Cinderbloom

2012-09-30
13:35:46

Klar!
Nu är allting klart. Slänge i det sista av kläderna som har torkat under natten i resväskan och jag har fixat mig färdigt. Då gäller det bara att vänta på vad i helskotta man ska hitta på... Ska i alla fall runt fyra tiden till syrran och fira hennes son som fyller åtta år idag. Jag tror det var åtta i alla fall.. Håller aldrig koll på hur gamla alla är. Sen borde Kenny också vara framme här någongång efter tre kanske. Tills det kanske man kan spela lite Sims? :D

2012-09-30
12:25:20

Underbart
Sitter på sängen och diggar musik, har just målat naglarna. Slogs av en helt underbar känsla helt plötsligt. Allting är bara underbart just nu, jag känner mig fri som en fågel. Kanske för att jag fick svar på lite funderingar och tankar jag hade i bastun, där kommer man alltid på en massa saker.
 
Sen kanske det också beror på att Kenny ringde för ett tag sedan och är på väg hem. Gud, vad jag har saknat honom denna vecka. Kanske för att vi bråkade före han åkte.

2012-09-30
10:50:00

Spökhus
Jag drömde att alla 3:or, haha, alla treor alltså, i våran skola for på en skolresa till en stor stad och vi bodde i ett spökhus. Varje klass hade varsitt rum, som i typ Harry Potter med lagen, men det var mycket mindre. När man gick så flög man runt från vägg till vägg för att golvet lutade åt alla håll. På kvällen kom det en kvinna in till vårat rum och jag var typ den enda som skrek och var rädd. Kvinnan visade sig sen vara en människa och inte ett spöke.
 
En dag var jag ensam i huset när resten av klassen var ute på stan med sina gammeldags bilar. Jag satte mig ner med ett spöke som alltid var där och pratade. När bilen med klassen kom körandes in på gården så såg man fem barn stå en bit bort i skogen. De tittade allihopa på oss, och när klassen började komma ut från bilen så började barnen att hoppa ner från en jättebrant klippa och strypa sigsjälv med snören som de snurrade på ett handtag. De tog livet av sig, och man fick känslan av att de ville att någon skulle rädda dem.
 
Senare när alla var där, t.o.m våran datalärare Janne var där, så började vi prata om hur vi skulle åka tunnelbana. De som vågade kunde gå ner till källaren av huset och åka med den tunnelbanan för att den gick raka vägen, annars fanns det en annan man kunde åka. Sen sa jag till Janne att min fronter inte fungerar.. Och det gör den inte irl heller.

2012-09-29
19:48:23

Mat & packning
Dessa godingar käkade jag till middag! Mumsigt värre. Så himla gott att göra hamburgare hemma, speciellt med dessa hamburgarbröd. Fast det är nog lika gott att äta ute också burgare, men på ett annat sätt.
 
Detta har jag haft som tidsfördriv i kanske... lite mer än en halvtimme nu. Packning... Den ena väskan (till vänster) är för liten och den till höger är för stor. Får väl ta med mig en massa onödigt så att jag fyller ut väskan, eller sä lämnar jag plats om jag shoppar där.
 
Började föresten tänka när folk säger att de har hållt på o packa i flera timmar. Vad gör ni med tiden egentligen? Fast å andra sidan så kanske jag är så pass van vid att packa, håller ju på & packar fram och tillbaka hela tiden när jag sover hos Kenny och när jag åker till Norge och överallt när han jobbar. Eller så äger jag inte så mycket grejer så jag har inte så mycket att välja på.

2012-09-29
16:24:00

Latisdag
Har bara spelat sims och gjort lite läxor nu på morgonen. Känner mig ruggigt sliten, har lust att basta men det är ingen idé för jag måste ändå duscha imorgon.. Tänkte om man skulle börja packa lite och göra bort alla läxor så slipper man göra det i Barcelona.
 
Jag har föresten lyckats inreda mitt överdrivet stora hus i Sims för er som är simsintresserade. Yey!
 
Fan vilken konstig pose jag har på bilden.

2012-09-29
09:41:18

Lugnet före stormen
Idag måste jag packa klart allting för Barcelonaresan eftersom jag ska sova hos Kenny imorgon och han ska föra mig till bussen. Mamma verkade inte riktigt digga idéen att jag ska sova sista natten före resan hos honom, men å andra sidan kanske hon inte riktigt förstår att jag bara ska vara två veckor borta och det kommer gå snabbt som en blixt. Visserligen kanske man kan sova här också.
Barcelona here I come!

