Cinderbloom

2011-09-29
13:33:11

Vill bort!
Åhhh vad jag känner mig less på skolan just nu, vill bara bort härifrån och aldrig behöva komma tillbaka. Jag antar att tre veckor borta och sedan komma tillbaka får duga för ett tag. Har idag fått i ordning allting som jag ska göra i Norge medan jag är borta, bra att det i alla fall är fixat, kändes så snurrigt alltihop. Ska nog ta det mesta av böckerna som jag behöver med mig idag för Neo ska hämta mig idag, istället för att bära runt på jätte mycket böcker till bussen imorgon.

Idag ska vi kanske gå och hälsa på Neos barndomskompis som bor i närheten. Jag tycker det känns lite jobbigt för att jag har typ legat och utnyttjat hennes pojkvän, dock var det före de blev tillsammans men ändå.. Feels so weird. Antar att hon inte vet om det eller så bryr hon sig bara inte. Såg honom, alltså hennes pojkvän, föresten på stan för några dagar sedan. Vi stod samtidigt i kassan och han tittade som på mig som att han väntade på en hälsning men jag vände bara huvudet. Jag vill inte se någon som jag har hängt med förut, jag orkar inte hälsa på dom... Är det normalt..? :S

Får väl börja gömma mig för allmänheten..


2011-09-29
09:48:32

Porträtt!

Min klasskompis ritade av mig på tavlan nyss, bara så ni vet så ser jag exakt ut såhär! :) YEY! Nä, nu måste jag ju plugga..


2011-09-29
09:32:20

My heart will go on!

Sitter i klassrummet och lyssnar på My heart will go on på högsta volym! Riktig feeling!! Snart ska jag väl börja plugga inför provet om 50 minuter som kommer gå åt helvete, men äh, what the fuck, my heart will go on, and oooon!!!! :D:D:D:D:D Åååh... Saknar Neo, idag kanske vi ska gå ut och äta.. :)


2011-09-29
09:01:52

Guns don't kill people!

Haha!! Fan vad den här låten är bra, jag tyckte den sög först när jag fick se den, men nu tycker jag att den är king! Hahah!! Uh, uh! I kill people, with guns, paow!


2011-09-28
21:34:15

ÖL!
Läste just på Veckorevyn att öl är bra för håret för att det innehåller B-vitamin! :D Oj, oj, oj! Då måste jag väl börja dricka mer öl då..

Fast man ska väl dricka det och inte hälla det på håret..?

Inte har jag råd att köpa öl för att bara hälla ut det heller!

DISS!


2011-09-28
21:25:54

Kvällstråk..
Ligger i sängen och har tråkigt, äter upp det som blev över av pluggodiset, kanske ska se på ett avsnitt av Planet Earth? :D Det var faktiskt en ganska.. helt okej serie, fast det bara är ett naturprogram. I något avsnitt visade dom en av världens äldsta och den vackraste, men nästan den senast upptäckta grottan som var helt gudomlig! När man hade gått där några dagar och kommit riktigt långt in i grottan så fanns där en "sal" helt täckt med vita kristaller eller vad det nu var, såg helt sjukt vackert ut. Tyvär var det sista gången man fick filma där inne. Jag skulle kunna gifta mig där inne. Bara att då måste alla som ska vara på bröllopet gå en bergsvandring på flera dagar.. Skulle bli ett ganska ensamt bröllop.

Åååh, jag vill gifta mig!


2011-09-28
19:32:28

Inbakat!

Kom just från bastun och gjorde en inbakad fläta, är typ helt besatt av att göra inbakade flätor.. I bastun slängde jag på mig både ansiktsmask och hårmask, det stod seriöst hårmask på förpackningen..? :S Sen fixade jag även till ett fotbad och filade bort mina slitna sommarhälar.. :/ Nu är det då höst när man inte springer runt barfota mer.. Ansiktsmasken var dock inte så skön, den sved som attan och mitt ansikte var helt rött efteråt, haha.. xD Måste ha väldigt känslig hud just på ansiktet. Har föresten märkt att jag har fått mycket finnar nu igen när jag har börjat röka mer, finnarna på bröstet har t.o.m kommit tillbaka lite grann, och på ryggen.. Åh.. Jag som var så lycklig att finnarna var borta. Lär väl bli att sluta röka, eller i alla fall minska. Känns som att det är så svårt att sluta röka när man bor här, det är så lätt att få tag på cigaretter och alla i närheten röker och i skolan osv.. Om jag skulle flytta någon annan stans nu så skulle jag antagligen passa på att sluta också, för Neo köper inte ut cigaretter åt mig och skulle jag inte känna någon så skulle jag ju inte behöva stå ut med folk som röker heller. Borde nästan isolera mig hemma en månad så kanske man kan sluta, men så farligt är det ju inte att jag behöver någon isolering.. ;S Uscha! Nu blev jag faktiskt röksugen..


2011-09-28
17:50:26

Slutpluggat
Nu orkar jag inte plugga mer, proven får gå som de går. Egentligen är det ju bara två prov men sen har vi två muntliga presentationer, en om någon reklam och en på samhällskunskapen om möbler och sådant skit. Hoppas att det går bra i alla fall, samhällskunskapsgrejen har jag nästan inte alls förberett mig inför, men det känns som att det ändå inte riktigt behövs så skitsamma. Har nästan fått i ordning allting som jag ska göra medans jag är borta i Norge också, det mesta i alla fall. Behöver fortfarande prata med några lärare och sen är allt ordnat, hoppas jag i alla fall. Kommer ändå vara massa saker som jag inte har gjort sen när jag kommer tillbaka men äh skitsamma, det hinner man ju göra sen någongång ändå. Man är ju ingen super human så man får göra allt i den takt man orkar och klarar av!
Snart ska jag gå och basta, hahahahaaaaaaaa! Riktig finne jag är, ändå så suger jag på finska lektionerna..

Brukar alltid ligga och posa i bastun med smink och torrt hår och inget svett på kroppen, med handuk på, yeah, bara så ni vet.. :D


2011-09-28
17:32:50

Bokmördning

Nu är det dags för denna bok att få stryk! Har just rivit itu alla andra böcker och rivit ut alla sidor från häftena och gett dem till min piraya/hund att leka med! MOAHAHAHAHAHAAAAA!!!

 

- Nej.. Men jag har pluggat allt annat typ, så detta är det enda som saknas, finskan. Sen ska jag basta och måla naglarna, så det så!


2011-09-28
16:52:49

Palla plugga!!

Orkar inte pluggaaaa!! Har i alla fall skrivit ner allting jag behöver veta om det första provet, bara tre mer att plugga. Men sen är det ju det att det inte räcker med att bara skriva ner allting.. >.< Baaaah! Snälla godis, använd ditt socker och strö ut det i de platser på min kropp som gör så att jag får energi och ork!


2011-09-28
16:10:15

Internet!!

Yeeey!

Pappa har fixat vårat trådlösa internet nu, fan vad skönt att inte behöva sitta och trycka in en glappande kabel hela tiden. Sitter just nu i rummet och mumsar på lite godis, försöker få mig lite hyperaktiv så att jag orkar plugga ordentligt inför alla prov imorgon. Känns sådär njaaa... Ambitionsnivån är inte på topp just nu. Men vad gör det, så länge jag får godkänt så ska jag inte klaga. :)

Godisarna var ju hårda.. >.<


2011-09-28
11:40:00

Mardrömmar

Inatt drömde jag mardrömmar igen, först drömde jag att jag körde bil, och jag råkade köra av vägen i diket där det var jätte mycket vatten, så bilen började sjunka ner mot botten och fylldes med vatten, men jag klarade mig ut ur bilen och upp till ytan. Jag försökte ringa 112 för jag frös jättemycket och det kändes som att jag höll på att dö, men det gick inte att ringa 112, jag kom bara till röstbrevlådan. Sen ringde jag pappa och jag tror att han kom och hämta mig.

 

Senare drömde jag att det var en tjej från skolan som jag har gått i samma klass med förut som blev helt tokig och  skulle skjuta alla, så jag fick en pistol och jag skulle försöka skjuta henne, men när jag försökte från långt håll så missade jag bara, så jag sprang rakt framför henne och skjöt henne i huvudet, men direkt efter att jag skjöt henne i huvudet så hann hon skjuta mig, och det gjorde satans ont och sen dog jag.

 

Vaknade och var helt hysterisk, tror jag grät en skvätt också, även fast drömmarna inte verkar så hemska så känns de mycket hemskare när man väl drömmer dom. Nu i efter hand tycker jag inte alls att det var så läskigt.


2011-09-28
11:34:22

Tråååk..
Sitter just nu i skolan och ska snart börja Engelska lektion, det känns ju sådär yey. Imorgon har vi typ prov hela dagen, exakt varje lektion.. Skitkul. Men ja, man ska väl inte gnälla.
Idag ska jag hem! Jag ska plugga och tvätta kläder och kanske börja packa lite smått och planera inför resan på Lördag, Neo ska typ boka något hotell till oss på vägen, yey! :D Vi har brukat stanna på ett camping ställe som var ganska billigt men nu har de tydligen stängt det stället. Men hotell känns ju lite lyxigare så det gör inte mig något precis..

Ett sådant här hotell skulle ju inte vara så tokigt att vara på.. :D


2011-09-27
20:18:01

Tillbaka!
Kom just tillbaka hit til Neos kompis från barnvakten, skrämde skiten ur honom när jag stod utanför dörren och stod och rökte när han kom ut, hahahaa!! Ja, hade inte egentligen inte så himla mycket att säga just nu, Neo spelar, d'oh!


2011-09-27
17:09:09

Tjena du bloggen!
Ligger just nu i sängen hemma hos Neos kompis och bara tar det lugnt, vi har just ätit lasagne och jag ska här om ett tag åka och vara barnvakt några timmar till syrrans ungar. Börjar stressa över skolan, det är typ allt jag tänker på hela tiden, orkar inte! Får väl ta några bärs sen när man kommer tillbaka därifrån så kan hjärnan släppa taget om skolan för ett tag. Huh, huh..

Sådär känns det just nu, bara lite tyngre böcker på huvudet och en trött min.


2011-09-27
11:40:27

Trååk...
Sitter i skolan och har tråkigt, känns som att vi inte har varken gjort eller lärt oss någonting vettigt över huvudtaget idag.. Får väl hoppas att vi får lära oss något vettigt nu våran sista vettiga lektion innan vi har idrott, där man oftast inte lär sig något vettigt, enligt mig i alla fall. Visst lär man väl sig om hälsa och sånt men så mycket föreläsningar som jag får om hälsa och motion av både min mor och syster så tycker jag att det räcker så. Man borde bara ha teori på idrottslektionerna..

Idag har jag på mig en gammal favorittröja med ett fint blom-tryck på.. :) Yeeey! Och såklart mina hippie-armband..


2011-09-27
08:09:36

God morgon!
Sitter just nu i skolan och väntar på att vi ska börja, idag är det världens pissväder ute, det är mörkt, regnar och blåser som fan. BLÄ! Plus på det hela har jag världens äckligaste gaser i magen och jag har inte kunnat skita på två två dagar, yey! Sen ska jag sova hemma hos Neos kompis med Neo idag så jag kommer ju inte kunna skita föränn imorgon, men äh skitsamma. Idag har vi också idrott i skolan! BLÄ! Det var nog det sista som behövdes för att denna dagen är en skitdag, nej det är det inte alls, för vi har skitmat i skolan också idag! YEEEY the fucking shit day is completed..


2011-09-25
21:43:12

Helluuu!


Jag brukar oftast säga "helluu" när jag hälsar på folk.. Jag vet inte varför... På msn brukar jag oftast skriva hej eller tjena, fast folk brukar tycka att skriver man tja eller tjena så är det "kiligt". Just nu sitter jag och chattar med en massa gamla spelkompisar och random folk från spel osv.. Ganska coolt. Snackar med en från någonstans ifrån Sverige, en från karribien, två från brasilien och en från saudi arabien. Man lär sig jävligt mycket av att chatta med folk från olika länder, det är så jag lärde mig bättre engelska, och få slut på alla fördomar. Man lär sig olika kulturer och olika sätt att se på livet, samtidigt som man kan prata om exakt vad som helst för att personen som man pratar med inte ens känner en och kommer aldrig kunna skada en med den infromationen man ger. Det är som en privat psykolog eller något.


