Cinderbloom

2012-02-29
19:20:42

Slut med pluggandet

Nu är det fan färdigpluggat, tog mig fyra timmar att bli klar med allt. Videopresentationen som jag var tvungen att spela in för ett projektarbete blev helt skit. Men matten gick faktiskt bättre än förväntat, tack vare min snälla bror som ville hjälpa mig! Nu behöver jag inte plugga matte föränn om en vecka, haaaa!!!! Ska gå och fira det med att sova.


2012-02-29
14:55:44

Skolan är slut!

Sitter just nu i skolan och chillar, väntar på att klockan ska bli mer så att jag kan ta bussen hem. Skoldagen kändes rätt så tuff och tråkig, men nog känns det ändå bra nu i slutändan. Har varit en ganska mysig dag egentligen. Men nog ska det bli skönt att få komma hem och ta det lugnt. Och sedan plåga mig med en massa skoluppgifter. Oh, damn. Nå, det är ju bara 1,5 år kvar sen slipper man skiten! - För ett tag.


2012-02-29
12:51:03

Nu är det fest!

Det är fest på omvårdnadsprogrammet idag! Varför vet jag inte, men butterkaka är i alla fall gott! ;)


2012-02-29
11:36:39

Utbränd

Känns löjligt att säga att jag känner mig utbränd, har egentligen inte så mycket att göra om dagarna. Men jag känner mig riktigt, riktigt trött. Har ingen lust att göra någonting över huvud taget, har inte ork att göra någonting, tvingar mig att göra saker. Nå, idag ska jag i alla fall bara vara hemma och göra en massa skoluppgifter, hinner jag göra dem klart tidigt så har jag hela kvällen på mig att bara ta det lugnt, tror att det behövs. Lite ljus, musik och egentid så borde jag vara redo för världen igen.


2012-02-29
10:02:00

AJJJJJJ
Jag har ont i hela kroppen, vill inte röra på mig, blä!

2012-02-28
19:40:17

Dreams

Inatt drömde jag faktiskt en väldigt cool dröm när man tänker efter. Jag var tillsammans med två män samtidigt, en var som ond för han behandlade mig dåligt och fick mig att må dåligt. Den andra mannen var god och fick mig att må bra och så. Sedan var jag tvungen att välja mellan dem, och det kändes riktigt svårt och jobbigt för att jag älskade dem båda två. Till slut valde jag ändå den goda, och den onda började jaga oss.

 

Det är ju som att jag har valt mellan ett ont och ett gott liv, och valt den goda vägen genom att välja att jag är troende? Eller så överdriver jag bara. Men drömmen var i alla fall riktigt king.


2012-02-28
13:00:15

Ni slipper inte mina krumelurer

Har nu hittat ett nytt krumelur-program! Så ni kommer faktiskt inte undan. Sitter just nu i skolan och tar det lugnt, jag och en klasskompis ska gå till idrottsläraren med hundvalpsögon och fråga om vi får gymma istället för att åka pulka idag. Hoppas att det går igenom.

 

Det känns i kroppen efter gårdagens gympass med brorsan, trodde inte att det skulle kännas såhär mycket för jag körde inte med tunga vikter, antagligen gjorde jag väl rätt i så fall. Måste tvinga Neo att massera min rygg idag, ajj..


2012-02-28
12:56:39

Dagens smink

 

 

Har sminkat idag med brun ögonskugga med vit ögonskugga i "början" av ögonlocket, alltså vid ögonvrån, fast det vill inte synas.. Det kanske har farit bort i och för sig.. Anyhow, börjar nog bli less på att sminka med brun ögonskugga, tycker att jag ser så arg ut.


2012-02-28
09:15:03

Yey!
Min insändare kom med i tidningen. ;)

2012-02-28
09:14:29

Hemsk natt

Det började med att hunden börja skälla, både jag och katten vaknade i panik, jag tog på mig morgonrocken och sprang till köket för att titta ut genom fönstret för att se vad det var han skällde åt, men såg ingenting. Sen när jag gick och la mig igen höll katten mig vaken, han tog med tassen på mig först försiktigt, sen med klorna, när jag inte reagerade eller bara vände ryggen till började han putta ner en massa grejer från mitt nattduksbord, fick tillslut damp på honom och började skrika och puttade ner honom från sängen och sen försvann han. Har också typ sovit på min arm och jag har skitont nu i armen + träningsvärk och känner mig inte ett dugg utvilad. BLÄ!


2012-02-27
21:08:01

Dyrt fjanteri

Ni vet på dyra resturanger, där de lägger såsen till maten sådär konstnärligt fint på tallriken bredvid maten, jag tycker det är helt knäppt. Det är ju såsen man vill ha och inte får man ju upp all sås när den är på tallriken. Kommenterade om det på Isabelles blogg för att hon hade lagt ketchupen på tallriken, bredvid maten och jag tyckte det såg dumt ut men nu fick jag bara dåligt samvete... :( Alla får väl lägga ketchupen vart fan de vill.


2012-02-27
20:08:34

Hiss eller diss?

 

 

Hiss eller diss för mina fula krumelurer i alla billder?

De kommer nog ändå försvinna snart när jag blir färdig med min krumelur-period. ;)


2012-02-27
19:43:34

I want to change

Åh, jag vill ha någon förändring i mitt liv, mitt utseende, mitt rum, vad som helst. Att färga håret räckte tydligen inte för mer än en vecka eftersom jag vill ha en förändring nu igen. Mamma tyckte att jag kunde förändra hur jag är, bli mer positiv t.ex eller något, men nja.. Jag diggar mitt halvnegativa jag. ;)

 

 


2012-02-27
19:38:06

Död

Min pluggork dog just ut, tror inte att jag kan pressa i mig någon sorts information idag alls någon mer.. Orkade ju plugga typ en halvtimme, yee! Snacka om att man är på lite olika plugghumör från dag till dag, ibland pluggar jag 6 timmar och ibland en halvtimme, haha.

