Cinderbloom

2011-03-31
20:17:58

Göööääärlz

 

Haha, nu sitter jag här med min kompis, Mia får hon heta! Vi sitter hemma hos Neo med hans borsa, Neo satte sig och spelade, duuuuh.... Vi har druckit några öl, och Neos brorsa lagar mat till oss, lyx!

Vi sitter och lyssnar på låten Kings of Leon - Pyro, vet inte om jag har hört den förut men på min lista är den i alla fall!

Annars så gör vi inte så mycket, sitter och spelar ett kortspel som heter "Hur fan visste du det" och chillar bara... Kanske ska jag låta Mia gästblogga lite?

 

tjoho, nu dricker jag öl med min kompis hära , hade inte tänkt så men nu blev det väl ändå .. så ? ;D höhö :D men imorgon är det fredag och mer öl på schemat som gäller , för oss alla antar jag ;D men det var väl bara det ? öl , öl och öl och imorgon mer öl :D

 

 


2011-03-31
17:29:51

yey!
Snart så ska min kompis som brände sina ögonfransar komma hit! Jag är fett lycklig!! Kul att ha vänner, lol. Nämen, har lite tråkigt när man sitter här ensam med två killar som bara spelar.. :) Eller ja, dom spelar ju inte heller... lyssnar på musik och tittar på roliga videos, det är väl inte så farligt?
Nyss så tittade jag och Neo på nyaste avsnittet av Naruto, jag passade på att mysa riktigt ordentligt! Kramar och pussar, jippie :)
Han sa till och med att han har saknat mig, gulligt :)
Nu måste jag typ sminka mig eller något, hejs!

 

Min kompis ögonfransar är inte sådär långa nåmer... haha! :)


2011-03-31
16:39:00

Helluuu!!
Sitter fortfarande här på golvet och väntar på att vi ska hitta på något, Neo sitter och glor på roliga filmer, som är ganska roliga.
Själv börjar jag bli lite på lyran, har bara druckit typ två öl men jag är så jäkla lättpåverkad. Fast det är bara bra! Blir ju billigt :D
Nä, nu är jag fan pissnödig!! HEJDÅ!!°!

2011-03-31
15:46:38

Något
Sitter här, en varm solig vinter dag, ledig imorgon, öppnar min första öl, och sitter framför datorn. Bättre kunde det faktiskt bli. Har lust att vara ute, grilla, träffa folk, bara ha det mysigt. Inte sitta inne, framför datorn, och önska att något roligt att göra skulle plötsligt hoppa in i huvudet.

Nå, kanske ska jag försöka hänga med Neo och hans bror och försöka komma på något att göra, jag vet, tråkigt liv jag har eller hur..? >.<

2011-03-31
11:54:12

Grenade!
Jag och mina två klasskompisar sitter i ett litet rum som inte kan vara så mycket större än fyra kvardatmeter och lyssnar på Bruno Mars - Grenade. Jag sitter och pruttar jättemycket, men det luktar ingenting, bra va? :D

 

Haha, jag har en sånhär affisch på dörren till mitt rum, passande va? Egentligen är det min brorsa som har lagt dit den då när han hade det rummet, men nu har jag tagit över rummet med de farliga gaserna! :)


2011-03-31
11:46:20

Feeling!


2011-03-31
11:26:49

Hej hej!
Redovisningen gick bra, dock så snubblade jag rätt mycket på orden och så vidare. Fisksoppa var det i skolan, inte så gott som det brukar vara konstigt nog.
Min kompis råkade bränna upp sina ögonfransar på morgonen, det glömde jag skriva. Jag förstår då inte hur man lyckas med det, enda svaret på detta är väl att hon är en misslyckad superwoman! :) Eller något sådant. xD

Idag har jag lust att hitta på något kul, vilket jag har varje dag ändå. Skulle vela göra något speciellt, något som man inte brukar göra. Typ gå ute på stan med Neo och fika någonstans vart man aldrig varit förut. Något romantiskt! Kanske kan man tvinga Neo att köpa smycken till mig? Det skulle ju typ vara det bästa som har hänt i hela mitt liv...
När vi ändå skriver om lyckliga moments så kan jag berätta en historia om den lyckligaste dagen i mitt liv!

 

Allting började när jag var en liten, liten flicka. Jag var heltokig i hästar, likaså alla mina kompisar.

I byn där jag bodde brukade det komma förbi flickor ridandes på vackra hästar. Jag och mina kompisar sprang alltid fram till dem och frågade om vi fick klappa dem. Om vi fick göra det så var vi så lyckliga!

Jag brukade drömma mig bort på dagarna, jag red på en häst på en stor äng en fin sommardag. Allting var så vackert och bra.

Varje gång jag fick önska mig något så önskade jag mig en egen häst, eller att jag åtminstonde fick börja rida någonstans. Jag brukade t.o.m be till Gud på kvällarna att jag skulle få det mitt hjärta så gärna ville ha.

En dag, som alla andra, kom det en tjej ridandes på en häst. Det såg så härligt ut. Vi fick klappa hästen, och vi pratade lite med flickan. Sedan frågade hon mig något som fick mitt hjärta att hoppa upp till månen, hon frågade om jag ville komma till henne några gånger i veckan och rida på hennes häst med henne.

Det var den lyckligaste dagen i hela mitt liv, min största önskan hade gått i uppfyllelse!


 

Ja, det var den lyckligaste dagen i hela mitt liv. Nu mer tycker jag inte så mycket om hästar men då var jag helt tokig, jag och den där tjejen är dock bra kompisar nu, både jag och hon och jag och hennes tvillingsyster. Deras pappa har gått i samma klass som mina föräldrar när de var yngre, och därför fick jag komma och rida hos dem gratis eftersom vi är bekanta familjer osv. Det var en underbar dag. Hejdå!


2011-03-31
08:57:23

Redovisning

 

Våran redovisning som vi ska ha idag handlar om huden, fast det kanske jag sa?

Vi ska i alla fall prata om brännskador, jag ska snacka om tredje gradens brännskador.

Fast det kanske inte är så himla intressant faktiskt.

 

Igår gick jag och bad om pengar från morsan, hon gav mig en hundring så jag och Monica sprang iväg och köpte chips och godis. Sen låg vi bara under täcket, åt och glodde på tv. Rätt så härligt ändå att göra så ibland.

 

Fast sluta äta gott borde man göra, jag har gått upp jättemycket på senaste tiden, har inte orkat bry mig riktigt. Alltid orkar man inte bry sig om sin kropp, eller hur? Jag brukar ha såna perioder där jag äter bra och tränar o sådär, sen när jag blir less på det så skiter jag i det och gör vadfan jag vill med kroppen. Sen när jag ser att jag behöver göra någonting igen så gör jag det, fast nu har jag inte pallat. Blä! Det kommer inte bli något sola på stranden i bikini för mig i sommar. Kommer gå runt med stora tröjor och mjukisbrallor för att dölja fläsket hela sommaren.

 

Sommar!!!! Komsi komsi!


2011-03-31
08:40:01

I don't wanna go to school! I just wanna eat pizza!!

Haha, ja... den där texten säger väl allt, eller?

Sitter just nu i skolan, är redan klar med första lektionen. Väntar nu på att vi ska få börja svenskan om typ en timme, fast den lektionen är helt värdelös... Vi ska bara läsa i våra böcker eller något.
Sen efter svenskan så har vi redovisning om brännskador, är faktiskt lite nervös, hihi!

Efter skolan så ska jag fara till Neo, ska nog sova där. Han lovade att han inte ska spela, och sätter han sig och spelar hela dagen så drar jag bara och hittar på något annat, så lätt är det! :)
Är så less på det där spelandet. Fast ibland är det ju kul att sitta uppe hela nätterna och bara spela!



Imorgon har vi inte heller någon skola på hela dagen så min helg börjar idag,
skönt!

2011-03-30
16:14:49

Åhh...
Magen blir ju helt förstörd efter kaffe... Hur ska jag kunna gå såhär tillbaka till stan?
Monica har inte heller ringt ännu, hon var och drack kaffe hos en kompis och skulle ringa sen.
Orkar inte sitta här och vänta på att datorn dör.
Undra vad man kommer hitta på idag då? Kanske ska man... jag har ingen aning. Göra ett hål i örat kanske?
Aja, nu ska jag gå och pissa eller något.
Hejs!

2011-03-30
15:55:30

Man blir ju förfan förbannad...

 

Kom ju just till Neo som ni vet, han sa flera gånger i bilen att hans bror är här osv men det är ju inga problem. Men det han INTE sa var att dom kommer sitter och spela hela jävla dagen! Fyfan!

Han har inte sagt ett ord till mig typ, hämtade mig, satte på kaffe och for in till spelvärden.

Så snäll som jag är så tänkte jag dissa honom för vemfan orkar sitta och glo på tv hela dagen? Tänkte gå hela vägen in till stan, vilket tar typ en halvtimme och hitta på något med Monica istället. Så himla idiotiskt, tänkte komma hit och sova imorgon också men äh, vettefan.

 

Känner mig så jävla sur just nu.


2011-03-30
15:39:09

Jippie!
Nu fungerar min blogg igen, verkade som om det var något fel på hela blogg.se. Ett tag kunde man inte heller logga in.
Jag har kommit hem till Neo ganska nyligen, sitter och dricker kaffe och tänkte hitta på något att göra. Hans bror är också här nu och dom sitter och fixar nå datagrejer.
Skrev jag att engelska nationella gick bra? Nå, i alla fall så gick det bra! Vi fick MVG både jag och min klasskompis och läraren sa också att det var nog det bästa engelska nationella speaking hon hört eftersom vi pratade hela tiden och inte bara satt tyst. Fast jag tror nog att hon ljög ;)
Jag har också fått mina omdömen idag, kan ju skriva upp hur jag ligger till i varje ämne för skojsskull :)

Datakunskap - MVG
Engelska A - MVG
Estetisk verksamhet (Bild) - VG
Idrott och hälsa A - G
Matematik A - VG
Medicinsk grundkurs - MVG
Vård- och omsorgsarbete - MVG
Människan socialt och kulturellt - MVG
Svenska A - VG

Rätt så fantastiskt. Har nog aldrig haft såhär bra omdömen någonsin, förut var det IG varning på varannat ämne osv, men nog lyckades jag alltid få en-två MVG:n ändå på något vis. Nöjd och stolt är jag i alla fall!

