Cinderbloom

2012-01-31
21:42:32

Tron på Gud

Jag har vuxit upp i en kristen familj, mamma och pappa har varit med oss till kyrkan, vi har blivit döpta och vi har gått konfirmationen. Idag tände jag mitt dopljus för första gången sen mitt dop. Jag tände det för att jag tror, jag vet att jag har hittat min väg tillbaka till tron. Den har ju alltid som funnits där, jag har bett när jag har mått dåligt och varit rädd, och det har fått mig att känna mig trygg. Fast jag vet inte riktigt "hur" jag ska tro, alltså om man ska riktigt lita på bibeln och tro på alla dessa olika religioner, det är väl ändå samma Gud som man tror på i dessa alla olika religioner? Fast ja, det där blir en oändlig diskussion..

 

Anyhow, jag vet att detta låter helt knäppt, jag brukar också tycka att folk är helt dumma i huvudet och löjliga när de berättar sådant här, eller i alla fall brukade. Men efter att jag tände mitt dopljus, så bad jag, pratade om hur jag som har tvivlat på Gud och nu hittat min väg tillbaka, att jag vill kunna tro osv. Sen la jag på Itunes, tröck på play så att en random låt spelas upp, och gissa vilken?

Amazing Grace.

 

Amazing Grace, how sweet the sound
That saved a wretch like me.
I once was lost but now I'm found,
Was blind but now I see.

T'was grace that taught my heart to fear
And grace my fear relieved
How precious did that grace appear,
The hour I first believed.

Through many dangers, toils and snares
We have already come
T'was grace that brought us safe thus far
And grace will lead us home.

When we've been there ten thousand years
Bright shining as the sun;
We've no less days to sing God's praise
Than when we first begun


2012-01-31
12:07:02

Slutet gott, allting gott.
Nu är allt jävla tjafs med idrottsläraren slut, jag orkar inte mer och känner mig mer eller mindre av ett misslyckande. Känns som att jag har svikit alla som har tyckt att det är någonting fel på gång när jag sen lyssnar på idrottsläraren och säger att allting är som det ska, ingenting är fel.

Nå, jag räddar i alla fall migsjälv från att gå under genom att släppa taget om detta, och läraren ifrån sömnlösa nätter. Men jag antar att folk kommer få lida av detta i all framtid hur som helst.


2012-01-30
22:16:16

Sova?

Tänkte att jag skulle sova med min gitarr för att katten dissade mig.. Men sen kom jag på att jag kommer skrämma migsjälv när jag råkar nudda den på natten och den börjar låta. Så nu får jag sova ensam.. Med min datorväska..

 

Är skitsugen på att go helt crazy! Färga håret mörkt, pierca fullt i öronen och skaffa mig en tattuering i fyllan. Tror nog att jag har tittat en aning för mycket på LA Ink, men det är som mer jag, den där rock-tjejen än denna plugg-galna halvblonda bitch. Är bara lite orolig för pengarna, kommer ju behöva färga håret hela tiden, och piercingar kostar, ids inte pierca själv heller mer i öronen för det börjar närma sig brosket allting och det ska tydligen vara farligt att göra hål i själv.

Ajustja, sen ska jag gå ner i vikt! ;) Nu är det hårdbantning som gäller, skollunch + en "knytnäves-portion" hemma till middag. På helgen får man unna sig något såklart. Slut med godis, läsk, glass.

Herregud..


2012-01-30
20:11:22

Say goodbye

Säg hejdå till mitt vackra hår!

 

För det ska bort!

 

...

Eller ska det? ;)


2012-01-30
19:01:29

Off

Gud, vad jag känner mig off just nu. Känner mig helt slut och orklös, som att jag bara skulle kunna ligga i sängen i typ tio dagar. Känner mig lite som jag brukade känna mig förut, sådär ändå nere fast ändå inte, det var som inte en depression, utan mer som utav någon slags dimma som man bara flöt med och inte tyckte så mycket till om något.

 

Äh.. Inte fan vet jag. Tror att jag behöver en förändring, nya upplevelser. Fast ändå så känns det som att jag bara behöver få vara lite nere just nu, det kanske man också behöver ibland.


2012-01-30
15:15:55

Östrogen-drama

Har sprungit runt stan nu i två timmar, fram och tillbaka mellan sjukhuset och ungdomsmottagningen. Frågade barnmorskan idag om det fanns något annat preventivmedel som jag kan äta, eftersom jag röker och har bröstcancer i släkten så är det ju väldigt farligt för mig att äta P-piller egentligen, så hon föreslog att jag skulle börja äta minipiller, spännande. :D Annars föreslog hon att jag skulle ta en spiral men usch och fy det vågar jag inte..


2012-01-30
09:13:49

Död

Alla bara dör känns det som, igår morse dog en kvinna i villabrand. Det är nästan som att det känns att det är något på gång i världen, kanske jorden går under detta år? Eller så kommer det bara hända hemska saker mer och mer hela tiden tills det blir helt kaos och människorna dör ut hur som helst.

Sitter just nu bara i skolan och tråkar, får i alla fall sluta tidigare idag, yey! :) Ska med en vän till sjukhuset. Tur att man har vänner som behöver en till en massa olika saker så slipper man vara i skolan. Väl matchat så behöver vi inte ens gå på en lektion som jag missar idag, gött.


2012-01-27
20:11:37

Usch & fy
Hemmagjort öl är inte gott, bara så ni vet. Köp dyra skiten från systemet istället.

2012-01-27
09:45:11

Kvinnojour & död

Sitter i skolan och väntar på lektion, vi var just på en föreläsning om kvinnojouren, helt intressant.

 

Insåg först igår att det är en kille som jag har träffat flera gånger som är död, alltså han dog ju för några månader sen kanske men jag har som aldrig tänkt på det desto mer. Sen när jag bläddrade igenom bilder kom jag bara ihåg roliga minnen, men inte tänkte jag alls på att han var död. Hemskt det där att folk dör i unga åldrar ändå, fast ja.. Gör man "dåliga" val i livet så kanske man inte kan förvänta sig att leva så långt heller.


2012-01-26
21:59:25

Update
Idag har jag varit duktig och varit och tränat med Monica! Var helt kul, vi körde BodyBalance.

Annars känner jag mig bara allmänt nere just nu, hela idrottslärar-grejen har blivit stor och det hålls på en massa om det, så det är fortfarande det enda jag tänker på. Fast det verkar ändå som att det jobbigaste är över, tror jag.

2012-01-25
22:07:28

Ork-brist
Har inte pallat blogga på ett tag, känns som att man har så mycket annat för sig och det som jag ändå skulle blogga om blir bara om våran idrottslärare. Det är allt jag tänker på just nu dag in och dag ut, så jag tror inte att det skulle bli så intressanta blogginlägg just nu.

Ska spela sims och glömma bort att jag lever ett tag, återkommer när jag har något annat i tankarna.