2012-02-27
19:32:56

Mamma är king
Mamma sitter och garvar åt en rolig katt-video, snacka om att hon inte har upptäckt youtube än. :D Fast det är king, när vi sover tillsammans brukar vi ligga och asgarva åt roliga videos.

2012-02-27
18:56:14

Värsta emot

Haha, ni vet inte vilken färg jag har på mina naglar! :)

 

Sitter i mitt rum och leker emo, nej men.. Sitter och pluggar lite, har redan ätit upp allt mitt pluggodis, undra hur detta ska gå...

Har varit och tränat idag på gymmet med min bror, eftersom jag är noob på gym så fick han lära mig allt möjligt. Vi körde bara överkropp idag, vilket ändå tog ca en timme. Han sa att man ska köra med lätta vikter och fokusera på att få uthållighet vilket jag tycker känns rätt så b för att jag vill verkligen känna att jag har tränat, med en hemsk tränigsvärk dagen efter, men jag antar att han har rätt.

 

Har föresten ont i magen lite då och då, typ som mensvärk men kommer plötsligt och försvinner direkt, något med mina nya piller att göra?


2012-02-27
10:07:46

Världens segaste dag

Idag kommer gå väldigt segt känns det som, hälften av klassen har knappt någon skola idag och alla lektioner som jag ska gå på känns helt onödiga och jobbiga. Blä. Nå, klockan två när skolan är slut ska jag i alla fall fara och gymma med en klasskompis och min bror, yey!


2012-02-27
09:25:07

Dagens outfit

Har på mig mitt nya grejjs idag, känns king.


2012-02-27
09:21:42

Drömmar

Drömde inatt att det kom nå demoner in på våran gård som våran katt skyddade oss ifrån, de ville ha en son runt 20 år och jag sa att "haha, då får ni söka någon annan stans vi har bara mig som barn och mamma är för gammal för att skaffa fler barn", sen gick jag i panik till mamma och sa att vi måste gömma min bror som bor hemma för tillfället och är 21 år så vi sprang runt i huset helt panikslagna och sökte efter något ställe att gömma honom på. Sen kom pappa på värsta bra idén. Brorsan tog våran moppe och började köra någon väg, vi tog våran bil som sedan förvandlades till en snöskoter och åkte på samma väg som brorsan, sedan körde brorsan in i diket och sprang in i skogen och de onda följde oss. Vi mejades ner i diket, pappa försvann och jag försvarade mig med någon konstig pistol mot det där onda gänget som tydligen var ett populärt tjejgäng som alla tjejer ville vara med i.

Weird..

2012-02-26
19:40:39

Nytt grejjs

Var och shoppade med mamma på lördag, detta köpte jag!

 

Ett vanligt svart linne och en kofta, koftan ser inte så snygg ut just på denna bild, men varför skulle jag köpa en ful kofta?

 

Tre par svarta spetstrosor.

 

Ett långt guld halsband.

 

Örhängen.

 

Solbrillor, de hade dock varit snyggare utan den där grejen i mitten högst upp.

 

Ett brunt bälte som jag tänkte att man kan ha som midjebälte till svarta klänningar.


2012-02-26
19:25:44

Tillbaka till det riktiga livet

Sitter hemma och tar det lugnt med lite godis, fattar inte hur Ahlgrens bilar kan vara så himla goda.

Helgen har jag spenderat hos Neo, vi har inte gjort så mycket. Jag har haft världens pms-damp och fått finnar av mina nya piller, vilket känns lite suicidal men det går väl över. Sen har vi bara spelat spel pch så. Idag tittade på på Pinocchio, gud vad den är bra. :D Tänka sig att den är över 70 år gammal.

 

Söndagar är alltid såna där dagar då man städar upp efter helgen och förbereder sig för en ny vecka genom att packa skolväskan, fixa kläder osv. Jag har alltid min vanliga rutin när jag kommer hem efter en helg hos Neo, packa upp väskan, alla smycken på rätt plats, smink, kläder i tvätten, packa om väskan för t.ex idrottskläder, gå och basta, fixa naglarna och ta det lugnt. Tycker rent ut sagt att det suger att ha rutiner, skulle gärna vela vara mer fri och impulsiv.


2012-02-25
21:58:52

Haha

Neos kompis kom hit, drack sprit och dammsög hela huset, king vänner Neo har. :D


2012-02-25
18:24:06

Övningskört

Har varit och övningskört med mamma idag, jag fick köra in till stan och till skolan, passade på att parkera på rektorns parkeringsplats, ahahaha! ;D Annars gick det helt bra, fick inte kärringstopp en endaste gång.


2012-02-25
18:21:58

Pappas föreläsning

Fick en fråga här av min syster hur det gick med pappas föreläsning i skolan igår, och det gick faktiskt jättebra. :) En klasskompis sa att han var bra för att förklara så att man förstod det hela. Jag tyckte att han svamlade bort sig lite när man frågade honom en fråga, men man fick veta mycket ändå och han pratade bra.
Han föreläste om sitt jobb som vakt på kriminalvården.

2012-02-24
18:21:18

The ring is back!