2011-09-25
20:06:21

2 december 2010 kl. 20.19 Torsdag
Tänka dela av mig av ett gammalt "inlägg" i min gamla dagbok. Jag är dock lite full nu tror jag så jag kanske ångrar mig imorgon.. Men vad gör det, detta är ändå en anonym blogg trots att alla som läser denna typ vet vem jag är.. Men jag håller mig ändå till att den är anonym, och föresten: NI LÄSER PÅ EGEN RISK! Alltså skriver jag något hemskt som kanske är sexuellt eller annars bara sådant som ni inte vill läsa, kom ihåg att jag ändå är anonym, så det ni läser ska ni tänka att det är en annan person som skriver, en person som ni inte känner.


Anyhow, här får ni ett privat dagboksinlägg.

Den 2:a december 2010, torsdag klockan 20.19
EN JAKSA! (ORKAR INTE!) Glömde skolböckerna i skolan och kan inte plugga till provet som är imorgon, morsans kommentar: Ja nu blir det sådär igen när du hänger där hos kompisarna.
Vad i helvete har dom med det att göra? Är det fan inte normalt att glömma böckerna eller? Har kämpat arslet av mig ju, MVG på alla prov, 0% oanmäld frånvaro! Förbannad blir man! KAn hon aldrig fatta att det inte är kompisarnas fel utan mitt! Det är jag som är en lat idiot och sket i skolan... ARGH! Nu ska jag fan gå äta, har inte ätit sen 11, Fuck you!... >.<
Senare...
Ok, morsan är ingen idiot, förlåt, och... Har ätit nu. Känns bara så stressigt alltihop. Skolan, prov, vänner. Idag typ tvingade jag misjälv att lova att jag ska dricka med Monica och Mia imorgon, vill inte förlora dem, och att de har blivit så nära vänner oroar mig. Vad säger de om mig? Tycker de ens om mig?

Spådde mig idag, ska få sju barn. Fem killar och två tjejer. Huh, huh, hur ska jag klara av sju barn om jag inte klarar av migsjälv just nu? Åh nervous breakdown eller nåt! Känner mig så ful och äcklig, fet! Blä!!!!! Vill bara slå sönder spegeln när den visar denna äckliga varelse.... Kan inte bara Neo komma hit redan? Känns som om jag bara är i ett skal, starkt skal som orkar. Inuti vill jag bara lägga mig i sängen och få sova ut, fokusera och lära känna migsjälv igen. Få sluta känna mig oduglig, som att jag inte klarar av ett skit. Provet kommer att gå åt helvete imorgon, orkar fan inte bry mig den här gången. Kommer inte vara hemma på hela helgen, ska sova hos Monica hela helgen... Dricka, jobba, orka... Får väl sparka mig i röven och inse att jag är en lat idiot. Har förstoppning, har haft on i huvudet säkert en vecka i rad, är det såhär det känns att gå i skolan? I skolan har jag roligt och allt flyter på, när jag är ensam känns allt skit och jag vill bara gråta hela tiden. Måste vakna klockan 6 imorgon. Duscha, hitta kläder för Fredag, lördag, söndag, vilket kommer ta en timme... Packa... Känner mig så falsk, så mycket starkare än vad jag är. Försöka göra mamma och pappa och alla andra stolta över mig, vilket de är, men ändå så är hon sån där. Undra hur jag kommer okra ha barn, sju barn! Orkar inte ens noppa ögonbrynen, tvätta bort sminket eller raka benen. Har inte duschat sen typ måndag. Orkar inte, hinner inte! Har ingen lust. Borde egentligen stanna hemma imorgon, men ska ändå plåga migsjälv med att ha kul, vill inte förlora vännerna, som jag gjorde då en gång i tiden.

2011-09-25
18:39:20

Lycklig!

Känner mig så jävla lycklig just nu, kan bero på ölen eller den sköna stunden vi just hade eller så är jag helt enkelt bara riktigt glad. Neo ska snart börja raida, alltså så spelar han flera timmar och jag ska väl titta på Titanic eller något under den tiden. Hittade en film som verkade bra och hette Happiness, men jag tror att jag ska se den med Neo någon dag istället.. :)

Aja, nu kom Neo och vill mysa lite före han börjar spela.


2011-09-25
15:43:31

Haha..

Haha, inatt har Neo sovit med denna kudde. "I believe in Fairy Tales" står det på den, gulligt. Vi lånade den från hans kompis unges rum, hon är inte här och sover denna vecka och vi har bara en kudde.. :D


2011-09-25
14:44:32

Feeling good!

Här sitter jag och tar det lugnt, har just duschat osv.. Vet inte riktigt vad man ska hitta på, har lust att se på någon romantisk film med Neo men han säger "Vet icke, akkurat no".. Haha, aa.. Nu vill han se någon film som heter Orgazmo....? Blir väl att se den då.. haha.


2011-09-24
18:46:18

Bajssnack!

Borde nästan skapa en kategori som heter bajs...

 

Nå hur som helst, jag har bajsat fem gånger idag och det känns som att jag fortfarande behöver bajsa! :S Jävla öl som fuckar upp ens mage... Jag har inte längre ont eller blod när jag bajsar, och det är ju ett STORT +! :D Men jag hatar ändå att bajsa... Det är ju så himla tråkigt.. :S


2011-09-24
18:39:31

600:e inlägget!

Detta är mitt 600:e inlägg! Grattis bloggen, och grattis till migsjälv! :D


2011-09-24
18:35:15

Smink = bra tidsfördriv

Har tråkigt när Neo bara spelar nu så jag sminkade mig lite extra... Syns dock inte så bra på bilden.. Brun ögonskugga och vit kajal på nedre ögongrejen. Sen målade jag lite läpparna också, yeey! Tog en bra bild på det också men den kan jag tyvär inte lägga upp, haha!!

 

Jag och Neo har bara myst sen han kom hit, igår festade vi ganska sent, eller ja han gick och la sig och jag kände mig inte så trött så jag gick upp och fortsatte festa med Mia, slutade med att jag fick sitta där till halv tre eller något tills husägaren kom hem från krogen.. haha. Trött var man i alla fall när man vaknade åtta på morgonen. Men kul hade vi! :) Idag ska det tydligen också vara fest inte så långt härifrån men de ska ha nå jävla Xbox hockey turnering så dit orkade vi inte gå. Istället ska vi äta två påsar chips och bara myysa! :) Åh, vad jag är glad att Neo är tillbaka. Det är nästan först nu när han är här man inser hur mycket man inte har när han är borta, känner mig som en tusen gånger bättre person när han är här. Jag blir som mer självsäker, annars är jag väldigt nervös och orolig av mig, även fast det kanske inte alltid syns.. :)


2011-09-24
17:41:14

Hallååå!

Här sitter jag och chillar med en öl, har inte så mycket att göra, har fått bort bakisen i alla fall, det är ju ett plus! Idag har jag fått två samtal om att vara barnvakt också från två olika personer, en erbjöd mig 300 spänn och ett ciggpaket men fan jag orkar inte vara barnvakt nu, i alla fall inte i detta läget.

 

Neo har kommit tillbaka och det känns helt underbart! Gullen gav mig en ros och choklad när han kom, aww.. :) Vi ska här på ett tag äta lite chips och se på Braveheart, men nu verkade han börja spela wow helt plötsligt...? Aja.. Neo och wow är ju som samma person, är man tillsammans med honom så är man tillsammans med spelandet också, suck...


2011-09-23
16:13:26

Nervös
Börjar bli så nervös, huvudet gör ont och det känns som att jag ska spy, vet inte om man ska skratta eller gråta eller vad man ska göra.. xD

Hör bilar som kör in på gården och bildörrar som stängs hela tiden fast det inte finns någon bil där.. xD


2011-09-23
15:52:21

ORKAR INTE VÄNTA!!!
Har väntat nu jättelänge känns det som, och han sa att han var snart här tror jag, och jag orkar inte vänta mer, blir bara nervösare hela tiden kommer ju sprängas snart! Hujjaaaa snart kommer han!!!!! :D:D:D

2011-09-23
14:49:20

Ur duschen!

Kom för ett tag sen ut från duchen och har just hunnit måla naglarna. Nästan exakt den färgen som på bilden, coolt.. ;D I duschen la jag på mig en ansiktsmask, har typ aldrig använt sådant förut så det kändes lite skumt, och det sved..? :S Fast jag har jätte känslig hud just vid kinderna så allting svider om jag lägger det dit, har haft flera ansiktskrämer också som jag inte har kunnat använda för att de svider så mycket.

 

Nu borde Neo vara här om typ 1-2 timmar, tycker jag i alla fall! Och jag hoppas det, fan vad sad jag blir ifall han kommer senare... :( Eller nja, jag blir ju glad hur som helst. Det känns ännu inte riktigt äkta det här, att han är på väg hit, är väl sen när man hör att han kommer man först blir sådär jättenervös.. :D

 

Aja, ni förstår väl att jag säkert inte kommer att blogga sådär jätte mycket nu, men vi hörs kära bloggen!


2011-09-23
12:58:18

Buss...
Sitter och väntar på bussen, vi fick sluta lite tidigare, yey! ;) Bara göra några uppgifter och dra typ, chill.. Undrar var Neo är just nu, kanske drygt fyra timmar härifrån skulle jag tro, tänka sig att han snart är här, det känns helt konstigt!
När jag kommer hem ska jag hoppa in i duschen och hårdskrubba och raka benen jätte jätte noga! Sen blir det bara att fixa och fixa och fixa tills han kommer hit.


2011-09-23
11:56:33

Neo.. såklart!
Neo har redan kört över halva vägen så han är här nästan snaaaart!! Åh, vad jag längtar! Hans hår kommer ha vuxit jätte mycket och han kommer se helt annolunda ut och jag kommer vara helt blyyg och det kommer kännas jättekonstigt att pussa någon igen... Wiiiiiiiieeeee...!!!


2011-09-23
08:03:54

NEEEOOOO!!!
Neo har börjat köra nu! :D Han ringde för en timme sen och sa att han redan hunnit köra över till Sverige! :) YEY! Bara typ 9 timmar kvar eller något så är han här :D Då borde han vara framme här vid fem-tiden! :) FY, vad nervös jag är! :D Drömde också att han kom hem till oss och så blev jag så lycklig så jag gick åt fel håll när vi skulle gå in i bilen, hihi!!


2011-09-22
21:20:37

Från oss alla..

Från oss alla, till er alla, en riktigt god natt! :)

-Vad jag blev sugen på julafton nu..

2011-09-22
21:17:42

Meeeeeeh!

Klockan är bara nio.....! :S Jag vill ju sova!!! :( Mysigt.. Jag sitter i sängen och äter macka medans Kisse ligger en bit bort och slickar sin rumpa.. Riktig kvalitétsmys.. Imorgons ska det då bli riktigt kvalitétsmys, ingenting med att slicka rumpa att göra! :) Haha, det är Stepbrothers på TV, har sett den men den är fortfarande bra..

 

Alltså hur länge ska han slicka sin rumpa egentligen?!

BLÄ! Men det är väl bra att han håller sig fräsch..?


2011-09-22
18:28:07

Neo-funderingar
Neo har fortfarande inte svarat på msn, han hade visst en massa saker som han måste göra idag. Imorgon ska jag vakna jättetidigt och duscha sen sätta upp håret i en inbakad fläta så att jag har lockigt och fint hår när han kommer hit på kvällen, sen ska jag duscha igen efter skolan och raka benen jätte noga osv.. Sen ska jag sminka mig jättefint och ha på mig någon god parfym, måla naglarna som jag har låtit vila och växa lite och skrubba ansiktet extra med en massa skrubbmedel! Kanske man ska lägga ansiktsmask också som morsan köpte, får se om man hinner göra det på morgonen eller sen.. Egentligen skulle det ha varit skönast att ha gjort allt det där redan idag, bastat ordentligt osv. MEn jag har ingen locktong så jag måste låta håret vara i en fläta i några timmar innan det kan bli lockigt och sen hinner stubben på benen kika fram lite grann på en dag...

Aja, får väl se hur det blir. Nog tror jag att Neo skulle tycka att det var trevligt att träffas igen fast jag skulle ha rakt hår och stubbiga ben. Men man vill ju försöka göra sig lite extra fräsch och snygg nu när det är "första gången" igen på länge. Alltså första gången vi träffas på länge. :D


2011-09-22
17:41:04

Jävla zombiespel

Zombiespelet som jag tidigare har snackat om suger.. Det var skitkul ända tills jag inte klarade en bana, som är typ den fjärde sista men den är helt total omöjlig!! Jag kom till det stadiet där det bara fanns en enda människa kvar som jag skulle döda, såklart var det en präst och jag hade inte rätt zombie kvar för att döda den..... Typiskt.

