Cinderbloom

2012-10-30
22:40:00

Häng
Ligger med Sofia i sängen och hänger. Vi har bara suttit framför våra macs hela gårdagen och idag och inte gjort så mycket, men det har varit riktigt härligt. Skönt att bara få vara hemma och ta det lugnt. Halloween filmen har vi sett på idag faktiskt, och lite skit med Paris Hilton och hennes polare.
 
Såhär ser min nya mobil ut föresten:
Fast jag hatar den ganska mycket för att jag inte fattar hur man ska använda den.

2012-10-29
14:00:48

Lov
Sitter ute och röker sliten som vanligt. Känns skönt med lov, man hinner göra en massa saker. Och när inte Kenny är hemma hinner jag göra ännu mer! :D Idag har jag hunnit varva ett spel och bäddat rent min säng eftersom Sofia ska komma och sova över. Mys. Vi ska väl laga någon god mat och bara umgås, kanske dricka upp ölen som blev kvar efter helgen. Nu tänkte jag sy fast en knapp på jackan som lossnat och fortsätta spela lite spel.

2012-10-26
18:23:20

Jävla skitdag
Var och köpte en ny mobil, kom hem med den och märkte att mitt simkort var för stort. Beställde ett nytt, kom på att jag måste beställa ett microkort så nu måste jag vänta på att jag får det nya kortet med det nya numret och sedan beställa ett microkort. FITTA. Sen blev jag sugen på öl för att jag är arg och jag får inte köpa Kennys öl eller så nu måste jag hitta någon att åka till stan med men jag ids inte fråga hans kompis för att han körde mig just till elgiganten när vi var och frågade om ett microkort före jag beställde det nya kortet. Sen lossnade en knapp på min jacka.

2012-10-26
14:08:33

Hello Friday!
Såhär ser jag ut idag! Ganska vanligt fast ändå fint. Sitter just nu och dricker en kopp kaffe i väntan på ett Kenny ska ta sig hit. Jag ringde honom tidigare och då var han redan framme i stan men han var hemma, jag som gått runt här och väntat. Nå, det är väl svårt att veta om han ska hit eller inte när han inte kan ringa och fråga eftersom min mobil är sönder. Den måste jag också försöka få fixat idag...

2012-10-26
12:30:35

Fixande
Har just kommit ut från bastun och sitter ute för att kyla ner mig med en cigarett. Ser så sliten ut så ni får en bild på Kisse istället för mig. Kenny ska komma hem över helgen och han borde vara här inom en timme, tills det måste jag hinna göra en massa saker, hoppas att han hamnar i bilkö. Fast det är ju väldigt oväntat i detta lilla ställe vi är på.

2012-10-24
12:28:10

Fiskbensfläta!
Titta vilken fin fläta min klasskompis gjorde på mig! :D Awww! Tack så mycket söta, rara du!

2012-10-24
12:04:03

Hej
Jag har panik redan nu för att jag inte har htitat en studenklänning! Fast egentligen har jag inte panik, jag hittar nog någon klänning sedan. Men min klasskompis sa att jag borde skriva att jag har panik över studentklänning, för att vi tittar på studentklänningar och planerar studenten.
 
Rökning eller snusa med gula tänder? Vad skulle ni välja om ni fick bestämma vad jag skulle göra?

2012-10-22
19:55:23

Smycken
Detta har jag tillbringat min dag med istället för att plugga. Eller ja, jag har pluggat flera timmar men sen fick jag nå ryck och började putsa mina smycken och tog mammas smyckesträd. Har ännu en hel låda med halsband och armband att fixa. Usch fy... Hälften av dem måste jag nog slänga för de har blivit dåliga. Fjäderörhängen ska jag aldrig köpa mer, alla tre fjäderörhängen som jag någonsin ägt har gått sönder. Sug kuk fjädrar.

2012-10-22
19:23:57

Plugg, dra åt helvete!
Ser detta roligt ut? Neeeej! Orkar inte läsa, har lust att slänga boken i väggen och elda upp den. Måste plugga inför ett annat prov imorgon också. Blir helt knäpp. Sen har jag typ tre sidor med frågor om den finska historien att göra. Nej, vet ni vad? Jag hoppas nog av gymnasiet... Såhär drygt ett halvår före studenten, skitbra va? ÅÅÅH! Varför kunde jag inte vara skoltrött i ettan? Då när allt var en dans på rosor.. Eller så kanske det bara kändes så för att jag inte var skoltrött. Attans skola. Nå, snart är det slut.

2012-10-21
14:47:02

Hem ljuva hem
Gud, så skönt att vara hemma. Vet inte om jag har sovit en endaste natt ännu hemma sen jag kom hem från Barcelona. Det var meningen att jag skulle sova hemma då den natten jag kom hem, men jag sov hos Kenny istället. Nu ska jag i alla fall sova hemma i flera dagar, så skönt! Kenny ska fara idag och jobba i en stad några timmar härifrån tills fredag, annars skulle jag nog sova där.
Titta vilken fin askkopp morsan har tagit fram. Haha.