2012-01-24
18:12:18

Skit

Mötet med rektorn och idrottsläraren gick jättedåligt. Vi fick väl sagt det vi ville på ett ungefär, men de försvarade sig så att vi bara kände oss dumma. Rektorn verkade också försvara idrottsläraren, han sa att han litar på honom. Idrottsläraren tror jag körde på en taktik att han använde en massa svåra ord som inte vi förstår så att vi blir förvirrande och antar att han har rätt för att det låter så smart. Smart move. Sen ljög han nog rakt i ansiktet på oss en hel del tror jag, inners inne var han nog inte helt klar själv.

 

Fast jag orkar inte prata så mycket mer om det, känns som att det är det enda man har pratat om hela veckan. Får prata om det flera veckor till antagligen, känns som att man inte riktigt kan släppa det här. Men jag tror faktiskt att det är som en vana, norm av något slag att idrottslärare automatiskt ger högre betyg till de som idrottar på fritiden, så har det nog varit ett pra tag, i alla fall sen 30-åringar gick i skola.
Det kommer i så fall behövas mycket mer än ett ynkligt möte för att bryta denna "norm".

2012-01-24
18:07:58

Helt klart värt

Det var helt klart värt att klippa tånaglarna! Så himla skönt att kunna ta på sig yllestrumpor utan att de fastnar tio gånger i naglarna innan de sitter på ordentligt.

 

Så ett tips till er som har problem med att sätta på sig stumpor, klipp tånaglarna!


2012-01-24
11:37:18

Inatt jag drömde

Inatt drömde jag att jag kunde välja att få sova tjugo minuter till, fast jag skulle ändå kunna vakna klockan sju. Alltså tiden skulle inte gå medans jag sov tjugo minuter. Vaknade sen på morgonen och tyckte att jag kände mig mycket mer utvilad när jag hade fått sova tjugo minuter extra så jag kände mig glad och pigg tills jag insåg att det inte kunde stämma, att jag bara hade drömt.

 

Fan att det inte funkar så på riktigt.


2012-01-24
11:35:06

Uppdateringsbesatt

Tyckte att alla bloggare uppdaterar sina boggar väldigt sällan, så då tänkte jag att jag måste uppdatera mer så att alla storbloggare kan ha mig som idol och börja uppdatera mer..? ;)

Sitter fortfarande i skolan, börjar bli lite nervös över mötet med rektorn och idrottsläraren som börjar närma sig här snart. Men det kommer nog att gå bra, och går det inte bra så vad gör det? Eller ja, det gör kanske ganska mycket om det går skit.. :D

2012-01-24
10:12:56

Make war, and then peace.

Sitter i skolan och har tråkigt. Tänkte att jag skulle ha hjärt-örhängen på mig men sen förstod jag att det skulle bli alldeles för fjolligt, peace and love. Idag är det ju krig! Vi har mötet med våran idrottslärare och rektor idag.

 

Idag är det kallt ute, som vanligt. Det är kallt inne också för den delen, som vanligt.


2012-01-23
21:23:28

I've got a rainbow!

Titta! Jag har en regnbåde i mitt rum! :D En väldigt konstig sådan. (Har tråkigt..)


2012-01-23
21:21:21

Kylan biter på oss

Har fått eksem på handen efter att jag har varit ute och rökt några gånger och inte haft en handske på den handen som jag har rökt med.. :S Helt kokko. Har aldrig haft eksem förr, never!

Gubben bland molnen kanske bara tyckte att det var dags för mig att förlora eksem-oskulden?


2012-01-23
21:02:29

Damp

Fråga mig inte vad jag gör på bilden.

 

Blev less på att spela spel, i GTA så dör jag bara hela tden, och Sims blev jag helt jätteotaggad på för att jag hade kommit jättelångt men sen dog datorn för att jag glömde att sätta i laddaren.. Typiskt, så fick man börja om från början och det orkar man väl inte.

 

Sitter nu bara och har allmänt tråkigt. Är lite nervös över mötet som jag och två klasskompisar ska ha med rektorn och våran idrottslärare angående hans orättvisa betyg. Fast ja, vad är det att vara nervös över? Det är vi som har rätt och vi vill bara förändra det till det bättre. Får se bara om de behandlar oss som människor och låter oss prata till punkt.

Men så är det, kampen mellan tonåringar och vuxna.


2012-01-23
17:08:28

Maaaaat!
Åt just middag som pappa hade lagat, och just nu känns det som att jag aldrig vill flytta hemifrån eller gå ner i vikt.. Hade kunnat äta hur mycket som helst! NAM!

Såhär ska jag se ut om några år! :D


2012-01-23
16:31:08

Naturligt eller mörkt?

Funderar på att färga håret mörkt igen, tycker att jag såg så mycket bättre ut i mörkt.. :D Fast nu har jag kämpat flera månader för att få tillbaka min naturliga hårfärg (typ mörkblond), så det känns ju lite att man har slängt all den tid ut genom fönstret om jag går och färgar mörkt igen..

 

Nå, jag har hur som helst inte råd att göra det denna månad så jag har ju ett tag på mig att fundera ännu. Vad tycker ni? :)


2012-01-23
16:25:47

Done for the day!

Kom hem för ett tag sedan, slängde en massa kläder i tvättmaskinen och fixade lite i rummet. Så nu är jag helt klar för dagen! Skönt, då får jag göra vad jag vill, dvs ligga i sängen och spela GTA resten av dagen. :D

 

Sitter just nu och fixar musik till datorn, märkte att jag inte har nå musik alls typ. Förr hade jag typ flera tusen låtar, nu har jag typ två som jag lyssnar på fram och tillbaka. Okej kanske inte bara två..


2012-01-23
11:42:32

Usch
Sitter i skolan och känner mig trött och sliten.. Längtar bara efter att få åka hem, lägga mig i sängen och bara spela en massa spel resten av dagen. Borde nog tvätta lite kläder också, hinner aldrig göra sådant på helgerna när jag bara hänger hos Neo hela tiden.

Drömde inatt att min farfar var hemma hos oss och dog i mina armar, har aldrig heller träffat honom och vet knappt hur han ser ut. Antagligen drömde jag bara det för att min kompis farfar dog inatt, stackarn. Hemskt det där ändå att vi alla ska dö, men ja, det är ju bara en del av livet.


2012-01-22
21:29:32

Kittla mina ögon

Hatar mitt hår just nu, har klippt sne-pannlugg för ett tag sedan men nu har det vuxit så mycket så att det döljer hela högra ögat och man måste hålla på o ta bort det hela tiden med handen sen blir det snabbt fettigt och blää... Tänkte att jag kanske skulle klippa till den lite själv men jag tror inte att jag vågar det.

 

Har jättelust att färga mörkt igen.. Tror nog att jag gör det efter sommaren. Tycker jag såg mycket snyggare ut i mörkt.


2012-01-22
21:24:23

Don't cha?

Don't cha wish your kitty was cute like mine? ;)

(Och så läser ni det ovan till musiken av låten "Don't cha" av Pussycat Dolls)

Inte för att jag lyssnar på Pussycat Dolls..


