner mig lite stressad och orolig. Låg igår också när jag skulle sova och kände att jag inte alls kunde slappna av för att jag inte visste någonting om morgondagen. Men, men.. Jag får helt enkelt börja lära mig att allting inte går att planera.


2011-12-30
21:20:01

Mitt minne

Nu ska jag avslöja historien om mitt dåliga minne.

 

Det hände när jag var yngre och dummare, väldigt mycket dummare. Jag boffade bensin några gånger, (lade lite bensin i en påse och andades in luften i påsen), och efter det märkte jag att min hjärna inte riktigt fungerade som normalt. Jag gjorde detta några gånger, kanske fyra eller fem, men jag boffade även annat bara för att testa på. Det var väl kul sådär man fick hallucinationer, såg en massa skit och gjorde helt knäppa grejer men detta är ju väldigt farligt och det märkte jag ju själv också. Själv tycker jag att jag var en himla mycket segare förut, just efter att jag hållt på med det, jag har som lärt mig nu hur jag ska hantera min hjärna på ett lite annat sätt typ.. Eller så har jag bara vant mig. Men jag kommer ju aldrig få tillbaka hjärnan jag hade förr, jag var mycket smartare förr, mycket mer kvicktänkt och jag mindes saker som en normal människa. Nu kan mina kompisar berätta om roliga festkvällar eller andra grejer som vi har gjort som var roliga och så, och jag brukar inte komma ihåg någonting. Eller ja, visst kommer jag ihåg vissa saker men kompisarna måste då oftast förklara hela grejen före jag börjar komma ihåg något.

 

Det känns ju väldigt dumt nu i efteråt att man ens gjorde det.. Men man var ju yngre och dummare och ville testa och så, man kan ju inte ändra det förflutna så jag får väl bara fortsätta försöka bli smartare på något sätt.


2011-12-30
20:54:34

Bara för att leka härmapa
Nu härmar jag Egoina och snor hennes nyårslista helt rakt av. Men det gör väl inget, hon kan väl se det som en hyllning till henne? :)

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
- Nja det vet jag inte, jag med mitt minne är ju så roligt.. Jag har besökt Norge i år för första gången tror jag, och åkt flyg runt överallt själv och bott på hotell med Neo själv och så. Något mer spännande tror jag inte jag har gjort.


Har du några nyårslöften?

- Att börja träna, har tränat när jag var liten lite friidrott men förutom det har jag aldrig riktigt tränat i en längre period i hela mitt liv.


Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
- En klasskompis blev tydligen det, och sen någon av Neos kompisar tror jag.


Vilka länder besökte du?
- Finland och Norge.

Vad önskar du att du gjort mindre?
- Ingenting tror jag, är nöjd med året som varit.

 

Bästa minnet från 2011?
- Jag med mina minnen igen.. Men det bästa minnena är nog alla roadtrips till Norge med Neo, var ganska så kul ändå.


Bästa köpet?
- Ingen aning.. Kläder antagligen. Köper inte så himla mycket vettiga saker annars.


Vad spenderade du mest pengar på?

- Cigaretter och öl..


Gjorde någonting dig riktigt glad?

- Mycket säkert, brukar oftast vara rätt så glad, fast det kanske ingen tror.. ;) Gladast har jag nog varit när jag har fått se Neo igen efter några månader.


Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

- Mycket gladare tror jag.


Favoritprogram på TV?
- Olika serier som Simpsons, Family Guy, Scrubs..


Är det något du sakna 2011 som du vill ha år 2012?
-
Att vara 16, tror att mitt liv bara kommer att bli tråkigare och tråkigare hädan efter. Eller så inte, vem vet?


Vad ser du mest framemot med år 2012?
- Mina slutbetyg, fast jag tror att den terminen vi har kvar av tvåan kommer bli rätt så tuff så slutbetygen kanske inte är så mycket att se framemot. Sommaren är i alla fall något jag alltid ser fram emot!


Ja, det var ju kul att göra denna lista när man inte kommer ihåg någonting..

2011-12-29
21:35:44

Mer nyårstankar
Tror att det blir något i denna stil till nyår..

 

Det ser dock kanske inte så himla festigt ut men jag blev så sugen på att inviga mina nya svarta jeans och det.. Sen har jag alltid klänning på mig när jag går ut så det skulle vara lite kul att vara den där lite galna tjejen som inte behöver bry sig om strumpbyxorna går sönder för en gångs skull.

Fail att det är just nyår alla andra har klänning på sig och jag som alltid har klänning på mig kommer fira nyår i jeans.. Men om jag ändå ser rockig ut då så ser det väl också ut som att jag inte bryr mig.. ;)


2011-12-29
20:57:41

Lathet och kreativitet.

Gud, vad jag har tråkigt.. Har lust att göra en massa saker men jag orkar inte göra något. Antingen beror det på att jag är lite sjuk eller så är jag bara lat.. Jag tror nog att det mest beror på anledning nummer två.
Efter nyår ska jag i alla fall börja träna har jag bestämt mig för, får hoppas på att jag börjar få lite mer energi då också. Känns som att jag aldrig gör något nu för tiden.

Skulle nästan vela rita lite men jag orkar inte, brukade rita mycket förr men förr var typ två år sedan. Ända sen jag träffade Neo har jag inte orkat göra något kreativt. Har brukat skriva också hur mycket som helst förut, har flera häften fulla med dikter och berättelser och olika korta "noveller". Men nej, min hjärna har slutat vara kreativ, eller så har jag bara slutat försöka.

 

Jag tror att jag har lagt upp bilder på några av mina teckningar för typ jättelänge sen här på bloggen.. Inte helt säker dock.


2011-12-29
20:45:13

Taggade tankar inför nyår

Sitter med Mia och planerar lite inför nyår, jag tänkte att jag aldrig riktigt har festat på nyår över huvud taget så det ska bli roligt i år men tydligen har jag visst festat förra nyår.. Mitt minne är ju det bästa. Vi vet inte ännu alls var vi ska vara, det är ju ett litet problem för mig som är underårig var man ska vara och dricka när man måste dricka lite i smyg. Tur är ju att alla kompisar är över 18 så man kan vara hemma hos någon av dom.

 

Jag tror dock att jag fortfarande kommer att vara lite sjuk på nyår eftersom jag har varit lite småkrasslig nu i flera dagar och det inte verkar bli bättre. Men, men.. efter några öl så brukar man ju inte känna av att man är sjuk mer. Och vid tolvslaget ska jag i alla fall hångla med Neo! Mia sa att vi tydligen pussades förra nyår vid tolvslaget.. Kul att man inte minns något.. Det enda jag minns är att jag skämde ut mig inför Mias dåvarande på G kille och såg jättesliten ut och blev sminkad helt grön i ansiktet av någon tjej jag knappt kände. Men att jag inte kommer ihåg något beror inte på att jag var helt packad utan att jag har väldigt dåligt minne av en viss anledning. Den anledningen kan vi dra upp en annan gång.


2011-12-29
19:57:15

Queen of the Damned

Såg just denna film, som är en av mina absoluta favoriter. Lite fjollig är jag väl när jag sitter och älskar vampyrfilmer men jag har alltid tyckt om vampyrer, de är på något sätt så underbara och mystiska. Fast inte sånadär Edward-vampyrer från Twilight, riktiga vampyrer ska det vara! Skulle nog vela vara en vampyr ändå.. Tänk vad mycket man skulle kunna göra med sitt liv då, fast jag skulle bara vela bli det ifall jag skulle ha någon att leva i evighet med.

2011-12-29
18:18:09

Pizza till middag

Nu har vi alla som är hemma nu ätit pizza! Det blev att köpa tre familjepizzor men jag tror inte att det gick åt mer än två ändå. Fun fact: vi var elva stycken som åt, varav två småbarn så.. nio.

Det var ju lite stökigt men det blir det alltid när man är många, man får trängas runt bordet och hämta stolar från alla hörn och kanter, någon för vakta ungarna och ungarna skriker och de andra som äter låtsas att inte höra osv.. Men det är ändå mysigt med allt detta stök. Det är nog en av de främsta sakerna jag kommer att sakna när jag flyttar hemifrån.


2011-12-29
16:18:12

Note to myself

Dansa inte samtidigt som du håller i ett fullt vattenglas...


2011-12-29
13:29:18

Typ sjuk

Tror att jag är typ sjuk, har känt mig som förskyld i flera dagar men idag kändes det värre, huvudet är helt segt osv... Om någon undrar vad jag har på handen på bilden så är det ett brännmärke, råkade bränna mig på ugnen hemma hos Neos kompis för några dagar sen när vi lagade mat. Trodde inte att det skulle bli ett så "stort" märke..


2011-12-28
18:46:23

Update
Har inte bloggat så mycket på de senaste dagarna men det har ju vairt jul och allt så jag tror väl inte att så många har spenderat tiden med att läsa så mycket bloggar heller. Jag har haft en riktigt mysig jul, har bara varit hemma med familjen, alla har varit här förutom min näst äldsta syster och hennes familj, och det är väl en ganska lyckad samling av klanen ändå.

Just nu sitter jag bara och längtar till nyår, inte för att jag riktigt har någon snygg klänning som jag ska ha på mig men ändå.. Försökte leta idag efter en klänning när vi var och shoppade men jag hittade inte riktigt någon som var bra. Brukar alltid annars hitta en massa klänningar som jag tycker om.


2011-12-28
16:51:00

Shoppat!

Mina systrar gav mig en shopping-dag som julklapp, de skulle betala allt och de skulle vara mina personliga shoppingslavar. Skönt att ha någon som går och hämtar annan storlek osv när man testar och ger råd och allt sådant. En riktig rolig dag har vi haft, tack för det kära ni! :)

Och såklart måste ni ju få se allt jag har köpt.. ;)

 

Tub-halsduk!

 

Skinande vita vantar!

 

En brun lite hippieväska. Min förra svartas dragkedja sprängdes..

 

Brun T-shirt med tutt-dragskedja.

 

Svarta jeans. Att jag aldrig tänkt på att jag behöver ett par svarta jeans förr.

 

Örhängen.

 

En vanlig svart kofta som ändå var lite snyggare än vanliga svarta koftor.

 

Ett helt vanligt svart linne.

 

Svindyrt smink, men det ska tydligen vara bra för att täcka finnar och grejs. Typ alla mina systrar använder det, eller har använt.

 

En ny jacka! Den är inte glansig och den är mörkblå men min dåliga kamera plockar inte upp såna saker. Är fortfarande lite misstänksam om jag riktigt riktigt tycker om jackan men nog tror jag att den kommer bli uppskattad. Behövde ju en jacka hur som helst..

