Cinderbloom

2012-07-31
23:59:40

Örhängen
Köpte dessa örhängen också förra veckan. :) Tyckte de var riktigt coola.

2012-07-31
22:36:49

Feelin like a lady
Sitter med ansiktsmask, ska dricka te, måla naglarna och äta godis i sällskap av tre andra ladies.

2012-07-31
22:18:48

Åh, kära bastu
Har just bastat med syrrorna o Kisse! :) Före bastun var vi ute och gick, och joggade lite grann. Det är nog det jag älskar mest med att vara hemma, bastu och katterna. Jag tror inte att jag ännu har kommit till den åldern då familjen är det bästa man vet, men nog uppskattar jag ändå deras sällskap. De ger hemmet en varm känsla, utan människor i huset skulle det ju inte vara ett hem ändå.

2012-07-31
19:27:42

Borta bra..
Är hemma, och hemma ser man ut såhär! :D Har inte orkat blogga på ett tag, finns inte heller så mycket att blogga om. Råkade spärra mitt kort i fredags för jag skulle beställa hamburgare på max under natten och kom inte ihåg min kod.. Mindre roligt. Mer roligt är att..... Det är vanliga veckodagar och man kan ligga i sängen och titta på ett avsnitt Paradise Hotel när man vaknar! :D

2012-07-27
16:46:31

Nya kläder!
Köpte ett svar svarta jeans, två linnen, två tröjor, två par örhängen, ett halsband, hårspray och puder. Allting på bilderna är nytt och resten får ni se någon annan dag! :D
 
Vi orkade inte vara i affärerna så länge så jag köpte bara i princip en partyoutfit till ikväll. Resten får köpas någon annan dag då man har mer energi.
 
Paaaarttyyyyy!!

2012-07-27
13:53:41

Beginning
Här har vi vaknat för ett tag sedan! :D Vi håller nu på att fixa oss och ska snart bege oss till det enda shoppingcenter innehållande de enda klädbutikerna i stan för att köpa lite nya kläder. :) Ingen av oss är något vidare sugen på att dra att shoppa.. Men, måste man så måste man.

2012-07-26
23:31:58

Hos Sofia
Först av allt så hatar jag blogg.se just nu. Allting är skitsegt och det går knappt att blogga för man vill bara slänga hela datorn i väggen och slänga en lastbil på den.
 
Sitter hemma hos Sofia, har just målat naglarna. Vi har tittat på film och ätit en massa godsaker, ajjabajja. Imorgon ska vi fara och shoppa och sedan festa loss på kvällen.
 
Detta är Sofias katt Sune. Han tycker om påsar.

2012-07-26
16:46:51

Kryp
Sitter på bakgården och röker, hatar att sitta här, kommer alltid bara en massa jävla kryp. Nu sitter det också världens största nattfjäril över mig, och jag är livrädd för dom. Fan om den sätter sig på mig, jag kommer aldrig våga gå utomhus igen. Och getingar kommer det alltid när man sitter här, nu kom den första och jag har suttit här en halv minut. Jävla skit.
Hatar sommaren bara därför.

2012-07-25
23:05:30

Kissekatten
Gick ut och hittade denna varelse sittandes på utebordet. För övrigt har jag inte så mycket för mig, just tittat på Desperate Housewives med syrrorna. Älskar den serien, ska titta om nu alla säsonger bara för skojs skull.
 
Nu ska jag gå och spela spel på datorn hela natten eftersom morsan är och jobbar så jag har rummet själv! Yey! (Fullt hus med systrarna på besök så mamma får sova bredvid mig).

2012-07-25
20:59:43

Finnar
Försökte dölja finnarna med handen men det såg så fult ut så jag bara följde med.. Har fått väldigt mycket på hakan och runt munnen, även på pannan.. Suck.
Ska snart börja titta på damernas foltbolls OS med systrarna. Vi ska äta nötter, choklad, melon och bara myyyysa.
 