 

Jag klarade det!



2011-03-30
11:49:07

Nä nu jävlar!
Nu blir jag ju fan sur, det har inte kommit upp någonting alls som jag har skrivit idag på bloggen, vadfan är det här? Det är ju inte kul att läsa saker som har hänt 6 timmar tidigare liksom... >.>
Jag har tråkigt, jag vill röka, ta ett glas cider på gården i solskenet... sommar, gräs, vind, vatten....

Jag vill ha sommar NU!!!


2011-03-30
10:17:58

Haha!!
Mina inlägg kommer inte upp på bloggen, haha så nu kan jag ju skriva vadfan jag vill.
Jag orkar inte med skolan just nu, känner mig så trött och snurrig, och nu ska vi börja arbeta med världens snurrigaste arbete.... baaah....

Leave me alone I want to go hoooome! :(



2011-03-30
09:06:15

Skola
Har just haft matte, det var nog den bästa mattelektionen hittills, jobbat i alla fall något...
Nu sitter jag och väntar på engelskan, vi börjar typ snart. Jag och en klasskompis ska göra nationella speaking idag, lite pirrigt är det.
Fan vad mina ben kliar efter rakningen igår!!! Helt sjukt.
Jag suger på att locka hår med plattång föresten, om ni inte visste det.
Idag ska jag hem till Neo, yeeey!
Jag är pissnödig, och jag vet inte vilken dag jag ska få min mens, den kommer vilken dag som helst nu... wäääh!!

2011-03-30
08:12:44

Jag har faktiskt inget att säga...
Så, jag säger bara att jag stiter i skolan och gårdagen var härlig, bastu och spa + en kall öl.
Hejdå!


2011-03-29
13:31:44

Idag blir det tjejkväll!
Sitter nu hemma hos en av mina bästa vänner, måste ju hitta på ett namn till henne också.... Monica får hon fast heta!
Vi ska basta och ha lite spakväll, samt se någon sorlig film som vi får gråta till. Skönt! Sedan ska vi måla naglarna och tånaglarna, fila och fixa. Hårinpackning, ansiktsmask. Wonderful!
Och jag har fått bajsa!!
Men nu packa och grejer, hörs!


2011-03-29
10:15:17

I'm too cool for school!
Förut var jag i alla fall det, nu är jag en nörd, hihi.
Sitter nu i skolan och väntar på lektion som vanligt, vi har just ätit frukost, någon afghanistansk omelett med jordgubbar, grädde, spenat och nötter. Det var rätt så gott, fast jag diggar inte sött och grädde... Ont i magen!
Får väl hoppas att maten stökar till min mage så att jag får diarré, har ju säkert inte skitit på flera dagar.... suck.
Idag funderar jag på att dissa Neo och fara hem med bussen och typ göra ingenting hemma. Fast ändå så låter det inte så lockande, får se vad jag har lust med senare.


2011-03-28
21:42:57

Hemma!
Nu är jag hemma! Har just ätit lite mat och lite tårta som blev över från syrrans unges kalas. Snart ska jag gå och lägga mig i sängen och lösa sudoku! Jag är helt besatt av det, håller på ända tills ögonen börjar stängas.
Förut brukade jag alltid läsa före jag skulle sova, men böckerna jag läste var så spännande så jag kunde inte sluta, så somnade jag med boken i händerna som sen faller ner på golvet och sidorna är helt huller om buller...
Fattar inte hur jag inte kan vakna av dunset som låter när de slår i golvet...

Imorgon börjar jag klockan nio, så jag får en timmes sovmorgon och hinner kanske gå och duscha om jag är morgonpigg! Annars sover jag till fem i nio och går och bastar på kvällen sen, härligt!

Får väl se om man egentligen somnar idag då, sov en, två timmar hos Neo. Han var så varm och härlig och snarkade sådär gulligt tyst. :)
Men nu ska jag gå och gräva mig ner i högen av täcken!
God natt!

 

En sånhär säng skulle man ha!


2011-03-28
19:18:21

Reklam
Blä det blev reklam igen, det är så tråkigt. Tycker att reklam på tv borde förbjudas! Man borde bara ha reklam mellan pogrammen, och kanske en-två gånger om det visas en film. Är ju så onödigt mycket reklam. Tur är det i alla fall att det inte är lika mycket reklam i Sverige som i Amerika, vadå går amerikaner och pissar var femte minut eller?

Ush, vad jag känner mig trött. Kanske borde jag gå och sova en timmer med Neo? Om jag nu somnar, fast det tror jag att jag kan. Det gör jag, sova! Hejdå!


2011-03-28
19:00:45

Typiskt...
Det blev reklam direkt när jag tänkte lägga ifrån mig datorn och titta på Simpsons, typiskt.
Alltid när man ska sätta sig ner och börja äta framför tv:n så blir det reklam... Alltid.

Visste ni föresten att Fergie från Black Eyed Peace är 36 år gammal? Tänk! Hon är ju nästan 40, inte tycker jag att hon ser ut som det. Hon är ju fortfarande en såndär "tonårs-idol" typ. Och så är hon nästan 40!
Men det är väl kul att vara ung i sina äldre dagar. 

Nu börjar Simpsons!


2011-03-28
18:57:52

Bajs!

 

Jag måste erkänna en sak...

Jag är jättedålig på att bajsa!

Jag har förstoppning typ varannan dag och ibland kan jag inte bajsa på flera dagar, ibland orkar jag helt enkelt bara inte bajsa på flera dagar. Bajsa är tråkigt! Det är det tråkigaste som finns. Det är tråkigt att sitta och klämma ut det, det är tråkigt att sitta och torka bort det, det är tråkigt att känna att man behöver bajsa när man gör någonting. Bajs suger. Önskar att kroppen kunde bryta ner det man äter till flytande form, allting, så att man bara behöver pissa hela tiden. Pissa tycker jag däremot är kul, det låter kul, det är lätt att torka och man kan pissa utomhus, var som helst!

Man kan gå och pissa med kompisar, sitta och snacka i en minut, sen är det klart!

Bajs tar ju en timme typ, eller i alla fall några mer minuter än att pissa.

 

Aja, orka skriva mer om bajs. Simpsons!

 

 

 

Aww, nu blev jag ju sugen på Marabou...


2011-03-28
18:42:00

Irriterad!
Det var någonting som jag skulle göra men nu minns jag då inte alls vad det var, typiskt!!! Det var någonting om bloggen tror jag, något roligt inlägg som jag kom på att jag skulle skriva. Vad jobbigt när man inte kommer ihåg saker och ting...

Nå, jag skriver om något annat som jag ligger och funderar på då!

Ni vet ju alla att det här är en anonym blogg, antagligen. Så då ska jag ju kunna skriva om vad som helst som ploppar upp i min hjärna och plaskar ner på tangentbordet. Men nu är det så, att min blogg inte är så himla anonym någonmer. Neo vet om den, och även några klasskompisar, så det känns ju sådär lite njaaa, man ids som inte skriva om vad som helst.
Men vet du vad? Det skiter jag i! Jag ska skriva om vadfan som helst ändå och de som läser det får tåla det, eller hur? För jag är ju anonym, ingen ska veta vem jag är.
Jag är ju så himla dålig på att hålla hemligheter... Är så nära på att säga vad jag gör i skolan till Neo också hela tiden när jag är med honom. Helt knäppt.

Aja, nu ska jag nog gå och pissa och röka min sista cigarett, sen slutar jag! För ett tag!


2011-03-28
18:28:03

Varför

Varför skriver jag egentligen inlägg på bloggen som man ändå bara förstår om man har läst inlägget före?
Man läser ju alltid det första inlägget på bloggen om man börjar läsa en blogg, eller det gör i alla fall jag...

Aja, jag funkar lite konstigt ibland.

Hejdå!

2011-03-28
18:22:16

Fast...
...egentligen tycker jag om den designen som jag har nu... :(

2011-03-28
18:20:16

Ljus, musik och massage!

 

Hade tråkigt och tänkte hitta på något roligt som jag och Neo kunde göra, så jag la på chill musik, tände ljus och gav honom massage, sedan gav han mig massage. Gud, vad härligt det var! Och så himla mysigt! ^^

Det känns så vackert att göra något sånt där mysigt, som om man är med i världens mest romantiska scen i någon romantisk film, aww!

Gissa vad som hände sen då?

-Neo blev trött och somnade... Och jag hade som planerat att vi kanske skulle fortsätta mysa youknow.

Typiskt.

 

Nu ligger jag i alla fall i soffan och har datorn för migsjälv, så nu ska jag fortsätta att mysa med chill musik, och blogga! Kanske hittar jag någon ny rolig design som jag kan lägga in? Eller kanske jag bjuder på en bild på migsjälv?

Får väl se vad jag hittar på för något roligt idag :)


2011-03-28
17:14:03

Mätt och belåten!
Har just ätit köttfärssås och makaroner, mums! Sitter nu och vill lyssna på Joshua James och hans sköna låtar, men Neo vill så jävla visa någon video på Newgrounds, så jag ser den samtidigt som jag bloggar, hihihihihi. The Mysterious Princess heter den. Verkar suga, jag är inte på humör att se någonting idag. Har inte varit på humör på länge för någonting, pms-depp typ? Herregud den är verkligen dålig... xD

Vad ska man hitta på nu då?