 

 


2011-12-24
21:25:00

När fjärilarna dör
Jag vaknade av att väckarklockan ringde med ett ryck. Jag stängde snabbt av den och hoppade upp ur sängen. Jag var full av energi fast det var så tidigt på morgonen men det berodde helt klart på att det var skolavslutning idag. Jag sminkade mig lite extra fint, puder, mascara, ögonskugga. Sedan borstade jag mitt långa bruna hår och klädde på mig. Valde en jeansskoj och ett gönt linne.
Morsan hade redan åkt till jobbet så jag fick sitta och äta frukost ensam. Gjorde snabbt en smörgås med ost och skinka och ett glas oboy.
- Ojj, jävlar! sa jag och slängde mackan i sopen, tog snabbt på mig mina skor och skyndade mig ut genom dörren.
Klockan var redan fem i åtta och vi skulle samlas i skolan klockan åtta. Som tur är så har jag det inte så långt till skolan.
På vägen dit tänkte jag på det 7:e skolåret som jag har gått ut idag. Det var inte ett så bra år i skolan, jag var mycket borta och bråkade med lärarna men jag klarade mig i alla fall. Samtidigt undrade jag om jag hade för fina kläder på mig och vad de andra har på sig.
När jag kom fram till skolan så träffade jag mina kompisar Ira och Natalie, de är ett år äldre mig och går nu i 8:an.
-Hej, sa de samtidigt och kramade mig.
- Hej, svarade jag med ett leende.
- Här, sa Ira och gav mig en cigg.
- Tack, svarade jag lite chockat eftersom Ira är en sån som håller sina cigg för sigsjälv.
Vi rökte och snackade om allas kläder, jag hade inte behövt oroa mig för att jag hade för fina kläder. Nästan alla gick runt med klänningar och högklackat.
Ira och Natalie var också uppklädda, Ira hade en ljusgrön klänning och Natalie hade en jeans skjol och skjorta. Jag brukade oftast inte klä upp mig och bry mig över mitt utseende över huvud taget men eftersom Ira och Natalie gjorde det så gjorde jag också det.
- Kolla vilken ful klänning, viskade Natalie och pekade på en tjej som är lite mobbad i våran skola.
- Mm, sa jag fast jag egentligen inte brydde mig och tyckte faktiskt att den var söt.

Vi satt inne i skolans samlingslokal och lyssnade på rektorns babbel och några tjejer som sjöng som vi gör varenda år. Fast för mig var det första gången i den här skolan, jag hade bott i en liten by några mil härifrån förut men när mamma och pappa skilde sig så ville mamma inte se honom någon mer. Fast jag hälsar fortfarande på honom på loven, och ibland på helgerna. Jag hade mycket kompisar där men det sista året jag bodde där så verkade de inte bry sig om mig någon mer. Mest troligt var det på grund av att jag hade fått några nya kompisar då, som rökte och festade och jag förändrades rätt mycket. Började sminka mig mycket och röka, det har till och med gått rykten om att jag knarkar fast jag aldrig har rört knark och jag har mått ganska dåligt över det.
När skolavslutningen äntligen var klar så träffade jag min bästa äkta kompis Amanda.
- Tjena Julia! Sa hon glatt och kramade mig.
- Tja! Sa jag och kramade henne tillbaka.
- Skönt nu när skolan är slut, eller hur?
- Ja, svarade jag och sedan gick vi hem till mig.

Vi pratade hela vägen och när vi var hemma så forstatte vi att prata i några timmar och spelade spel. Tiden gick och amanda för hem och jag satte mig framför datorn. Markus var online. Markus var en kille från Iras och Natalies klass som jag var lite småkär i. Han och jag träffades för ungefär ett och ett halvt år sedan när jag och min före detta kompis for och träffade hennes ex pojkvän och hans kompis, och hans kompis var då Markus.
- Hej, skrev han på msn.
Mitt hjärta gjorde en dubbelvolt innan jag fattade att skriva hej tillbaka.
- Hej
J, skrev jag.
Vi pratade ett tag om skolan och sådär innan jag skaffade mod och frågade om han ville träffas och hitta på något någon dag.
- Ja det skulle vara kul, skrev han.
Jag blev överlycklig och varm inombords.
Efter några timmars chattande blev jag trött och la mig i sängen för att sova. Det var lite svårt att somna eftersom jag inte kunde få bort Markus ur huvudet.
- Tänk att han faktiskt ville träffa mig, tänkte jag för migsjälv.
Jag tänkte på Ira också, hon och jag är faktiskt inte ett dugg lika.. Och jag kan inte vara migsjälv med henne, det är som att man måste se upp till henne och respektera henne. Har inte kännts bra att vara med henne på sista tiden. Hon har även ljugit om en massa saker och är emot min morsa, det var Ira som fick mig att börja hata morsan från första början. Jag bestämde mig för att prata med henne imorgon och kort därefter så somnade jag.

Jag vaknade nästa morgon vid halv ett av att morsan höll på att laga mat. Jag steg upp och gick till köket.
- God morgon, sa hon och log.
- God morgon, svarade jag trött.
Det var inte så ofta morsan var hemma, hon jobbade hela dagarna. Så det var lite ovant att ha henne hemma nu.
Jag gick på toa, klädde på mig och gick ut och rökte. Det var fint väder, solen skren och det var ovanligt lugnt och avslappnande. Jag bodde inne i stan så jag var van vid en massa bilder men idag hördes det bara några stycken.
- Måste väl bero på att det är sommarlov, tänkte jag och tog ett djupt bloss.
Jag satt och tog det lugnt ett tag före jag fimpade ciggen och gick tillbaka in. Jag satte mig framför datorn som vanligt. Amanda hade rest bort för att träffa sina släktningar i en månad så jag skulle få det ganska ensamt. På msn var Ira inloggad, vi pratade lite innan jag kom på att jag skulle ju prata med henne om att vi inte kan vara kompisar mer.
- Ira, vi kan inte vara vänner mer, skrev jag och bet mig hårt i läppen.
- Va? Varför det?
- Det känns så fel, förlåt…
- Ok…
-Då var det gjort.. tänkte jag och brast ut i gråt.
Tusen tankar for igenom mitt huvud medan det rann mer och mer tårar ner för mina kinder. Ira var en bra person, ibland. Och jag brukar inte vara en sån som dissar folk. Jag frågade hela tiden migsjälv varför jag måste vara så taskig, jag tyckte synd om Ira. Men efter ett tag så skärpte jag till mig och övertygade mig själv att det jag gjorde inte var mer än rätt.

Jag gick på en lång promenad och när jag kom hem så stod middagen på bordet. Vi pratade och åt tillsammans.
- Hur är det? Frågade hon som hon gjorde typ varje dag.
- Bra, svarade jag.
- Är du säker?
- Jaa! Varför skulle ja må dåligt, seriöst! Skrek jag och ångrade mig direkt.
Vi satt tysta och åt färdigt. Efter det satte jag mig framför datorn igen.
Den här gången var Markus online. Vi pratade lite ocj bestämde oss för att träffas om tio minuter.
Jag var jätte nervös, kändes som om jag hade en tegelsten i magen. Jag sminkade mig snabbt och klädde på mig, sa hejdå till mamma och gick ut. Mitt hjärta slog hårt, och jag undrade hur jag såg ut. Tiden gick för snabbt tyckte jag när jag var framme vid stället vi skulle träffas på. Markus var redan där.
- Hej, sa han och kollade mig djupt in i ögonen.
Jag blev alldeles varm och kunde inte tro att det var sant. Han hade så vackra klarblåa ögon, hur kan ens en människa vara så perfekt? Sedan kom jag på att han faktiskt hade sagt något, även om det var en dröm eller verkligehet så måste man ju svara.
- Hej, sa jag och log medans jag kände blodet rusa upp i mina kinder. Vi satt och pratade ett tag på gräset, mest om våra familjer och intressen. Jag fick veta att Markus hade tre småsyskon, fast alla var inte hans riktiga syskon. Hans mamma hade haft många män. Hans pappa bodde inne i stan ganska nära mig och hans mamma bodde lite utanför stan. Vi gick runt lite på torget och pratade ganska blygt med varandra. Markus hade på sig ett par hängiga jeans och en svart huvtröja. Det kändes så overkligt och härligt att gå brevid honom på stan medans solen gick ner bakom husen.
- Jag måste gå nu, kan jag få ditt nummer? Frågade han och kollade mig i ögonen sådär underbart som bara han kan.
- Visst, sa jag och rabblade hastigt upp mitt nummer.
Vi sa hejdå och skildes åt, på vägen hem tänkte jag bara på Markus och log hela tiden. Jag kan inte fatta att nu är vi äntligen på gång, att han faktiskt frågade efter mitt nummer. Det måste väl betyda att han vill träffas.
När jag kom hem så frågade morsan vart jag hade varit.
- Ute och träffade en kompis, svarade jag.
- Vadå för kompis? Frågade hon lite misstänksamt.
- Men en kompis från skolan, sa jag lite surt och gick in på mitt rum.
Jag stängde dörren och slängde mig på sängen, jag tänkte mer på Markus och log för migsjälv. Jag hade svårt att somna den här kvällen också, jag var alldeles för glad och pigg. Men efter ett tag så somnade jag ändå.

Jag vaknade nästan morgon medans jag log och tänkte på drömmen jag hade haft inatt. Jag hade drömt om Markus som vanligt, att vi gick på en sandstrand och höll varandra i handen. Drömmen slutade alltid med att han gav mig en kyss.
Jag kollade på klockan, den var kvart i 11. Jag steg motvilligt upp och undrade om Markus skulle ringa idag. Morsan började jobbet först om en timme så jag satte mig framför tv:n brevid henne.
Det var något program om folk som dejtar 10 stycken samtidigt, helt knäppt. Jag nöjer mig då med Markus.
Morsan var väl ändå inte så farligt tänkte jag och hade dåligt samvete över allt jag hade sagt och gjort till henne. Hon finns ändå alltid där för mig och bryr sig om mig.
-Stackars mamma, tänkte jag. Hon måste ha mått jättedåligt.
- Förlåt mamma, sa jag med gråten i halsen.
- Det är lugnt, sa hon medans en tår föll ner på hennes kind.
Vi kramade varandra och satt och pratade ett tag. Jag berättade för henne att jag hade träffat Markus igår och hon sa att det var roligt att jag träffade killar.
Sedan ringde min mobil.
- Hallå? Svarade jag.
- Hej, det är Markus.
- Hej, sa jag glatt.
- Ska vi träffas någonstans? Vi kan vara hemma hos mig om det går bra?
- Jadå, vi kan ju träffas på samma ställe som igår om typ 20 minuter.
- Okej, bra. Skynda dig, sa han. Hejdå.
- Ja, det ska jag, hejdå, svarade jag och sprang snabbt till mitt rum och fixade mig.
Jag la på ett tunt lager mascara och lite puder, det fick räcka. Sedan slängde jag på mig ett bar ljusa jeans och en grön tröja.
- Hejdå! Skrek jag till morsan och skyndade mig ut genom dörren.
Jag var nästan lika nervös som dagen innan, magen skändes som en tegelsten och hjärtat slog snabbt. Även den här gången tyckte jag att vägen till våran mötesplats var för kort, och när jag var framme så satt Markus redan där. Han såg så otrolig ut med sitt svarta mellanlånga hår medands solen lyste så vackert.
- Hej, sa jag och satte mig brevid honom på bänken och tände en cigg.
- Hej, svarade han och log. Ska vi fara hem till mig? Morsan är på jobbet.
- Visst, svarade jag.
Vi småpratade lite på vägen och när vi kom fram visade Markus alla rum.
- Och det här är mitt rum, sa han och öppnade dörren.
Det var ganska litet men fullt med saker. Det fanns en dator, två bokhyllor med en massa böcker och saker, och sen säng. På golvet låg det en laptop, lite kläder och papper.
- Det är lite stökigt, har inte orkat städa, sa han och log.
- Det gör inget, mitt rum är värre, sa jag och tänkte på mitt rum som har mer kläder på golvet än i garderoben och skrivbordet som är helt proppat med papper, böcker och en massa andra saker .
Vi satte oss på sängen och Markus hade laptopen i knäet.
- Ska vi se en film? Frågade han.
- Ja, det beror på vad du har för filmer, svarade jag.
- Jag har ganska mycket skräck men några komedier också.
- Jaså, få se, sa jag och tog laptopen från honom.
- Okej.
- Den har jag sett, den också, den var bra… sa jag medans jag bläddrade igenom mapparna på datorn.
- Den där är bra, sa han och pekade på en fil.
”The day after Death” hette filmen.
- Vad handlar den om då? Frågade jag.
- Om en familj, och pappan i familjen dör, och då börjar det hända skumma saker i huset.
- Jaså, nå vi kan väl se den, sa jag fast jag egentligen tyckte att det lät ganska tråkigt.
Jag var van med filmer om psykopater som låste in människor och skärde armarna av dom med motorsåg och en massa blod och skrik.
Vi satt tysta och kollade filmen, Markus förklarade lite här och var vad som hände och varför. Fast jag var ganska uttråkad. Efter ett tag ringde mamma…
- Hallå?
- Hej, maten är klar kom hem och ät, du kan ta Markus med dig om du vill.
- Okej, jag kommer snart.
- Vem var det, frågade Markus.
- Det var morsan, hon sa att maten är klar. Vill du hänga med o äta? Frågade jag.
- Okej, sa han och log.