 

Jag hatar spel som är menade till folk äldre än fem...


2011-09-22
15:00:31

Home sweet home!
Kom just hem, är ganska stolt över migsjälv att jag lyckats hålla rummet rent i nästan en vecka! Hur bra som helst, ligger ingen smutstvätt på golvet eller onödiga saker någonstans, ett mirakel! Alltid annars tar det en dag för mig att stöka ner rummet igen.. Jag börjar väl lära mig! ;)
Ligger i sängen och väntar på att Neo ska logga in på msn så att vi kan prata idag, stackarn ska köra hit ända från Norge på en dag, kommer att ta i alla fall tio timmar. Hoppas att det bara inte är allt för dåligt väder bara.

Har regnat i flera dagar nu, blä..


2011-09-22
13:22:37

Update!
Nu är det filmat klart för min del i alla fall, dvs alla Dracula skräckscenarion, det gick hyfsat bra, men man fick skrika så att man blev hes.. Känner mig jättetrött, tror det är när man har haft så mycket smink på sig och hållt på och sen helt plötsligt sitter man ner på en stol och tar det lugnt.. Får väl börja springa runt så att jag inte somnar hit på stolen.

Aww.. :)


2011-09-22
12:09:22

Inför Dr. Dracula..

Såhär ser jag ut just nu!


2011-09-22
09:43:55

Ny jacka!

Vad tycker ni om min nya jacka? skitsnygg... ;)


2011-09-22
09:33:23

Todays outfit!

Min typ favorittröja för tillfället! Bajströjans syster mensfläcken..

 

Sitter just nu i klassrummet och väntar på att lektionen sak börja, vi har dock en timmes håltimme typ så vi tänkte kanske filma några scener idag om våran Venprovning. Försökte få mamma att komma hit med syrrans balklänning men hon hade visst sålt den.. Men äh, vi klarar väl oss. Ännu kan vi inte börja sminka oss och så för vi har en lektion kvar som vi måste gå på, och man ids ju inte gå dit med värsta emo sminket osv... Eller ja, egentligen skulle det väl inte vara så himla farligt, men ändå.

IMORGON KOMMER NEO HEM!!! :D Dock säkert jättesent på kvällen så jag kommer vara helt hyper hela dagen! :D


2011-09-22
08:26:27

God moooorgon, god morgon, god morgon!!

Titta på klippet vid 0.25 så.. ja, fattar ni rubriken typ.

 

Just nu sitter jag i skolan och har samhällskunskap, har redan gjort det man ska göra så nu sitter jag bara här som ett stort frågetecken och vet inte vad jag ska göra... Så ja... Hade inte riktigt så mycket mer att säga för tillfället.

 

Min syster fyller år idag! Vet dock inte hur mycket men hon är min yngsta storesyster så hon kan väl inte bli så gammal... Grattis! :)


2011-09-21
19:50:24

Vem gömmer sig bakom gitarren?

Sitter och har tråkigt, spelade just lite på gitarren men det var inget vidare. Har kommit fram till att jag inte är bra på att spela gitarr, alls, men det har jag redan kommit fram till för ganska länge sen tror jag..

Vi har fortfarande inte fått hem trådlöst internet så jag måste sitta med en glappande sladd i datorn hela tiden, vad tråkigt.. Kan inte ens ta med mig datorn ut när jag ska gå och röka, och där som man mest behöver den också när det är så läskigt med mörkret och tystnaden. Jag hatar tystnad. Fast jag har börjat vänja mig vid det nu, det går i perioder då jag absolut inte ens kan somna om jag inte har tv:n på eller musik, sen vissa perioder kan jag sova med helt mörkt i rummet och helt tyst också, eller ja, helt mörkt brukar jag aldrig ha. Jag vill kunna öppna ögonen och se att det inte sitter något spöke och biter på naglarna i något hörn. Usch, nu kommer jag inte våga gå ut och röka, skämmer alltid upp mig själv...

 

Ett råd: titta inte på mer än en skräckfilm per år..

Jag brukade se typ fem per dag, ensam, hemma, på kvällarna!! FY fan.

2011-09-21
16:57:11

Hemma!
Nu är jag hemma och parkerade mig såklart direkt i sängen! Idag är nog också en sådan dag där man inte orkar göra så mycket. Ska nog bara ligga här och glo på filmer eller något. Packa lite grejer till filminspelningen imorgon är det enda jag ska göra, ska skita i att tvätta håret också, gjorde ju det igår... Någon måtta får det väl vara!
Blev lite deppig tidigare, skrev något till Neo på msn som jag kanske inte borde ha gjort.. Brukar lätt hända att jag skriver saker som jag egentligen inte menar, jag vill ha ut något annat men det kommer ut på helt fel sätt och allt blir bara fel. Jag är väl dålig på att förklara saker och ting, det har jag alltid varit.

Hoppas han inte blev allt för sur bara..


2011-09-21
15:15:26

Mia!
Sitter hemma hos Mia nu och tar det lugnt, äter lite godis från igår och bara.. ja, tar det lugnt. Gick förbi morsans bil på vägen hit så jag lämnade en lapp på fönstret och skrev att hon skulle ringa mig när hon slutar jobbet, hihi, vad roligt!

Dock är inte våran bil gjord av tegel..


2011-09-21
13:19:41

Dr. Dracula

Sitter just nu i skolan och väntar medan klasskompisarna är och fixar kläder inför våran Dr. Dracula film, får se hur den blir, har i alla fall höga förväntningar. Vet dock inte ifall jag hinner vara med så mycket för att jag drar efter nästa vecka men mina scener hinner vi väl i alla fall filma, om vi nu inte ändrar det, blir ju ganska tight. Annars har det varit en helt normal skoldag, fast lite roligare, fotografering och mycket skratt gör väl susen för att skolan ska bli så rolig som möjligt.


2011-09-21
13:15:28

Major Ass Problem

Jag trodde att jag hade fått mens, det var röven som blödde..

Alltså seriöt, det har blivit trippelt så värre nu. Förut kanske det kom lite blod ibland när jag gick på toa och det gjorde inte så värst ont, nu kommer det så mycket blod att det t.o.m är rött i toastolen, när man torkar så är det mer blod än bajs på pappret och ingenting verkar hjälpa. Jag har använt salvan som jag har fått men den kan visst gå och slänga sig i väggen. Gör ont typ i en timme efter att man har varit på toa... Men det kan ju inte vara annat än hemorojder, för det gör ju ont. Skulle det vara något inre i magen eller något så skulle det ju inte göra ont i röven. Men usch och fy, kankse borde gå på läkarbesök och fråga ifall jag kan få något annat som hjälper.


2011-09-21
10:10:00

Skola!
Sitter just nu på finska lektionen, vi har just haft skolfotografering och som alltid annars så blev bilderna helt hemska. Fotografen var i alla fall bättre nu än de förra, man fick välja vilken enskild bild man ville ha och man fick ta så många så att man blev nöjd. Alltid annars tar dom typ två stycken och väljer den fulaste av dom..

Jag drömde inatt att jag var i Brasilien hos någon gammal spelkompis och vi drack Jack Daniels från jättestora plastmuggar och någon tant kom in och började ta bilder av oss och så föll hon ner från fönstret och vi var tvungna att ringa ambulansen.... Och jag kunde prata spanska blandat med portugisiska.. :S


2011-09-20
20:13:39

Snart sova!

Tandkräm på hakan och mössa på huvudet! Snart dags att sova..

Fast först ska vi nog se en skräckfilm så man får väl se om man kan sova sen, Donnie Darko heter den tydligen, någon ny version av en gammal film med Jake Gyllenhaal i huvudrollen. Den är tydligen två timmar lång.. Kommer helt klart somna efter en timme, om man nu vågar somna alls.

 

Detta får väl bli min sovkompis inatt! Han har nog redan pruttat på min kudde.. Mias Sune alltså.


2011-09-20
19:17:02

Hemma hos Mia!

Sitter just nu hemma hos Mia och tar det lugnt, vi kom just hit efter att ha varit ute och gått i regnet. Vi satt t.o.m på stranden i värsta depp-vädret och tog en pilsner.. skitkul. Var också och köpte en deo, en limpa och lite godis. Nu är det bara P-piller kvar och sedan är denna månadens pengar uppslösta! Men vad gör det..? Behöver ändå inga pengar egentligen. I alla fall inte just nu.

 

Ikväll ska vi väl kanske titta på någon film, eller någon serie. Sen ska vi sova och vara utvilade och snygga till imorgon när vi ska ha skolfoto! Kommer väl se lika hemsk ut som på alla andra skolfoton jag har varit med på. Ett bra skolfoto har jag en gång haft och det var när jag gick i 7:an. Det roliga är att min hemska period aldrig har kommit med på skolfoto, det var nog mellan 7:an och 8:an tror jag, håret blev blondt och jag såg ut som ett emo i ansiktet, bra combo. Men det är väl bara tur det, att det inte kom med på bild.


2011-09-20
16:12:58

Hemma
Ligger hemma i sängen och ska snart gå och duscha, tänkte vila upp mig lite så att man orkar med resten av dagen, är alltid så himla trött när jag kommer hem från skolan. Men ja.. så är det väl.
Har föresten laddat ner ett skitkul spel från appstore, AngryZombies heter det, haha! :D

Yeah!


2011-09-20
15:15:02

Väntar på bussen..

Sitter just nu och väntar på bussen, skitroligt... Ska hem och duscha, packa osv och sen ska jag åka tillbaka in till stan och träffa Mia. Vi tänkte handla lite och dricka upp våra öl från helgen, bara ta det lugnt..

Aja, detta var inte så mycket roligare än att glo in i väggen.


2011-09-20
13:04:12

Framtiden!
I framtiden ska jag börja jobba som personlig assistent och kontaktperson! Sen ska jag plugga vidare en massa samtidigt som jag jobbar! Och samtidigt som jag jobbar så kan jag ibland kanske jobba på något äldreboende en helg eller något! Perfekt! Jag ska jobba, jobba, jobba!!!

Plugga, plugga, plugga!

Jobba, jobba!!


2011-09-20
10:51:27

Samhällskunskap!

Just nu sitter jag i skolan och har samhällskunskap! Vi ska inreda ett hem med nya och begagnade möbler och sedan diskutera hur vi skulle göra.. typ.


2011-09-20
09:30:19

Appstore

Jag tror att jag är besatt av appstore, laddar ner allt och ingen ting, bara för att det kanske är coolt. Sen använder jag programmet en gång och tar bort det från docken sen..

Ni borde se min dock just nu...


2011-09-20
08:41:49

Första lektionen avklarad!
BLÄ! Vad trött jag är, ser helt hemsk ut idag.. smutsigt hår och skitfula kläder, tyckte inte det var värt att duscha på morgnen för att jag ändå måste duscha idag när jag kommer hem från skolan för vi har idrott sista timmen...
Det är helt pissväder ute, blåser, regnar och det är kallt.

Sommar, kom tillbaka..


2011-09-20
08:06:27

Vaaart ska pengarna gå?
Idag ska jag få 500 spänn, och jag sitter och försöker planera till vad allting ska gå... Jag ska vara tre veckor i Norge så jag tänkte köpa med mig cigaretter dit så att jag klarar mig där, så jag vill inte slösa så mycket pengar på annat så jag har råd att köpa mer cigg. Men egentligen borde jag nästan köpa mer P-piller, har typ en karta kvar och köper jag inte nytt nu så tror jag att det blir ganska bråttomt att köpa sen nästa gång jag får pengar. Så då försvann en hundring *poff!*. Sen borde jag kanske köpa lite hårspray och deo, men det känns sådär halvt onödigt för jag har typ en halv deo och lite mindre än en halv hårspray.. Så jag kanske köper det nästa gång då...

Ja, men vad svårt det där var då.. >.>

Stackars hund...

Jag drömde inatt att jag var i Norge och allt var helt jättekonstigt där.

2011-09-19
22:53:59

Ett sista inlägg före sömnen!
Ville bara säga att skolan kan dra åt helvete just nu. Vill ju sooooooova hela dagen och inte fara till skolan med tjugo kilo packning för att vi har gympa imorgon......
BLÄ.