Tittade på gamla bilder med Neo och såg där en bild var jag hade hans ring, som jag alltid brukade ha förut. Han tog sen någongång tillbaka ringen och jag har inte haft den på kanske drygt ett år, så jag sa att jag saknade den och han gav den till mig igen! :D Yeey! Har dock tappat den i handfatet en gång så vet inte ifall Neo litar på att jag kan ta hand om den mer.. Fick värsta paniken då den åkte ner i rören där, stod säkert inne på toan i en kvart innan jag vågade gå ut och säga till Neo att jag tappade ner den dit. Han kunde sedan fixa ut den därifrån, tur det. :D


2012-02-24
18:19:32

Tränings-craving
Blev helt plötsligt jättesugen på att träna, typ gå ut och springa eller något. Håller nog på att bli lite knäpp.

2012-02-24
18:19:02

T-shirt

Fick denna T-shirt av Neo vid alla hjärtans dag, har inte visat det på bloggen än. Diggar den, men tycker att det känns lite jobbigt att går unt med en tunga på magen. Fattar inte ens varför tungan är där, det skulle ju se mycket bättre ut utan den.. :S


2012-02-23
21:41:26

1000 inlägg!

 

 

 

 

Gud, vad det har bloggats, redan 1000 inlägg! Det är väl bara grattis, grattis och lite prinsesstårta på det hela.


2012-02-23
21:37:23

Gamla minnen

Har hittat en massa gamla bilder, yey! :D Trodde att de var forever gone. Denna bild är tagen på stranden i byn där jag bor.


2012-02-23
21:11:42

Äntligen vila (nästan)

Sitter i sängen och återhämtar mig efter all träning. Fast enough about träning detta är ju ingen jävla fitness blogg. Fast jag tränar ju, och bloggen handlar om mitt liv..?

 

Hur som helst dricker jag någon hälsogrej som tydligen ska vara bra efter att man har tränat. Jag tog överdos, det borde väl inte göra något. Gott smakar det i alla fall. Hoppas på att man ska få lite energi så att man orkar tokplugga alla glosor till imorgon. Skolan känns helt knäpp just nu, börjar tappa lusten att ens ta mig dit över huvud taget. Men, what to do? Imorgon kan jag hur som helst inte skippa för att pappa ska komma och föreläsa om sitt jobb! :) Är lite orolig för hur det ska gå men det går nog bra.


2012-02-23
18:08:25

Slå det ni!

Nu har jag lärt mig 65 nya ord på engelska under en timme! Visar det sig imorgon att jag inte får alla rätt på glosprovet så blir jag arg. Nu när jag har skrytit om att jag kan alla ord och så...


2012-02-23
16:28:42

Nam, nam!

Mamma köpte en prinsesstårta för att en ny prinsessa föddes idag, vad gulligt. :) Den var god. vill ni veta en hemlis? ;) Det är jag som har ätit hela den stora biten som är borta från tårtan! :D


2012-02-23
15:42:58

Gym

Har just kommit hem, har varit och gymmat med en klasskompis! :) Kändes hyfsat skönt ändå, hade inte heller riktigt någon träningsverk utan kände mig mer bara slut i kroppen från igår, men nog gick det ändå när man pressade! :D

 

Nu sitter jag och äter vindruvor och laddar batterierna för ytterligare ett träningspass vid 6, håller nog på att bli tokig..


2012-02-23
13:38:14

Sura lärare

Gud, vad en av mina lärare var tjurig idag. Dåligt stil enligt mig, har bestämt mig för att jag inte tycker om honom mer! Nej, men.. alla har väl sina sura dagar men som lärare tycker jag inte att man ska dra fram den sidan på jobbet.

 

Sitter just nu i skolan och undrar vad fan jag ska göra. Min klasskompis, som jag ska fara och gymma med hade helt plötsligt ett möte, och jag vet inte hur länge det kommer att dröja. Så.. jaa.. life is fun.


2012-02-22
22:37:41

Trött som en jag vet inte vad
Har just varit och bastat efter träningen, låg helt död i bastun och garvade åt Kisse som var söt, orkade inte ens slänga vatten. Det var ändå ganska kul att träna, börjar kännas som att hänger med lite mer nu, äntligen. Imorgon blir det gym och bodybalance, huh, huh.

Nu tänkte jag pressa den sista livskraften ur mig och plugga naturkunskap.

 

Eller så inte.. Är "Katten sov på mina böcker så jag kunde inte svara på frågorna" en nog bra bortförklaring?

 


2012-02-22
16:55:21

Kebabbbaaa

Har just varit med Monica och käkat kebab! ;) Gott var det, men nu är man i matkoma och jag undrar om jag verkligen kommer att orka träna.. xD Nå, försöka skadar ju inte. Ska träna två pass idag, sh'bam och bodypump. Och imorgon ska jag fara och gymma med en klasskompis, nog känner man väl sig duktig. Även fast man har mänkkat kebab..


2012-02-22
10:52:48

Finska lektion

Sitter just nu på finska lektionen i skolan, och detta brukar jag göra då... Har just skrivit klart en "film-recenssion" om en finsk film som vi sett, Paha Maa hette den och den var faktiskt ganska bra.

 

Idag ska jag fara och träna, två pass t.o.m! Guuud, vad duktig jag är. Men nu ska vi äta, hejssvejs!


2012-02-21
20:19:21

Success!

Idag testade jag på att göra carbonara igen, denna gång utan någon färdig wanna be carbonara mix, och jag lyckades! Blev faktiskt skitgott. ;) Så BUUUU för färdig wanna be carbonara sås. T.o.m Neo tyckte om min carbonara, ha!


2012-02-21
20:15:30

Win!

Mamma gav mig ett presentkort till stadium idag för 400 kr, yey! Hon berättade att hon hade varit där och handlat och de hade tagit någonting på kredit så det slutade med att hon var skyldig dom runt 300 spänn utan att hon ens köpte någonting på kredit. När hon var där och pratade med dem så sa de att de inte har gjort någonting fel osv, så hon bestämde sig för att aldrig mer gå på Stadium.

