Cinderbloom

2014-02-12
19:26:27

Det var ett tag sedan!
Halloj bloggen!
 
 
Just nu sitter jag på bussen på väg tillbaka till Haparanda. Har flyttat till Umeå för inte så länge sedan och börjar plugga på sjuksköterskelinjen. Har egen lägenhet tillsammans med min bror och allting flyter på, har också klarat min första muntliga examination denna vecka, yey! Ganska så omständigt att börja studera på universitet, när man aldrig gjort det förr. Massvis med svåra ord som jag inte förstår mig på och ett sätt att studera på som jag aldrig gjort tidigare, och en himla massa ansvar. Men, men, det ska nog gå bra!
 
Har suttit i bussen nu i...... fem timmar, alltså är det bara en och en halv timme kvar tills jag är framme! Ska träffa Sofia, kanske dricka lite och fara en sväng på krogen. Känns härligt att kunna få slappa några dagar, efter nästan en månads relativt hårt pluggande.
 
Vem trodde någonsin att man kunde sakna Haparanda? Fick hemlängtan redan första veckan, haha. Fast det beror nog mycket på att man inte riktigt har ett social nätverk ännu i Umeå, fast det kommer väl. Och för att vara ärlig känns det nästan lite skönt, så kan man fokusera och lägga all sin energi på studierna. Kommer vara socially akward när jag går ut...
 
På återseende! Eller kanske återläsande...? ;D