2012-09-28
21:09:28

Rökt sik & ren
Detta har jag ätit till middag idag! Rökt sik och rengryta. Mumsigt var det. Har hållt på och donat med morsan hela dagen, vi hann inte ens äta lunch så det fick bli en french hotdog på ICA klockan tre... Har föresten köpt också en neccessär som jag inte har visat. Fast den var inte så märkvärdig så det kanske inte spelar någon roll.

2012-09-28
15:57:36

Konstiga jag
Nog är jag också allt konstig när jag ska ha med mig både katt och dator på toaletten. Nå, bekvämt är det i alla fall, och uttråkad är man långt ifrån. :D Tycker att gå på toa är en av de tråkigaste sysslorna man kan göra, skulle jag få välja skulle jag aldrig gå på toa. Fast när man är på toa så har man samtidigt tid att tänka och.. ja, blogga! :D Så helt negativt är det kanske inte heller egentligen.

2012-09-28
15:40:47

New in
Tre par leggings. Två svarta, ett par lila.
 
En grön och en blå halsduk. Mamma köpte en likadan lila som vi får bråka om.
 
En jätteskön BH.
 
En liten roller som man tar bort hår med som man kan ha i väskan och två par strumpbyxor, gröna & svarta.

2012-09-28
15:38:34

Outfit
Här är koftan som jag köpte. Riktigt chill och skön, bra att ha med linnen så man kan dölja axlarna man skäms för. :D

2012-09-28
09:29:22

Utvilad
Fyfan vad skönt det var att sooooooova! :D Har sovit hur länge som helst typ, eller ja. Mindre än tio timmar i alla fall, kanske mindre än nio t.o.m.
 
Idag ska jag handla det sista till Barcelona resan, sen ska jag bara njuta av att vara ledíg. Egentligen har jag i och för sig hemstudier så man kanske ska göra bort lite sådant så slipper man göra det i Spanien sen.
 
Hihi, Kisse har ingen nos!

2012-09-28
00:12:16

Sims fail.
Jag gjorde en ny familj eftersom jag var less att bo på en skitliten tomt men med ett lagom stort hus, så jag byggde ett nytt hus på en megatomt men så blev huset alldeles för stort och nu vet jag inte vad jag ska fylla det med och jag orkar inte börja minska huset heller... Fan att det inte finns så mycket saker i mitt sims att köpa. Det är ju inte kul att ha typ 20 likadana skrivbord i varje rum heller.

2012-09-27
14:41:56

Rain over me
Fyfan, vad det regnar ute. Har regnat hela morgonen och kommer att regna resten av dagen. Snart blir det väl översvämning och så dör vi.
 
Sitter just nu i skolan och väntar på att det sista mötet om Barcelona resan ska börja. Sen är det slut med skitmötena, härligt! Har hatat att alltid sitta i skolan och vänta på att man ska sitta och lyssna på en lärare som tror att hon är boss över alla (inklusive andra lärare) och som bara upprepar saker som hon har sagt hundra gånger och alla andra saker som hon säger är helt självklara. Skulle man sammanfatta allting som hon har sagt nu under de säkert tio timmarna som vi har haft möten så skulle hennes tal ha blivit en kvart. Äntligen får man slippa det.

2012-09-27
13:05:04

Outift
Nya jeans och nya tröjan.
 
Ryggen på tröjan. Om man vill se väldigt sexig ut så kan man väl låtsas att detta är framsidan. Smart! ;)

2012-09-27
08:43:23

Frukost
Här sitter jag och dricker frukost. Drickyoghurt är ju skitbra att ha tusen stycken av i kylskåpet, så kan man alltid dricka dom istället för att ta en macka med smör & ost & skiiiiit. Har på mig mina nya kläder idag, bilder kommer senare. :)

2012-09-26
20:53:53

Slutkörd
Har just bastat i vår halvnya bastu. Varmt var det, men fyfan vad trött man är. Känner mig helt slut efter en lång dag av studiebesök, strosande på stan, shopping och annat fix. Nu ska jag bara lägga mig i sängen, titta ett avsnitt av Paradise Hotel och sova. Imorgon har jag en ny utmaning. Nämligen att få någon att köpa fem cigarettpaket till mig.. Vi får väl se om jag lyckas med det.

