Cinderbloom

2011-10-28
13:39:52

Hemma hos Mia!
Sitter just nu hemma hos Mia! Jag har redan lust att börja fixa mig men det är fortfarande typ i alla fall fem timmar kvar tills man kan dra till festen, haha.. :D Skoldagen gick bra, hade typ två prov, det ena klarade jag galant, är 90% säker på ett MVG, och det andra som var en bokrecension men typ ett prov gick det inget vidare... Det blev ingen bra story hela grejen, utan jag tog mest bara med sånt som man var tvungen att ta med, men helt okej blev den väl.

Aja, ska börja.. vet inte, nånting i alla fall. Monica är också på väg hit, yey! ;D


2011-10-28
11:39:40

Halloween!
Jag vet inte om man egentligen firar halloween denna helg eller nästa men vi ska i alla fall fira idag! ;D Är sjukt taggad, känns som att jag inte har sett vännerna på tusen år. Jag och Mia ska vara 70-talare, fast vi ser nog mer ut som 80-talare. Men saksamma, vi kan ju inte sånt där ändå. Pappa som är född på 50-talet sa i alla fall att jag såg ut som någonting mellan 60- och 80-tal. Så halvlyckat blev det ju ändå. :) Vi ska väl dra på en fest här i stan, fast det ska komma dit en person tror jag som jag inte riktigt tycker om och har lite oavklarad business med så jag tror inte att jag kommer orka vara där så himla länge. Men vi drar säkert hur som helst någon annan stans då.

Återkommer.


2011-10-26
14:10:45

Neos fina tatuering.

Titta, vilken fin tatuering jag ritade på Neos arm när jag var i Norge! :) Den blev dock inte så vacker som jag hade tänkt mig.. Men ändå.. :D

 

Sitter nu och ska ha en jättetråkig lektion... Det enda vi gör är att prata, visst är det väl ganska skönt ändå att man får poäng för att man bara ska sitta här och lyssna och göra lite småuppgifter, men det känns ju lite onödigt.


2011-10-26
13:28:57

Hej mina kära!

Hej mina kära, jag beklagar för att jag inte bloggar något nu för tiden, men som sagt är min laddare sönder och jag väntar just nu på svar från datagubbarna i skolan. Sitter just nu och blir plågad i armen av min klasskompis, hon tar blodtryck-test på mig. Det är väl sånt vi gör för det mesta i skolan.

Annars dåå? Jag har pluggat som en tok inför ett prov som jag hade idag, och eftersom jag borde ha gjort det provet för typ två veckor sedan så skulle jag egentligen bara få G på detta prov, hur bra det än var men jag fick tydligen MVG för att det var så bra! Yeeey! :D Så jag är stolt över det i alla fall. Nu tänkte jag att jag skulle få ta det lugnt resten av veckan, men nej, jag har prov på Fredag igen, och det måste jag nog plugga till ännu mer än vad jag har pluggat till provet jag gjorde idag... Så, det lär inte bli att ta det lugnt föränn på.. Söndag. På Fredag efter att jag har gjort provet ska det vara Halloween-fest. Får se om jag kan ta nå bilder sen, kan man väl säkert. Eller så inte.

 

Aja, ville bara meddela att jag lever och jag tänker på er! <3 Nu ska jag gå och plåga mina klasskompisars armar.


2011-10-24
09:17:47

Back in school

Nu är jag tillbaka! Halvt i alla fall. Lånade en laddare från min kära lärare och min macbook lever! Lämnade in min laddare till datagubbarna i skolan och de skulle försöka fixa den. Det kan hända att jag måste köpa en ny, för att tydligen är det mitt fel att den inte funkar, eller något sådant. Skitsnack.

 

Det var hyfsat skönt att komma hem igår, hem till min egen säng och mitt eget rum. Kändes dock ganska konstigt att vara hemma, jag har ju inte varit hemma på nästan en månad.. Ännu konstigare kändes det att gå till skolan imorse, det var ju mörkt ute och allt, inte ska man vakna då! :D

Min katt Baby verkar vara sjuk eller något, som att hon har det svårt att andas på något sätt. Ser ut som att hon håller på att spy ibland men jag tror att det bara är något i halsen som typ slem eller något. Läskigt var det i alla fall.. Fast hon överlever, hon överlever allt! ;)

Titta, vilken flörtig bild jag hittade på henne! ;)


2011-10-22
21:15:33

Resan hemåt
Imorgon åker jag hem, med tre olika flyg. Har fått checka in via nätet i alla fall och fått välja sittplatser, tog fönsterplats på alla tre flyg, moahahaha!! Annars är det ju inte så roligt att flyga ifall man inte får se att man flyger.. Får se hur det kommer att gå, sist så gick jag vilse på Arlanda för att jag kom till terminal 4 och var tvungen att springa till terminal 5 för att åka med nästa flyg och jag hade ingen aning om vart det var, jag har fortfarande ingen aning om var det är. Får väl fråga någon... Aja, det kommer säkert att gå bra, men det kommer nog att vara ganska sorligt att säga hejdå till Neo. Fast det har man ju gjort så många gånger nu så det kanske inte blir så hemskt.. Hoppas jag i alla fall.

Random bild på mig och mina systrars döttrar för någon sommar sen.

Älskar dom där mjukisbyxorna, har faktiskt på mig dom nu, även fast det är hål i dom på några ställen.. :D


2011-10-21
12:54:33

Update
Uppdaterar lite här från Neos dator.. :D Sitter just nu och väntar på att de ska komma tillbaka, de är och handlar och sådant.. Så ska jag springa till banken och hämta ut pengar och sen vet jag inte vad vi ska hitta på. Det är ju Fredag så det lär väl bli att ta någon öl tror jag. Ja, så mycket mer har jag inte att säga. Det är mycket roligare att blogga på maccen än på en vanlig pc... :( R.I.P Macbook.

2011-10-20
11:53:23

Bloggkrasch
Min macbook har typ gått sönder, laddaren funkar inte och datorn är helt konstig. Så jag kommer nog inte blogga på ett tag, jag åker hem på Söndag och får titta på Måndag i skolan om dom kan fixa den. So long!

2011-10-18
12:59:59

Läskiga vibrationer
Var just ute på balkongen och rökte och allting där hade vibrerat sig till en kant för att de håller på och härjar där med en massa traktor-maskiner. Hela jag vibrerade när jag satt där, och det kändes inte skönt, (det skulle ju ha varit något), utan det kändes läskigt, som att hela balkongen skulle rasa ner när som helst!
Nå... Jag tror jag ska utnyttja allt detta härjande och väldigt högljudda arbetet och härja lite själv här inne.

 

Föresten så åt jag Flygande Jakob till frukost, nam!

Dock så åt jag just den delen som Neo hade gjort och jag hittade skinnbitar och ben.. Jag skyller på männens hjärnor.


2011-10-17
17:29:50

Flygande Jakob!

Idag äter vi flygande jakob med inslag av brända baconbitar! :) Så går det när jag springer till affären och köper ris och lämnar allt åt Neo.


2011-10-17
14:20:06

700 inlägg!

 

700 inlägg, grattis bloggen!


2011-10-17
14:10:36

Drömmar
Nu har jag skrivit två halvambitiösa halvuppsatser som jag blev helt halvnöjd med. En var ett referat som jag skulle skriva om någon grej och den andra var en uppsats som jag skrev om dödsstraff. Men enough about that.

