Cinderbloom

2011-05-31
18:41:03

Stressar..
Imorgon åker vi iväg och tältar, så klart är jag då lite små stressig. Har försökt packa här litegrann, hittade tre sovsäckar, två liggunderlag och sen en picknickfilt som kanske kommer till användning. Nu måste jag bara leta efter mitt andra tält, är det borta så är vi nog lite skörda kanske..

Kom just precis hem också från kyrkan, vi tränade sångerna osv. Huj vad svårt det är att sjunga den där Halelujah, helt hemskt. Men äh, det går väl bra ändå.

Nu orkar jag inte blogga och bloggar säkert inte så mycket mer idag! Kanske hinner man slänga in ett inlägg imorgon före vi åker och jag blir internetlös :)

 

haha, kanske det inte blir riktigt sådär fint imorgon. Släng in en massa fimpar, rödögda svullna fulla människor och tomma ölburkar plus spyhögar i hörnen så ser det nog mer verklighetstroget ut..

 

Nej, inte ska vi dricka så mycket :)


2011-05-31
13:37:15

Yeah, en timme avklarad!
Nu har jag väntat i en timme, bara drygt en och en halv timme kvar... Jag trodde att det var mer tid som jag hade suttit här :( Dåligt mattehuvud jag har. Har läst lite bloggar.. Kissie, Dessie osv... Fan att dom alltid ska shoppa och sådant, fast jag är inte direkt något fan av någon utav dem men nog skulle jag vela leva ett liv som dem. Med alla fester, mat, kläder osv. Fast jag kanske inte skulle vela vara lika känd och inte lika smal som Kissie, men att ha råd att göra alla dom där sakerna skulle väl inte sitta helt fel :D Inte för att jag är fattig eller någonting men vem vanlig människa har råd att dra på fester varje helg, samtidigt som de ska shoppa nya kläder tre gånger i veckan plus allt smink och frisyrer som man ska ha. Det går ju åt mycket på det där, tänk om ingen skulle bry sig om sitt utseende, pengarna skulle ju räcka till vad som helst då :D

 

Inte för att bilden hade så mycket med inlägget att göra men den var ju lite halvintressant.


2011-05-31
13:08:11

Ja, så föll man hit igen.
Har ju ändå inget annat för mig så jag kan ju passa på att blogga jättemycket nu! :D Bara det att jag har typ 34% kvar av batteriet, hur länge räcker det? Får ta och stänga av alla onödiga program som jag har på i bakgrunden... :D

Gjorde nyss klart en uppgift som vi skulle göra till en kurs som heter Människan socialt & kulturellt. Vi slulle skriva ner citat och kommentera dem. Jag hittade ett citat om kvinnlig könsstympning, alltså usch fyfan! Hur i helvete kan man skära av klitoris av någon? Och det var inte allt, de skärde av de inre och yttre blygdläpparna, och så slutade de med att sy ihop hela fittan och lämnade bara ett hål för urin och mensblod. Detta är ju helt sjukt. Hur ska dessa stackars kvinnor någonsin kunna få en orgasm? Visst man kan få orgasm på andra sätt men de har ju över huvudtaget svårt att ens ha sex när det är igensytt. Om det är någon kille som läser det här så tycker väl du att manlig könsstympning är lika farligt? Kanske? ;) Men det tycker jag inte! Visst är det också dåligt och jag tycker inte att man ska göra det heller, om man inte själv vill men att skära av förhuden på småbarn före de ens har fått säga någonting om det är lite fel. Nog för att det är mindre smärtsamt att göra det då är när man är äldre så på det sättet är det ju bra.
Men till the point, de som är judar osv följer ju bibeln, och i bibeln sa Gud till Abraham att de skulle ha ett heligt förbund med Gud och då måste alla pojkar skära av förhuden. Och då tänker man väl sig att de som verkligen är insatta i det där kan göra det. Men det finns inte ens en endaste känd anledning till varför man gör det på kvinnor, ingen vet när det har börjat och hur. Och sedan kan man också skära bort förhuden för hygieniska skäl på sjukhuset, och man får inte heller några men för livet.
Om mina föräldrar skulle ha skärit bort min klitoris när jag var unge skulle jag nog varit skitförbannad på dem nu.
Men å andra sidan finns de väl de som tycker att det är helt okej och de får väl göra vad de vill, men det där kommer jag aldrig förstå eller acceptera. Vi är födda med klitoris och blygdläppar och ett hål mellan benen för att kunna ha sex och göra barn, samt är killar födda med förhud, varför ta bort något som vi har medan vi istället bara kan låta det vara och njuta av det?

