Cinderbloom

2014-06-08
04:27:00

The party goes on
Har sovit i trehundra timmar efter att ha varit chaffis och bakis hela dagen. Nu har jag i alla fall kommit hem från en rolig kväll/natt/morgon på krogen med vänner och bekanta och fått lära mig att det är såhär man ska se ut på bilder. Duckface och flört, plus peace är ju lite turistaktigt kanske... Nå, nu ska jag i alla fall sluta äta godis och kanske gå och gräva efter något gott från kylskåpet, natti nattii! + jag älskar att vara hemma!
 

2014-06-04
10:45:15

Äntligen hemma!
Ååååååååhhhh!!!! Så jävla härligt att vara hemma! Har varit en dag ute och druckit lite med bästisarna sen for jag vidare till en gammal fin krog och spelade biljard, vilket jag faktiskt vann!! Sen hamnade jag hos nå roliga killar som ville följa med mig på roadtrip om någon dag. Fyfan, älskar happis. Men just nu ser man ju ut som man bör och mår som jag gör. Som tur var så var killarna jag stannade hos snälla och gav med mig en bakisöl som jag för smygdricka på här hemma. Haparanda is the shit!

2014-06-03
09:39:32

Håruppdatering

 
Mitt hår ser föresten ut såhär nu. Den andra färgen jag la i gjorde det lite mörkare och utväxten är inte gulblond, så det är ju bra! Fast jag tycker ändå att det blev lite för mörkt, men äh. Solen får väl bleka det i lugn och ro, orkar inte lägga ner mer pengar på det utan nu ska jag bara låta min naturliga hårfärg få växa ut.

2014-06-03
09:31:11

Mama, I'm coming home!
 
Sitter hemma i väntan på att klocka ska gå snabbare så jag kan börja ta mig till tågstationen för att åka in till stan och hoppa på bussen HEEEEEM! Har världens hemlängtan. Efter vännerna, efter att köra bil, katterna, föräldrarna, staden. Åååh... Trodde aldrig att man kunde sakna lilla hemska, härliga Haparanda. Vill åka iväg nu... Gjorde misstaget att jag steg upp alldeles för tidigt, men hade räknat med att jag skulle gå och handla nå fika på ICA till bussresan men jag kom på att det är onödigt. Har med mig vatten och bröd!

2014-06-01
19:19:29

Hårfärgsexperiment
Tog en avfärgning i håret i ett försök att få tillbaka min naturliga hårfärg som är en vanlig halvblond färg som de flesta här i Sverige/Finland har. Jaa.. Vad ska man säga? Det ser ut som en blanding av weird och ännu mer weird. Haha. Ska slänga på ännu en halvblond färg så får vi hoppas på det bästa. Men, roligt att kunna testa lite annat ändå, även fast det bara är för någon timme och kanske inte så snyggt! :D