Kenny har kommit fram till sin kompis och jag önskar honom en trevlig vistelse. Nu ska han fan dricka och spela för fullt i flera dagar så han inte behöver göra det sen när han är med mig.
 

2012-07-25
17:40:42

Hemma
Kom hem för ett tag sedan, Kenny skulle åka och hälsa på sin spelkompis i några dagar. Drömde mardrömmar inatt igen. Denna gång drömde jag att jag och Kenny torterade en massa människor, usch, det var helt hemskt. Tror nog att det är dags att sluta surfa på reddit och se en massa äckliga bilder.

2012-07-24
22:22:24

Skit dag
Har haft en helt hemsk dag idag. Mina sista par jeans gick sönder... Jag insåg att jag aldrig ska skaffa barn efter att jag försökt få min systers bebis att sluta gråta. Familjen satt och njöt av sitt underbara vin, medan man själv fick sitta där och försöka att inte bli sugen. Stressade lite för att hinna komma till Kenny så att vi kan umgås eftersom jag ska sova här idag. Så kommer man till ett skitvarmt rum där han sen bara sitter och spelar.
 
Fuck my life.

2012-07-24
11:19:43

Fru Kost!
Sitter just nu o äter frukost. Har inte haft mardrömmar inatt, inte nå drömmar alls över huvud taget faktiskt. Skönt! :D Känner mig riktigt utvilad, och vill ut för att se världen! Eller ja, fara till Kenny...

2012-07-24
00:01:35

Spöktimmen
Nu har spöktimmen börjat!!! Buuuuuu...!!!!

2012-07-23
23:01:23

Åter natt
Jag har verkligen börjat tycka om att sitta ute och röka nattetid. Det är så fridfullt. Speciellt nu när det börjar bli mörkare. Skulle det inte vara för myggen och alla andra kryp så skulle jag nog dra med mig filtar och kuddar ut på gården samt tända en massa ljus. Får väl hoppas på att myggen försvinner nu när det börjar bli kallare, så kanske man kan dra med Kenny på en sådan dejt, hur mysigt skulle inte det vara? :D

2012-07-23
12:03:58

Spindlar & bröllop
Har just sovit lite grann, och har drömt jättemycket. Drömde först att jag satt hemma hos Kenny framför datorn och det var helt plötsligt en stor gul spindel vid databordet. Så jag sprang därifrån och sen hjälpte syrran och mamma mig att döda den och när vi krossade den så kom det ut massa små babyspindlar.
 
Sen drömde jag att jag var hemma, vi bodde nära en kyrka i vad som ut som England. Jag gick ut på morgonen och hittade en lapp där det stod att kom till kyrkan från Kenny. Så jag gick dit, och han hade planerat värsta bröllopet dit. Prästen och han hade lite teaterliknande grejs där föränn jag förstod att det var ett bröllop, då fick jag panik eftersom jag bara hade gått dit i trosor och T-shirt. Så jag sprang tillbaka hem och sen sprang jag tillbaka.

2012-07-23
08:10:17

Hemlis
Visste ni föresten att man kan bläddra i bloggen genom att trycka på mellanslagstangenten? ;)

2012-07-23
08:07:56

Mardrömmar
Har drömt mardrömmar nu två nätter i sträck. Förra natten drömde jag att jag var på Titanic och det var helt kaos, alla grät och kramades för att vi blev instängda i ett rum där vi visste att vi skulle dö. Inatt drömde jag att jag jobbade på ett ålderdomshem och varje dag började sirener tjuta och det kom monster överallt, som i Silent Hill. Och jag och en av mina barndomsvänner (han var med i förra drömmen också) gömde oss i ett badkar med draperier, och vi såg när monsterna kom. Sen skulle vi rädda gamlingarna och föra dem till ett skyddsrum, plötsligt sprang jag och Kenny mot någon konstig grotta där det stod någon präst och skrek helt tokigt, och vi var tvungna att slänga in diamanter, offra dem, i en typ gyttjegrop som lyste rött och var ett s.k "Hellhole".
 
