Cinderbloom

2012-03-30
15:17:53

Beer & sun

Krävs inga ord.


2012-03-30
14:03:01

BLÄ

Har värsta vårkänslan! Har lust att sitta ute, dricka öl och lyssna på musik, men neeeeej. Neo vill spela WoW.. BLÄ. Nog för att jag också ska börja spela wow nu... Önskar att det vore sommar, skulle vara riktigt king. Men neeeeeej, snön är envis och ska visst vara kvar ett tag.


2012-03-30
13:01:47

Gravidtankar

Har fortfarande inte fått min mens, nu är den två veckor försenad. Tror ändå inte att jag är gravid, men tankarna om att jag kan vara gravid vill inte släppa. Blä.


2012-03-29
19:51:35

Wiee!
Jag körde hela vägen till Neo! Igenom tre rondeller!!! Helt knäppt. Fick kärringstopp före jag skulle åka in i den andra rondellen... Men annars gick det väldigt bra faktiskt. :)

Idag har jag bara varit hemma, gick inte ens till skolan. Anledning: för att jag inte kände för det! Nej, men.. Jag bestämde mig för när jag började gymnasiet att jag skulle få ta ledigt tre dagar på ett helt år bara för att. Har ju skolkat ganska mycket före gymnasiet så att ha tre dagar ledigt som reserv känns som en riktigt bra livlina. :) Men mamma var inte lika glad..


2012-03-28
21:58:20

Sova, soova!

Såhär ser mitt drömliv ut: sova, vakna, äta, spela, äta, spela, äta spela, äta, spela, sova. Sen kanske man träffar kompisarna också ibland. Skulle kunna sova hur länge som helst känns det som just nu.. Kommer ändå inte bli något mer än åtta timmar, och det låter ganska lite i mina öron.

 

Har just att ta ledigt någon dag från skolan.. Fast det känns ju sådär halvt onödigt när vi ändå inte har några lektioner och bara har tre skoldagar nästa vecka sen blir det lov. Nå.. får se.


2012-03-28
12:34:47

Stories of yesterday
Min smarta klasskompis sa att jag kan lägga upp min berättelse som jag hade skrivit för länge sen hit på bloggen men ändra datumet så att den hamnar i arkivet. Wieeee.

http://cinderbloom.blogg.se/2011/december/nar-fjarilarna-dor.html#comment


Klicka på länken för att läsa den! ;) Den är dels baserat på en sann händelse men mycket av det som händer i berättelsen är påhittat, och jag har skrivit den kanske år 2009 typ. Alltså när jag var 14. Neeeee... 13. ne, 14.

2012-03-28
12:29:10

Buttons & silver

Sitter i skolan och tar det lugnt, vi har just haft redovisning i Engelska B och det gick ganska bra ändå trots omständigheterna. Ett MVG- blev det så man kan väl inte vara så missnöjd kanske. Men nog var det nervöst...

 

Idag hade jag tänkt ta med kladdmuffins till skolan, eftersom klasskompisarna visst kan äta misslyckade kladdmuffins. Men de glömde jag hos Neo, typiskt.


2012-03-27
21:21:07

Wieee!!
Hittade en gammal berättelse som jag har skrivit för jättelänge sen! Gud vad det kändes coolt att läsa den, den har halvt baserat på en verklig händelse så det kändes rätt så häftigt att läsa den och samtidigt komma ihåg en massa gamla minnen. Om nu någon är intresserad av att läsa den så har jag ingenting emot den.. Funderar bara var man ska publicera den eftersom jag inte orkar ha en jääävligt långt inlägg här på bloggen som tar typ 5 sidor.

2012-03-27
20:12:14

Kors & sånt

Har tänkt ganska mycket på det där med religioner nu på senaste tiden. Var ju sugen på att tattuera in ett kors då när jag tänkte att jag var religiös igen. Men ja.. Hur kan man säga att man är religiös, hur kan man säga att man är kristen, jude, eller muslim? För tänk om nu denna Gud skulle komma ner på jorden en dag och säga "Men vad håller ni på med egentligen? Alla era så kallade "religioner" är ju helt åt skogen!". Hur kan vi veta vilken religion som är "rätt", om det ens finns någon sådan?

 

Nu har jag bestämt mig (tror jag) att jag inte ska kalla mig religiös, utan jag ska kalla mig för troende. För jag tror att det finns något gott i världen, för det finns ju så himla mycket ont så något gott bör det väl finnas med. Och sedan tror jag på något som liknar änglar, och något som liknar demoner. Jag tror även på andar och liv efter döden av någon form. Men jag skulle inte våga säga att jag tror på Gud, eller Bibeln, eller alla dessa "lagar" som finns i olika religioner. Visserligen finns det ju bra saker i Bibeln och säkert andra religiösa böcker också som visar hur man lever ett gott liv, och det kan ju vara bra.