2011-09-19
22:36:20

Nattuggla

Somnade visst inte ännu, verkar vara så att jag är en nattuggla denna natt.. Kanske bara är så ivrig när vi har fått internet igen så jag kan inte släppa taget, inte ens för att sova!

Nej, men nog ska jag snart sova, ville bara blogga lite. Detta är typ mitt fjortonde inlägg idag eller något.. Borde inte jag ha hamnat på mest uppdaterade listan här på blogg.se redan..? Fast dom kanske tar om man har bloggat flera inlägg per dag i flera år? Nog har jag väl något bättre att göra än det.

Nja, i detta stadiet av mitt liv så finns det faktiskt inte så himla mycket att göra...

 

Fyra dagar kvar tills Neo kommer hem!! :)


2011-09-19
21:38:29

Moahahah!
Mamma kom just hem från jobbet och gick och rökte, så jag passade på att gräva i hennes väska, jackpot! Så nu ska jag väl vänta tills hon drar så jag kan smyga mig ut och röka och sova!

Dock inte samtidigt då..

 

God natt! :)2011-09-19
20:47:58

What's up with the uggs?
- More like "ughs..."..
Thihi, I made a funny!

Nej, men seriöst, vad är detta? Varför? Hur? När? Varför vill man gå runt i något som är typ trippelt så fulare än gamla farfarstofflor från 50-talet..? Usch, usch, usch for uggs! BLÄ! Hur fan kan man gå runt i såna?

 

Men visst ser dom ju sköna ut....


2011-09-19
20:36:32

Ojdå!

Såg att jag hade skrivit elva inlägg bara idag! Ganska mycket det.. Fast ja, man måste väl ta igen? Har knappt skrivit ett inlägg per dag i en vecka! Nog för att jag inte är så brydd om det... egentligen.. eller..?

2011-09-19
20:32:39

Kvällsmyyys!

Ligger i sängen och kvällsmyser för mig själv, har redan spelat lite gitarr.. så en sak avklarad! Jag brukar för det mesta varje kväll spela lite gitarr, titta lite på tv, skriva dagbok och sen antingen läsa lite eller titta på något. Och så dricker jag typ två glas vatten så jag måste springa och pissa hela tiden också..

Vad mycket blommor det blev då bilden ovan som jag tog.. Passar ju bra till mig, cinderbloom..? Duk-grejen där bak fick jag av min syster när hon hade varit i Afrika, det står något på den som hon översatte till mig en gång men nu kommer jag inte längre ihåg vad det var.. Hittar inte det på något översättningsprogram på nätet heller. Måste väl åka till Afrika och fråga.

Älskar Afrika-stilen.


2011-09-19
19:22:52

Old fashion!

Jag tror att jag älskar gamla grejer, jag är inte säker, men jag tror det! Helt ärligt skulle jag nästan kunna leva några år tillbaka.. Där kvinnorna stannade hemma och var för fina för att göra någonting, bara gå runt i sina fina hem och fixa kläder och föda ungar. Det är väl för att jag ibland känner en press på att man måste jobba, annars dör man. Skulle ju vara så lätt ifall man bara kunde stanna hemma, å andra sidan så skulle det väl bli tråkigt i längden.

 

Nä.. jag älskar inte alls gamla grejer.. Men jag älskar lite mystiska grejer.. ;)

Är inte jag lite mystisk av mig? Eller så kanske jag bara önskar att jag vore. Jag önskar att jag vore en sådan där cool och lugn människa som egentligen inte säger så himla mycket om sigsjälv, som bara är sådär cool, är helt unik och alla undrar vem hon egentligen är..

Tyvär är jag nog för pratglad för att kunna vara en sådan person.


2011-09-19
19:10:11

Chilichoklad!
Åt just en bit chili-mörkchoklad, det var väldigt gott! Av märket Anthon Berg. Tänkte passa på att säga att jag verkligen älskar choklad!! ÄLSKAR! Det enda jag älskar mer är rödvin och Neo!
Angående chili så upptäckte jag och några andra under helgen vilket bra band red hot chili peppers är..

Här får ni låten som vi lyssnat mest. Eller får och får, ni får en video från youtube.. Dock så tittade vi inte på den där randomma videon som är i musik.. videon, men av någon anledning så fick man inte dela med sig av den riktiga musikvideon så det där får duga!


2011-09-19
18:42:31

thihihihihihi!!
Har fortfarande inte orkat öppna dörren till katten..

Mjau säger han.

Jag orkar inte, säger jag.

 

Let me out.. O_o


2011-09-19
18:32:45

Thihihi!!!

Här ligger jag och fryser med Kisse. Kisse är bara i mitt rum för att dörren ut är stängd så han kommer inte ut, och jag orkar inte stiga upp från sängen för att öpnna den.. Annars brukar han aldrig vara här. Han brukade alltid sova med mig varje natt förut, kunde alltid kalla på honom lite grann så gick han in i mitt rum och lade sig när jag var på väg för att gå och sova.

Söta Kisse... :) Som Mia tycker är en allt konstig katt..


2011-09-19
16:53:43

Suck..
Hamnade på klädsajter igen, vad är det med oss människor och saker som kostar pengar? Skulle kläder vara gratis skulle väl ingen bry sig om dom? Men nä, kostar det några hundralappar så vill helt plötsligt alla ha dem. Åh, om man vora rik och snygg och smal.. Vad lätt livet skulle vara. Har man ingenting att ha på sig en dag, ja, då är det bara att dra och shoppa. Man behöver ju hur som helst inte jobba, och vill man jobba så kan man jobba med vad som helst för man behöver inte bry sig om lönen, för man har redan pengar så det räcker!

Åh, vad jag vill flytta hemifrån, börja jobba, inreda huset och köpa kläder.

Såhär kommer det se ut när jag flyttar hemifrån! Har redan typ såna där skor.. En början!

2011-09-19
16:22:05

Where are youuu?!
Min profilbild försvann... *POFF!*

2011-09-19
16:08:32

Trettio saker som jag älskar om Neo!

Jag älskar sättet du ler på.
Jag älskar sättet som du kramar på mig.
Jag älskar hur du alltid får mig att känna mig som den vackraste kvinnan på jorden.
Jag älskar hur du håller om mig när jag gråter.
Jag älskar hur du torkar bort mina tårar från kinden.
Jag älskar hur du ibland kysser mig på kinden, eller på pannan.
Jag älskar hur du alltid hämtar vatten åt mig på kvällarna när jag är törstig.
Jag älskar hur du sprutar parfym på dig för att lukta gott för mig.
Jag älskar hur du får mig att ha på dina T-shirts.
Jag älskar det när du fixar kudden på din arm, ler sådär gulligt och vill att jag ska lägga mig där bredvid dig.
Jag älskar sättet du skrattar.
Jag älskar hur du kysser mig på halsen.
Jag älskar att titta på dig när du sover.
Jag älskar när du hämtat täcket åt mig när jag fryser,
och jag älskar när du lagar mat när jag mår dåligt.
Jag älskar när du kommer och lägger dig bredvid mig efter att jag har somnat när du har spelat klart och säger "heeej.. :)"
Jag älskar det när du skickar gulliga sms till mig.
Jag älskar det när du håller min hand när vi går.
Jag älskar det när vi kramas medan vi lagar mat,
och jag älskar det när vi turvisas att röra om i maten.
Jag älskar det när du diskar stekpannan för att den är så tung,
och jag älskar när du håller mat på våra tallrikar för att jag inte orkar hålla upp den tunga stekpannan med all mat.
Jag älskar det när du stryker bort hårslingor från mitt ansikte,
och jag älskar det när du gör om det när de faller tillbaka.
Jag älskar sättet du kysser mig på.
Jag älskar det när du kommer och pussar mig när jag fortfarande ligger i sängen före du åker till jobbet.
Jag älskar hur du skrattar och tycker att jag är söt när jag gör bort mig.
Jag älskar att du kallar mig "*****".
Jag älskar dig.

2011-09-19
16:00:50

Internet!
Nu har vi fått internet tillbaka! Eller ja, halvt. Har inget trådlöst internet utan vi behöver tydligen nå password och skit också som ska komma med posten? Men det funkar med kabel i alla fall!
Nu kan man äntligen prata med Neo igen, och titta på snusk, och blogga, och läsa andras bloggar! Man kände ju sig nästan lite .. död utan.


2011-09-19
09:15:23

Rast..
Har rast från nio till kvar över elva, varje måndag.. värt. Och min klasskompis har rast varje måndag från nio till typ ett, shit... Aja, vad vi ska göra nu vet vi inte, surfa bara. Skönt att man bara har internet i skolan, någonting att se fram emot i alla fall.

Just nu sitter vi i bildsalen och diskuterar älgar med våran bildlärare.. De tycker att de är söta och att de ser dom ofta..
Jag brukar typ aldrig se älg, eller jo nog har jag sett flera gånger, men för det mesta ser man bara renar.

PUSS!!


2011-09-19
08:04:29

Ojojoj...
Vi har fortfarande inte fått tillbaka vårat internet, modemet/routern är hemma men tydligen måste dom skicka nå inloggningsskit också..? Aja, får väl det någon gång denna vecka.

Eftersom jag inte haft internet så har jag inte haft något att göra så jag har i alla fall städat rummet! Kan säga att det var ganska stökigt, resväskan som jag hade på sommarlovet när jag var i Norge är fortfarande kvar så man kan väl dra slutsatsen att jag inte har städat sen dess, usch. Nu är det i alla fall rent och fint!

I Fredags var jag ute hos Neos kompis med Mia, det blev väl sådär.. Hade inte ätit på hela dagen sen lunchen i skolan för jag skulle få pengar till mat men de gick ju till dricka så det blev att äta först 26 timmar senare. Så jag däckade någongång runt ett tiden men så vaknade jag igen vid nio och festen var i full gång, haha.. nästan. Den hade väl spårat ut lite men jag fortsatte dricka resten av ölen och drog sen hem. Kul o träffa morsan sen på syrrans gym när man fortfarande var lite full..

Random...

 

Neo kommer hem nu på Fredag!!!!!! :D


2011-09-16
16:59:44

Taggad och klar!

Sitter nu i Mias rum och väntar på att folket ska börja dra och köpa öl så att vi kommer med, samtidigt åker vi sen hem och festar till en snubbe. Yey! Allting löste sig med ett sms idag, skönt. Svårt att fara ut och festa ibland när man är mindreårig, man måste fixa pengar, någon som köper, någonstans att vara och förklara till föräldrarna varför man inte kommer hem. Oftast är det att man har pengar och dricka men ingenstans att festa eller någonstans att festa men inget att dricka.. Någon gång var jag och Mia super taggade och hade just varit och köpt öl men en kompis och sen när han släppte av oss så undrade vi vart fan vi skulle gå egentligen. Ingen festade just den dagen så vi smög ner till en källare och drack bara vi, men nog hade vi allt kul den kvällen ändå.

 

Cinderbloom: Mia, vill du hälsa något till bloggen?! :D:D:D

Mia: Nä.

 

Aa.. Så det blev ingen hälsning. Men nu ska jag börja fixa ännu mer grejer, hejssvejs! ;)


2011-09-16
15:50:57

Hemma hos Mia! ;D
Sitter just nu hemma hos Mia och taggar, har fått ihop 260 kronor, vilket inte räcker, så vi ska försöka samla ihop lite mer. Håll tummarna för oss! ;)

Vi ska kanske om ett tag, eller ja ett ganska långt tag, hem till en av Neos kompisar och hänga. Det är typ det ultimata fest-stället. Så vi ska väl börja klä på oss och sminka oss osv. Känner mig hyfsat taggad ändå, det var länge sen jag var ute sists känns det som.

Haha!


2011-09-16
12:39:38

Planering
Hej och hå! Sitter i skolan och gäspar för fullt, träffade Mia på lunchrasten och blev eventuellt lite sugen på att festa ikväll. Har inga pengar, men tänkte höra ifall mamma skulle kunna låna pengar till mig. Sen får man väl se vart man hamnar, har inte alls pratat med någon typ.. Bara Mia och två andra av våra gemensamma vänner.
Känner mig hyfsat trött också, ont i huvudet och så där men jag tror bara att jag behöver skita. Har inte kunnat skita ordentligt på hela veckan typ, är väl någon stress på gång.
Pratade med min mentor också idag, det är tydligen klart nu att jag får ledigt två veckor, jag måste bara prata med alla lärare jag har och titta hur jag ska göra uppgifterna när jag är borta och sådär. Det ordnar nog sig, måste prata med idrottsläraren också och få någon orienteringspapper eftersom jag inte har gjort orienteringen som jag borde ha gjort i början av förra året. Men ja, det löser sig!