Det är egentligen inte själva drömmarna som är läskiga, utan känslorna i drömmarna. Panik och hjälplöshet. Och skumt att min barndomskompis har varit med i bägge drömmarna. I Titanicdrömmen var det honom jag sprang och kramade och grät med.
 

2012-07-22
23:22:54

Tråk
Ligger hemma i soffan med flätor i håret och funderar på vad man ska hitta på. Tvivlar på att jag någonsin kommer somna inatt, somnade först efter 6-tiden igår. Säkert efter 7..
 
Tror nog att jag ska vara hemma nu några dagar. Känns som att det blir bäst så, kanske.. Kommer förmodligen ändå vela dra till Kenny imorgon, har lust redan nu att bara åka dit. ÄH, inte fan vet jag. Det blir som det blir, nu skuumar jag bara. :D

2012-07-22
21:24:37

Bastu
Kom just ut från bastun, har bastat med Kisse och mamma. Kisse är ruskigt söt nu, misstänker att han har saknat uppmärksamhet när inte jag har varit här för han är så rädd för alla ungar, och mammor och pappor för den delen. Han har väl märkt att vissa personer alltid har ungar med sig.
 
Hittade mig även en kompis här ute på gården. Hen för heta Gösta. Visste inte ens att vi hade sånahär sniglar så norrut i Sverige.

2012-07-22
19:31:32

Going home
Sitter hos Kenny och väntar på att mamma slutar jobbet, ska åka hem sen med henne. Vi har bara tagit det lugnt, druckit, ätit och sovit typ. Kennys bror är och hälsar på så de sitter mest och spelar, så det är väl lika bra att jag åker hem och umgås med min familj istället. :)
Visst är jag och vargen lika föresten?

2012-07-21
21:01:14

Hej & hå
Idag har jag på mig en lång, svart klänning som jag fick låna av min syster. :) Känns väldigt konstigt men väldigt bekvämt. Kenny verkade digga den.
 
Har just duschat o fixat mig. Är megabakis men det kanske går bort på några öl, hoppas jag på.

2012-07-20
17:50:34

Fest!
Sitter hemma hos Kennys kompis med Sofia! :D Vi kom hit för ett tag sedan, sitter och dricker lite och har det gött. :) Får se vad kvällen bjuder på, jag har i alla fall en väldigt lust att dricka och ha det roligt.
 
Solen skiner och allt är bra.

2012-07-20
11:10:10

Inception
Jag drömde att jag hade drömt att jag målat naglarna. Jag drömde alltså att jag vaknade och inte hade nagellack på mig, och jag tänkte att jag måste ha drömt att jag målat dem. Sen vaknade jag på riktigt och trodde att jag inte hade målade naglar, men det hade jag ju för att jag målade dem igår. Weird.

2012-07-20
00:26:17

Rastlös
Åh... Är trött, men ändå inte så trött att jag vill gå och sova. Samtidigt är jag väldigt uttråkad men inget verkar roa mig nog mycket. Jobbig situation.
 
Imorgon ska jag och Sofia ha lite party party! :D Får pengar imorgon också så ska lyxa till det med några mojitos. Problemet är ju bara vad i helskotta jag ska ha på mig. Har inga jeans, och är inte sugen på klänning. Äger inte heller några shorts.. Nå, man får väl se vad det blir.
Trötter.
 

2012-07-19
22:58:44

Baby
Hittade Baby liggandes såhär på gården för nån dag sen.
Konstiga katt...

2012-07-19
22:54:30

Fiskat
Var och fiskade med Kenny och hans kompis här för någon dag sedan. :)
Ju större örhängen, desto större fisk, hoppades jag på.
 
Vi stannade på en ö för att pissa.
 
Där hittade vi detta, creepy.
 
Vi fick bara någon liten aborre. Sugigt värre.

2012-07-17
14:10:14

Tivoli
Jag och Kenny var ju på tivoli igår! :D Det var riktigt roligt faktiskt, tror att vi behövde just det. :) Han bjöd mig även på kinamat, mums. ;) Vi åkte alla de läskiga karusellerna, varav en där jag blundade hela tiden för jag vågade inte titta.
Tog dock bara två bilder...
 