2012-03-27
19:14:37

Nytt i garderoben

Köpte nya jeans idag! ;) Ett par gråa fick det bli. Har faktiskt aldrig ägt gråa jeans, eller jo, kanske ett par mörkgråa cheap monday jeans en gång i tiden. Sen köpte jag även ett par ljusblåa.

 

Sedan hittade jag dessa älskade örhängen! Har ett par exakt likadana, som faktiskt är ett av mina favoritörhängen men de har gått sönder och blivit fula i färgen. Så det var ju jätte bra att jag hittade dessa! :)

 

Äntligen har jag mer än ett par byxor som jag kan använda. Var nog på tiden att köpa nya jeans.


2012-03-27
09:00:18

Totalt misslyckade

Bakade kladdmuffins igår som skulle bli fika till min systers dotters födelsedag idag, men de blev helt totalt misslyckade.. Kanterna var hårda, men mitten var helt som smet och allting var fast i formarna. Goda var dom ju men de var ju ganska så svåra att äta..

 

Och våfflor åt jag också igår för typ första gången på flera år. Blir alltid så illamående av våfflor, så denna gång körde jag utan grädde och det gick mycket bättre. :)


2012-03-26
16:26:31

Spel, åh kära spel..
Kom hem, och började fundera på vad jag skulle göra idag. Då kom jag på att jag har ju en massa spel på datorn som jag kan spela, och en lite kittlande sprallig känsla började krypa upp från magen, och jag avslutade snabbt det jag höll på med. Kan väl bara anta att jag är lite spelberoende.

And I love it.


2012-03-24
21:19:08

Creepy
Igår när jag och Miley satt ute i skogen och tittade på stjärnorna, så blev jag lite rädd för jag inbillade mig en massa saker bland träden. Så skulle jag byta låt, första låten som kom hette "Evil", sen kom det en låt som hette "Ghosts", så evil ghosts kändes ju lite läskigt att tänka på mitt ute i mörkret.

Och idag, när jag satt och spelade så började jag tänka på att jag kanske är gravid nu när min mens är försenad en vecka. Så stod det på spelet sen att en person födde ett barn som hette Melodie, och det var ju lite skuumigt..

Snygga naglar jag har just nu, va? Klöser alltid bort nagellacket när jag blir less..


2012-03-24
16:23:36

Smörgåstårta!

Gjorde en smörgåstårta igår när vi skulle ha middag tillsammans med Miley, när det var hennes sista kväll här. :) Den blev faktiskt riktigt lyckad, fast själva dekorationen på tårtan kan jag väl inte riktig säga att var någon höjdare. Fast när jag skulle dekorera den så var jag faktiskt så jävla less på att skära grönsaker så jag orkade inte riktigt bry mig.


2012-03-24
13:52:50

Outift & ööl

Dagens outfit!

 

Sitter just nu hemma hos Neo, har varit och fört Miley till flygstationen med brorsan. Tänk att hon redan hade varit här i två veckor, tiden gick väldigt snabbt.

 

Vi gör väl egentligen inte så mycket, funderar på hur vi ska fara och köpa mer öl. Neo är bakis, och har druckit bakisöl, och jag har ju inget körkort. Nå.. det löser sig. :) Är sjukt sugen på att dricka öl. Öööööööl.. Ja, fortsätter jag blogga just nu så kommer det ändå bara vara om öl.


2012-03-23
23:03:07

Oh noes!
Miley åker hem imorgon, "min" spanska elev som har varit hos mig i två veckor. Känns lite sorlig faktiskt. Vi har ändå haft det ganska roligt ihop, kommit bra överrens och så. :) Får se om man sedan håller kontakten i fortsättninge, det hoppas jag på.

Jag har fortfarande inte fått min mens, nu är den en vecka försenad. Sedan kan det ju hända att jag inte över huvudtaget får någon mens mer pga av de nya pillrena men det är väl ändå lika att gå och testa för säkerhetsskull.

Nå, nu ska jag slänga på mig en fläta och gå och sova!

Längtar till årets första maskros.


2012-03-23
10:27:52

Skit- TV

Har legat och tittat, eller ja, lyssnat på någon skitföreläsning hela morgonen genom nätet. Det sög. Vi fick uppgifter som var skitjobbiga och det sög även mer. Så jag gjorde dem jätteslarvigt och skickade in, och det får duga!