Random..


2011-09-16
09:06:50

Tråkig lektion utan X!
USCH vilken dröm jag hade inatt! Drömde att jag bodde någonstans i stan och så var det någon kille som hotade mig med pistol och jag blev skitskraj och sprang hem, och sen kom det någon fet mafia gubbe som tydligen var min pojkvän och bara skrattade åt mig när jag berättade det, det var tydligen hans kompis som hade hotat mig så han tyckte det var okej. Sen helt plötsligt insåg jag att Neo var mitt ex och så började jag lipa jätte mycket, fyyfan vad läskigt.. :(

Allmänt tråkiga bilder...

Blä vilken äckelkänsla den där drömmen gav mig nu...


2011-09-16
08:36:11

Inget internet..
Vi fick inte alls något internet igår, modemet hade inte kommit, pappa sa att det kanse kommer idag istället då. Mamma vaknade på morgonen med världens krullfrilla och en morgonrock som gjorde så att hon såg ut som någon galen japan och ville att vi skulle laga någon god mat ikväll. Hoppas det blir något riktigt gott, jag är riktigt hungrig! Har ju börjat dietta lite grann nu, två mål per dag, mer behöver jag inte, för jag rör inte på mig alls. Det enda jag gör är att gå till bussen, gå runt i skolan och gå till bussen och gå hem. Egentligen skulle jag säkert klara mig med typ ett äpple per dag för jag gör inte av med mer energi.. Eller jo, det gör jag väl säkert.

 

Neo ska redan börja åka på Torsdag hitåt, så är han här någongång på Fredag! :) Ååh, vad jag längtar!


2011-09-15
14:55:46

Internet

Har för mig att pappa igår sa att vi kanske får modemet som han hade beställt idag. Vilket betyder att vårat hem äntligen får internet igen, då kan jag prata med Neo! :) Och titta på snusk! Man känner ju sig helt hopplös utan internet, man kan inte lyssna på musik, titta på serier, surfa, blogga, ladda ner nya spel osv.. Har t.o.m fått lära mig att somna utan att ha på Addict Rock på Itunes, helt sjukt! Jag kan somna till total tystnat, utan att ha TV:n på, tror att jag nu för tiden är så trött på kvällarna så jag somnar hur gött som helst. Har somnat flera kvällar nu medans jag har läst.. skitjobbigt, man kommer ju inte ens ihåg de sista sidorna man läste innan man somnade men ändå så känner man igen dom, så måste man läsa om dom..


2011-09-15
14:32:09

Loppu sluuut!
Nu har jag tydligen slutat skolan för idag, men bussen kommer hur som helst inte föränn om en timme typ så jag har inte bråttom hårifrån riktigt... Ska väl sitta här och fördriva tiden med att antingen blogga, glo i väggen eller spela nå spel. Vet inte riktigt, skulle vela fara hem redan nu, fan att skolan alltid ska ha så varierande tider på när man ska sluta och när man ska börja, fattar dom inte att vissa måste passa bussar och det gör ingen större skillnad ifall man får sluta en timme tidigare?

Varför finns det ingen magic school bus? Som kommer när man vill och behöver den.


2011-09-15
14:16:35

HÄRMAPA ÄR JAG!
Snodde några frågor från Paows blogg.. bara för att jag har tråkigt och ni vill läsa tråkigare frågor! :D

VEM

Vem är i rummet med dig? Mina två klasskompisare, Arne och Astrid.
Vem fick du senaste sms av? Pappa! :O
Vem tänker du på nu? Pappa, för att jag just skrev hans namn :D
Vem pratade du senast i telefon med? Försökte prata med pappa men han hade inte telefonen i örat..
Vems hus var du senast i? Hemma
Vem önskar du var med dig nu? Neo
Vem är din favoritsläkting? Hmm... Kanske min kusin, hon är en rockgudinna! :D

 

VAR

Var är din mobiltelefon? På min datorväska på bordet
Var handlar du mest? Ja.. typ H&M eller kappahl.
Var fick du tag på tröjan du har på dig? Kommer inte ihåg..
Var åkte du senast bil? Igår, hem från skolan.


VAD

Vad åt du senast? En macka i skolresturangen.
Vad drack du senast? Mjölk, till mackan.
Vad är det för färg på dina byxor? Ljusblå jeans.
Vad är den närmaste saken som är blå? Mina jeans? Förutom dem så antar jag en penna i min datorväska.
Vad har du på fötterna? Strumpor och skor.
Vad är din favorit färg? Röd tror jag.
Vilken film såg du senast? City of God, den var hyfsat bra.
Vad hör du just nu? Min lärares klackar i golvet.

 

HAR DU NÅGONSIN

Sovit i någon annans säng? Jo
Hånglat på en bio? Kanske inte grovhånglat, pussats sådär lite grann.. ;)
Hånglat i skogen? Ja
Tyckt att din kusin är het?
Sovit naken? Jo
Kört över hastighetengränsen? Faktiskt så jo xD
Målat om ditt rum? Nej
Dansat framför en spegel? Säkert någongång
Fått hicka? Jo
Dumpat någon? Jo
Stulit pengar från en kompis? Nja det tror jag inte, i så fall någon krona som har fallit i soffan eller något.
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? Ja
Varit i slagsmål? Med brorsan, annars så har jag aldrig varit i slagsmål tror jag.. Förutom när jag slog en kompis på käften i fyllan men hon slog inte tillbaka så det var väl inget slagsmål?
Smugit ur ditt hus? Ja
Haft känslor för någon som inte känt desamma? Nä, det tror jag inte, tror inte jag över huvud taget får känslor för någon så himla lätt, har snarare varit tvärtom.
Hånglat med en främling? Ja
Älskar eller saknar någon nu? Jadå! ;)


2011-09-15
13:57:49

Top Secret.. Shh..!!

Nu har vi just slutat lektionen, där våran lärare förvandlades till en elev och vi fick ta över. Det slutade med att vi började planera en film som handlar om venprovtagning, alltså att ta ut blod från folk med en spruta. Filmen kommer att handla om en liten rädd pojke som är halvtroll, halvprins och har grissvans som ska fara till sjukhuset och ta venprov, och han tror att läkaren är Dracula osv... Ids inte säga för mycket, filmen har ju inte kommit ut ännu.. ;)

Jag ska i alla fall spela Dr. Dracula, här får ni ett sneakpeak.. ;)

Såhär såg jag ut idag på inspelningen! :)

(fast vi har inte börjat spela in filmen än..)


2011-09-15
12:32:14

Debatt
Jag borde ha slutat röka för typ tio månader sedan, när jag började äta mina P-piller, och jag röker fortfarande. Det är dubbelrisk att jag får bröstcancer osv...

Men nu har tydligen våran lärare blivit elev och kräver uppmärksamhet, hejs!

2011-09-15
11:31:12

Skolbabbel
Sitter just nu och väntar på att vi ska börja finska lektionen, finska lektionerna är helt jättetråkiga, förstår typ hälften av vad vi går igenom och allt som vi går igenom känns helt totalt onödigt. Men det är ingen idé att hoppa av kursen heller, är väl lika bra att få några extra poäng av att sitta och ha tråkigt. Och vi får läxor efter varje finska lektion, exakt varje! Vi får aldrig läxor från något annat ämne.. Drar väl slutsatsen att jag aldrig skulle palla att gå skola i Finland.

Idag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på.. Kanske ska fortsätta spela Sims som jag har gjort hela veckan, är snart klar med mitt familjeträd! Har skrivit ner på ett papper alla simmar och allt, är säkert 70 stycken nu. Sen när jag skrivit klart det pappret så ska jag fortsätta på ett annat papper med barnen och göra familjer av dem! Yey! :D Sims is my life...

Kul att jag har laddat ner varenda sims 2 som finns.. Sparade ju några tusenlappar på det,

Shh..!!

(skojar bara..) ;)


2011-09-15
09:14:08

Skola, blablabla

Sitter i skolan och tråkar, har typ inget att göra, vi har en jättelång rast nu, flera timmar... Ska väl snart börja leka hänga gubbe som vi alltid brukar när vi inte har något vettigare att göra, fast det är mest bara jag som vill plåga alla med mina jättelånga ord. :D

Neo skrev någonting om att han kanske skulle komma redan nästa Fredag, fattar inte vad han håller på med. Han kan inte komma nu imorgon utan han måste ju komma nästa vecka för det är då jag har tagit ledigt och så vidare, helt knäpp är han. Kanske borde skicka ett mail och förklara i detalj allting, män verkar inte förstå sig på sånt här.


2011-09-14
14:03:16

Update
Har just varit på någon föreläsning om film, man fick skriva under ett papper om man var intresserad att följa med på filmfestival och kanske göra en egen film, men jag skrev inte under.
Jag har ju visserligen alltid drömt att få vara med och jobba med film och kanske skriva filmer själv och sådär, men det där kändes ändå inte så... klick. Det klickade inte... Först klickade det halvt men knappen fastande så den gick inte helt igenom. Skulle jag följa med dit så skulle jag ändå tappa tålamodet efter en dag och vela åka hem, jag och mina en dags proejkt, kommer ju aldrig kunna göra någonting över huvudtaget i hela mitt liv när jag bara orkar göra det en dag. Man kan ju undra hur fan det blir när jag skaffar barn någon gång i framtiden.. Orkar första dagen och adopterar bort ungen andra dagen? Ne.. kanske inte.

RANDOM! :D


2011-09-14
12:48:27

Hej hallå!
Nu gör jag bara en snabb uppdatering för jag har inte tid att uppdatera något nu för tiden. Det är bara i skolan jag har internet, hem får jag internet någon gång under veckan så då kommer det uppdateras mer!

Hejdå!

2011-09-13
09:09:59

Gåtan om mina hjärnceller

Det finns en gåta, och den handlar om Cinderblooms kära hjärnceller. Nu är det så, att för kanske lite mer än ett år sedan, så började några hjärnceller lämna Cinderblooms kropp, och hon kände sig tommare i huvudet, lite som lättare, huvudet svävade kanske en aning. Hennes minne bleknade sakta bort och hon fick lätt minnesluckor.

Gåtan är nu, varför hennes kära hjärnceller försvann så plötsligt. Och lösningen på gåtan, har jag just kommit på, efter alla dessa år..

 

Nej, men jag boffade bensin några gånger, det var kul, jag fick hallucinationer och såg en massa roligt, jag kom även på gåtan på hela världsexistensen men nu kommer jag inte riktigt ihåg vad det var... Jag blev jagad av djävulen och föll ner från livstråden och var tvungen att springa tillbaka för att inte gå förlorad ut i intet.

Men... jag kände mig dummare.. mycket dummare. Skulle jag inte ha gjort det skulle jag fortfarande vara smart.

 

R.I.P Braincells...


2011-09-13
09:00:24

Tröttis

Idag är jag skittrött! Skiiiiiiitttröööööötttt!! Skulle vela vara hemma och sova, jag tror att jag kommer få akutdiarré någon gång under dagen också.. Yey... Men aja, jag kanske hinner hem före det. Sen ska jag sova hela dagen, och dricka varm Oboy!

Konstigt dethär, när jag har dåligt självförtroende och vill gå ner i vikt så att jag mår bättre så njuter jag istället mer av att äta, jag kanske är en tröstätare?


2011-09-13
08:06:28

Hej, hej, hallå!

Hade världens konstigaste drömmar inatt... Det var någon man som hade kidnappat något barn och alla poliser jagade honom, sen var det en polis som tog fast honom och hade honom som sexslav hemma.

Före det drömde jag att jag gick hem från skolan och det var en massa stora monster som skulle döda alla människor, så jag gömde mig tillsammans med Neo någonstans nere i någon stor källare med en massa gångar, fast monstret tog sig på något sätt dit ner ändå men vi hann undan.

 

För övrigt är mitt liv skittråkigt just nu, har ingenting att göra hemma, orkar inte vara social och är allmänt less på allting. Blev inte ens nöjd med skorna jag köpte igår, blev så jävla irriterad på morsan så jag bara tog ett par. Paret kostade ju 600 spänn men orkar inte bry mig om det, morsans pengar. Och nog duger väl skorna.