Känns ju lite taskigt att säga såhär men, bra för mig! :D


2012-02-21
20:02:29

Nya piller!

Idag tog jag det första av mina nya piller, Exlutena. Det var tydligen mindre risk för bröstcancer om man äter minipiller, åt p-piller förut, och med tanke på att jag både röker (som ger en högre risk för bröstcancer när man äter p-piller samtidigt) och har bröstcancer bland annat, i släkten så kändes det som att byta till minipiller var det minsta jag kunde göra. Fattar bara inte varför inte barnmorskan rekommenderade minipiller direkt för typ ett-två år sedan när jag började äta p-piller när hon visste att jag rökte.


2012-02-21
19:54:34

Sms till brorsan
Gick igenom en massa gamla cd-skivor för att hitta lite gamla bilder, hittade en cd-skiva med en porrfilm på och smsade "Säger Wicked sex part 3 dig någonting? :D" till brorsan. Svaret som jag fick tillbaka var "Aha, jo april summers är med i den. Lär dig bj som hon kan ;)"".

Han är ju knäpp..

2012-02-21
19:51:21

Forgotten shirt

Hittade denna tröja när jag rensade min garderob idag. Har inte rensat min garderob på typ.. evigheter så det blev en påse att slänga och två påsar att ge bort. Visst känns det ju skönt men gud vad tomt det känns i garderoben nu. :( Främsta anledningen varför jag aldrig slängde bort kläder som jag inte ens kunde använda var för att jag ville att det skulle se fullt ut i garderoben.

 

Tog även på detta glömda halsband som jag aldrig ens har använt. Har alltid tyckt att den känns för kort att ha på sig, den hamnar bara fel..


2012-02-20
14:12:38

R.I.P Mr. Green

Jag råkade mörda min penna av ren frustration på matte-lektionen. Alla hans penn-vänner kom på begravningen.


2012-02-20
12:25:49

Death to school!

Sitter i skolan och rockar. Vi ligger just nu i två sängar och njuter av lunch-rasten, två lektioner kvar sen blir det att dra och hänga med Monica! ;)

 

Jag avslöjade mina barn-drömmar för klasskompisarna, sa att jag t.o.m har lust att hoppa över ett piller och se vad som händer, det har jag inte ens berättat för dig bloggen! Passar bra att jag ska åka till syrran på sportlovet, senast jag var där lovade jag att inte skaffa barn före jag är trettio. :) Söta ungar har hon ju såklart men själv så skulle jag nog inte orka ha barn ändå just nu, men man tänker ju aldrig på den jobbiga delen när man tänker på barn, i alla fall inte jag.


2012-02-19
18:11:12

Failure

Skulle göra pasta och carbonara av en såndär färdig carbonara mix-grej, misslyckades totalt... Carbonaran blev helt vattnig och smakade ingenting, så jag la i en massa vitlök och svartpeppar men då var det alldeles för mycket vitlök och det gick inte ens att äta. Fail.

 

Sitter just nu bara hemma och tar det lugnt, funderar på vad man ska göra. Har lite skoluppgifter som man kanske borde göra men har ingen lust för det nu, så det får vara. Orkar man inte så orkar man inte.


2012-02-18
20:32:49

Jag är en tjuuuuv!
Idag kände jag mig för att leka tjuv så jag snodde en "parlista" som min klasskompis hade på sin blogg, höhö, vad jag är badass.

Vad heter ni?
Ja, det kan man ju undra.

Hur träffades ni?

Vi träffades på en fest hemma hos Neos brorsa, Neo har sagt senare att han tyckte att jag var riktigt söt när han såg mig första gången. :)


Hur länge har ni varit tillsammans?

Exakt två år, en månad och 11 dagar.

Bor ni ihop?

Nej, men jag är väldigt mycket där var Neo bor så typ nästan. :D


Har båda körkort?

Neo har körtkort, själv är jag rädd för att både åka bil och köra bil så vi får se när jag tar mitt körkort.

 

Kommer du ihåg er första kyss?

Nej, inte riktigt. Men jag tror att vi kysstes första gången på nyår 2009-2010.

 

Vem sa “jag älskar dig” först?

Neo, jag var ute och drack med ett par vänner på min födelsedag, jag klagade till dem att Neo inte sagt de magiska orden än så vi gjorde upp en plan att min kompis skulle ringa till honom och peppa honom att säga det till mig, så ringde han sen och sa det, haha.. inte så romantiskt kanske. Jag vill hellre räkna andra gången han sa det, vi satt och tittade på film så sa han det helt plötslig, fast han kommer själv inte ihåg den gången.. Dilemma.

 

Vem är äldst?

Neo, han är faktiskt så mycket som sju år äldre mig.

 

Vem är längst?
Neo, jag kan t.o.m ha högklackat på mig och han är fortfarande längre än mig, win! :D

 

Vem sjunger bäst?

Haha.. har aldrig hört Neo sjunga faktiskt, och jag sjunger kanske inte direkt heller något vidare. :D

Håller ni varandra i handen på stan?

Jo, men inte alltid.


Vad har ni gemensamt?

Musik tror jag, fast han är typ tusen gånger mer intresserad av musik än jag.  Annars har vi väl typ ingenting gemensamt egentligen.. :S


Kände ni varandra innan ni blev tillsammans?

Ja, vi var vänner kanske ett år eller något. Jag var bara tretton när vi träffades också så jag tror att det var som lite i vägen.


Blev du kär vid första ögonkastet?

Inte direkt kär, men jag tyckte väldigt mycket om honom när vi träffades första gången, vi blev väldigt bra vänner direkt.