 

Ligger just nu och glor på Pingu i brist på något annat.. Såg Baby hoppa upp på taket för ett tag sen, här har vi fortfarande så mycket snö så man kommer upp på taket. Låter ju ganska hemskt egentligen.


2012-03-22
23:21:26

In love

Är helt kär i denna låt, har lyssnat den nonstop hela dagen typ. Så bra!


2012-03-22
23:18:12

Kvällen i bilder

Vi var här, älskar skylten.

 

Vi fick ungefär detta till middag, detta är i alla fall det som lämnades kvar på min tallrik.

 

Maten smakade såhär.

 

Men sen fick vi efterrätt! Nå typ munkar med frukt.

 

Och det smakade såhär!

 

Sen fick vi se på detta!

 

 

 

Och det kändes såhär!! :D


2012-03-22
18:09:09

Indiskt

Ska snart dra och äta indisk middag med spanjorerna, vi ska tydligen få se på någon indisk show också, spännande! :) Har varit hos mormor en sväng idag med mamma, hon har varit sjuk och just kommit hem från sjukhuset men mådde trost omständigheterna bra. Lite vilsen var hon ju, men det är väl inte så svårt att förstå när kvinnan är typ 93.


2012-03-21
21:35:30

Finnish beer

Nu ska jag avslöja en hemlighet... Jag är finsk, kära bloggläsare. Jag är finsk, och bor ganska nära Finland. Så därför, sitter jag just nu och dricker den bästa finska ölen som finns: Karhu!

 

Hittills har jag suttit ute och filosoferat, gråtit till desperate housewives hela två avsnitt och skällt ut Neos spelkompisar och dom skällde i sin tur ut mig. De kallade mig för fruntimmer, och jag är inte ens vuxen?!

 

Och min kompis, från brasilien, som jag har spelat med och chattat med sen jag var typ tio ville säga "you're a bunch of whiners".


2012-03-21
19:07:41

God mat

Har ju glömt lägga upp bilden på vad vi åt med spanjorerna förra torsdagen. Det serverades sallad och två olika pajer, en med lax och en med ren. diggade dock inte laxen, men annars var det riktigt gott faktiskt. :)


2012-03-21
18:57:22

Blä för piller
Har ju bytt från p-piller till minipiller här för ett tag sen. Och vilket jävla helvete det var, fick humörsvängningar som aldrig förr. Fick till och med för mig att börja skära mig och började tänka på självmord och skit. Nå.. Nu tror jag i alla fall att det värsta är över, och jag dog inte, och jag skar mig inte. Så det är väl en vinst.

Bu för piller!


2012-03-21
18:52:51

Blåa långkalsonger

Sitter hos Neo och myer i mina blåa långkalsonger, som jag faktiskt måste säga är skitsnygga. Borde kanske börja gå med dom som byxor? ;) Då passar man ju in på det konstiga modet som pågår just nu.

Har just kommit tillbaka från avslutningsmiddagen som vi hade på skolan med spanjorerna, men jag skulle nog inte kalla det middag. Köttbullar, potatissallad, frukt och bröd. Men vi fick daimtårta och annat gott till efterrätt i alla fall. Läskigt var det att gå ensam ut genom korridoren i alla fall, gick lite tidigare också så jag gick helt ensam. Blä! Valde att gå genom den nyare delen av skolan så att jag inte skulle träffa på några spöken. Men läskigt var det.


2012-03-20
17:55:15

Män..
Jag kom just till Neo, ska sova här två nätter nu när Miley är hos sin kompis och jag och Neo har inte haft så mycket tid med varandra. Och han spelar. Suck.

2012-03-20
17:52:42

Spanjor-fritt!

Yey! Nu har jag just lämnat av Miley hos sin kompis, där hon ska sova två nätter, vilket betyder att jag får göra vad jag vill! :D Ska nog spendera den mesta tiden med att sova tror jag. Sova och mysa. Pratade med läraren som håller i projektet idag också om jag verkligen behöver vara med och spela innebandy och sådant med dem när jag missar så mycket av skolan, så jag fick vara i skolan och skippa allt kul om jag ville. :) Känns ju ändå skönt att inte behöva hamna så mycket efter i skolan.

 

Miley tyckte om ärtsoppa... Weird. Sen åt hon en hel massa pannkaka, men två kilo socker.


2012-03-20
14:02:50

Happy, happy!

