Cinderbloom

2012-08-30
11:34:21

School's out
Sitter i skolan och tar det lugnt. Sofia kom just hit. Vi ska hem till mig och ha sleepover! :D Wiie. Sleepover med spindlarna i mitt rum. Uscha, spindlar.

2012-08-29
16:32:40

Skjorta
Har just ätit lasagne. Gott var det. :) Snodde Kennys skjorta och insåg att jag borde köpa en skjorta själv också, det är ju skitsnyggt.
 
Blev sugen på att spela WoW nu när Kenny visade hur den nya expansionen kommer att se ut. Nu kommer det att finnas Kung-Fu Pandor, fett king. :D Men det kommer att kosta 300 spänn bara för en månad. Suck.

2012-08-29
08:34:23

Clipart
Hihi, jag har laddat ner något Picture Collage Maker Lite grejs som kan göra sånahär bilder. :) Har testat göra bilder med bara en ram och skrivit ut dom sen för att lägga i min Scrapbook, och det har blivit ganska fint. :D Är så lat på att klippa och klistra så jättemycket så det passar ju bra att bara skriva ut och klistra in.

2012-08-28
20:02:57

Sängliggande
Jag borde måla om mina naglar. Men jag orkar inte. Har typ bara legat i sängen efter att jag kom hem till Kenny från skolan. Var i skolan till fyra så att ligga i sängen är allt jag vill just nu. Har spelat lite spel, tänkte fixa Sims 2 också till datorn. :) Hade Sims 3 tidigare och den var väl helt okej, men jag är van vid Sims 2 så det kanske är roligare att spela det. Kenny sitter och spelar Sim City, det har jag aldrig testat. Men jag tror inte att jag skulle digga det. Virtual City är bra.
 
Kul att komma hem och sen måsta gå & sova efter några timmar..

2012-08-28
13:16:44

Trött
Ååååååååh! Jag vill hem. Måste vara i skolan till klockan fyra idag eftersom vi ska ha ett möte för spanjorprojektet också. Ska åka till Spanien i oktober. Är inte alls taggad, det är så himla mycket onödigt jobb, nu ännu när man har projektarbetetn och skit. Blä.
 
Sitter för övrigt och laddar ner allt som går på Applestore. Tänkte att vi slutar säkert tidigare idag och då måste jag vänta i skolan till kvart över tre så kan jag sitta och spela en massa roligt. :)
 
Sen ska jag bara hem till Kenny och sova, han får säga vad han vill.
Idag har vi läst Geriatrik!

2012-08-27
21:29:16

Kompis
Har hittat mig en kompis! Det är Kennys kompis hund, honom som Kenny och typ jag bor hos. Sotis heter han och är helt tokig, hunden alltså.
 
Fan vad mina ben svider efter att jag rakat dom... Har ingen hudsalva här heller så.. too bad.
Ska om ett tag när Kenny har slutat spela börja titta på American Pie, den sista filmen som kommit ut. Såg den på bio men Kenny har inte sett den, den var faktiskt helt bra. Jag misstänker att det kommer komma en American Pie Juniors som kommer suga..

2012-08-27
21:27:25

Vin!
Var och drack lite i helgen. :) Var först ute med min klasskompis hemma hos hennes kompis kille. Vi spela lite spel och hade det gött. Efter det drog jag hem till Sofia och öppnade mitt vin, mums. Nog för att detta var det billigaste vinet som fanns och smakade väl inte sådär jättegott dagen efter när jag var nykter, men i fyllan var det gott. Efter Sofia drog jag hem till Kennys kompis och så sov jag där! Kul kväll.

2012-08-26
19:09:38

Bilmeckare
Jag och Kenny har lagat bilen idag. :) Vi fixade nya stötdämpare till den eftersom det alltid klonkade när man körde, nu låter det ingenting. :D Sen har vi fixat lite med lampor o sånt. Och tvättat bilen.
 
Nu sitter jag och tar en öl som blev över från helgen och bara njuter av min sista lediga dag och laddar upp inför en ny skolvecka.

2012-08-25
21:18:23

Nu jävlar
Nu har jag fått nog! Ska inte sova en endaste natt i mitt rum mer. Nyss, när jag låg och tittade på Desperate Housewives i sängen så kommer det krypandes en stor jävla spindel, alltså en seriöst stor spindel bara 20 cm ifrån mitt ansikte. Fyfaaan! Stod där i 20 minuter med en sko och lipade före jag vågade döda den med skon. Orkar ingen mer med dom där jävla spindlarna. Ska bränna upp rummet.

