Cinderbloom

2013-02-28
21:22:18

Mätt
Gud, så mätt jag är... Gjorde fläskkotletter en andra gång eftersom vi frös ner hälften av dem. Lika gott var det nu också. Huh, huh. Ska aldrig äta mat mer.
 
Har skrivit om mitt CV och så skrev jag även ett personligt brev. Ska bara få lite åsikter om dem och se om ytterligare någonting behöver ändras och sen ska jag skicka in dem och hålla tummarna för att jag får jobb. Får jag inget jobb så har jag en reservplan: lata mig hela sommaren, moahahaha!

2013-02-28
18:28:00

Tråkar
Sitter hemma hos Kenny och gör absolut noll. Har typ skrivit klart mitt CV men jag är inte riktigt nöjd med den. Har även lyssnat klart min finska bok och börjat skriva recensionen på den men det går inget vidare. Stavar vart och vartannat ord fel, och vart och vartannat ord är säkert på helt fel plats. Nå... Får be någon rätta den till mig innan jag lämnar in den.
 
Ser typ inte ens ut som jag på denna bild.
 
Hade tänkt göra fläskkotletter typ nu men nej, de är fortfarande isbitar. Så då får det väl vänta. Skönt att vara ledig.
 
Har spelat sims idag.
 
Jag har tråkigt... :D

2013-02-26
13:45:25

Den ibland roliga läraren
Sitter i skolan och lyssnar på läraren som babblar. Känner inte mig så jäkla intresserad eftersom han går igenom frågorna som jag har lagt ner vad som känns som oändliga timmar på. Fast ibland berättar han någonting intresant, men bara någongång. Och nyss backade han in i ett bord. Plötsligt blev denna lektion halv intressant. Men nu fortsatte han prata... Sen blev han rolig igen. Man blir ju snurrig.

2013-02-26
00:00:31

Hippiepartaj
 
Vi har suttit och funderat lite i skolan om vi ska köra på en hippie/woodstock inspererad fest under sportlovet nästa vecka. Är ruggigt taggad, har tittat lite musik som man kan lyssna på och så. Man har så sällan temafester, typ endast man gör någonting kul är på halloween.. Nå, får ännu se hur det blir. :D

2013-02-25
23:54:39

Svammel
Sitter och glor på TV med Kenny. Tränade lite idag, tänkte köra 30 min men efter 20 min låg jag och svettades som en gris på golvet och trodde att jag skulle svimma. Nå, nånting borde väl det också göra till min kropp. Vi har varit en sväng och hämtat ett soffbord från Sofia, hon hade impulsivköpt ett som var för litet.
 
Blev helt inne i serien Girls tidigare idag som min syster tipsade mig om för länge sen. Den serien är så skön, modern, chockerande och realistisk. Eller så inte.
 
Försökte ta lite fina bilder tidigare idag, slutade såhär...
Man kan ju undra vart mina tänder försvann.
 

2013-02-25
00:32:48

Tråk
Sitter hemma hos Kenny och har tråkigt. Vi var ute sent igår, jag vinglade hem aningen tidigare än honom så vi har iaf sovit hela dagen. Sen har vi bara spelat och tagit det lugnt, men nu ville han spela själv med sina kompisar och jag sitter och undrar vad jag ska hitta på. Klockan är ju ändå hyffsat mycket så man skulle ju kunna gå och sova snart. Fast å andra sidan behöver jag inte vakna förän klockan nio imorgon så man kanske ska ta det lite lugnt. Sen måste jag försöka hitta sommarjobb. Blä.

2013-02-23
20:02:00

Tankar
Börjar känna mig stressad över skolan, jobb och vad i tusan jag ska hitta på när jag tar studenten. Jag tänkte att jag inte ska prata eller tänka alls på sådant ihelg men jag kan inte låta bli.. Snart står jag där, på studentdagen med ett leende och är glad för att den delen av mitt liv är över, men inners inne är jag nog bara skräckslagen. Då börjar livet, ansvar, egen bostad, jobb, räkningar. Snälla studenten, ha inte så bråttom.