2012-09-26
20:07:52

Shoppat
En jeansskjol.
 
T-shirt
 
Kofta utan ärmar, ser ganska konstigt ut på bild.
 
Linne (Detta är ryggsidan)

En till T-shirt.
 
Linne. (Alla kläder ovan från Esprit).
 
Klänning från H&M.
 
Tunika H&M.
 
Jeans H&M.
 
2 st bikini från random affär.
 
Skor från random affär.
 
Ska ju åka till Barcelona på söndag så jag passade på att shoppa en massa sommarkläder på rea. :D Fast egentligen hade man ju kunna köpa kläder därifrån istället. Men äh, för säkerthets skull ifall man inte har tid att leta efter kläder där eller inte hittar något. Fast antagligen hittar man väl mer där än i våra typ 5 klädaffärer...

2012-09-25
22:57:01

Åter natt
Gud, vad jag har börjat älska nätter. Förut hatade jag nätter, var rädd för mörkret. Visserligen kan jag vara rädd fortfarande med jämna mellanrum men för det mesta tycker jag bara att det är skönt. Speciellt på sensommaren när man kunde sitta ute på natten när det var svalt men ändå inte kallt, och mörkt i alla fall någon timme så man kunde se stjärnorna. Helt underbart.

2012-09-25
20:39:31

Gullig tavla
Denna söta tavla har vi i skolan. :) Eller kan man kanske säga att det är ett sött ordspråk?

2012-09-25
18:56:02

Suck
Jag som trodde att jag hade kommit förbi min "finn-ålder" men nej! Har lagt tandkräm på alla stora finnar, skulle jag lägga på varje finne skulle jag fan ha en tandkrämsansiktsmask. Suck. Är så jävla less på dom, de går inte ens att täcka över. Erkänn nu finnar att ni bara tycker om mig för att jag är finne! Ska man ta det som en komplimang eller?

2012-09-25
18:09:00

Tips
Ni vet när man sitter vid datorn och tittar på TV6 play eller någon annan stream kanal och så kommer det minst tre reklampauser och man bara hatar dem? Jag har fixat så att det är borta! :D Eller ja, Kenny fixade det till mig och jag blev helt överlycklig.
 
Programmet heter adblocker, finns att ladda ner om man söker på google. ;) Man slipper en massvis med reklam som finns överallt på nätet, jätteskönt! Jag ser inte ens reklam på bloggar mellan inläggen.

2012-09-25
18:06:10

Oops...!
Höll på att leka med skrivaren. Eller ja, leka och leka.. Jag skrev ut ett papper sen tyckte jag att det var kul så jag tänkte skriva ut ett till. Men helt plötsligt så bara POOFFF! Den ba sprängdes i tusen bitar.
 
-Nej.. Pappret tog slut, jag la dit mer men den ville inte börja fungera ändå, la väl papprena fel.

2012-09-24
11:25:53

Hästen & jag
Ligger och myser med hästen i sängen och ska snart åka och handla massa saker till Barcelona med morsan. Fan att man inte köpta klart allting före, nu har vi en vecka på oss. Suck. Sommarkläder misstänker jag att alla affärer också har slutat sälja, så det är ju ett stort problem. Nå, någonstans borde man väl hitta knälånga byxor.
Sen måste jag försöka få mamma eller pappa att låna mig 200 spänn så att jag kan köpa med mig cigg dit. Orkar inte där börja springa runt och försöka köpa cigaretter från affärerna. Tror inte att jag kommer ha tid med det heller.
 
Önska mig lycka till.

2012-09-23
16:14:02

På väg
Sitter hemma och är på väg hem till Sofia. Ska sova där inatt eftersom vi är lediga från skolan imorgon, skönt. Kenny åker idag bort och jobbar en vecka igen, fast vi kommer inte ses igen föränn om tre veckor eftersom jag åker sen två veckor till Spanien. Nå, det är väl positivt med lite pauser också ibland. :)
 

2012-09-22
22:43:01

Ångest
Fan, vilken idiot jag är ibland... Var ute och drack igår och jag sneade & skrek på alla typ. Eller ja, började bråka lite och sa allmänt dumma saker. Det har börjat gå mer och mer utåt när jag dricker nu för tiden. Antingen tål jag inte alkohol nåmer, är allmänt instabil eller så börjar jag bli alkoholist. Slut med supandet är det hur som helst.