2012-08-24
16:07:00

Bergslejon
Jaha, nu har min dator tydligen blivit ett bergslejon. Var och uppdaterade den till den nyaste version. Alltså varför heter det ens Mountain Lion? Helt knäppt.

Idag ska jag fara och dricka med min klasskompis. Fattar ingenting av någonting just nu eftersom min plan för dagen plötsligt ändrades så jag är helt borta. Nå, får se vart kvällen tar mig.
Är fett sur på min dator som inte vill fungera som den ska.
 
Hur fan kan jag ens se ut sådär?
 
Varför ser detta inlägg så jävla konstigt ut?

2012-08-24
08:36:24

Pärlor
Försov mig idag, jag hade väckning på 06.50 (trodde jag) och den ringde först 07.50. Fast jag vaknade av mig själv före klockan ringde. Hann i alla fall komma på lektion endast 5 minuter för sent, skills! ;)
 
Vi sitter och läser om namn, förnamn och efternamn på finska lektionen. Är ganska intressant. Mitt namn betyder Må Gud föröka, Pärla. Haha.
 
Visste ni att pärlan också är min s.k "birthstone". Det finns tre stenar som representerar Juni.

2012-08-23
21:03:00

Drömmar
Jag har nu två nätter i rad drömt att jag har dött. Bägge gånger har nog haft en bil med, kommer inte ihåg den sista drömmen men i den första drömde jag att jag och Kenny körde bil sen föll vi ner för en klippa och vi dog båda två. Min själ slets ut från kroppen men Kenny vaknade till liv, så jag tvingade mig själv också att vakna till liv på något konstigt sätt sen gick vi runt helt skadade och jag blödde jättemycket från huvudet.
 
Har tidigare också drömt att jag har åkt bil och fallit ner från en klippa och dött, men då med pappa.
 
Att drömma att man själv dör har tydligen någonting att göra med en förändring. Att man börjar en ny del av sitt liv på något sätt.
 
Men just bilar? Jag är ju rädd för att både köre och åka bil.

2012-08-23
20:56:53

Respekt
Jag satt ute och tänkte på att jag har tappat respekten för en hel massa människor på den senaste tiden. Det känns som att man har kommit till en punkt där man inte orkar låtsas att människor är goda rakt igenom mer. Som om man nu har börjat se, se mer igenom människan negativt än positivt. Människor är egoistiska, dumma och lever i sin egen värld. Sådan är nog jag med. Och vem vet, jag kanske också är en sådan person som man tappar respekten för.

2012-08-23
19:19:38

Tom i skallen
Vad i helvete ska jag göra för projektarbete?! Får damp. Kan skriva om damp och hur mycket det ordet används fel. Lättast skulle väl vara att läsa på som fan om någon sjukdom och sedan fast göra någon sorts film eller något utav det. Men det är ju rätt så tråkigt.. Om att min katt tycker om att basta? Ett alarm om ringer till gamlingarna när de ska ta sina mediciner? Åh.. Varför kan inte min hjärna alltid vara full av idéer?
Varför tar folk sånahär bilder? "Åh, nu ska vi ta bild på när jag håller en glödlampa och så ska ni försöka ta den! -Jaaa!!"

2012-08-23
17:36:00

Hihi
Jag gjorde mig och Kenny i sims. Jag var jättelat och fick pms hela tiden medan Kenny var en soffpotatis som tyckte om musik. :D
 
 
Såhär såg jag typ ut, nästan.
 
Behöver jag säga att jag har tråkigt eller räknade ni ut det själv?

2012-08-23
14:32:58

Kul fakta
"The internet is starting to look like the old Egypt. There's a whole lot writing on walls and cats. Just saying."

2012-08-23
14:31:29

Älskade katter
Kennys kompis kan inte ha sin katt mer för att han ska jobba i Norge. Stackars katt kommer avlivas om vi inte hittar ett hem till honom. :( Jag har försökt övertala mamma så gott det går men nej.. Sen så skulle den katten ändå inte fungera tillsammans med våra katter, men testa skulle man ju kunna göra.
 
Ååååh, jag har försökt allt.. När jag flyttar tll en egen lägenhet så ska jag ha en katt i varje färg.

2012-08-22
19:08:57

Finnar..
Kom just ut från bastun och la märke till hur mycket finnar jag har fått. Alltså min hud är helt skit. Jättefettig och finnig. Märks att jag inte har nå ansiktsprodukter. Borde köpa det.
 