2012-01-22
19:32:12

...
Känslan just nu är bara blääää... Har inte gjort något vettigt över huvud taget idag, förutom att bajsa och äta och sova. Är som en bebis. Tror inte att jag orkar duscha heller idag så jag får stress-duscha på morgonen, fun, fun! - Not.

Det var en hyfsat rolig kväll igår ändå, trots att jag tyckte att jag fick åka hem en aningen för tidigt (runt ett) för att min skjuts blev lite trött. Men det gör inget, folket for ändå till krogen. Tycker det känns lite jobbigt när man är någonstans och festar och är den enda underåriga och folk inte ids dra för att då blir jag ensam, tycker inte att det borde vara ett problem, fast ja, händer det hela tiden så kanske det inte är så roligt.

Jag har haft en liten mini-dröm ett tag att ha en egen bar i framtiden. Inget sånt där disco-ställe utan en mysig liten pub typ. Med biljard osv. Fast det skulle kanske bli lite jobbigt i längden med alla överfulla personer.

 

Alltså vafan jag känner mig bajsnödig igen, jag har skitit minst tre gånger idag...?!


2012-01-22
01:34:13

Blääää
Öl smakade helt jätte äckligt helt plöstligt. Kom just hem till Neos kompis, Neo är också såklart här men han har druckit ikväll så hans kompis fick hämta hit mig. Var tidigare med Mia och Monica hos Monica och drack, snacka skit och bara hade det trevligt. Vi for sen till någon random snubbe från Göteborg tydligen och hängde, typ alla som var där kände min bror. Men så är det alltid, antingen så känner det min bror eller någon av mina systrar, har ju fått höra en och annan rolig/pinsam historia av någon av mina systrar, hihi.

Ligger just nu och lyssnar på sådan musik som jag lyssnade på när jag skolkade mycket från skolan, var borta i dygn utan att föräldrarna visste var jag var osv. Gud, vad man får "feeling", ändå så saknar jag den tiden fast det för det mesta var ett helvete.

Hur kan man sakna en sådan tid som var så dålig? Jag menar jag bråkade ständigt med morsan, fick springa på möten hit och dit på både socialen och skolan med rektorn, kuratorn och t.o.m läraren från resursskolan. Men ändås så vill jag tillbaka dit, eller tror jag bara att jag vill?

Då när jag var i den tiden så kommer jag ihåg att jag saknade efter det som jag har nu, förhållande och förtroende från föräldrarna, och en bra skolgång. Men nu när jag har allt det vill jag bara tillbaka. Antar att jag bara söker efter drama.


2012-01-21
11:34:50

Kläd-kris

 

Ska jag ha detta på mig ikväll?

Det kanske är lite för somrigt med tanke på den blommiga kjolen?

 

Eller ska jag ha denna? Fast i denna klänning så putar fläsket ut från alla håll o kanter.

 

Monica fyllde nämligen år för några dagar sen så vi ska fira henne ikväll. Måste redan packa alla grejer och sånt för att jag kommer att vara i stan hela dagen, måste gå på föreläsningar och sen har jag ingen skjuts fram och tillbaka från stan.

 

Ååååh, vad ska jag ha på mig?!


2012-01-20
12:03:43

I died..

Jag dog, GTA suger.


2012-01-20
11:32:53

I'm a hippie

Idag känner jag mig lite "hippie", säkert pga av det krulliga håret och peace-halsbandet jag har på mig. Men hippie-stilen är ändå ganska snygg. ;)

 

Var just hos skolsköterskan och hämtade värktablett och tamponger, hon gav mig även en föreläsning om hur dåligt det är att röka. Det är ju bra att höra och bra att hon säger men man har ju hört det så jävla många gånger så det är ju inte som att det hjälper mer. Men sluta röka tänker jag ändå göra en vacker dag! :)


2012-01-19
21:48:49

Vad tycker ni?

Vad tycker ni om nya designen? Jag kände bara att jag var less på den gamla, men jag vet inte riktigt om det blev så mycket bättre heller, hehe. Nå, det får duga det man kan när man är en sådan datanoob. :)


2012-01-19
21:29:15

Blä
Ååååh jag orkar inte läsa, måste jag? Kan inte ni läsa ut min bok och sen skriva klart en bokrecension på engelska, det kan ni väl? :D

2012-01-19
21:12:46

Sitter och hoppas på bättre lockar

Gjorde några flätor i håret igen, hoppas att håret inte blir lika krulligt igen. En del av mig kommer nog ångra detta imorgon men ändå så tyckte jag om den där krullidullbollen till hår, det kändes som lite mer livligare, lite.. lite mer jag! :D Fast sen när jag släppte ut håret så såg det förjävligt ut, som att jag skulle ha sådär skitkrulligt hår som ungar har.

 

Sitter annars bara i mitt rum och småfryser, det är alltid så jäkla kallt i mitt rum. Hörde tidigare konstiga ljud från garaget och eftersom det är helt kolsvart i garaget innan man har hittat strömbrytaren så tänkte jag att jag inte vågade öppna dörren utan något att försvara mig med, ifall det nu var något där. Spöken går ju inte att göra så mycket åt direkt men ändå.. Så jag tog en såndär sprutande vattenflaska. Tänk om det skulle nu ha stått någon våldtäcksman där så sprutar jag bara honom i ansiktet med vatten?

Det var hur som helst bara bilen som smälte och det var iset/snön/vattnet som lät när de föll i golvet.


2012-01-19
20:34:54

Detta oändliga smörjande

Fick denna bland annat av mamma i julklapp, en Body Cream från Oriflame. Tycker att den känns fräsch att använda och den luktar jättegott. :) Har märkt att jag har jättetorr mage, har haft det länge. Vet inte alls vad det kan bero på, kanske jeansen eller bältet som på något sätt torkar ut eller något? Det känns ju lite konstigt att vara torr på magen..

 

Ajustja fan, glömde ju bort att jag måste börja packa, ska ju sova borta hela helgen igen. Blää.. alltid detta jävla packande.


2012-01-19
14:54:36

Naturkunskap..

 

 

Det är ju tur att våran lärare är för upptagen med att räkna till tusen på tavlan så att han inte märker att ingen egentligen lyssnar på honom.


2012-01-19
11:26:41

Konstiga drömmar

Jag har drömt helt konstiga drömmar nu två nätter i rad, första natten drömde jag mardrömmar att någon man kom hem till oss med sin fru och han typ misshandlade henne och allt, höll henne i koppel och hade stryptag och skit. Nu inatt drömde jag att jag for till stugan och det spökade jättemycket där och jag var rädd, men sen var ett av spökena en häxa och det kom en massa björnar dit men hon lade "spells" runt hela huset att björnarna inte kunde komma dit. Sen var vi tvunga att åka ut på krig och vi vann, när vi kom tillbaka hoppas Bert Karlsson ut från en helikopter och såg glad ut och hade helt blodigt ansikte.

 

Random.


