Cinderbloom

2011-04-30
15:53:12

Glada vappen!

 

Hejsan på er tjenare!

 

Idag är det valborg! Mysigt, alla ska väl festa idag och spy runt gatorna men inte jaaaag :) Jag ska ta ett glas vin med min älskade älskling och sen tänkte vi se en lite mysig film, snarare porrig, Zack & Miri makes a porno heter den.

Igår var vi i alla fall och tog några öl hemma hos Neos kompis, grillade lite korv och sådär. Fast jag kunde inte riktigt njuta av den härliga kvällen för mina ben värkte som fan, gjorde skitont, vet inte vad det var. Fick gå och lägga mig gråtandes också, somnade väl där nångång mellan smärtorna.

Fast jag är ganska klen också....

 

Är skitsugen på smörgåstårta! :D Var så länge sen man åt det, typ ett halvår. Mums, bara få sitta och vräka i sig en hel smörgåstårta.......... nam, nam!

 

 

Såhär såg smörgåstårtan ut som jag och Neo gjorde i Januari när vi firade ett år tillsammans :) <3


2011-04-29
16:25:41

Förgrilla inför valborg!


Idag tänkte jag och Neo fara och grilla hos hans kompis, kanske ta en och annan öl :) Vi tänkte faktiskt inte dricka på valborg som alla anda gör, vi tänkte istället vara duktiga och umgås med min familj! :D Sen kanske gå och titta på majbrasan som de brukar anordna i stan.

Känns skönt att inte behöva tänka på att man ska dra och storfesta, behöver inte tänka på vad man ska ha för kläder på sig, hur man ska fixa allt som behövs osv... Utan man kan bara vara.... :)

Nu fick Neo sig en konstig idé att han ska spela så jag får ta och underhålla honom med något istället, hejs!

2011-04-29
09:43:26

Gäspeligäsp gäsp!

 

Min stackars Kisse var sjuk igår, han hade ett stort rivsår i "läppen" och han öppnade inte munnen, han åt inte, han drack inte och så kom det ut nå slem från munnen hela tiden, stackarn det såg helt hemskt ut. :(

 

Men idag verkade han må bättre, han äter och verkar vara piggare, trodde nästan att han skulle dö igår.

 

Nu måste jag läsa, annars blir min lärare förbannad! :mad:


2011-04-28
15:57:01

Home from school..!
Kom just hem, sitter här och funderar på vad man ska göra idag, kanske borde man tvätta kläder till imorgon? Det är ju Fredag imorgon och det blir väl valborg nu på Lördag?

Pappa hade bakat munkar när jag kom hem, mums! Det är nog hans specialare :D Och pommes frites och köttbullar.. haha ;D

"Lånade" en bok från skolan som jag tyckte var lite små intressant, det är en massa dikter i den och jag hittade en rolig som handlar om öl, vilket jag tänkte bjuda på! :)

Och gott öl kom

Och gott öl kom och gott öl for,
för gott  öls skull har jag sålt mina skor
och satt mina strumpor i en pant i en bod
- med gott öl håller jag upp mitt mod.

Sex oxar hade jag i ok för min plog,
de trivdes så tämligt och drogo bra nog
- jag sålde dem en efter en si så där,
med gott öls hjälp jag sorgen bär.

Och gott öl har gjort mig så arm som jag är
och haft mig att komma min piga för när
- för gott öls skull i stocken jag stod,
- med gott öl håller jag upp mitt mod.

Och gott öl kom och gott öl for,
för gott öls skull har jag sålt mina skor
och satt mina strumpor i en pant i en bod
- med gott öl håller jag upp mitt mod.

Skriven av Robert Burns (1759-96), en bonde från skottland.
Översatt av Gustaf Fröding.


2011-04-28
10:11:58

Helloow!

 

Sitter här och småsurfar i väntan på mina klasskompisar, man fick sluta efter att man gjort några uppgifter. Gäsp! Jag är faktiskt himla trött idag, vet inte varför, somnade någongång vid elva igår och plus att jag sov någon halvtimme på dagen, och sen har jag vaknat 6, men jag borde ju ha fått nog sömn? Tycker man ju...

Vaknade vid fem-tiden av världens kramp-sendrag i vaden, jag brukar alltid få det ibland och jag har ingen aning om vad det beror på, det gör så jävla ont att man bara ligger där och skriker nästan. Jobbigt att vakna sådär mitt i natten för något så onödigt.


2011-04-28
08:17:05

Gooooooooooood morgon!!

 

På morgonen när jag satt ovh väntade på bussen, det var så himla härligt väder! :)

 

Jag blev moster inatt!! :D Två lyckliga, friska tvillingpojkar föddes till denna värld runt två tiden, vad rooligt!! :D:D

 

Sitter nu och har lektion, Engelska.

Vi fick tydligen inte sitta på datorerna....

 

Hejdå... :(


2011-04-27
22:20:55

Min talang är stulen...


Satt här och försökte spela lite gitarr, det gick lite åt skogen. Jag spelade ju men det lät dess värre inte så där jättebra... Har inte hållt på med sång och gitarr nu på ett tag så det kanske är anledningen varför.

Har hållt på och fixat lite med datorn, sorterat, redigerat osv. Sen har jag tvättat mitt ansikte med nya ansiktsprodukter som morsan köpt från Neutragena eller vad det nu hette.. :)

Nu ska jag nog sova, jag tänkte sova med den här katten inatt men hon sprang iväg nyss... Vilken diss! :(

 

Hon blev lite chockad av blixten tror jag, fast det blev jag med... Sorry! :D

 

God natt!


2011-04-27
21:05:33

Tvillingar på beställning!

 

Min syster har åkt in på sjukhuset för några timmar sen för att föda sina tvillingpojkar, heja heja!! Väldigt spännande! Då blir det de åttonde barnen jag blir moster till, huh, huh det är en stor familj vi har! Och sen finns det ännu två syskon till mig och jag som ännu inte skaffat barn, så många fler ska vi bli också! :D

 

Go syrran!!!!! Krysta!

 

 

Titta, hela England hejjar på henne!! :D


2011-04-27
20:17:56

Bild!

 

Målade denna bild idag i skolan, det var typ min första måning som jag gjort sådär ordentligt, så den blev kanske inte sådär jättebra. Men själva insperationen till bilden är bra, det var en dröm som jag hade, kan väl skriva den lite "berättelse-aktigt" hit... :)

 

Jag bodde någonstans ute i ett hus och på något sätt höll jorden på att gå under, den var fylld med otäcka varelser och jag fick i uppgift att rädda världen.
Kungen hade förlorat sin makt och han var den enda som kunde stoppa jorden från att gå under, men makten var förlorad utan hans krona såg låg i ett rum i botten av helvetet.
Jag for till helvetet och hoppade ner, det brann överallt, jag föll igenom en portal och hängde i ett rep inne i rummet, portalen var taket.
Jag såg kronan i hörnet och jag räckte mig efter den...

 

Sen vaknade jag! Drömmen var ju mycket längre och mer komplicerad men det där är allt jag minns just nu, jag tror jag skrev något om den hit tidigare... :question:

 

Har upptäckt hur roligt det är att redigera bilder som man lägger upp, därför bjuder jag på en till bild som jag nyss redigerat! :D

 

 

En bild på min kära (skitjobbiga..) katt Kisse! :love:

 

Idag har jag annars inte gjort så mycket, det har varit härligt väder i alla fall och jag satt ute i 45 minuter efter skolan och njöt, mest satt jag och snackade skit om Neo i mitt huvud för det var honom jag väntade på i 45 minuter :mad:, men ändå. ;)


2011-04-27
12:38:00

Försöker..
Försökte fixa någon ny profilbild men tydligen så vill inte min blogg att jag ska kunna göra det, skit i det då jävla mac dator!! :mad:

Sitter här och försöker komma på någonting som man kan göra idag, det är ett så härligt väder så jag vill bara vara ute och njuta, skriva en roman! Glida iväg och sväva över världen och uppskatta dess skönhet! :)

 

Sitta på stranden med en kall cider, njuta av solen och känna doften av gräset... :cool:


2011-04-27
11:32:10

Något roligt
Såg någonting roligt i skolans bibliotek....



Ett skåp för nya böcker som man får låna, men som ni ser så är skåpet helt tomt, så modern är våran skola!
Skulle söka efter en bok till Svenska lektionen som vi har om typ en timme, jag tog en bok som heter En farlig äkta man, Jane Shapiro. Boken kom ut 1999....
Så lite smågammalt är det väl, men vad gör det? :D

2011-04-27
11:00:49

Första blomman är funnen!

 

Den första maskrosen är här, och banne mej det var jag som såg den!

Bilden är tagen med min mobilkamera som suger men jag redigerade den på Iphoto, den blev rätt så snygg!

 

Vi sitter ute, några klasskompisar och jag och arbetar, det är så soligt och fint väder, skönt!

 

Men nu ska vi in och äta lunch, biff stroganoff är det om mitt minne inte sviker!

 

:D


2011-04-27
09:07:50

Idag kanske det utförs mirakel!

 

Min syster som är gravid med tvillingarpojkar i nionde månaden skickade idag sms att hon har börjat få värkar, kanske föds det två nya familjemedlemmar idag, jippie!

 

Jag drömde inatt om en gammal klasskompis, som jag gick med i låg- och mellanstadiet, drömde om en annan gammal klasskompis därifrån igår också, skumt. Kanske håller jag på att komma över den tiden? Eller så tänker jag mycket på den tiden omedvetet? Jag vet inte :)

 

Hade just mattelektion, gick hyffsat bra idag, behövde knappt fråga hjälp en endaste gång, och lite roligt var det faktiskt också. Men om ett tag kommer vi ha nationella prov i det och jag kommer kugga totalt, kommer aldrig ihåg någonting som jag räknat även fast jag just räknat det. Men det är väl så för alla, man måste repetera och repetera?