Inatt drömde jag en massa konstiga drömmar. För det första så drömde jag att jag var gravid, och jag och Neo bodde i en lägenhet tillsammans och min syster Supermom som jag har skrivit om här på bloggen förut kom till mig och hjälpte mig med en massa baby-grejer.
Sen drömde jag att jag ringde djävulen på numret 666, det var vinter och mörkt ute och jag var rädd och sen helt plötsigt stod det någon gubbe framför mig, kommer inte riktigt ihåg hur han såg ut eller något men det var en man i alla fall, som var djävulen. Jag vaknade och var skiträdd men lyckades somna om ändå för jag var så trött.
När jag somnat igen drömde jag om min barndomskompis över gatan hemma, jag och han skulle fara ut och gå eller något och så började hans mor och hans syster följa efter oss, så jag skrek till hans mamma och undrade vad hon hade emot mig och en massa sådant. Och det blev ett himla bråk, och plötsligt var det hon, systern och min kompis och mina föräldrar som satt runt ett bord, liknande ett socialkontor och bråkade om denna sak.

Helt skumt.. Jag läste på nätet när jag vaknade att drömma om djävulen aldrig betyder något gott, det kan betyda att jag bedrags av falska personer..?
Ajustja! Sen drömde jag att det sprang någon råtta i huset där jag och Neo bodde när jag var gravid, och den födde ungar i våran säng och jag slog dem med en sko så att alla ungar dog. När jag läste om det så står det att drömma om råttor betyder att jag kommer få många fiender, men om de anfaller mig och jag besegrar dem så har jag inget att frukta från mina ovänner.
Läskigt.. Det där med djävulen skrämmer mig lite.

Önskar att jag hade en personlig drömtydare och en psykolog som jag alltid kunde få svar av på sånahär funderingar.


2011-10-17
12:51:39

Ensamhet
Åh, vad skönt det är att vara ensam. Alla är på jobbet så jag har hela lägenheten för migsjälv, gött! :) Hitills har jag inte gjort så mycket, har duschat och sådär.. Tänkte att jag ska börja plugga något nu så att jag kommer igång, har ju bara denna vecka på mig, och jag har ganska mycket jobb kvar.. Trodde att jag skulle hinna snabbare men när man är ledig så orkar man bara inte göra skoluppgifter, fast jag har ju aldrig riktigt varit ledig heller.

Aja, nu ska jag börja plugga, hörs!


2011-10-16
17:52:16

Lite gladare

Jag och Neo har just tittat på The Notebook, det var faktiskt en helt okej film om man tycker om att titta på romantiska filmer. Har varit lite deppig hela dagen, tror att vi hade ett "bråk" som man brukar kalla det igår, men inget stort. Skönt att veta att man kan bråka tillsammans i alla fall. Jag vet inte ifall det kommer bli någon ändring på det hela hur som helst, men just nu orkar jag inte bry mig så mycket om det.

 

Får se vad man ska hitta på idag då, Neo ska börja spela om ett tag så jag antar att jag ska köra igång säsong fem av sex and the city, eller så tittar jag på någon random film. Orkar inte börja dra fram skolböckerna heller nu såhär på söndagskvällen, tänkte att jag ska hoppa in i pluggandet nu när veckan börjar och Neo kommer att vara på jobbet.

Drömde att jag var hemma inatt.


2011-10-16
13:06:32

Så jävla arg
Vi skulle dra och handla frukost jag och Neo eftersom det inte finns något att äta här, men nehe, han börjar spela något playstation spel med sin brorsa?! Ååååh jag är så jävla less. Satt igår också och lipa klockan 2 på natten för att han fortfarande satt och spela och skrek i fyllan på sina spelkompisar. Orkar inte längre, och det sa jag till honom också. Men han kommer sedan med sina dumma bortförklarningar som inte makes sense över huvud taget. Önskar att jag kunde åka hem denna söndagen istället för nästa, på så sätt får han spela ihjäl sig två månader och en vecka istället.

Vad i helvete är det egentligen med män och spel?


2011-10-15
19:43:45

Jag lever
Tänkte bara säga att jag lever, någolunda i alla fall. Har haft världens bakis hela dagen och borde egentligen gå till toaletten men jag är rädd för det som kommer komma ut från mig så jag har försökt skippa det. Har bara legat i sängen hela dagen, ätit pizza och tittat på Sex and the city. Kom fram till idag att jag ska börja med en två drinkars regel, att jag bara får dricka två drinkar under en kväll, får ju se hur länge det håller. Borde inte ha såna här hemska bakisar när jag bara är 16..? Nå, det är ju tur att de går över i alla fall.

Det var nog allt för idag.


2011-10-14
22:49:24

Så långt bort
Jo, nu kom jag på något halvvettigt att skriva om! Hem! Vissa drabbas direkt av panik när de tänker på hem, och alla de har väl sina olika orsaker till det. Men när jag tänker på hem och att vara hemma så känner jag mig så otroligt lugn och trygg inuti. När jag tänker på hem, så tänker jag på ett ställe där jag kan vara migsjälv och göra det jag vill. Jag tänker på stranden i byn som jag brukade sitta på mycket ofta när jag var yngre och hade mina sämre stunder. Jag kunde sitta i timtals och bara titta på havet och lyssna på alla ljuden, vågorna, fåglarna.. Ibland brukade jag lägga mig ner på en sten och böja huvudet bakåt så att den hängde utanför stenen, så att jag kunde se världen upp och ner. Jag brukade faktiskt alltid skratta lite tyst för migsjälv när jag gjorde det... Ibland tog jag även med mig ett anteckningshäfte och skrev olika dikter och berättelser, jag har faktiskt alltid älskat att skriva. Men om det kommer bli något mer än en liten hobby tvivlar jag på..

Hur som helst, hem! Jag tänker på sommaren när man kan gå ut när man har vaknat i bara underkläder och sträcka på sig på verandan och känna soljuset och den härliga sommarbrisen. Jag tänker på min bästa barndomsvän över gatan, och hur roligt vi brukade ha det i byn. En gång så riskerade jag att förlora detta hem, när mina föräldrar var "separerade" ett tag och jag bodde hos min mamma i stan och det blev en massa tjafs... Det kändes helt hemskt. Mitt hem, hela byn, speciellt stranden känns som mitt rehab. Dit kan jag alltid komma när jag mår dåligt och på något vis bli en mycket friskare person. När jag tänker på det så känns det som att jag aldrig ens vill flytta därifrån. Men någon gång måste man.. Visst är det skönt att få leva sitt eget race, och inte bo hemma. Men om jag helt ärllgt skulle få välja, så skulle jag välja att stanna vid denna punkt i mitt liv och leva där för evigt. Ung, hemma och glad.

Stranden. Inte så mycket av en strand med alla stenar, men äh, nog är detta nog ändå på något sätt världens bästa strand. :)


2011-10-14
22:40:11

Kvällsuppdatering
Neo passade på att spela lite *suck*.. Men om ett tag tänkte vi tända lite ljus och se på en romantisk film, The notebook tänkte vi att vi skulle se. :) Jag börjar faktiskt känna mig lite trött.. Vet inte om det är vinet eller spelandet som gör att jag bara vill lägga mig ner och sova. Vinet har dock inte gett mig någon större effekt även fast jag har druckit hela dagen, men när jag dricker vin så dricker jag ganska söligt ifall jag inte då är på världens festhumör (några av er klasskompisar kanske kommer ihåg min.. "accident" med vinet). Heh.. funny story, nej men faktiskt så var det ganska hemskt.