Konstigt föresten att Kisse orkade vara hur länge som helst i bastun. Ösade på jättemycket vatten och jag fick tvinga ut honom därifrån sen när jag blev less på att basta. Knäpp katt.

2012-08-22
13:57:30

Skoldagen
Detta är i stort sett vad vi har gjort i skolan idag. Lekt med våran hyffsat nya manliga docka. :) Han är väldigt intressant, man kan dra ut både käken, snoppen och anuset på honom. Det svåra är ju att sätta tillbaka allting..
 
Annars så har vi väl inte gjort så mycket, surfat lite om namn och planerat lite saker. Ska ju även börja med projektarbete nu vilket känns helt piss. Tur är ju att en klasskompis gick med på att göra det tillsammans med mig, vilket gör det hela mycket roligare. Får se vad vi hittar på.. :)
 
Nu ska jag fortsätta spela mina Papas spel, resturangspel som ni kan spela på spela.se. Men rensar ni historiken på datorn så försvinner det sparade spelet.

2012-08-21
18:00:00

Neeeej!
Nu har Paradise Hotel Danmark säsong 8 tagit slut.. :( Vad ska jag då tillbringa en 40 min om dagen till då? Måste väl hitta mer serier att titta på egentligen. Fast i och för sig så är typ alla serier som jag tittar på på paus så det är ju inte så konstigt att man känner sig lite uttråkad. Har inga roliga spel att spela heller för tillfället, historiken på alla spel på spela.se raderas när jag rensar datorn så man har inte någon större lust att börja spela något spel där.
 
Nå.. Kan ju alltid fortsätta med att titta om hela Desperate Housewife.

2012-08-21
11:13:45

Update
Sitter i skolan och väntar på nästa lektion. Vi har börjat med en teater som vi ska visa för folk på ålderdomshem, ska bli skitkul. :) Jag ska spela en man som heter Pekka.
 
Nu känns det som att jag har varit hundra år i skolan. Vill bara hem och sova med Kenny.
Random tavla i våran omvårdnadsdockas Olgas rum.

2012-08-20
14:33:28

Skola
Sitter just nu på min första skoldag av mitt tredje gymnasieår. Känns väldigt konstigt att tänka att om tio månader så har jag tagit studenten. Om tio månader är jag även 18 år, och klassas som "vuxen". En lite läskig och väldigt overklig tanke.
 
Skoldagen hittills har väl inte varit så mycket att skriva om, har fått mitt schema och har tittat på den nya matsedeln som ser väldigt givande ut.
 
Nå, ska inte börja skolåret med att verka ointresserad på lektionen medans jag bloggar.

2012-08-16
15:42:32

Kepsar & hitlermärken
Testade lite kepsar i affären, var såklart tvungen att köra på en så kallad "duckface". Kenny sa att han skämdes för mig..
 
Designen på klädhängarna kanske inte var den bästa.

2012-08-16
15:38:41

Nya jeans
Har varit och köpt ett par nya jeans! :D Ljusblåa. Var även med min kompis och Kenny när kompisen köpte en laptop och så var vi o käkade lite kinamat. :) mums!

2012-08-15
01:59:26

Nighty Nighty
Sitter hemma och lyssnar på min spotify lista. Var säkert ett år sen jag sist använde spotify så det är ganska intressant att lyssna på alla gamla låtar som man förut jämt lyssnade på. :)
 
Har varvat mitt Farm Mania spel, inga andra spel verkade lockande efter det så jag ska nog bara lägga mig i sängen och surfa.
 
Konstigt att klockan bara är två och det börjar redan bli ljust...

2012-08-14
03:07:23

Nattbus
Smög mig ut och for till Kenny, hihi. Lämnade en lapp i alla fall på köksbordet så att inte familjen blir orolig. :) Bastade också, var lite läskigt att basta mitt i natten. Tyckte jag hörde en massa ljud, och jag fick döda en spindel i duschen. Eller ja, jag spolade ner den, förhoppningsvis så dog den.
 
Såg föresten en spindel lägga ägg för någon dag sedan. Fett creepy. Den hade ägget hängandes i röven och sen kröp den under marken. Lite sweet kanske ändå.

2012-08-13
22:39:14

Farm Mania
Sitter just nu och spelar detta, är helt inne! Har jättemycket pengar så jag ska köpa många strutsar! Stolt.