Sedan stod det också om homosexualitet och att det är helt totalförbudet i vissa land, som t.ex i norra Afrika någonstans tror jag. Och i Saudiarabien är det t.o.m dödsstraff på det, och om inte dödsstraff så blir man av med fötter eller fingrar, bli stenad eller piskad. SJUKT! Vissa människor bara är gay, och alla människor har något mellan benen, live it, love it!
Idioter folk är.. >.< Och här också, visst får vem som helst tycka vad som helst, men man behöver väl fan inte gå och döda någon för att den personen älskar någon annan? Helt sjukt.

 

Låt människor vara som de är förfan!


2011-05-31
12:30:00

Skola
Sitter i skolan och väntar på att Mia ska sluta sin praktik, vilket egentligen är först klockan tre men det kan hända att hon slutar tidigare. Vilket betyder att jag kankse måste sitta här och vänta i två och en halv timme... Värsta..

Aja, idag har det varit en helt vanlig dag i skolan, fick se mitt resultat på provet som vi hade igår vilket jag hann plugga en timme till och det blev MVG-, hyffsat! :D Sen har vi fått några uppgifter som jag skulle kunna göra klart nu om jag orkar, fast imorgon är det också en sådan skoldag med mycket tid att inte göra någonting så man kanske ska spara lite uppgifter till imorgon då..?

Egentligen borde jag gå och bajsa men jag vågar inte bajsa i skolan!! Jag har för mig att jag gjorde det en gång i början av året..? Men jag har såndär bajsfobi, det tog mig säkert lite mer än ett halvår tills jag kunde bajsa hemma hos Neo t.o.m.

Aja, ska väl försöka hitta på något att göra nu, kanske man hittar något roligt spel.precis..

2011-05-31
08:17:10

I skolan och dör en bit.
Sitter i skolan och bara tar det lugnt, kommer nog spendera många onödiga timmar i skolan idag. För det första så börjar vi inte föränn klockan nio men eftersom jag var snäll och inte ville att morsa behövde stiga upp för att skjutsa mig så tog jag bussen kl 8. När jag väntade på bussen så dök min katt Baby upp och jamade hela vägen fram till mig. När bussen kom  så stod hon och strök mitt ben helt galet och alla i bussen glodde på katten osv.. Gullig är hon ju men fan vad hårig man blir! Så nu måste jag sitta här i skolan till nio, jag är skitnödig också som ett plus på det hela..
Jag slutar skolan efter ett idag men ska vänta på min kompis som slutar först tre, så det blir väl ett par timmar att sitta och surfa där också ifall man inte hittar på något annat. Så jävla jobbigt att jag inte bor i stan mer, skulle varit så lätt att alltid bara gå hem när man har långa raster eller slutar tidigt.

Igår så fick jag prata med Neo över msn i hela en och en halv timme! Lycklig var jag! :D Han tänkte att jag kanske skulle komma med honom till Norge ifall han kommer hem om ett tag på semester, och det kanske jag gör. Får väl prata med mamma och se vad hon tycker först.

På Söndag tar jag konfirmationen, och jag är faktiskt lite nervös! Idag skulle vi träna inför konfirmations-gudstjänsten, sjunga osv. Hoppas att det går bra så är man sen redo inför Söndag. Vad läskigt..! :D

 

Varför vågar man aldrig skita i skolan? Alltså bajsa inte skita i skolan..


2011-05-30
20:31:06

Shower-power, yeah!

 

Kom just från duschen, och bastun. Farsan bastade efter mig och kom ut just och sa "Vad det var varmt i bastun!". Ja.. Riktiga brudar bastar väl ordentligt? ;) Nej men jag slängde i massa vatten i bastun och duschade med dörren öppen, så fick man basta och duscha samtidigt :D Älskar att sitta på golvet och duscha, haha. Man kan ju sitta där hur länge som helst och bara njuta av vattnet och tänka på allt möjligt. När jag och min storebror var små brukade vi lägga tvål på golvet i duschen, vårat "dusch-rum" är ganska stort, sen brukade vi slira runt på golvet på knäna, om ni förstår :D Haha, ibland låg vi på golvet också och puttade iväg oss från den ena väggen och så gled vi till den andra väggen. Tänka sig att duscha var så himla mycket roligare för några år sedan.

