Cinderbloom

2013-04-27
20:03:25

Kjol eller klänning?
 
Sitter hemma hos syrran och tar det lugnt. Har varit på stan och tittat lite efter studentkläder, hittade två kjolar som jag tänkte att jag kanske kan ha med någon snygg tröja, bara en av kjolarna då, vilken vet jag inte än. Usch, vad det känns jobbigt att söka studentsaker. Fast egentligen tycker jag inte att det är så viktigt, jag tror att jag bara blivit påverkad av vad andra tycker om studentkläderna och därför känner jag press på mig att ha de perfekta studentkläderna. Tror nog att jag ska försöka skita i det och bara ta någonting som jag känner mig bekväm i och som jag tycker är lagom fint. Men det hinner jag nog hitta senare, orkar inte stressa i onödan.
 
 

2013-04-26
20:30:59

Anställd
Har varit och skrivit på anställningsbevis idag på sjukhuset som jag ska börja jobba på i sommar. Yey! Känns läskigt att börja jobba på riktigt... Och väldigt, väldigt förvirrande med alla papper och löner och intyg och allt annat som kommer med att börja jobba. Nå, har alla andra klarat sig så borde jag väl också göra det.
 
Ett stort steg framåt, hurra!
 

2013-04-23
12:58:51

Vad som händer
Yey! Nu har jag fått jobb i princip hela sommaren på sjukhuset. Ska dit på fredag och skriva papper, läskigt! Hoppas verkligen att allting kommer att gå bra.
 
Skulle ha redovisat idag på relgionen om satanismen som jag har skrivit skitmycket om men nej... Hon bara tjorvar till alltidhopa läraren, men jag fick i alla fall fixat att jag får redovisa imorgon, bra det så slipper man tänka på dne skiten mer.
 
I helg ska jag åka på äventyr till min syster och fira hennes tvillingpojkars födelsedag. Det ska bli trevligt, ska ävne stanna där några dagar nästa vecka och leta efter studenkläder. Hoppas att jag hittar någonting fint.
 
Snart är det sommar!

2013-04-20
11:37:13

Hemskt och underbart
Jag hade en hemsk och en underbar dröm inatt. Det hemska var att jag var i Barcelona och världen höll på att gå under, skitläskigt! Det underbara var att jag körde runt med en  röd skitsnygg motorcykel i Barcelona i bara klänning, och det var hur härligt som helst! Åååh, jag vill utomlands, och åh, jag vill ha en motorcykel...
 
 
Nå, nu kanske det är dags att stiga upp från sängen. Idag ska jag bara ta det lugnt och plugga.

2013-04-15
19:27:20

Chillkväll
 
Sitter hemma hos Kenny med Sofia och tar ett par öl och bara tar det lugnt. Skööönt. Fick höra att de brände ett uppstoppat djur i skolan idag, tur att man inte var där då, höhö.
 
Sofia - "Hihi, hihihihi, sitter på toan och fnissar".
 
Kenny - "Nä."
 
Deras kommentarer.
 
 

2013-04-13
17:25:02

Dagens outfit!
 
Klänningen/linnet kändes lite aningen kort... Men jag orkar inte bry mig, får väl gå runt och dra ner det hela tiden. Det viktigaste är ju att det är bekvämt, och att man inte ser rumpan igenom strumpbyxorna. :) Fast rumpan syns ju ändå inte...

2013-04-13
02:10:00

Fredagskväll, fredagsnatt, lördagnatt, lördagsmorgon
Jaa, här ligger man i sängen en fredagskväll, eller ska man säga en tidig lördagsmorgon. Eller en natt? Har pluggat största delen av dagen sen jag kom hem typ efter ett. Håller på med ett arbete om satanism, och det var himla svårt... Dels för att man inte hittar fakta och dels för att man inte vet om man kan riktigt lita på den fakta man hittar. Nå, har slängt ihop någon helt ok kladd i alla fall så jag tänkte ta och finslipa lite på den imorgon. :)
 
Annars har jag bara spelat spel och tagit det lugnt. Skönt ändå att vara hemma ibland, och vara ensam. Fast nog saknar jag att sitta och spela Tera hos Kenny... Fast en helg utan spelet och killen bör jag väl klara av. :D
 
 
Tror ni dessa påståenden om hur man sover stämmer föresten? I så fall, vilken av dessa är ni? :D
 
 
 
 
 
 
Jag tror att jag är den andra, sover på sidan. Typ. Blanding mellan den o första.