Har ni nån speciell låt?

Neo hittade en låt som tydligen ska vara våran låt, men själv så tycker jag inte så mycket om den, hehe.. :D


Har ni stora framtidsplaner?

Ärligt talat så pratar vi om barn och bröllop, hus och allt redan nu. Fast inte sådär riktigt seriöst, mer som.. halvseriöst.


Har ni gråtit i varandras famnar?

Ja, Neo brukar dock inte gråta så ofta, men nog har han gråtit till en film en gång. ;) Nu kommer han bli arg om han vet att jag skrev sådär, moahaha! :D Har faktiskt bara sett honom gråta typ två gånger, och då kommer det bara typ en tår. Jag gråter däremot varannan dag typ, värsta pms-trollet.


Har ni varit utomlands tillsammans?

Bara till Norge och Finland.


Vilket är ert bästa minne?

När vi hade roadtrip till Norge och sov över på ett campingställe, kändes så underbart. :)

 

Vem lagar bäst mat?

Neo säger jag, men jag tror inte att jag är så mycket bättre än honom på att laga mat.

 

Vad gör ni en vanlig vardagskväll?
Ligger i sängen och glor på film, eller spelar spel. Vi är rätt så tråkiga av oss faktiskt..

 

Ger ni alltid varandra pussar när ni ses?
Jodå :D

 

Bodde ni långt ifrån varandra då ni träffades?
Vi har nog alltid bott långt ifrån varandra, ibland bor Neo i en annan stad långt härifrån eller i Norge när han är och jobbar, men hans hemstad är ju ändå här, fast jag bor i en by 7 km utanför staden.

 

Blir du lätt svartsjuk?
I början var jag väldigt svartsjuk av mig, men nu tror jag inte att jag blir så lätt svartsjuk, litar så mycket på honom.


2012-02-18
19:10:11

Steka bööörgers

Står och steker hamböörgers med Neo!

 

Såhär ser jag ut när jag steker hamböööörgers med Neo!


2012-02-18
15:45:12

Utvilad och trött

Har just fixat mig, sitter och väntar på att Monica ska ringa så ska jag fara och hänga ett tag hos henne. :)

Jag och Neo har typ sovit tolv timmar inatt.. Och vi är fortfarande trötta. Jag höll på att somna igen på sängen här för ett tag sedan.

 

Drömde inatt en massa konstiga drömmar, Neo hade somnat i bastun så jag skrek på någon robot som fick lyfta ut honom därifrån, och när han vaknade igen så skulle han tillbaka in i bastun. Sen så mördade vi någon random tjej i skogen, som tydligen kom tillbaka till liv igen och hon och jag typ tävlade om Neo. Mysko.

 


2012-02-17
20:48:00

Wieeee
Fan vad jag är bäst, jag glömde hem skoluppgifterna så jag behöver inte göra dem föränn nångång när jag orkar! Yey! Ibland måste man ju bara älska sigsjälv för att man är dum. ;)

2012-02-17
20:46:25

Nehepp

Nehepp, det blev inte alls att fortsätta se på filmen. Neo bestämde sig nämligen för att åka och hämta chips & dip, nå.. man ska väl inte klaga. ;)

 

Känns inte som att jag har uppdaterat bloggen så mycket som jag brukar, eller är det bara jag som inbillar mig? :D Å andra sidan kanske det är bara att jag itne uppdaterar bloggen lika mycket med tanke på att jag brukade skriva minst fem inlägg per dag förut.. Det betyder väl bara att jag har skaffat mig ett liv? :D FAN! Speaking of liv så kom jag på att jag har lite skoluppgifter att göra.. Nå, det kanske är roligare att göra dom i fyllan? Let's try!


2012-02-17
20:32:10

Till Mia

Gud, vad jag och Mia har skrattat åt denna video..

Speaking of skratt, så har det varit några skumt roliga dagar i skolan. En lärare tyckte att jag var bitch, och en annan tyckte att jag var barnslig för att jag ritade på armen. Senare den dag så hade jag och en klasskompis krig med ficklampor som man har i nyckelringen, så barnslig-grejen kan jag väl hålla med om. Men vad gör det, man ska vara barnslig så länge man kan, man kan väl inte vara en tråkig vuxen som alltid tänker så himla seriöst livet ut heller.
:D

2012-02-17
20:28:25

Fredagschill

Sitter med Neo och tar det lugnt, dricker några öl och tittar på film. Hittills har vi sett Pan's Labyrinth, som var riktigt bra faktiskt, och nu tittar vi på Old Boy, som verkar helt okej. Så skönt ibland att bara dricka några öl och ta det lugnt utan att vara ute och festa.

 

Annars sitter jag bara och väntar på att min mens ska komma, brukar alltid få den på fredagar så den borde ju ha kommit redan. Tänk så är jag gravid?! :O :O :O Har faktiskt drömt nu att jag fött barn, t.o.m Neo har drömt att jag har varit gravid. Ser faktiskt väldigt mycket fram emot att få bli gravid, mest just det att gå runt med bebismage och få berätta för mamma att jag väntar barn. Men, än så länge är det nog ingen stress med det. :D

Har tänkt att efter jag fött mina barn att jag ska sterilisera mig, ifall det inte kostar allt för mycket. Så skönt att få slippa mensen, vilket jag tror att man gör om man steriliserar sig? Men sen finns ju risken att man inte känner sig lika kvinnlig osv. Men äh, vad jag planerar saker som är om hundra år..