Hur som helst! Ja.. Det var väl egentligen inget mer. Fast egentligen känner jag mig nu väldigt författare av mig så jag skulle kunna skriva hur mycket som helst mer, måste bara komma på något att skriva om, haha.

Återkommer snart om jag hittar något vettigt att dela mina åsikter med.


2011-10-14
20:24:36

Film

Såg just en film med Neo, den på bilden, Back to the future hette den. Den var helt okej faktiskt, trodde att den skulle vara mycket sämre. En lite... speciell film.

 

Jag har druckit vin hela dagen men verkar inte känna av något speciellt, fast det kanske är lika bra det, man orkar ju inte alltid vara full.


2011-10-14
17:55:55

Mitt nya konstverk!

En pimpad toarulle! ;) Vad tycker ni, nog borde jag väl ha en konstutställning ändå? :D (P.S Jag har tråkigt).


2011-10-14
15:34:14

Such aaaa...
Halvtråkig men ändå halvrolig dag. Jag och Neo tänkte att vi skulle tända ljus och ha det riktigt mysigt idag medans de andra var på jobbet men vi hittade hans brorsa sovandes i hans rum så det blev inget mys. Irriterande. Vi får typ aldrig vara ensamma och så en dag då vi ska få vara ensamma så stannar han hemma, och helt utan anledning. Nå, vi hinner väl vara ensamma mycket framöver hur som helst.
Biljetterna hem är bokade, jag åker först på söndag nästa vecka, och som förra gången så måste jag åka med tre olika flyg för att komma 100 mil härifrån, vilket är hemma. Helt onödigt.. När jag har kommit hem, så dröjer det ungefär två månader tills jag får se Neo igen, men det klarar vi. Det som vi har varit längst ifrån varandra är tror jag tre månader, det var dock ganska i början av vårat förhållande men ändå.
Ska bli skönt att få komma hem och spendera tid för sigsjälv ändå, och få träffa vännerna.

Ajustja! Vi hörde en katt jama utanför fönstret för ett tag sen, och det var en jättegullig lurvig liten kattunge! Såklart sprang jag direkt ut och gosade med den, men sen såg den tre flickor och sprang efter dom istället.. :( Jag saknar mina katter.. Neo vill ha hund sen om vi flyttar ihop.. Det vill inte jag, jag är fortfarande rädd för hundar efter tre hundbett. Den enda hunden han får skaffa i så fall är en Basenji, som är en hund som liknar katter till sinnet, och t.o.m tvättar sig som en katt! Och sen kan den inte skälla heller, perfekt! ;)

 

Oj, vad mycket text det blev i detta inlägg. Men det är ju så efter ett glas vin, man har helt plötsligt så mycket mer att säga.


2011-10-14
13:00:54

Fredag!

Idag är det Fredag, och jag har officiellt fått höstlov, hö hö.. Fast under mitt höstlov måste jag ändå plugga eftersom jag inte har varit så duktig under dessa två veckor som jag har vairt under.. "skoltid".

 

Idag dricker vi ett nytt rött vin, som heter antingen espelt eller Sauló, vi vet inte riktigt. Jag tror att det i alla fall är spanskt. Eller så kanske det är franskt.. :S Det står "Vitivultors de l´Empordá. Som betyder...? Jag googlade det och det säger i alla fall att vinet är spanskt. :D

 

Så ser dunken ut. Fattar inte varför kameran på min Photo Booth är spegelvänd..?


2011-10-13
23:04:30

Hey sweeties!
Har egentligen inget vettigt att säga. Såg just klart säsong tre av sex and the city, slutet var bara såå förutsagt, säger man så? Predictible. Eller..? Nå hur som helst, det var obivous. Men serien är fortfarande lika bra för det. ;) Sitter just nu i sängen och väntar på att Neo ska spela klart, han har inte spelat mycket idag, bara lite grann, så det är okej. Han har ju ändå varit med mig hela dagen. :) Hur har han orkat?! Nej, skojar bara..
Sitter med tandkräm i ansiktet och känner mig väldigt... snygg.. Tänkte att jag kanske ska gå och borsta tänderna och kanske sminka mig lite finare så att Neo kommer och sover..

Imorgon är en ny dag! Tydligen ska det drickas vin, cheers to that! ;)

Yey!
Godnatt!

2011-10-13
18:18:10

Time's running by

Oj vad tiden går snabbt! :O Har legat och tittat på roliga videos på videon.se i flera timmar typ.. :D Neo har försökt fixa sin dator som tydligen hade någon bugg med grafiken, soo intresting.. Ja, vad meer..? :) Jag är trött! Fast jag har sovit ordentligt. Som Neo sa tidigare, jag är alltid antingen kåt eller så är jag trött. That's life.


2011-10-13
15:13:20

Torsdag!

Idag tog Neo mig ut för att äta lunch.. :) Vi tog båda två kyckling med sallad osv. La märke till att Neo alltid lyckas  välja en mycket godare måltid än jag, och så vill jag bara äta upp hans mat istället.. Men jag blir alltid så stressad när jag ska välja mat så jag tar bara det första bästa.

Som sagt så är Neo ledig idag! :) Senare tänkte vi se film osv..


2011-10-12
20:55:58

Rastlös
Vet inte vad jag ska hitta på... Orkar inte spela något spel för att jag inte har tålamod att förlora och jag orkar inte göra något annat heller för att jag inte har lust att göra någonting. Och ändå så känner jag mig såå trött.. Men jag kan ju inte sova nu, klockan är ju knappt nio..
Mamma smsade mig idag och frågade när jag skulle komma hem osv.. Tror att jag åker någongång i slutet av nästa vecka. Ska bli skönt att komma hem ändå, få ha alla mina grejer där de brukar vara och få göra alltid så som man brukar göra. Konstigt att hemma känner man sig aldrig så rastlös, där kan man alltid hitta på någonting att göra. Sen saknar jag vännerna... Festandet.. :) Faktiskt så längtar jag tillbaka till skolan också, det var så jäkla tjorvigt att plugga på egen hand, man har som ingen motivation.

Typiskt att jag alltid får hemlängtan så snabbt.


2011-10-12
19:01:18

Yey!
Kom just på att jag kommer vakna med Neo imorgon, och han kommer inte gå till jobbet, vilket tur i oturen att han blev sjuk just nu, höhö, blink, blink.. ;) Har knappt hunnit se honom alls idag, han har jobbat, fixat sin dator och nu ska han börja spela. Men imorgon får vi vara tillsammans heeela dagen.. :) Yey!


2011-10-12
16:40:51

Uttråkad...
Jag har huvudvärk, ont i handen, eller snarare i fingret, har haft det i flera dagar och kom i morse på anledningen.. Jag behöver också pissa men jag vågar inte gå ut ur rummet för att jag har en ful inbakad fläta, en stor röd finne på hakan och ett stort sugmärke på halsen. Så jag antar att jag ska gömma mig i rummet resten av dagen tillsammans med mina sex and the city avsnitt..
Imorgon är i alla fall Neo ledig och jag tänkte att vi ska hitta på något roligt! :) På Fredag hade vi i alla fall tänkt börja dricka vin direkt på morgonen, sen ska jag tvinga på Neo en ansiktsmask och vi ska ha en liten spa-morgon och kanske gå ut och äta senare, fast vi kommer väl antagligen hinna bli fulla redan till kvällen.. Kanske man kan gå ut och äta imorgon då istället, får se vad vi känner för.. :) Jag skulle kunna göra vad som helst, alltså gå ut och äta, bio, bowling eller något sådant, men jag har inga pengar så det blir Neo som får bestämma.