 

Neo har fortfarande inte svarat på msn, undra vad han gör? Säkert så spelar han sitt wow, har också lust att spela det ibland det är ju ett bra spel men jag tror inte att jag riktigt har råd att lägga ner pengar på ett spel. Hellre spelar jag sims som är gratis!

 

Nu ska jag nog bara lyssna på en massa chillmusik och deppa! Deppa kommer jag nog att göra mycket nu när Neo är borta. Kommer ihåg när han senast var borta och jobbade, då var han borta i tre månader i sträck och jag låg bara i sängen i flera dagar och tittade på How I met your mother, ibland kunde jag se mer än en hel säsong på en dag. Hade på mig samma kläder, orkade varken duscha eller borsta tänderna. Men en dag kom min barndomskompis som jag inte nu har träffat på ett tag, även fast han är min granne, hem till mig och tvingade mig till duschen och att byta lakan i sängen. Haha, gullig han är :)

 

De bästa vännerna får man ju när man är barn,

hoppas att jag och han alltid kommer hålla kontakten. :)


2011-05-30
19:04:01

Home.
Sitter hemma och tar det lugnt, ska snart gå och basta. Tänkte ifall man kanske skulle prata med Neo ett här över msn men han verkar inte svara så det kankse inte blir av.

Är skittrött... Känns som att jag inte riktigt har fått vila ut mig ihelg, men jag har ju inte gjort så jätte mycket där på lägret heller?

Har ont i benen också, tänkte tidigare ifall man skulle ha farit ut o springa men jag orkar inte idag, ska bara basta och ta det lugnt! :)
Drickat till Onsdag tänkte jag också fixa idag, men konstigt nog var alla någonstans eller upptagna, så jag får försöka fixa det imorgon istället. Men det ordnar nog sig, hoppas jag. Är ändå rätt så taggad på att åka iväg med klassen, tälta och bara ta det lugnt. Känner ju ingen i klassen sådär värst bra så det ska bli kul att lära känna dem utanför skolan.

Varför kan inte idiot Neo svara redan? Saknar honom ju :(


2011-05-29
19:17:20

ajustja..
Glömde skriva också nu när jag hade mitt stora katt-inlägg att min ena katt, Baby, stod och väntade på mig när jag kom med bussen också, och gick mig hem! :D Bägge katterna hade gått med mig till bussen.Gulligt va? :)

Bara lite småjobbigt när katten går just framför en med rumpan i vädret och man måste gå om henne och sedan springer hon om en igen, haha :D Men sött!

2011-05-29
19:15:52

Tillbaka!


Nu har jag kommit tillbaka hem efter konfirmationslägret. Det gick helt okej faktiskt. Trodde att det skulle kännas dubbelt så mer hemskt än vad det gjorde, så jag är ganska förvånad ändå hur bra det gick. Vi pratade om Gud osv, fick göra prov, vittna ett dop och få våran första nattvard. Orkar inte skriva dess mer om lägret.

Nu har jag börjat sakna Neo på riktigt, på lägret ville jag också bara att han skulle vara där och sova bredvid mig. Pratade med honom nyss med mikrofon över msn, lite halvläskigt var det faktiskt eftersom man ändå inte har pratat med varandra på ett tag :D Men nu saknar man nästan honom bara mer.

Orkar inte skriva så mycket mer idag, känner mig så himla trött. Hittade detta på veckorevyn.se idag:

”Han fick mens på hakan”

”Jag känner tyvärr sällan av när det är dags för min mens att komma. Min kille skulle gå ner på mig och allt var frid och fröjd, tills han tittade upp. Han hade blod på hela hakan. Först trodde jag att han hade börjat blöda näsblod, men det visade sig att jag hade fått mens. Det var inte så trevligt för någon av oss.”

 

 

Haha! Hittade nå helskumma "blod-bilder" på någon sida, gå in och titta om ni vågar, vet inte själv vad det är för sida :D lite halvkul det med!

http://www.thebridewearsblack.net/2010/10/carlin-face-blood/

2011-05-26
20:58:05

Packat & klart!

Känns som att jag blir skickad till en internatskola eller något liknande.. >.<

 

Testade på mig bikinin, eftersom vi skulle ta med oss badkläder. Fyfan vad jag har gått upp i vikt, kommer knappast bada i år eller över huvudtaget visa någon hud alls. Kanske man ska testa på "kissie-diet"? Den verkar ju funka i alla fall så smal som hon blivit.