Sitter just nu i skolan och är såhäääääär glad! Jag ska nämligen få sova hos min käraste Neo i två dagar eftersom Miley ska sova över hos hennes kompis. Men det är ändå inte den största anledningen till att jag är glad, utan det är så att jag har fått tillbringa mer än två lektioner med min kära klass idag! Har saknat alla så himla mycket när jag har haft det här projektet, har knappt sett dem alls. Särskilt vissa som är lite bättre än andra! ;)

Nu ska jag kissa, vi hörs!


2012-03-20
10:39:01

School is not cool

Sitter just nu i skolan och har tråkigt, skönt att inte behöva göra en massa grejer med spanjorerna i och för sig men skola är väl aldrig heller så roligt. Har ont som fan i vaderna efter BodyCombat i söndags, blä. Idag ska jag nog fara till Neo och sova i alla fall, var något krångel på morgonen och det blev att Miley inte alls skulle fara bort att sova men jag tror att hon ska det nu i alla fall. Får väl tvinga henne. :D


2012-03-19
22:16:37

Chill

Sitter just nu hemma och tar det lugnt. Väntar på att Miley och hennes kompis ska bli klara i bastun så att jag kan gå och duscha och sen sova. Miley ska sova hos hennes kompis imorgon så jag får en dag ledigt! :) Ska nog spendera den med Neo.

 

Idag har vi varit ute på isen och åkt skidor, lagat flygande jakob och bakat blåbärspaj. Har varit en helt mysig dag faktiskt, fast jag har missat hela skoldagen igen. Börjar faktiskt känna mig ganska less på hela projekt-grejen, men nog är det ändå värt det på något sätt.

 

Mensen min har inte heller kommit än, men den kommer väl när den kommer. Kan ju bero på att jag har bytt till minipiller att den inte kommer över huvud taget. Men, men.. får väl se när den känner för att dyka upp.


2012-03-19
08:09:29

Bajs
Kommer missa hela skoldagen idag också pga att jag ska vara med på aktiviteter med de spanska eleverna. Har missat hela förra veckan också, detta är ju helt åt skogen. Kommer att få jobba igen två veckor sen när de har åkt, blääää. Tycker att vi borde få gå i skola i alla fall, även fast skolan är tråkig men hellre jobbar man vanlig takt än två veckor på en dag.

Random.


2012-03-18
21:22:14

Färgfail
Man ser typ inte texten på kommentarerna, vet inte hur man fixar det så jag skiter i det för tillfället. Så ni får väl gissa er fram till vad folk kommenterar. ;)

2012-03-18
21:13:51

Busy

Har just kommit ut från bastun, har hängt med den spanska tjejen hela dagen. Hon borde få ett namn.. Miley kan hon få heta för hon tycker om Miley Cyrus. Vi har varit på stranden och åkt pulka, pimplat, haft sparktävling och åkt skoter. Sen har vi tagit lite bilder, ätit på Frasses och varit på BodyCombat. Jag är fortfarande lite sjuk, har en helt förjävlig hosta så det kändes ganska tungt att träna. Kommer nog ha träningsvärk imorgon, i alla fall i vaderna. De brann efter bara tio minuter.

 

Vi var ute och festade igår, jag drack men inte hon. Vi hade jävligt kul, eller jag hade i alla fall och jag tror att hon också hade roligt. Fast hon var nog ganska trött i slutet. Vi sjöng karaoke och babblade en massa. Känns som att man känner varandra och kan känna sig avslappnad mer när man pratar med varandra och så nu efter igår. Mamma är dock lite sur för att vi var ute och drack, men, men.. Finns ju inte så mycket man kan göra åt det nu.


2012-03-17
09:02:16

Snö

Sitter hemma och tar det lugnt, har just vaknat för ett tag sedan. Ute snöar det, blää.. Hade tänkt om det skulle ha varit sol att jag och den spanska tjejen som bor hos oss nu skulle ha dragit ut på isen med skidor och varm Oboy. Men, men, det får nog bli en annan dag. Jag tror att vi bara ska ta det lugnt idag istället.

Om ett tag ska vi fara och träna BodyBalance. :) Yey!


2012-03-16
23:10:59

Biiiiilar!

Ligger i mammas säng och äter Ahlgrens bilar! Jag kan inte få nog av dessa godisar. Skulle kunna tömma tio påsar på en kväll tror jag. Under veckan har jag för det mesta hängt med de spanska eleverna. Vi har haft fullt upp för det mesta så därav den dåliga blogguppdateringen. Vi har ätit mycket mat, sett lite norrsken och lekt i snön. Idag såg vi faktiskt ganska så mycket norrsken över hela himlen helt plötsligt. Var ganska coolt, vi brukar inte se så mycket norrsken från våran gård.