 

Fan, jag har typ kajal på fingrarna... var inte så brydd på morgnen, haha :D

 

 

Sådär såg det typ ut när jag satte på lite läppstift...


2011-04-26
09:10:38

Första skoldagen!

 

Sitter här nu på första lektionen nu efter lovet, känner mig hyffsat trött även fast jag har haft sovmorgon till kvart i åtta... *gäsp*

 

Är ändå taggad på att börja skolan igen, då har man ju i alla fall något annat att göra än att festa runt hos random typer.

Dejten igår gick bra! Vi var och åt kinamat och daaamn it was good ;) Sen gick vi till bion där det var väldigt lite folk, men vad ska man förvänta sig när man bor i en liten stad mest fylld med gamlingar som inte vet vad en bio är.

Filmen var i alla fall ganska så bra, fast egentligen handlade allting om en elefant så det var lite små dåligt... Kändes som att själva ideén i filmen var ganska så dålig redan från början, men helt ok. Det var i alla fall gulligt att få sitta där och hålla hand när det vlev lite läskigt... :D


2011-04-25
16:17:46

Pirriiiiigg!!!!!! :D
Sitter här och pirrar, blev inte kjol och mormors boots, tyckte jag såg för tjock ut i det :( Istället blev det jeans, ett fint linne och en lånad kofta av mamma! Lockigt hår och röda läppar, lite sådär gammel-stil, I liike! ;)

Nu är det ju bara 45 minuter kvar tills Neo kommer och hämtar mig, tänk att man kan vara såhär nervös för att träffa sin pojkvän fast man har varit tillsammans i över ett år, haha!

Hoppas att bion är bra, har inte ens sett trailern...

Aja, nu ska jag gå och testa skoor och scarfs, handväskor.... thihihi!!!! ^^



Känner mig som en riktig dam idag!
-nästan... ;D

2011-04-25
13:57:18

Måla naglar suger

 

Har just målat naglarna, fyfan vad fult deet blev. Det är verkligen något jag hatar och verkligen är dålig på, sen har jag inge tålamod att låta det torka, jag går typ och spelar gitarr utan plektrum direkt efteråt eller något...

 

Klockan är bara tio i två och Neo skulle hämta upp mig klockan fem, så det är väl lite onödigt att börja fixa sig riktigt ännu. Det är typiskt mig att börja fixa mig typ direkt på morgonen när man ändå ska ut på kvällen... Är man taggad så är man, haha :D

 

Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig heller, funderade på kjol, något fint linne, en kofta och mormors bruna stövlar, sådär fint men inte för fint. Sen lockar jag håret och sminkar mig och lägger till smycken så det blir ju fint hur som helst. Jag får testa mig fram senare. :)

 


2011-04-25
12:00:12

Seg morgon
Vaknade för några timmar sen, började dagen med att äta några kex med mögelost och spela sims, yey! Känner mig som en av världens mest deprimerade personer som bara ligger hemma och grillar marshmellows i stearinljus, äter mackor i sängen och glor på desperate housewifes på sin mac.... (hehe...) Alla har ju vi våra äckligt lata dagar.

Idag ska jag i alla fall på dejt!!!!!!!!!! :D



Min älskade Neo och jag tänkte gå på bio och se Water for Elephants, med Reese Witherspoon och Robert Pattinson, hoppas att den är bra.
Före det kanske vi går och äter middag någonstans på någon fin resturang?

Jag ska snart gå och basta, raka benen, tvätta håret med de bästa shampoon jag hittar sen ska jag noppa ögonbrynen (de är helt hemska), sminka mig fint, ta på mig fina kläder, locka håret, lite rött läppstift och till sist ett litet sprut av min mest förförande parfym!
Låter ju som en riktig tonåringtjejs dröm, haha :D
Vi firar egentligen inte heller något speciellt, vi blev bara sugna på att ha en dejt, det var så länge sen vi var på bio osv.

Men usch vad jobbigt det kommer att bli att hitta kläder för kvällen! Hjälp!



Mitt rum kommer att se ut som ett rent helvete efter att jag rivit ut och testat vart enda plagg.... >.<

2011-04-24
14:31:31

God morgon!
Idag är det också en solig dag, dock så har jag inte ännu vågat ta mig ut i det friska vädret. Sitter hemma hos Neo, om ungefär två timmar så ska jag hem till morsan & farsan, så ska jag typ tvätta kläder inför min och Neos dejt imorgon och spela sims, låter ju bra? :)

Sitter och har skuldkänslor för helgen fortfarande, jag skäms så himla mycket. Har typ förstört min kompis ragg med mina jävligt dumma kommentarer. :( Hoppas det löser sig i alla fall...

Nåja, mer hade jag inte att säga just nu, kanske uppdaterar mer sen när jag är hemma. :)


Är jag den enda som inte har firat påsk föresten? :question:

2011-04-23
20:31:21

Family Guy + öl i väntan på wow
Sitter och glor på family guy och dricker några öl, väntar på att Neo ska bli klar med sin raid, alltså när man spelar med sitt "lag" några timmar tillsammans. Klar är han först om typ 2,5 timmar... Yeeeey!! Nå, gnälla ska man ju inte :D

Önskar att jag bodde i stan, då skulle jag ha dragit hem till nå kompisar och kanske druckit nån öl där? Men för att kunna dricka öl måste man ju också ha pengar.... Jag önskar mig ganska mycket jag.

Aja, nu ska jag chatta på msn tror jag.. Eller glo på tv, faaan vet jaaag!

Äh jag hittar inte bilden som jag skulle lägga up! :P

Nu kan jag göra smileys på min blogg föresten! :D

2011-04-23
17:17:28

Bättre feeling
Drack just första ölen ute i solen och snackade ett tag med Mia i telefon om förrgår osv, usch, nu skäms man bara mer.. haha xD Men om denna veckas firande orkar jag tyvär inte snacka om mer, det är bortglömt!

Neo sitter och spelar, vilket är en aning irriterande eftersom han sitter och skriker med sina kompisar i ventrilo, som är ett sorts skype där man pratar med varandra samtidigt som man spelar, och det är ju skitkul att lyssna på "Faan vadfan gör den där killen? Heala honom då! Jävla skit boss!". Ni förstår... Men jag har nog vant mig vid det för just nu så bryr jag mig inte ett skit, skrik på! :D

Fick faktiskt själv också lust att börja spela WOW igen, men tyvär så har jag ju inte råd att slösa pengar på sådant, och jag ids inte heller fråga Neo för han betalar redan så mycket. Sånt är livet när man är ung :D Jag fick alla mina pengar för denna månad på Onsdag, och några timmar senare på Onsdag så var alla pengar redan slut, jag är bra på det där med att slösa pengar va? Hehe!
Men det var ändå värt det, pengar kommer och snabbt ska dom bort!


2011-04-23
15:45:08

Hey you sexy sunny day! ;)



Åter igen en väldigt varm och härlig solig dag! Sitter här hemma hos Neo och väntar på att maten ska bli klar, köttfärssås och spaghetti! Senare tänkte vi sätta oss ute och dricka en kall öl, sweet.

Nu har jag ju inte skrivit på ett tag här på bloggen, anledningen är att jag har varit med Mia hela onsdagen och torsdagen och vi har varit lite var som helst. Festat med en massa olika typer osv, men fan det har varit två väldigt roliga dagar! Lite skäms man ju när det har gått till överdrift och plus att jag däckade hos en kille jag knappt känner osv... Sov bort hela dagen igår också för jag har knappt sovit i torsdags, i alla fall inte mer än fyra timmar. Men, kul var det!

Glad påsk på er alla föresten!


2011-04-20
15:04:27

Det blir nog ingen stuga i helgen.
Jag tror inte att vi åker bort till stugan ihelg, så istället tänkte jag sova hemma hos Mia nu hela helgen! :D Ifall jag får, ringer mamssen nu hihi :D
Det verkade gå bra, yey!

Vet inte riktigt vad vi ska göra ännu, tänkte fara med Mia förbi Monica i alla fall, Mia ska bara duscha. Vi blev lite supasugna jag och Mia, så man får väl se om det blir att dricka idag eller imorgon, eller i övermorgon..
Hmm... Katy Perrys nya låt med helt plötsligt bra, den där Kiss me, supernatrual, eller vad den nu heter, med Kayne West.

Yeeey, ruggigt sugen på att göra allt! Åka runt överallt och vara helt crazy! :D


2011-04-19
17:11:58

Hemma igen!
Har just städat mitt rum lite grann, min syster och hennes man kasnke ska sova här när vi blir så mycket folk här ikväll, själv får jag krypa ner bredvid mamma, ganska skojjigt! Äta gott och umgås, namnam!

På Torsdag åker vi kanske redan iväg dit till skogen som vi skulle nu under påsklovet jag och tjejerna, bo i en stuga ett par dagar och festa. Roligt att även fast det ligger mitt ute i ingenstans så lyckas det ändå komma hyffsat mycket folk dit, hehe! Antar att vi är riktiga festmagneter ;)

 

Taggaaa!!



2011-04-19
12:06:17

Nä nu...
...jävlar går jag och väcker Neo!


2011-04-19
11:53:17

Hej hej hallå!!
Sitter här och tar det lugnt, lyssnar på musik och vaknar lite. Steg upp här för inte så länge sen, kunde inte somna om nåmer, vilket ändå är bra för klockan är ju rätt så mycket. Neo sover fortfarande så jag får ha lite egentid, yey! Fast egentligen vill jag att han ska vakna så att vi kan äta frukost ihop :D Kanske borde man duka fram någon god frukost? ;)

Idag ska vi ha våran fina familjekväll, ser faktiskt framemot det. Tycker det är så skönt när vi är en så stor familj, men vi är ändå alla så nära så när vi träffas allihopa så är det som att man sitter med tjugo personer som mer eller mindre känner en helt igenom, en fantastisk känsla.