Denna bild har jag som skrivbordsbild just nu, bara så att ni vet.

Nä, nu måste jag gå och pissa!!


2011-10-12
15:20:24

Depp-dag
Har inte orkat stiga upp från sängen idag mer än för att gå och duscha.. Jag ser ingen mening med att stiga upp idag, det är onsdag vilket betyder att Neo har raid ikväll och han fick sin dator med posten imorse så han kommer sitta fast som svansen på en hund på den där datorn hela jävla dagen. Men jag kom fram till att det inte gör någonting idag, han ska ta ledigt från jobbet resten av veckan nu så jag hinner se honom hur mycket som helst. Men jag ska ändå protestera genom att inte ens stiga upp från sängen för att laga mat med honom idag!

Det är ju tur att jag har en och en halv säsong av Sex and the city på datorn! ;)


2011-10-11
17:13:26

Resultatet!

Det blev ett lite roligare mål än vad man brukar äta. Och Neo tvingade mig att äta majs och broccoli.. :(


2011-10-11
16:16:24

Ett random recept
Var bara tvungen att testa på ett helt knäppt recept som jag såg någonstans för någon dag sedan, nämligen att koka korv med spaghettin igenom.

Får se hur det ser ut sen.. :D


2011-10-11
14:46:54

HAD- skalan

Läste just om någon HAD-skala som jag skulle läsa om, alltså en skoluppgift. Självklart var jag ju tvungen att testa det testet som de hade och enligt den ska jag ha "förekomst av eventuell ångeststörning". Det har man om man har mellan 10 och 21 poäng och jag hade 12. Jag tror faktiskt att det har något att göra med min rädsla att åka bil.. :S Har blivit rädd för att åka bil på den senaste tiden, när jag och Neo åkte till Norge nu så satt jag på helspänn typ hela resan och skrek åt honom att sakta ner om han körde lite över det som man får köra och blev helt panikslagen i kurvorna. Skumt. Och sen tror jag att jag har någon slags social fobi också men äh, vem har inte någon sorts "sjukdom" när man börjar surfa efter dom på nätet.


2011-10-11
13:32:38

God mooorgooon!

Detta är dagens hår! (orkar inte bry mig idag)

 

Idag vaknade jag klockan tolv! Vilket betyder att jag har sovit typ tolv timmar... :S Helt sjukt. Men så var det förra gången också när jag var här, finns inget att göra så man fördriver tiden med att sova. Har drömt en massa sjuka drömmar inatt i alla fall. Heeelt knäppa. Jag rymde hemifrån, sprang med klackar, kom hem och mamma hade köpt massa dyra smycken till mig och ljusstakar med bokstäver på som bildade namnet på en blogg som var min, men egentligen är en blogg som jag brukar läsa, men i drömmen var den min och jag fattade inte hur mamma visste att det var min blogg för jag är ju anonym. Och massa sånt där konstigt... Aja, nu har jag ca en och en halv timme på mig att plugga innan Neo kommer hem, det kan hända att han får hem sin dator som han har beställt idag, och i det fallet kommer jag inte få se så mycket utav honom idag så då hinner jag plugga hela dagen, eller titta på Sex and the city! ;)


2011-10-10
21:18:01

Ägglossnig!

Jag tror att jag kan känna av när jag har min ägglossning! :D Just nu är det den vänstra stocken som släpper sig, hihihihi!!! I made a funny.


2011-10-10
20:18:22

Tjatjaaaa!
Kom på att jag inte har bloggat på ett tag. Idag har jag inte gjort så mycket, vi var en sväng och handlade osv, sånt där normalt.. Det som inte är normalt att Neo har tittat på Sex and the city med mig! :O Men shh..! Han vill säkert att ingen ska veta det. :D Jag tror jag har fastnat lite i serien, och tack och lov för det! Nu har jag hittat mig ett tidsfördriv.

Random bild jag hittade när jag sökte på tidsfördriv.

Verkar som att Neo inte vill se klart avsnittet av Sex and the city som vi tog en liten paus från.. Hörde just att han skulle spela..... WOW!

Okej, han ska tydligen inte alls spela för att hans spelkompisar dissar honom! HA, rätt åt den jäveln.


2011-10-10
14:10:05

Jävla skoluppgifter..

Såhär mycket har jag gjort, typ.. Började skriva lite grann på ett referat också men baaah.. fattar ingenting av finskan och referatet är ju hur tråkigt som helst, och svårt för den delen med. Har aldrig förr skrivit ett referat. Har fortfarande en uppsats kvar, två kapitel av uppgifter i finska och jag förstår ingenting, och frågor och svar som jag ska göra.. + att skriva ett referat. BLÄ! bläbläbläbläbläbläbläbläblä...! Ska väl vänta tills Neo kommer hem så får han hjälpa mig med finskan. Under den tiden kan jag väl hitta någon lättare uppgift som jag kan börja med.

 

Mamma skrev till mig på msn för ett tag sen att hon tycker jag är så duktig osv nu när jag är borta och gör uppgifter och annars att det går så bra i skolan, så hon har köpt någon överraskning till mig. Känns nästan som att hon skämmer bort mig lite nu när jag har bättrat mig i skolan, men ja. Det är både hon och jag överlyckliga över. :)

Såhär glada är vi! :D


2011-10-10
13:22:03

Dagens hår!

En snett inbakad fläta! :)

Har ingen hårspray, får hoppas att det håller. Håret brukar alltid lossna, alltså slingor lossnar från flätan just vid pannan för där är håret som kortast.


2011-10-10
13:00:55

Skolarbete...?
Jag skulle börja göra några skoluppgifter nu tänkte jag, men jag fastnade visst framför sminket, heheh... Idag körde jag på en helt annan "smink-taktik" än vad jag brukar, tror detta är första gången.. Jag använde vit ögonskugga, vit kajal, röda läppar och lite mascara. Helt skumt! Annars brukar jag alltid göra ögonen mörka och helt plötsligt är jag helt viit..

Det ser ändå mörkt ut på bilden... Alltså det syns aldrig på bilder! Jävla skitkamera jag har på macen, eller så är det väl bara att jag inte sminkar så "hårt"?

 

Jaaa... Idag tänkte jag att jag och Neo ska gå ut och hitta på något roligt. Känns som att vi aldrig gör något mer, pratade med honom om det igår. Kändes så skumt för jag hade så mycket igår som jag ville säga till honom, kände mig lite deprimerad men jag kunde inte få ut ett endaste ord. Men sen bröt han isen och sa någonting så då kunde jag också börja prata, kändes jätteskönt. Jag tror på att om man är helt ärlig med varandra och säger hur man tycker och känner om det mesta så kommer man nog ganska långt.


2011-10-09
18:58:25

Bloggtorka

Här sitter jag, men Neos röda tröja och hans lika röda mjukisbrallor. Vet inte varför men jag tyckte att det verkade vara en passlig outfit för idag. Jag har inte orkat blogga så mycket på senaste, är väl drickandet och bakismåendet som har orsakat det. Nu är jag varken bakis eller full men väldigt, väldigt trött. Sen har jag också väldigt ont i magen för jag har inte bajsat på två dagar, men jag ids inte heller gå och bajsa nu när alla är hemma så jag väntar tills imorgon.. :) Vad meer...? Jag satt igår och chattade med någon tjej från spanien, och vi tänkte ta sperman från alla män i hela världen och sedan döda dem för att det är så besatta av spel. Får se hur det går med den saken.