2011-03-28
15:17:34

Äh
Äh, han började göra nå jobbuppgifter så jag bloggar väl lite mer då! :) Jag fryser, faktiskt, har ingen långärmad och inte heller några strumpor, så det kanske inte är så konstigt? Jag brukar faktiskt aldrig gå barfota, däremot händer det många gånger att jag går ute på sommaren med bara strumpor.
Ååååh, kan det inte bli sommar snart snälla värld?

Angående låten jag började skriva på så är jag inte så himla taggad. Texten blev inte så som jag ville, men det kan man ju ändra. Huvudsaken är att jag får in texten så att jag kan få en melodi, sen kan man slänga in vadfan man vill. Ganska härlig känsla ändå att göra en helt egen låt, det är en så stor frihet och man kan skapa den precis hur man vill. Men det är ju också det svåraste, att ha så mycket frihet.

Jag blev sugen på att träna yoga! Det är så härligt, fast inte såndär hård yoga, vill träna såndär ruggigt slö yoga med härlig musik så att man bara får glida bort, lite som dans. Wonderful!

 

Och så vill jag ha ett hur på en tropisk strand, med grönt vatten, dricka grön te... Äta nudlar, levande ljus, rökelser... Kanske borde jag flytta till Kina? Eller Japan? Fast där skulle jag ju bli en radio när det är så mycket radioaktiviteter där, men det är ju bra med radioaktiviteter? Stödja radion!

 

Nej, jag skojja bara. Stackars de i Japan, nu sprids radioaktiviteterna tydligen till Sverige också genom fisk som vi får från Japan, har jag hört.

Tänka sig att det händer så mycket tråkigt i världen, det är som om världen är skadad. Någonting någongång gick väldigt fel och det här är början på konsekvenserna, som en rad med domino-block. Varje block är en naturkatastrof, tillslut finns inga kvar och inte heller världen. Jag hoppas bara att inte vi behöver uppleva världens slut, och inte mina framtida barn heller. Fast egentligen så tror jag att världen kan gå under medans vi lever.

 

Det är en av mina största rädslor just det där, att sitta och vänta på att världen ska gå under, en hjälplös situation. Alla hjälplösa situationer är hemska, tänk att bli kidnappad och våldtagen, bränd levande, och det finns inget du kan göra för att slippa det. Huj...

 

Nu vill jag kramas! Hejdå!!!


2011-03-28
14:57:59

Neo!
Sitter hemma hos Neo, har just duschat och uppdaterat mig lite om världen. Gissa vad han gör? Han tittar på en skitdålig film om det skitdåliga spelet som han har spelat skitlänge... <.> Aa...

Idag gick skoldagen jävligt snabbt, började med att jag missade bussen och pappa fick hämta mig till skolan från jobbet, träffade lite kompisar, spelade det jag har på min gitarrlåt för min gitarrlärare och det gick hur bra som helst. Till sist hade vi dans på idrotten, bugg fick vi dansa. Det var ganska lätt ändå, men jag har svårt för att hålla takten..

Nu ska jag väl ta och umgås med jäveln, som fortfarande tittar på sina skitfilmer...

 

Vilken gullig bild jag hittade :)


2011-03-27
21:31:52

Herregud...

 

Pratade just med en kompis som jag var med i Fredags, fick reda på sådant som man egentligen inte ens vill veta, om ni vet vad jag menar... Tur är ju att alla var lika borta som jag så jag tror inte någon kommer ihåg så speciellt mycket. Då är vi tillbaka till den stora frågan: "Varför gör man så dumma grejer i fyllan?"

Nå, nu när jag har fått yttra mig om mina hemskheter så tycker jag att jag ska glömma det där! :)

Låtskrivandet gick inge vidare, får be om råd imorgon... Mer hade jag inte att säga, ska gå och skämmas i hörnet, hejdå!

2011-03-27
20:05:07

Ajustja!
Det var ju en sak jag skulle fråga er mina kära fans;
Ser texten konstig ut? Alltså jag har lagt inställning på att texten ska se ut på ett sätt men när jag tittar på bloggen på min hemdator så är det en anolunda text. Fast det kanske beror på att texten jag använder bara finns på mac? eller?
Ja... Hur fan kan ni veta vilken jävla text jag snackar om...? >.<
Glöm detta, hejdå ! XD Min stressiga hjärna svamlar alltför mycket ibland.

2011-03-27
20:03:39

Kalas!

 

Hej, hej, hallå!

Kom just hem, har varit på kalas, ätit massa smörgåstårta och annat gott. Fick även leka med bilar och designa barbie-kläder, yey! (Syrrans ungar tvingade mig att leka med dem)

Så nu sitter jag här hemma och stressar över morgondagen, min gitarrlärare vill att jag ska ha skrivit några rader på en egen låt, vilket jag har med det är inte bra nog för att visas för någon, typ som South Park fast det visas ändå... Sen måste jag typ, göra något annat också... Tvätta kläder, tvätta bort sminket, bla bla blaaa...

Skäms som fan över Fredagen fortfarande, blev lite väl full och dansade lite väl... dåligt. Förstår inte hur man ens kan bli så packad, men blandar man vitt och rött vin så brukar det väl bli lite snett? Bra är ju att jag förstår att sticka från festen i alla fall när jag känner mig sådär borta.

 

Nu sitter jag och lyssnar på Ben's Brother, bjuder väl på en bra låt av dem också... ;)

 

(OBS! Jag har konstiga perioder av musiksmak...)

 

 

Inte visste jag att dom var sådär gamla!


2011-03-27
10:52:29

Lalalaa
Sitter i sovrummet hos Neo och lyssnar på musik. Har vaknat för ett tag sen, Neo har inte sovit på hela natten igen.. Bara spelat det där skitspelet.

Runt ett-tiden kommer pappa och hämtar mig, ska hem och byta kläder sen ska vi åka hem till min syster på kalas! Hennes dotter fyller nio år tror jag, gulligt :)

Igår såg jag föresten filmen Burlesque på natten, nog var den rätt så skit egentligen men jag diggade den ändå. Helt okej, om man inte har bättre för sig. Blev sugen på att se Coyote Ugly också men vet inte.... Neo skulle säkert inte vela se den och jag har sett den flera gånger så då är det inte roligt att se den ensam igen :)
Känns som om jag fortfarande skulle vara bakis, har såhär illamående typ hela tiden. Igår tog jag en öl och jag fick direkt  ont i magen och mådde illa, blä. Och när jag stod och stekte kebab så luktade det så mycket kött så det kändes som om jag skulle spy hela tiden. Skumt. Just nu är jag bara hungrig, ska nog gå och hitta något att knapra på. :)


2011-03-26
22:15:01

Ush
Ush, vad tråkigt jag har. Finns ingenting på tv, och jag somnar bara ändå när jag tittar på någonting. Neo bara spelar något jävla skitspel som är helt onödigt... Vill ju umgås, titta på någon film eller nåt. Men nääääää, hans jävla spel som har den sämsta grafiken i världen är så jävla viktigt. Testade spelet själv, herregud....
Igår så var jag ute och festade med två kompisar, jag drack lite väl mycket lite väl snabbt så det blev inte så sent för mig. Men nog hann jag skämma ut mig en hel del ändå så nu har jag bara världens ångest. Förstår inte hur det alltid kan bli så, varför är man så himla dum i huvudet? Neo kom och hämtade mig och så fick jag spy, kommer inte ihåg så mycket mer.


 

Ska nog gå och gnälla lite mer på Neo, har jag tur så skiter han i spelhelvetet...


2011-03-25
11:47:28

Yeeeey!
Idag blir det kompisar och vin! Gött! Var så jävla sugen på att hitta på något kul, och kul ska det bli, jippie! Får se sen vart kvällen slutar, Neo får hämta mig sen nångång.. Om han nu vill :)
Ska bli roligt att få umgås med vänner också ibland, har ju inte gjort det på länge! Man har aldrig ork att göra någonting... Aja, nu ska jag väl hitta på något mer roligt än att blogga, haha...


2011-03-25
09:24:16

Provet
Provet gick finemang! :D
Det lönade sig att plugga arslet av sig :) Yeey! Nu sitter jag här med mitt största fan och snackar skit, wiho!

Idag är det våffeldagen, men jag tycker inte om våfflor. Jag tycker de smakar alldeles för sött och så får jag bara ont i magen och börjar må illa... Men, glad våffeldag till allihopa ändå!


2011-03-25
08:50:29

Hej!
Har inte kunnat uppdatera bloggen på kvällen, internetet funkade inte hemma, är något strul med det.
Just nu sitter jag hur som helst i skolan och väntar på första lektionen. Det är prov, och jag har pluggat som bara den så får jag inte ett MVG nu så hoppar jag nog ut genom fönstret. På vägen till skolan så blev jag och pappa stoppade av polisen, hihi, spännande var det! Pappa skämde ut sig och råkade öppna bägge bakfönstrena före han hittade rätta knappen och kunde öppna förarfönstret, haha. Han fick göra blåstest och visa körkortet, jätteduktigt skötte han sig! Det var tydligen nya poliser här, annars brukar pappa känna alla poliser eftersom han jobbar på fängelset, visst är min pappa grym? Har skrämt iväg många jobbiga killar när jag har berättat att farsan sitter i finkan, thihi!

Idag ska jag hem till Neo hoppas jag efter skolan, vi får vara ensamma idag. Det har varit folk där hela tiden, roligt såklart men det är ju skönt att vara själv också så får man gå runt i huset och se ut som en normal människa ibland.

Imorgon ska mamma och pappa åka till mormor och hjälpa henne att flytta, jag och Neo ska också kanske åka dit på Tisdag och hjälpa pappa att lasta grejer i släp osv, kanske. Det skulle vara rätt så roligt ändå. Mormor är så gullig, fast vi brukade jämt bråka när jag var liten, eller det var mest jag som var taskig mot henne och kallade henne för knäppis och massa såntdär. Ingen aning varför, jag tyckte säkert bara inte om henne mat, gröt, soppor osv...

Aja, nu ska jag plugga sista tio minutrarna före provet börjar, håll tummarna för mig! :)


2011-03-24
17:37:11

...
Det blåser läskigt kusligt där ute...