 

Vilken härlig känsla jag fick nu, får se hurdan härlig dag det blir idag då! :D


2011-04-18
20:10:40

Här sitter jag

 

Här sitter jag och tar det lugnt, sitter och drömmer mig bort.

Vill shoppa kläder, vara på någon uteservering en kväll någonstans i ett varmare och mer exotiskt land. Gå hand i hand med Neo på en strand och ha den perfekta kyssen vid solnedgången...

Tänk om varje liv vore så sagolikt?

Nå, man får göra det så sagolikt man kan varje dag.

 

Om någon dag tänkte vi i alla fall gå på en dejt, kanske se en film på bio, äta ute och kanske avrunda med ett glas rött ute på verandan? Häääärligt!


2011-04-18
15:44:02

Hello beautiful sunny day!

 

Sitter här och chillar med Neo, han tittar på nå sommardäck som han ska köpa till bilen.

Själv sitter jag och lyssnar på denna låt och läser en massa fjortisbloggar, vet inte varför....

 

Idag är det en väldigt solig dag, är helt kär i denna dag! Åh, 18 April, stay with me forever! <3

Haha, har blivit lite knäpp av all sol.

 

Idag har jag också sökt sommarjobb fast jag inte skulle det, men ifall jag får det så är det de två första veckorna av sommarlovet så det är ju ganska chill. Då kan jag ju också använda pengarna som jag får ihop för att hälsa på Neo sen när han åker och jobbar någonstans, yey!

Eller så stannar jag hemma och bara spenderar på roliga saker, vi får se sen... ;)

 

Imorgon ska vi ha en riktigt mysig famijekväll, nu när min syster också är och hälsar på. Det börjar med att några åker och hälsar på mormor, jag ska inte åka med. Sedan ska vi göra någon god middag, spela spel och sitta uppe hela natten och bara mysa.

Skönt.

 

 

Fan alla vi som ska äta middag imorgon är med på den här bilden, pefekt!


2011-04-17
19:25:24

Sorrryy!!
Förlåt att jag inte har uppdaterat något, jag ber så himla mycket om ursäkt.. Nämen har inte orkat.

Har suttit hemma och spelat sims, yeyy. Var på min första cykeltur den här sommaren också med Neo! Och sen kom min syster hem med hennes fästman och deras son. Trevligt :)

Hittade en massa gamla bilder på oss alla i familjen, jag och Neo satt säkert två timmar och tittade igenom massa fotoalbum, det var rätt så kul :D Men lite läskigt också när man hittade lite väl gamla bilder... xD

 

Nu tror jag att jag ska forstätta spela sims, är fortfarande helt inne!! Hihihi!


2011-04-16
17:55:12

Blä på dig med!
Sitter hemma hos Neo, ensam. Han drog ut till nån kompis, han skulle bara hämta en grej men han blir nog kvar hela kvällen/natten.... >.< skitkul att vara ensam och inte ens kunna dra hem härifrån för att jag inte kan låsa dörren...
Skrev att han får komma hem före nio så ska jag dra då...

Imorgon kommer min syster på besök! Jag lovade mamma att jag skulle städa huset och sen ska jag laga mat till dem när de kommer, spännande! Har inte träffat henne heller på jättelänge nu.

Men det är ju svårt att hinna med alla fem systrar när de bor så långt bort.


2011-04-16
14:47:31

Guten Morgen...

 

Sitter här lite småbakis och har just ätit frukost, mums! Vaknade kanske för en timme sen och börja städa hela huset. Det var ölburkar och flaskor i alla möjliga former och färger över allt. Ute på snön, på toaletten... Snus var det också proppat i varenda jävla burk och hörn. Aja, nu är det i alla fall gjort.

 

Väntar på att Neo ska vakna, han hade ju en jädrans födelsedagsfest här igår. Vi sjöng ja må han leva till honom och jag höll även ett tal! Fast det var dock inte så många som orkade lyssna... xD

För första gången typ ever satt jag och Neo uppe och festade ända tills festen var helt slut! Till typ sju på morgonen, duktigt av oss! Annars brukar vi alltid gå och sova typ 12.

 

Fan vad jag är sugen på pizza, eller hamburgare!!!!

 

 

Gimme!!


2011-04-16
01:52:38

Sitter här...
Sitter här hemma hos Neo och lyssnar på denna låt:

http://www.youtube.com/watch?v=lvn1N3URXkM


Sitter här och chillar, inte så mycket mer. Lyssnar på nå låtar, nu kom det en massa folk, hejdå! :D

2011-04-16
00:13:08

Fullis!! ;D

 

Jag är ganska så full, men skit samma!

 

Sitter här med en massa folk och splear "jag har aldrgi" hihihihihihi....

Har gjort så mckket så klunkarna börjar gå i huvudet... hihihihih!!!

 

Men nu fortsätter det, hejdå!!


2011-04-15
21:20:47

Partheey!

 

Sitter här och chillar hos Neo med samma folk fortfarande, snart kommer det fler!

 

Gjorde ett rött pussmärke på Neos kind, man måste ju se att han är upptagen liksom! Den blev dock inte lika snygg som denna bild ovan....

 

Börjar bli ganska mycket på lyran, men fan vad det är härligt! Man behöver inte bry sig om någonting och man känner sig så jävla bra! Det är bäst!

Fast för mycket är ju inte bra.

 

aja, nu fortsätta, hejs!


2011-04-15
17:47:22

Mia gästbloggar
Men tjenare, nu är det Miiiiiaaa här :D dricker öl och kollar på när folket spelar poker ;D wohoo grattis grattis till en viss person som fyllde år igår, och skål på det :) och sen till mig goa kompis som äger bloggen, hej och skål drick vad du tål, ta en snopp och doppa den i äggkopp :) det var allt för mig , trevlig helg!

 

Hahahah....//cinderbloom


2011-04-15
16:40:10

Heeeej! :D
Sitter och chillar hemma hos Neo med hans brorsa och en kompis, lyssnar på musik och dricker de första ölen för denna kväll. Får se var kvällen slutar, ifall vi är här eller var vi hamnar.

Dagen började förjävligt, vaknade av de jävligt irriterande hundarna. Sen blev jag stressad över att det ser så skitigt ut här så jag börja torka damm osv, sen när jag skulle skura så råkade jag välta skurhinken och allt vatten rann ut över golvet. Börja aslipa och torka upp allting med papper, kändes helt förjävligt. Sen råkade jag välta den en gång till på toaletten och då fick jag nog så nu är det oskurat, orkar inte bry mig.

Idag ska vi fira Neo! Och snart kommer Mia också, sen kommer det två andra kompisar, sen får vi se... :D

Partteeyh! ;D


2011-04-15
12:45:00

Jävla hundjävlar
Vaknade av att grannens hundar hemma hos Neo skällde en timme i sträck eller något, fast det kanske bara var en hund. Fyfan vad jobbigt, förstår inte hur Neo kan sova ändå. Fast han har väl vant sig vid det tror jag, och jag brukar vakna bara någon går förbi dörren till rummet jag sover....

Idag ska det bli fest! Var, när och med vilka vet jag inte ännu men det ska fan bli det. Banne mej!

 

FAN! nu börja den där hundjäveln skälla igen!!


2011-04-15
00:49:05

Hmm..
Känner mig typ redan bakis, var nog för att jag sov där ett tag tidigare. Nåja, blir i alla fall ingen bakis imorgon!
Ligger i sängen och försöker hitta något roligt att titta på på nätet, men hitills jag har inte hittat något förutom Kissies blogg.... Sådär skitkul. Har ont i armen efter allt jobb jag har gjort på bilden nu två dagar, suttit typ två timmar i sträck och karvat ur bitar ur nån jävla matta typ. Asjobbigt. Ont i huvudet har jag också, och i benet, och i magen... Stackars mig.

Neo sitter och spelar, han väckte mig och sen dissade han mig. Han kunde ju ha låtit mig sova på soffan!

God Natt!


2011-04-14
22:26:40

Trött....

 

Är skitrött, sitter och glor på Hellboy 2, den är ganska dålig, har sett den nångång förut.

Ska väl gå och sova efter den, skönt.

 

Idag satt vi ute ett par timmar och drog några kalla i vårsolen, sen gick vi in och spela poker, fan vad jag vann hela tiden, hehhheeehhh!! ;D Sen stekte vi burgare, ruggigt gott!

 

Men nu tror jag inte att jag orkar skriva så mycket mer, håller typ på och somna hit i soffan.

 

God natt alla, och grattis Neo idag på hans födelsedag! :)


2011-04-14
17:45:20

Sitter o chillar!! ;D
Sitter hemma hos Neo, med hans brorsa och en av hans kompisar, spelar poker och dricker lite öl! Har ju fått påsklov idag så det känns så jäkla skönt! Vi satt tidigare ute på bron i solen och tog våra första, fyfan vad härligt!

Idag hade vi den där teatern i skolan, det gick jättebra men fyfan vad nervös jag var före, just före det var min tur att göra något i teatern, kändes som om jag skulle spy helt seriöst. Men bra gick det, och jag är fan stolt om jag får säga det själv!

Idag fyller ju föresten min älsling Neo år, vågar jag säga hur gammal? Näe... :) Vi sitter väl och firar honom nu, fast han har förlorat direkt på poker hela tiden nu... Jag har faktiskt legat ganska bra till! Värsta coola bruden som kan spela poker, heheee!! ;D

 

Imorgon ska det i alla fall bli fest här, får se hur det slutar.