2011-09-12
08:05:37

Jävla åska!

Åskan slog sönder vårat internet hemma i Lördags, så därav en riktigt usel uppdatering, inte mitt fel, åskans! Det kom en blixt helt plötsligt, en enda blixt, och sen blixtrade till hemma och internetet dog. Sen kom det inge mer blixtrar, jävla otur. Gud tycker väl att jag är för mycket på internet eller något..

 

Idag insåg jag just att Neo kommer hem nästa helg! :D Ska man göra en ny countdown..? Haha... Ne, orkar inte.. :)


2011-09-10
20:58:41

Bastat!

Nu har jag kommit från bastun och just gjort en inbakad fläta i mitt hår. Brukar alltid göra det efter att jag duschat, eller oftast. Dels för att det är snyggt, dels för att det är skönt att inte ha en massa halvblött hår i ansiktet och dels för att det blir snygga lockar dagen där på.

 

Fyfan vad det började regna här helt plötsligt! :S Har nog aldrig regnat såhär mycket under min livsstid, känns som att taket ska falla ner. Blir ju fan rädd.


2011-09-10
17:53:22

Uscha

Blä, vilken deppig känsla jag fick helt plötslig. Konstigt att det kan slå till sådär snabbt, nyss var jag på helt bra humör och surfade runt lite, nu bara suger allt och jag vill ligga i sängen hela dagen och gömma mig för världen ett tag. Nå, helgerna är ju till för att återhämta sig så vad passar bättre än att ligga och deppa ut allting? Nog för att jag inte har något att deppa över, förutom att Neo är borta.

Förut mådde jag skit, när jag var typ 13-14 år. Hade sömnproblem och gick hos en psykiatiker, men då hade jag inte heller något att vara ledsen över. Mitt liv har aldrig varit ett dåligt liv och jag har aldrig haft någon anledning att må dåligt, men ändå så mådde jag så jävla dåligt då. Usch, mår nästan illa när jag tänker tillbaka, haha.


2011-09-10
16:58:56

Skogsmullar är vi alla

Kom just hem, har varit i skogen och grillat med morsan och syrrans och hennes familj. Vi firade även mammas födelsedag lite grann. Snart ska vi basta och sen blir det att titta på finnkampen, där tydligen även min småkusin är med, coolt. Har ju en riktig kändisfamilj.. ;)


2011-09-09
20:56:49

Haha.. måste bara säga..

Jag har hämtat värsta naturserien, som handlar om en massa djur och växter och sådant, haha. Men to my defense så var den typ bland top tio serierna på imdb.com... Känner mig lite fjollig, men förhoppningsvis så lär jag mig något om apor eller något sådant!


2011-09-09
19:39:03

Pringles!

Visste ni att Pringles är typ hundra år gammalt och skapades av Alexander Liepa? Namnet är nyare, det kom först 1960 och det kommer från en gata i usa, Pringle Avenue, och själva tuben är gjord av Fredric J. Baur och han var så stolt över det så att en del av hans aska förvarades i ett Pringles rör.

 

Sitter just nu och äter lite Pringles, känns lite mer speciellt nu när man vet dess historiska bakgrund. Nästan så att det är en ära att få äta just dessa chips. Knaprar på den nya smaken rosemary & olive oil, jag tror den är ny, har i alla fall inte smakat den förut.

 

Good job Alexander Liepa!

Och såklart Fredric J. Baur, det skulle inte vara samma sak utan röret.


2011-09-09
17:15:10

Söta rara mamma!

Min snälla söta rara mamma kom just hem från jobbet, med sig hade hon chips! Så perfekt. Min mamma ser inte ut som Gollum ifall ni tror det.. Tyckte bilden passade eftersom jag är ett så stort fan av Sagan om ringen. Älskar filmerna... Boken började jag också läsa men den sög. Har dock läst Bilbo, boken som Bilbo skriver i filmen, den var bra. Åååååh jag vill se på sagan om ringen!


2011-09-09
17:11:08

Jag ska...!

Jag ska skapa teleporten! Så att jag alltid kan teleportera mig dit var Neo är och sova och sådär, och sen kan jag bara teleportera mig till skolan på morgonen. Hur underbart skulle inte det vara..? :) Fast man skulle ju antagligen få en massa hjärnskador och så skulle det kosta typ 100 miljoner... Aja, keep dreaming.


2011-09-09
16:55:09

J*vla gitarr!

Min gitarr kan gå och slänga sig i väggen. Kan inte spela gitarr över huvud taget, blä på gittaren! BLÄÄÄÄ! Kanske ska söndra den lite och platta till den och sätta fast den på väggen med lite blodstänk runt omkring.. skulle få mig att må bätre tror jag! :D


2011-09-09
12:04:57

Provet klart!
Nu har jag gjort klart provet som jag har stressat över, blev lite besviken för det var inte så mycket man behövde skriva. Så jag har tokpluggat lite i onödan, BLÄ! Jag trodde att jag kunde skriva hur mycket som helst, men näää... När jag kunde ha skrivit en hel sida så fick man bara skriva en halv rad! EN HALV!


Jag är besviken på skolan...

2011-09-09
09:06:00

Idag är jag trött!
Jag är faktiskt skittrött... Somnade någon gång efter tolv, sov hemma hos Monica efter att jag varit barnvakt. Nu håller alla på att plugga till provet, jag känner bara att jag vill SPRÄNGAS!

WRAAAAH!

 

Idag fyller faktiskt min kära systerson två år! Grattis kära du!!!


2011-09-08
21:33:07

Halloj!
Sitter just nu hemma hos en bekant och är barnvakt. Sådär skitkul, har ännu prov imorgon och jag kommer säkert inte sova föränn klockan tolv eller något... Sen kommer jag vakna före fem när Monica drar till bussen för jag ska sova hos henne och så kan jag inte somna om och är skittrött och kommer inte ihåg någonting av vad jag har pluggat.
Men äh! Nog går det säkert bra ändå.

2011-09-08
19:29:01

Tårta!

Sitter med morsan och äter tårta, hon fyllde ju år igår så vi firar väl lite idag också. Nog för att vi inte firade nästan alls igår.

 

Snart ska jag dra och vara barnvakt! Var inte så taggad, eller jag brukar aldrig vara taggad på att sitta barnvakt, men när hon föreslog några cigarettaskar så är det ju svårt att säga nej. Passande just nu när jag inte har några pengar och ciggen är nästan slut. Var ju i alla fall smart att säga nej först, så att de ringer en gång till och erbjuder mer. ;)


2011-09-08
16:54:09

Kööörv


Nu ska jag äta korv med potatis till middag! Mumsiäfilibabbia!

2011-09-08
14:58:20

Mackor

Sitter just nu och käkar mackor med kalkon och ost, värmda i micron! Mums! Skulle vela ha oboy också men mjölken verkar visst vara slut. ;(


2011-09-08
14:25:05

Två stora högar!

Här har ni två stora suddiga högar som finns i mitt rum, eller ja, nu är det bara halva högen kvar. Pressade in den största i tvättmaskinen och det fick just och just plats. Har knappt kläder kvar att ha på mig så det kanske var dags att tvätta...

Nu ska jag spela sims!


2011-09-08
11:07:19

Ätit lunch!

Det bjöds på grönsakssoppa, bröd och sallad!

 

Påfyllning av sallad!

 

Påfyllning av bröd!

 

Så nu vet ni exakt vad jag har ätit till lunch! Gott var det. :)


2011-09-08
10:19:31

Vi har fått nya skolböcker!

Såhär ser den ut!

Kanske var lite ointressant men jag har inte något så mycket mer intressantare att blogga om just nu. Vi sitter och väntar på att matsalen ska öppna så att vi kan gå och äta jättemycket mat! Ja, jag ska ta en bild på maten också, bara för eran skull!

Vänta bara tills jag kommer hem...


2011-09-08
09:10:02

Bättre bild på gårdagens och dagens outfit

Kändes som att jag var på väg till en fest kvart i åtta på morgonen när jag satt på bussen...


2011-09-08
08:06:12

God morgon!
Står just nu i skolan och väntar på att lektionen ska börja.. Känns som att jag är lite överklädd så jag skäms en aning men jag hade så himla tråkigt på morgonen så då brukar det oftast bli för mycket.. Men vad gör det, alla mina "normala" kläder är typ smutsiga så jag måste ha klänning och skit.
Idag ska jag prata med min mentor om att jag ska åka bort två veckor, hur vi ska göra med skolarbetet under tiden och så vidare. Hoppas att det går bra.

Den där skulle jag vela ha! :D


2011-09-07
21:01:05

..?
Plugga eller glo på någon random film så börjar på tv? Plugga hinner man ju i och för sig göra imorgon... :D

2011-09-07
20:57:17

Måste man?

Ja, det måste man. Pluggar jag inte nu så kommer jag inte klara provet, klarar jag inte provet så måste jag göra omprov och då blir jag efter med andra saker som jag också ska hinna göra samtidigt. Ligger jag efter blir det kämpigare, blir det kämpigare så blir det svårare. Till slut blir det så svårt så att jag börjar skolka, fortsätter jag skolka så måste jag gå om ett år, måste jag gå om ett år så blir det ännu jobbigare, fortsätter skolka, hoppar av skolan. När jag väl hoppat av skolan så måste jag börja söka jobb efter flera års supande, knarkade och annat i brist på något att göra. Jag får inget jobb för jag har ingen utbildning, Neo gör slut för att jag knarkar, jag börjar jobba på gatan, någon idiot tar in mig i en bil en sen lördagskväll ute på gatan och jag blir misshandlad och våldtagen till döds.

 

Så ja, jag måste plugga.


2011-09-07
20:47:02

Matbilder
Ni vet riktiga storbloggare, som tar bilder på allt de äter och lägger upp det på bloggen, typ "titta vad jag åt till frukost!". Tycker själv att det är helt jättetråkigt.. Om jag skulle lägga upp bilder på allt jag äter varje dag så skulle jag behöva uppdatera bloggen typ tio gånger mer än vad jag redan gör.. Kanske borde testa det imorgon?

Challenge accepted! Imorgon ska jag ta bild på allt jag äter! Hahaaaa!


2011-09-07
19:16:25

Hemmakväll!
Hemmakväll är det väl alltid nästan i alla fall, men jag kom inte på någon bättre rubrik..
Jag orkar inte plugga till provet vi har på Fredag, försökte, läste halva första sidan och blev less, jag pallar inte! Blä! Men man måste väl... uscha. Skolan kan slänga sig i väggen just nu, i alla fall för ett tag. Idag har jag ätit en massa bullar!! Typ.. fyra stycken, bara..?! Nej, sex stycken tror jag. Mumsiä!

TOFFIFEE!!! Var på reklam, det är typ mitt favorit godis. Men jag äter typ bara det på julafton..


2011-09-07
13:59:41

Dagens outfit!

Blev ju en skitbra bild..

 

Idag har det varit en helt vanlig skoldag, känner mig tröttare än vanligt, har gjort det nu några dagar, weiird... Har gått och hämtat en lovansökan eller vad det nu heter, ledighetsansökan kanske. Tänkte att jag skulle ta två veckor ledigt från skolan och åka med Neo till norge efter att han varit här, och sen vara i norge två veckor + höstlovet. Kan ju fortfarande göra uppgifter och sådant så länge lärarna som jag har skickar vad jag ska göra via nätet. Så det borde ju funka hur bra som helst, tror att morsan också tyckte det var helt okej, verkade så. Då får jag vara med Neo i hela fyra veckor utan avbrott, skönt!


2011-09-06
19:09:46

Kortet klart!

Blev helt nöjd! :)


2011-09-06
17:14:13

Twitter
Jag verkar bli bajsnödig av att röka.

2011-09-06
17:13:36

Kortmakeri!
Imorgon fyller min älskade mamma år! Tänkte att jag kanske skulle försöka göra något slags kort med någon bild på henne och någon fin text. Dels för att jag har lite dåligt samvete för att jag snodde pengar av henne imorse, dels för att jag har tråkigt och dels för att hon är en riktigt bra mamma, som just nu t.o.m bakar bullar!

Förlåt mamma för alla mina jobbiga perioder i mitt unga liv.


2011-09-06
12:37:24

BUU!!

Hej och hå! Här sitter jag och leker bajs, håhåhå!!


2011-09-06
10:24:32

Dags för vinterskor?