2011-03-24
17:30:52

Tuggummi!
Neos mammas man var så gullig och köpte en meter tuggummi till mig för tio kronor här någon dag sen :) Snart är den metern faktiskt slut! Men gott är det!

 

Nu är väl inte jag sådär sexig när jag tuggar tuggummi, men bilden var ju snygg :) Och dessutom har jag smått röda läppar och grönt tuggummi! Om nu det spelar nån jävla roll... xD

Tuggummi är i alla fal roligt! När man var barn så tröck man ju i sig typ ett kilo tuggummi åt gången.. Helt tokigt, nu orkar jag inte tugga på mer än ett, annars får man ju ont i käkarna! En gång när jag var barnvakt så hade ungen lagt tuggummi runt hela sin hals, som sen såklart hade torkat och man fick skrapa bort det, vilket gjorde ont osv.. Ja, ni kan ju tänka er vilket liv det var. Undra hur många gånger man egentligen lagt tuggummi i sitt hår under sitt liv?

Jag har en gång fått en elmotor i håret, slå det!

 

 

Nu ska jag titta på How I met your mother, vilket är en av de bästa tv-serierna enligt mig i alla fall! :)


2011-03-24
17:08:55

Hej, hej, hallå!
Sitter hemma hos Neo på soffan och pluggar sådär lite smått. Lyssnar på en av mina nya favoriter, Joshua James! Jag älskar hans röst, och sådanhär chill musik är så härligt att lyssna på ibland.

Den här låten är så härligt att få glida iväg med... ^^

 

Neo somnade när vi tittade på den sjätte Harry Potter, Harry Potter och halvblodsprinsen hette den. Den var inte lika bra som de andra såklart men nog var den helt okej. Slumrade själv också till där ett tag så jag kanske missade något... Några tårar föll i alla fall vid en viss sorlig punkt i filmen. Jag gråter alltid till filmer, oavsett om det är en dålig film eller en bra film, är den bara lite sorlig så gråter jag. Men för att jag ska gråta när det är lyckligt så måste jag vara helt inne i filmen. Neo gråter aldrig, har aldrig sett honom gråta. Det är väl bra, men alltså... Så himla många sorliga filmer som vi har sett så är det faktiskt lite konstigt! Jag får väl bara inse fakta att jag är tillsammans med en riktig tuffing, hehe!

 

Plugga engelska? -Njae... låter inte så lockande. Och föresten så kan jag typ allting ändå, borde bara gå igenom det en gång idag före jag lägger mig och imorgon på morgonen så att jag kommer ihåg allting på provet.

 

På bilden idag fick jag fortsätta måla min väldigt konstiga målning, det är från en dröm jag hade. Jag var tvungen att rädda hela världen genom att ta mig till helvetet, och längst ner på botten av en pool fylld med lava fanns ett rum som man kom till genom en portal. Där nere fanns landets kungs krona, och den var jag tvungen att ta till honom så att han kunde få tillbaka makten över ondskan, och det är just det jag målar: När jag hänger ner i ett snöre genom portalen och ska greppa tag om kronan. Vet inte hur det blir, kan ju lägga upp en bild sen :)

 

Finslipade också på en sak som jag gör till Neo som alla hjärtans dag present, fast den kommer alldeles för sent, kommer säkert inte kunna ge den föränn på sommaren. Det tar tid!

 

However, ska nog gå och sätta mig på toastolen och ta det lugnt ett tag, om jag orkar. Eller så fortsätter jag plugga, ciao!


2011-03-24
10:27:16

Godis!


Sitter i skolan och mumsar på godis! Mums, mums! Var första gången jag köpte godis i skolans fik, 30 spänn för några chokladkakor och nå annat gott. Men totally worth it!
Fast nu började vi visst lektionen, oops!

2011-03-24
09:39:58

Tråkar
Sitter på svenska lektion och tråkar, vi ska skriva en novell som jag redan har skrivit så det är väl bara att surfa på nätet då?
Jag skrev om en tjej som gick runt på stan en natt, sen såg hon sigsjälv hoppa ner från en balkong och dö. Sådär jättekul story men det var det.
Idag funderar jag på att fara hem till en kompis som jag inte for till igår, fick lite dåligt samvete att jag inte for dit men det blev ju som det blev. Hoppas jag kan gottgöra det idag i så fall. Sen vart jag ju sugen på Harry Potter, det som suger när man ser mycket film är att man äter mycket chips, popcorn osv. Man måste ju alltid ha något att äta om man ser på film, annars har man inte den där riktiga "se-på-film-känslan", om ni förstår vad jag menar.
Idag kanske vi har sådär två timmars lunch, jättekul... Suger när man alltid ska ha så mycket håltimmar, inte orkar man ju sitta i skolan och mögla hela dagen heller. Fast i och för sig ifall jag skulle vara riktigt duktig skulle jag sitta och räkna matte på håltimmarna, men så duktig är väl nästan ingen..?


2011-03-24
08:48:05

Sådärja!
Nu har jag varit på mina absolut måste sidor och kanske har tid att blogga lite. Sitter dock fortfarande på lektion men jag hann göra klart alla uppgifter också, wiieee :) Jag vill faktiskt göra det där förbaskade hålet i örat någon gång! Är så sugen, men jag vågar inte göra själv och har inte hittat någon som kan göra ännu, förutom min klasskompis men hon har typ aldrig gjort förut eller något sånt så jag vet inte, vågar man satsa? :D
Idag rökte jag upp min sista cigarett och det kändes hemskt, inte att det tog slut men att jag rökte. Blä! Skäms på mig. Jag började röka när jag var 12 tror jag, hade testat några gånger före men när jag var 12-13 så rökte jag varje dag. Tänka sig. Gäsp! Jag är trött och vill gå och sova... Jag vill köpa nytt läppglans, eller läppstift. Använder rött läppstift sådär ibland, shh! Men röda läppar är ju så snyggt (:


2011-03-24
08:11:45

God morgon!
"God morgon, god morgon! Upp och hoppa vi ska shoppa!"

Nä, det ska jag inte alls det men jag önskar att jag skulle. Sitter i engelska klassrummet och väntar på att vi ska börja. Igår orkade jag inte uppdatera så mycket för jag var jättetrött och somnade på soffan hemma hos Neo.
Idag vaknade jag en kvart före väckarklockan ringde, jag drömde en massa konstigt om att jag var någon figur i något spel och sprang runt och var jagad. Sen var det massa Harry Potter skit med också, men det är ju inte så konstigt? Har sett typ fem stycken på några dagar, undra om jag kan tvinga Neo att se den sjätte med mig. Det borde finnas åtta nu, tror att den sista suger.
Nu ska jag börja läsa mina sidor som jag bara måste, får typ värsta traumat ifall jag inte gör det... Hörs!


2011-03-23
10:27:09

Haha

 

Stackars hund..


2011-03-23
10:25:30

Heeeej!
Mitt största fan ville att jag skulle uppdatera min blogg så då gör jag väl det! Haahaaaaaaaaaa...
Jag har lust att göra hål i örat! Men jag vågar inte gå till min lärare och fråga efter en nål för att hon skulle nog tro att jag är galen.. Och jag tror inte att hon skulle gå med på det ifall hon visste vad nålen var till för...

"If I could write you a song...!!!" Cooler than me, allalalaaa!

Nu har vi diggat den låten i skolan gud vet hur länge! Hehu!
Jag har faktiskt jätte tråkigt, vad ska man göra åt det? Kanske lägga upp någon ful bild?

 

Undra om hon tycker om Sagan om Ringen? Hon kanske är skådesspelaren till Gollum? Hmm....


2011-03-23
09:08:16

Meningslöst tidsfördriv för fingarna.
Sitter fortfarande här och väntar på lektion, händer inte så mycket här i skolan. Igår så haglade! Eller heter det regnade hagel? Fast det missade jag, såg bara det som var kvar på marken. Jag är hungrig, hann inte äta frukost även fast jag hade en och en halv timme på mig att fixa mig före skolan, konstigt. Skulle ha somnat om ifall inte Kisse skulle kommit och petat mig i ansiktet, vilken bra katt jag har. ^^ Neo är jätteless när jag alltid pratar om mina katter, men vem skulle egentligen inte bli det? De är bara så härliga!
Idag så har vi bild också, jag har då ingen kreavitet så jag har ingen aning om hur det ska gå. Är så jobbigt att vara kreativ på beställning. Hujjaligen vad jag gäspar.
Tror jag har tappat lite flow på den här bloggen nu, har inte så himla mycket att skriva om någon mer, men det kanske kommer? Såg just en kille som såg ut som Neville från Harry Potter! Eller ja, så himla lik var han kanske inte...
Jag saknar min bror, han har flyttat till en stad ungefär två timmar härifrån för ett år sen för att plugga vidare. Känns så tomt hemma nu när jag är det enda barnet som bor hemma. Fast å andra sidan så är det ganska skönt att vara utan en massa bråk, fast vi kanske inte skulle bråka så himla mycket mer när vi har vuxit lite. När vi var yngre var det helt hemskt, vi bråkade hela tiden.







2011-03-23
08:42:41

I väntan...
Sitter i skolan och väntar på att lektionen ska börja, som si sådär 40 minuter.. Blä. Vaknade rätt så tidigt idag och duschade på morgonen i helt lugn och ro, skönt. Idag ska jag fara hem till Neo såklart efter skolan. Tror jag ska tvinga honom att städa lite för hans kompis ska komma och sova hos honom en natt och det ser ut som.. ja ett vanligt hem för en ung man som bor ensam. Borde egentigen ta och städa mitt eget rum men det har jag aldrig tid med, och jag är typ ändå aldrig där.
Skulle igår göra hål i örat igen men jag hittade ingen som kunde göra. Affären där de har brukat göra hade slutat och på en annan affär var just den som gör hål i öronen borta.. Åh..
Neo skrev just på msn att han skulle gå och sova, idioten har väl varit uppe hela natten igen.. Jag som trodde att han hade varit duktig och vaknat tidigt o allt men nej... 