När vi kom hem så satt vi och åt och pratade, det var makaroner och köttbullar. Markus och morsan pratade väldigt mycket, vilket jag tyckte var konstigt men bra så att morsan vet hur han är och kan lita på oss. Efter vi hade ätit så tackade vi för maten och vi gick ut igen.
Vi gick överallt vart man kunde gå, Markus tog mig i handen också ett tag och vi gick hand i hand. Men efter ett tag stannade vi och satte oss på en parkbänk medans solen höll på att gå ner.
- Du är fin, sa han och kollade mig sådär speciellt i ögonen igen.
- Haha, nej, det är jag inte, svarade jag och rodnade medans jag kände fjärilarna flyga runt som galningar i magen.
- Jo, det är du. Sa han och i nästa stund kände jag hans läppar mot mina.
Då stannade fjärilarna mitt i sina rörelser, det kändes så underbart, så rätt. Som att tiden stod still och vi var ett tillsammans.
Efter kyssen kramade han om min hand och log. Vi satt där ett långt tag och bara höll varandra i handen och småpratade. Men när solen nästan hade gått ner så bestämde vi oss för att gå hem.
Markus följde mig till min dörr.
- Jag ringer dig imorgon, sa han och log.
- Gör det, svarade jag och log tillbaka.
Sedan kysste han mig.
- Hejdå.
- Hejdå.

När jag kom in så slänge jag mig på sängen och lät fjärilarna i magen komma ut och flyga runt i rummet. Jag kunde inte tro det, betyder det här att vi är tillsammans nu? Jag kände att jag behövde prata med någon så jag bestämde mig för att ringa min bästa kompis Johan, vi har varit kompisar ända sedan vi var små. Fast jag har inte pratat med honom på ett tag nu.
Jag slog snabbt hans nummer på mobilen och väntade när signalerna gick fram, han var alltid seg på att svara.
- Hallå? Svarade Johan ganska trött.
- Hej, det är Julia, sa jag glatt. Sover du?
- Hej! Nä jag vilade bara.
- Jaha, okej. Nå vad gör du?
- Inte så mycket, har kollat på tv o sådär, du då?
- Inget, har du lust att träffas på torget eller något? Frågade jag.
- Visst, kommer dit nu. Hejdå.
- Okej, hejdå.
Jag sa hejdå till morsan och skyndade mig ut genom dörren.
Johan och jag har som sagt alltid varit bästa vänner, vi tänker alltid likadant och förstår varandra till 100%. Även fast det skulle ha varit 10 år sedan vi sågs så skulle vi ändå ställa upp för varandra.

När jag var framme på torget så såg jag honom sitta på en av de fula bänkarna.
- Hej, sa han glatt.
- Hej, svarade jag och kramade honom.
Jag satte mig ner brevid honom och tog fram en cigg.
- Vill du ha? Frågade jag.
- Jorå, svarade Johan och log brett.
Vi pratade om allt mellan himmel och jord, men när jag berättade om Markus så var han inte lika glad någon mer. Han såg faktiskt lite ledsen ut, men det berodde säkert på att han aldrig har haft en flickvän. Han har det ganska svårt att prata med tjejer och många gånger har jag fått prata med tjejer som han tyckt om för honom. Fast de har aldrig varit interesserade, även fast han ser bra ut men han är bara inte den typen som har flickvänner.
Jag bestämde mig för att byta samtalsämne.
- Har du sett någon bra film på sista tiden då? Frågade jag.
- Jo, jag såg en väldigt bra rysare för någon dag sedan, ”everytime you close your eyes” heter den.
- Okej, borde ladda ner den, svarade jag och la namnet på minnet.
Johan och jag var såna som bara älskade att sitta i soffan och kolla på film med en stor påse godis. Oftast när vi var hemma hos varandra så satt vi bara och kollade på film och pratade.
Efter en timme ungefär så blev det sent och vi var tvungna att gå hem båda två.
Johan följde mig en bit och sedan skildes vi åt och bestämde att vi skulle se på en film tillsammans någon dag.

Nästa morgon vaknade jag av att Markus ringde…
- God morgon, väckte jag dig? Frågade han i telefonen.
- Nejdå, ljög jag och satte mig upp på sängen medans jag gnuggade mig i ögonen.
- Okej, vad bra. Ska vi träffas idag?
- Jo, det kan vi göra, jag ska bara fixa mig lite. Du kan ju komma hit om typ en halvtimme eller något?
- Okej, pusshejs.
- Pusshejs, sa jag och la på.
Jag steg upp ur sängen och tog en snabb dusch, sedan klädde jag på mig och fixade håret. Kunde inte låta bli att tänka på mina fula finnar och önskade att de kunde försvinna. Precis innan jag skulle nypa en finne så plingade det på dörren, och fjärilarna började smyga fram ur sina gömställen.
Jag skyndade mig till dörren och öppnade, det var Markus.
- Hej, sa jag glatt när jag öppnade.
- Hej, svarade Markus, log och kysste mig.
- Ska vi gå ut? Frågade jag.
- Visst, svarade han.
När jag kom ut så tog jag upp en cigg och tände den.
Du borde sluta, sa Markus och kollade allvarligt på mig.
- Jag vet, jag ska, nångång.
Markus vände bort blicken och såg lite småsur ut.
- Jaja, sa jag och tog ett djupt sista bloss innan jag fimpade ciggen tvärt emot vad mitt beroende ville.
- Bra, sa han och log.
- Jävla bög, tänkte jag och log falskt.

Vi gick ovh pratade lite som vanligt när jag frågade om vi kunde gå hem till honom, och det ville han.
Han bodde i en 3:a ganska nära torget. Hans rum var lika stökigt som förra gången, bara lite mera kläder på golvet.
- Det är lite stökigt igen men jag har inte hunnit städa, sa han och log.
- Det gör inget, jag hinner aldrig heller städa, svarade jag och log tillbaka.
Han satte sig på sängen och jag satte mig brevid honom, han hade laptopen i knäna och stoppade på musik.
- Vad lyssnar du på för något? Frågade han och såg på mig.
- Mest hårdrock, svarade jag.
- Okej, sa han lite skumt och satte på någon lite smårockig låt av simple plan.
- Kallar du det här för hårdrock? Frågade jag och skrattade.
- Vadårå, frågade han.
- Här, jag ska visa, sa jag och tog laptopen från honom.
Jag knapprade in mig på youtube och la på ”lamb of god – walk with me in hell”.
- Det här är riktigt hårdrock, sa jag och gav tillbaka laptopen till Markus.
Han lyssnade lite konstigt och såg inte ut att gilla det så mycket.
- Vi behöver inte lyssna på det om du inte tycker om det, sa jag och log.
- Jorå, det här var bra sa han och la ner laptopen på golvet.
- Okej.
Vi satt brevid varandra och höll varandra i handen, jag lutade mitt huvud mot hans axel och han la armarna rnunt mig.
Musiken var ju inte så värst romantiskt men det kändes ändå härligt. Jag ville kyssa honom men vågade inte, och som att Markus läste mina tankar så kysste han mig.
Vi la oss på sängen och kkysstes medans jag kände hans händer på min mage och efter ett tag på mina bröst.
- Är det lugnt? Frågade han och lyfte på handen.
- Jodå, svarade jag och kysste honom.
Det kändes härligt men ändå så konstigt, och efter ett tag drog han händerna under min tröja. Jag oroade mig att det skulle gå för långt, men då tänkte jag bara på att det är normalt och skönt och lät honom ta på mig.
Vi låg där en lång stund, innan morsan ringde.
- Hallå?
- Hej, vart är du? Frågade hon.
- Hos Markus, hurså?
- Okej, maten är klar så kom hem och ät.
- Okej jag kommer snart, hejdå.
- Hejdå.
- Vem var det? Frågade Markus när jag la tillbaka mobilen i fickan.
- Morsan, svarade jag. Jag måste gå hem och äta.
- Okej, ses vi imorgon?
- Jo, du kan ringa mig.
- Okej, svarade han och följde mig till dörren.
- Hejdå, sa jag och kysste honom.
- Hejdå, svarade han och kysste mig tillbaka.
Jag gick ner för trapporna och lät fjärilarna komma ut och flyga runt mig. Markus var toppen, han var allt som jag någonsin kunnat önska mig. Han var som drömprinsen i alla filmer, och även om jag inte har kännt honom så länge, så tror jag faktiskt att jag älskar honom.
När jag kom hem kände jag doften av köttfärssås.
- Hej, sa mamma som satt vid köksbordet och åt.
- Hej, svarade jag och tog av mig skrona och satte mig brevid mamma med en stor portion köttfärssås och spaghetti.
- Hu är Markus då? Han verkar vara väldigt snäll, sa mamma.
- Jo, han är jättesnäll.
- Okej, vad bra. Föresten jobbar jag imorgon, jag lämnar pengar till dig så kan du äta hamburgare eller något, sa hon.
- Okej, svarade jag.
När jag hade ätit så la jag mig på soffan och kollade på tv, fast det var inget bra på tv…
Jag började istället tänka på hur glad jag är nu. Före jag och Markus blev tillsammans så var jag alltid ledsen och arg på morsan, jag brukade kalla henne för jävla kärring och en massa annat och skrika på henne. Det slutade alltid med att hon satt och grät och jag gick ut och rökte. Nu har jag börjat förstå hur jobbigt det måste ha varit för henne.
Mobilen ringde.
- Hallå?
- Hej det är Johan.
- Hej, sa jag glatt.
- Vad gör du? Frågade han.
- Inte så mycket, kollar på tv.
- Okej, kan jag komma? Frågade han.
- Jorå, svarade jag glatt.
- Okej jag är där snart, hejdå.
- Hejdå.
Jag la tillbaka mobilen i fickan och satte mig upp på soffan.
- Visst kommer du ihåg att du har tid hos psykiatikern idag klockan 5, Julia? Skrek morsan från köket.
- Ojj jävlar… sa jag tyst för mig själv.
- Ja! Skrek jag till morsan.
Jag kollade på klockan och den var kvart i 4.
Skulle bara hinna vara med Johan i ungefär en timme, om han inte ville följa med till PBU såklart.
Det plingade på dörren och morsan öppnade.
- Jaså Hej Johan! Sa hon glatt. Roligt att se dig igen!
- Hej, roligt att se dig med! Svarade han och log brett.
- Tja! Sa jag när jag kom till hallen.
- Tjenare, svarade Johan och tog av sig skorna.
- Kom v gåt på datorn.
Jag gick in i mitt rum med Johan bakom mig, vi satte oss framför datan och slog på lite musik.
Jag och Johan hade exakt samma musiksmak så vi kom alltid överens om vad vi skulle lyssna på.
- Har du hört Sonic Syndicates nya låtar? Frågade Johan.
- Nej, jag visste inte ens att det hade nåra nya låtar..
Johan tog över datorn och laddade ner dom till mig.
- Du kommer att älska dom, sa han och log.
- Va bra, jag börjar bli rätt less på mina låtar, sa jag.
- Less? Du har ju förfan typ 6000 låtar, sa han och skrattade.
Jag skrattade också.