 

Allting rymdes i en liten väska som jag knappt fick igen. Sen fick jag proppa i resten i min lilla handväska. Jag har ingen normalstor handväska, har en skitstor som är jobbig att gå runt med för jag har aldrig så mycket grejer, och en jätteliten som det bara ryms sådär vanliga saker i som man bär runt på. Även fast den lilla väskan har typ 10 fickor så ryms det fan ingenting, man skulle ju tro att det skulle rymmas mer, eller?

 

Jag saknar Neo... Skulle vara så skönt att få mysa med honom och gnälla om detta läger än att skriva ut allt gnäll på bloggen, gnäll kanske inte är så himla roligt att läsa. Fast å andra sidan kanske inte Neo heller tycker det är så roligt att lyssna på mitt gnäll så därför är ju bloggen bra :)

 

Jag undrar vad han gör just nu, kanske man ska skicka ett gulligt sms till honom.

Tänk att han verkligen är borta nu.. Men han kommer ju tillbaka, det ska jag se till att han gör! :D

 

Saknar dig älskade Neo!


2011-05-26
20:14:41

Usch!

Monicas diarré piller ser ut som knark! Eller något sådant :D

 

Imorgon åker jag iväg på det sista konfalägret, jag vill inte!! Kommer vara skittråkigt, en massa tråkiga lektioner, en jädrans massa hemska lekar och tre dagar helt åt skogen. Jag skulle så himla mycket hellre bara vela vara hemma eller hos någon kompis och bara vara, har ingen lust att åka någonstans.

Nu börjar morsan gnälla att jag ska börja packa.. >.< Hujjaa jag vill inte åka. Hatar sånadär läger grejjer, allting över huvudtaget där man måste umgås med folk man inte känner och inte vill lära känna. Jag ger det ett stort fett BLÄ!

 

Såhär stor det på listan som vi fick över saker vi ska ta med oss:

Hygienartiklar som tvål osv.

Badkläder (?) och badlakan

Underkläder och strumpor

Motionskläder (?!) och skor (inne och ute)

Lakan, påslakan och örngott (Ej sovsäck!)

Kläder för ombyte och varma kläder

Gärna en kamera eller något musikinstrument, fickpengar

Ej med: MP3, dator, filmer, energydryck

 

Vad tror ni om det? Med tanke på badkläder och motionskläder tycker jag att det låter helt totalt skit.

Sen får man inte röka där heller, det är en av våra tusen regler. Tänkte om man ändå skulle fråga någon ledare där att om jag nu ska röka så var ska jag röka och om de har någon fimpkopp. Det låter väl bättre än att jag går runt och tjuvröker överallt? Och säger de att jag inte får röka får jag väl börja PMS:a, eftersom jag antagligen kommer ha världens PMS för att jag får mens imorgon och jag kommer börja lipa överallt och skämma ut mig. Sådan är jag, hamnar jag i situationer som dessa, att man måste vara någonstans man absolut inte vill vara och allt sådant där så börjar jag himla lätt lipa. Och att Neo också är 90 mil härifrån och jag är deppig över det hjälper ju inte direkt heller. Och att jag kommer ha mens. Herregud vilket helvete detta kommer att bli xD

 

Önska mig lycka till!


2011-05-26
11:51:53

Jävla pissdag!!
Blir seriöst förbannad! Msn funkar inte, står att jag är inloggad på någon annan plats? Vad i helvete? Skulle ju vara pricket över i:et ifall min msn är hackad nu också... Jävla skit..

Jag har ingen ork eller lust till någonting alls över huvud taget idag. Är skit sugen på att bara köpa cigaretter men jag orkar inte börja jaga någon som kan köpa ut åt mig så jag skiter fullständigt i det. Åhh >.< Vill bara hem och dö i sängen ett tag.


2011-05-26
10:39:55

Katt-promenad
Mina två söta katter gick med mig till bussen idag, visst var de gulliga?
Kissekatterna tittar efter bussen..


Sen ville de inte att jag skulle ta bilder på dem någon mer, lägg märke till att deras öron är bakåtstrukna..Sen ville Kisse komma över vattnet till den mer grönare sidan.. :)

Fast nu har vi faktiskt lektion, hejdå!

2011-05-25
12:14:46

Orka bloggaa...
Jag orkar typ inte blogga alls idag tror jag, Neo är i Norge idag och kan inte längre prata med mig i mobil mer.. :( Sorligt värre! Jaa.. Som sagt så orkar jag inte blogga nu... Hejdå!