2012-01-19
10:08:23

Guten morgen!
Sitter i skolan och chillar, har hållit på att tagga över att fälla idrottsläraren. Våran andra lärare rekommenderade att vi skulle titta på skolverkets hemsida och deras betygskriterier för Idrott & Hälsa A, och enligt den så har vi minst VG i betyg. Och sen kom vi på att om han ger högre betyg till folk som spelar hockey på fritiden t.ex, och alltså kan mer om just hockey och sådär, varför ger han inte oss också högre betyg då när vi går Omvårdnads och kan mycket om träning och hur viktigt det är för kroppen, plus livräddning och första hjälpen?

Nu är det krig.


2012-01-18
21:06:27

Min kära jobbiga bok

Detta är engelska boken som jag läser, läste just ett kapitel och det är nu det börjar hända grejer! Det handlar om en kvinna som är otrogen mot sin man när han är borta, men det är så himla romantiskt det där om killen som hon är otrogen med. Blir ju själv nästan sugen.. Fast nej, Neo är för perfekt för att jag ska kunna vara otrogen. Men jag blev verkligen imponerad över hur författaren hade beskrivit sexet i boken, för det var som inte sådär "sexigt" skrivet ni vet? "Han körde den ut o in i en timme och det var skönt" typ, utan det sas nästan ingenting om själva sexet utan det var som att det var mer psykiskt och själsligt. Var så unikt och coolt skrivet. Plus till Robert James Waller, vem fan han nu är.


2012-01-18
13:35:25

It's on!

Nu har det börjat! Vi var till mentorn och pratade om våran idrottslärare idag, hon stöttade oss och sa att vi skulle till rektorn. Så vi gick dit och pratade med honom, vi vet inte riktigt vad han tycker och tänker om det för hans ansikte var lika uttryckslös som en sten, men han sa att han skulle prata med idrottsläraren och sedan meddela oss om ett möte. Vad läskigt!


2012-01-18
10:03:56

Det var liksom inte meningen..

Mitt hår råkade bli för tok för krulligt! Jag ville ju bara ha lockar... Antar att jag har fått mina lockar då. Känner mig lite utstirrad i skolan.

 

Drömde inatt att jag slog ner en gammal tant och tog hennes pengar, spelat för mycket GTA kanske..?


2012-01-17
21:12:37

GTA

GTA suger! Jag bara dör hela tiden.. :( Försöker vara snäll och döda de onda gängmedlemmarna men jag får inte då nå hjälp av mina gängmedlemmar när det kommer typ 20 fiender. Jag måste nog vara den enda med hjärna i mitt gäng, a just ja, det är jag ju, hihi!!

 

Ligger i sängen och börjar känna mig jävligt trött faktiskt. Tror nog att jag ska plugga lite glosor, läsa lite i min bok (engelska bok för Engelska B) och försöka sova sen. Tänkte att jag måste försöka börja läsa den där boken, ska börja köra på att läsa minst ett kapitel per dag.

 

Trött klockan nio, weird.


2012-01-17
19:59:08

BLÄÄÄÄÄ

Varför är livet så orättvist så att vissa får välrdens finaste sångröst och andra låter som en kråka? Jag vill kunna sjunga!!! damp..


2012-01-17
18:31:12

Hemmagjorda rasta!

Såhär kan ni göra era egna rastaflätor! Snyggt va? ;) Tänkte att jag ska ha håret såhär resten av året.

 

-Nej, försöker få mitt hår att bli lockigt. Älskar lockigt hår, men mitt hår är så platt.. :( Funderar nästan på att permamenta det men då kommer det ju bli värsta afro! Vill inte ha krulligt, sådär fint lockigt. Wäääh.. :(


2012-01-17
17:23:20

He's going down

Idag bestämde jag och min klasskompis oss för att ta ner våran idrotsslärare. Alltså att han ska få kicken! Eller att det i alla fall ska ske någon slags förändring. Grejen är att han inte har några betygskriterier över huvud taget, han vet förmodligen inte ens hur man sätter betyg på elever. Vi frågade idag vilken betygsgrad vi låg på, vi har varit där varje lektion, gjort det vi ska och så bra som vi har kunnat göra det, och han sa att vi låg på G. När vi frågade hur vi skulle kunna höja vårat betyg då (vi trodde att vi låg på högre betyg) så sa han att man ska då göra saker som inte kursen kräver, och det har vi aldrig fått veta tidigare och nu är det försent för att kunna höja betyget mer. Min kompis säger att samma sak hände för henne och hennes klass, alla fick högst G.

 

Brorsan berättade att samma lärare skulle ge honom ett MVG för att han friidrottar på fritiden, men brorsan vägrade och bad honom att dra och helvete. Då ska ni veta att min brorsa även skolkade från idrottslektionerna. En kille i hans klass, som hade varit där varje lektion och kämpat så hårt han kunde, fick bara G.

 

Säg mig, borde inte detta bryta mog skolverkets regler?


2012-01-17
17:16:50

Yeeeey!

Har just cuttat brorsans hår! Verkar som att han blev nöjd i alla fall. :) Vi hade lite krångel hur vi skulle göra med nacken men det löste sig. Känns som att man har hår överallt på sigsjälv nu, haha.


2012-01-17
15:59:27

Candy after bad

Har just kommit hem från skolan och badet som var våran idrottslektion. Känner mig helt slut i både kropp och själv så jag tog en näve saltlaktris och tänkte mumsa på det. Ska försöka orka duscha också, hann inte duscha på badhuset. Tänkte att jag skulle klippa brorsan hår också som jag har tänkt göra flera dagar men aldrig hunnit, men ny hann tydligen inte hann. Lyckat. :)


2012-01-17
08:44:15

I'm too tired for schoool...

Sitter i skolan, har håltimme, och känner mig skiiiittrött! Trodde att jag kunde vara uppe till tolv igår och ändå få nog med sömn men nehe..

Idag har jag på mig ett av det nya paret örhängena som mamam gav mig, hade hjärt-örhängena igår.

Varför är hjärta, som står för något få "vackert" i en människa, ett så himla fult ord?


2012-01-16
23:21:18

Bikiniproblem i natten

Vi har ju bad imorgon i skolan för första gången på länge, och min bikini var typ sönder så jag var tvungen att ta en av mammas.. Dom passade väl inte helt perfekt men det får duga, måste säga att mamma har en rätt så bra klädsmak ändå. ;)

 

Tycker det är lite jobbigt att vi ska ha bad imorgon, har inte förut tyckt att det är så jobbigt med bad som många tydligen brukar tycka. Nu tänker jag mest på att jag har gått upp en hel del, har bristningar och lite fett på ställen som man skulle kunna skippa, men äh.. Vad ska jag kunna göra åt det nu under en natt? Jag har gått upp lite grann och nu får jag leva med det, eller göra någonting åt det om jag nu verkligen inte tycker om det jag ser.


2012-01-16
21:33:37

Guess what

 

 

 

Wiee! Grattis bloggen!