2012-09-19
18:58:59

IQ-test
Jag var inne på mensa.se och gjorde deras IQ test, det visade att min IQ var 126 eller högre, alltså det högsta man kan få och det är bara 4% av Sveriges befolkning som har så högt IQ. Men testet var på nätet och inte helt påligtligt, samt att IQ mäter inte hur smart en person är, för jag är jävligt trög av mig. Hurfan kan detta stämma om jag har bränt bort hälften av mina hjärnceller för några år sedan?
Eller så är det virus på sidan... Och för att vara tydlig så är detta inget "skryta-om-hur-smart-jag-är-inlägg" för det är jag inte. Tycker bara att detta är skumt. Chockerande.

2012-09-19
11:23:45

Skolfoto
Det är skolfoto på G, såhär ska jag se ut!

2012-09-18
20:31:02

Leker man
Jag brukar en gång om året ta på mig pappas kläder för att testa hur det skulle vara att vara man. Det tycker jag är en väldigt intressant tanke.
 
Nej, men jag testade lite kläder för en teater som vi ska göra i skolan. Jag ska spela en man som heter Pekka från sena 40-talet. Konstigt att mannens mode har sett likadant ut i typ över hundra år...

2012-09-17
22:27:00

Intressant fakta
http://9gag.com/?#_=_
 

2012-09-17
12:36:00

Vill hem
Ligger på soffan i skolan och önskar att jag vore hemma. Nästan så att man börjar gråta, helt seriöst. Hem & sova, titta på film, spela och kramas med Kenny. Fast före jag kramas med Kenny så måste jag passa på att kramas med syster och barnen eftersom de åker hem idag. Gud, vad jag hatar skolan just nu.

2012-09-16
14:58:57

Grillparty!
Sitter hemma med familjen och tar det lugnt. Var just med pappa och handlade lite grill ingredienser, mamma och syster var sugna på korv så fixade jag nu en grillfest! :D Kenny ringde också och sa att han hade slutat jobbet för idag och var nu på väg hitåt. Yey!
 
Höst har det också blivit ute helt plötsligt. BOOM! sa det och så var alla löven eldfärgade.

2012-09-15
17:32:18

Blä
Fyfan vilken bakis jag har. Kom hem först nångång vid nio kanske, har inte lyckats sova heller så mycket nu på dagen. Blä. Nå, en lyckad fyllekväll med tanke på att jag for ut o drack utan varken pengar eller dricka. Men det verkade ju lösa sig.
 
Ska nog bara ligga i sängen resten av dagen och hoppas på att man mår bättre mot kvällen så man orkar socialisera med syrran och gänget som är och hälsar på över helgen.
Åh, vad jag önskar att Kenny vore här och tog hand om mig just nu.

2012-09-14
15:39:31

Bakar
Håller på att baka mockarutor! Eller ja, jag sitter och dricker kaffe i väntan på att kakan ska svalna så att jag kan sätta på glasyr. :D Det var ett lite annat recept än vad jag brukar göra, så vi får väl se hur det smakar. :)
 
Har börja få värsta aknen i ansiktet, ifall ni undrar varför mitt ansikte ser ut som en kaffekopp.

2012-09-13
17:31:16

Maat
Har just ätit nudlar & köttbullar med wook och en massa kryddor. Gott var det och mätt är jag, mission complete. Ska nog tillbringa resten av dagen med att titta på Desperate Housewives och tänka på det som hänt. Det är svårt att skaka av sig känslan av att man inte kan skydda sig ifrån ondskan.

2012-09-13
16:19:28

Mer drama
Idag var barnen och ungdomarna på olika skolor inlåsta pga att en man hade hotat att döda alla elever. Visserligen var då inte denna händelse så stor som vi trodde i början, men det kunde ha varit det. Usch. Själv befann jag mig inte i skolan då. Har inte ens mer ord för detta.
 