- Julia! Klockan är kvart i sju, skrek mamma.
- Ojj, just ja fan.
- Vadå?, frågade Johan.
- Jag har tid hos PBU klockan sju, följer du med? Det tar nog inte så länge, frågade jag och försökte fjäska lite med att le så fint jag kunde.
- Klart jag följer med, svarade Johan.
- Bra, sa jag och gick till hallen med Johan bakom mig.
- Hejdå! Vi samtidigt när vi gick ut genom dörren.
När vi kom ut tog jag direkt fram en cigg och tände på. Johan hade inget emot att jag rökte, han snusade själv.
- Får jag lämning? Frågade han.
- Klart, svarade jag.
PBU var inte så långt hemifrån så det tog inte så länge att komma dit. Före vi gick in så stod vi utanför och rökte klart.
- Du kan ju vänta här och läsa tidningar eller något, sa jag och nickade mot soffan när vi hade kommit in.
- Okej, hejdå.
- Hejdå, det ska inte ta länge.
- Det är lugnt.
Jag gick in till rummet som jag brukade och där satt min psykiatiker Karin.
- Hej Julia! Sa hon och log brett.
- Hej, sa jag och satte mig ner i fåttöljen.
- Hur är det? Frågade hon.
- Det har börjat bli bättre, sa jag. Jag och mamma bråkar inte mer och jag har skaffat mig en kille.
- Nämen vad roligt! Hur är han då? Frågade hon nyfiket.
- Han är så underbar som en kille kan bli, sa jag och kände att jag rodnade.
- Va bra, så ska en kille vara, sa hon och log.
- Mm…
- Hur länge har ni varit tillsammans?
- Bara typ några dagar… Men det känns ändå som att jag har varit med honom i flera år, sa jag och skrattade.
- Jo, det kan vara så. Jag måste säga att du ser verkligen ut att må väldigt bra, jag tror faktiskt att du är den gladaste människan som satt sin fot härinne, sa hon.
- Haha, ja det måste jag nog vara.
- Ja, eftersom du mår så bra så finns det kanske inte så mycket mer att prata om, vi kan ju boka en till tid bara för skojs skull om du vill, sa hon och log.
- Ja det kan vi göra.
- Går det bra om… fem dagar samma tid? Frågade hon efter att hon hade bläddrat i sin anteckningsbok.
- Ja det går bra.
- Okej, Hejdå, ha det så roligt! Sa hon glatt.
- Jo, Hejdå, sa jag och gick ut genom dörren.
Ute satt Johan och väntade på mig i soffan.
- Det tog ju inte så länge, sa han och steg upp.
- Nej, jag sa ju det.
Vi gick ut, och hemåt.

Nästa morgon vaknade jag ganska tidigt, klockan 10. Jag steg upp och gick till duschen, när jag kom ut så tänkte jag göra mig lite extra fin för Markus.
Jag tog på mig ett par snygga och tajta jeans, sedan hade jag svårt att bestämma mig mellan två linnen. Men jag bestämde mig tillslut för ett svart linne med en ros på.
Jag tog fram ett par fina örhängen och ett halsband, sedan gick jag till toaletten för att sminka mig.
Jag la på lite mascara och lagom mycket puder för att dölja finnarna. Sedan piffade jag upp mitt hår och kollade mig i spegeln.
- Fan va snygg jag är, tänkte jag och putade med läpparna, fast sedan började jag bara skratta.
I nästa sekund ringde Markus.
- Hallå? Sa jag som alltid när jag svarade även fast jag visste vem det var som ringde.
- Hej gullet, sa han.
- Hej, kan inte du komma hit? Jag saknar dig, frågade jag lite blygt.
- Haha, okej Julia, jag är där om typ tio minuter, puss.
- Puss, sa jag och la på.
Jag borstade tänderna och kollade mig en sista gång i spegeln. Sedan bäddade jag sängen och slängde undan lite kläder från golvet.
Efter vad som kändes som en evighet så plingade det äntligen på dörren och jag skyndade mig för att öppna.
- Hej, sa jag gladare än någonsin och kramade honom.
- Hej, fan vad jag har saknat dig, sa han och kysste mig.
- Jag har saknat dig också, sa jag och vi kysstes igen.
Vi gick in i mitt rum och la oss i sängen, vi kysstes och höll om varandra ett långt tag.
- Jag älskar dig, sa han efter ett tag och kollade mig i ögonen på hans underbara sätt.
- Jag älskar dig med, sa jag och kände fjärilarna flyga runt i magen galnare än någonsin.
Vi kysstes och efter ett tag var hans händer på min rumpa, mina lår, min mage och mina bröst.
Jag älskade honom så mycket och det kändes så härligt att bara ligga här och veta att han älskar mig också.
Efter ett tag tog han av mig mitt linne och jag hjälpte honom med att ta av honom sin T-shirt, sedan kysstes vi igen…

Jag låg naken under täcket med Markus lite andfådd brevid mig.
- Gjorde det ont? Frågade han och kysste mig.
- Lite, svarade jag och log.
Miljoner tankar for igenom mitt huvud. Tänk att jag har blivit av med oskulden, bara sådär. Och det hade inte gjort bara lite ont, det har gjort förjävligt ont. Men det skte jag i, jag älskade ju Markus och han älskade mig, jag ville ju.
- Jag älskar dig, sa jag och kramade om honom.
- Jag älskar dig också gullet, men jag måste gå nu, sa han och drog på sig sina boxers.
- Gå, vartdå? Frågade jag chockat.
- Hem kanske? Sa han och spände bältet på sina jeans.
- Okej… ringer du imorgon?
- Mm, sa han, drog på sig sin T-shirt, sa hejdå och for ut genom dörren.
Jag låg kvar i sängen. Ensam, naken och ej oskuld.
- Varför var han tvungen att gå så snabbt…? Undrade jag. Hade han blivit sur, vad gick fel?
Jag bestämde mig att ringa Amanda, med Johan kan man inte prata sex och killar med.
- Hej, det är Julia, vad gör du?
- Hej, inte så mycket, vet du hur jävla tråkigt det är här med tråkiga gamla släktningar? Sa hon och skrattade.
- Haha, jag kan förstå det.
- Mm… Vad gör du då?
- Typ inget… Vet du vad?
- Vadå? Frågade hon.
- Jag har blivit av med oskulden…
- VA?! Med vemdå?! Nästan skrek hon i luren.
Jag kom på att jag inte hade berättat om Markus för henne, så jag berättade allting.

- Han hade bäl kondom? Frågade hon när jag hade berättat klart.
- Jo… det tror jag nog, svarade jag.
Nu när jag tänkte efter så hade jag ingen aning om han hade haft en kondom på sig, allt hade gått så snabbt.
- Tror?! Du kan ju förfan vara gravid.
- Jag vet, men inte är han så jävla dum att han knullar utan kondom, han vet väl själv att sex utan kondom oftast leder till barn, sa jag.
- Jaja, jag tycker i alla fall att du ska ringa Johan och gå och köpa graviditetstest, sa hon allvarligt.
- Men nej, jag ser ju sen ifall min mens kommer. Och klart att han hade kondom, jag är inte tillsammans med ett pucko.
- Jaja, men sköt om dig, jag måste gå nu. Hejdå, sa hon.
- Okej, Hejdå!
Jag la mobilen brevid mig på sängen och hade inget annat i tankarna än att jag kunde vara gravid…

Jag kollade på klockan, den var tio i åtta. Morsan skulle komma hem om tio minuter så jag skyndade mig att klä på mig och sedan tog jag pengar som hon hade lämnat till mig och fick ut för att äta hamburgare.
Jag orkar inte träffa morsan just nu…
På vägen dit så tänkte jag bara på Markus.
Varför var han tvungen att gå? Hade han kondom på sig? Är jag gravid? Var han sur…?
Jag måste prata med honom imorgon, jag älskar honom så mycket och bara tanken på att han skulle göra slut borrade ett hål i hjärtat.
När jag kom fram till Max så beställde jag ett maxmål.
- Ska du ta med eller äter du här? Frågade tjejen i kassan.
- Jag äter här.
Jag satte mig vid ett litet bord och tankarna strömmade igenom huvudet igen.
Tänk om jag faktiskt är gravid, vad ska jag göra? Jag är ju bara 14 år, vad skulle morsan säga, måste jag sluta skolan?
- Ett maxmål! Ropade tjejen bakom disken.
Jag gick fram, fyllde på muggen med cola och gick tillbaka till mitt bord.
Jag var inte så värst hungrig men jag hade ju inte ätit på hela dagen. Jag tog en tugga av hamburgaren, som smakade papper… Jag kunde inte sluta tänka på om jag var gravid.
Jag tog drickan i handen och slängde hamburgaren, jag hade ingen matlust så jag gick ut för att röka istället.
Jag tände på, tog ett djupt bloss och en stor klunk cola.
Jag måste prata med Markus, tänkte jag. Så jag tog upp mobilen ur fickan och ringde honom.
Signalerna gick fram men han svarade inte.
- Skit i det då, sa jag tyst för migsjälv och la tillbaka mobilen i fickan.
När jag hade rökt klart så satte jag mig på en bänk. Jag bara satt där och tänkte, och rökte en till cigg.
Efter ett tag så bestämde jag mig för att gå hem.
Jag slängde drickan i diket och gick med släpande steg. När jag kom hem så var klockan redan halv tio.
- Vart har du varit? Frågade mamma samma sekund som jag kom in genom dörren.
- Ute, svarade jag och gick in i mitt rum.
Jag stängde dörren och satte mig framför datorn. Det var ingen online så jag la på lite musik och slängde mig på sängen.
Tankarna kom tillbaka när jag låg där på samma ställe som när jag förlorade oskulden. Lakanen luktade konstigt, en lukt som jag aldrig kännt förut.
Vad hade egentligen hänt? Vi hade sex och sedan drog han? Han älskar mig, eller gör han?
Jag var så förvirrad, rädd och hjälplös. Fjärilarna flög inte omkring i mitt rum nu, de satt bara stilla och såg fundersamma ut.
Jag försökte sova, men jag kunde inte få ett endaste blund den natten, allting bara snurrade runt. Jag la på musik i min mp3 och försökte klura ut varför han bara lämnade mig sådär.