2012-01-16
21:28:38

Skolstress

Stressar över skolan, inte för att vi har så mycket att göra än men jag tänker bara på vad som komma skall. Denna vecka har vi ett glosprov i Engelska B och sedan ett prov på kapitlet som vi har glosorna på nästa vecka. Men vi kommer typ ha nationella prov i alla ämnen som finns denna vår, bläääää. Och alla kommer ju typ vara under samma period, helt knäppt. Varför kan de inte ha en typ nu?

Kommer nog hoppa ut genom fönstret från aulan där proven kommer vara om jag kuggar..

 

Såhär skulle det se ut, typ.


2012-01-16
20:50:02

Viagra, klamydia och mensblodstömning!

Var på ungdomsmottagningen idag och förnyade mina p-piller, fick veta att jag kommer få gratis preventivmedel tills jag är 26, någon ny grej som har kommit i år, bra va? :D Fick även veta att det rekommenderas att hoppa över mensen med p-pillrerna två till tre gånger på rak, vilket betyder typ fyra menser per år. Blodet samlas tydligen inne någonstans på någon hinna och om man inte har mens då och då så kan det bli fullt och börja blöda ändå. Läskigt. Tog även ett klamydia-prov för skojsskull.

 

Angående viagra så fick jag just ett mail där det stod att jag kan köpa viagra med 80% rabatt, vågade dock inte öppna mailet. Roliga mail man får, fick ett tidigare där det stod att det kommer en stor knarkbåt hit var jag bor med billigare knark än vad jag brukar köpa. Det roliga är ju att man inte ens ryms att komma in med en båt till våran hamn och att jag aldrig köper knark.


2012-01-15
23:35:26

Sleeeepadisleep-sleep!

Borde egentligen sova nu, men det känns som att man inte gör någonting på dagarna så jag vill göra en massa saker nu. Fast de dagar det är helt fullt upp vill jag inget hellre än bara ligga i sängen och glo på serier, vilket dilemma jag har..

 

Har spelat GTA nån timma nu på kvällen, blev helt fast. Neo tyckte att det var konstigt att man kunde spela det på Mac, pff.. Bara för att han tycker att macs är skit, visst är han dum?

 

Bu för skola..


2012-01-15
19:07:31

Presenter
Mamma har just kommit hem från utlandet och vi har tittat på alla bilder, smakat på allt gott hon köpt med sig och jag har fått lite presenter. :)

Tre par örhängen! :D

 

Två mascaror! :D

 

Yey! Faktiskt behövde jag just mascara och örhängen, skumt va? ;) Sen fick jag en grej med tre olika nagelfilar på fast den var ju inte så himla snygg, haha, men bra att ha ändå.

Tycker att dessa två veckor som hon har varit borta har gått jättesnabbt, tänkte att jag skulle få njuta av att inte se mamma på ett tag (låter hemskt men ibland kan det ju vara skönt, speciellt som tonåring). Fast ja, nog kändes det skönt att få se henne igen. :)


2012-01-15
16:24:23

Chips!!!

Nu har jag äntligen fått mina chips som jag har längtat efter så hela helgen.. Nam! Dock så verkar Neo äta upp det mesta.. :D Idag ska jag åka hem, ska försöka klippa brorsans hår om jag orkar och om han låter mig, brukar bara klippa Neos hår men det borde ju inte vara så himla mycket svårare att klippa brorsans hår.

Nå, nu ska jag spela lite med Neo före jag åker hem, hejssvejs! :)

2012-01-15
00:15:20

Wiiie
Hej alla glada!

Har bara suttit och spelat med Neo idag typ, det som vi kallar för "klick-spel", såna här mysterispel där man måste klicka överallt och hitta dolda föremål. Vi hittade ett bra spel som hade som olika kapitel, så spelar vi varje kapitel var för annars börjar vi bara bråka om vem som ska få klicka, det är ju så himla tråkigt att bara sitta och glo.. :D

 

Dagen har annars varit helt okej, fick dock varken chips eller pizza för att Neo inte har någon fungerande bil just nu men.. man ska väl inte klaga. :) Men fy vad det hade varit gott, skulle säkert ha ätit en hel familjepizza själv. Nu ska jag nog titta något avsnitt av True Blood och börja sova.


2012-01-14
17:26:05

Bakis-lördag

Skulle ha farit på tjejkväll idag men våran värd blev sjuk. Skulle ju ha varit roligt men kanske lika det när man ändå inte känner sig så pigg och glad just nu. Var och plumsade genom skogen i snö upp till rumpan för att hämta mina skor som en tjejkompis hade råkat ta på sig, haha.. Var ju lite pinsamt att komma upp krypandes från diket när folk tittade, men hon sa faktiskt att det gick en stig genom skogen.

 

Neo skulle också ha spelat idag men jag tror inte att det blir någonting av det nu när jag också stannar här, eller jag hoppas det i alla fall. Lär väl bli att vi spelar tillsammans.

 

Gårdagen var också rolig, massor av folk och musik. Det varvade ju lite ur när jag tog mikrofonen och stod framför alla och dansade och sjöng till Keshas Tik Tok, men vad gör det, lite grann får det väl varva ur ibland. :)


2012-01-13
19:29:26

Fredag den 13:e..

Bilden är ju inte alls redigerad.

 

Sitter just nu hemma hos Neos kompis med Neo, hans kompis brorsa kom just hit. Tror att det lär bli fest idag, just nu verkar det som inte vara nå värsta fest-feeling. Konstigt det där, förut hade jag direkt värsta fest-feelingen, nu är den jättesvår att få.

Skönt med fredag, även fast jag bara har haft fyra dagar skola nu efter praktiken och jullovet så känns det ändå som att man har blivit less. Och nu är skolan hela jättejobbig när vi har så fullt schema också så det är väl inte så konstigt. Var idag också så trött efter skolan så jag sov en timme.

 

Oj, skulle ju borsta tänderna också! :D Fast jag borstade på morgonen, bara så ni vet.


2012-01-13
11:28:29

Från andra sidan

Vårat hus brann upp igår pga torkskåpet och nu är jag ett spöke som kan gå in i internet och blogga! :O Woooooaaah....

 

Nej, men jag vaknade vid ett-tiden av någon konstig anledning och gick då och stängde av den, kanske skulle det ha brunnit ifall jag inte hade stängt av den då. Och alla kläder hann bli torra också, win!

Sitter just nu i skolan och väntar på att pappa ska ringa, han skulle komma förbi med pengar till mig. Konstigt det där att pappa är så lätt att få pengar från och mamma är svår. Med mamma måste man alltid komma på värsta planen vad man ska säga så att man ska få pengar..


2012-01-12
23:14:34

Kanske brinner upp inatt

Nu ska nog jag och Kisse börja sova, fastnade lite framför GTA som jag har fixat till min mac, mina klasskompisar visste tydligen inte vad GTA är.. vart ju lite besviken. Kanske är jag bara bekant med alla dessa spel för att jag har en storebror som har spelat mycket och som har lärt mig också att spela en massa spel.