Ska ta på mig min traditionella skjorttunika och tights, yeaaha!! ;)


2011-04-13
20:22:22

Party Larty
Ett inlägg till måste jag väl bjuda på! :D

Är ledig på Fredag så mitt påsklov börjar imorgon, skönt! Ska spendera helgen hemma hos Neo och fira hand födelsedag som är imorgon. Blir väl fest på Fredag skulle jag tro, kanske träffar man på några nya roliga människor?

 

Egentligen så är jag faktiskt inte så värst festsugen, har inte varit det på ett långt tag. Tror det antingen är för att man alltid dricker med samma folk eller för att jag helt enkelt har tröttnat på det?

Men nästa helg ska vi i alla fall åka iväg till en stuga mitt ute i skogen med nära vänner och festa, sådant taggar jag på! :D Det var ganska länge sen vi var där sist, då var Neo också med tror jag. Lika roligt har man i alla fall alltid där, det är ju bra.

 

Usch nu blev jag hemskt trött....


2011-04-13
20:16:59

Ajjabajjaaaa!!!
Jag börjar bli som en riktig storbloggare, dålig på att uppdatera sin blogg! :D

Anyhooo.... Sitter i rummet, lyssnar på en chill låt, dricker lite te och värmer mig i värmeljusens sken... Är jävligt kallt i mitt rum av någon anledning nu för tiden, eller så är det bara jag som fryser mer. Sov igår också med strumpor, långbyxor och en långärmad tröja.

Idag har det varit en ganska hektisk men ändå lugn dag i skolan. Vi har tränat mest till teatern vi ska ha imorgon, är så himla nervös.... Men nog tror jag att det går bra, så länge jag kopplar bort min nervositet genom att bara lägga undan hjärnan ett tag och bara göra.
Ska även lämna in pappret vart det står vilka kursen jag har valt imorgon, har ingen aning om jag har ens skrivit rätt på lappen.
Ska sen gå till Neo med alla mina väskor, huh huh... xD Lite skit får man tåla!

Tror att jag ska gå och lägga mig tidigt idag, har varit så jäkla trött de senaste dagarna. Spenderat för mycket tid framför datorn med sims tror jag... Skulle nästan kunna gå och sova nu, känner mig helt vimsig!



Haha, stackars henne...

2011-04-13
09:08:01

Tröttis
Idag vaknade man trött, Neo ringde mig någongång efter 6 och var glad. Han stod och stekte mat och hade varit uppe hela natten, typiskt... Hade gått och lagt mig ganska sent också.

Funderade kanske på att fara hem till honom idag, gå dit, bara för att få lite motion... Men får se om man orkar, han kanske vill sova hela dagen också vad vet jag.

Imorgon ska våran klass spela upp en teater och sjunga inför en massa barn och föräldrar, ganska läskigt. Vi har inte tränat alls så mycket och jag tror att det hela kommer att gå åt helvete. Men, bra är ju att man gör det så får man lite pluspoäng kanske. Blä.

Jag drömde om den där filmen jag såg med Mia för ett tag sen, The Unborn. Den där läskiga ungen som är med i filmen, som ser ut såhär:

 

... var typ hemma hos mig eller något och gjorde alla andra också helt crazy. En dag när jag kom hem sen så var jag så himla sur så jag fick damp på ungen när han kom och skrämde mig och jag dödade honom typ.

Så nu känns det som om jag inte är rädd för den där filmen nåmer :D Bra va?

 

Aja, nu ska jag gå och leta reda på min klasskompis, vi har tydligen ingen engelska.

 

 


2011-04-12
10:29:32

En dålig dag!
Idag känner jag att jag har en liten dålig dag, vaknade på morgonen, såg mig i spegeln och självförtroende sjönk. Men så är det ju ibland, vad gör det? :)

Tänkte att jag skulle städa mitt rum idag, fixade lite grann på morgonen. Anledningen till varför jag ska göra det är att jag knappt har några rena kläder kvar, strumporna börjar ta slut, tror jag tog det sista ojämna paret idag. Sen ser rummet allmänt äckligt ut. Har inte orkar bry mig de senaste dagarna, veckorna, har inte orkat på kvällen när jag kommer hem. Slänger alltid allting var som helst och säger att jag fixar det någon dag, och den dagen är idag!

Sen när jag är klar med rummet, så kan ni ju gissa viklet spel jag ska spela... :D

 

Är helt fast i Sims nu, igår spelade jag hur länge som helst, hann få fem ungar på en dag, slå det!


2011-04-11
16:11:29

Pissaaapissapisspiss
Jag är pissnödig, men jag ska gå och pissa sen efter att jag har bloggat något.
Har just ätit mat, köttbullar och potatisklyftor, mums. Ska snart hem, pappa skulle komma och hämta mig nu nångång.

Idag var det två tjejer från 9an på besök hos oss i våran klass, fick mig på tankar om när jag gick på högstadiet. Hemskt, jobbigt, men absolut värt det. Hade så himla roligt, fick uppleva en liten galen period av tonårslivet.
Nog är jag ju tonåring nu ockås men inte är jag så himla galen någon mer...


2011-04-11
14:21:09

Jag måste erkänna en sak...
Ni vet ju att jag bestämde mig för att sluta röka?

Nå, ni kan väl klura ut vad jag tänkte erkänna...



Jag borde gå och sitta i skramvrån tycker jag.

2011-04-11
14:17:18

Helluu :)
Kom just hem till Neo, har gått hit från skolan efter idrotten, känner mig slut i kroppen. Har fortfarande ont i vänstra skinkan, gör väldigt ont när jag böjer mig ner eller går i trappor, skumt. Det är ju efter badminton, kände då att jag typ sträckte något i skinkan, fast det tror jag inte, borde inte det göra jätteont? Nåja, klen som jag är så är det säkert bara tränigsverk.

Idag ska jag hem vid halv fem tiden, ska basta och göra mina grejer som behövs göras och sen ska jag banne mig spela sims ända tills jag somnar. Igår spelade jag bort mig helt och hållet och var tvungen att börja göra en massa grejer på natten... Fast det skrev jag väl redan om?

Nu ska jag surfa vidare, kanske spela något roligt random spel på spela.se? :)

 

Haha, den här bilden var ju lite rolig. Tack o lov att man inte är sådär datorberoende... :D


2011-04-11
10:18:16

Skola!
Sitter nu i skolan och väntar på att vi ska börja, är lite nervös inför gitarrlektionen idag känner jag.
Pff, klasskompisarna kallar mig för skolkare när jag inte har varit på studiebesöket idag, de läser ju inte min blogg.... ;)


2011-04-11
08:37:44

God Morgon 11:e April 2011!
Sitter hos Monica och chillar, vi ska ut om ett tag och åka bil eller något, vet inte..
Börjar inte skolan föränn vid halv elva tiden, det är idag dom andra i klassen skulle på studiebesök till det där flyktningshemmet. Och eftersom jag inte fick någon skjuts till skolan idag för mamma och pappa började jobba klockan sju så var jag tvungen att ta buseen.. duuuh... xD

Idag ska jag spela min gitarrlåt till min gitarrlärare, får se vad han tycker. Spelade den igår för Neo, vet inte om han diggade den. Jag sjunger faktiskt inte så bra så jag förstår ifall man kanske inte blir så himla imponerad.. xD


 

Den här bilden är från förra sommaren, jag och Monica sov i tältet, haha... xD


2011-04-10
12:46:47

Halloj!
Nu har jag fixat en ny design till bloggen, den kanske inte är sådär värst snygg men det är i alla fall lite omväxling! Får se hur länge det tar innan den är uppdaterad då.
Nu måste jag fan ta och stiga upp! xD

2011-04-10
12:05:04

Ligger fortfarande i sängen...

 

Ligger fortfarande kvar i sängen, lyssnar på en massa fint chill musik...

Neo steg redan upp och gick för att spela men jag orkar nog inte stiga upp ännu. Var ju uppe redan en sväng och gjorde frukost till oss, nog blev han glad när han fick frukost på sängen :)

 

Idag har jag lust att göra något kul! Fast det har man ju varje dag?

Ska nog snart här när jag orkar fara och duscha, sminka mig något fint och sen ska jag tvinga Neo att fara ut med mig! Det är ju så vackert väder, sa dom på facebook i alla fall, hahaha.. xD

 

Funderar på att fixa någon ny design igen, är ju så tråkigt att alltid ha samma! Kanske en grön design denna gång?

Hmm, får se vad jag hittar på....

 

 

 


2011-04-10
10:20:32

God Morgoooon!! ;D



Idag vaknade jag på bra humör, eller ja, nu blev jag på jättebra humör helt plötsligt! Vaknade för kanske 20 minuter en eller något. Sitter i sängen med min mac, Neo sover fortfarande, vilken latis!

Drömde inatt att jag var på någon fest och typ alla från skolan var där, pappa skulle hämta mig därifrån och vi höll på att mata någon haj där med korvbitar eller något.... Haha. 

Undra om jag ska gå och göra frukost i sängen till Neo? Då blir han väl glad :)

 

När jag äter frukost brukar det ifs se mer ut såhär:

 




2011-04-10
01:04:51

Natt-filosofi!

 

Sitter här och nattfilosofierar, kan inte riktigt somna än tror jag, dock så somnade jag redan säkert tre gånger under filmen. Vi såg två filmer, först en som hette The One och sen en som hetter något med Judge... Båda kom på 6an.

 

Haha, lyssnar fortfarande på samma låt som då tidigare när jag skrev, Lie to Me. Men den är så skön på något sätt :D

 

Ja, nu måste jag väl skriva något intressant... Fan vad tomt det var i min hjärna nu då... xD

Jag vill sova :(

 

 

 

Denna låt är helt underbar att somna till:

 


2011-04-09
21:00:31

Depp-chill-musik-feeling

 

Fick helt plötsligt bara en såndär depp-chill-musik-feeling som jag brukar få ibland. Man lyssnar bara på chillmusik och typ gör ingenting. Skönt. Inte för att jag är sådär deppig annars över något, bara sådär allmänt på chill-humör. Kanske är det för att det är kväll och man börjar bli trött? :)

 

Åh, vad jag blev sugen på cigaretter nu..... Ajjabajjaaa!!