 

Nu fortsätta titta på Old Boy med min älskade älskling! Är så himla glad att jag har hittat en så perfekt kille som Neo. :)


2012-02-17
10:18:09

Trött & sliten

Blev en sådan oplanerad övernattning hos Neo igår, så jag känner mig rätt så sliten och äcklig i skolan idag. Fast vad fan gör det, ibland får man vara sliten och äcklig.
Har en ganska kort skoldag idag, vilket är skönt och väldigt passande. Sedan ska jag hem och göra skoluppgifterna som man skulle ha gjort i skolan.. Det känns ju lite onödigt att få vara ledig då, heh.


2012-02-16
16:26:35

Forgotten gold

Sitter hos Neo hemma hos honom, vi har just ätit en ganska så tidig middag, och bara legat i sängen och tagit det lugnt, tittat på film. Jag har även en lite pms-dag, skönt att kunna ligga bredvid Neo och gråta lite ibland. Så gulligt att han tröstar mig fast han vet att det bara är pms-lipande.

 

Hittade dessa örhängen för någon dag sen, hade glömt bort att jag hade dem. De var en aning smutsiga men efter att jag tvättat dem så såg de helt fantastiska ut! Alltid lika roligt att hitta glömda skatter i smyckesskrinet. :)


2012-02-16
14:05:41

Tröttis stöttis

Somnade lite på lektionen, kändes skönt. Brukar aldrig kunna somna någon annan stans än på en säng elelr soffa så det var ju rätt coolt.

Idag har det hänt lite tråkigheter, tråkigt nog. Ska efter skolan hem till en kompis och hänga och stötta henne. :)


2012-02-16
09:16:50

Peace, krulli-dull & röda naglar!

Tror att jag behöver uppdatera min stil lite grann. Har alltid samma hår, samma halsband och samma naglar. Vill ha fler långa halsband, och nya armband. Tror att jag ska fara med mamma och shoppa på lördag, om jag inte är allt för bakis, så får jag uppdatera mig lite. :)

 

Sitter just nu i skolan och väntar på att vi ska börja lektionen, vi ska titta på en film som jag har fixat, Requiem for a Dream heter den. Har ni inte sett den så se den för den är absolut sevärd. Hoppas bara att klasskompisarna tycker om den, men det tror jag nog att de kommer att göra. Film är väl hur som helst alltid bättre än vanliga lektioner.


2012-02-15
17:22:14

Plågsamma träning

Ska snart fara och träna, är inte ett dugg taggad. Blir alltid så less och tycker skit om migsjälv och skäms för att jag inte klarar av de som resten klarar av (t.ex göra några enkla armhävningar). Men, jag antar att det är värt plågan.

Ska träna typ två timmar, tvivlar på att jag riktigt kommer att orka det. Fast pushar man så orkar man nog igenom vad som helst.


2012-02-14
22:36:08

Äcklad av denna värld

Läste just lite kommentarer på Dennis Ms blogg där han frågar om läsarnas vikt. Blev helt paff, vuxna kvinnor och kvinnor i tonåren som våger 33 kilo! Det är helt sjukt. Hur fan kan en människa ens väga 33 kilo? Är så himla äcklad att det är så vanligt det där.. Helt hemskt.

Själv skrev jag dit att jag brukar käka cheeseburgare när jag läser hans blogg.


2012-02-14
21:53:01

Förlåt bloggen

Förlåt bloggen, jag har glömt att du funnits ett tag.

Har varit idag på en utbildningsmässa, hittade nog inte så mycket intressant, förutom alla saker som man får i varje stånd (pennor, plåster, nyckelringar, kondomer..). Fast jo, en grej hittade jag som var intressant och som jag faktiskt tror att jag kommer att köra på, plugga utomlands! Skrev i ett formulär om vad jag vill plugga och var, så troligtvis åker jag antingen till Australien eller Nya Zeeland år 2014 och utbildar mig till sjuksköterska. :) Sen kankse det blir att jobba i ambulans som verkade rätt intressant, som tydligen min bror också vill. :D Då kan ju vi bli ett team.

 

Angående alla hjärtans dag så har jag inte firat det något speciellt idag faktiskt. Har umgåtts med Neo, varit på stan lite och trosat runt och inte så mycket mer. Vi åt lite kladdkaka. Ibland känns inte dessa "högtider" så speciella, och då är det faktiskt rätt skönt att inte behöva göra någonting speciellt.


2012-02-12
22:39:30

No tattoo

Angående min tatuering så blir det ingen tatuering över huvud taget. Jag försökte titta efter någon tatueringsstudio i närheten men ingen gör tatueringar på personer under 18, och när jag frågade Mia så trodde hon att det tydligen var någon lag på det i Sverige just nu. Så då ville inte mamma att jag skulle göra någon för att om jag nu lyckas få tag på någon som gör en tatuering på mig, så skulle inte försäkringen sen gälla ifall något skulle hända med tatueringen.

 

Så, jag får vänta tills jag blir myndig då. Fast det är lika bra det, så får man fundera och så. Men nog är man lite besviken när man hade taggat upp sig så inför det.. Blä. Sen skulle jag ändå ha varit less på tatueringen dagen efter.


2012-02-12
22:34:58

Knäppis på jorden

Här är jag, knäpp som vanligt, med mina flätor i håret. Ligger i sängen och suger på en bafucin minttablett (halstablett typ), är inte så sjuk någon mer, har bara hosta typ, och lite snorig. Men nog blir det skola imorgon, på två dagar och en helg ska man väl ha hunnit bli frisk. :D

 

Neo kommer hem imorgon, han har varit några dagar och hälsat på sina föräldrar som bor några timmar härifrån. Han har tydligen köpt någonting åt mig, blir spännande att få se vad. :)


2012-02-12
15:54:53

Chill-söndag

Sitter just nu med Mia och slöar på min säng, vi har just kommit ut från bastun. Söndag är alltid sådär bastudag, man gör sig i ordning för en ny vecka. Vi har annars bara spelat GTA och glott på filmer hela helgen, förutom fredag då när vi var ute och festade. Är redan taggad inför en till festhelg, kändes så länge sen sist, alltså länge sen sist före fredag.