 

Harry Potter filmen vi såg igår var rätt så bra, spännande var den i alla fall! Beundrar fortfarande författarinnan för att hon har så himla bra fantasi!


2011-03-22
16:27:12

Harry Potter, we kinda love you!
Snart ska jag och Neo börja se på... den femte Harry Potter tror jag... Pheonix ordern eller något sådant. Verkade helt okej faktiskt! Skolan gick också bra, även fast jag var rätt så less och trött. Aja, så mycket mer hade jag faktiskt inte att säga. Ska springa och pissa före vi börjar hemmabion! Hejssvejs!

 

Hihih, gulliga pojkar!


2011-03-22
16:11:56

Ajja Bajja...
Jag köpte cigaretter idag. Dumma mej. Men det är bara något jag unnar mig någon gång i månaden, ett litet smakprov på död och sjukdomar. Helt knäppt egentligen att röka.


2011-03-22
12:10:31

Jag är fri!

 

Är klar med dagens uppgifter! Så nu borde jag ju egentligen få sluta tycker man. Men tydligen vill min lärare att vi ska samlas ännu och babbla om något. Neo sover ändå ännu så han skulle inte orka komma och hämta mig.

Yeeeeey!

-ska springa till det andra klassrummet nu!


2011-03-22
10:16:14

Orka skola!
Sitter på lektion och lyssnar på läraren, allting går ut samtidigt som det går in. Är helt okoncentrerad. Gäspeligäsp! =O
Fattar inte hur jag kan vara så himla skoltrött bara efter en termin, och att det är bara tisdag idag? Verkar inte som att jag har fått vila helgen då.

 

Nå, kanske borde man lyssna...


2011-03-22
09:42:03

Thiiihii!
På natten blev jag skrämd halvt till döds! Av en sånhär:

 

Blä!!! Den var inte lika stor och ful men ungefär, tur var ju att jag hade modiga Kisse bredvid mig som käkade upp den! Fast sen kunde jag ändå inte sova på en timme eller två...

Just nu sitter jag i skolan, vi har tränat på Bockarna bruse, en pjäs som vi ska visa upp för några ungar sen om typ en månad. Roligt, roligt... Fast jag vill bara sluta så jag får åka iväg och köpa örhängen och smink.

Mer orkar jag inte säga just nu. Hejdå!


2011-03-21
22:19:14

Inatt!

 

Inatt ska denna sötis få sova med mig istället för Neo, hoppas att inte han blir svartsjuk, hihi!

Kisse heter denna man, han är rätt så rar men på morgonen är han en riktig plåga! Får han inte sin frukost senast klockan 7 (han brukar påminna mig om den redan vid 5) så blir han arg! Det brukar börja med några gulliga jamningar och en mjuk tass som försiktigt nuddar kinden, sedan blir det mer jamande som ger dig en huvudvärk och snart så känner du klor på kinden. Om inte det hjälper dricker han vatten från mitt vattenglas, knuffar ner saker på golvet från borden, bland annat mobil, smycken osv. Några gånger händer det att han välter vattenglaset också, fast det tror jag att är mest en olyckshändelse.

Hmm... Du tror inte Kisse blir sur nu när jag lägger ut honom på min "anonyma" blogg... Men vem vet, tänk så är det Kisse som skriver just nu?

Moahahahaha....

 

Kisse är söt,

Han lägger allt för ofta sin näsa i blöt.

Han väcker mig när ingen annan kan,

men ibland i väggen flyger han...

 

(Brukar inte smälla iväg honom på väggen, men knuffar honom bort från sängen)


2011-03-21
21:57:04

Hemlisar...........
Hihi, jag är på lite hemlishumör! Undra hur mycket man vågar avslöja? :D
Jag hade min första fylla när jag var 12 år... då råkade jag sätta mig i hundskit, däckade inne i en kartongcontainer samt råkade tappa sönder en full ölflaska hemma på en bekants toalett, det var första gången jag var där...
Jag har varit lite av en pyroman och nästan åkt fast för vandalisering... Inget jätte stort dock.
Jag har en gång blivit jagad av polisen, och nästan av polishundar, men jag sprang tillbaka till poliserna direkt dom sa att de skulle sätta hundarna efter oss eftersom jag är rädd för hundar.
Mer vågar jag nog inte säga, ni blir ju rädda för mig ;) Men egentligen är det där typ det värsta jag gjort, har inte gjort några extrema grejer faktiskt. Och min galna period är över, tack o lov! Medans jag var i min galna period gick det en massa rykten om att jag knarkade och massa sånt.. bullshit. Tänka sig att rykten som är grundade på lögner skapas så snabbt.
Men nog om det, det som har hänt har hänt!

Vill ni höra ett skämt?

Det var en gång en älg som tvättade sig, och plötsligt blev han ren!

 

Usha, nu måste jag smyga i det tysta, tomma, mörka huset till toaletten... Läskigt!!!



2011-03-21
21:26:52

Mysco

 

Har en helt mysco-feeling... Lyssnar på helt konstig musik och ba tänker. Känner mig inspererad, och fick plötsligt viljan att göra en massa grejer.

Sitter och gräver på min spotify lista, tittar ifall jag hittar några nya låtar som jag kan lyssna på. Är så himla less på alla gamla låtar som man hört tusen gånger om. Ibland behöver man något nytt! Satt och funderade här tidigare på om jag borde ta den där profilbilden som jag har skrivit om. Att jag skulle sminka mig på något coolt sätt och ta bilder och sen göra om dem så att man inte ser vem jag är! Men sen kom jag på att jag inte skulle orka tvätta bort det efteråt... Månne när man ska orka göra det då.

Såg ni föresten att det var "supermåne" för någon dag sen?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12752912.ab

Läs på länken, själv märkte jag ingenting!


2011-03-21
20:52:39

Wääh

 

Nu blev jag deppig... som sagt så har jag en lite depp dag idag. Morsan vill inte att jag ska åka iväg någonstans på onsdag så jag får stanna hemma, fick lust att bara skrika och banka i väggen men äh.. Säger hon nej så är det väl ett nej. Det är ju faktiskt hon som bestämmer, än så länge. Hade verkligen velat fara... lovade en kompis, det var en såndär ställa upp för en vän och stötta henne grej. Så det känns lite som att jag svikit henne nu men vad ska man göra?

Imorgon tror jag fan att jag drar och köper smink, nagellack och gör ett hål i örat! Vet inte var ännu men det ska grävas ett hål! Det kan man ju egentligen gör själv men om jag gör uppe så vågar jag inte göra själv. Fast det kanske blir fult med två ringar bredvid varandra där uppe i örat? Eller? Jag har i alla fall bestämt mig att jag ska ha sju hål i öronen, just nu har jag sex. Sju är nämligen ett lite heligt tal för mig, måste väl berätta varför. Det är sju år mellan mig och min pojkvän, i hans familj har de sju barn, likaså i min familj. Sen vet jag inte så mycket mer... Veckan har sju dagar? Jag har för mig att just siffran sju är lite heligt i kristendomen, men jag vet inte säkert, kanske jag bara svamlar.

När jag var yngre så var jag faktiskt religös. När jag var runt 10 så var jag kristen, har vuxit upp i en kristen familj så antagligen därför. Sen blev jag typ halvt muslim av någon konstig anledning, och när jag kom i min rebell ålder så blev jag plötslig lite av en satanist. Just nu vet jag inte riktigt vad jag ska tro på, kanske det finns någon Gud, kanske det inte finns, vem fan vet?

Det läskiga är att det finns två personer som jag känner som säger att de har sett änglar och onda grejer. Vem vet om dom svamlar? Gott och ont tror jag i alla fall att det finns, men i vilka former?

När vi läste religion på högstadiet så sa min lärare: "Tro på en Gud är bara något människan har kommit på när den har varit i desperat behov av hjälp, och hoppas på att det finns någon "Gud" som kan hjälpa denne".

Så kan väl inte en lärare säga? Jag tyckte i alla fall att det var fel.

 

Aja, nu blev det en jävla massa text igen.. Ingen kommer ju orka läsa min blogg... xD


2011-03-21
20:10:34

Äsch!

Jag ger upp! Jag kan varken sjunga eller spela gitarr, visst är det kul nångång ibland och ett tag tyckte jag faktiskt att jag var bra men äh... För att verkligen lyckas med det man gör så måste man ha en viss talang, och den har inte jag... Så jag ger upp. Men nog önskar jag verkligen att jag skulle vara bra på att sjunga, ni vet sådär ruskigt bra! Så att när man sjunger så bara reser sig alla hår på världens alla människors armar.  Åh... det skulle vara så härligt! Men, men... En annan sak jag verkligen skulle vela är bra på att skriva. Visst kan jag skriva någolunda bra. Min lärare blev en gång verkligen imponerad på en uppsats jag skrev i åttan tror jag, hon ville att jag skulle skicka in den till en känd författare här om kring, det gjorde jag och han diggade den. Fast å andra sidan kunde han väl inte skriva tillbaka att den var helt skit heller?  Ååååh jag vill kunna skriva och spela och sjunga och måla! Ha massa kreavitet och talang osv. Jag kan spela gitarr helt okej, rita helt okej, sjunga njaaa och skriva helt okej... Men jag blir aldrig bättre än okej på någonting... Men det beror nog mest på att jag ger upp för lätt med allting....

Musik är så härligt, sitter på sängen och bara drömmer mig bort. Jag vill resa! På onsdag ska jag resa till en grannstad 30 min härifrån i alla fall. Till ett sjukhus.. Sådär skitkul :D Men resan är lite som en hemlis, så shh! Väntar på att mor min ska skriva en lapp till min lärare att jag ska ta ledigt. Min lärare är nämligen så himla nogrann att jag måste ha en lapp från min målsman om jag ska till tandläkaren eftersom jag är mindeårig... >.<

Det här är typ hon...