 

Nå, nu ska jag surfa lite före jag måste sova och ladda batterierna för ännu en bombad dag. :)


2012-03-15
09:22:21

Grattis bloggen!

Bloggen fyller faktiskt ett år idag! :D Så grattis, grattis!

 

Annars så sitter jag bara just nu i skolan och lyssnar på något tråkigt. Har har fullt upp nu sen tisdag med de spanska eleverna som har kommit hit. Kommer nog inte alls ha så mycket tid att göra någonting annat, men vad gör det. Lite får man väl offra sig ibland.


2012-03-13
23:00:06

En fartfylld dag!

Idag har jag varit i skolan och hängt med spanjorerna hela dagen, vi har också varit på jakt efter norrsken, dock fick vi bara syn på ett väldigt svagt. Hoppas att vi får se ett riktigt fint någon dag, för hon har aldrig sett norrsken. Imorgon blir det också en väldigt farfylld dag, först och främst ska jag vara i skolan, sedan ska vi gå runt på stan och sen ska vi fara och grilla, åka skidor osv. Kommer nog att vara rätt så fullt upp dessa två veckor, och hur mycket jag hinner blogga vet ingen. :D


2012-03-12
22:56:41

Spanish people
Idag har min spanska tjej kommit hit! Hon verkar väldigt trevlig, glad och rolig, faktiskt. :) Det var rätt så pinsamt och nervöst till en början, men nu verkar det ändå helt okej. Ska bli kul ändå, hoppas att vi lär känna varandra bra så att man kan träffas senare i livet också.

 


2012-03-12
09:08:26

Blää
Sitter just nu i skolan på något tråkigt möte angående de spanska eleverna som kommer idag. Känner mig väldigt trött och ganska obrydd just nu. Men ja.. mötet är ju över om BARA två timmar.. Blä.

Vill hem och sova!


2012-03-11
20:50:36

Haha

King!


2012-03-11
20:41:31

Målat

Har lekt runt lite med färgerna och så på bloggen. Blev väl inte världens snyggare men lite snyggare än hur det var tidigare tycker jag. skulle vela lära mig mer om hur man kan runda av kanterna på alla rutor som finns tex men jaa.. Har jag riktigt jävla tråkigt en dag så kanske jag gör det.

2012-03-11
19:57:28

MTV

Blev nog lite bortskämd med MTV när jag var hos min syster, nu är allt som visas på våran TV här hemma skit.. Undra om föräldrarna går med på att betala för MTV om jag gnäller.


2012-03-11
19:52:02

WTF
Haha, fick just höra från Mia när hon skulle söka efter hur man kan göra glass av yoghurt att man tydligen kan dränka en tampong i yoghurt och sen lägga den i underlivet, och det ska tydligen vara bra mot svamp? Wtf?! :D Haha, skulle nog aldrig testa den idén i alla fall.

2012-03-11
19:47:20

Fairytale nails

Gröna naglar, hiss eller diss?

 

Känner mig lite som...

Hmm.

 


2012-03-11
18:58:01

Sunday, sunday!

Idag är det denna låt som gäller! Bara så ni vet. Sitter just nu hemma och äter middag, har varit in till stan idag och träffat Mia, och försökt få tag på paketet som jag glömde på bussen igår. En gubbe som jag pratade med tror inte att de som städat bussen tittat i hyllorna över sätena, så paketet har antagligen åkt vidare. Men jag fick ett nummer som jag ska ringa imorgon till någon som kan veta mer osv. Att jag alltid ska misslyckas.

 

Imorgon kommer det en tjej från Spanjen som ska bo hos mig i två veckor. Ganska spännande! :) Har just gjort i ordning mitt rum så att hon får vara där, medans jag kryper upp till sängen bredvid mamma.

 

Nå, nu ska det fixas naglar.


2012-03-10
23:56:02

OOOORGAAASM!!!
Guuud vad skönt att få vara hemma och få ligga näck i sin säng och mänka mat! Kommer nog aldrig att vela göra någonting annat. Det enda som suger nu är att jag lyckades glömma syrrans paket till min systers son på bussen. Lovar, jag flippar ut totalt snart, allting går bara snett hela tiden vad jag än gör. Känns som om det vore bäst att bara låsa in mig ett par år tills allt är över.