Hittade bilden på google när jag sökte på "Orka blogga". Så jag tänkte att den kanske passar in hit.

2011-05-24
10:15:00

Fortfarande sjuuuk!

 

Är fortfarande sjuuuk! Orkar inte vara sjuk!! Näsan bara rinner hela tiden, tur att det inte rann en massa snor på nationella provet i matte som jag gjorde för ett tag sen.

 

Ringde en signal till Neo tidigare och tänkte att han får ringa tillbaka men det har han ju såklart inte gjort, idiot.

 

Äh jag orkar seriöst inte blogga just nu, bloggar senare...

 

ATCHUUU!!

 


2011-05-23
19:24:02

Orka TV...
Nu blev jag less på att glo på TV, simpssons, family guy, blää.... Kanske man orkar se om ett tag igen eller något, orkar inte göra så mycket annat än att glo på TV och surfa just nu hur som helst :D

Undrar vart Neo är, om han har kommit över halvvägs eller ifall han snart är framme... Om han åkte runt halv tolv och det tar elva timmar så är han alltså framme.... först klockan 11... xD Haha, vilket matte huvud jag också har det där var ju busenkelt.. Tog mig seriöst typ 10 sekunder att räkna ut det där. Nåja, klockan är ju elva här om 3,5 timmar ungefär så han är snart framme. Hoppas allting har gått bra och att de kom trygga fram, han och hans bror som också följde med.

Mamma var lite småsur över att jag inte var till skolan idag, nu när det är slutspurten och lärarna sätter betyg och så. Men vad kan man göra åt det, ibland är man bara sjuk. Jag har bara varit borta typ fem dagar under hela året, två gånger har jag bara unnat mig en dag ledigt men annars har jag haft någon anledning. Det är ju duktigt med tanke på att jag var 50% borta förut alltid, eller? ;) Fast man ska väl inte gå runt och vara stolt över att man går i skola, det är ju en självklarhet att man gör när man bor i Sverige och har skolplikt. Vilket jag inte har någon mer... Så då kan jag vara stolt! :D
Är faktiskt inte så deppig någon mer ändå, är bara glad över att Neo har fått jobb igen och att allting är bra. Man ska väl inte gå runt och deppa i onödan? Det hinner man göra någon annan gång!

2011-05-23
18:27:28

Mat, TV & skit.
Har just käkat middag med farsan, någon god pepparsås, ox kött och potatis, mums var det! Får se vad jag ska hitta på nu, The simpsons börjar i alla fall om ungefär tio minuter så kanske man ska glo på det. Just nu är det bara cops på TV, bläää..... Varför visar de ens det? Speeders är ju mycket roligare! Nog för att jag inte har tittat på de andra kanalerna ens men allt annat än TV6 visar ändå bara skit.. oftast.

Har fortfarande ont i halsen och är snorig, har fått värsta diarrén också, stavas det så? Brukar aldrig ha diarré.. Varför är det ett så konstigt namn för något så äckligt? Låter ju som någon delikatess mat; "Diarré, serverat med vitt vin" Det borde ju heta något äckligt istället. Nä, det låter ganska äckligt ändå.


Gulligt!

2011-05-23
17:18:40

It's raining men!

 

Det regnar ute!

 

Jag tycker att regn är mysigt!

 

När jag bodde i stan, så brukade jag gå och promenera runt när det regnade på natten! :)

 

 

Hittade någon random låt på youtube, lite cool ;D


2011-05-23
16:03:25

Blääää
Känner mig fortfarande lika sjuk, ont i halsen och näsan rinner, jobbigt. Har bara surfat bloggar nu typ flera timmar, skitkul... Sen gjorde jag en massa onödiga love quiz, typ "Is he in love with you" test, haha... väldigt nödvändiga, eller hur..?

Blev skitsugen på typ chips eller hamburgare, chili cheese.... Kanske kan man fråga morsan ifall hon vill dra hem kina mat, stark mat så att man får ut skitet från näsan. Det är ju bra att äta stark mat när man är förskyld. Inte för att jag tror att hon verkligen skulle köpa hem kinamat bara för att jag vill det men det skadar ju inte att skicka ett sms och fråga....
Speaking of sms; mina pengar på mobilen är typ slut och jag har inte råd att ladda den denna månad, och månaden har ju typ just börjat? Eller ja, halva månaden har ju gått.

Varför är skräpmat så jävla berondeframkallande? Sitter bara och fantiserar om en massa skräpmat nu... Helt sjukt, fetma-varning? Fast idag är jag deppig så man kanske kan förlåta mitt skräpmatssug idag.

