Cinderbloom

2013-05-25
00:35:02

Nämen hej!
Jadu bloggen. Det har varit rätt så tyst här ett tag. Kommer inte riktigt ihåg att jag har en blogg. Känns lite halvt onödigt. Men ändå skönt att skriva av sig ibland, eller som nu, ha något slagt tidsfördriv.
 
Är hemma fast här är ingen annan hemma, förutom mamma och katterna som alla ligger och sover. Var igår och grillade i byn med Sebbe som bott granne med mig hela livet. Det var riktigt roligt faktiskt, länge sedan vi gjorde någonting tillsammans. Vi grillade på stranden där det låg en halvrutten död älg i vattnet, trevligt...
 
Hade tänkt lägga upp en bild på Baby men det funkade inte att skicka över den från mobilen av någon konstig anledning och jag orkar inte börja bängla med att ta bild med maccen, så det får ni leva utan.
 
Månne vad jag ska hitta på resten av natten då.
 
Har gått runt med sånhär på huvudet nu två dagar här hemma för att inte mamma ska se att jag rakat av halva håret på skallen. Okej, inte direkt halva men en del. Bestämde mig nämligen i fyllan att jag skulle ha sidecut och det har jag ingen lust att förklara för mamma... Nå, det växer nog ut snart. :) Plus att den värmer huvudet :D

2013-05-12
20:57:26

Körkort, väggen, klänningar, snö & sol!
Jadu bloggen, lever du fortfarande? :D Har inte orkat göra ett skit på den senaste tiden, vill helst bara ligga i sängen och titta på serier. Har försökt att börja plugga lite inför körkortsproven men njaa... Tycker det är mer lockande att sitta och glo på väggen.
 
Har varit och handlat studentkläder med mamma i fredags. Visste inte riktigt vad man ville ha så det fick bli tre klänningar att välja mellan. Nu behöver jag bara köpa skor. Inte ens ens månad kvar, shit vad tiden går snabbt.
 
Här har snön äntligen nästan smält bort. Det finns kvar lite här och var och jag misstänker att det ännu finns en meter hemma på våran bakgård eftersom solen inte lyser just dit. Men det har börjat bli varmare och idag gick jag utan jacka och handlade med Kenny. Fast jag hade på mig en huvtröja så jag vet inte om det riktigt räknas.
 
Ska banne mig kunna vartenda ord från dessa böcker utan till inom tre veckor.
 

2013-05-02
23:04:36

Kvällsbeskymmer
Har fortfarande inte orkat plugga... Läser en mening och slänger ifrån mig papprena. Suck. Längtar bara att få fredagen överstökad så att jag får ligga i sängen hela dagen och inte göra ett skit. Eller ja, förmodligen plugga till omprov. Fick föresten veta hur högskoleprovet gick idag också. Haha... Kan väl erkänna att jag har mindre än hälften av medelmåttet på alla delprov.
 
Känner mig otaggad på allt, jobbet i sommar, körkortet, eventuellt universitet. Känns som att jag inte riktigt är redo för det än, men när är man egentligen redo? Är väl lika bra att hoppa i och hoppas på det bästa.
 
Suddigare bild får man ju leta efter.

2013-05-02
20:06:00

Hopplös
Blää. Varför valde jag att läsa finska i skolan? Visserligen har det inte varit så himla svårt före denna termin. Och nu har jag bara att plugga till sista provet i finska någonsin men det är så idiotiskt svårt. T.o.m läraren blir snurrig i bollen när hon lär ut detta till oss, vilket får mig att känna mig helt hopplös. Nå, är man trött i benen så orkar man inte hoppa så mycket. Hö, hö...
 
 
Guuud så kul jag är! :D