2012-08-13
20:33:26

Parfym
Fick denna parfym av mamma idag. Passade bra, hade tänkt köpa parfym själv också. Denna luktar fräscht.
 Kanske man ska köpa en med en fruktig doft också?
 
Annars så är jag hemma just nu, har fortfarande hosta men känner inte av någon dess värre huvudvärk i alla fall, skönt. Tänkte att jag ska sitta uppe idag och spela lite spel, kanske basta om man orkar senare. Härligt att vara hemma ibland.

2012-08-10
20:41:34

Outfit & annat
Svarta jeans, nya tröjan, kofta o lite smycken. Måste köpa mer koftor och tröjor som man kan ha med jeans.. Men har bara 1,5 k kvar nu på kontot. Men jeans och några tröjor borde man väl få för det i alla fall. :) Om man nu köper såna där jeans som man kan ha ett halvår och sen spricker de mellan benen.
 
Var och övningskörde idag och det slutade som en katastor. Körde för fort i farthinder och körde helt plötsligt rakt i en korsning istället för att svänga vänster när jag märkte att det var fel väg och jag hade en bil bakom mig. Mamma sa till och med att hon är rädd för att åka bil med mig nu.. Usch, kommer jag nånsin att kunna ta körkort? Nåväl, man lär sig av sina misstag. Körde knappt 10 km/h i alla väghinder efter det.

2012-08-10
20:38:28

Blää
Har legat sjuk i sängen i två dagar, och dessa underbara sugtabletter har varit mina räddare i nöden. Har nog överdoserat dom... Därför har jag inte orkat blogga heller. Har aldrig haft en sådan hosta som jag har haft nu, och inte bara hosta. Snoret har runnit 24/7, jag har knappt kunnat andas och huvudet har varit tungt som bly. Har säkert haft feber också. Är inte nu heller riktigt frisk, men betydligt bättre. Älskade Kenny har varit som en prins med vit häst, eller hur man nu säger. Han har lagat mat och tagit hand om mig. :) Har även fyllt en helt plastpåse med snorpapper.. Fräscht.
Nu hoppas vi på bättre dagar! Även fast jag fortfarade ser ruggigt trött och allmänt hemsk ut..

2012-08-07
20:54:06

Hosta
Tror att jag håller på att bli sjuk.. Suck. Hostar och har ont i halsen, tänkte bara att det var för att jag har rökt mycket men nee... Attans också, hatar hosta. Hosta och magsjuka är typ det värsta jag vet.

2012-08-07
19:13:08

New in!
Igår så köpte jag ett par Converse! :D De är beige-färgade, eller naturvita, eller gräddvita, eller vad det nu kallas. Fick dem för 300 kr, vilket är helt superduper. Tungt nöjd.

2012-08-07
19:07:36

Update
Kom hem för ett par timmar sedan. Överraskade Kenny igår med en romantisk picknick, skulle egentligen ha gjort det ute men eftersom det regnade så fick det bli inne i hans rum. Hade ljuslyktor, lite ljusslingor, vin och rosenblad. Det var väldigt mysigt, och jag tror nog att han uppskattade det. :)
 
Ikväll ska jag nog stanna hemma, tänkte sitta och spela hela natten och bara vara. Imorgon ska jag förbi på shoppingcentret och köpa lite mer jeans. Har redan lyckats slösa bort mer än halva lönen så jag får väl se hur många par jeans pengarna räcker till.
 
 

2012-08-06
01:28:47

Haha
http://neave.com/television/

Detta är lätt den roligaste sidan på länge! Helt random.

2012-08-05
20:15:19

Hihi
Sitter på toa och tittar på Mr.Bean via youtube - fett king!

2012-08-05
16:36:11

40 års fest
Var i fredags på 40 års fest. Min systers man fyllde år. Där fanns en massa mat och roligt sällskap, dock så var jag inte där så länge. Men trevligt var det.

2012-08-05
16:34:42

Möhippa
Var i torsdags på möhippa, vi firade min syster som har gift sig. :) Vi åt på resturang och detta var vad jag åt. Riktigt gott var det.

2012-08-01
00:07:25

Funderingar
Sitter ute och röker och funderar på vad man borde hitta på... Kenny är och fiskar med sina kompisar och skulle plocka upp mig när de är klara men jag vet inte riktigt hur länge de hade tänkt fiska, fiskar de hela natten så orkar jag nog inte vänta uppe..
 
Sjukt hur mörkt det har ute blivit så snabbt föresten.
Jag tycker att jag var snyggare när jag var anonym..