2012-02-11
03:45:32

En händelserik kväll

Återigen har det varit en händelserik kväll med Mia! :) Vi har varit hemma hos Neos kompis och festat, var väl helt kul. Först hade jag druckit en aningen för mycket och jag började dricka jättemycket vatten, sen när jag blev taggad igen så hade Mia druckit ganska aningen för mycket så det slutade med att vi åkte hem till henne och lagade mat två gånger. Medans vi lagade mat så ringde någon kille till henne som jag sen fick prata med, jag sa att jag skulle cutta ballen av honom, han tyckte att jag lät väldigt feministisk och frågade om jag var lebsisk så jag sa att jag var lesbisk i Mia och att de fick prata mer imorgon - klick. Senare när jag frågade Mia vem det var så kom hon inte ihåg någonting av det. Sen träffade vi en annan bekant ute på Mias gård för en cigg tre på morgonen, Mias pappa stod och kikade i fönstret och vi stod på gården och garvade medans hans ragg vinglade hem.

 

Alltså har det varit återigen en händelserik kväll med Mia, jag är så glad att ha henne som vän, hon är helt enkelt bara bäst.


2012-02-09
18:40:08

Usch & blä

Har legat i sängen hela dagen, snoret rinner som ett vattenfall och huvudet känns tungt som bly, men det känns i alla fall bättre än igår kväll, kunde knappt somna när det gjorde så ont i halsen efter varje gång man hostade och sen vaknade jag hela tiden under natten av att snoret rann och hostningar.

Väldigt smickrande.. Är så glad att jag inte bestämde mig för att sova hos Neo igår.

 

Jag far nog inte till skolan imorgon heller, kan väl inte vara så roligt att springa och snyta sig hela tiden.


2012-02-09
10:08:51

Arresterad

Jag drömde att jag blev arresterad, det var värsta gängbråket överallt och jag hade en dotter tillsammans med min klasskompis och dottern kunde se spöken och hon skojade att min pojkväns bror skulle dö.

När jag blev arresterad så var det en massa poliser utanför mitt hus, inte vanliga poliser utan typ SAPO eller något, jag blev ledsen och frågade om jag skulle hamna i fängelse men eftersom jag bara är 16 så kan jag inte det. Den ena polisen sa att jag fick ta hur lång tid på mig jag ville när jag frågade om jag fick duscha först. Så jag gick och packade, duschade osv. När jag packade så hade jag en hel massa snygga linnen och tröjor.. Wäh.

 

Ajustja! Sen ringde en bekant mig och ba "Jag är lite förvirrad, är det du som blir arresterad på TV6?", och jag fick panik och skrek på alla att de inte fick filma mig men sen kom jag på att jag också skulle vela se ifall någon jag kände blev arresterad så de fick filma hur mycket de ville.


2012-02-08
19:23:49

No school for miss Cinderbloom

Ligger i sängen och försöker dricka en äcklig panodil-grej.. Smakar svart vinbär, jag tycker inte om svart vinbär. Somnade ett tag i sängen och när jag vaknade hade jag så himla ont i både hals och lungor så det är inte sant. Huvudet känns helt fucked och jag tvivlar på att jag kommer få så mycket sömn inatt.

 

Blir då ingen skola imorgon för min del, ska ändå försöka göra uppgifterna som vi har fått göra som hemuppgifter, borde väl inte vara så himla svårt om jag orkat vara sjuk i skolan också hela dagen idag och gjort ett matteprov dessutom.

 

Nä, nu blir det LA Ink marathon.


2012-02-08
13:52:13

Host, host.

Något sådant här tänkte jag att min tattuering ska bli! Fast såklart inte lika fult... och sen vill jag har fjärilarna i olika storlekar.

 

Är typ sjuk tror jag, fast Neo tvingade ändå mig till skolan. Hade prov på morgonen så det skulle ju bara ha varit jobbigt att missa det i och för sig. Känns sådär äckligt jobbigt i halsen och näsan, och det smakar sådär "sjukt" i munnen.

 

Sitter just nu och väntar på Neo, han skulle komma och hämta mig med sin nya Mercedez, äntligen har han en bil som man slipper skämmas för, yey! :)


2012-02-07
11:42:48

Too cool for school

Sitter i skolan och drömmer lite om min tatuering, tror att jag ska skaffa tre fjärilar i lite olika storlekar på undersidan av min vänstra arm, får se sen vad mamma tycker om det. Kom även på att jag måste göra den före sommaren, fast det är ju bara bra. Sen tror jag nog att jag vill ha det i färg, blå i alla fall sen kanske lila. Med en massa krumelurer runt omkring.

2012-02-06
20:42:22

Haha

Försökte visa Mia hur man hittar en lastbil i GTA, snyggt ritat va? :D


2012-02-06
20:40:10

Tattuering

Ligger och surfar runt lite på tattueringar, har varit sugen på att skaffa en tattuering som står för frihet i kanske två år, då har jag mest tänkt på en fjäril fast det kan ju även vara en fågel. Sedan har jag börjat fundera på att om man kanske ska skaffa sig ett kors istället, som en påminnelse där att tron finns inom mig.

 

Pratade med mamma också tidigare idag och det verkar som att hon är med på att jag får en tattuering till 17-års present, pratade förut också för ett-två år sen just om fjärilstattueringen och både hon och pappa verkade vara helt okej med den idéen, det hade jag aldrig trott faktiskt.