2013-04-12
13:36:55

Home sweet home
Sitter hemma och funderar på vad jag ska hitta på under helgen, då jag ska vara hemma hela helgen. Topp på listan är att spela massvis med spel. Sen måste jag ta och göra lite skoluppgifter också. Lååångt, låångt ner är att städa och fixa i mitt rum. Fast jag misstänker att jag här någon stund kommer att drabbas av en plötsligt enorm känsla av rastlöshet och energi, så då får jag väl passa på att fixa rummet då.
 
Har föresten gått med i en sida som heter buzzador, klicka på länken för att läsa mer. Där kan man få hem gratisprodukter som man testar och sedan skriver vad man tycker om. Nu hoppas jag att jag kommer få hem massvis med roliga produkter så att jag får mycket att skriva om. :)
 
Har ni fortfarande såhär mycket snö? Dock är detta på bakgården där solen inte lyser. :)

2013-04-11
23:20:31

Aningen sent inlägg
Tänkte lägga upp denna bild tidigare idag (typ före 12), tillsammans med en bild på vad jag hade på mig. Sen kom jag på, nu, att det bara var en vanlig outfit. Tröja och byxor, boooring!
 
Älskar dessa örhängen som jag har på bilden, men de är stora och jobbiga, och sitter man i vanlig hängposition så gör spetsen på dem ont när de trycker mot huden... Måste börja festa oftare, så man kan ha på sig dem. :D

2013-04-11
23:14:36

Riskettan
Var på riskettan på körskolan idag. Där fick man lära sig en hel del intressant, t.ex som att man kan får böter för att köra när man är trött. Tyckte dock att det var lite väl länge att sitta där tre timmar, eftersom vi en timme satt och diskuterade olika droger, hur de ser ut och vad man får för effekt av dem. Visserligen var det intressant, men inte så himla relaterat till körning. Räcker med att säga att vissa droger får dig att hallucinera, och andra försämrar dina reflexer, alltså ska man inte köra när man tagit droger, eller starka läkemedel. Done! Nåja, bra vad det ändå.
 
Ska nog ta och börja läsa teori här snart. Fast jag har slarvat bort mina teoriböcker... Och min mobilladdare. Men eftersom allt är upp och ner bland mina saker både hemma och hos Kenny så ligger de nog mest troligt i någon av dessa bombnedslag.

2013-04-11
00:09:45

Lägenhet...
Usch & fy. Har försökt hitta någon lämplig lägenhet i staden där jag ska börja plugga på universitet till hösten men det verkar väldigt svårt. För det första måste man ha köat i fyra år för att få en riktig lägenhet (detta vill jag ha ifall Kenny flyttar med mig), och för det andra så fattar jag nada. Allting känns så himla jobbigt och onödigt så jag har bara lust att hitta en djup pöl i skogen och dränka mig där. Förhoppningsvis så hittar jag någonting, och förhoppningsvis så kommer jag inte ens in på universitetet så slipper jag stressa. Känns som att det skulle vara det härligaste alternativet just nu, att bara få jobba ett år, ta det lugnt, och sen söka lägenheter och hinna lära mig allt om sådant i lugn och ro. Men, men. Vill man få det bortgjort så ska det banne gå mig snabbt.
 
Redovisningen som jag hade i finskan idag gick helt ok föresten, nöjd är jag i alla fall.

2013-04-09
23:43:05

Mannen utan minne
 
Har skrivit en filmrecenssion om denna film i finskan som jag ska redovisa imorgon. Tyckte faktiskt att filmen var väldigt bra, konstig, men bra. Den rekommenderar jag gärna, se den! :D
 
Har för i övrigt varit tufft att skriva recenssionen, min finska är inte sådär riktigt i topp, så pappa har fått läsa igenom med mig vilket tog ett tag med alla stavfel och funderingar över vad jag riktigt menar ibland. Men, nu är den klar!