Jag steg upp nästa morgon vid 7 tiden efter en lång, sömnlös natt. Jag satte mig framför datorn och kollade på en film som handlade om två tjejer som luffade runt.
- Sådan vill jag också bli, en luffare, tänkte jag.
Ett tag efter att filmen hade tagit slut så ringde Markus, och fjärilarna kom smått krypande från sina hålor.
- Hej, vi måste prata om en sak, sa han.
- Hej, jag har också en sak som jag måste prata om, eller fråga dig.
- Okej, fråga på.
- Jo.. att… hade du kondom på dig igår? Frågade jag blygt.
- Nej, svarade han.
- Va?! Men jag kan ju vara gravid förfan!
- Men jag trodde att du gick på P-piller eller något eftersom du inte sa något, sa han surt.
- P-piller….? Frågade jag ännu surare.
Sedan följde en lång stunds tystnad innan han tillslut sa något.
- Men jag skiter i om du är gravid, gör abort eller något. Jag ville ändå bara ha ett knull, så det är slut, sa han och la på.
Först förstod jag inte riktigt vad som hade hänt, tankarna bara flög runt, ännu värre än igår.
När jag började förstå så brast jag ut i gråt, tårarna strömmade ner för kinderna och jag slängde mig på sängen. Jag kramade min kudde så hårt och grät tills jag inte kunde andas.
Det kändes som om himlen hade rasat ner, som att någon hade dragit bort en del av mitt hjärta, och där fanns bara ett stort svart hål.
- Nämen vad är det lilla gummarn? Frågade morsan och kom in i rummet.
- Dra åt helvete! Skrek jag och rusade ut ur dörren och ut ur lägenheten.
Tårarna rann och rann och folk glodde när jag gick förbi, men det sket jag i. Frågot snurrade runt i mitt huvud och jag satte mig ner på en parkbänk. Allt kändes förjävligt, som att livet skulle sluta, här och nu.
Fjärilarna fanns inte heller i magen längre, de låg på parkbänken brevid mig. Men de rörde inte på sig, de var döda. Döda av bruten kärlek.
Jag bestämde mig för att ringa Johan.
- Hej, det är Julia, sa jag medans jag försökte hålla tårarna borta.
- Hej, vad har hänt?
- Markus har gjort slut, sa jag och grät. Varför var han tvungen att utnyttja mig sådär? Han sa förfan att han bara ville ha ett knull och jag kanske är gravid, och han bryr sig inte ens!
- Lugna ner dig, vart är du? Frågade Johan försiktigt.
- Ute, svarade jag.
- Vart då? Frågade han igen.
- På torget.
- Okej, jag kommer dit, hejdå, sa han och la på.
Jag la mobilen i fickan och försökte stoppa tårarna, men det gick inte så bra.
Allt snurrade runt och jag ville bara dö. Jag älskade ju honom så mycket, det hade kännts så rätt, hur kunde han vara så falsk och inte ens bry sig ett dugg om att hans barn kanske finns inuti mig.
- Hej, hörde jag plötsligt en andfådd röst brevid mig.
Det var Johan, han hoppade av cykeln och kom fram till mig. Jag kunde inte få fram ett enda ord så jag kastade mig in i hans armar, och grät.
- Det ordnar sig Julia, sa han och höll om mig.
- Nej, det gör det inte, sa jag och grät ännu mer.
- Jodå, tro mig.
Jag grät tills hans tröja var helt blöt. Man kan inte beskriva den känslan, det gjorde så ont i hela kroppen, och hjärtat. Det kändes bara som att någon slitit bort halva hjärtat och stuckit en kniv djupt i den halvan som fanns kvar. Och sedan när jag tänkte på hur snäll Johan var som gjorde så mycket för mig så började jag gråta ännu mer.
När jag hade gråtit tills jag var helt slut så satte jag mig ner och tog fram en cigg till både mig och Johan.
- Tack, sa han och tog emot den.
- Var så god… svarade jag tyst.
Jag tände på och tog ett djupt bloss och torkade bort en tår från kinden med handen.
- Varför gjorde han slut? Var jag för dålig? Var jag för ful? För dålig på att knulla? Dålig på att kyssas, eller bara för dålig och ful över huvudtaget för honom? Frågade jag migsjävl mer än Johan.
- Julia, du är inte ful, du är den vackraste människan på jorden, sa Johan och la sin arm runt om mig.
Jag lutade mitt huvud mot hans axel och tog ett bloss.
- Det finns så många taskiga människor i världen, jag förstår att det känns skit just nu men du kommer att komma över det, tro mig, sa Johan.
- Jag vet… sa jag och slängde bort ciggen även fast det var ungefär halva kvar. Men tänk om jag är gravid då? Jag kan ju liksom inte behålla det, jag är ju bara 14 år…
- Klart att du kan behålla det om du vill, men det finns ju även abort också.
- Kan inte vi gå och köpa graviditetstest? Frågade jag .
- Okej, svarade Johan, fimpade ciggen och gick brevid mig.
Vi pratade inte så mycket, och jag visste ändå inte vad jag skulle säga. Johan visste alltid vad man skulle säga, eller inte säga. Nu visste han till och med att jag inte orkade prata, han hade alltid något smart svar till allting och visste exakt hur jag kände mig. Det behövdes inte ord för att vi skulle förstå varandra.
När vi kom fram till apoteket så hade jag ingen aning om vilket test jag skulle ta, för framför mig fanns det en hel hylla full av graviditetstest.
- Vilken tror du är bäst? Frågade jag Johan och kollade på alla olika test.
- Ingen aning…
Jag läste lite på baksidan av några test men efter ett tag så orkade jag inte tänka så jag tog bara en och började gå mot kassan. Jag betalade och gick ut med Johan tätt intill.
- Vi kan gå hem till mig om du vill slippa din morsa, farsan är inte heller hemma, sa Johan.
- Okej.
Vi var tysta hela vägen hem till Johan också, jag var nervös och ledsen och orolig och hade ingen aning om vad jag skulle göra om jag verkligen var gravid. Jag ville behålla det såklart, man ska inte döda barn, och allt har en mening, så om jag nu är gravid, så är det meningen att jag ska ha ett barn. Men samtidigt måste man offra hela sin ungdom, och skolan då…? Jag skulle börja nian, och vad skulle jag säga till barnet om pappan då?
”Din farsa utnyttjade mig för att få ett ligg och han hade ingen kondom på sig för att han trodde att jag gick på P-piller, så gick det till!”
Johan öppnade dörren till sin lägenhet och jag gick in.
- Jag fixar lite käk så kan du göra det där testet ifred.
- Okej, tack. Svarade jag och gick in på toan.
Jag hade ingen aning om hur man gjorde, även fast jag läste allt som gick att läsa, men när jag trodde att jag förstod hur man skulle göra så tog jag av mig byxorna och satte mig på toastolen.
- Ok, here we go, sa jag tyst för migsjälv och öppnade paketet.

När jag kom ut ur toan så satt Johan vid matbordet och såg frågande på mig.
- Man måste vänta typ tre minuter, sa jag och satte mig brevid honom.
- Okej, sa han.
Jag bet mig i läppen och kunde inte sluta darra med ena benet.
- Nervös? Frågade han.
- mm, och orolig.
- Ingen fara, sa han och kramade om mig.
En tår föll ner för min kind och jag fortsatte att stirra på den lilla skärmen på testet.
Efter en stund visade testet ett + tecken.
- Betyder det att du är…? Frågade Johan.
- Ja, svarade jag.
Jag var gravid. Ordet ekade i mitt huvud och yttligare en tår föll ner från min kind.
Johan kramade om mig igen.
- Julia, om du bestämmer dig för att behålla det så kommer jag att finnas här för dig och hjälpa dig så mycket jag kan, sa Johan.
- Tack, svarade jag med tårögda ögon.
Vi satt tysta ett tag tills jag tog fram mitt ciggpaket och gav det till Johan.
- Vadårå? Frågade han lite fundersamt.
- Ja, ifall jag nu är gravid, och ska behålla det, så måste jag ju sluta med dom där, sa jag och log.
Johan skrattade och tog emot paketet. Vi satt där ett tag och pratade om det skulle bli en flicka eller pojke och vad han eller hon skulle heta. Sedan plingade det på dörren, jag kollade frågande på Johan.
- Jag beställde en pizza, sa han och gick mot dörren.
Han betalade och kom tillbaka med pizzan i armarna.
- En kebbabpizza, en stoooor kebbabpizza! Sa han och log brett när han la pizzan på bordet.
Jag log tillbaka. Han tog fram två glas och hällde cola i dom, sedan delade han pizzan i bitar och satte sig.
- Var så god, sa han och tog en bit.
- Tack, svarade jag och tog en bit jag med.
Resten av kvällen så satt vi och pratade och skrattade och åt pizza. Jag hade blivit proppmätt på redan tre bitar medans Johan hade slängt i sig 7. Nog för att han var ju 17 så då äter man väl ganska mycket. Sedan satt vi bara och kollade på film och pratade.
När klockan hade slagit 10 så började jag gå hemåt och Johan följde mig till dörren.
- Hejdå, och tack för allt, sa jag och kramade honom.
- Det är lugnt, ta hand om dig, hejdå. Sa han och kramade tillbaka.
Jag gick in och satte mig brevid morsan på soffan och kollade på tv.
- Vart har du varit? Frågade hon.
- Hos Johan, svarade jag.
- Jaså, vad gjorde ni där då? Frågade hon.
- Inte så mycket, Markus gjorde slut idag.
- Nämen vad tråkigt, sa morsan.
- Och jag är gravid.
Morsan kollade chockat på mig.
- Gravid? Frågade hon lite konstigt.
- Ja, och jag tänker behålla det, sa jag och gick till mitt rum.
Jag satte mig framför datorn och la på musik. Amanda var online, så jag berättade allt för henne och hon tröstade mig så gott hon kunde. Sedan gick jag och sov…


Jag vaknade nästa morgon av att morsan höll på att stöka runt, så jag steg upp för att kolla vad hon höll på med.
I hallen stod det en spjälsäng med gosedjur och lite andra bebis grejer i.
- Vafan? Frågade jag förvånat och glatt.
- Ja, ifall du nu ska få ett barn så är det väl klart att jag stöttar dig lilla gumman, sa hon och log.
Jag kände en stor lättnad och en tår rann ner på min kind.
- Tack mamma, sa jag och kramade henne.

Ett år senare…
Jag vaknade av bebisgråt.
- Såja, ingen fara älskling, sa jag samtidigt som jag lyfte upp henne ur spjälsängen.
Jag vaggade henne i famnen medans jag gick mot toan för att byta blöja på henne. Hon var nu ungefär 3 månader gammal och var en frisk och glad bebis. Morsan hade hjälpt mig igenom allting, som Johan och Amanda också hade.
Jag har fortfarande inte kommit över Markus, men jag tänker inte på honom nåmer. Tror aldrig att jag kommer att komma över honom helt, han har lämnat ett djupt ärr som alltid finns kvar.
Johan har hjälpt mig väldigt mycket när det gäller Markus, han har pratat med mig varenda dag och alltid funnits där. Han har också skaffat sig ett jobb.
- Såja, sa jag och lyfte upp min dotter när jag lagt på en ny blöja på henne.
Hon skrattade och jag pussade henne på huvudet.
- Jag älskar dig, Sarah.

2011-12-24
11:20:39

Bling, bling.

Sitter just nu i rummet och undrar vad man ska göra.. Klockan är bara tjugo över elva, resten av systrarna kommer senare och det dröjer ännu flera timmar tills något händer. Ska väl börja spela eller något så går tiden lite snabbare. Vill bara få allting överstökat, och så vill jag äta mat.


2011-12-24
09:57:50

God morgon!

God morgon alla nu denna fina julaftonsmorgon. Har just kommit ut från den traditionella julbastun, en nagel lossnade medans.. Hittills har två naglar lossnat, så jag har väl klarat mig rätt så bra ändå? Får väl se hur många som lossnar sen när man börjar lägga på sig strumbyxor..

 

God jul!


2011-12-23
23:16:56

Lösnaglar!