 

Anyhow... Jag och Neo började se den fjärde Harry Potter filmen idag, men vi hann inte se mer än drygt hälften för sen kom mamma och pappa och hämtade mig, och dom såg typ ut såhär:

Haha vilken rolig bild. Nä dom var inte sura men dom kunde inte hämta mig senare så de hämtade mig då. :)

Min mamma och pappa är faktiskt bäst! (:

Jag vill göra något spännande! Något action, typ biljakt och skottlossning! Eller typ dra med Neo till någon Bed & Breakfast och bara vara själva en dag någonstans helt random. Roligt!!

Sen vill jag hitta något nytt band att lyssna på, hittade nyss ett band som heter Ben's Brother, det var en tjej i skolan som sjöng en av deras låtar och det lät så himla fint så jag tänkte testa själv men det lät mer som en kråka som satt något i halsen... Men de hade några andra bra låtar också som jag sitter och diggar.

 

Vad mycket jag skriver.. Måste ju ha något att skriva om till nästa inlägg!


2011-03-21
16:19:54

Blä
Jag har en jättejobbig finne på hakan, den gör ont och är helt äcklig... :( Mina finnar har minskat jättemycket nu när jag har börjat tvätta ansiktet med massa ansiktsvatten osv, börjat äta p-piller samt minskat på rökningen. På ryggen har jag nästan inte alls finnar och det har minskat mycket på ansiktet också, skönt! :)
Sitter annars bara och deppar just nu, det är en liten deppdag idag tror jag. Fast såna dagar är rätt sköna ändå, lyssna på lugn musik och bara gnälla ett tag. Neo spelar fortfarande så Harry Potter har jag inte fått börja se än! :(
Och jag har fortfarande inte varit och bajsat, kanske borde jag göra det nu när jag har så jävla tråkigt? Dumma jag...


2011-03-21
15:48:51

Snart..
Snart så ska jag och Neo börja se på den fjärde Harry Potter filmen, Harry Potter och den flammande bägaren. Ska bli spännande och se om den är lika bra som de andra. Just nu spelar han wow så man får väl se när vi kan börja titta på filmen...
Käkade hela dumlen, ajj och blä i magen just nu.
Fan vad jag blir irriterad på felsms.com föresten... Alltid nå otroghetssms som de råkar skicka till deras partner, och så skriver de sen till kommentar "Vad klantig jag var, men jag förklarade mig och min partner vet fortfarande ingenting om att jag har otrogen, bra va? :)". Folk som är otrogna är idioter tycker jag, helt totalt idioter! Hur kan man ens vara otrogen? Om man älskar någon så är man med den personen, och älskar man plötsligt någon annan så gör man för guds skull slut med den förste först. Aja.. folk gör ju som man vill. Men sen finns ju de som faktiskt kan vara tillsammans med två personer samtidigt och de lever helt bra, och det är ju okej såklart. Och är partnern okej med att dens partner är otrogen so what? Men aja.. jag tycker i alla fall att man ska dela sitt liv med en person, åt gången ev.


Jag är för lat för att bajsa... men det är så himla tråkigt att bajsa!

2011-03-21
15:13:57

hahaa!!
jag åt upp hela själv ändååå!!

2011-03-21
15:05:54

Dumble choklad... naaaammm!!

 

Dumle chokladkakor är sjukt goda! Snart ätit upp hela, nam nam nam nam!!

 

Idag köpte jag en tidig födelsedagspresent till Neo, grytvante och en grytlapp! Hittade dem billigt på ÖoB. Tänkte köpa rosor också men de var så jävla dyra, 150 spänn för en bukett! Mitt puder kostar ju förfan 150! :D haha... Eller ja, 149!

Han blev i alla fall glad för presenten för han behövde just det :) Sen trodde han att dumlen också var till honom så han blev ännu gladare, men nej, den är min! Börjar få ont i magen... finns bara en rad kvar, kanske borde man vara snäll och bjuda honom på den då? ;)


2011-03-21
10:09:59

Första lektionen avklarad!
Sitter i klassrummet och väntar på min andra lektion, och sista! Efter det ska jag gå och luncha och följa med mitt största fan till kommunhuset för att babbla med någon tant. Idag ska jag också spendera upp alla mina pengar som jag fick igår! Måste köpa en massa grejjer :)
Skiter i att fara till gitarrlektionen idag eftersom jag inte riktigt har förberett någon låt idag. Nog för att man kan fara dit såklart ändå men äh... Ska nog sluta gitarren sen efter det här året, kan ju spela hemma.. Eller inte vet jag, får se.
Nu börjar lektionen, hejssvejs!

 

"Hör upp elever!"


2011-03-21
09:05:21

Guten Morgen!
Jag har faktiskt läst tyska en gång i ca tre år, men det var hur tråkigt som helst och jag kan ingenting nåmer...
Nåja, sitter nu i skolan och ska snart börja första lektionen. Vid lunch har jag gitarrlektion men jag hade ju helt och hållet glömt bort det så nu har jag ingenting att spela... Jag skulle ha tagit med mig några egna rader som en början på en egen låt men jag tog med mig någon kladd på någon låt som jag försökte göra för jättelänge sen... Pinsamt.
Ska bli skönt att sluta tidigt i alla fall, sen ska jag gå i det härliga vårvädret hem till Neo.



Det är så härligt att sommaren är på väg, på söndag byts det redan till sommartid!

2011-03-20
21:49:29

Wiee ^^
Kom från bastun för ett tag sedan, fan vad skönt det var, som alltid! Det blev dock inget hopp i snön denna gång. Tänkte bara säga att jag har lagt till alla mina "måste-sidor" på bloggen, under kategorin "länkar" på menyn, om nu någon skulle vara intresserad. De sidorna hänger jag hur som helst på hela dagarna, och så aftonbladet såklart för att läsa lite horoskop och nyheter :)
Vad mer?
Imorgon börjar jag först klockan nio och mamma & pappa skulle skjutsa mig, härligt. Annars måste jag ändå åka med bussen som går tjugo i åtta och sitta sedan i skolan och vänta en timme för senare bussen går för sent. Sen ska de åka iväg till mormor som kanske har flyttat till en mindre lägenhet. Min mormor är ganska gammal, över nittio något är hon. Undra vad man tänker på när man är så gammal?

Härligt att halvligga i sängen och lyssna på lugn musik, titta på tv om man vill och bara vara... Det är såna här stunder man verkligen tänker på saker och ting, du vet, tänker så där jätte mycket att man till slut blir helt snurrig! Eller inte vet jag, nu kanske jag började "trött-svamla".. Lika bra kanske att jag tittar på tv istället.

God natt!



Hörs imorgon!

2011-03-20
20:01:35

Dålig syn?
Jo, jag skulle gå och basta men jag måste bara slänga in ett inlägg till, har nog blivit en sorts bloggnarkoman...

Det är så att jag tror att jag börjar få dålig syn, tror jag... Känns lite jobbigt ibland att läsa osv när det är så mycket text, t.ex böcker. Blir som jobbigt att koncentrera ögonen och det känns som att de far lite hur som helst på något sätt. Märkte på bloggen att det var jobbigt att läsa så jag gjorde texten lite större och ökade lite på radavståndet. Jag måste ju kunna läsa texten på min egen blogg!


2011-03-20
19:45:11

Mätt som en plätt!
Just ätit lite av mammas goda mat, önskar jag också är lika bra som henne på att laga mat när jag blir äldre. Snart ska jag gå och basta, hääääärligt. Det är nog en av de härligaste sakerna jag vet, att basta på vintern när det annars är så kallt. Att få svettas riktigt ordentligt och få gå och sova helt varm och vara helt ren. ^^ När jag var yngre så brukade jag alltid hoppa ut i snön från bastun och sen in och värma sig igen, det var riktigt härligt. Har inte gjort det på länge, det är ju så himla kallt :D Det sägs att man blir smal om man bastar mycket, vad tror ni om det? Det såldes ju ett tag en produkt kallad "sauna belt" på tvshop ett tag som tydligen skulle göra en smal runt midjan för att den värmer upp huden så att man svettas ut all fett. Men det låter ganska mycket som bullshit. Men det är i alla fall skönt att basta!

 


2011-03-20
18:07:58

Hemma!

 

Kom just hem från Neo, vi såg Harry Potter och fången från Azkaban, den tredje Harry Potter filmen. Tyckte den var hyffsat bra, gjort på ett lite coolt sätt.

Skönt att vara hemma, få sitta i sängen med massa täcken, halvglo på tv och surfa, lyssna på vilken musik man vill.. Nog för att jag gör samma sak hemma hos Neo men det känns ändå annolunda när man är ensam. Fast jag saknar honom redan :)

Imorgon slutar jag skolan redan vid lunch, så ska kanske fara förbi någon kompis i nån timme, får se imorgon. Får vara utan smink imorgon också i skolan, glömde sminket hemma hos Neo, spännande! Fast det är himla skönt att vara omsinkad, jag bryr mig inte egentligen om man har smink eller inte men det är så kul att göra sig fin och ha lite olika kläder på sig osv, ni veeeeet.... :D

Nu ska jag titta ifall jag hittar några nya designgrejer som man kan göra på bloggen :D

http://www.designadinblogg.se/


2011-03-20
14:19:50

Nyvaken
Ligger nyvaken i sängen och orkar inte stiga upp, vet inte vad det riktigt är med mig denna söndasgmorgon.. Eller ja, dag är det ju nu, men trött är jag. Var dock uppe till 4-5 tiden igår så det kanske inte är så konstigt? Ville gå och sova redan vid nio men tvingade migsjälv att vara uppe med Neo. Vi tittade den adnra Harry Potter filmen, som faktiskt är ganska bra. Tycker att de är så bra skrivet på något sätt, alltså hur kan man ha en sån fantasi att börja skriva sånt? Själv tycker jag om att skriva, eller jag älskar att skriva, men det går aldrig. Har mina fina ideér om saker att skriva om, som typ noveller osv men det är så svårt att lägga ut det man har i huvudet på ett papper, fast det problemet tror jag att de flesta har, eller?
Idag ska vi i alla fall kanske hinna se den tredje filmen, sen ska jag hem till mamma och pappa. Ska nog ta och basta och äta mammas goda mat och leka med katterna. Hem ljuva hem, även fast jag älskar att vara hemma hos Neo så är det så himla skönt att vara hemma!