 

Har lust att bara gå och sova nästan, fast jag ska nog försöka orka se en film som börjar nu på 6an, The One, nån amerikans actionfilm. Blä, men vem vet? Kanske är den bra. Ska gå och fråga Neo ifall han kanske vill lördags-film-mysa med mig. Hejdå :)


2011-04-09
20:51:16

Skumt
Satt och läste just lite på bloggen och märkte att jag använder ordet "skumt" väldigt mycket... haha.

 

Undra om just ordet "skum" finns i ordboken, alltså inte skum som i skumgummi utan skum som i du är skum.

Denna bild menar nog mer på engelskans ord "skum". Ett ganska kraftfullt ord.




2011-04-09
20:44:35

Lalallaaa!!
Sitter och "tittar" på Family Guy, lyssnar på en låt som har varit i mitt huvud hur länge som helst, är helt fast. Låten är egentligen ganska dålig men jag tycker bara så mycket om den ändå.. xD Helt skumt, kom ihåg att den är dålig men här har ni den i alla fall:

 

Det har varit en rätt så rolig dag ändå, varit fint väder och man har i alla fall gjort någonting. Skönt var det att vara ute, brukar faktiskt nästan aldrig vara ute. Skumt.

Nu blev jag less på den där låten...

 

Family guy är ett ganska hemskt program ändå, tycker nästan att det är jobbigt att se på det ibland när dom lägger in sånt där hemskt, när det bara flyger blod eller nått djur plågas eller nåt sånt där. Alltså visst är det ju kul men jag bara tänker för mycket så det blir bara hemskt...

När jag nu ändå skriver om hemska saker så kan jag rekommendera två hemskt bra filmer, de är sorliga och så där men dom är bra! Jättebra! Requiem for a Dream heter den första och den andra heter 2.37,

sätter länkarna till båda två på imdb.com nedanför:

 

http://www.imdb.com/title/tt0180093/

http://www.imdb.com/title/tt0472582/

 

Jag är faktiskt helt film galen, förut hade jag över 500 filmer på min dator och jag såg minst en film varje dag, ibland blev det t.o.m typ fem filmer på en dag. Alla i våran familj tycker egentligen om film, så det går väl i generna typ?

Någongång skulle jag vela vara med och göra en film, inte vara skådesspelare kanske men bara vara med. Kanske hjälpa till med manuset eller något såntdär..

Jag skrev en gång en berättelse som var inspererad från en dröm, den tänkte jag att skulle bli en ganska bra film... Fast ja, nu vet jag inte ifall den skulle vara så bra nåmer :D

 


2011-04-09
17:35:09

Skolfunderingar
Sitter hos Neo och tittade just på Vampire Diaries, men det tog slut... Har käkat varma mackor, mums!
Vi råkade somna båda två för ett tag sen, hehe, man blir ju trött av soljus och vi har varit ute hela morgonen typ.
Blev faktiskt sugen på att fara hem idag, skumt. Vill ju vara här också men... sims är hemma, haha... xD

Känner mig stressad över skolan, alla kurser som man ska välja osv. Har ingen aning om vilka kurser jag ska ta, skulle vara så mycket lättare ifall någon bara valde dem åt mig för just nu känns det som om jag inte ens bryr mig om vad jag läser, bara jag får en utbildning. Sen började jag tänka på det där med balen, det är visserligen först om två år men ändå. Vem ska man gå den med då? Stress.... oro.. blä! Egentligen vet jag inte ens ifall jag vill gå balen, alla andra i min familj har ju gått så det känns som ett måste. Visst kan jag skippa gå den, men jag tror morsan skulle bli så glad ifall hon skulle ha ett barn som går balen en sista gång :)
Sen är det ju det där med balklänning... fast jag har ju fem stycken begangnade att välja på ifall jag inte vill lägga ner pengar på en ;D

 

Nog skulle det vara härligt att få känna sig sådär vackert sagolik för en dag.... ^^


2011-04-09
13:02:30

What a beautiful day!

 

Har just varit ute på stan med Neo i det otroligt sköna härliga vårvädret, solen skiner, snön smälter.. Underbart!

Satt ett tag här ute på verandan och bara njöt av solen, förstår inte hur man kan ha en såndär härlig känsla av att bara inte göra någonting...

 

Vi var runt och promenerade på stan och käkade en hamburgare, gött! Vi var och tittade på konstutställning också bara för skojs skull, sen såg vi också folk som sprang marathon! Nog händer det mycket i denna lilla stad ändå.

Idag vet vi inte riktigt vad mer vi ska göra, funderade på att städa för att det ser så skitigt ut här. Fast ja, man får väl se hur mycket man orkar...

 

Nu ska jag i alla fall bort och dricka kaffe! :)

 

 

Skepp o hoj!


2011-04-08
21:32:03

Suget suger...

 

Är så himla sugen på en cigarett just nu, fast det är nog mest bara för att jag vet att jag inte får röka, fast det får man väl aldrig?

Fick bekräftat idag att min farmor dog i bröstcancer och att det är en ärftlig form av bröstcancer, och eftersom jag äter p-piller och röker så är det ju en ganska stor risk att jag får bröstcancer själv. Så därför tänkte jag sluta röka, bra va?

Jag började röka sådär ungefär varje dag när jag var tolv, när jag började  sjuan. Första gången jag testade röka måste ha varit när jag var runt tio tror jag. Ingen i min familj röker heller, och vi är en ganska så stor familj, men nästan alla mina kompisar röker... >.<

Jag var rökfri ett långt tag då när jag bara hängde med Neo, han tycker inte om när jag röker. Men sen när jag började umgås med vänner igen så började jag röka igen, men det är ju som en vana. Sitta och snacka med någon kompis under en cigarett... Aja, onödigt är det i alla fall.

 

Helt och hållet kommer jag nog ändå inte sluta, kommer nog feströka osv men det tycker jag är helt okej.

 

 

Hejja på mig! ;D

 

 


2011-04-08
20:35:35

Livet som wowfru
Hade en gång en blogg som hette "livetsomwowfru.blogg.se"... Hade den i ungefär två dagar, var alltid hemma hos Neo när han spelade wow och hade själv inget att göra...
Just nu sitter han också och spelar wow... Duuuuh...

Jag har världens kärringnålar i foten, alltså när foten har somnat, är så jävla irriterande!! >.< man blir tokig. Det är typ en av de värsta sakerna som finns! Och att Neo biter på sina naglar.....


2011-04-08
18:26:21

Nyktert!

 

Ihelg ska jag vara helt nykter med Neo, är så less på att alltid dricka och föresten så har jag inte heller pengar till det... Visst skulle det väl sitta bra med en kall öl eller ett glas vin, eller att fara och festa arslet av sig, men äh, orka.

 

Idag har jag hittat lite kläder i alla fall, ett par jeans och en kofta, wiiee... Neo köpte ett par byxor och en skjorta, daaamn ;)

 

Fast äh, hejdå.


2011-04-08
09:22:29

Vaken som baken!

Har just vaknat här för ett litet tag sen,  tyckte bilden var rätt så cool....

 

Ligger fortfarande kvar på madrassen på golvet medans Mia duschar, vågar inte stiga upp för då kommer jag säkert pissa på mig, har inte hunnit morgonpissa än.

Jag drömde att jag bråkade med Neo, det var ganska läskigt men ändå så kändes det skönt att bara få skrika ut allting, inte för att jag är så himla sur på honom nu men vi har ju aldrig bråkat, någonsin. Att bråka är bra! Om man inte bråkar så byggs det bara upp mer grejer att vara sur över och sen dör alla eller något... inte vet jag.. xD

 

Det lät som om någon knackade...? wäääääääh!! =X

 

Idag ska jag fara och köpa nya jeans, woho! Fast egentligen är jag mer taggad på att bara åka hem... Home sweet home, har blivit en riktig hemmamysare nu... Soffpotatis, The sims player... xD

 

Äh, nu måste jag sluta svamla här.. Hejdå xD

 

 

Hehehhuhuhuh!!

2011-04-07
21:45:20

Alla barn var rädda för mörkret...
... och jag är det fortfarande. Om jag har tittat en skräckfilm eller ligger och tänker på något läskigt.

Nu ligger duktiga Mia och pluggar, duktigt duktigt!
Själv så ligger jag och saknar min pannlugg, tror nog att jag klipper mig först till sommaren... Får väl se sen om man klipper tillbaka till pannluggen, fast den kanske bara var snygg när jag var mörkhårig?
Äh, fan vet jag, får se sen!

Mia är duktig på att plugga in saker, hon är smaaart!



2011-04-07
19:11:53

Mia min Mia!

 

Sitter hemma hos Mia, vi ska här snart börja se filmen The Unborn, uscha vad läskig den är! Har sett den en gång tidigare och jag blir skiträdd varje gång jag ens ser filmfodralet, haha...

 

Imorgon ska jag, Neo och mamma fara ut på stan och hitta ett par jeans till mig och ett par nya byxor till Neo, säkert köper mamma också upp hela affären...

 

Aja, hade inte så mycket mer att skriva faktiskt. Vi hörs imorgon! :)

 


2011-04-07
12:10:00

Jag bara måste...!!
Jag bara måste uppdatera något intressant nu, min klasskompis sa att jag skulle uppdatera min blogg... Men jag har egentligen inget intressant att skriva om.