2013-02-23
19:55:27

Pizza!
Har just käkat pizza med Kenny som vi gjorde själv, tog nästan två timmar men det var värt det. Gjorde efter ett recept som jag fått av mamma. Nu sitter vi bara och chillar och tar ett par bärs. Vi ska nog inte göra något speciellt ikväll, skönt att bara ta det lugnt.

2013-02-22
16:55:01

Chill!
Har tränat, duschat, pluggat, målat naglar. Huh, nu känns det inte som att jag behöver göra så mycket mer idag än att bara njuta av att det är fredag och jag har hela helgen framför mig. Skönt. Har fortfarande ont i foten efter att jag slog den i sängkanten, tror att det blivit lite svullet och imorgon är det säkert ett fint blåmärke där. Känns som att man har skavsår i tårna också när man håller på och hoppar här när jag tränar, borde börja träna med skor.

2013-02-22
14:27:48

Skidor & korv
Har varit och åkt skidor och grillat korv med tre klasskompisar, det var riktigt roligt och mysigt, fast att åka skidor var så mycket jobbigare än vad jag trodde, har inte åkt skidor på flera år. Kanske berodde det på att de var dåligt vallade, eller så har jag bara jävligt dålig kondition.
 
Tänkte ta och träna nu direkt när jag kommit hem men jag slog i foten hårt som attan i sängkanten så jag ids inte börja hoppa på den riktigt ännu. Lika bra det, så får man vila ett litet tag.

2013-02-22
01:42:15

Mat & film
Har varit en underbar dag idag. Har vaknat jättesent, spelat med Kenny, inte behövt fara någonstans eller göra någonting, fast jag har ändå pluggat & tränat. Vi lagade grymt god mat idag, fläskkotletter med sås och någon typ marinad med svamp, potatisgratäng och vitlöksbaguett direkt från ugnen, mums!
 
Denna film såg vi idag, K-PAX. Den är skitbra! Såg den även igår när Sofia sov hos mig, tyckte att den var så bra så jag ville se den en gång till med Kenny. Den handlar om en man som säger sig vara från en annan planet tusen ljusår från jorden, mannen hamnar på psykiatriskt sjukhus i Manhattan där en läkare försöker hjälpa honom. Väldigt spännande, riktigt bra gjort och med duktiga skådesspelare.

2013-02-21
16:06:00

Smoothie!
Kenny kom på en bra idé igår, att vi ska göra smoothies! Och det blev skitgott, mango, bananer, frysta hallon & jordgubbar, lite yoghurt och vaniljsocker. Borde man fan börja dricka oftare, när vi ändå aldrig äter frukt.
 
Nu ska jag spendera resten av dagen med att spela Tera med Kenny. :D

2013-02-20
13:27:28

God morgon!
Sitter hemma med Sofia, vi har just vaknat och ätit. Om ett tag ska vi gå och basta! Igår försökte vi jävlas med folk på chatroulette, jag hade på mig en gipsmask som jag gjort för länge sen och satt helt tyst och glodde, och vinkade. Men det var bara en person som nappade. Och sen blev man less på att se snoppar...
 
Drömde inatt att jag började jobb apå ett äldreboendet och jag failade totalt och så var mamma tvungen att betala för att jag hade missat allt. Hujja, ska aldrig börja jobba.

2013-02-19
11:50:00

Dagens outfit
Mörka jeans och en stor plastpåse. Nä, men en gammal tröja som jag glömt att jag hade. Töjde ut den runt halsen så att den skulle va lite hängigare.
 
Mina panterörhängen! Älskar dem fortfarande men de jäklarna syns inte så bra.

2013-02-18
12:12:00

Pluggeli-Plugg
Sitter i skolan och pluggar. Vi har lite håltimme så jag har passat på att göra lite uppgifter som jag har varit för lat för att göra under helgen. Fast det går bra, jag gör oftast ett bättre jobb om jag gör allting på en gång, och inte delar upp arbetet i flera omgångar, då tappar jag bara bort mig och blir förvirrad. Haha...
 