Helt sjukt att så mycket har hänt den senaste tiden i våran lilla stad. Här har det aldrig hänt någonting, aldrig någonting stort, kanske ett mord per tio år (har det känts som i alla fall). Nu helt plötsligt har vi haft flera mord, jag har varit med om självmordsdrama och nu detta med skolan. Ska aldrig föda barn till denna idiotiska värld.

2012-09-12
15:19:58

Fyfan
Fyfan vad jag är sliten. Var uppe igår rätt så sent, kanske till ett eller något liknande. Delade en flaska vin med Sofia och det slutade med en hel del drama på järnvägsbron (varken jag eller Sofia som skapade det). Ska aldrig mer gå över den bron, kändes som att den skulle rasa vid varje kliv så jäkla gammal och rutten som den är. Det är ett under att tågen kommer över, fast tågen kör ju inte på plankorna som är vid sidan av rälset...
 
Sen vaknade vi halv fem på morgonen för att göra oss i ordning. Vi var klockan halv 6 på ÖoB för att inventera, och det gick helt bra. Fast man var rätt så borta efter ett tag och förstod inte så mycket av någonting. Sedan var jag borta i skolan också... Nu ska jag snart åka hem, lägga mig i sängen och dö.

2012-09-10
20:44:37

Mörker
Sitter ute och röker, fan vad det har blivit mörkt snabbt. Ser ingenting i skogen. Skulle inte våga sitta här om jag inte hade datorn att underhålla mina fantasier.
 
Har sovmorgon till tio imorgon, skönt. Men jag måste nog ändå vakna före nio för att duscha, men jag får ändå nästan två timmars extra sömn. :D
 
Trodde att jag skulle komma på någonting brilliant att skriva om när jag sitter här ute, brukar alltid hitta på en massa saker när jag sitter ute och röker. Just nu är det bara tomt.
 
Jag vill ha vin..

2012-09-10
20:01:00

Kära dagbok
Skrev just världens längsta dagboksinlägg. Märks att jag inte har skrivit i min dagbok på länge, sist den 28 Juni. Vilket är konstigt, jag brukar alltid skriva dagbok. Jag började skriva mindre i dagboken när jag började blogga, men nu de senaste månaderna har jag ju inte bloggat heller så mycket. Kanske beror på att det har varit sommarlov.
 
Tänk att det bara är typ tio månader kvar sen har jag tagit studenten. Sen får jag börja jobba och köpa kläder & smycken. Längtar! :D Ska flytta till en annan stad och börja en ny del av mitt liv. Vuxenlivet. Jag längtar att jag får inreda min lägenhet, köpa någonting nytt och fint varje månad. Jag längtar till att jag och Kenny får flytta ihop, laga frukost tillsammans i underkläder utan att behöva bry oss att det är någon annan i lägenheten. Snart börjar det.

2012-09-10
19:35:39

Ljus
Det var ju ganska mysigt med ljus i alla fall. :) Kanske man ska testa rita någonting med hjälp av trädockan. Har inte använt den så himla mycket när jag har ritat, brukar mest bara rita av bilder och lägga till saker. Fast rita kan man ju inte göra när det är mörkt och jag ids inte förstöra denna mysiga känsla med att tända lampor.
 
Snacka om att vara rastlös. Mmmm vad underbart den där doftpinnen som jag tände luktar. Får alltid en sådan lugn känsla av dem.

2012-09-10
19:18:24

Pills
Har sjukt tråkigt. Har lust att spela något men jag vill samtidigt lyssna på musik för jag lyssnar aldrig på musik mer. Men vad ska man göra medan man lyssnar på musik? Vad fan gjorde jag förut?
 
Vill bara tända ljus, lyssna på deppmusik och inte göra någonting alls. Fast det blir man ju också less på. Kanske skulle försöka skriva nånting eller rita? Fast njaaa.. Vet inte om man egentligen har någon inspiration till det, men det kanske är värt ett försök.
 
Var idag och tog ett graviditetstest eftersom jag märkte att jag hade glömt ett piller på kartan. Men testet var negativt. Skulle inte förvåna mig ifall jag vore steril, har typ tagit graviditetstest tusen gånger känns det som. Nå.. Det kanske är lite svårare än så att bli gravid. Tur det. Eller är det..?
 