2012-10-19
21:02:30

Bäddning
Skulle bädda sängen idag, blev inte så lyckat.
 

2012-10-19
21:01:00

En sak ni inte vet om mig
Jag kan inte vissla!
 
Jag har kunnat vissla förut genom att dra in luft, fast då har det inte låtit så högt. Nu kan jag inte vissla alls.
 

2012-10-19
20:13:20

Dricka!
Det blev att dricka idag ändå! Sitter och smuttar på en drink från ett Tom & Jerry glas. Gött!

2012-10-19
13:26:02

Hemma
Skitkul att komma hem från soliga 26 graders Barcelona till detta. Regn & snö. Har legat sjuk i några dagar, eller skulle ha velat lega sjuk, har ändå varit i skolan pga att vi har haft teater nu. Därför har jag inte orkat blogga heller.
 
Vart sugen på att dricka lite idag och fira min nya klänning som jag köpte före jag åkte iväg, men det vet jag inte om det blir av.. Får se.
 

2012-10-14
23:51:07

Fotboll
Idag har vi varit till Stadion, och fotbollsmuseét. Själv tyckte jag inte att det var så intressant, men jag tog lite bilder så att jag kan visa pappa. Han diggar fotboll.
Sen var jag bakis också... Men lite coolt var det ändå.

2012-10-14
23:49:43

Party rocking!
Igår var vi ute och festade hela gänget. Först var vi till en pizzeria med riktigt god pizza. Vi var tvunga att "ragga" upp stämplar på ett stort torg som folk som jobbade för krogen gav. Med dem kunde man sedan komma in gratis, eller så kunde man över huvud taget bara komma in med dom. Kul var det, men de spelade riktig skitmusik. Hellre sitter jag nog vid ett bord utan helt packat med folk och musiken på en sådan nivå att man kan prata.

2012-10-13
15:47:10

Choklad!
Idag for vi från comeniusprojektet till en chokladfabrik och fick testa göra lite olika chokladgrejer. Vi besökte även deras museum.
 
Ett monument på vägen dit, triumpf någonting hette den. Ett monument som byggdes efter att de vunnit kriget.
 
Vår chokladverkstad.
 
Chokladmuseet, alla dessa var byggda av choklad.
 
 
 
Några av mina chokladgrejer.
 
Monumentet på vägen tillbaka.

2012-10-12
20:48:25

Port Aventura
Idag har vi varit i Port Aventura, lite utanför Barcelona. Där åkte jag den högsta och den snabbaste berg o dal banorna. Skitkul var det, fast jag skrek lite väl högt i den högsta och folk tittade lite snett på mig... Sen åkte jag frittfall också, vilket jag aldrig hade trott att jag skulle göra igen eftersom jag hatar frittfall. Så jag blundade och allt gick bra, men de var då inte värt att köa över en timme för en halv minuts kul. Sen åkte vi lite annat också, roligt var det. Är riktigt nöjd! :D

2012-10-09
20:31:08

Vad finns i skogen?
Idag har vi varit till ett naturreservat med den katalanska skolan och deras biologilärare. Vi plockade lite växter, tittade runt och hade det mysigt.
Skogsmonster.
 
Annars idag har vi gjort T-shirts till allihopa och doppat dom i färg, resultatet får vi se imorgon. Sen har vi sett proffessorerna i kemi på skolan göra lite experiment med färg, eld och ljus. Riktigt coolt var det. En mysig dag, köpt lite presenter till familjen också. :)

2012-10-09
20:28:31

Fiskar!
Vi var igår till ett fiskzoo, akvarium, eller vad det nu heter. Vi fick se hur de tar hand om alla fiskar och vad de gör där, plus hela stället som är för kunderna. Jätteintressant och roligt var det. Vi såg bland annat också den giftigaste fisken i världen, "stonefish". Fast jag är inte riktigt säker på om vi såg den egentligen, den var ganska svår att få syn på.

2012-10-09
20:26:14

Fotboll & tequila
Vi var och tittade på fotbollsmatchen mellan Barcelona och Madrid i en liten söt krog. Jag passade på att ta några tequila shots och lite öl, mumsigt var det och roligt hade man. Fast så sent blev det inte dock. Jag försökte att hejja på så gott jag kunde på katalanska, hurvida bra eller dåligt det lät vet jag inte.

2012-10-07
14:58:03

Vilodag
Idag har vi varit och tittat lite på en tävling som pågår i stan, där de ska simma, cykla och springa. Det såg ganska roligt ut, och härligt var det att vara ut lite på stranden. Tunnelbanefolket strejkade idag så bara 20% av tågen gick, vilket inte var så härligt.
 