Kul att vara i skolan ändå, fast vi var ju bara på teaterturné i tre dagar.. Men det känns ändå länge. Och snart tar vi studenten, woho!

2013-02-16
14:32:07

Nya tag
Hej & hå! Sitter och väntar på att Sofia ska bli klar hemma så att jag och Kenny kan åka o hämta henne + mat & öl. Gårdagen gick som den gick och idag är det nya tag. Borde kanske egenlitgen plugga lite men jag orkar inte, och jag har faktiskt besvarat en sida med frågor, och det är bara en sida kvar så det ordnar sig.

2013-02-15
19:45:28

Öööl
Sitter och dricker lite öl, surfar och spelar. Ska senare kanske träffa lite kompisar men jag vet inte om man är så sugen. Känner mig ganska trött idag ändå. Såg att våran teater hade kommit med i tidningen idag, yey! Får se ifall den hamnar på fler tidningar nu några dagar framöver.
 
Ha en skön helg allihopa!

2013-02-14
19:00:21

Kalla, vackra vinter
 
Jag uppskattar sällan vinterns skönhet. Men dessa bilder fick mig att inse att det ändå är jävligt vackert.

2013-02-14
18:49:41

Mys
Sitter framför tv:n och myser med Kenny. Eller ja, han surfar efter någon bra laptop som han tänkt köpa. Märker ni föresten hur stor min näsa ser ut på bilden? :D haha.
 
Har varit ruggigt trött idag, säkert för att man inte har sovit så mycket nu på ett par dagar när vi har varit på turne, och för att jag vaknade ett antal gånger under natten eftersom Kenny satt och spelade. Jag brukar alltid ha dörren från sovrummet öppet även fast Kenny spelar om jag sover ensam så att det kommer in lite ljus och så man kan höra lite ljud (är överdrivet rädd för spöken & skit) så då hör jag alltid när han pratar med sina spelkompisar och vaknar till då & då. Men, hellre det än att ligga och vara skiträdd, fast å andra sidan tror jag att jag ändå skulle somna på fem minuter.
 
Nå, ha en bra alla hjärtans dag allihopa! Sprid kärlek och glädje till världen, och orkar ni inte det idag så gör det en annan dag. Kram!

2013-02-14
13:34:03

Hemma
Jag har varit på teaterturne nu i tre dagar, kom hem igår. Det var ruggigt roligt, och det är skönt att det är över. Nu är det bara rapporten kvar så behöver man aldrig tänka på projektarbetet mer, typ. :D
Vet inte vad jag ska skriva mer om, är trött och har typ hjärnsläpp, så ni får en kul bild istället.

2013-02-09
11:23:46

God morgon!
Har just stigit upp och funderar vad man ska hitta på idag. Måste i alla fall en sväng hem och hämta grejer till Kenny så att jag klarar mig helgen och har allt färdigt för att åka iväg på våran teaterturné på måndag. Sen måste vi nog handla, och mot kvällen tänkte vi kanske dricka ett par öl med Kennys kompis, han som "vi" brukade bo hos förr. Fast man får väl se om dagen går som man tänkt sig. :D

2013-02-07
21:06:27

Riktiga simpsons introt
Ja, vad gör ni denna torsdags kväll? Själv har jag spelat lite gitarr och upptäckt att man kan ladda ner spel till mobilen så det har jag tyckt varit väldigt underhållande. Men just nu sitter jag och garvar åt denna, hur coolt är inte det?
 