På bilden håller jag på att gör en tavla, en tjej som hänger upp och ner i ett snöre från taket och ska ta en krona från golvet, taket är egentligen en portal och dethär rummet ligger på botten av helvetes lava, eller något sådant.
Det var en dröm jag hade en gång, jag var tvungen att rädda hela världen ifrån massa onda grejer, och den enda som kunde rädda oss var kungen, men han hade förlorat sin krona och därmed all sin kraft, så det var mitt jobb att skaffa kronan tillbaka till honom.
Det var en ganska spännande dröm.

Drömmar är ändå ganska konstiga, ibland drömmer man helt sjukt knäppa grejer som man inte förstår ett skit av, men det är hjärnans sätt att bearbeta saker som händer, har jag hört.
Drömmar är härliga, man får vara vad som helst när man sover, ena natten kan man vara jagad av hela världen, hoppa undan från skott och explosioner och andra natten kanske man drömmer att man har fått barn.
Oooo, jag vill drömma mig bort!


2011-04-07
11:53:32

Lunch

 

Sitter i bildsalen och har lunch, väntar på att nästa lektion ska börja. Förra lektionen kom det en gubbe till våran klass och pratade om poäng och valbara kurser mm. Blev helt snurrig, har ingen aning om vilka kurser jag ska läsa mer.

Fast det behöver man väl inte stressa sig över än? =)

 

Åh, har ingen lust att vara i skolan. Vill hem, spela gitarr, spel sims. Bara vara. Men icke sa nicke, ska till stan tillbaka och sova hos Mia och jag måste vara hela dagen i skolan, visst blir det kul att fara till Mia i och för sig..

 

Aja, detta blir ju världens tråkigaste inlägg, skriver senare när jag har något intressant att skriva om.


2011-04-07
10:22:53

Idag....
Idag ska jag kanske fara och sova hos Mia, vi börjar båda två först halv elva så det skulle ju vara skönt, hon bor på gångsavstånd till skolan så då får man sovmorgon. Annars skulle jag behöva åka med bussen till skolan redan vid åtta och sen sitta i skolan och vänta två och en halv timme....

Fick veta mitt betyg på en novell jag skrev på Svenskan, MVG- blev det, helt ok! =)
Skrev också ett mail till min gudmor tidigare, hon har velat att jag skulle göra det. Det gick bra, jag skrev på finska, för hon är finsk. Hoppas hon förstår något av det jag skrev i alla fall, skriver inte finska så värst bra...

Men nu verkar vi börja lektionen, hejdå :)

 

Undra om en sexy-teacher-outfit är något att köra på nästa halloween..?

-Kanske inte....


2011-04-07
08:33:09

Skola ;D
Sitter i skolan på min första lektion, läraren sa att vi skulle läsa nyheter på någon engelsk sida... Kanske ska man titta det snart?

Igår var jag och Mia och spelade biljard med Neo och hans bror, det var rätt så roligt fast jag och Mia var inte lika bra som de... Efteråt for vi hem till Neo och tittade film, Martyrs eller något liknande hette den, och den var hemskt dålig. Men roligt var det i alla fall att umgås med folk.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske ska jag bara hem efter skolan med bussen och spela The Sims, är typ helt inne i det nu. Det finns ju så mycket nya grejer att testa på! :D
Fast mitt horoskop sa att om jag vill knyta nya relationer eller komma någon närmare så skulle jag passa på, så kanske man ska hänga med någon kompis istället? Får se...

Nu sitter jag helt plötsligt helt ensam i klassrummet med läraren, förstår inte riktigt vad som pågår...
På morgonen hittade jag föresten ett par gamla boots i hallen, det är tydligen min mormors, jag tyckte de var rätt så snygga så jag tog dem, hihihihi.... :D

 

Mormors stövlar liknar typ dom här... Lite fulare kanske :D


2011-04-06
13:54:05

Hos Mia!
Sitter hemma hos Mia och tar det lugnt, vi såg just på en film som hette 2,37, den var hemsk! Men alltså den var bra men så hemska grejer hände i den, usch nu vill man nästan bara gråta!

Snart, här om ett tag, ska vi åka med Neo och hans brorsa och spela biljard. Sen vet jag inte vad vi ska hitta på, dit orkar vi kanske i alla fall inte fara, alltså hem till Neo, för dom sitter typ ändå bara och spelar osv.

Idag hade vi hälsodag i skolan också, jag och Mia var och spelade badminton, vi hade "bollen" i luften under 91 slag, ganska bra va? Vi siktade på 100 men sen blev vi så himla svettiga så vi nöjde oss med 91.

Igår var jag hela dagen med Monica, vi var hemma hos mina föräldrar och gjorde en en snögubbe, bastade, målade naglarna osv. Det var rätt så härligt.
Skönt att ta några dagar ibland och bara hänga med vännerna och göra vadfan man vill.

Har inte heller orkat uppdatera på en dag... Har gjort så mycket annat roligt så jag har inte haft tid! :)

Jag ids inte ladda upp någon bild här på Mias dator, så ni får ett långt härligt:
Hejdååååååååååååååååååååå!!!

2011-04-05
09:12:14

Skolkalas!
Idag så har vi skolkalas, yey!
Just nu så sitter vi på en lektion och lyssnar på en klasskompis berätta en massa intressanta historier. :) Lite hemska och sorliga dock...
Idag ska jag dissa Neo, tänkte fara hem till Monica kanske och se någon film eller något, om hon är intresserad.

Men nu ska jag nog koncentrera mig på lektionen... :)


2011-04-04
12:32:17

Jag vill hem!!
Bara två och en halvtimme kvar tills pappa kommer och hämtar mig sen får jag åka hem! :D Ska spela sims hela dagen och baaaka. Försöka bajsa måste jag också göra, har fortfarande inte riktigt lyckats med det...
Sims 2!! :D:D:D:D

 

Jag är så taggad på att spela! :D


2011-04-04
11:24:02

Mo'rn
Eller hur man nu skriver det....

Vaknade typ just, blev ingen skola idag, suprise... Fan.... Blä....

Senare ska jag hem och göra en massa saker! Fast just nu kanske jag ska försöka tvinga Neo att äta frukost med mig ;D


2011-04-04
02:32:40

Föresten...
har skrivit typ 15 inlägg idag, just for your infoo.... ;P

2011-04-04
02:31:26

No sleep for me tonight...

 

Är inte ens trött, men jag vill sova... Vill sova bredvid Neo och bara glömma bort allting för ett tag, flyta bort i drömmarnas land i hans armar... ^^

Men han sitter och spelar, han skule ha slutat vid 11. Nu är jag fan less.... Tror nog jag ska ta någon en veckas break från detta nu.

 

Har legat och tittat på massa skitprogram på http://www.tv6play.se/, alla dom där 99 saker man måste göra före man dör osv... Helt okej tidsfördriv.

Nå, imorgon ska jag i alla fall hem och sen stannar jag där... >.>

 

Depp!


2011-04-04
00:11:31

Suck
Ska inte till skolan imorgon, och orkar inte skriva anledningen varför...
Ligger i sängen och deppar, över att jag alltid säger en massa saker som jag ångrar och är bara helt allmänt för... babblig.

Försöker få Neo att titta på någon serie med mig här i sängen med laptop, orkar inte stiga upp och vara uppe, egentligen vill jag bara sova...!!


2011-04-03
23:02:54

Ideaaaash!
Ni vet sånadär fakta listor som alla bloggare brukar ha på sina bloggar? Sådär favoritfärg, film, intressen osv... Jag tycker att dom är så tråkiga och jobbiga att läsa, har nog aldrig i hela mitt liv läst en hel sån. Men jag blev så jävla sugen på att göra en sån lista... Så jag tänkte ifall jag skulle göra en sån lista, men istället för att skriva mina favoritfärger och vilket jävla stjärntecken jag är så fyller jag listan med lite roligare fakta? Får se om jag lyckas eller inte, och för er som verkligen hatar listan, skit i att läsa den, jag skriver ändå något roligt snart igen! ;)


 

Mitt första minne: Har ett litet svagt minne av min morfar, sittandes med en käpp på en soffa under jultiden. Men   han dog när jag bara var typ två år eller något... Kanske såg jag ett spöke? Det sägs ju att småbarn kan se spöken.

 

Mina barndomsidoler som jag skäms för idag: Westlife, Ateens, sen så tyckte jag väldigt mycket om Amy Diamond ett tag, hon sjunger väl bra men jag sjöng med till alla hennes låtar och tyckte att även jag också var lika bra. Nu tycker jag mest att hennes röst är irriterande.

 

Vad jag gör när ingen ser: Gräver i näsan, tar bort ludd ur naveln, petar i öronen, klär mig som en uteliggare och äter, väldigt mycket.

 

Det pinsammaste jag gjort: Varit helt packad, vält soffor, spytt på dörrar och hånglat med två olika killar på samma fest, hela tiden. Ena minuten med den ena och andra med den andra, en hånglade jag bara med för att få sprit så att jag kunde supa med den andra... Herregud.... Till mitt försvar så var detta länge sen och jag har förändrats! xD

 

En hemlis: Hmm... Jag lät en gång min kompis spotta i min mun. (Detta också väldigt länge sen...)

 

Något jag hatar: När Neo spelar hela dagarna, att ha katthår i ansiktet, att bajsa.

 

Något jag verkligen älskar: Neo, bli kliad på ryggen, kläder, sommaren och att få känna sig fri!

 

Min största önskan: Att jag någongång får en egen familj i ett fint hus och får leva ett riktigt "housewife" liv, och sen såklart att mitt förhållande med Neo håller för evigt! (Yey jag är ju så himla romantisk xP)

 

Min största rädsla: Att bli våldtagen, bli torterad, föda barn, att vara helt ensam.

 

Sen tycker jag att det räcker så, orka skriva värsta 300 raders lista på en massa onödigt skit....?