2011-03-19
23:07:38

Visste ni?
Visste ni att....
min vänstra halva av min vänstra hand har somnat?



Nämen jag har tråkigt. Läste igenom min blogg och märkte att jag skriver väldigt mycket om Neo. Själv tycker jag nästan att det är lite jobbigt att läsa en blogg där de bara skriver om deras partner, men o andra sidan så läser man ju en blogg för att läsa om någons liv, så varför inte samtidigt få läsa om partnerns liv? Deras liv är ju hur som helst nästan som ett liv tillsammans.

Snart vill jag gå och sova, har varit väldigt trött på kvällarna på den senaste tiden, men det är väl bara bra. Har inte orkat fara ut och festa eller sitta uppe sent och se film heller. Känns som om man håller på att bli gammal, men gammal kan man väl inte vara när man bara är femton år?
Kanske tror jag bara att jag är äldre och mognare än vad jag egentligen är, vad vet jag? :)

Bara för att ha någonting att skriva om så kan jag skriva att under natten så drömde jag att Neo körde bil jättesnabbt och jag satt med i bilen. Jag skrek till honom att han skulle sakta ner osv men han sket i det och fortsatte köra som en galning. Det slutade med att jag flög ut genom bildörren och jag vaknade i fullständig panik och små tårar i ögonen.
Det är faktiskt ofta jag har sånahär drömmar, att jag vaknar i panik och ibland t.o.m gråtandes. Drömmarna handlar oftast då om att någon jagar mig och att jag ska dö osv. Jag läste på nätet en gång att om man drömmer om att man ska dö så betyder det att det sker en förändring i ens liv, att man börjar på ett nytt kapitel så att säga. Men jag vet inte, kanske har drömmar betydelser och kanske inte.

2011-03-19
22:26:45

No saft, no fun
Neo vill inte hämta saft till mig, så jag får väl göra det själv!
Tänkte bara meddela det! =(


2011-03-19
21:05:23

Helluuu
Sitter och stör mig på att Neo spelar wow.... Argh. Min wow tid har tagit slut men jag vågar inte säga det till honom för då går han direkt och betalar en månad till, och han får inte lägga ner så mycket pengar för mig. Unga arbetslösa jag har inte direkt råd att lägga ner pengar på wow. :)
För ett tag sedan var vi ute och träffade en vän till mig som inte jag har träffat på flera månader, det var riktigt roligt! Hon har flyttat till en grannstad osv så vi har inte hunnit träffats. Så idag har jag träffat två kompisar på en och samma dag, oj, det är faktiskt inte varje dag det händer!
Gud vad jag känner mig taskig när jag aldrig riktigt är med mina kompisar mer, visst hänger jag med dom ibland men det blir som riktigt aldrig tid över. Är ju alltid hemma hos Neo och så, så jag och kompisarna glider isär, känns som om man inte ens vill träffas så mycket mer. Sen finns ju de kompisar som blir jättesura eftersom jag inte är med dem 24/7 som jag var förut, och sen finns det de kompisar som förstår och vi är lika nära även fast vi inte träffats på flera månader, det är riktiga vänner tycker jag.
Jobbigt det där med förhållanden och kompisar, det ska alltid bli en massa tjorv. Sen är man ju såklart rädd att man blir till slut ensam kvar. Det är faktiskt en sak som jag alltid har varit rädd för, ensamhet. Brukar få panik när jag tänker att jag ska vara helt ensam någonstans utan att ha någon att prata om. Stackars de människor som verkligen är ensamma.

Aja, nu blev det här ju en massa depp snack... xD God natt i alla fall!



Vänner v.s förhållande, vem vinner i slutändan?

2011-03-19
16:33:50

Gött med Godis!
Hejsan hejsan!
Har just kommit hem till Neo efter ett besök hos en kär vän. Satt där och tog igen saker man missat och snackade lite skit om allt och inget, härligt. :)
Pappa hämtade mig därifrån och vi for och köpte gooodis, som jag sedan smugglade med mig hem till Neo, hihihi. Godis är gott, men jag kan inte äta mer än några stycken sen mår jag illa. När jag var liten kunde jag äta hur mycket som helst! Jag och en kompis spenderade alla våra pengar på godis, vi köpte en gång bara godis för över 400 spänn! Galet va? Och vi åt allting samma dag. Det tokigaste var att mannen som ägde affären bara sa att vi skulle köpa mer, för alla pengar vi hade, medans jag föreslog att vi kanske skulle spara lite pengar. Men nog var det ändå värt det, vi var lyckliga i alla fall den dagen!

Nu ska jag umgås lite med Neo istället för att bara blogga hela dagen :D
Ha en bra Lördag!


2011-03-19
13:16:26

Saft är gott!
Jag dricker jätte mycket saft, väldigt mycket... Det är ju inte så nyttigt...
Idag ska jag nog fara till en kompis och hänga, hon är lite sjuk så man får väl hoppas att inte jag också blir det. Annars så vet jag inte.
Har hållt på och fixat på bloggen också, fick till profilbilden+text till menyn. Hade först en bild på migsjälv där man såg lite hur jag såg ut, men jag tog bort den. Och ni missade den, Haha! :D
Nu ska jag nog börja klä på mig och sminka mig och börja dra iväg, man blir ju galen av att sitta hemma och se ut som en soffpotatis! Det blir nog min favorittunika idag, min svart-vita skjorttunika!



Den ser ungefär ut såhär, har egentligen inget annat val än den, tog inte med mig några andra kläder när jag kom hit till Neo igår... ^^

2011-03-19
11:44:25

Morgon.. >.<
Jag har just vaknat! :D Eller ja, jag låg i sängen och drog mig en halvtimme och väntade på att Neo skulle vakna, men det gjorde han inte så jag steg upp. Och efter att jag varit uppe två minuter så stiger han upp, fan. Tycker det är så härligt när båda vaknar samtidigt så får man ligga och morgonkramas och mysa, berätta om vad man har drömt och bara vara.

Jag älskar Cinderbloom (bloggaren), hon är den bästa. Hoppas att vi aldrig skiljer, för det skulle ge mig hästar!
Hon är bara den jag vill ha, hon har inga brister. Hon har gjort mig lycklig hittills, även fast hon lägger mig i klister! :)

Haha, Neo han komma hit och tjuvskriva när jag hämtade kaffe. Nog är han allt gullig :D



God Morgon!

2011-03-18
20:50:20

Gääää.. HICK!... ääsp....
Jag är trött, och har hicka, och tittar fortfarande på Vampire Diaries, det var ganska bra ändå fast jag inte förstå alls vad som händer mer, tydligen är alla vampyrer och varuvlar. Fan vad hicka är jobbigt, det brukar alltid gå över för mig när jag håller andan men det känns som om jag inte ens skulle orka hålla andan just nu.
Neo ville gå ut idag och träffa folk, men nä... mjukisbyxorna är på och täcket värmer mig på soffan! Vill egentligen bara gå och sova, men vi ska kanske se första Harry Potter ikväll, vi tänkte se allihopa nu så småning om eftersom varken jag eller han har sett alla. Jag tror i alla fall att den första är bäst.
Nu fortsätter Vampire Diaries, kommer nog somna här på soffan snart.
God natt!

2011-03-18
20:09:44

Vampire Diaries


Sitter och glor på Vampire Diaries, alltså... Jag kan aldrig titta på en tv-serie utan att göra någonting annat samtidigt, onödigt att ens ha på tvn egentligen.
Jag märkte att hon den där tjejen, huvudpersonen typ säker "Stefan" väldigt, väldigt ofta. Dom typ babblar, och hon ba "Stefan, I ate breakfast today." Väldigt störande... Dock så följer jag inte serien mer, såg första säsongen och tyckte den var helt bra, men sedan i andra säsongen blev allting alldeles för tjorvigt och det började komma in varuvlar (Big suprise!!), så det kändes bara så blä.

2011-03-18
18:33:13

Jag blir ännu mer tokig!


Ja, jag vet att jag bloggar jätte mycket idag, men just nu håller min hjärna på att sprängas! Neo sitter i ett rum, hans kompis som ska sova här ihelg sitter i ett annat, och jag i ett annat. Alla dörrar är öppna, och både Neo och hans kompis har på musik, samtidigt som tvn är på och det bara strömmar ljud från alla håll och kanter! Känns verkligen i öronen att dom inte klarar av det, eller är det bara jag som överdriver?
Det är i alla fall något jag verkligen hatar, mycket olika ljud på samma gång. Som om man sitter på ett tåg och lyssnar på musik, hör ett gäng ungdomar sitta och skrika några rader bort samtidigt som en unge sitter och bölar för fullt framför en. Blä, vad ljud är jobbigt!

Jag har suttit och designat min blogg nu hur länge som helst, testat lite olika grejer och kom fram till det som det är nu, för tillfället. Imorgon blir det säkert en helt ny design, vem vet? Men förändringar är kul!

Nu ska jag lägga mig ner och vila lite framför Simpsons. TV6 är typ det enda jag tittar på...

 


2011-03-18
17:23:26

Bloggdesign
Hej!
Se hur fin min blogg är! Känner mig som en riktig datanörd när jag har lärt mig hur man fixar bloggdesignen.
Har inte så mycket att säga just nu, förutom att jag måste pissa och det är reklam på tv. OLW, ungsbakade... Nam, nam... ^^ Man borde förbjuda chipsreklamer och godisreklamer och allt sånt där som är gott!
Neo sitter och fixar med sin dator, tydligen blev det något fel där och han måste installera om allting, stackarn. Alltså stackars jag, som får sitta här ensam och blogga och läsa massa skvaller, hihi.