Sitter annars och väntar på lunch, vi ska äta paella. Mums!
Dessa örhängen har jag föresten också köpt.
 
Ajustja! Igår var jag och hon jag bor med ute på stan, vi gick till tre olika barer och folk var jättetrevliga. Jag drack för första gången margarita och tequila, jag sa till bartendern att jag aldrig druckit tequila förut och han var tvungen att visa mig, så han tog en drink med mig. Väldigt skumt kändes det, för han jobbade ju. Skitkul kväll!

2012-10-06
16:13:58

Bilder från Barelona
Vi har varit på stranden. Jätteskönt var det att bada, men salt...
 
Vi har också sett den berömda kyrkan, jättevacker var den, och otroligt detaljerad.
 
En till byggnad skapad av samma arkitekt som kyrkan. Jättefint, och även denna, otroligt detaljerad.
 
Suttit och chillat mycket i solen.
 
Vackert.
 
Den berömda draken.
 
Vi klättrade upp till ett jättehögt berg, skitjobbigt var det och jag ska nog aldrig göra om det. Men värt var det också, man såg heeeela Barcelona därifrån. Och så fanns det bunkrar där.
 
Utsikten (från ett håll). Åt det andra hållet såg man också staden men även berg i bakgrunden. Här ser man havet i bakgrunden.
 

2012-10-06
16:09:27

Shoppat lite
Dessa för två euro.
 
Ugglan för typ tre euro tror jag och armbanden för en euro.
 
Ett till armband, för kanske... 3 euro.
 
Sen har jag köpt ett par till örhängen som jag inte har tagit bild på.

2012-10-04
22:26:24

Åååh!
Åh, gud vad jag är trött! Har gått hela dagen, har skitont i fötterna, det svider bara jag går barfota och jag är skitsvettig. Jag ska snart gå och duscha och sen ska vi äta middag, skönt. Har köpt lite smycken idag, och druckit en öl. Vi var till den stora kyrkan i Barcelona som inte ännu heller är klar. Jättefint var det, och det har varit en väldigt lång dag, så jag ska nog bara chilla lite och sen gå och sova så snabbt som möjligt..

2012-10-03
23:56:28

Bränd
Idag har jag varit ute hela dagen, vi har åkt båt, tagit vattenprover med plankton, solat, badat och sprungit lite runt på stan. Var även och testade en Mojito på en bar här, jag hade förväntat mig att den skulle smaka mycket godare. Sen har jag även testat en "drink" som kallas Clara, öl och 7up blandat, eller med fanta. Faktiskt ganska gott, den med 7up i alla fall.
 
Har bränt mig i ansiktet idag, kände inte av någonting föränn vi kom hem då jag var helt svettig och illröd i ansiktet, helt sjukt. Och pinsamt om inte annat... Alla här i familjen var typ ba herreguuuud vad du är röd!!! Sen brände jag magen också lite, fast det är inte så farligt. Det känns inte jobbigt i alla fall, sen har jag fått en kräm som man ska smörja in sig med efter att man  har solat. Hoppas att jag får lite färg i alla fall.

2012-10-02
20:57:35

Update
Sitter i Barcelona och chillar, har just kommit hem till min "värdelev" som det kallas. Vi har varit hela dagen på stan och tittat runt. Nu på kvällen var vi och gick några stycken efter att vi hade varit och bowlat. Vi skulle fira en som är här som fyller år idag, men vi var ju typ 40 pers och ryms inte alla på en uteservering så vi drog en liten grupp själv och gick runt. De åt glass, jag drack öl, som jag hade köpt själv, som visade sig vara starköl. Finns mycket man måste vänja sig vid..
 
Det enda som jag tycker är jobbigt är att man är gäst här och ids inte riktigt vara som hemma, fast hemma slänger jag allt som jag vill och går runt näck.. Kanske är bra att man inte är så. Nej, men som med att rensa öronen med tops, det blir ju alltid gult när jag gör det, och jag ids inte göra det nu för att det ser äckligt ut om jag slänger det i sopen i hennes rum och jag ids inte gå heller till köket och ba "hey, is it OK if i put this in the trash?" med värsta gula topsen. Sen vet jag inte om man ska slänga det i någon speciell sop eftersom de återvinner typ allt här. Så jag torkade av öronen på mitt nattlinne. Suck. Nå, blev inga gula fläckar i alla fall.
 
Det är väl denna posé man brukar ha när man är ute och reser?

2012-10-01
22:36:09

Barcelona
Sitter just nu hemma hos Mireia i Barcelona och tar det lugnt. Vi har just ätit middag och ska vörja gå igenom presenterna som jag tog med mig. Attans också att de inte äter godis, jag som hade med mig typ fem kilo... Nå, de sa att de kanske ska smaka i alla fall. :)
 
Allting har hittills gått jättebra och hennes föräldrar är jättesnälla. Väldigt små, men snälla. Tror nog att detta kommer att bli en superduper resa!