 


 

Hejdå!


2011-04-03
22:32:57

hahaaa!
Men inte ville jag sluta blogga ännu inte!
Jag måste bara komma på något att skriva om! ;D

Jag fortsatte att skriva på min låt som jag håller på och fixar med inför gitarrlektionerna. Har fastnat lite med den, förhoppningsvis kan min gitarrlärare hjälpa mig att komma igång med den igen.
Så imorgon kommer att bli en fullspäckad dag, härligt!
Kommer vara taggad på att skriva låt, så det blir i alla fall en-två timmar med gitarren, sen måste jag baka, tvätta kläder, kanske städa rummet (WOW!) och sen, såklart, måste jag ju för i helvete spela The Sims 2! Har ju skrivit om the sims nu i säkert tio inlägg... xD

Vad skönt det var att duscha tidigare föresten, nu känner man sig så fräsch! Har ju gått runt med mens och smutsigt hår hela helgen typ, blä! Men är man bakis så får man! Faktiskt!

Huh, jag har t.o.m kommit in i det trött-stadiet där man gnuggar sig i ögonen. Tur är ju att klockan är halv 11, fast Neo sa att han säkert slutar någongång efter 11. Han sa också att han har lite öl kvar och hoppades nog på att jag skulle sluta dricka. Men inte behöver han ju dricka så mycket ifall han har en timme kvar av spelet, sen ska jag ju tvinga honom att sova med mig? Sen måste han ju skjutsa mig till skolan imorgon... Annars blir det ajja-bajja för mig. Jag orkar fan aldrig gå till skolan härifrån, tar bara en halvtimme max men... ush så morgontrött och seg och lat och idiotisk som jag är på morgonen så skulle det där med att gå aldrig gå!


 

Sen är det ju så himla svårt att ens stiga upp från de varma täckena och härliga Neo som håller om mig..!! <3


2011-04-03
22:23:18

Deep-talk
Satt just och läste en kompis blogg, det stod en massa sorligt där och jag blev faktiskt ledsen själv också, även fast hon och jag inte är så nära så känner man så mycket empati och vill liksom vara där, you know?

Jag började tänkte att varför i hela friden är jag så himla lyckligt lottad? Visst är jag glad över det men, varför? Typ alla jag känner har det eller har haft det ruskigt dåligt, misshandel, dålig ekonomi, våldtäckter, alkoholism, allt möjligt. Det enda "dåligt" som jag har varit med om är att morsan och farsan har bråkat när jag var yngre, vilket inte heller var sådär himla farligt, tycker jag inte i alla fall nu, och sen att jag har haft det jobbigt med skolan och bråkat med morsan en massa. Men det där är sånt där vanligt tonårsliv?

Varför har inte jag blivit misshandlad? Varför har jag det så bra hemma, när det finns så himla många som har det så dåligt? Säkert över halva befolkningen i världen som har det någolunda dåligt hemma.

Jag hoppas, hoppas så mycket, att mina barn får ha det lika bra som jag. Och jag är så jävla stolt över att få kalla mina föräldrar för min mamma och pappa, för dom har alltid varit där och jag skulle aldrig vela ha några andra föräldrar än dem. De har varit otroligt fantastiska :)

 

Sen så hoppas jag såklart att det går bra för alla mina vänner, och även alla dem jag inte känner :)

 

Fan vad poetisk och djup jag blev helt plötsligt, måste nog bero på ölen... säger vi ;)


2011-04-03
22:06:33

Gäspeligäsp!
Har fortfarande inte kunnat skita, har lite konstig feeling. Ont i huvudet, ont i magen, ont i röven.... plus att man känner sig lite full, eller sådär lullig så vi brukar säga här. Säger man så i hela Sverige?

Nu börjar det nå skit kriminal serie på TV6, fan va b.... Börjar känna mig lite trött faktiskt. Om en timme borde Neo vara klar med spelet, de spelar alltid från 7 till 11, ganska länge ändå. Jag skulle aldrig orka sitta fyra timmar och spela samma skit.
Men imorgon ska jag sitta och spela Sims 2 hela dagen! Jag har ju alla The Sims 2 spelen, herregud, måste testa! :D
Sen ska jag också baka chokladmuffins till skolkalaset på tisdag, eller ja, egentligen är det kladdmuffins men det är typ samma sak. Mums! Tror nog jag ska baka sådär supermånga plåtar, så får jag kvar till migsjälv också! Moahahaha...

Åt just pizza här för ett litet tag sen också, mums vad gott det var! Det var kyckling, ananas och nån himla god sås på. Skulle kunna äta hur mycket som helst mer men jag känner mig inte sådär hungrig nåmer, känner mig helt som före jag åt... Skumt.... Fast då är jag ändå lite smått hungrig.

Började tänka idag när jag var på konfirmations läsningen om fasta osv. Tänkte ifall man själv skulle testa på att fasta lite? Alltså inte vara helt utan utan bara äta typ hälften så mycket som man gör, tro mig, det blir en normal persons mat under en dag om jag delar det jag äter på hälften.... Jag äter så himla mycket. Konstigt att jag ändå inte väger sådär typ över 100 kg.

 

Jag skulle vela gå och sova nu, tror jag hörde Neo och hans bror säga att dom har spel hela natten.....

Man blir ju typ självmordsbenägen...


2011-04-03
21:14:41

Faaaan!
Har bara lust att gråta hela kvällen och dö, har så jävla ont i magen och mår illa, fan va skumt. Allt detta bara för att jag inte kan skita..... Wääääääääääh!!!!!!!!!!!!!!!!!!


2011-04-03
21:09:51

ÖÖÖööööööl....
Öl är jättebra för mig! Alltså, jag har förstoppning typ hela tiden, jättesvårt att skita, hemorojder och hela paketet. MEn när jag dricker öl så går det bra. Bara inte denna gång...
Har druckit några stycken, fick för ett tag sen så jääävla ont i magen, värsta kramperna och det kändes inte som mensvärk, försökte gå och skita men fick bara ut lite grann. Fyfan vad jobbigt... Har fortfarande lite halv-ont hela tiden, kanske det är mensvärk, men sådär hemsk mensvärk har jag då aldrig haft och min mensvärk brukar vara ganska hemsk....
Nå, hoppas jag dricker såpass mycket att jag blir bakis imorgon. Då jävlar sprängs ju röven... >.>

Anyhow, sitter och halvglor på Two & a half men och chattar med min klasskompis ;D Försökte plugga lite grann på uppgiften jag fick för imorgon men äh! Jag gör det imorgon! ;D

 

Varför får jag inte bara skita som en normal människa?!!!!


2011-04-03
20:18:21

100 inlägg!!!!

 

Såg just att jag hade 99 inlägg på min blogg, då är ju detta inlägg mitt hundrande! yeeeey!

 

Grattis till mig!

 

Och tack alla ni som har orkat läsa alla mina hundra inlägg, eller i alla fall några av dem :)


2011-04-03
20:09:20

Duschat, yeeey!

 

Kom just från duschen, sitter och "glor" på How I met your mother på tv... hah, jag kan verkligen inte titta på någonting utan att göra något samtidigt... xD

 

Sitter på msn och chattar lite, direkt när jag loggar in började en gammal spelkompis spamma till mig, han har nå strul med sitt ex och funderar på att ta henne tillbaka och BLABLABLA. Fyfan vad han är jobbig, det är det enda han har skrivit om i typ hundra år, helt idiotiska grejer. Man har ju ett eget liv? Man måste ju kunna ta sina egna beslut, visst kan man ju fråga om råd ibland men herregud hans grejer är så totalt onödiga...

Men jag är för snäll för att be honom dra åt helvete... :)

Åh fyfan, snart tror jag nog att jag verkligen ber honom att dra åt helvete och stanna där, länge... >.<


2011-04-03
19:33:16

Nicke & Nilla!

 

Hittade Pernilla Wahlgrens blogg någonstans på nätet, tyckte jättemycket om programmet Nicke & Nilla när jag var yngre, tittade alltid på det med min barndomskompis Sebbe. Skickade in en fan-kommentar till henne, yey! Om ni också är intresserade av att läsa så hittar ni hennes blogg på den här adressen:

http://pernillawahlgren.se/bloggar/pernillas-blogg

 

Sjäv ska jag nog gå och duscha nu, man vill ju inte lukta skit hela tiden! ;D

 


2011-04-03
19:09:19

Blogga, blogga, blogga meeeeer!!!


Jag blev helt plötsligt väldigt supersugen på att blogga! Bara blogga hela dagen. Ikväll ska jag nog blogga om exakt allt jag gör!
Just nu sitter jag och dricker några söndagsöl, ska snart sen när jag orkar o duscha, har så smutsigt hår, blä... Sen känner jag mig så himla ofräsch när jag har mens.. Om jag bara använder tamponger under mensen så brukar jag ändå känna mig hyffsat fräsch, men när man använder bindor så blir man helt plötsligt ofräsch. Fast det beror väl bara på att all mens kommer ut osv..? Nå äh, skitsamma, vem orkar snacka om mens?

Idag kom Neo hem till mig, vi fixade sims 2 till min dator så nu funkar det! Yey! Jag har alla expansions till spelet, allihopa! Helt knäppt! Kommer vara helt snurrig när jag spelar, är van vid att spela med max tre tillbehörs-cd:s, eller vad det nu kallas, men nu har jag alla. Får se hur det går, hihi.
Sen åt vi mat, pappa gjorde god middag, mums. Sen förde vi brorsan som var och hälsa på till busstationen och kom hit.
På morgonen var jag ocskå på konfa-läsning, var skittråkigt. Det som suger är att alla jag går konfaläsning med går i 8:an, själv går jag i ettan på gymnasiet. Dock så är de bara ett år yngre mig (har börjat skolan ett år tidigare) men jag tycker dom är så himla jobbiga...