2011-03-18
16:54:00

Jag blir TOKIG!
Neo kan inte sluta bita på sina naglar! Han kan inte! Han biter hela tiden, när vi tittar på film, när vi tittar på tv, när han kör bil! Snart sitter han väl uppe hela nätterna också i något mörkt hörn och biter på sina naglar, och jag får stå ut med det där superäckliga ljudet!



Anyhow... Sitter och halvglor på Simpsons, fast jag har det så himla svårt att sitta still och koncentrera mig på något, så jag halvlyssnar på Simpsons och bloggar samtidigt, yey!
Jag biter aldrig på naglarna, bara om jag inte har en nagelfil med mig, vilket jag oftast alltid har. Det är något jag hatar, fula naglar... Det är väl någon såndär psykisk grej jag har. Okej, själv har jag väl inte heller världens snyggaste naglar :)

2011-03-18
14:13:06

Uttråkad

 

Just nu har jag väldigt tråkigt... Neo håller på med någon ny dataskärm som han har fått låna av en kompis, och jag har säkert läst alla bloggar som finns. Känner mig så deppig att inte jag också har råd att köpa massa fina kläder och sminka mig fint varje dag osv. Men, jag måste väl vara glad över att jag lever i alla fall. :)

Om jag skulle ha mycket pengar skulle jag absolut köpa kläder, skor, klänningar!! Skulle köpa en egen dressroom och bara fylla det med kläder. Sen kläderna som jag slutligen inte använder mer osv kan jag skänka bort till röda korset eller något liknande. Onödigt att ha kläder som man inte använder. Resa skulle jag också såklart, med älsklingen.

Är lite festsugen denna fina Fredag, men jag har inte fått mina pengar ännu den här månaden så börsen är tom! Dessutom är min mage helt ur spår...


2011-03-18
12:55:06

Hemma, nästan.
Sitter nu hemma hos Neo, fast han dissade mig och gick och spela keyboard. Han spelar en låt som han håller på att göra till mig just nu, gulligt va? :) Han är så gullig!
Det finns absolut ingenting att titta på på tv, just nu är det bara Stargate och det är ju bara rent svammel. Men efter Stargate kommer According to Jim, och det är ju jättebra! Och Neo tycker också om det för att han tycker att Jims fru är snygg... >=(



Inte är hon väl så jävla snygg..?
Men visst, Ja tack att se ut som henne när man är gammal! :)

2011-03-18
08:47:03

God Morgon!
Idag har jag vaknat alldeles för tidigt igen, kunde inte sova. Så det blev att spendera morgonen med att leka med katterna igen ;D Just nu sitter jag och väntar på att lektionen ska börja, om 15 minuter ungefär. Har bara tre lektioner idag sen får jag åka iväg nånstans :D Får se vad man ska hitta på idag, kanske hälsa på någon kompis? Har inte hängt med kompisar på jättelänge känns det som, mest träffas vi bara på fester som vi råkar gå på. Ajustja, vi kanske bara har två lektioner idag, och sen får vi sluta efter lunch :D Gött!
Vilken härlig dag det är idag, solen skiner, jag är inte mer än normalt morgontrött och skoldagen är kort, plus att det är fredag! Härligt! =) Skulle vara en perfekt dag för att grilla eller fara ut på isen, men så lat som jag är så går det inte. Jag var i alla fall och tränade igår, och det var hemskt! Hade ätit så mycket laktris just före så jag bara pruttade till varje övning där man var tvungen att spänna kroppen. Men nog var det roligt ändå att göra någonting för ombytes skull :)


2011-03-17
13:26:16

VG!
Jag fick VG på provet! På matteprovet! Helt sjukt! Trodde helt allvarligt att jag skulle få IG-, men ett VG, gud vad glad jag är! ^^ Det var då mycket lättare än vad jag trodde men ändå svårt... Jag måste ha någon sorts superkraft när jag klarar av sånt här.
Nu är det bara en lektion kvar sen får jag åka iväg till älsklingen utan namn! Vad ska han heta? Gummibjörnen? Själv gav han ett förslag på Freddy Krueger, men nej, så läskig är faktiskt inte älsklingen! Kanske ska han få heta Neo? Ni vet, Neo från The Matrix filmen. Tror nog att han var den första killen jag var kär i, okej, han är från en film och är typ hur gammal som helst, men jag tyckte i alla fall att vi skulle ha kunnat bott tillsammans på ett slott med en massa barn!
Neo, så får det bli!
Ska försöka ta en bra bild som jag kan använda som profil bild här på bloggen. Inte idag kanske men någon dag när man hinner. Ska fixa den med något foto pogram så att man absolut inte kan se vem jag är, bra va? Jag tycker ju så mycket om att vara mystisk, men det är faktiskt ganska skönt att vara anonym. Man kan skriva om vad man vill utan att någon kan säga riktigt något om det, direkt åt mig, för ingen vet vem jag är. Och sen slipper man tänka på vad folk tycker om det jag skriver.


2011-03-17
12:09:48

Take me out of here!!!
Har varit nu ca fyra timmar i skolan och jag är redan less, vill fara och mysa med älsklingen som ännu inte heller har ett namn och dessutom är jag bajsnödig! Och i skolan kan man inte bajsa, det är som en oskriven lag. Om tio minuter har jag också ett matteprov som ska göras och matte är inte direkt mitt starkaste ämne... Men vad ska jag kunna göra åt det? Man är ju bara så bra som man är och visst kan man bli bättre, kanske.
Idag är det föresten Saint Patrick's Day! Skulle vara så kul att testa fira någon annan högtid, som man inte har firat förut. Dricka irländsk öl och ha på sig gröna kläder, och vad man mer nu gör på Saint Patrick's Day :)
Hörde föresten idag på radion att U2 är från Irland, det visste inte jag, visste du?
Och Kissie har fortfarande inte berättat vad hon har gjort med sina bröst!!



2011-03-17
08:22:03

Skolan
Just nu så sitter jag i skolan och bara tar det lugnt. Vi hade visst ingen första lektion så då kan jag ju passa på att surfa i lugn och ro och vakna upp. Nog för att jag vaknade redan före klockan fem idag, typiskt mig. Trodde nämligen att klockan redan var runt sju så jag steg upp.
Har spenderat den långa morgonen med att leka med katterna, jag är nämligen lite crazy cat lady. Men jag har bara två katter.
Idag ska jag fara och träna! Har inte tränat på gud vet hur länge och nog har magen vuxit lite allt för mycket. Man börjar känna sig sådär äcklad av sigsjälv. Annars brukar jag inte alls bry mig om min vikt och så, har inte vägt mig heller på flera år, men tycker man inte om det man ser i spegeln så kan man ju alltid göra någonting åt det. Men det blir ingen barnmats diet i alla fall, skulle säkert dö om jag åt lika lite som Kissie.
Försökte fixa en header till min blogg igår, det gick inte så värst bra. Förut har jag kunnat hur men nu har jag glömt allt, var ett tag sen jag hade en blogg sist. Ska nog försöka fixa den nu, wish me luck!



2011-03-16
16:22:18

Gäspeligäsp!




Idag är det en trött dag... Var uppe igår med pojkvännen och hans mamma samt hennes man och tittade på Sagan om Ringen. De fortsatte se andra delen men då hann jag redan somna.
Trött var man hur som helst på morgonen när man vaknade, och till skolan skulle man också, så jag ringde och sjukanmälde mig.
Ja, jag vet, jag är ruggigt lat men ibland tycker jag att man får sjukanmäla sig någon dag om året bara för att ta det lugnt en dag! Förut skolkade jag hälften av alla dagar, det här året har jag bara varit borta två dagar, including idag, så det tycker jag i alla fall är bra. :)
Idag tittade vi på den sista Sagan om Ringen filmen, lika bra som alltid. Har sett dem allihopa så många gånger men man kan nog aldrig bli less. Pojkvännens föräldrar tyckte också att filmerna var bra, det var första gången de såg dem.
Vad jobbigt att säga pojkvännen hela tiden, jag ska komma på ett namn till honom. Nog för att han såklart redan har ett namn, men bloggen är ju anonym som sagt. Hmm.... Jag kommer inte på något just nu...
Kanske ska skriva lite mer om migsjälv då, jag är ganska självisk måste jag erkänna. Jag går ettan på gymnasiet, på omvårdnadslinjen. Egentligen skulle jag inte ha börjat på gymnasiet men jag tänkte testa och skickade in gymnasieansökan (eller vad det nu heter) i sista sekund. Och det är jag glad för! Jag har aldrig trivats så bra i skolan som jag gör nu.
Fast jag ska nog gå passa på att bajsa nu när alla försvann och handlade härifrån, återkommer någon gång i framtiden!




2011-03-15
16:26:43

Hej, hej, hallå !
Nu har jag äntligen startat en blogg (igen). Har tänkt på det länge men har inte riktigt orkat, men sen tänkte jag, och tänkte lite mer och sen tänkte jag "Äh, vadfan" och så gjorde jag en blogg! För er som undrar... om nu någon verkligen undrar, så kommer namnet "cinderbloom" från World of Warcraft, jaa jag vet jag är en ruggigt nörd, men min pojkvän spelar och jag är lite som en wowfru och är tyvär lite fast i spelet själv också.
Förutom en wownörd så är jag en 15-årig tjej som bor ute i skogen, nånstans... i sjumilaskogen, kanske?
Min blogg kommer att vara anonym eftersom jag vill kunna skriva om lite vad som helst utan att alla ska veta vem jag är.
Min favoritfärg är röd, jag tycker att melodifestivals vinnaren år 2011 sög! ;D
Jaja, det får räcka för nu, jag måste ju vara lite mystisk ;)

//Cinderbloom-plockaren

(Cinderbloom är en blomma som man kan plocka på wow, se bilden nedan)



x)