2011-10-08
23:36:31

Fylle-/kvällssnack
Nå, egentligen har jag bara en fundering. Varför är jag så lyckligt lottad till ett bra liv, när jag har så jävla många runt om mig som har det så dåligt? Det är orättvist, samtidigt bra för att jag ska väl njuta av det "bra" liv jag har. Men ändå så känns det som att jag inte kan det, som att jag inte förtjänar det. Varför just jag?

Önskar att jag kunde göra något för alla de andra som har det svårt.


2011-10-08
21:50:01

Kvällsfunderingar

Jag satt ute på balkongen och rökte, med ett vinglas i handen. Jag tittade upp på månen, och på molnen, och jag insåg att jag för första gången njöt av nattens mörker och tystnad. För första gången tog jag ett friskt andetag av nattluften, och kände mig lugn och fridfull inuti. Sedan tittade jag neråt, på alla hus och alla dess fönster. Jag undrade i hur många hem som det pågick misshandel i just då. Kanske en man kom full hem från krogen, slog hans fru och spottade på deras barn. Ett annat par som bråkade, skrek och grät. Kanske någon ensam kvinna, som just jag i det ögonblicket, med ett vinglas och tyckte synd om sigsjälv.

Skrämmande det där hur mycket ont som pågår runt om oss, sådant som vi inte ser och vet om. Eller så vet vi om det men vi väljer att inte se det.


2011-10-08
20:49:28

Kill me.. please!

Okej, Neo ska visst spela idag. Och jag har idag varit och hämtat pizza åt oss för att Neo inte orkade gå någonstans, lyxigt, sen har jag visat låten som är en riktigt kärlekslåt för honom som jag gjorde endast för honomm! Och så spelar han?! Han sa inte ens någonting tidigare om att han skulle spela, så vi började titta på en film och jag tänkte att vi skulle ha det mysigt osv, men helt plötsligt när vi tar en break från filmen så sätter han sig och spelar? Ååååh vad jag är arg och besviken just nu. Känns så jävla onödigt att ens vara här, över huvud taget.

Vad tycker ni? Överdriver jag eller är han en "asshole" ibland?

2011-10-08
20:26:34

Min lååååt!

Jag lät just Neo lyssna på låten som jag hade gjort till honom, och han tyckte faktiskt att den var bra! :D Han sa t.o.m att den var mycket bättre än Rihannas låt Rude Boy, men det är bara för att han hatar den låten... haha. :D Åh, vad glad jag blev att han tyckte om den. För jag kan seriöst ingenting om musik sådär, jag är inte musikalisk av mig och jag kan varken sjunga eller spela gitarr något vidare.. Fast det var väl kanske hela själva idén också som var bra.. :)

 

Nu tror jag att vi ska fortsätta se på en film som vi såg igår, fast det verkar som att Neo loggade in sig på WoW just, what the fuck?


2011-10-08
16:57:41

666 inlägg!
oh no nu är det demoner som hoppar överallt, ska nog snabbt göra ett extra inlägg så ingen hinner döda mig.
//Neo

Thihihihihiiii!


2011-10-08
16:55:23

Några "drinkar" senare...
Usch, vad jag har tråkigt. Neo och hans brorsor har bara hållt på med datorer hela dagen, typ fem timmar i sträck. Det jag har gjort är att dricka cider och tittat på när en brorsa har spelat, typ. Neo säger nu att han snart är färdig, men på något vis så tror jag ändå att detta kommer pågå några timmar till.. Aja, det är väl bättre att han håller på med detta nu än de dagar han jobbar, har ju ändå hunnit hänga med honom hela morgonen. :)

En slarvigt inbakad fläta, ugglor och "hängkläder" är dagens feeling.


2011-10-08
13:30:50

Naww

Neo var gullig och var och köpte cider till mig! :) Nam, nam, nam. Dessa drack jag förra gången jag var här och var bakis, cider och gin är typ det enda jag tål att dricka när jag är bakis..


2011-10-08
10:16:01

Återställare

Saft och vin = återställare... Orkar inte vara så jävla bakis så att man spyr och skit så det är väl lika att klunka  i sig lite alkohol.. Just nu känner jag mig inget vidare..


2011-10-07
21:10:56

Fyllensnack

 

För det första vill jag säga att jag är full, så läs på.. egen risk.

 

Neo sitter just nu med sin brorsa och lyssnar på musik på youtube som jag också har gjort de senaste två timmarna men nu blev jag jävligt less på det för att all min musik suger (tydligen). Men så är det alltid, musiken som jag lyssnar på brukar ingen annan tycka om. Jag har ätit ett paket nudlar och känner mig lite bättre, men jag tror inte att det håller sig länge hur som helst, nudlar är ju bara pastasnören med en kryddmix full av E-ämnen.

 

Detta inlägg kommer jag inte läsa och jag kommer glömma det, så som alla andra inlägg som jag kommer skriva denna kväll, så... ja, jag är full och döm mig inte av det jag skriver nu.


2011-10-07
20:28:23

Mat

Detta är min lunch/middag, ett paket nudlar. Och mitt underliv luktar, (jag brukar aldrig ha strumpbyxor på mig..).


2011-10-07
18:03:19

vinkväll..
Sitter här i vardagsrummet med Neo och hans brorsa, är verkligen jättepissnödig men Neo är just på toa, fast jag tror han är klar nu, återkommer snaaaart!!!!

...............


Ja, nu är jag här igen. Vi gör egentligen inte så mycket, dricker vin och tittar på när Neos brorsa spelar.. yey! Ganska småtråkigt men.. vad annars ska man göra? Det är ju alltid tråkigt. Så vida man inte är hemma med brudarna! Ååååh vad jag längtar hem ändå..


2011-10-07
16:24:55

Hemlis?
Jag har inte ätit på 18 timmar... Vi ska väl äta här snart när Neo har fixat klart datorn, fast det kan ju ta flera timmar.. Är inte så hungrig ändå, bara att det bränns i magen när jag dricker vin. Buhu. Choklad har jag i alla fall ätit! :)

Den där wannabe marabou chokladen.


2011-10-07
16:08:23

Sådärja!

Nu mås det lite bättre här tror jag! ;) Ett nytt spanskt vin som heter Avent, det var ganska gott. Neo håller på och lagar sin dator, han tror sig ha hittat mirakelsaken som löser hela problemet, nämligen en liten snutt ståltråd.. Ja, vi får se hur det blir med den saken.. Jag är redan svettig efter att ha gått till centrum och tillbaka, det var skitvarmt ute... :S Även fast jag gick i strumpbyxor och klänning, kanske blir åskväder idag då. Skulle varit mysigt med åskväder, men vi har inga levande ljus... :(


2011-10-07
15:08:27

Fixad och klaaar..

Nu är jag fixad och klar, men känner mig inget vidare taggad, även fast jag har klänning på mig. Sminket blev inget snyggt, ser helt ut som vanligt och håret ser smutsigt ut.. Borde kanske ha duschat idag ändå. Nå, vad spelar det för roll. Om jag ser vanlig ut i ansiktet och har klänning på mig så jämnar det ju ut sig, så ser jag inte sådär överdrivet fixad ut! :) Yeeeey. Måste väl bara vänta på vinet så att man blir taggad sen.. :) Nog för att jag inte riktigt har något att tagga över, åh, vad allting känns så himla meningslöst!


2011-10-07
14:46:10

Overdressed?

Inte ser väl detta för "overdressed" ut? Det var ju helt fint.. Tycker jag! :)

2011-10-07
14:06:38

Hahaaaa!!