Fixade just lösnaglar till mig, det blev väl inte världens snyggaste och några blev snea osv.. De kommer antagligen att lossna direkt imorgon på morgonen också men vad gör det, man hinner ju njuta av det så länge det varar. Det enda jag oroar mig för är att de kommer lossna och jag vet inte om jag har det där medlet som tar bort limmet osv, och sen kan jag inte göra något med mina naglar och de ser hemska ut.. Då är det ju tur att det finns handskar.


2011-12-23
18:50:52

En fartfylld dag!

Woke up 7 am, gotta eat cereal... lalallalaaaa!

 

Nej, men jag vaknade faktikst runt åtta idag och sen åkte jag iväg för att plocka upp min syster från en stad en bit härifrån med brorsan, sprang runt hela dagen med henne på stan och sen plockade vi upp hennes pojkvän som kom senare! Så det är egentligen allt jag har gjort idag, har just kommit hem och nu sitter vi och smygstartar lite på julborted och bara julmyser.

 

Detta drack vi till lyxfika! ;) Själv pallar jag inte alltid kaffe så jag tog varm oboy med marshmellows.. Syrran drack sen något kaffe med sojamjök där kaffebörnorna tydligen smakade bränt.


2011-12-22
23:11:41

Juletid, bastufrid, familjeliv.
Ligger just nu i sängen hemma i mitt rum och tar det lugnt. Mamma ska sova med mig inatt, vad mysigt! :) Vid julen brukar mina systrar komma hem och då är det ganska fullt i hela huset, så mamma brukar offra sitt rum och komma och sova bredvid mig istället. Mysigt ändå att sova bredvid mamma, och jag som ändå är så himla rädd om nätterna så tycker jag det är skönt att ha någon annan också i rummet, och så är det inte lika kallt om man sover två.

Var och bastade tidigare med en av mina äldre systrar, nummer tre i syskonskaran. Vi satt och babbla lite allt möjligt, kändes rätt så härligt. Har aldrig riktigt kunna prata så himla mycket med alla mina syskon för att jag alltid har varit så liten, men nu när jag också har blivit lite äldre så börjar man kunna komma närmare dem.

Konstigt det där att man alltid pratar deeptalk i bastun.

Såhär kommer vi systrar att se ut när vi blir äldre! :D Fast vi får väl hoppas på att färgen inte försvinner från världen.. Och sen är väl brorsan också inklämd där i bilden någonstans.. :) Och sen är vi ju 6 flickor.. Men ändå.


2011-12-21
22:31:28

Usch och fy!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14108573.ab

Gå in och läs denna artikel, själv känner jag mig helt förstörd efter att jag läst det, huj och blä och usch!

2011-12-21
21:47:10

Udda, udda, nuddade runda!

Här sitter jag och posar lite sådär halvmystiskt i ett rum med Barbies på väggarna i min mormors gamla tröja. En annan lite udda info är att jag har glömt hem min tandborste, vilket betyder att jag inte har borstat tänderna sen igår kväll. Men jag har gnuggat med tandkräm och sköljt med lysterine, det duger väl för någon dag? ;) Tänkte tidigare att jag kanske skulle våga låna Neos tandborste, men sen kom jag på att det är ganska så jävla äckligt..


2011-12-20
20:03:41

Hej hej hallå!

Och nej, mitt hår är inte ruffsigt.


Sitter just nu hemma hos Neos kompis, Neo spelar. Jag undrar hur många gånger jag skrivit just den meningen hit på bloggen... Själv sitter jag och dricker öl och försöker underhålla mig med annat. Hade min sista praktikdag idag, kändes lite sorligt ändå att veta att jag antagligen inte kommer se gamlingarna mer, de var ju så gulliga. :) Men det ska bli skönt att få sova till längre än 6 på morgonen.

2011-12-19
22:52:33

Hjärnstädande
Jag tror att jag ska skita i att köpa dom där elcigaretterna som jag tänkte köpa, visst är jag sugen på att köpa dom men jag pallar inte börja beställa och skit.. Sen är det väl roligare att spendera pengarna på att festa till nyår eller något istället. Om jag nu hinner festa så mycket, syskonen ska ju hem över jul och de lär väl stanna ett tag så hela jul-nyår kommer väl bli familje-"semester". Visst är det väl kul att få se alla igen (träffar inte alla mina syskon och deras familjer så ofta), men jag tror inte att jag har kommit till det stadiet att man föredrar lugna familjekvällar framför galna festnätter, men det kommer..

 

Och sen är våra familjekvällar inte heller lugna när vi är ens hälften, fast det förstår man ju. Många ungar och många syskon och respektives som inte har träffats på ett tag och har mycket att ta igen. Fast jag skulle inte byta ut min familj mot någon annan, och slänger man in sprit i våra familjekvällar så då har man en galen festnatt! Höh höh.

 


2011-12-19
22:36:25

D'oh
Ögonblicket då du spelar gitarr och inser att du suger på att sjunga.

Jag antar att det är så det känns att vara jättekåt och sedan se en gammal människa knulla en ko.

Typ.

2011-12-19
21:28:50

Mmmm.. Bacooon!

Jag blev plötsligt hungrig, sen kom jag på att bacon är gott.

 

Omelett-bacon! Det ser ni väl?


2011-12-19
21:04:53

Alltid lika roligt...
Varvade just ett spel, spelet slutade med orden "To be continued..", yey.

Nu till något mer positivt! Jag har sprayat mina skor idag så imorgon kan jag börja använda dem! :D Yeeeey! Hade inga dugliga skor idag så jag fick gå med de nya "bootsen" som har klackar.. Har alltid att gå med klackar i skolan, direkt man hör ljudet av klackar så vänder sig alla huvuden om. Det är typ samma effekt på klackljudet som att man skulle komma in genom dörren och helt plötsligt slå på världens death metal på högsta volym, minus att alla blir skrämda.
Så idag har jag ont i benen och är trött, men skit i det för imorgon är min sista praktikdag! Ska fira det med att ge bort två påsar med helt otroligt mumsiga juleskum till de som jobbar på avdelningen där jag har gjort min praktik. Fast sen tänkte jag fira ännu mer mot kvällen tror jag, är konstigt sugen på öl.


2011-12-18
22:47:43

Mina nya skor!

Har ju köpt nya skor som jag inte har visat för er, och jag som är en wannabe mode bloggare så måste jag ju såklart visa er dom då.. ;) Båda är köpta på skopunkten vilket kanske inte är så lyxigt, men det är billigt och man får köpa oftare skor eftersom skorna där går sönder efter några månader. :D

 

Ett par vanliga vardagsskor som går med både jeans och tights. Måste bara spraya dem före jag kan börja använda dem.. :)

 

Ett par typ likadana men med en ganska så bekväm klack, fungerade jättebra med tights och klänning som jag hade när jag invigde dem ihelg.


2011-12-18
21:49:16

Hemma.

Kom precis hem från praktiken, har sovit hos Neo också några dagar så jag har inte varit hemma på ett tag. Gött att komma hem och göra sig en macka och dricka ett stort glas mjölk, okej jag åt några godisar också..

 

Neo säger att han inte vill fira jul med oss hemma hos mig som han gjorde förra året, utan han säger att han istället ska sitta ensam, spela och dricka öl. Då är ju bara frågan, ska man tvinga honom att komma hem till oss eller ska man låta det vara? Tycker att det känns så hemskt om han ska sitta ensam på julafton, när han ändå kan vara med oss. Nå.. Han gör väl som han vill antar jag.


2011-12-17
22:07:17

Klippt mig!

Har ju glömt att jag har klippt mig, vet inte riktigt om jag är nöjd eller inte med resultatet. Vi försökte klippa snepannlugg men håret ville inte hållas så jag har lagt det som en vanlig pannlugg, känner mig ganska lol med det.. Nå, ibland måste man väl vara lite lol också.

 

Idag vet jag inte riktigt hur jag känner mig, huvudet känns tungt och jag är tjurig och hungrig och törstig och trött.. Men det var en kul kväll igår i alla fall, eller ja, sådär helt okej. Fick vara ute lite med mina nya skor också, yeaah! ;) Orkar inte ta någon bild på dem just nu..


2011-12-16
18:32:12

Nu är det fest!

Är inte alls taggad, känner mig helt borta i huvudet... >.< Känns väl bättre om en öl eller två antar jag. Drack igår också, så nu har jag inte kvar så mycket cigg som jag hade hoppats på. Lär bli att tigga lämningar av allt folk sen då.


2011-12-15
09:09:54

Riv upp mig
Vaknade här för ett tag, ligger fortfarande i sängen och orkar inte stiga upp. Kan säga att det var riktigt skönt att slå upp ögonen och se ett städat rum, helt underbart! :D Ska nog kanske börja städa lite oftare.. Men bara kanske.

Om några timmar ska jag till frissan, jag vet inte riktigt hur jag ska klippa mig ännu. Blir väl samma vanliga, uppklippt och snepannlugg. Fast jag funderar på att skippa klippa upp det denna gång, så att håret blir lite tjockare, eller om man bara klipper upp det lite grann. Äh, jag har ingen jävla aning..

Är väl lika att färga det knallrosa och snagga halva skallen.


2011-12-14
21:04:16

Ut från värmen och in i kylan

Och nej, jag syftar inte på att jag går ut ut, alltså utomhus utan ut från bastun in till mitt rum..

 

Har just bastat och har på mig världens snyggaste outfit, morgonrock, yllestrumpor och mössa. Ha, tur är ju att ingen behöver se mig just nu.. ;) Målade just naglarna på första gången på läääänge! :D Det får vara anledningen till att det inte blev så snyggt.. Nå, jag har alltid varit dålig på att måla naglar, t.o.m då när jag målade dem typ varje dag. Vissa saker lär man sig aldrig antar jag.

 

Nu ska jag bara ta det lugnt och kanske spela något spel och njuta av att få vara i ett städat rum och nybäddad säng. Kanske drar man fram gitarren ett tag också.

2011-12-14
19:09:28

En glimt av min svinstia

 

 

 

Såhär ser mitt rum ut just nu! Men det kommer nog inte hållas såhär städat så himla länge... Har även gjort av mig med en del onödiga grejer, det blev inte så mycket dock.. Hade en svensk och en finsk flagga också hängandes på väggen vid sängen men dem tog jag bort och hängde upp en annan tavla som jag inte har någon aning om vart den är ifrån. Huh, huh, säger jag bara...

 

Trötter.

 

Är helt slut i kroppen, har dampat runt på praktiken hela dagen från sju sen har jag nu städat. Nog är jag väl allt duktig. Fötterna värker som aldrig förr och jag känner mig helt vimsig i huvudet. Ska bara tvätta kläder och basta och sen ska jag nog sova..

 

Imorgon ska jag till frissan, och sen ska jag handla lite nödvändigheter och sen lär det bli att fara till Neo. Har lust att festa imorgon redan men jag tror inte att någon annan än jag är taggad, lär väl bli att festa på Fredag då.

 


2011-12-13
22:59:41

Kvällens humörsvängningar
Depp, damp, blä, stress, ångest! Hur kommer det sig att vissa kvällar är så jävla fridfulla medans andra är helt kaos utan anledning?

2011-12-13
21:04:22

Ännu mer helt slut..
Idag lämnade jag huset kvart i sju på morgonen och kom hem nu vid halv nio.. Snacka om att man har haft hemlängtan, och snacka om att jag har ont i fötterna! Har varit på praktiken hela dagen och stressat ihjäl mig. Tur är ju att jag bara har fyra praktikdagar kvar, sen är det slut med jävelskapet. Nog för att det har varit roligt och det har gått snabbt, men nog är det skönare att sitta i skolan och ta det lugnt.