Uppe på parishjulet.
 
Cola! :D En stor och en liten, hihi.
 
 

2012-07-17
14:07:08

Fiskesug
Sitter hos Kenny o hänger, har lust att dra och fiska idag! :D Får väl se om det blir något utav det. Älskar att fiska, själv skulle jag kunna sitta i flera timmar o fiska men det är aldrig någon som orkar fiska med mig. :( Och jag vågar inte fiska själv heller.

2012-07-16
09:42:02

Video?
Gick inte att ladda upp en video... Från youtube. Har säkerligen någonting att göra med den nya blogg.se designen. Antingen är det en bugg eller så förstår jag mig inte bara på den.

2012-07-16
09:40:45

Monday Morning
Blev väckt av tvättmaskinen för ett tag sedan. Fun. Har aldrig förstått mig på varför man måste tvätta kläder på morgonen, speciellt inte när man har en tvättmaskin som påminner om när Hulken blir arg.
 
Har drömt en massa konstiga drömmar under natten. Det roliga är att de mesta har varit sant. Saker som jag har tänkt på och kännt som har kommit till verklighet genom handlingar. Ganska coolt ändå.
 
Nu ska jag nog mysa med Kisse och titta på True Blood.

2012-07-16
00:34:11

Aww
Kisse är min hjälte! Han försöker alltid döda alla kryp. :D Nu försöker han äta upp myggorna som tagit sig in i huset under dagen.

2012-07-15
23:40:40

Kväll
Sitter ute o röker med jeansjacka o flätor. Känner mig cool. Det är nån hund som håller på o gråter här nånstans i byn... Har hållt på flera timmar. Kisse är också försvunnen. Fast han kommer säkert om jag sitter ute ett tag.
 
Imorgon ska jag och Kenny på tivoli! Hoppas på fint väder. Annars blir jag arg. Det har fan regnat flera dagar.

2012-07-15
22:34:50

Toothpaste!
Sitter hemma med tandkräm i ansiktet och hänger. Har haft fotbad och målat naglarna. Känner mig så sliten nu när man inte orkat ta hand om sig själv på ett tag. Känner faktiskt till och med sug att träna, men allting blir bara huller om buller om jag ska träna nån dag. Fan att man inte har själv bil och körkort så skulle allting gå hur smidigt som helst.

2012-07-14
23:10:14

Bakis
Tänkte bara meddela att jag lever. Har festat och varit bakis så jag har inte riktigt orkat uppdatera något. So long!

2012-07-12
22:23:39

Hemma
Var hemma idag en sväng med Kenny. Vi spelade spel, lekte med barn och var en sväng och fiskade. Helt roligt. :) Tiden gick i alla fall snabbt.
 
Kisse tyckte inte om mina solbrillor... Saknar alltid katterna så himla mycket när jag inte är hemma.

2012-07-12
22:22:17

R.I.P
Mina favoritjeans gick sönder... Rest in peace.
 

2012-07-12
22:21:34

Fiskehatt!
Var med Kenny och köpte hattar med myggnät så att man kan fiska i lugn och ro, skitsnygga var dom. Skämt å sido...

2012-07-12
00:11:47

Herman
Haha, min hund har namnsdag idag! Grattis Herman!
 
Skulle han vara en människa så skulle han kanske se ut såhär.

2012-07-12
00:06:59

Väntan..
Åh, jag orkar inte vänta på chips mer!!!! Om Kenny skulle vara gjord utav chips så skulle jag äta upp honom. :O

2012-07-12
00:03:43

Yey!
Kenny åkte iväg för att köpa chips, om nom nom nom! Det är bara det att jag är skiträdd nu när jag är ensam i huset för att vi har spelat det där jävla Amnesia... Fyfan vilket läbbigt spel, vill aldrig spela det igen. Hjärtat bultar förfan 1000 när man spelar hela tiden.
 