Jag bajsade fast Neos brorsa satt vaken i ett rum med öppen dörr typ fem meter ifrån mig! Alltså han hade öppen dörr inte jag, jag låste dörren.. Börjar bli lite stolt över mig själv. ;) Och hungrig! Har inte ätit någonting idag förutom en chokladbit, men Neo kommer ändå hem om en timme eller något och då ska vi väl börja laga mat. Brödet var slut och skinkan med så det fanns bara ost och nudlar, ravioli också, och pizza och en massa annat skräpmat men jag orkade inte börja laga något. Hade ifs kunnat äta ett paket nudlar.. Men vad gör det, nu när jag inte har ätit så är inte magen uppsvullen och jag kan ha klänning på mig! Fast jag är fortfarande lite tveksam om jag ska ta på mig klänningen, det känns så överdrivet. Jag går runt med klänning och strumpbyxor medans alla andra går runt i jeans, T-shirt och mjukisbrallor.. Men alla andra är ju killar.. Så då borde jag väl få gå runt med klänning? ÄH, jag vet inte. Jag tar på mig klänningen sen... Men sen känns också så lol, ifall jag helt plötsligt går in och byter om till klänning utan anledning? Så ifall jag skulle ha på mig klänningen när Neo och dom kommer hem så skulle det inte vara lika konstigt, bara att jag är "finklädd" helt utan anledning? Ååååh vad detta är svårt.. Varför kan inte typ Mia eller någon vara här och gå runt i klänning med mig så att jag slipper oroa mig... :(


2011-10-07
13:52:25

Sex & the city

Har tittat två avsnitt av Sex and the city, men jag är fortfarande lite tveksam om jag ska gilla serien eller inte. Den verkar lite tom.. Som att det skulle behövas mer action i serien, mer drama. Men ja.. kanske det är en bra serie men jag är nu van att titta på Desperate Housewives som har mer drama i varje avsnitt än en dramaqueen skulle ha på ett år.

Föresten så tror jag visst att jag ska ta på mig klänning idag, blev taggad av alla modeller och festande i sex and the city.. ;)


2011-10-07
12:00:38

Uppenbart

Kul det var att gå till affären och köpa endast toalettpapper, kändes som att alla tittade på mig och typ "ja, nu ska hon hem och skita, usch vad äckligt!". Jag tänkte köpa en tidning också men då skulle det ju bara se ännu dummare ut, köpa något att läsa medans jag sitter på muggen. Och alla tidningar är ändå på norska så jag skulle inte förstå någonting hur som helst. Jaja, nu tror jag faktiskt att jag ska duscha, fast jag redan har sminkat mig och allt men... Det blev lite svettigt att gå.. Och jag har duschat igår också.. Äh, jag duschar ändå. Måste ändå raka benen. Äh, skitsamma jag orkar inte duscha.


2011-10-07
11:38:37

Jävla regn...
Just när jag tänkte gå till affären och köpa toapapper så börjar det regna. Jävla skit... Nå, jag går ändå..


2011-10-07
11:35:24

Frukost

Detta är vad jag har att välja mellan att äta till frukost, juice, choklad och chips. Jag nöjer nog mig med lite juice och en lite bit choklad...


2011-10-07
10:56:30

Fyfan vilket liv

Fyfan vilket jävla liv det är ute, flygplan, helikopter, byggarbete.. Jag ska aldrig gå ut och röka mer, i alla fall inte när jag är nyvaken, huh, huh...


2011-10-07
10:49:59

Tävling
Gick just med i en tävling på micah.myshowroom.se, ni vet tonårsmamman. Det var inte så stora priser och det är väl aldrig stor chans att vinna något men ändå, för skojs skull. :)

Ja, ja.. nu ska jag väl börja fixa mig..

Behöver jag ens säga något..?

JAG VILL HAAA!!!


2011-10-07
10:34:17

I don't wanna get up!!

Åhh.. var jag tvungen att vakna? Nu när jag har vaknat så har jag blivit pissnödig och det enda som finns som liknar toapapper i hela huset är kaffefilter.. >.> Ska gå och köpa toapapper senare men för att det ska kunna hända så måste Neos brorsa vakna för att han har nyckeln.

 

Jag drömde inatt att jag skulle göra något modelljobb med någon, vi stod i guldiga och silvriga bikinis och fick drinkar för att vi var nervösa och sådant.. Sen drömde jag att jag hade kommit hem från Norge och resväskan låg på golvet..

 

Var just och pissade, det är verkligen inte skönt att torka sig med kaffefilter... :S

 

Ja, resväskan var på golvet och jag skulle åka bort någonstans över helgen så jag började packa en annan väska, och kläderna som jag packade har jag på riktigt och grejer som jag har har med mig i Norge packade jag upp från resväskan och ner i den andra väskan.. Helt skumt. Sen höll våran hund också på att nästan bita mig (han har bitit mig förr), och jag skrek på pappa, och tydligen var det en tjejhund, fast hunden heter Herrman.. :S

Heelt skumma drömmar... Aja, nu ska jag börja fixa mig så att jag kommer iväg till affären så snabbt som möjligt. Jag tänkte att jag kanske skulle ta på mig klänning redan nu men det känns ju lite överdrivet, om jag ens ska ha det ikväll det känns också lite överdrivet.


2011-10-06
19:21:32

Härmapa!

Vilket chokladmärke tänker ni på när ni ser denna norska choklad..? ;)


2011-10-06
19:17:03

Dipmaster made a mountain of doom!

Neo gjorde just detta väldigt vackra dipp.. berg.

 

Så nu ska det dippas och tittas på Star Wars!

(Ja, vi är nördar..)


2011-10-06
18:03:57

Fjärilar i öronen!

Detta är mina favoritörhängen! Jag tycker om dom för att fjärilen står för frihet, och för att den längsta pinnen som hänger är rolig att sticka in i örat, det kittlas sådär roligt skönt! :) Sen så la Neo märke till att det är sju såna där pinnar, och sju är vårat lyckonummer så nu tycker jag om dom ännu mer!! :D

Kommer dock inte ihåg varifrån eller när jag har fått dom.


2011-10-06
17:36:51

Glee

Jag gav det en chans.. En tio minuter lång chans.. Inte mycket, men nä, Glee är inge för mig. Nästa försökskanin får bli sex and the city! Om inte det heller funkar så vet jag inte vad jag ska göra...


2011-10-06
17:22:03

Chill..
Älsklingen har kommit hem från jobbet och vi har just ätit, lax och potatis. Fan att jag aldrig tar bilder på måltiderna, då skulle jag ha någon vettig bild att lägga upp. Men våra måltider ser aldrig så fina ut ändå så..
Neos dator håller visst på att gå sönder eller något, det är i alla fall något stort fel med den och han håller på att hacka hela datorn i bitar och så vidare.. Får se hur länge han ska hålla på med det då. Vi tänkte senare kanske se någon film och äta lite chips, eftersom han inte ska spela idag, yey!

Jag äger nog inte ett enda rosa plagg.. Förutom en scarf och.. Ja, that's about it.


2011-10-06
14:10:35

Plugga
Nu har jag faktiskt börjat plugga, har gjort klart några frågor, läst lite info om skatteverket (ingenting fastnade, ingenting alls), och så försöker jag titta på ett program som finns på kronofogdens hemsida men den bara laggar fast hela tiden, skitseg. De använde likadana "pluggpennor" som jag använder när jag pluggar i alla fall, grymt! :D Har tror jag två stycken till i klassen som använder såna, och min syster brukar ha såna när hon pluggar, så.. ja.
Vill ni se dem? :D Klart ni vill!