Imorgon tänkte jag att jag skulle fara till Neo och sova, men han ska spela och dricka så han inte kan skjutsa mig till frissan dagen efter så det lär blir att stanna hemma. Tänkte passa på att gå och köpa nya skor och BH med mamma istället imorgon, sen ska jag nog försöka städa rummet, men det kommer jag antagligen inte hinna. Kanske hinner man på torsdag morgon, det ser ut som en jävla svinstia här inne.

Nå, jag kan väl skylla på att jag är vildsvin i kinesiskt stjärntecken..


2011-12-12
22:16:03

Helt slut

Nu ska jag då fan inte röra på arslet alls mer idag! Har just kommit hem från jobbet och gjort alla såna där "måste-saker", så nu ska jag njuta av resten av kvällen med att spela och sen ska jag förhoppningsvis få en god natts sömn så att jag orkar stiga upp vid 6 och vara på praktiken hela dagen imorgon. Tänkte att man kanske skulle behöva gå och köpa skor och BH men mamma hade inte tid imorgon. Det är ju hon som håller i pengarna.
Jag märkte för några dagar sen när jag gick till skolan för att äta lunch från praktiken att det samlades en snöboll under skon som växte och växte mer och mer när jag gick, hittade ett stor jävla hål på botten av skon. Skitskor, de var sönder lite här och var annars också, köpte dem nu på hösten för 600 spänn, great. Sen märkte jag att min BH ger mig typ "finnar" där vart BH-bandet går på sidan, helt skum. Sen är den annars också sönder och lite för liten och det är för tillfället den bästa BH annars som jag har så jag måste skaffa mig en ny sådan också..

Nå, nu spela!

2011-12-12
10:59:07

I don't give a fuck

Neo satt och lekte filosof här en dag och sa ungefär "Jag har kommit på hur man ska leva livet enkelt, man slutar bry sig!". Det är ju en helt okej teori faktiskt, varför ska man bry sig om en så jävla mycket saker i världen när man sen ändå helt plötsligt bara dör. Man kan väl leva livet gott och vara en bra människa när man ändå lever, för det är väl roligare att leva så än att spendera denna korta tid vi lever i fängelset.

 

Idag bryr jag mig i alla fall inte, jag har på mig en skitgammal adidas jacka/tröja för att visa alla det! Ser ut som någon hip-hoppare. :O Eller som mormor brukar säga, tror jag: hippi-hoppi.


2011-12-11
23:28:07

I've got a chill-feeling!

Åh, vad allting känns fridfullt just nu, men det är ju natt! :D Imorgon har jag praktik igen, är inte ett dugg sugen på att börja vakna upp för att fara någonstans, tur är ju att jag börjar först tolv. Är sugen på att spela något mysteri spel där man ska söka och pussla en massa saker, men jag hittar ingenstans där man kan hämta dem till mac och de som man får spela gratis en timme suger ju om man ska spela såna spel.. Klarat värsta mycket och sen ba "your free trial is over! Pay a lot of money so that you can finish this game in TWO hours!". Hittade ett roligt spel på appstore som var ett sådant spel, men där var det tyldigen också tid, man fick inte spela vidare om man inte betalade för det. Jävla bajs..

Mamma verkade höra mig när jag hade lite roligt för migsjälv här.. Lite pinsamt är det väl men ja.. Skulle hon fråga skulle jag bara säga "Jag onanerade! :D Nästa gång du hör mig så kan du bara höja volymen på tv:n!".

2011-12-10
23:30:57

Bakis eller?
Det är varmt och det är kallt, jag svettas hela tiden, magen känns jättemätt men ändå så är jag törstig och måste hälla i mig en massa cola, vill ligga ner, kan inte ligga ner för att magen lägger sig så konstigt, orkar inte sitta upp får ont i ryggen.. Snart hoppar jag väl ut genom fönstret.

2011-12-10
23:16:59

Nattfeeling

Fick såhär skön deppfeeling som jag brukar få ibland om kvällarna.. Även fast det känns deppigt så känns det ändå skönt, så fridfullt på något sätt. Man bara sitter och är seg och tänker på en massa random saker. Fast man egentligen inte ens tänker på någonting alls.

 

Imorgon ska jag nog åka hem efter att ha spenderat helgen här hos Neo, hittade ackord till en låt som jag tyckte jätte mycket om förut, jag skäms för att jag lyssnar på den för att det är en sådan "fjoll-låt", men jag tycker nog mest bara att den är bra för att jag lyssnade på den så mycket då ett tag, när jag själv var lite mer fjollig. I would walk a thousand miles med Vanessa Carton är det. Jag varnade för att den var fjollig.


2011-12-10
23:02:00

Bloggfynd!
Hittade just en ganska så grym blogg, diggar stilen på bloggaren :D thereseahl.blogg.se heter bloggen ifall ni vill kika.
Önskar själv också att jag hade såna där kläder, och kroppen för att kunna bära så snygga kläder. Men har varken råd eller ork för att göra sådant, så det är väl bara att fortsätta drömma.. :)

Ligger just nu i sängen och försöker att stänga ute rösten av Neo när han skriker i mumble (ventrilo-liknande program för spelnördar..). Han skulle bara spela tills nu men.. ja, ni vet ju hur det brukar bli.

Tror nog att jag ska klä på mig igen, sno en öl och röka en cigg, bara för att.

Thihi, ser ut som att jag har sådär kort, rockigt hår på bilen! :D

Skulle nog älska det.


2011-12-10
19:47:12

Nom, nom, nom, nom..


Vi var just och hämtade pizza, gött! Skräpmat är alltid så himla gott när man är bakis, väldigt konstigt..

Får se vad man ska hitta på idag då, verkar som att Neo ska spela hela kvällen så jag får väl underhålla migsjälv med något här. Har ju ett skitspel som jag hämtat som jag inte har varvat, så det lär väl bli att spela det tror jag.

Det var en jävla massa deeptalk igår om allting, men så blir det ju om man festar ända till 6.

2011-12-10
15:31:18

Bakis..
Man märker att man har haft kul igår när man mår som man förtjänar idag. Jag tror att vi var uppe till lite över 6 på morgonen, vaknade nu för någon timme sen, fast de flesta här ännu sover. Men det var en rolig kväll!
Sitter nu och försöker hälla i mig en öl så att jag inte får en spya-bakis, hatar att spy.

Huvudet är tomt så vi hörs antagligen först imorgon när man mår lite bättre.


2011-12-10
00:55:18

En kväll
Idag sitter vi och tar några goda, vi har kul som det alltid är när liknande sker. Folket har varit "uppe" och roliga konversationer har skett :D.  Folk gick, fyra sitter kvar. Femton var har alla kvar. Uppemot kvällen vi sitter och styr, gällande själva förmågan vår, har dock ingen här fyr. Kommande morgon ser många inte än, men på morgondagen vaknar alla ändå. Kommer alla må dåligt är ingen falskhet... Nu orkar jag ingen mer, vinen var god, ha kul ni med jesus blod! woho


Neo

2011-12-09
15:20:44

Party

Idag ska det festas! Är sådär lagom festsugen men inte alls sugen på att dricka.. Neo var gullig igår och köpte en ros och vitmögelost till mig igår.. :) Sen köpte han också en flaska av vårat favoritvin och en flaska av något annat random vin. Är dock inte alls sugen på att dricka upp de flaskorna.. :D

 

Nå, vi får se hur kvällen slutar, kvällen har ju inte ens börjat än.


2011-12-09
14:05:59

Memories of yesterday

Låg i morse i sängen och tänkte på hur jag längtade tillbaka till när jag var runt fjorton år gammal. Det var så himla mycket roligare då, jag var singel, gick på fester, smög ut om nätterna, hängde med kompisar dagarna långa, hade alltid så himla roligt. Men jag hatade tiden då när jag var där, jag längtade tills att allting skulle bli som det är nu, och nu när jag lever det som jag längtade efter då vill jag bara tillbaka till då. Även fast det var helt skit i skolan, halvt mobbning och mycket bråk med mamma och möten på både social, skola och psykiatriker, så var det så värt det. Det var så roligt, och jag kommer nog aldrig glömma den tiden.

Visst är jag lycklig nu också, jag har pojkvän som älskar mig, en hälsosam och fungerande relation med min mamma och det går skitbra i skolan. Men det är inget "action", inget äventyr.

2011-12-07
21:41:08

Jag har blivit en gamling.
För att klockan är tjugo i tio och jag ska börja sova! Undrar om jag kan somna till ljudet av bilmotorer 24/7 från filmen 2 Fast 2 Furious som går på tv nu.. Jag kan inte somna ibland utan att ha tv:n på för hör jag inget ljud och ser inget ljus så inbillar jag mig allt det och så blir det bara läskigt.

Kan inte heller sova så att jag ser ut genom något fönster för då inbillar jag mig en massa ansikten i det, och att ha en kroppsdel utanför täcket är helt uteslutet för annars kommer något spöke och drar iväg mig som i Paranormal Activity. Och jag kan inte heller sova med örat "öppet", alltså att jag inte har typ hår eller tröjan över örat för jag drömde en gång att en stor råtta kröp in dit och smärtan kändes så verklig så jag tror att en spindel kröp in och dog inne i örat när jag sov. Sen måste jag sova med ansiktet mot rummet så att jag ser allting och måste titta varannan sekund att allting är normalt.

 

Men är jag riktigt trött så somnar jag direkt utan att behöva oroa mig för något sånt här.


2011-12-07
21:21:06

Denna mångfärgade själ..
Ligger i sängen och funderar.. Igår var det Finlands självständighetsdag! Grattis i efterskott. Är ju själv "finne" fast jag har bott hela mitt liv i Sverige, ser migsjälv som en blandning. Förut har jag alltid sett migsjälv som en svensk och när jag talar om svenskar så säger jag "vi" och när jag talar om finskar så säger jag "finskar". Det är lite konstigt det där, man vet inte riktigt vad man är. Min mamma brukar alltid säga att hon är svensk, jag vet inte ifall det är för att förr i tiden så klassades svenska och Sverige lite mer som "finare" än Finland, eller så tycker hon helt enkelt att hon är svensk för att hon är svensk medborgare. Min pojkvän har bott hela sitt liv överallt i Sverige men han ser sigsjälv helt klart som en finsk.

Jag brukar tänka att det inte har så stor betydelse, men ändå så känns det viktigt på något sätt att veta vad man är och så. Har aldrig brukat tänka så himla mycket på det förr.

2011-12-07
20:58:17

Mina snygga photobooth bilder..

Visst tycker ni att jag borde bli modell? ;)

 

Satt tidigare hemma hos en kompis med typ halva kompisgänget, de tog en öl när de kom in genom dörren och sen skulle de gå till krogen och ta någon öl där också, bara sådär chill. Satt själv och smygsnuttade på en av deras öl och tyckte synd om mig för att jag varken har åldern eller pengar att hänga med. Längtar så mycket till just det där att komma hem med kompisarna och ta någon öl, fixa sig och gå på krogen. Fast inte såndär jävla nattklubb, utan en mysig krog där man sitter och kanske spelar biljard. När jag tänker på längtar jag tills jag blir 18, men oftast brukar jag inte vela bli 18.


2011-12-07
20:32:37

PLÄTTAR heter det!

Sitter just nu och äter plättar med pappa! Jag brukar alltid ha jordgubbssylt och socker på plättarna, brukade när jag var liten leka att jag la blod (sylt) över hela marken (plättan) och sen började det snöa (sockret). Men nu var det slut på sylt så jag fick ta såndär Bob marmelad istället.