 

Hade tänkt till en början att jag skulle placera en liten fjäril på min fot, men det känns ju sådär för vanligt.. Tänkte annars om man skulle placera den på undersidan av min vänstra arm eftersom jag ändå har lite ärr där så kan man dölja dem samtidigt.

Sen är det ju det att man ska leva med tattueringen i resten av sitt liv men.. man lever ju bara en gång.


2012-02-06
20:08:38

Knäppis (i dig!)

Har slängt flätor i håret och målat naglarna, och känner mig lite allmänt knäpp. Är inte alls taggad på att fara till skolan imorgon, blä. Vi har i alla fall fått slippa vara i skolan idag för att det är någon slags studiedag, men nog fan kan de väl slänga in lite mer studiedagar tycker man ju.


2012-02-06
20:06:15

Mina älskade katter

Bägge mina katter kom med mig till bastun idag! :D Slängde dock inget vatten, tänkte vara snäll och låta dem njuta för en gångs skull istället för att behöva springa ut i panik av ljudet när man slänger vatten i bastun, fast de är inte lika rädda för det mer. Baby (hon till vänster) blev lite smått sur när Kisse (han till höger) också kom in i bastun, fast hon har varit sådär suris ända sen Kisse har kommit till oss för kanske... två år sedan, lite mer.

 

Nog är det väl ganska king ändå att basta med katterna, känns så naturlig på något sätt att bara sitta där näck med djur.


2012-02-06
12:42:45

Permanenta håret

Har blivit sugen på att permanenta håret, men jag vet inte om jag ids. För det fösta har jag just färgat håret, för det andra så är mitt hår inte nog långt tror jag för att det ska se fint ut och för det tredje så sliter det så mycket på håret.. Men jag har alltid älskat sånt där halvkrull-lockigt hår. Nå, kanske ska testa att fläta håret varje dag nu ett tag så får man ju se om jag tycker om det eller hinner bli less på det. :)


2012-02-05
13:44:45

Blue eyes

Ligger i sängen hos Neo och bara tar det lugnt, har inte orkat göra så himla mycket nu men det behöver man väl egentligen inte göra heller när det är helg.

 

Mitt plugg-marathon gav resultat, jag fick maxpoäng på provet, förutom tre slarvfel men de behöver man ju inte räkna med om man ändå kunde dom. ;)

 

Såhär ser mitt hår ut just nu! ;) Blev hyfsat nöjd med färgen ändå, fast jag är inte riktigt van än.


2012-02-04
13:29:19

Hihi!

Nu är det för sent att ändra sig, färgen sitter i håret under systempåsen ;)


2012-02-03
17:00:22

Nya solbriller

Visst har jag snygga solbriller?

Solbrillor mitt på vintern.

Peace på det.

Och ja, jag har skitsnygga kläder.


2012-02-02
22:22:25

5 timmars hjärnbankande

Har pluggat typ fem timmar, och jag har nog lärt mig det mesta som man ska lära sig till provet. Ändå ganska fantastiskt hur man kan lära sig saker bara sådär.. T.ex så kan jag nu 70 av 76 nya ord på engelska helt utan problem, vilket känns helt knäppt... Hoppas att det har lönat sig någonting.

Ligger just nu i sängen och ska försöka tvinga mig att läsa ut min engelska bok, sen snabbt skriva en kladd till en bokrecenssion före jag glömmer allt. Känns helt knäppt att man lägger så jävla mycket tid på skolan som man gör.. Och egentligen skulle jag behöva lägga ännu mer tid på skolan, no fucking way.

Imorgon ska Mia komma hem till mig och sova, vi ska äta så mycket mat så att vi spricker! Sen tänkte jag att vi ska färga mitt hår på lördag! :) Och jaa.. jag vet att det är många som inte vill att jag ska färga det men jag vill, jag orkar inte tänka på att jag ska låta min naturliga hårfärg vara för at jag inte kommer få tillbaka den sen när och om jag vill få tillbaka den. För det första har jag fått tillbaka den redan en gång, och för det andra så trivs jag inte i den färgen just nu, och gör jag inte det så what's the problem? Färga vad du vill, live in the moment!

Har tänkt att jag ska bli helt crazy, faktiskt.


2012-02-02
20:13:05

Ska SPY på alla papper!

Har suttit och pluggat typ fyra timmar sen jag kom hem från skolan, BLÄ! Känns som att jag kommer spy på allting om jag pluggar mer.. Har Engelska B prov imorgon, och smart som jag är så har jag inte pluggat något före idag. Nå, är inte alltid jag är så brydd om proven heller, visst blir jag rätt besviken om jag bara får ett G, nog för att visst G är bra men så mycket tid och ork som jag lägger ner på att få ett bra resultat så känns det ju lite suicidal att få ett G. Men bara jag får ett VG så är jag fan nöjd.. Eller nä, inte egentligen. ÄH! Ibland så orkar jag inte bry mig om provet och då orkar jag inte plugga och sen får jag ett VG och så ångrar jag att jag inte pluggad mer när man bara var några poäng ifrån MVG, så är det!

 

Är fan helt snurrig..


2012-02-01
15:35:20

Kreativiteten smyger sig tillbaka

Detta har jag just ritat! Tänkte på dom där nattaporna ni vet med jättestora ögooon. :O Blev faktiskt lite stolt, brukar inte kunna rita någonting.

 

Sitter just nu i våran läskiga skola där de spökar.. skitkul. Det är typ ingen här och det är mörkt och allt, bläää.. Väntar på att Monica ska ringa, hon skulle sluta sin skola typ nu efter tre. Hihi, jag kunde i alla fall passa på att bajja när ingen är i skolan.. ;D Hoppas inte spökena blir arga.