2012-03-10
19:25:55

Utbrott
Fan vad jag har ont i röööven! Orkar inte sitta mer, vill upp och hoppa, ut och springa, supa, röka, döö... Funkar inte ens att lägga in musik på mobilen mer heller av någon konstig anledning. Den kanske blev full? Ids inte börja äta min macka och yoghurt ännu heller, för tänk om jag blir hungrig sen på natten? :O Eller så kanske jag inte blir det? Guuud vad allt ska vara tjorvigt idag. Har märtk att jag hatar allt och alla också, vill bara slänga datorn i huvudet på varenda person som sitter i bussen.

Plus på det hela är jag bajsnödig, och jag tog det sista toapappret, och sen är internet alldeles för segt för att ens ladda upp en bild, så nu får ni bli sura och bildlösa.

2012-03-10
17:22:28

On my way
Sitter på bussen på väg hem, känner mig ganska uttråkad fast jag bara suttit här i en halvtimme. Tänka sig att jag ska orka 6 timmar till.. Underhåller mig med att lägga in musik till mobilen från datorn, och det tar typ 1 minut för varje låt att laddas så det lär ju i alla fall ta ett tag. Sen när datorn dör så tror jag att jag hoppar ut genom fönstret.


2012-03-10
15:32:29

Hemåt!

Idag reser jag hemåt! Missade den tidigare bussen, och pga det är jag inte hemma förän vid midnatt, men det gör inte mig någonting speciellt ändå. Roligt att få några extra timmar med systern, och borta hemifrån. :) Skulle vara sugen på att fara och dricka, men pga spanska eleven som ska hem till mig så kommer jag nu inte få dricka på typ tre helger i rad. Attans. Om nu inte hon hänger med, det är väl inte "olagligt" att ta med en underårig spansk elev till en fest där inte hon dricker, utan jag dricker? Nå, det löser sig.


2012-03-09
22:43:48

Uttråkad av livet
Tror att jag behöver någonting nytt, någonting spännande. Fast så har jag känt länge, och så kommer jag antagligen att känna en bra tid framöver med. Vad finns det som jag möjligen kan göra som är nytt och spännande, i en stad lika livlös som en gammal kvinna som desperat försöker klänga sig fast vid att vara populär och intressant, utan att någon egentligen bryr sig? Och allting som är nytt och spännande behöver pengar, hur fan ska man skaffa sig så mycket pengar? Är skitless på att allting ska kosta, folk får inte leva livet pga att allting kostar! Vill man vara rik för att kunna göra alla roliga grejer, måste man jobba och slita hela sitt liv för att sedan kunna göra någonting när man är pensionär, om man inte blivit allvarligt skadad av allt slit dvs. BLÄ för världen.


2012-03-09
22:09:32

Bloggar = världens undergång

Jag har märkt att jag får väldigt dåligt självförtroende och på andra sätt börjar må dåligt av att läsa alla dessa populära modebloggar, och inte ens populära, men bloggar där speciellt kvinnor är jättevackra, smala, rika osv. Ni vet? Jag börjar bara tänka att varför jag inte är smal och snygg, varför jag är för lat för ens försöka bli smal och snygg, och varför jag inte har råd att köpa en massa snygga kläder osv. Känner bara att jag måste fixa pengar, måste fixa ny stil, måste bli smal, måste sluta äta, bla bla bla. Snacka om att jag är brainwashed. Alltså bara reklamer på TV känns som en smäll i ansiktet. Det här är sjukt. Nå, min blogg behöver ingen få dåligt självförtroende för, jag är varken snygg, smal, rik, smart, kreativ eller porrig, jag är bara jag.


2012-03-09
22:02:58

Saknad

Fattar inte vad det är med mig just nu, det enda jag tänker på är Neo och jag vill bara vara med honom hela tiden. Hur ska det gå när han snart kommer åka till Norge igen? Inte är det väl normalt att sakna någon helt jätteövedrivet mycket bara efter en dag?


Om två dagar kommer "min spanjorska" hem till mig. Är inte alls säker på hur det hela ska gå till riktigt, men det löser väl sig på ett eller annat sätt. Hoppas verkligen att vi kommer komma bra överens och kunna ha det roligt ihop.

2012-03-09
19:29:08

Gott & roligt!

Här busar vi för fullt och äter mycket gott! Idag har vi ätit tacos och glass, jag har även tjuvmumsat på lite godis. Ungarna busar och springer runt för fullt, inte dock nu mer men tidigare! Jag trodde att jag skulle komma över min bebisfeber nu efter att ha varit här men nej... Jag vill bara ha barn ännu mer nu.. xD Nå, den dagen kommer sen någon gång.