 

2012-09-10
08:13:23

Skolan
Sitter i skolan och tar smygbilder på migsjälv, hihi. Hade egentligen en halvtimmes sovmorgon idag men eftersom jag åker buss så vart jag tvungen att komma hit ändå före åtta. Skulle döda för en extra halvtimme varje morgon. Eller körkort och bil så slipper man fara iväg hemifrån en halvtimme tidigare än vad man behöver om man åker bil. Blä för bussar.
 
Morsan lovade mig en ny necessär om jag städar huset i morse. Får väl försöka göra det då. :D
 
Dom har fixat en radio till vårat "chillrum" i skolan. Värsta partyt här.

2012-09-09
18:05:50

Sims
Har spelat sims i typ ett dygn, minus några timmars sömn. Haha. Nu har mina simmar blivit gamla och ska snart dö. Sorligt värre.
 
Ska snart fara och basta med katten och sen ska jag nog titta på en halv säsong Desperate Housewives. Skönt ändå nu på ett sätt när Kenny har fått jobb och är borta lite så får man bara slappna av och njuta av lite ensamtid.

2012-09-08
20:47:03

Huh, huh!
Nu är man då mätt i magen. Jag har ätit kräftor, ostpaj, tacopaj, bröd, godis, kaffeost med hjortronsylt och en massa godis + kaffe & läsk. Passade väldigt bra för en bakisdag som denna, älskar att äta när jag är bakis.
 
Var igår med min kompis hos en kompis i hennes nya lägenhet. :) Vi drack lite vin och hade det mysigt. Känns skönt nu också när jag vet att Kenny kommer vara borta en vecka och hemma en vecka så kan man börja umgås mer med vännerna. Förut har man ju aldrig vetat när han sticker bort åt helvete och jobbar och hur länge han ska vara där så man vågar inte riktigt släppa honom ur siktet.
 
Nå, nu ska jag bara lägga mig i sängen och dö.

2012-09-08
18:06:23

Kräftskiva & födelsedag
Sitter hemma och ska fira mammas födelsedag. Jag insåg inte ens att det var hennes födelsedag föränn vi kom hem och systern & Co grattade henne. Pinsamt.. Men hon skriver alla andras födelsedagar i almenackan förutom sin egen och pappas typ. Hur ska man då komma ihåg?
 
Mums med kräftor. Sitter just nu och väntar på att pajen ska bli klar i mitt rum med syrrans dotter och Kisse.

2012-09-06
12:45:33

Laddare & att dö
Ligger hemma hos Sofia på golvet och värmer mig med laddaren till datorn. King. Laddaren verkar ha värmt sig på en platspåse som har lämnat ett märke på den, ajjabajja laddaren.
 
Funderar lite på vad man ska göra idag. Tror att jag bara ska fara hem och ta det lugnt. Borde egentligen städa mitt rum, får se ifall jag orkar göra det idag. Skulle passa jävligt bra att göra det idag. Jag ska tvinga migsjälv att städa mitt rum idag. Sen ska jag dö. Med att dö menar jag lägga sig i sängen och bara surfa eller spela resten av dagen.

2012-09-04
21:47:30

Nagellack
Har precis kommit hem, ätit, duschat och nu funderar jag på vilken färg jag ska måla naglarna. Tror det blir svart eller guld.
 
Kenny har fått jobb! Yey! Och denna gång varken i Norge eller över huvud taget över 100 mil ifrån mig, utan bara några timmar bort. :) Han kommer att jobba en vecka och vara hemma en vecka, kunde inte vara lyckligare.
 
Annars så håller jag bara på och stressar ihjäl mig för en massa onödiga saker.. Allt löser väl sig till slut, hoppas jag.

2012-09-03
20:50:44

Verkligheten
Nu är det tillbaka till verkligheten. Har haft en skön, lång helg. Fattar inte hur jag kan känna mig så jävla skoltrött bara efter två veckor skola. Allting känns helt piss. Typiskt att denna enorma skoltrötthet slår till just sista året, fast kanske tanken på att det nu är sista spurten blir det som får mig att orka igenom det. Så jäkla jobbigt är det väl inte, men när allt annat i livet är lite hit & dit så blir väl hela skolgrejen bara som en tyngd.
 
Nå, inte länge kvar mer. 9 månader eller något sådant. Om ungefär fyra veckor drar jag till Spanjen också, till Barcelona. Ska bli spännande, fast jag tror att jag mest bara kommer vara trött och sur. Fan att jag alltid blir sur.