2013-02-06
21:19:53

Blää
Nu är jag fan less på att läsa samma jävla skit om hinduismen och buddhismen om och om och om igen. Fan att vi ska ha prov om bägge religionerna samtidigt, helt idiotiskt. För det första blandar man ihop saker och för det andra slår jag vad om att hälften av frågorna kommer att gå ut på att hitta skillnader och likheter mellan religionerna. Orkar inte mer, känns som att jag kommer att spy på böckerna. Fast å andra sidan så har jag pluggat i alla fall fyra timmar idag så någonting måste väl ändå ha fastnat.

2013-02-06
17:11:03

Update
Har just käkat, bastat och tränat. Fast i motsatt ordning. Ska börja plugga gärnet nu hela kvällen så att jag skriver ett fint prov imorgon.
 
Ute är det fortfarande kallt och jag längtar efter varmare tider.
 

2013-02-05
20:41:48

Hej kom och hjälp mig men ingen kom
Alltså jag ska hoppa av skolan. Har prov på torsdag, kan inte ett skit, men varje gång jag har öppnat böckerna idag har jag typ somnat. Tänkte testa gå ut i kylan och läsa så kanske man håller sig vaken. Helt hopplöst... Känns som att det är tusen saker att göra. Fast jag misstänker bara att det är så för att jag inte riktigt är säker att jag hänger med på allt som vi ska göra.
 
Om mindre än en vecka så åker vi väg på teaternturné också. Hujja.

2013-02-05
11:24:07

Blä
Har just duschat och fixat mig här hos Kenny. Saana sov här med mig igår så jag behövde inte sova ensam. :) Yey! Samtidigt passade vi på att ta ett par öl och spela super mario. Det var väldigt kul! Fast man mår som man förtjänar idag. Har just lagt lite mat i ugnen och hoppas på att man hinner äta innan jag måste gå till skolan, råkade sätta ugnen på fel inställning för typ 25 minuter sen så maten var fortfarande kall... Suck.
Har börjat få ringar under ögonen, oh no!

2013-02-04
08:41:39

Schoooool
Sitter i skolan och lyssnar på läraren när hon tror sig diskutera våra hinduism frågor med oss.. Bah... Hatar såna lärare, frågar en fråga av eleven men förklarar ändå hela svaret själv. Typ.
 
Saknar Kenny, jag tror han sa att han kanske kommer hem imorgon. Då har han ju nästan varit borta en heeeel vecka! Herregud.
 
Idag ska vi mänkka fika i skolan! MUMS!

2013-02-03
20:52:04

Tacos!
Denna smarriga åt jag idag, bara så ni vet! Den var gooooood. Sitter just nu och snackar med Kenny och hans brorsor på skype, ska snart gå och sova. Om det nu lyckas, somnade först efter halv fyra igår.

2013-02-03
15:53:06

En Josef knackade på
Testar lite herrkläder inför våran teater som vi ska ha en vecka. Måste säga att jag börjar känna mig lite konstigt bekväm i sånahär. Visste inte riktigt vilken kavaj jag skulle ta, och jag tror inte att det blir någon av dessa eftersom de inte riktigt känns bra eller 40-50-tal som teatern spelar sig på. Finns säkert någon i skolans teaterförråd. :)

2013-02-03
01:15:05

Sims
Idag har jag spelat Sims hela dagen, utan att överdriva. I alla fall runt sådär tio timmar. Helt sjukt. Skulle jag inte ha byggt ett nytt hus så skulle jag nog inte ha spelat så länge, hatar att bygga hus i sims. De lyckas alltid bli för stora och så finns det inte saker att fylla huset med eftersom jag inte har någon expansion till trean på maccen...
 
Nå, nu ska jag nog titta ett avsnitt av Dexter och sen börja sova. God natt!

2013-02-01
22:58:00

Fredagsmys
Har haft en lugn kväll. Spelat och tittat på någon cowboy film med brorsan och morsan. Vi testade att titta på blue ray, väldigt fin bild. Var lite sugen på att festa tidigare men äh. Lika att spara det till en bättre dag, är fortfarande lite sjuk så det passar bra att ligga hemma och vila helgen nu. :) Sen kan jag ju passa på att spela en hel massa sims, yey! :D