Såg en gammal bild på Kissie i Micahs blogg, alltså hon Micah, 15 år och morsa. Inte visste jag att hon hade sett sådär bra ut! Herregud vad fin hon var förut. Det är ju helt hemskt hur operationer kan förstöra en människa sådär, och allt detta jävla tjat om att man ska vara så himla smal och vacker och skit. Ingen människa mår ju bra av det, så varför kan inte folk bara vara nöjda som de är? Och varför ska det finnas en massa produkter som gör att man ser bättre ut, de bara förstör. Plus att det är onödigt dyrt, hellre lägger man ner pengar på saker som är viktiga och bra för en själv, som t.ex resor, hobby grejer och så än att köpa fem kilo puder, ersätta fettmängden i kroppen med plast eller färga bort håret. Nog för att alla dessa grejer som smink, kläder och sådant gör så att människor mår bra för att man får ett bättre självförtroende, för att man ser fin ut, men vem fan bestämmer det där "fina"?

Åhh, jag blir så frusterad och irriterad och... saboterad! ...? xDÄr ju helt sjuk hur mycket folk anstränger sig för att se "snygga" ut, medan de egentligen bara förstör sitt naturligt fina utseende.

2011-05-23
13:46:05

Hårfunderingar

 

Onsdag ska jag till frissan och klippa mig, tänkte passa på att kanske lägga in ljusa slingor, någonting i stil med det på bilden? Har sådär ljusbrunt hår typ, mitt naturliga hår, har låtit det växa ut nu i flera månader fast det är fortfarande lite mörkt. Så ljusa slingor borde väl göra susen? Plus att det är så snyggt med lite ljusare hår till sommaren :D Tänkte kanske att man sen skulle färga mörkare igen till hösten om jag blir less.

 

Men jag vet inte hur jag ska klippa mig, kankse bara det samma vanliga, lite sne-pannlugg och uppklippt. Tror inte att jag är så sugen på någon stor förändring just nu, fast det är väl inte en så himla stor förändring att klippa sig?

Jag testade ju pannlugg ett tag och det var ju rätt så snyggt, men då hade jag mörkt hår och jag tror inte att det skulle passa bra att ha pannlugg nu, speciellt inte när jag snart ska ta konfan och ha på mig en såndär vit kappa, då ser man ju enormt stor ut.

 

Kanske kan man fråga frisören att klippa mig så att mitt ansikte ser smalare ut? ;D Går det?


2011-05-23
12:48:45

Depp-dag

 

Jag är sjuk! Ont i huvudet, täppt i näsan och ont i halsen... :( Hoppas bara att jag inte har smittat ner Neo nu när han har åkt iväg för att jobba. Han åkte här för lite mer än en timme sen, känns inte så mycket ännu. Mest är man bara ledsen för att jag vet hur jobbigt det kommer bli när man inte längre har den där närheten och tryggheten så för givet. Men det är ju nyttigt i ett förhållande att vara ifrån varandra ibland, bara det inte blir för länge.

Han skulle vara i Norge och jobba ända till Februari, men han kommer väl hem då och då, så nog klarar vi oss.

 

Vi har haft det så himla roligt när han har varit här, varit på dejter, varit lite ute och roadtrippat till hans föräldrar och sådant. Man har lärt känna varandra så mycket mer, tror nog inte att någon människa någonsin har känt mig så bra som han gör nu, visst har man ju familjen som vet det mesta om en men det är inte på samma sätt. De känner bara en "sida" av mig, lillasyster-rollen. Fast å andra sidan så känner inte heller Neo min lillasyster-roll? Äh, nu blev det bara tjorvigt detta! Jag är i alla fall glad att jag har en människa som jag älskar så mycket som förstår mig så bra. <3

 

Idag tänkte jag bara ligga i sängen, surfa, glo på tv och typ äta mat.. Imorgon har jag ett nationella prov i Matte, som jag egentligen borde sitta och plugga på men eftersom jag är sjuk så var jag inte i skolan idag och därför kunde jag inte hämta böckerna... Typiskt, hoppas att det finns på nätet att plugga någonstans.

 

 

En sak som ni kanske inte visste...