Har fått mail idag angående att plugga utomlands, tror nog att det kan vara någonting jag satsar på. Just nu lutar det mest mot Australien, men kan även hända att det blir Nya Zeeland, får se vad de rekommenderar för mig. :) Det är ju ännu minst två år innan jag åker dit, men det känns ändå bra att börja planera det lite grann redan nu.

2012-03-08
20:50:31

Ur spår

Känner mig lite ur spår just nu, vet inte varför. Känns som att man inte riktigt är sitt glada, pigga jag. Nå, man kan väl inte alltid vara på topp heller. Är sugen på att dricka några öl, röka en massa cigaretter och prata skit med goda vänner. Men just nu är det bara skönt att inte behöva vara hemma, och få njuta av tiden med systern och company. :)


2012-03-08
18:28:13

En hint av min kreativa sida

Sitter här och "degar" med syrrans unge, nog är man väl allt duktig? ;) Snart, när ungarna lagt sig ska jag och syster begä oss mot mataffären. Annars sitter vi bara här och tar det lugnt, äter pizza och gosar med ungarna. :) Skönt att vara borta hemifrån lite också ibland.


2012-03-08
11:14:59

Godis!! <3

Sitter och käkar lite godis, alltid gott med något sött efter maten. Brukar faktiskt inte äta godis så ofta men när man väl äter så är det fan gott.

 

Idag har jag vaknat typ sju, haha. Ungarna började springa runt så det var väl bara lika att stiga upp. :D Söta busungar.


2012-03-08
07:15:39

Bröllopsdrömmar

Drömde inatt att jag och Neo skulle gifta oss, först var jag med i Desperate housewife och var Bree, skulle gifta mig med han den där gubben i rullstol, och jag var tvungen att skriva att jag inte delade med mig av mina pengar och hus för jag trodde han skulle sno dem.

I alla fall, när jag skulle gifta mig med Neo så gick jag runt och drack cider för att jag var så nervös, och Neo rökte..?! :S Wieee.. gullig dröm. :)


2012-03-07
20:15:14

Framme hos syster Supermom!

Dagens fail: Jag hade sattit trosorna på mig ut och in på morgonen, och jag märkte det först nu.


Dagens höjdpunkt: Att titta på när klockan slog 18.57, 18.58, 18.59 och 19.00 och jag fick ta mitt minipiller på den tråkiga delen av bussresan.

 

Dagens utmaning: Vara på toa under bussresan utan att flyga runt över allt. Fattar inte hur killarna kan pricka, förra gången jag var på toa under en bussresa var det kiss överallt. Nu hade de sattit upp en lapp att karlar ska sitta ner.

 

 

Nu är jag hur som helst framme här hos min syster Supermom, vi sitter och dricker lite te och pratar bull medans hennes kille och hans vän tittar på hockey. Ska bli roligt att få umgås med ungar nu ett par dagar, och systern och hennes kille såklart! :)


2012-03-07
15:08:43

Buss-bus

Sitter på bussen på väg till min syster och hatar livet, nej men.. Vi fick byta buss, vilket suger. Satt så skönt med allt chips och godis på den andra bussen, nu måste man trängas.

Gött att de har gratis internet på bussarna i alla fall! ;)

2012-03-07
10:56:22

Ugglor!

Jag absolut älskar ugglor! :D Tror att jag skulle vela tattuera in en uggla någonstans någongång faktiskt. Kom på i duschen en idé till en sleave, tattueringar över hela ena armen. Tänkte att man skulle kunna tattuera in lite demoner, änglar, helvete, himmelen och alla såna där. Andar, älvor, troll. En hel gömd värld på armen! :D Om nu ena armen inte räcker så får man väl ta till den andra armen också, what to do.


2012-03-07
08:27:34

I don't wanna get up!

Har just vaknat, kände att jag inte ville sova mer men nu vill jag inte stiga upp från sängen.. Drömde helt hemska drömmar inatt, att jag åkte runt med nån "parashoot", sån där grej som flyger och sen var min brorsa helt packad och jag med. Han körde skoter där vi satt på och krockade överallt sen fick han damp på någon unge och han sparkade honom i huvudet och sen kom han och skulle sparka på mig och jag bara skrek på hjälp och grät, blääää. Före det var jag och mina klasskompisar och bodde på ett stort ålderdomshem, och jag var tydligen tillsammans med en gamling där, som var kvinna. Och där var det nå onda som jagade mig för att jag smugglat in någon dit som skulle hjälpa gamlingarna att få det bättre, för de vanvårdades tydligen där av de onda. God mat hade dom där i alla fall, fast vi åt bara bröd.