2013-04-06
01:28:38

Sömnlös
Kan inte sova. Igen. Suck. Har suttit och spelat pictionary på nätet hela kvällen, fastnade lite. Kanske man inte ska hålla på att spela just föra man ska sova. Eller så är jag bara stressad. En spelkompis sa att om man är stressad så ska man dricka passionfruktsjuice, det ska tydligen hjälpa. Fast imorgon, efter att jag har skrivit högskoleprovet så ska jag nog ta mig en öl istället. Det får duga.
 
Ja... Undra hur provet kommer att gå när man sitter och halvsover. Fast vem vet, det kanske händer att man gör bättre ifrån sig för att man inte är så koncentrerad, man släpper lös sina sinnen. Önska kan man ju.
 
Det är exakt två månader kvar tills jag tar studenten. Några dagar till så blir jag 18, nån dag till så tar jag körkort och en dag till så börjar jag jobba. Jag säger som min systers snart fyraåriga son: "Nej! Jag vill inte!".

2013-04-05
15:37:00

En ny upptäckt
Hittade inte min mobilladdare men jag hittade en Nokia laddare som hade ett likadant instick som i min laddare, och konstigt nog så funkade det att ladda med den, även fast min mobil är en Sony. Det visste inte jag, att man kunde ladda mobilen med andra märkens laddare. :D Visste ni? Trodde att alla mobilbolag var egoistiska och vill tjäna pengar på att göra produkter som är enbart för deras produkter och fungar inte på annat.

2013-04-05
14:19:41

Shit the same!
Har suttit i drygt en timme och kikat på gamla högskoleprov. Känner mig väldigt dum och hjälplös, och har kommit fram till att jag ska skita i att plugga, för jag kommer bara att snurra till det i min lilla intelligensklump i huvudet och så får jag chansa på alla frågor. Fattar inte varför jag inte har pluggat tidigare, provet är imorgon. Oj, vad det hjälper att börja nu. T.ex som att bättra ordförådet, det är inte som att jag hinner läsa tio olika svåra böcker på både svenska och engelska på en dag. Fast det kanske finns någon sådan quiz på nätet?
 
Plus på det hela så har jag knapp sovit något under natten. Somnade vid två och vaknade vid tre av att Kenny helt plötsligt satte sig på knä i sängen. Kunde sedan inte somna om föränn efter halv sex och då hann jag sova drygt 4 timmar. Fast jag känner mig ändå inte så värst trött, konstigt nog.
 
Typ jag imorgon.

2013-04-03
10:18:00

Cookie monster!
 
Haha, denna unge verkar vara ett stort fan av cookie monster. :D

2013-04-03
10:14:00

En ny dag!
Har just vaknat till, klätt på mig och sminkat mig. Funderar på om man ska äta frukost före jag far och övningskör eller om jag ska göra det sen. Jag tror jag gör det sen, får ju ändå inte äta förän efter tolv, eftersom jag och några i klassen har börjat köra med att deltids fasta, då fastar vi 16 timmmar om dagen. Så man kan äta mellan tolv och åtta på kvällen.
 
Har fått en påse med örhängen från min syster som är och hälsar på här, har på mig ett av dessa på bilden. Ni kommer nog att få se en hel del av dem framöver, eftersom jag är så himla less på de smycken som jag har.

2013-04-02
20:24:15

Då vart det kvällen
Ligger i sängen hemma hos Kenny och väntar på att morsan ska plocka upp mig. Har spelat hela dagen, skönt. Fast nu har man ont i ögonen och vill bara hem och basta. Låg hela natten vaken med Kenny och tittade på naturdokumentärer om apor och himalaya. Vi kunde inte sova, så då kan man ju passa på att lära sig någonting istället! :D
 
Imorgon har jag min andra körlektion på körskolan. Hoppas det går bra, och hoppas att vi kan lägga upp en tidsplan så att vi säkert vet att jag hinner få mitt körkort före mitt sommarjobb börjar, om jag då inte kuggar proven så klart.