Sådär ser dom ut! :D KÖP! Vet inte varifrån..


2011-10-06
13:42:16

Min vän skuggan!

Hej på dig! :D

 

Skuggan hade en kanin som husdjur, gullig va? ;)


2011-10-06
10:45:43

Min mage har blivit en gammal träkoja..?

Min mage låter som en gammal träkoja som vinglar lite i vinden, alltså knakandet. Weird.. kanske borde gå på toa..


2011-10-06
10:31:54

Good morning!

 

Har just  vaknat för ett tag sedan, duschat osv.. Målade även naglarna, tog en bild på det men bilden blev inte så himla bra... :

Nog för att jag inte målade naglarna i någon färg, såndär ljusrosa typ fransk manikyr färg så det syns väl aldrig så himla bra. Jag är faktiskt jättedålig på att måla naglar.. Jag målar alltid hela fingret och sen går jag och pillar med något så blir det helt förstört. Har inte tålamodet som krävs antar jag.. :D

Idag tänkte jag börja med någon skoluppgift, den som verkar roligast tror jag att det blir. Och imorgon är det FREDAG!!! Åh, vad jag längtar! :) Inte för att jag ska göra något speciellt, jag ska dricka lite vin och bara umgås med Neo hela helgen :) Fast han ska spela på lördag och söndag... Nå.. Allting kan ju inte vara perfekt. :)


2011-10-05
22:33:16

Kvällssnack

Fyfan vad läskigt, var nyss ute och rökte och det lät som att det var någon som sprang på vägen helt plötsligt, funderade vilket håll personen kunde ha kommit från men det lät som att han/hon sprang runt och sedan helt plötsligt stannade under balkongen.. :S Sen hörde jag inget mer. Fy, vad läskigt. Kanske jag håller på att bli galen när jag inte gör något under dagarna..? Haha.. :D

Tittade tidigare en film som kommit ut i år, Horrible Bosses. Den var faktiskt ganska bra, sådär när man inte har något vettigare att göra. Men något speciellt var den väl inte.. Den fååår.... Två av fem möjliga av mig! ;)

Neo sitter fortfarande och spelar, men han borde vara klar om en halvtimme och då blir det väl att sova. Imorgon tänkte jag ta och måla mina naglar, intressant va? Sen kanske jag ska göra någon skoluppgift, har inte börjat med något ännu förutom att se den där filmen som jag skulle se. Den blev faktiskt helt automatiskt mycket tråkigare när jag visste att jag var tvungen att se den, filmen alltså. Men hellre en film än en uppsats, som jag också måste göra.

Aja, nu ska jag försöka klara sista banan i mitt zombiespel, har varvat det redan en gång men det är fortfarande exakt lika kul! Thihihihi!


2011-10-05
18:27:26

Random
Ligger i sängen och läser lite på autocorrect, har just ätit middag med Neo, det blev ungstekt falukorv med potatismos! Enkelt, men gott. Pratade med Neo tidigare om jag kanske ska åka hem någongång redan om två veckor, blir så himla tråkigt i längden att vara här, även fast jag får se Neo varje dag. Men, jag får se sedan närmare hur det blir med den saken.

Jag har bara ett avsnitt kvar av Desperate Housewives!! :( Fast det har ju kommit ut några avsnitt av säsong åtta, men jag kommer inte riktigt åt dem. Måste hitta en ny serie att titta på, tips? Och nej, jag ska inte börja titta på Friends, Gossip Girl eller Glee. Vet inte varför.. :S Jag verkar inte tycka om saker som andra gillar, jag har aldrig riktigt sett varken Friends, Gossip Girl eller Glee.. Jag var helt emot Facebook också före jag skaffade det. Och Heroes! Och Desperate Housewives, antagligen.. Aja, boring..

Neos Ahlsell tröja! Eller som vi jag kallar det, ARSEL!


2011-10-05
14:00:32

Intressant...
Gjorde just en lite mystiskt intressant upptäckt. Jag gick ut till balkongen för att röka och mittemot finns ett hus där en man stod utanför en öppen dörr och rökte, han såg mig och kort därefter gick han innanför huset med öppen dörr för att röka.. Weeird.. Typ två sekunder efter det kom han ut för att fimpa ciggen sen gick han in igen.

Skum typ.

Nu ska jag återgå till mitt Desperate Housewives maraton!

Stavar man maraton med h i svenskan? Alltså "marathon"?

- Nej... eller?

Ne..


2011-10-05
11:41:20

Ännu en tråkig morgon
Har vaknat här för ett tag sen, och har börjat fortsätta titta på desperate housewives, har bara sju avsnitt kvar.. :( Sen måste man väl börja göra skoluppgifter. Neo ska spela idag också så jag tänkte att det inte är någon idé att sminka mig eller något, så jag springer runt här i mjukisbyxor och en av hans Ahlsell T-shirtar, skitsnyggt! ;) Skulle vela hitta på något roligt här någon dag, blir väl antagligen på Fredag. Bara det att allt roligt kostar.. :S Vad kan man hitta på som är både kul och gratis? Slänga stenar i älven..?

"Yeeeey! We're having so much fun darling! :D"


2011-10-04
21:13:12

Kvällschill
Sitter och tar det lugnt, har just sett en film som jag skulle se på Samhällskunskapen, Crash hette den. Den var ganska tråkig.. Men den var ändå lärorik på något sätt, en sån där klassisk "skol-film" som får en att börja tänka. Ja.. vad mer..? Jag känner mig ganska depp just nu, tycker att jag borde gå ner i vikt osv. Får såna stunder ibland men sen flyger de iväg lika snabbt som de kom. Lite mullig är jag väl, men inte så att jag stör mig så himla mycket på det. Besides, så är det väl fint att vara lite småtjock, plus att man är gladare. Fast jag har så dålig hälsa över huvud taget. Idag också när jag var och duschade så kändes det jättejobbigt, huvudet kändes jättetungt och jag orkade knappt hålla det uppe och armarna kändes tunga som bly. Det kunde ha berott på att jag inte hade ätit ännu eller så är jag bara i ett väldigt dåligt hälso-tillstånd.

Känns som att jag inte ännu riktigt har hittat migsjälv.


2011-10-04
17:01:39

Fooooood
Käkade just pizza, nam, nam, nam.. Skulle egentligen laga mat men det sket sig, så jag pröjjsade på pizza istället, vilket betyder att jag nu bara har en hundring kvar att leva på, men äh. Jag behöver ju ändå inte köpa något speciellt. Lite vin till helgen bara. Usch, vad mätt jag är...

Blir bara illamående när jag tittar på den där bilden just nu, haha. :D


2011-10-04
13:05:32

Sminkat mig!

Först lägger jag överdrivet mycket svart och vit kajal! :D

Sen suddar jag ut det!

Voila!

 

Har tråkigt.. Har iaf duschat och allt, sitter nu med två fula flätor och hoppas på att få lite lockar i håret. Neo kommer hem först vid halv fem tiden idag... Alltså om typ fyra timmar. De skulle gå på någon kurs en halvtimme härifrån. Får se vad man ska hitta på under den tiden, typ glo på Desperate Housewives..

Jag tror att mina jeans kommer gå sönder snart.. :( Mina favoritjeans! De är ganska slitna mellan benen så det är väl bara en tidsfråga tills de går sönder där. Attans att de alltid ska gå sönder så snabbt där.