 

Är lite orolig om jag vågar lämna på torkskåpet, tvättade ju kläder för ett tag sen och skulle helst vela ha dem torra till imorgon. Men torkskåpet är gammalt, vi brukar typ aldrig ens använda det, tänk så börjar det brinna? Och i det rummet var torkskåpet är finns inget brandalarm, och mitt rum är bredvid det rummet och här finns inte heller något brandalarm. I köket finns dock ett brandalarm som är på andra sidan av rummet med torkskåpet men då måste ju elden bränna ner hela dörren dit ifall brandalarmet där ska reagera. Nå, jag har tre utgångar i mitt rum så jag dör väl i alla fall inte inte.


2012-01-12
22:00:10

Lika som bär!

Min hand genom paint.

 

Dr. Zoidberg från serien Futurama!


2012-01-12
21:58:46

Ärr

Tror att jag blev knäpp av vätskebrist efter bastun..

 

Insåg i duschen att jag har en himla massa ärr på min kropp, från hundbett, olyckor och självvållat. Känns ju inte så snyggt när idealkroppen är en slank kropp med helt underbart slät och fin hud, ärren är ju som error i hela grejen. Fast jag skulle inte ta bort ärren ifall jag kunde, dock så är de inte ens så himla synliga och de flesta har varit där i många år så de har ju som bleknat bort, men också för att de har blivit en del av mig, jag tycker om dom.

Men nog fan skäms man.


2012-01-12
21:02:53

En fundering

Jag tror inte att planeterna alltid har varit runda, utan att de en gång var helt random klumpar som åkte runt i rymden men sedan med tiden formades runda när de åkte runt där, ni vet som när stenar blir släta av vågorna i vattnet typ? Men om det nu skulle vara så att planeterna formas med tiden när de glider runt i universum, borde inte planeterna bli allt mindre med tiden?

 

Tro inte att jag är smart.. Jag fick lära mig idag att månen inte är som en lysande nattlampa, utan att det är solen som lyser på månen som sen i sin tur reflekterar solljuset mot jorden. Hur fan skulle jag veta det?


2012-01-12
20:59:19

Stök & söndriga naglar

Kom hem för drygt en timme sedan, har hållt på att fixa lite i rummet och packa för helgen som jag ska spendera hos Neo, var annars..? Min nagel gick sönder när jag grävde i tvättkorgen.. Man kan ju undra vad det är för grejs som egentligen ligger gömda där på botten..

Kom på att jag inte hade nå kläder alls typ, inga strumpor och alla trosor var också "slut" så jag tänkte att jag vart tvungen att börja använda mina gamla string igen som jag helst plötsligt tyckte var osköna. Men sen gav Mia mig idéen att jag faktiskt kan tvätta mina kläder, Gud vad smart hon är! :D

 

Nu ska jag snart fara och basta, har varit och gymmat idag men det räknas inte för jag åt godis efteråt, suck..


2012-01-12
09:03:29

Sängar & spya

Ligger just nu i sängen i skolan, ja.. vi har sängar i skolan! :D Jag och min klasskompis tänkte börja titta på löshår, fast jag tror inte att vi kommer ha råd att köpa löshår ändå. I alla fall inte jag.

 

Idag ska jag fara och gymma, yey! Känns helt ofattbart att jag ska göra någonting bra för min kropp för en gångs skull, helt frivilligt! Vi tror att det är någon som spyr på toaletten... Jag ska också börja spy! Efter varje måltid! Då får man ju typ äta en gång till och inte gå upp i vikt alls! :D


2012-01-11
20:25:40

I love to pose with my guitar..

Har typ precis kommit hem, tänkte att jag skulle ta och spela lite gitarr här om ett tag, har inte spelat på länge. Är ju inget vidare direkt på varken gitarr eller sång men äh, vad gör det, jag tycker om att hålla på att spela ibland ändå. Och det är ju inte som att jag plågar någon med det heller direkt, har ju alla dörrar stängda.. ;)

 

Tänkte att jag kanske skulle fara och gymma imorgon, vill verkligen komma igång med träningen men det är ju bara det med all skjuts! Blir tokig.. När det passar mig att fara och träna så måste jag sen anpassa det till när jag kan få skjuts, vilket blir aldrig. Visst har man väl skjuts sådär men jag ids inte att pappa eller brorsan ska börja skjutsa mig runt över allt hela tiden, fast egentligen borde de inte ha något emot det, de som har gnällt att jag ska börja träna i flera år också. Nä, nån får skjutsa mig så enkelt är det.

 

Får väl se om det lyckas bli någon snygg muskelknutte utav min fetthög till kropp, tror ärligt talat att jag inte har en såndär kropp som ens kan bli slank.


2012-01-11
11:37:30

Skola.

Sitter i skolan o hänger, är inte så taggad egentligen på skola just nu men, vad kan man göra?

Hade min brorsa som mattelärare på morgonen, skojsigt.. :D Fast jag, riktigt mattlärare är han inte, han är lärarassistent.

 

Idag tänkte jag åka och hänga med Neo, hans bil går inte igång så han tar sig ingenvart, så jag får ta mig dit. Hade väl egentligen inte mer än det att säga, hjärnan känns ganska så tom just nu av någon anledning.


2012-01-10
21:20:27

Fildelning = religion?

"You wouldn't download a bear"? Haha, va..? :D

 

Anyhow, det var inte bilden jag tänkte babbla om. Har ni hört att fildelning har blivit en religion? Senast jag läste om det så hade det tydligen 3000 medlemmar redan, det är väl ett smart sätt att göra fildelning lagligt, eftersom man inte får gripa någon p.g.a religion tror jag. Nu förklarar jag jättedåligt vad jag menar, men ni fattar väl tanken i alla fall?

 

Hittade deras "bön" som någon hade kommenterat som ett skämt tror jag, fick mig ett gott skratt.. :D

 

Vår Fader som är i datorn
Helgat vare Ditt namn
Kopi Din vilja
Såsom på Hårddisken
Så ock på Dvd
Förlåt oss våra Rar-filer
såsom ock vi förlåta de som trasiga äro.
Och inled oss inte i frestelse att köpa
det som lika bra går att ta från Internet.
Ty Ramminnet är Ditt
och CPU:n
och E-penisen.
I evighet.
Enter.


2012-01-10
21:15:33

Update
Har inte längre ont i huvudet efter lördagen men jag har blåmärken på armen och låret. Men, men, det är väl så man lär sig antagligen. Om det nu är något bra att lära sig att dricka sprit över huvud taget tvivlar jag ändå på.

Ligger just nu i sängen (suprise) hemma och känner mig ganska rastlös. Såg just en film, Kronjuvelerna, som är en svensk film men jag tyckte inte att den var så himla bra. Brukar ha det ganska svårt för svenska filmer, fast det finns ändå några som jag tycker om.

Åh, vad jag blev tungt sugen på kladdkaksmuffins helt plötsligt.. Ni ljuger om ni säger att ni inte också blev lite sugna, jag kan tipsa er att det inte hjälper att söka bilder på google för suget.