För övrigt så tittar vi på Polisskolan! :)

2012-07-11
20:28:47

Bu
Har ju glömt bort att blogga idag helt o hållet. :D Fast jag kanske inte har haft så mycket att blogga om heller. Har vaknat sent och bara hängt. Var en sväng hemma med Kenny och åt middag med familjen, där två av mina systrar också var med deras söner. :)
 
Resten av kvällen ska spenderas med att spela Amnesia, ett läskigt dataspel. Får väl se om man kan sova sen..
 

2012-07-10
14:35:36

Uttråkad
Är uttråkad till max. Vet inte vad man ska hitta på, finns inte så mycket att hitta på. Har lust att fara och tälta men Kenny vill inte fara o tälta om det bara är vi, och ingen annan har tid at fara o tälta. Orkar inte heller bara ligga i sängen och titta på filmer, eller spela spel.

2012-07-09
17:52:48

Statyspaning
Ett skrivbord. Skulle ju vara mysigt att sitta där o göra läxorna.
 
Fattade ingenting...
 
Fanns ingen text på den här, bara massa ekorrar.
 
Denna var min favoritekorre. :)

2012-07-09
16:33:38

Badat
Var och badade idag med syrrans ungar. :) Det var faktiskt riktigt roligt, och skönt. Bara att det flög runt en massa kryp hela tiden.. Sen badade vi bastu!
 
Nu sitter jag hemma hos Kenny igen och undrar vad vi ska hitta på. Tror nog att jag ska tvinga honom med ut.

2012-07-08
21:39:15

Hej, hej, hallå!
Sitter hos Kenny och dricker lite öl. Vi har bara surfat på reddit.com och ätit mat. Skulle vela hitta på någonting roligt men jag vet inte riktigt om vi orkar. Vi är båda rätt så slitna och trötta, fast det är väl bra. Vi har ju semester. :)
Någon film skulle man väl ändå kunna se.
Annars är jag bara för det mesta trött. Har lusten men inte orken att göra så mycket. Får väl se vad man hittar på.

2012-07-07
15:09:11

Sorligt
Hade min sista arbetsdag för denna sommar idag, jobbade på ett äldreboende här i stan. Det var ganska sorligt att säga hejdå ändå. En gubbe tänkte inte släppa taget om mig, han sa att han älskade mig, på riktigt. Gulligt, men samtidigt lite creepy. En tant tog mig bara hårt fast i armen när jag sa att jag skulle gå och tänkte komma med mig. Har annars också tyckt att det har varit sorligt att säga hejdå när jag har varit på praktik, men nu har man ju umgåtts med personerna också så mycket när man har jobbat som solflicka (man går ut o går, och bara umgås med de äldre) så det var ju även sorligare.

2012-07-05
19:47:33

Fan också
Jag försov mig till jobbet idag för att vi var uppe till fyra igår och drack... Tänkte inte att jag skulle vara såå trött att jag inte ens vaknar på morgonen. På grund av det så måste jag jobba på lördag också så att jag får hela lönen. Suck. Hade ju varit skönt att ha sin sista arbetsdag imorgon. Nå, två dagar till sen är det slut med det. Ska nog aldrig börja jobba direkt efter skolan igen, man är ju fan helt slut.

2012-07-04
19:38:45

Beer
Sitter med Kenny och dricker några öl. Vi var hemma en sväng och sa hej till föräldrarna, brorsan, syrran och hennes unge. Passade även på att duscha så jag slipper fara hem och duscha imorgon, orkar aldrig duscha här för då måste jag ta med mig allt skit som behövs för en dusch..
 
Nå, nu ska vi försöka hitta på något att göra.

2012-07-04
19:18:27

Staden
Var med Kenny och shoppade byxor, keps och bälte till honom. Själv testade jag hattar! Och en och annan kavaj.
 
Sen åt vi glass! Nam, nam. Tappade sedan hälften på marken.