2012-03-06
21:03:26

Omfattning

Kom just på att jag har varit väldigt duktig idag! Jag har inte ätit mer än nödvändigt, har tränat, har städat rummet, har fixat i lådor och lite annat smått som behövs, har hunnit måla naglarna och bastat riktigt ordentligt. Och nu har jag t.o.m tid över att göra vad fan jag vill!

 

Imorgon ska jag åka till min syster! :) Ska hälsa på henne, hennes kille och deras tre ungar varav mina två gudbarn, ska bli roligt att se hur ungarna vuxit!

 

Min katt valde att sova på en hög med kläder på min stol som är rena för att håra ner dem totalt istället för att sova på en stor och fin säng.. WHY?!


2012-03-06
20:04:56

Random middag

Jag och brorsan slog ihop en lite random middag efter gymmet. Pizza, sallad med feta ost och stekt ägg. Gott var det i alla fall.

 

Sitter just nu i rummet och njuter av att inte ha någonting att göra. Ska nog spendera den tiden med att rensa bort alla mina gamla trosor som jag inte använder och matcha ihop alla strumpor som bara ligger och dammar.


2012-03-06
16:26:26

Städat!

 

 

 

 

Nu är rummet städat! Och inte tog det mer än typ två timmar, ganska så hyfsat! ;) Fast jag fuskade med att inte damma av de översta hyllorna på mitt databord, får väl hoppas att spanjoren som ska komma hit och bo inte är allt för nyfiken.

 

Nu bär det av mot gymmet med brorsan, jag kommer nog inte ens orka stiga upp från sängen imorgon.


2012-03-06
16:23:14

Kisse på äventyr

 

Kisse bestämde sig för att hoppa ut genom fönstret när jag hade det öppet för att vädra rummet, helt knäpp är han, och inte var det något stort hål att klämma sig igenom heller. Här var jag bor så har vi snö ända upp till fönstren, och mina fönster är på över en meters höjd, så typ 1,50 meters snö! Gött.


2012-03-06
16:19:55

Pizzaaa

Billys pizza är gott, fast alla tycker det är äckligt. Det är sådär äckligt gott. Har just kommit hem från några dagar hos Neo. Vi har inte gjort något speciellt, som vanligt. Vi varvade ett spel som hette Alan Wake, som faktiskt var riktigt bra, och jag brukar inte tycka om vanliga "TV-spel" för de är så långtråkiga. Annars har vi bara druckit öl och tagit det lugnt.


2012-03-05
12:09:15

Inget blogghumör

Har just nu inget blogghumör, men det tror jag inte att någon annan heller speciellt har nu när det är sportlov. Så jag kommer nog skita i att blogga, eller vem vet? Jag kanske får ett tråkigt sportlov och bloggar varje dag? :D

2012-03-04
01:17:02

OMG

Fick veta vem jag ska få som spansk utbytesstudent hem till mig om en vecka, fick ett mail från henne nyss, hon skrev att hon tycker om att titta på Disney Channel och lyssna på Justin Bieber..


2012-03-02
12:52:06

Seg fredag

Neo ligger fortfarande och sover, så jag sitter och underhåller mig med smink.. yey. Det är otroligt fint väder ute och allt, har lust att åka hem till byn och grilla korv eller något. Men nee... gubben ska sova tills solen har gått ner.


2012-03-01
22:43:06

Hej du bloggen

Har inte riktigt haft tid att blogga idag, har varit i skolan, efter skolan har jag gymmat i TVÅ timmar, sen har jag farit heme och gjort klart en massa skoluppgifter så att jag inte behöver gå till skolan imorgon, sen var jag och tränade ytterligare en timme, sen bastade jag med katten och sen kom Neo och hämtade mig!

Känns så himla skönt att det äntligen är lov. Ska få sova ut riktigt ordentligt och dricka öl lika bra.

Nu ska jag börja äta, och sen kommer jag nog inte blogga på ett tag.

Ha det! ;)

2012-03-01
08:12:16

Hemska drömmar

Inatt drömde jag igen en hemsk dröm, Neo hade gjort slut med mig och han hade tänkt på det ett tag. Det var helt hemskt.. jag pratade med alla mina kompisar om det och jag bara grät hela tiden och visste inte vad jag skulle ta mig till. Såg Neo också på stan men jag sprang därifrån för att jag inte klarade av att se honom. Usch. Sen vaknade jag och bara grät och var ledsen men sen kom jag på att det bara var en dröm men då grät jag bara ännu mer.

Uscha.