2012-01-10
21:09:40

Säng-besatt

Skulle jag inte behöva göra någonting alls i mitt liv så skulle jag nog förmodligen bo i min säng.. Fast det skulle väl bli tråkigt i längden antar jag. Tror nog att jag har blivit lite smått säng-besatt. Sängen är det jag längtar till på dagen och det jag hatar att lämna på morgonen, älskar att bädda ner mig i när som helst på dagen då jag inte behöver göra annat.


2012-01-10
20:59:24

Äcklad

Pallar inte ens gå in och läsa aftonbladet just nu, är så jävla äcklad av allting som händer runt omkring oss hela tiden. Vi säger att vi har det så jävla bra "nu för tiden", men har vi det, eller har vi bara lärt oss att hantera och gömma det onda? Vill bara köpa en egen ö någonstans där man bo ifred utan att leva i rädsla och få göra vad man vill när man vill. Ibland undrar man om man ens vågar föda barn till denna värld, hur mycket är mitt fel av det som händer dem då?


2012-01-10
15:46:36

Tränat!

Kom just hem, är helt svettig och äcklig efter jumpan idag, vi fick vara och gymma. Vet inte riktigt ifall man kan klassa det som riktig tränig men det gör jag ändå. Har tänkt att jag ska börja träna ordentligt nu, märkte att jag har ont i lederna osv också så det kanske är bra att träna. Fattar inte hur kroppen kan vara så jävla känslig egentligen..


2012-01-09
12:52:27

Home sweet home
Har just kommit hem, brorsan hämtade mig. Har ont i huvudet och har ett blåmärke på armen från i lördags, skäms fortfarande men mår i alla fall inte illa mer. Imorgon börjar skolan igen, jag känner mig inte alls taggad men vad ska man göra, går jag inte till skolan imorgon så går jag inte dagen efter det heller och sen blir allt kakka.

I morse när jag vaknade så trodde jag att jag var med i True Blood tydligen, Neo väckte mig och ville att vi skulle gå och äta frukost, men jag kände mig så trött så jag sa att han skulle bita mig så att han kunde dricka mitt blod så skulle vi inte behöva gå och göra frukost.

Fick ju stiga upp sen ändå..


2012-01-08
17:40:23

Aldrig mer sprit...

Jag spårade ur helt totalt igår... Shottade vet inte ens hur många shots hos en bekant och det slutade med att jag låg på hallgolvet hos Neos kompis och skrek efter Neo och grät och väckte hela huset. Spydde som en gris hela natten. Har bara legat i sängen hela dagen nu och sovit, tittat nästan klart hela andra säsongen av True Blood som har blivit helt knäpp..

Men nu mysa med Neo före han börjar spela! :D

2012-01-07
19:14:05

Pojkvän fail
Det är våran två års dag idag och Neo sitter och spelar.. Ska inte ens börja skriva om hur jag känner.

Lyckligtvis är kära Mia på väg hit just nu, vi ska dricka lite bärs och bara ta det lugnt, dela på en bit smörgåstårta. ;)

2012-01-07
16:49:45

2-års dag!

Idag har jag och Neo varit tillsammans i två år, och detta var är våran smörgåstårta för att fira det! :) Vi vaknade redan vid 6-7 tiden och gick och gjorde klart den och åt det till frukost, hehe.. :D

 

Känns ofattbart att vi har varit tillsammans redan i två år, två år! Det är ju hur mycket som helst, fast egentligen inte. Mer ofattbart är att jag kände mig nykär i typ över ett år, det är väl ett bra tecken? :D Detta är nog mitt första långa seriösa förhållande, hade ju ett förhållande som var sådär seriöst för min del i alla fall men det varade bara två månader. Fast man ska väl inte jämnföra.. ;) Är i alla fall lycklig att jag har en så underbar pojkvän som Neo, och jag hoppas att vi får vara tillsammans många, många år till!


2012-01-06
21:36:37

Sparkles!

Hihihi! Hittade något roligt program på Appstore som lägger till glitter i mina bilder! Tror nog att ni kommer få se en hel del sådant hädan efter, tills jag tröttnar på det och glömmer bort hela programmet det vill säga.. :D

 

Sitter annars just nu bara och tar det lugnt, börjar känna mig rätt så trött ändå fast jag sov till tolv idag. Är sugen på att pynta smörgåstårtan så att man får äta upp den, men Neo tycker att vi ska först äta den imorgon. Imorgon är en speciell dag för oss föresten, någon som kan klura ut vad som händer då? ;)


2012-01-06
18:56:39

Smörgåstårta på G

Jag och Neo har just gjort en smörgåstårta! Dock ser den inte ut som den på bilden och vi har inte pyntat den än men den är i kylskåpet i alla fall! :) Vi blev lite galna i slutet och blandade lite allt möjligt så vi får väl se hur det smakar sen, haha..


2012-01-06
12:54:04

Tankar

Satt ute och rökte och njöt av stillheten och att titta på fåglarna som flög fram och tillbaka mellan en gran och fågelmaten som pappa har ställt fram åt dem. Kändes så coolt att se dom flyga så nära, även fast de gör de hela tiden och man alltid har sett det, men aldrig uppskattat det på något sätt. Hörde sedan någon gråta, tittade mot grannens gård och där var en liten flicka på en snöhög som grät. Första tanken var att hon hade gjort illa sig, andra tanken var att något hade hänt och tredje tanken var att hon bara inte kunde komma upp på snöhögen utan hjälp. Så skrämmande det där att man aldrig vet, det kan ju ha hänt vad som helst, föräldrarna kanske har bråkat, slagit henne eller kanske inte är hemma över huvud taget. Kanske utnyttjat henne sexuellt eller vad fan som helst. Jag tycker det där är hemskt, när det ändå händer så mycket sånt där så om man tänker logiskt borde det ju hända hos grannen också, i alla fall en av grannarna. Jag har.. fyra nära grannar, och i hur många hem händer det inte sådant?

Ändå så vet man inte ifall man bör lägga sig i, ifall man ens bör veta sådant som händer bakom stängda dörrar. Men det känns bara så fel att inte göra någonting alls.


2012-01-06
12:07:43

Host, host och godmorgon!

Har just vaknat, håller på o hostar och har det men det går nog över om ett tag, brukar alltid vara jobbigast på morgonen. Tror att jag har vaknat på natten också och hållt på och hostat ett bra tag, har för mig att jag inte tog en halstablett för att jag tänkte att jag just hade tagit en men det tror jag inte alls att jag har gjort. Eller inte vet jag, man är ju så skuumig på nätterna.

 

Tröjan på bilden är föresten den skönaste tröjan som finns på denna jord. Den är en jättegammal tröja som jag har snott eller fått av min brorsa som är sönder vid halsen, men gud vad den är skön! Önskar att den var snyggare..

 

Tänkte att jag skulle ha åkt med pappa in till stan nu vid tolv när han börjar jobbet men nehej.. Sover man så sover man. Men att det var skönt att få sova ut helt ifred ändå, inte behöva känna att det är varmt och kallt hela tiden, inte störa sig på nå datorljud när Neo har vaknat och börjar spela och jag fortfarande vill sova. Jag kan typ inte sova när han spelar i samma rum om jag inte har druckit några öl. Datorns surrande bara suger sig in i hjärnan och sen är det det enda jag kan tänka på.