Tror ni jag klarar mig hela vintern med dessa skor? Som dessutom är sönder, det är hål i botten på båda två. Kanske borde övertala mamma att köpa nya skor till mig, om hon nu inte upptäcker att jag tagit pengar av henne imorse.. Plus på det hela så fyller hon år i mig. Ajja bajja Cinderbloom!


2011-09-06
09:12:35

Hej du konstiga dag!

Idag tror jag att det är en väldigt konstig dag... Jag känner mig allmänt borta i huvudet och helt... borta. Kanske beror på att jag inte ätit något idag, men jag brukar aldrig äta före 11-tiden ändå.

Gissa vad jag ska göra på höstlovet? ;);););)

-Åka till norge! :D Men usch, det är nästan så att jag inte ens vill åka till Norge, för då måste jag åka till oslo, och arlanda och allt såndär när jag åker tillbaka.. Men ja, skitsamma, det är väl värt det.


2011-09-06
08:09:26

TRÖTT!!!
Inatt så drömde jag någonting som jag inte kommer ihåg, men det var intressant tror jag.. JO! Jag skulle bli uppäten av en haj, eller en kompis skulle bli det, men jag lyckades dra ut henne från hajjens mun helskinnad och så visade jag upp henne jättestolt för min idrottslärare och så la han henne i såndär viloläge grejs...

Ja, nå det var väl inte så intressant..

 

Idag ska jag snacka med Neo hela dagen efter att jag kommit hem från skolan! Hoppas bara att det inte blir en masssa tjorv idag, speaking of tjorv så ska jag idag grilla korv!


2011-09-05
22:31:53

Deppkväll
Vilken deppkväll. Har legat och väntat typ hela kvällen på att jag och Neo ska kunna snacka och sådär, men nu blev allt så jävla bökigt så det blev inget snack ikväll. Hatar distansförhållanden.... Trodde att allting skulle bli lättare nu när man väl blivit van vid att Neo inte är här hela tiden men det har nog bara blivit värre. Känslorna har blivit seriösare och allt sånt där. Vill bara lägga mig ner på golvet och skrika.


2011-09-05
21:09:43

Gissa vaaaad?!

Denna film är faktiskt jävligt bra!

 

 

Detta är mitt femhundrade inlägg!

Grattis!!! Yeeaaah! Partyyy!


2011-09-05
21:05:21

Mitt ritande!
Här får ni en bildbomb med några teckningar som jag ritat för länge sen under min emo period som det kanske märks.. Om ni undrar vad det blåa i bilderna är så är det bara något skit som jag döljer mitt namn med.

 

Nu jäklar har ni bilder för ett år!


2011-09-05
20:44:16

Mitt skrivande
Kan ju ge exempel på något jag skrivit någon gång om nu någon är intresserad! ;D
Denna skrev jag någon gång i åttan eller nian och fick MVG för den.

När mörkret faller
Jag tittar ut genom fönstret, men ser inte mer än gatulyktor. Mörkret har fallig, och plötsligt känner jag mig så ensam, så liten och så rädd.Världen blir så annorlunda när det är mörkt, folk som man aldrig ser på dagen dansar på gatorna om natten.
Jag bestämde mig för att gå ut på en promenad, så jag tog min jacka och fick ut. Det var fullmåne, stjärnorna lyste och jag hörde en hund yla någonstans i fjärran. Annars var det tyst, och jag hörde bara mina fotsteg i gruset.
Mina andetag bildade en spöklik dimma som formades till olika saker. Ena sekunden var dimman en vampyr, och andra sekunden var det en kniv. Jag var rädd, rädd för det mörka mellan träden i skogarna omkring mig. Rädd för att någon förföljer mig. Men jag fortsätter att gå, jag går så mycket så mina ben nästan börjar brinna. Jag kom ut ur skogsvägen och kom till en asfalterad väg som leder in till stan.
En vil körde förbi mig och blände mina ögon, och återigen blev jag blind i mörkret. Jag såg vägens linjer och började gå. Här fanns inte längre någon skog att vara rädd för, bara stora gröna ängar. Fast på natten var inte ängarna gröna mer, utan mer som gråa livlösa platta ängar. Hur nu en äng, som är så full med färger, liv och gläde kan bli så livlös förblir nog alltid ett av nattens mörka mysterium.
Rädslan kröp upp genom ryggraden och satte sig på min axel igen. Rädslan för en mördare, en björn eller en våldtäcksman.
- Hej på dig du lilla söta barn... Viskade Rädslan i örat på mig, på ett sådant sätt som fick varenda hårstrå på min kropp att resa sig, likt döda som reser sig ur sina gravar.
- Försvinn, sa jag och smällde till den lilla demonliknande varelsen så att den flög iväg, och slutligen försvann.
Vid det här laget har jag kommit fram till stan, som var full av liv. Kärlekspar höll varandra i handen, och skrattade. Men kort därefter skrek de till varandra och slängde vinflaskor. Jag tittade åt andra håller och såg en gammal man ligga på en parkbänk med en flaska i sin hand. Stackarn fyllde hela gatan med en stank av alkohol och urin.
Efter ett litet tag kom jag fram till ett par lägenheter. Balkongerna var fulla med ungdomar som rökte och drack öl. En tjej spydda utanför dörren och en annan stod på balkongräcket och tänkte hoppa ner, men en kille lyfte ner henne och höll om henne. Jag suckade och tittade på Rädslan som vågat ta sig tillbaka, men gömde sig bakom mina ben.
Vägen hem gick snabbt, Rädslan höll sig borta och dimman och dess olika skepnader höll mig söllskap.
Jag kom in till värmen i huset, och en trött mamma mötte mig i hallen.
- Var har du varit?! Skrek hon desperat.
- Ute, svarade jag och gick upp till mitt rum med Rädslan hack i häl.
Jag kröp ner i min söng och somnade med Rädslan bredvid mig, som nu mera är min skyddsängel.


2011-09-05
20:26:11

Hej du bloggen!
Skrev just lite i min dagbok, liknande ganska mycket inläggen som jag brukar lägga ut här på bloggen, bara att jag babblar ännu mer om migsjälv, hur är det möjligt kan man ju undra sig...
Ligger just nu i sängen med mössa och yllestrumpor, försöker hålla fast i värmen som är kvar efter att jag varit och tagit en varm dusch. Eftersom håret fortfarande är blött så kommer jag alltså frysa arslet av mig snart. Mens har jag också fortfarande, trodde att den var slut men efter att jag gått hela vägen hem från skolan idag så kom det både blod och bajs, jackpot! Kanske skulle min mage fungera mycket bättre om jag rörde på mig mer.. Hela jag skulle fungera bättre. Men hela jag är också vädligt lat.. Det är jag, energisk men lat.

Insåg också för inte allt så länge sen att jag verkligen inte kan sjunga! Ibland kan det gå bra och det låter helt okej, men det är allt jag kommer upp till: "helt okej". Så.. kan ju glömma mina drömmar om att någon kanske t.o.m gråter en skvätt till mina ljuvliga toner. Får hitta något annat som jag är bra på, tycker ju om att skriva, men jag är för lat för att börja skriva något ordentligt och nu för tiden har jag ingen insperation. Och sen tycker jag också om att rita och har hur mycket teckningar som helst här hemma, men jag har inte ritat en endaste teckning på ett år, och före den enda teckningen så var det också ett år sen jag ritade något. Så.. det har typ dött ut. Kan säkert inte rita alls mer. Jag skulle vela lära mig att måla, men.. guess what, tror jag är föt lat för det också.

 

Nä.. jag får nöja mig med mina en dags scrapbook projekt. Scrapbooken som jag tidigare sov med har jag sparkat ner på golvet och ligger just nu under en hög med dammråttor.


2011-09-05
15:56:47

Ojojoj!
Jag har GÅTT hem från skolan idag. Vi slutade klockan två och det går inte någon buss föränn tjugo över tre så jag började gå, och det tog mig en och en halv timme. Men, skönt var det och man hann bli lite svettig också. Stolt kan jag vara, och äta lite godis. Sen ska jag skita i att städa rummet också för jag har redan gjort något vettigt idag, haha! Så det så.

På vägen såg jag typ femtio mosade grodor, några döda fåglar, en massa skräp, spindlar, en ekorre och en råtta! Och sen fick jag typ 5 lastbilar att tuta, yeaah! ;D


2011-09-05
12:54:27

Moahahahaha!!
Sitter i skolan, försöker att inte lukta sprit. Var och shottade lite under rasten, behövdes något uppfriskande idag! Aja, jag tror att vi börjar lektionen snart, hörs mer senare!

Looove to be young!


2011-09-05
08:05:52

Schoool
Uscha, vilken dag. Är svintrött och ser inte allt för fräsch ut, eller jag känner mig i alla fall inte så hyfsat fräsch. Skoldagen är lång och jag borde städa mitt rum när jag kommer hem, finns dammtussar överallt.

Får väl se hur man orkar, jag chansar på att jag inte orkar..


2011-09-04
20:49:39

Söndagsgodis!
Ligger hemma i sängen och mumsar lite på godis, tänkte att jag skulle se på idol nu men jag har redan missat hela programmet och det verkade inte roligt ändå.. Var ju bara något jävla emotional buhu snack där på G, någon idiot som sitter och skriver vad de ska säga så att folk tänker "oj, vad smarta dom där är, det dom säger är ju så sant!" och ganske gråter en skvätt för att någon såklart gått igenom något... Okej, nu kanske jag överdriver lite.

Bakisen har inte släppt sig än, men den har varit väldigt "mild". Brukar inte ha en så farlig bakis ändå, det har bara hänt två gånger att jag mått riktigt dåligt och t.o.m spytt.

Aja, nu ska jag väl fortsätta mumsa på godiset tills jag mår illa och ångrar att jag någonsin ens började äta godis. Borde egentligen ha duschat också idag men jag orkar inte, så mycket kan man väl ändå inte stinka efter en dags festande. Tar bara på mig någon mössa eller något imorgon... Skulle behöva en bad-hair-day-mössa.


2011-09-04
13:51:01

Blää
Usch, idag är en sådan dag som man skulle kunna skippa helt och hållet.
Vi har just varit och ätit pizza.. Det första jag sa till kassören var att jag hade många enkronor.. Igår var ändå en jävligt rolig och händelserik kväll, natt och morgon. Tror jag somnade någongång före sex-tiden. Har pissat ute, och bytt tampong också ute.. jätte fräscht. Tror inte att jag ens har någon mens mer. Sen har jag snackat sex hur mycket som helst med en kille från skolan, och dansat i taxin, skulle tydligen gifta mig med taxichauffören. Ätit kräftor som ett utsvultet djur, sjungit arm i arm med Mia längst gatorna. En kul kväll, just vad jag behövde.

Totally worth it!


2011-09-04
05:02:01

Update!
Tja bloggen! Nu har ag fått min tionde fylle-hicka denna kväll.. Tur är ju att jag är hemma hos Mia i alla fall, så jag kan gå och däcka när jag vill. Men först vill jag i allafall äta! Billys pizza! yeaaah! Jag äter jävlvigt mycket när jag är full, och bakis också... Förstår inte hur folk inte kan äta när det är  bakis, jag äter vad fan som helst!


2011-09-04
03:27:53

chachaaa!
Chachaaa bloggen! om ni nu vet, så har jag en sju-hickas-policy mer kväll, alltså när jag har fått min sjunde hicka så är det dag att gå hem, just nu har jag fått åtta hickor och vi ska efterfesta! Feelingen är i alla fall king! Men jag är skitpissnödig! Hejssvejte!

2011-09-03
20:25:11

i dont give a *
paaartyyyy!! mia hära! :P nu är det fest! cinderbloom säger att jag är en fjortis när jag bloggar och det kanske är bra, amiofsweden är ju min idol (a) fyfan idiot nej nej nej nej.. men snart ska vi ut, ha kul och dricka oss mer fulla, det har varit skit kul idag, vi har ätit kräftor som skulle vara goa men smaka bläa :P och sen sjöng vi singstar och jag blev hees och tappa rösten typ :) men nu dricker vi mer och ska dricka mer, drick ni också, kul faktiskt riktigt kul ;D nu ska jag ge er en ramsa, " vi vi vi dricker, tills vi vi vi spricker, sen ska vi sjunga tills vi ska gunga, sen slå vi läger och dricker jäger " :) MOHHAHAA HEJDÅ!!