Jag tycker om att läsa manga-böcker, eller ja jag har väl läst några stycken någongång, men de är bra! Har läst de tre första Dragon Ball, sen någon One piece och sådär... Naruto brukar jag också titta på. Fast jag är inget manga/anime-freak, men det är kul att läsa och titta för det är lite annat än det vi har i Sverige. :)


2011-05-22
20:23:33

Hej o Hå!
Idag är jag lite ledsen, lite deppig :( För att imorgon så åker min älskling Neo iväg och jobbar typ 90 mil ifrån mig, och jag vet inte när jag kommer att få se honom igen.
Han ska skjutsa mig till skolan på morgonen före han börjar köra ditåt, så får jag säga hejdå till honom på skolgården, och jag kommer säkert börja gråta och alla kommer se mig och undra vad fan det är för fel på mig, men vad gör det? Det är ju ingen annans beskymmer än mitt och Neos.

Fast man börjar egentligen bli lite van med det här, ända sedan vi blev tillsammans så har han alltid åkt långt bort och jobbat, ibland har han varit borta i tre månader i sträck, och det enda vi har haft som kontakt är telefon och msn. Nu kommer vi inte ens kunna prata i telefon för att han ska jobba i Norge, och det blir ju onödigt dyrt att hålla på och ringa 4-timmars telefonsamtal.

Aja, jag är i alla fall glad att han nu har varit hemma i ungefär ett halvår och vi har kunnat vara som ett normalt par.Usch, vad jag kommer att sakna honom..

2011-05-19
22:36:28

Neo imponerar!
Måste bara säga att Neo verkligen imponerar mig :D Han lyckas både sitta och vara gullig med mig och spela något skitspel med sin polare som också är här, alltså... jag trodde att det bara var tjejer som kunde göra två saker samtidigt?

Kanske har han någon annan hemlighet också...?(Någon lite halv-random bild..)

2011-05-19
22:23:13

Undrar...
Jag sitter här och funderar på att när man ska gå och sova... Kul liv jag har va? :D Nej, men jag börjar känna mig trött, fast jag vill inte sova ännu tror jag. Fast ögonen börjar svida, kanske borde man tvätta bort detta jävla smink som man ständigt känner sig tvingad att ha på sig. Det är ju så härligt, och bra, att gå utan smink men man känner sig så mycket fräschare, och snyggare, när man har smink på sig. Fast å andra sidan behöver man väl inte anstränga sig för att se bra ut varenda dag? Helt ärligt så blir man väl inte så jävla mycket snyggare bara för att man slänger något onaturligt skit i ansiktet som dessutom bara kostar en jävla massa onödiga pengar.
Kanske ska jag börja sminkstrejka? TÄNK vad mycket annat jag kan göra för mina pengar då...!! Egentligen har jag ju fan inte ens råd med att köpa smink, när det finns så mycket annat man vill göra.


Sminkstrejk, låter bra!
Får väl bara börja avvänja mig nu från sminket.. :D

Fast nog har man ändå den där dolda kärleken för att få sminka sig.... :(

2011-05-19
21:46:17

Alltså nja...

 

Inte var väl den nya Pirates of the Caribbean filmen så bra som jag trodde att den skulle vara! Trodde att den skulle vara bättre, nog för att inte var den väl dålig heller, den var bra! :) Men det som jag diggade var 3D:n, har inte sett en film på bio med 3D på flera hundrans år, satt helt inne haha :D Diggade hur undertexten svävade, och när saker flög i ansiktet på en och man ryggade undan. Man kunde ju nästan röra Johnny Depp!

Och sen var det väl gulligt att man var på bio med Neo såklart :love:

 

Morsan kom aldrig med pengarna, hon hade glömt mobilen hemma, var och tränade och tänkte att jag hade kunnat komma dit, jag tänkte ju åka dit och hämta pengarna för jag antog att hon var där men Neo sa att han kunde betala istället. Så det gick väl bra, får bjuda honom med morsans pengar på något annat någon annan gång då.


2011-05-19
18:12:45

Yeey!
Sitter här hemma hos Neo fortfarande, gick och gömde mig i det mörka sovrummet för att blogga lite, hihihi!
Vi ska börja åka mot bion här om ett tag, får väl se om det ens är något folk där eftersom i min lilla döda stad finns det inte så mycket folk. Hoppas, hoppas, hoppas att jag verkligen tycker om filmen, är taggad! :D

Men åååh vet ni vad jag kom på?! Att morsan är en idiot! Hon har dragit och tränat, och inte kommit med pengarna ännu, och jag behöver dem nuuuu! snart.... BLÄ!