2012-07-04
16:48:54

UUUUUT!
Hej & hå!
Jag ska snart ut med Kenny och handla. Han behöver en ny keps och ett par nya byxor. Sen lovade han att vi ska äta glass på en parkbänk. :) Yeeey!

2012-07-04
16:46:06

Djurmagazinet
Har just varit på djurmagazinet. Där såg jag bland annat...
Alltså WTF? Vem är det som kommer på alla dessa dumma djurleksaker egentligen? Och vad är det för point att köpa ett gulligt gossedjur för typ 150 spänn som ändå är helt sönder inom en vecka?

2012-07-03
19:38:24

Efter regnet
Ligger i sängen hos Kenny och väntar på att han ska sluta spela så att vi kan hitta på något. Jag har lust att dra till lekparken och dricka öl och bara prata.. Fast han verkar inte vara så sugen på det. Det skulle vara mysigt, med tanke på det fina vädret också. Har regnat tidigare, men nu är det soligt och varmt.

2012-07-03
19:36:37

Vampyrbett
Visste ni att jag har två leverfläckar på halsen som ser ut som ett vampyrbett? ;) Jag tycker det är fett coolt.

2012-07-03
17:27:34

Funderingar
Sitter ute och röker efter bastun, sköönt. Är hemma nu för tillfället, ska snart fara till Kenny igen, vill bara vara där hela tiden. Har inte ens varit på gymmet nu, men det blir alltför komplicerat om jag ska jobba, gymma och umgås med Kenny. Måste jobba in nu när jag var "sjuk" på måndag, så jag slutar först vid halv fyra, halv fem. Sen ska jag ännu gymma (en-två timmar), och vissa träningspass som jag ska gå på är först på kvällen. Sen måste jag ännu hem och duscha osv. Så det blir typ en timme över till Kenny före jag måste sova.. Så nej, träningen får komma sen när Kenny har stuckit. Eller sen nästa vecka när sommarjobbet är slut.
Snyggt rum jag har föresten, va?

2012-07-01
20:56:25

Andas
Sitter ute och röker, har just bastat. Var riktigt skönt, jag mår typ psykiskt bättre av att basta. I bastun kan man som slappna av till 100% och inte behöva tänka på nånting, eller så tänker man och kommer på lösningar i bastun.
 
Fyfan vad det är mygg ute, känner knappt att de ens sticker mig men fyfan... Just duschat och så får man en massa myggblod och skit på sig..

2012-07-01
17:41:07

Tårta
Bild på tårtan som vi åt tidigare. :) Riktigt smarrig var den.

2012-07-01
17:10:51

Toa
Vad är bättre att göra medan man sitter på toa än att blogga?
 
Förut läste jag alltid tidningar när jag satt på toa i typ en timme eller något, haha.
 
Hemma är det fullt med ungar, syrrorna är hemma med sina barn. Roligt med lite liv här ibland.
 
En sånhär skulle jag vela ha! :D Men sen med ett bord som man kan svänga ut åt sidan sådär så man kan surfa medans man sitter på toan. King!!

2012-07-01
15:13:30

Lugnet efter stormen
Har just kommit hem från Kenny, jag sov över där igår. Allting gick bra, fast vi pratade inte så mycket om det som hänt. Pratade faktiskt inte alls om det. Vet inte riktigt om man egentligen borde det. Får väl se hur det blir, vi har ju i alla fall en månad på oss att lösa det.
Jag trodde att han skulle vara väldigt arg vilket han inte alls var så jag är helt förvirrad nu. Liksom gått runt i en vecka och tänkt att man ska få skäll och att vi ska bråka och så kommer man bara dit och så kramar han om en.
 
Hemma har vi fikat tårta med familjen för att jag och brorsan har fyllt år. Det var riktigt gott, och de hade även gjort en lite nyttigare variant av gräddtårta. :) Det var uppskattat.
Har även jobbat på Jazz & Blues festivalen nu fredag och lördag. Det var faktiskt ganska roligt. :) Men det var nog mest för att man hade gott sällskap.