2011-09-03
20:19:16

Yeiy!
Sitter fortfarande hemma hos Mia, vi börjar bli rätt på lyran båda två och ska nog snart dra ut till en bekant i närheten och träffa lite folk där, får se var kvällen slutar sen. Har jut pratat lite deep-talk, bra att vi kom över den delen av fyllekvällen nu medans vi är ensamma.
Hur kommer det sig föresten att man alltid går igenom vissa stadier när man dricker? Först är man jävligt taggad och har kul, sen blir man lite nere och börjar prata jätte mycket deeptalk, kanske gråter lite grand och så, sen blir man jävligt taggad igen och festar järnet några timmar, tills man blir sne och skriker på alla och börjar gråta igen och däckar någonstans i något hörn. Nåniin, nu kom klunk spillandet också. Det är något jag alltid gör när jag dricker, när jag tar en klunk av ölen så spiller jag hälften av klunken på tröjan.. Men så är det! Fick första fyllehickan också nyss, men det är lugnt. Räknade ut en gång att jag får sju fyllehickor på en kväll, de första gör ingenting men när det börjar bli fem så är det en countdown på att man bör gå och sova.

Får se i vilken takt fyllehickorna går ikväll! ;)


2011-09-03
13:25:36

Hos Mia!
Kom just hem till Mia, vi var och handlade lite käk och sådant för dagen. Svettigt blev det att bära alla påsar upp till högsta våningen... xD
Så idag ska vi äta kräftor! Yey! Sen ska vi dricka en massa gott och bara ta det lugnt, skönt! ;)

Bjuder på en bild av Sune! Mias katt.


2011-09-03
11:23:24

Taggar vidare
Efter en dusch och lite musik så känns det bättre nu, magen gör inte längre ont, var nog att jag behövde bajsa som var problemet. Haha, jag och mina bajsproblem... Bloggen borde ju heta typ Cinderblooms bajsproblem.. Kanske borde skapa en sån kategori? För de som är intresserade om det då, haha.

Idag ska jag i alla fall hem till Mia! Hennes pappa är bortrest över helgen så vi tänkte ha lite tjejkväll, äta kräftor, dricka cider och sådär. Senare ska vi dra någonstans på någon fest, lär väl bli att festa ända till 8 på morgonen, sån är hon. Hoppas bara att jag själv orkar med då, det måste jag väl göra.


2011-09-03
10:46:36

Skitmorgon
Denna morgonen har nog varit en av de värsta i mitt liv. Vaknade av en himla mensvärk, och det gjorde ont hela vägen från öppningen in till magen, och plus på det hela kände jag mig skitnödig, vilket också gjorde ont och jag kunde inte ens bajsa för jag kunde inte klämma ut något, för att det gjorde för ont. Känner mig fortfarande spyfärdig och yr. Tröck in nån jävla salva i arslet i alla fall så jag fick ut något. Yey.

Såg att katten också hade spytt på golvet, jag låtsas att jag inte har sett det tills pappa kommer hem..


2011-09-02
22:24:36

Spindlar
Hitade en till spindel som kröp runt på taket, alltså jag hatar det här rummet. Jag tror att jag fick dödat båda två, en ligger i alla fall mosad mellan taket och vägen... Om den nu är död eller inte vet jag inte... USCH!

2011-09-02
22:18:54

Random kvällsinlägg
Känner mig allmänt tom och rastlös, och jag tror att jag just fick syn på en spindel i taket... Kommer ju sova lugnt inatt. Orkar inte döda den heller, har redan dödat en spindel idag.

Tror att jag typ är klar med låten som jag skrivit om Neo. Den blev ju inget vidare, väldigt kort och enfaldig, om man nu säger så.

Orkar inte ha mens.. Ska väl försöka börja sova nu, natti, natti!


2011-09-02
21:22:47

Mens
Nu har jag fått min mens. Känns lite ovant, tycker lite synd om mig. Såg just en film som hette Candy, tror att jag har sett den förut, hur som helst så var den bra. En bra film att gråta ut ordentligt till i alla fall, haha. Men ibland behöver man tömma sig, på allt man går runt och bär på, även fast det kanske inte alltid är så mycket.
Usch, jag har bara en massa geléhallon i min godisskål...

En gång köpte jag ett kilo geléhallon..

Min mage gjorde ganska ont den kvällen.


2011-09-02
18:54:21

Bajs snack
Jag tror att jag har spräckt rövhålet, helt allvarligt.. Jag har ju hemorojder tror jag, och för någon dag sen så... var det så stort och hårt så jag spräckte allt, tror jag, och därför har det gjort ont nu i flera dagar när jag gått på toa. Känns som att det är rakblad som kommer ut. Blä!

Har ju i och för sig en salva som ska hjälpa mot detta, men det är ju inte så kul att trycka upp den heller så jag avstår helst. Men om det inte går över så måste jag ju börja använda den, jävla bajsproblem.


2011-09-02
17:37:58

Hemma!
Sitter hemma och bara tar det lugnt, Jorma åkte just hem och sådär. Neo spelar tydligen. Ja... händer väl inte så mycket annat. Spelade Löning med Jorma ett bra tagg, och jag vann för en gångs skull, brukar aldrig vinna i det. :)

Wiie, mitt favoritspel typ.


2011-09-02
11:13:38

Hemma hos Mia och väntar på Jorma!
Sitter hemma hos Mia och väntar på Jorma, det kanske ni visste redan? *host, rubriken, host*. Jag och Jorma tänkte dra runt skolan en sväng, tänkte försöka passa på att dra hem till en annan bekant och hämta min tröja som hon har lånat av mig. Idag borde jag få min efterlängtade mens, jag känner mig faktiskt lite nervös inför det. Har inte ännu fått den, men den kommer väl när den kommer. Är inte ens orolig att jag skulle vara gravid även fast jag missade ett piller för ett tag sen, men det var typ två dagar efter att jag haft samlag så det är ju ingen fara. Speaking of samlag, så kommer Neo hem om tre veckor!

yey!


2011-09-02
09:06:15

Mardrömmar

Drömde att jag var ute på något fält/ruiner och tog bilder på himlen för det var så mycket starka stjärnor. Helt plötsligt i kameran såg jag en brinnande komet (eldklot?) som närmade sig i en väldig fart och slog ner just några meter ifrån mig, och jag studsade upp en meter i luften och slog mig lite grann. När jag väl tittade upp såg jag ett tiotal kometer komma emot stället jag var på, så jag sprang därifrån och mer och mer kometer började slå ner bakom mig, någon gång medan jag sprang hann jag titta på klockan, där det stod att det var den 12 December 2012 eller något, i alla fall den dagen jorden "ska" gå under. Jag kom hem till lägenheten i stan och såg mamma ta självmord genom att dricka bensin utanför fönstret. Jag blev arg på henne för att hon lämnade mig ensam att dö med kometerna, ifall de nu heter så. Jag kunde på något sätt höra morsans röst i huvuvdet som sa "Har du aldrig druckit bensin förut?" eller något i den stilen, jag tror hon förklarade för mig hur jag skulle göra, så jag började göra samma sak som hon. Medan jag höll på så såg jag Neo sitta några meter bort från mig, men ändå så var han som inte där. Han pratade om mig som att jag hade dött, med sina närmaste vänner, och grät, det var första gången jag någonsin sett Neo gråta. Han pratade en massa fint om mig. Jag kunde känna att jag dog, jag försökte hosta och få luft men det gick inte och det kändes som att jag svimmade och allt blev svart, men jag ville inte dö mer, jag ville tillbaka till Neo, så på något konstigt sätt vaknade jag upp och Neo var där bredvid mig. Vi började springa iväg och akta oss för alla kometer som slog ner.

Jag tror att vi klarade oss till slut, men jag drömde en massa annat också att jag skulle dö och en massa skit.

 

Nu har jag drömt mardrömmar typ fem dagar i raken, normalt?


2011-09-01
21:24:40

Låtmakande

Håller på och skriver en låt om Neo, den är ju inget vidare sådär men det är ju kul att sitta och komma på egna låtar. Har fått in det mesta av texten och så, men det tog stopp.

Orkade inte scrapbooka något heller idag, låter boken vila ett tag före jag börjar misshandla den igen. Däremot kanske jag ska ta och inviga min dagbok snart, har inte hittat någon bra penna att skriva med. Vill ha en riktigt fin bläckpenna som jag endast använder när jag skriver dagbok.

Typ en sånhär av äkta guld. ;) Någon som blev sugen att köpa en sån till mig, bara för att? :D


2011-09-01
18:31:26

Jag kom på gåtan!

Jag kom just på gåtan eller mysteriet om varför det samlas så mycket spott i munen när man röker! Det är för att det är gift som man drar in och kroppen vill få ut det, därmed spottar man eftersom det kommer in genom munnen. Det är det första försvaret. Och sen i halsen finns det hår som gör att man börjar hosta när man andas in röken och till slut blir lungorna så förgiftade att man inte kan andas för att kroppen förstår att så länge man andas så kommer man andas in röken så då gör kroppen en "selfdestruction" och slutar andas!

 

Jag är typ Albert Einstein nummer två.

 

Nu ska jag gå och äta godis! Så det så.


2011-09-01
16:29:23

Jaha..
Katten sparade visst råttan till efterätt och sitter nu ute och knaprar på den.. usch.

2011-09-01
16:24:06

Titta vad katten släpade in!

En skitstor råtta! Nästan lika stor som min hand, helt galet!En nöjd katt!

Fast hon åt inte upp råttan.. :S Hon kom in och la sit på köksgolvet ett tag och började sedan äta kattmat, knäpp katt. Fast hon har tydligen gjort så fler gånger, tagit hem fler råttor än vad hon orkar äta.

Min Baby <3

Just nu håller jag på och bakar kladdmuffins! Eller ja jag tog dem just från ugnen. Det måste ni väl också få se!

Tyckte inte de såg speciellt klara ut, men det är ju kladdmuffins!

 

So long!


2011-09-01
13:47:02

Taggar

Försöker komma på något roligt spel som man kan spela med kompisarna under helgen, är så less på spelet "jag har aldrig" och det är inte heller så kul att spela med vännerna eftersom man vet vad dom har gjort eller inte har gjort, på ett ungefär. Tänkte i alla fall att jag skulle köpa kräftor och godis, cider är jag sugen på men det vinglar lite mellan vin eller öl sedan.. Ett roligt festspel borde jag ju hitta någonstans ifrån. Kan dock inte köpa ett festspel för jag orkar inte lägga ner pengar på det så det blir ju lite svårare då. Men om någon har tips så kommentera gärna, fortsätter sökandet ett tag till. :D


2011-09-01
12:29:09

Bajströjan!

Här sitter jag och bajströjan och väntar på att lektionen ska börja! Vi har just slutat finskan där vi fick se en film som faktiskt verkade ganska bra, var helt inne i den och skrek idiot rakt ut, efteråt kom jag på att jag inte var ensam i klassrummet.. Men äh, jag tror inte att någon annan la märke till det.

 

Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, ska i alla fall åka hem efter skolan, kanske fortsätta lite med scrapbooken. Min dagbok tänkte jag i alla fall inviga ikväll, får väl bli ännu en dagbok som nästan enbart handlar om hur gullig Neo är som min förra dagbok som jag började skriva i när vi just hade blivit tillsammans ungefär. Den har han fått nu med sig till Norge som ett litet tidsfördriv, vet inte om han läser något från den dock. Kanske inte är så kul att läsa om sigsjälv, eller?

Denna dagbok tänkte jag i alla fall försöka göra lite mer personlig än mina andra, dem har alla fått läsa typ hur dom vill. Alltid när jag drog hem kompisar när jag var yngre brukade jag läsa högt från min dagbok för dem, haha. Kan man ju tolka som att jag är öppen eller väldigt självcentrerad.

Har nog alltid skrivit dagbok tror jag, kommer nog göra det ett tag framöver också.


2011-09-01
09:34:40

Sneakypeaky på Scrappy!

Där får ni ett litet sneak peak :D


2011-09-01
08:09:21

God morgon!
Sitter i korridoren och väntar på att lektionern ska börja, Idag har jag på mig bajsfläcken till tröjja, mina ugglor och det nya armbandet, ifall någon är intresserad.

Idag tänkte Jorma komma till skolan och hälsa på men hon kommer visst imorgon istället, hennes gubbe var ledig då så han kunde passa hunden de har och sådant.

Jag sov med scrapbooken igår...

Datorn är skitseg så jag orkar inte lägga upp någon bild, hejdå!