 

Har just kommit hem från stan, har hängt lite med kompisarna efter praktiken. Har varit fullt upp nu så jag har inte orkat blogga, har bara varit på praktik och sovit men ändå.. Har inte heller hunnit träffa Neo nu på en vecka, han har ju dock varit i Stockholm halva tiden. Tänkte att jag skulle fara till honom imorgon efter praktiken när jag har varit hemma och duschat osv, men det verkar som att syrran behöver barnvakt så jag får väl se hur sent jag hinner ta mig dit då. Men man ska väl inte klaga. Jag tycker aldrig att jag har något att göra sen när jag har något att göra så stressar jag för mycket och sen klagar jag på att jag inte hinner göra någonting. Fast jag är en sådan person att jag tycker om att ha några timmar varje dag för migsjälv att göra det jag själv vill.


2011-12-06
11:16:53

Vinter

Baby sitter på fönsterbrädan och glor på Kisse som vågat ta sig ut i den kalla snön.

 

Nu verkar det ha blivit vinter.. Depp. Mörkt när man vaknar och mörkt när man kommer hem från jobbet/skolan. Blä.

 

Neo kommer hem idag från Stockholm, han har varit och hälsat på sina spelkompisar över helgen.

Jag ska snart börja åka till praktiken, är inte ett dugg taggad, tycker bara det är jobbigt nu.

 

Mamma sa vid frukostbordet att jag borde börja träna, usch. Hatar träning, det är som en press, som ett jävla.. tortyr. Nej inte vet jag.. Har aldrig tyckt om träning, alla i min familj tränar förutom jag. Kanske därför jag inte tycker om träning, för att alla har tjatat på mig i så många år att jag måste träna?


2011-12-05
23:08:41

Blint tänkande

Låg just och surfade runt på en massa olika bloggar och blev lite småsur för att ingen uppdaterar någonting, sen kom jag på att jag själv har en blogg som jag har börjat uppdatera ganska sällan..

Ligger just nu och glor på tv, har inten lust att sova ännu och jag behöver egentligen inte heller sova ännu, men ändå så skulle det vara skönt att sova. Åh, detta oändliga dilemma.

Jävla alkoholreklamer.. Blir så sugen på ett glas rött, har inte druckit rödvin på hur länge som helst känns det som. Och så dricker de rödvin på Scrubs också.. Fast nu var jag inte sugen på rödvin mer.

Det har snöat! Jag tror att det har snöat en gång tidigare här men det smälte bort direkt, får se ifall snön är kvar imorgon.. :)

Mia tyckte att mitt påslakan såg gammeldagsigt ut.


2011-12-05
20:28:20

Bastufolk

Världens suddigaste bilder, jag vet..

Baby följde med mig till bastun, visst är hon cool? ;) Det tog oss ett tag att få henne att sitta kvar och inte bli rädd och springa ut direkt, nu brukar hon sitta där hur länge som helst, så länge man inte börjar kasta vatten dvs.. Men det förstår man ju, katter har ju det bara lite varmare än oss... :D

 

Sitter just nu och funderar lite på hur jag ska spendera mina pengar denna månad, haha.. Kom på att jag inte kommer att ha råd att köpa p-piller om jag ska beställa e-cigaretter, men sen kom jag på att utan p-piller så kan man inte knulla och då är Neo lika mycket som jag skyldig att betala för dom, så han får betala för dom denna månad! Han betalar ju hur mycket som helst andra grejer som mat osv när jag är hos honom.. Men det sa jag ju såklart ingenting om när jag frågade honom om p-pillrena.. :D

 

Syrrorna är fortfarande lite skeptiska mot att köpa e-cigg till mig och hittills verkar det inte som att någon kommer att köpa dom. Men det förstår man väl på sätt och vis, i deras ögon är jag ju fortfarande det där lilla barnet och tanken att köpa "cigaretter" till denne är väl inte sådär helt okej. Vad roligt att jag kan beställa dem själv istället då. ;)


2011-12-04
23:00:29

Aliens

Ligger i sängen och glor på något alien program just nu, de är ju helt knäppa. Fast konstigt att tusentals personer säger att de har blivit kidnappade av aliens och att alla har ungefär samma berättelse och att det finns folk som kan typ intyga att de har blivit kidnappade. Jag pallar inte ens tänka i de banorna att det ens skulle vara sant, får bara sådär äckelkänsla. Samma sak om jag sitter och funderar på om Gud finns och hur allting går ihop med allt, rymden osv, jag pallar inte tänka sånt.. :D Blir bara så läskigt och komplicerat, men det är väl så vi människor fungerar, vi är rädda för det vi inte vet någonting om.


2011-12-04
21:08:42

Blah, blah, blaaah...

Idag har jag inte gjort något så himla speciellt, har legat i sängen med Mia hela dagen typ, lagat tacos, spelat Guitar Hero, har inte spelat det på hundra år så det kändes ganska roligt. Sen såg vi även den hemska filmen som alla pratar om, A Serbian Film. Vi trodde att den skulle vara världens hemskaste och att vi skulle få men för livet, ja ni vet.. Den är ju "bannad" i både Brasilien och Australien, men sen när vi väl såg den så tyckte vi inte att den var så hemsk som alla sa. Visst var den ju äcklig och ganska så konstig, men vi trodde nog mer om den. Fast det är ju en positiv sak, vi fick ju inte men för livet nu.

Nu har Mia i alla fall åkt hem och jag sitter här ensam och undrar vad jag ska göra. Tittar just nu på 2 & a half men, spelade just GH men jag blev sur för att knapparna laggade och jag förlorade. (Jaaa, det var faktiskt knapparna som laggade och inte jag..).

Random konst.


2011-12-03
22:57:15

Update

Ligger just nu hemma med Mia i mitt rum, vi har ätit hela dagen eftersom vi är bakis och är man bakis så äter man, så är det! Vi har också sett Hangover 2, den var helt okej, inget speciellt direkt.
Vi var ute igår till typ 6, kommer ihåg att jag skrattade jättemycket när vi skulle sova för att jag tyckte det var så roligt att gå och lägga sig den tiden man brukar stiga upp nu när jag går på praktiken. Var en hyfsat rolig kväll, fick mig ganska så mycket skratt och inget skämmigt hände, inte vad jag kommer ihåg i alla fall, eller som jag tycker är skämmigt.
Jag har också pruttat hela dagen och Mia verkar vara ganska less på det, fattar inte hur inte hon pruttar hela tiden? Jag gör alltid det när jag är bakis, skiter, pruttar, dricker och äter. Som en bebis!

Nå.. nu ska jag väl koncentrera mig mer på att ligga i sängen och dricka vatten.

2011-12-02
17:38:46

Bajsbloggande

Bokstavligt talat. Sitter just nu på toa och tycker om min macbook, alltså.. Tycker om den för att man kan ha med den på toa.

Idag gjorde Kisse en väldigt rolig sak, han missade handfatet och nuddade bara det med "händerna" när han skulle hoppa upp dit. Skulle jag ha filmat det så skulle den ha hamnat på funny cats videor, synd att man inte filmar varje sekund av sitt liv.

Om mitt "inlägg" på facebook till syrrorna om att de ska köpa e-cigg till mig så fick jag ett svar från en av dem "LOL!", så det verkar ju inte bli att de köper e-cigg till mig tror jag.. Får väl börja spara pengar till det själv.

2011-12-01
21:36:18

Rökhjälp.

Jag har just bett min familj att köpa e-cigaretter till mig, orkar inte rabbla upp vad det är för er som inte vet det så gå in på typ www.shop.oddwolf.se för att läsa om det. Morsans svar var typ "suck, meh, varför det? idiot!" Nej men.. hon ville hur som helst inte att jag skulle ha såna, tror jag. Fast jag tror mer på att hon behöver lite tid på sig att tänka över det och bekanta sig med idén. Sen skrev jag ett långt inlägg på facebook till mina systrar om hur de kan köpa det till mig i julklapp, det är lite över min ekonomi, fast ja.. Jag kan ju spara pengar till det, vilket jag tror jag gör ifall det inte dyker upp i en julklapp under granen.

Jag har ju rökt sedan jag var tolv, vilket är ungefär fem år, känns sådär hemskt att tänka att man är 16 och har rökt i nästan fem år.. Sen har jag ju varit halvt rökfri nu i över tolv veckor, det har ju gått sådär. Har rökt även fast jag inte ska, inte dagligen men ändå, sen är jag bara på så himla dåligt humör hela tiden och äter himla mycket för att jag är sugen på cigaretter. Jag tror att dessa e-cigaretter skulle fungera ganska bra, för då har man ändå känslan att röka, och man sätter sig ner ett tag någonstans, blåser luft in och in och på de sättet får den där lilla avslappningsstunden som när man röker. Tror ju knappast att jag skulle sitta och blåsa in och ut utan en cigarett.

Nå, vi får väl se hur detta går.

Jag håller i alla fall tummarna.. :D


2011-12-01
20:17:52

Kvällsfilosofi

Åh, vad jag hatar att jag inte är född snygg och smal i en rik familj. Fast å andra sidan tror jag nog att jag hellre är jag än en "rik bimbo". Och om jag skulle arbeta mig upp till att bli rik, snygg och smal så skulle det antagligen ta flera år, och då är jag hur som helst inte ung mer, och därmer inte snygg mer. Och sen har jag bara jobbat arslet av mig i hela mitt liv för att sedan kunna föda rika bimbos. Men nog skulle det vara härligt att få vara en rik bimbo för ett tag.. Varför vill vi bli rika bimbos? Är det 2010-talets ideal? Vad hände med att man ville bli en smart forskare..?

Äh, får inte ut någonting av mina tankar just nu, är alldeles för snurrig av denna snurriga värld.


2011-12-01
19:53:09

Rockstar

Har ni inte sett denna film, alltså Rockstar, så måste ni faktiskt se den tycker jag.. ;) Skitbra story, Jenifer Aniston, och bra musik! Älskar sånhär lite gammeldags hårdrock, inte såndär "jag är den ondaste och tuffaste och fetaste killen med de svartaste kläderna och mest piercingar i världen musik", om ni förstår vad jag menar. Önskar att jag kunde leva som ung på typ.. 80-talet. Allt verkar ha varit så mycket roligare och lättare då, eller i alla fall roligare..

Det enda vi unga gör idag är att glo på skärmar.


2011-12-01
19:24:16

Så jävla kallt

Det är svinkallt i mitt rum, fryser jättemycket om händerna eftersom det är det inte det enda som är täckt av tyg.. Förutom ansiktet då. Fattar inte hur det kan vara så kallt här, visserligen har ju inte mitt rum lika mycket såndär värmegrejs i väggarna som resten av huset men ändååå.. Såhär kallt kan det väl inte bli?

 

Jag ska då i alla fall fara och basta, även fast jag har tvättat håret igår och måste göra det imorgon också ifall jag ska fara någonstans.. Ids ju inte gå runt och lukta kiss i håret som jag tydligen gör enligt Neo. Alltså jag kissar inte i mitt hår, det skulle ju vara en talang.. Men när jag är på praktiken där folk kissar mycket och vi måste vara med om deras kissdilemman så händer det väl att lukten av det sätter sig i håret. Förutom kiss-luktande hår så får man värkande ben från praktiken... Har ont hela vägen från tårna till låren, helt sjukt. Kommer väl få vakna av kramper i benen inatt som jag ofta gör när jag har ont i benen.