2011-10-04
11:16:51

New day!
Jag la just märke till att jag har hängpattar.. JAG ÄR 16! Jag ska ju ha fasta fina bröst men neeee.... Gud verkar inte tycka att jag ska ha fina bröst.. >.> Aja..

Har just varit och duschat, slängt i lite tvätt och bäddat sängen, känner mig som en housewife.. Har t.o.m dammsugit... O_o... Tänkte sminka mig och göra mig lite fin idag, bara för att.. Har varit helt sliten i flera dagar nu, smutsigt hår och allmänt ful. Egentligen skulle jag bara vela öppna en flaska vin och sitta här och ta det lugnt. Måste måla om naglarna idag också. Aa, detta var ju ett jättekul bogginlägg.. haha. :D

 


2011-10-03
13:01:02

Det blev sängliggande idag
Det verkar som att det blir en "sängliggar-dag" idag, håller på att fixa alla avsnitt av Desperate housewives som jag har missat, har dock bara hunnit se ett nu men jag tror nog att jag fastnade! ;)
Jag undrar hur länge jag kommer att orka vara här i Norge, visst är det roligt att se Neo varje dag och sådär, men ändå så blir det så himla tråkigt i längden när han jobbar och spelar och jag inte har ett dugg att göra här, jag känner ingen och så där.. Men om jag skulle åka hem skulle jag ändå ångra mig att jag inte stannade här, för det är ändå värt alla tråkiga timmar bara jag får se Neo några timmar.. :) Sen när jag har åkt hem ska han bara jobba två veckor och sen kommer han dit igen! :D Helt underbart! Längtar så jäkla mycket till att jag har gått ut skolan och att vi kan flytta ihop.. Börja inreda, leva som ett normalt par... :)


2011-10-03
11:11:31

Oopsie...!
Jag var visst inte ensam här, haha.. :D Neos brorsa låg och sov och jag har sprungit runt här i trosor och T-shirt och skitit typ tre gånger och allt... Åååhhh.. pinsamt... Tur att jag inte började glo på porr eller gick naken i alla fall.. Fan, Neo måste ju varna mig för sånt här.


2011-10-03
10:30:14

Desperate Housewives!
Hahaaa! Jag ska börja glo på desperate housewives! :D Då har jag ju banne mig något att göra. När jag väl börjar titta på en serie så tittar jag alla avsnitt på en dag typ.. haha. Så var det när jag började titta på How I met your mother, låg i sängen i flera dagar utan att duscha eller något och bara glodde på det, fast då var jag i och för sig lite deprimerad också eller något tror jag så det kanske förklarar saken. Annars skulle jag nog inte orka ligga i sängen så länge, man skulle ju känna sig så äcklig.. Konstigt att jag inte gjorde det då.

Undra om man ska sova någon timme till..?

Eller så gömmer jag mig bara under Neos T-shirt!

Om ni undrar vad som står på den så är det "Pelimies", som är finska och betyder om man översätter det direkt "spelman", men jag tror att just "pelimies" syftar mer på typ "playboy" eller något sådant.. Jag vet faktiskt inte.


2011-10-03
10:08:28

God morgon!

Haha, jag fick med en fågel på bilden!!

God morgon alla glaaada! Jag känner mig sådär... Vet inte vad jag ska hitta på idag riktigt, jag har fem timmar av att inte göra någonting, sen kommer Neo hem och är "ledig" i fyra timmar sen ska han spela så då har jag inte heller något vettigt att göra resten av kvällen.. Tänkte i alla fall ta och duscha osv, är så ruskigt varmt här.. :S Alltså inne i huset, ute är det lite kyligt.

 

Ja... jag ska väl bara digga musik här och kanske börja lite smått på någon skoluppgift.. Borde egentligen gå ut och ta ut pengar men jag har ingen nyckel till huset så jag är så gott som inlåst här.


2011-10-02
21:47:48

Helllooou!

Visste ni att jag bara har ett öga? Och att mitt huvud är mindre än en fotboll? :D Nå, nu vet ni!

 

Ligger i sängen och har tråkigt, såg just en gammal film, The breakfast club hette den. Den var faktiskt ganska bra, lite konstig och det hände inte så värst mycket i filmen men den var bra. Gamla filmer brukar oftast ha lite mer "meaning" än nutida filmer, det diggar jag. Visst finns det mycker bra filmer som görs nu för tiden också, men oftast är det bara filmer som görs för att kändisarna ska ha något att göra. Man slänger in någon kändis i filmen som inte är skådesspelare och voilá! Du har en succefilm som alla vill se och alla pratar om, men är den egentligen bra? - Nej.. det är den inte..

 

Ja.. Jag vet inte riktigt vad man ska hitta på, Neo slutar spela om typ en timme eller något, tills dess har jag inte så himla mycket att göra än att surfa på nätet och chatta med randoms.. Jag har visst fått lite ont i halsen osv, har rökt mycket mer än vad jag brukar göra den senaste tiden. Köpte en limpa och tänkte att det skulle räcka hur länge som helst för att jag ändå inte röker så himla mycket, men nee.. När jag har cigg så röker jag visst hur mycket som helst, typiskt.. Fast ja, det kan man ju också kontrollera så klart men, vem orkar..?

 

Nå, jag ska inte tråka ut er med detta onödiga babbel mer... haha.

Här får ni en random bild på en blomma som var fin utanför vårat hus denna sommar! Eller så kanske det var förra sommaren...


2011-10-02
19:50:07

Tråkigt...

Usch, vad tråkigt jag har.. Neo spelar, fast han inte ens måste, han ska spela imorgon också.. Blä.. Orkar inte börja göra nå skoluppgifter än heller, det var inte så mycket som jag behövde göra så jag tänkte spara det till senare.. Kanske ska se någon film och börja sova sen? Det är väl lika.. Igår somnade jag på hotellet någongång efter åtta, sen vaknade jag vid ett-tiden då Neo skulle börja sova och var jättepigg, haha. :D Lyckades ändå somna om så vaknade vi någon gång vid nio tiden, vilket betyder att jag sov i typ tolv timmar.. :O Frukostbuffén på hotellet var i alla fall skitgod! Mumsfilibabba, skulle kunna äta hotell-frukost varje dag, fast jag aldrig äter frukost.

 

Aja, ska väl sätta på någon film nu då. Hejssvejs!


2011-10-02
17:58:05

Update!
Ja, nu kanske jag orkar blogga lite mer.. :D Resan hit gick som sagt jättebra, vi har dock bara ätit typ skräpmat från mackar och sådant men vad gör det, man var inte hungrig i alla fall. På ett ställe där vi stannade så frågade jag efter toalett och det var en jätteläskig gubbe som satt där i kassan och gav mig en nyckel och mumlade något om ute och vänster så jag gick dit och så var det en jätteliten toalett där. Kändes lite läskigt, men den var mysig ändå. Det var som ett sådant där ställe man stannar på och får soppatorsk i skräckfilmer, och sen blir man mördad av någon galning med yxa och skit..


Aa, men nu kom Neo hit och ska vara snäll pojke före han börjar spela och blir stora stygga vargen... :O

Titta, vilken fin bild jag hittade på mig och Neo! :D


2011-10-02
17:31:41

...Borta!!

Har typ just kommit fram till Norge och hem dit vart Neo bor, vi sov i ett hotell på vägen hit, det var riktigt mysigt! :) Och hela resan gick väl helt bra.. Vet inte riktgit vad med jag ska skriva, haha.. Uppdaterar säkert senare. :D