2012-01-05
17:03:08

Hemma!

Kom just hem typ och har tömt denna vackra mums-påse. Dock var den inte full när jag började äta från den så det så! Har kännt mig på konstigt dåligt humör idag, vet inte ifall jag har blivit drama-hjärntvättad av att ha tittat en hel säsong True Blood på typ två dagar eller om det bara beror på att jag fortfarande är lite krasslig. Tur är att Neo är smart nog att inte ta mig så seriöst när jag är på detta humör, fast jag är ju smart nog och varnar honom för det också..

 

Ska bli skönt att få vara själv ett tag, i alla fall ikväll. Fast vad jag ska hitta på vet jag inte riktigt, lär väl bli att se andra säsongen av True Blood.. :D Haha, jag är helt hopplös när jag väl fastnat för en serie, det är typ höjdpunkten på dagen när man får sin tid att titta på det. Helt sjukt. Ni som läst kanske kommer ihåg min Sex and the City "besatthet", och How I met your mother. Åh, kommer fortfarande ihåg då när jag var jättenere för att Neo var i Stockholm och jobbade och jag hade legat typ tre dagar i sängen och bara glott på How I met your mother, och så kommer min barndomskompis som bor över gatan och tvingar mig att duscha och klä på mig, ett så himla gulligt (men lite äckligt) minne.


2012-01-04
12:34:20

Tveksam inför denna termin.


Tittade just på schemat och hoppades på att den skulle ha ändrats sen julavslutningen då min klasskompis sa att den såg hemskt ut, men nej, den ser fortfarande hemsk ut. 08.10 till 15.10 varje dag, helt späckat, inga håltimmar, knappt matrast. Eller ja, vi har väl en eller två håltimmar men dom syns inte på schemat så det känns inte bättre för det. Det är väl bara att försöka tagga och se det som en kul grej att få plugga så mycket olika saker i skolan, men jag tror att jag kommer bli en himla skoltrött efter halva terminen, eller så inte. Det är ju tur att detta hände nu på vårterminen istället, för på höstterminen blir man skoltrött automatiskt.

1,5 år skola kvar, då är det väl bara att köra på tills man spyr och dör, va?

2012-01-03
16:46:19

Fortfarande sjuk..

Är fortfarande sjuk, idag har det varit lite värre tror jag. Antagligen blir det bara värre för att jag fortfarande röker fast jag är sjuk. Neo kom och hämtade mig hemifrån så jag ligger i sängen hemma hos "honom" (hans kompis). Tror nog inte att jag kommer orka göra någonting alls idag, känner mig på riktigt dåligt humör också. Blir väl att ligga i sängen och glo på filmer.


2012-01-03
03:25:33

Hihihiii!
Sitter fortfarande uppe med Mia och svamlar, just nu dricker vi julmust och äter nötter, eller ja, hon äter nötter och jag äter after eight.. ;) Trodde att jag skulle ha somnat redan för länge sen men nehe! Känner mig fortfarande sjuk också så skulle inte bli så förvånad ifall jag skulle däcka typ.. nu.
2012-01-02
22:40:46

Hoppsan!
La just märke till att jag haft besöksrekord idag! :D Grattis till mig då antar jag, eller?

Jag vågar fortfarande inte gå ut och röka efter att jag såg den där skräckfilmen nyss..

2012-01-02
22:23:39

Ett kilo mjöl!

Sitter med Mia i sängen och dricker lite fjollcider (0.3%) och äter ett kilo kola! Vi har just sett på Insidious, en skräckfilm som var ganska hyfsat läskig. Jag har sett den förut också men jag kom inte ihåg så mycket av den, den kan jag faktiskt rekommendera, det är ingen såndär amerikanska teenagers som far in i skogen och faller där överallt när de springer ifrån galna yxmördare i fjolliga masker..

 

Idag har jag ätit jävligt mycket... Började med den där mack-tårtan som jag visade tidigare och sen har jag ätit lasagne, en macka, soppa, pizza, chips och nu kola! Nog är det gött att inte behöva bry sig om sin vikt.. ;)

Fast jag äter bara mycket nu för att jag är sjuk och bakis och allt vad man kan vara, har ju faktiskt bestämt mig att jag ska försöka bli lite hälsosammare.


2012-01-02
12:46:54

Mega Sandwitch Cake!

Detta åt jag till frukost! En tårta av mackor, tre mackor med fyllning mellan varje och ett lager med smält ost på toppen, nog känner jag mig som en mästerkock.. :D


2012-01-01
22:01:45

Kvällsro

Ligger i sängen och undrar vad man ska hitta på. Tittade just filmen Blade eftersom jag har fått höra att dne är bra och eftersom den innehöll vampyrer också så var jag ju tvungen att titta på den, men nog blev jag lite besviken. Den var så överdrivet gjort så att han huvudpersonen skulle så se himla överdrivet cool ut. Sen tycker jag mer om filmer som är gjorda utifrån vampyrens perspektiv, fast Van Helsing är ett undantag. Nä, Blade var en fjoll-film.

Imorgon ska jag möta upp Mia och vi ska gå och göra lite ärenden, sen ska vi åka hem till mig och äta massa gott och ha True Blood marathon. Ingen av oss har sett serien så vi har fixat lite filmer också som nödraketer ifall True Blood visar sig vara en yttligare hemsk vampyr... grej. Sen tänkte vi att vi skulle gräva oss fram genom snön till grillplatsen på våran bakgård och grilla lite korv. Mysigt ska det bli!

När jag var yngre brukade vi alltid fara med familjen med skidor ut på isen och grilla korv, det var hyfsat mysigt! :) Nu har jag inte vågat mig ut på isen på flera år när det inte har kommit ordentligt med snö och sådant, sen får jag alltid sån himla skavsår av pjäxorna när man åker skidor..


2012-01-01
19:23:17

Dagen efter.

Ja, så lyckad kväll som jag hade hoppats på blev det inte igår. Både jag och Neo var rätt så trötta så vi drog hem redan vid 11-tiden. Vi for en sväng till hans kompis där Mia också var och hade lite förfest, de drog sedan vidare och festade mer när vi drog. Hade ju varit kul att festa lite mer men jag tror inte att jag skulle ha pallat, räckte gott och väl för mig det lilla roliga vi hade.

Känns inte så himla speciellt att det är ett nytt år mer, förut var alla dessa saker så mycket "större". Den enda skillnaden nu är väl att man inte kan skriva 2011 i dagboken och i skolgrejer mer. Och sen kanske vi dör alla detta år om man nu kan lita på vad forskarna säger om maya-folkets kalender. Det enda speciella med detta år är väl att jag blir 17, och sen är det bara ett år kvar tills jag blir 18, vilket jag inte vill bli. Ska käka sånadär pippi-piller så att man är barn för evigt..