Ojj, p-piller dags! brb!

Tillbaka! Vart var jag...? Konfa! Ja, alla känns så barnsliga men de kanske inte är det? Jag känner inte dem heller. Inte för att jag själv heller är världens mognaste person. Och sen hatar jag att ta konfan annars också för det är så himla mycket lekar och sånt, jag hatar lekar, det är väl helt okej när man leker med folk man känner men okända, blä! Konfalägrena är också världens pain in the ass för man måste alltid vara vaken till typ 1 på natten, alla i åttan tycker ju säkert att det är värsta coolt att vara uppe till ett men jag brukar ärligt talat gå och sova vid nio... xD Är man trött så är man! Och man får inte gå och sova före 1 på natten.. >.<
Som tur är så är det bara ett läger kvar och typ två kyrkogångar, sen är jag klar!
Anledningen varför jag går konfan nu och inte då när alla andra i min klass gjorde det är att jag aldrig riktigt planerat att ta konfan, det är ju något man gör för att man tror på Gud osv, eller åtminstonde vill lära sig om det, men jag vet redan allt som de går igenom på lägret och jag tror inte att jag kommer bli så hyfsat troende, kanske någongång senare men inte nu. Min familj är kristen och jag har vuxit upp i den religionen så jag vet redan allt de går igenom, det är ju tråkigt att sitta och lyssna på att man firar Jul för att Jesus föddes då, vem vet inte det..?
Så, anledningen varför jag tar konfirmationen över huvudtaget är för att min gudmor skickade en present till mig när jag fyllde år, en fin låda med en liten bibel i, och på första sidan i bibeln stod det "Mina roligaste konfirmations minnen" och så skulle man skriva dem dit under. Då fick jag direkt dåligt samvete att jag inte tog konfan för min gudmor ville verkligen att jag skulle göra det, hon är själv troende osv. Så jag bestämde mig för att bara göra det.
Sen har alla andra av mina sex äldre syskon också tagit konfan, och var och ens konfa-bild hänger på en stor vägg i vårat hus, och jag skulle bli den enda som inte hänger där. Typ det "udda" barnet i familjen. Så jag valde helt enkelt att bara ta konfan ändå....


Nu blev det ju en väldigt massa text igen... Vi hörs senare!

2011-04-03
18:41:01

Sunday Morning! (Evening..)
Sitter hemma hos Neo och chillar, ska sova här idag för jag börjar först klockan 10.20 imorgon (det är närmare till skolan härifrån). Egentligen börjar vi nio men vi ska på studiebesök på ett ställe dit jag inte ska, så jag fick slippa lektionen och göra några uppgifter istället när jag pratat med läraren. När jag ändå skriver om studiebesöket kan jag lika gärna förklara varför jag inte vill dit.
Jag hade ett litet äventyr för ca två år sen, kanske mer. Jag var tillsammans med en flyktnig som just hade kommit till våran stad, och han bodde där på hemmet för flyktningar, där våran klass gör studiebesök. Vi var tillsammans i ca två månader och under den tiden fick jag springa till socialen hela tiden för att de trodde att vi hade sex och ingen visste hans riktiga ålder och det var helt hemskt. Ifall det skulle ha varit en vanlig svensk skulle ingen ha brytt sig? Sen har jag bråkat mycket med chefen de har där, hon förbjöd mig att komma in dit, jag fick inte gå in på rummet med pojkvännen och när vi satt i hans kompis rum så kom hon o skrek på mig osv. Sen har jag även varit där en gång för typ lite mer än ett år i fyllan, tänkte knacka på hos exet då och fråga om en cigg, men då kom det också någon som jobbade där och skrek på mig och sa att om jag kommer en gång till så blir det polisanmälning. Så... Alla där hatar typ mig :D
Kan tillägga att jag inte var riktigt normal under den tiden, var en helt annan människa än vad jag är nu och flera stycken som var exets kompis där och som jag också hängde med går på skolan nu var jag går och jag skäms... Kan också tillägga att killen jag var tillsammans med, exet, hade en flickvän hela tiden när han var tillsammans med mig, och nu är dom typ gifta och har barn. Fast jag tyckte aldrig riktigt om honom, han var med som en tröstkille efter att min första pojkvän gjort slut.

Så nu har ni hela den historien att nöja er med denna kväll! ;D

 

 


2011-04-03
09:18:42

God Morgon!
Vaknade här för ett tag sen och var sur, ville sova länge idag! Men jag gick och sov runt nio-tio...
Sitter fortfarande och fixar med Sims 2, har inte lyckats installera allting rätt tror jag.... Hoppas Neo är snäll och vill komma hit o ta en titt på det idag.

Fastnade också framför posh.24 och allas bloggar, så nu är jag skithungrig och ska gå och äta frukost! :)


2011-04-02
19:33:52

Spela spel!


Sitter fortfarande bara och spelar spel, Sims 2 är inte klart ännu så jag måste vänta på det. Det tar nog ett tag... Sims är nog det enda spel som jag har spelat så mycket som jag har, eller nej, Ragnarök är det spel som jag har spelat mest. Det började jag spela när jag var ungefär 10 och spelade tills jag var kanske 14, och jag spelade det konstant. Hemska bråk jag och min bror hade om datorn då han också spelade samma spel lika mycket.
Sen spelar jag WoW ibland, när Neo tvingar mig.. xD Han brukar bjuda på en månad speltid till mig, jag tror han gör det för att han spelar så mycket själv så vill han att jag också ska ha något att göra + att han slipper allt gnäll.
Annars så tycker jag faktiskt inte så himla mycket om spel, de flesta spel jag spelar är tråkiga och jag förstår ingenting. Jag har aldrig varit bra på spel, men de spel jag klarar av att spela älskar jag! ;D Som just Sims!
Jävlar vilket inlägg det blev om spel nu...

Gårdagen var hyfsat rolig! Spelade utslagspoker, snackade, sjöng... Min dator laggar, spotify funkar inte och helt plötsligt loggades jag ut ur msn... ;S Läskigt!
Nu funkar det igen :D
Igår var det ju också den 1:a April, det drogs ju då några skämt på festen. Själv så lurade jag Neos barndomskompis att jag var gravid, han log brett och sträckte fram handen till Neo och sa "Grattis!". Fast han visste inte att jag var 15 då, hehu!

2011-04-02
18:56:05

Lördag!
Har börjat få lite mensverk nu, fast inte så som jag brukar ha.. Skumt!

Sitter just nu och fixar sims 2 till datorn, tänkte installera alla spelen och sitta och spela hela natten! Fast jag har ingen aning om hur det kommer gå, är så himla dålig på att installera spel... >.<

Medans jag väntar på att sims ska bli klart så sitter jag och spelar en massa fjolliga spel på girlsgogames.com, jag vet, värsta barnsliga sidan men har man tråkigt så har man.. xD Jag föredrar faktiskt barnspel för alla andra spel är så svåra, och när jag spelar barnspel så tycker jag att jag är så bra! :)
Shh!


2011-04-02
17:13:25

Just nu....

 

Hade lite svårt att göra någonting på datorn nyss för en viss katt satt just framför tagnentbordet och ville bli klappad. Jag har ju två katter, detta är Baby. :)

 

Kom hem för ett tag sen, har ätit mat och godis. Är inte så bakis någomer.

Idag ska jag nog inte göra så himla mycket, bara ta det lugnt och kanske spela lite gitarr. Måste spela vidare på min låt som jag håller på att göra. Den kommer inte bli sådär värst bra men vad gör det? Träning ger färdighet!

Ska nog börja öva direkt, ha det bra!

 


2011-04-02
11:35:39

Blllaaah..
Den mensiga-depp-dagen igår blev till en rolig festkväll. Träffade en massa folk som jag aldrig träffat förut och även en massa folk som jag inte träffat på länge! :D Roligt!
Dock så var det vissa som blev lite för packade, men det är det ju alltid på fester.
Nu sitter jag lite bakis hemma hos Neo, hans brorsa ligger och sover med min kompis, woooaaaah. ;)
Är glad att jag gick ut i alla fall, skulle ha haft en skittråkig helg annars.

Hejdå!


2011-04-01
17:19:46

Mensig depp-dag.


Sitter hemma hos Neo och glor på tv, orkar nog inte göra någonting alls idag. Har mens och är lite bakis, blä... Hungrig är jag också men jag orkar inte äta, spyr säkert, inte vet jag.
Haha, vilken knäpp bild jag la upp.

Alltid när jag har mens så ligger jag bara och glor på tv, första dagen brukar jag ha en sådan mensverk att det känns som om jag skulle dö, men idag har jag inte haft någonting, konstigt. Fast det är ju skönt att inte ha mensverk!
Jag tror jag fick min första mens när jag var 10, är inte det lite väl ungt?
Mens suger i alla fall...

Får se om jag ska fara hem imorgon eller på Söndag, skulle vara skönt att vara hemma också men det blir så jävla långtråkigt efter en halv dag. Jag måste i och för sig baka till Tisdag, vi ska ha skolkalas! Men jag får se när jag orkar göra det :)

Äh, ska nog lägga mig ner på soffan igen och glo på tv eller sova en stund, hejs!


2011-04-01
07:37:36

Nyvaken

 

Har just vaknat och orkar inte göra så mycket, ligger bara i sängen och surfar.

Det var en rolig kväll igår, när Mia var här. Annars skulle det inte ha varit lika kul. :)

Neo satte sig och spela redan... Blä... Jag skulle vara sugen på frukost men njae, vet inte om jag orkar äta något ännu. Jag har i alla fall druckit coca-cola hela natten, det är väl bra?

Har inte så stor bakis i alla fall, skönt.

 

Ska nog gå och sätta mig bredvid spelnörden och se vad man gör.