2011-05-19
16:13:03

Aftonbladet & Spotify = SKIT
Har ni märkt att aftonbladet (http://www.aftonbladet.se/) har börjat ta bort artiklar lite åt gången? T.ex alla sex & kärlek sakerna är borta, man måste vara plus medlem för att få läsa dem? Och NU har de också tagit bort horoskopen, man måste vara någon jävla plus medlem för det också. Det är ju helt KAKKA som man säger i finland, alltså skit..

Och spotify! Var ska man ens börja? Det var skitbra, och ingen laddade ner musik någon mer, men sen kommer det nå jävla feta gubbar i sina spotify-slipsar och bestämmer att "NEJ! Alla får bara lyssna tio timmar i veckan!!" Jävla idioter. Nu kommer ju nerladdningen öka hur mycket som helst!

Aja, man kan väl inte få allt heller.


2011-05-19
15:51:52

Voltbilar och krockstolar
Kom just hem till Neo, vi har varit och handlat osv. Skoldagen gick också hyffsat bra, bara att min mattelärare var taskig och sa att jag aldrig har haft någon koncentrationsförmåga.. :( Men han skämtade nog, hoppas jag.
Det var nå gubbar från nå trafikgrejsn som var och babblade, vi fick testa voltbil och en krockstol, alltså en bil som snurrade runt upp och ner medans man satt fästbältad där inne och en stol som åker 7 km i timmen och sedan "krockar", så att man får känna hur det känns. Det var ganska så lärorikt, det fanns också en brandbil, en ambulansbil och en polisbil där som man fick gå in i och titta på. Brandbilen var nog roligast, bara för att det var en så söt kille som visade runt där :D

Idag tänkte jag bjuda Neo på bio, vi ska se den nya Pirates of the Carribean, har hört att den är mycket bra! :thumbup: Egentligen är det morsan som bjuder oss eftersom det är hon som kommer med pengarna till mig, men alla mina pengar kommer ju från morsan så det är ändå som att jag bjuder! :D Får se vad man själv tycker om filmen sen då.


 

Jag har aldrig krockat med bil, eller ja... En gång körde jag in i ett träd, men annars har jag bara varit med när man har åkt ner i diket typ en gång, och när morsan krockade en gång, två gånger tror jag...

Men aldrig en allvarlig krock i alla fall! :D


2011-05-19
08:18:10

Schuuul
"I don't wanna go to school, I just wanna eat pizza!!"


Sitter i skolan och är skittrött och skithungrig... Blä.. Känns som att min magsäck har kollapsat eller något. Och det är korvsoppa idag, de borde ju ha pizza i skolan som de hade förut! Fast de var ju lite halväckliga pizzor men ändå.

Jag kom fram till idag att jag inte kommer att ha råd till en mascara denna månad, haha. Jag måste spara pengar till att vi åker med klassen och tältar, och resten av pengarna som jag får denna månad kommer att gå åt andra saker som jag måste köpa, så jag har typ 50 kr över till att köpa en mascara, och var hittar man en bra mascara för 50 spänn? Kan inte fråga morsan heller om pengar för hon vet att jag ska få pengar, och allt som jag ska köpa får hon inte veta av, t.ex p-piller och dricka + annat som jag ska ha med när vi tältar så hon tror ju att jag har mycket pengar över. Åh, jobbigt... >.<

2011-05-18
18:58:53

Bilder, bilder!
Nu har jag tagit foton på det som jag har köpt till konfirmationen, yey! :D Var även tvungen att ta bilder på vårat nya tält som jag och morsan satte upp på gården, det tog sin tid men nu står den där i alla fall!

Vi börjar väl med kläderna :)


Här är klänningen utan kofta! :)Med kofta.


"Jesus-skor" (gladiator-skor)


Väskan

Och sedan det fina armbandet som jag tyckte var så passande inför konfirmationen, ni kanske förstår varför :D


Sedan kommer tältet....


Där inne ska man sen rymmas tre personer och sova :)

Det ser ut som att det är snö på vissa bilder, men det blev något konstigt med färgen, snön har ju smält bort, tack gode gud! :D

2011-05-18
15:45:02

Mias lite udda samling

 

Detta hittade jag hemma hos Mia, 55 stycken blev det. :D Passa på killar?


2011-05-18
12:13:39

Då har man ett hål mer!

 

Fick något ryck för någon timme sen och gjorde ett hål i mitt öra, själv! :D Stolt är jag att jag faktiskt vågade! Den blev en aning sne och så men nog duger den. Så nu har jag sju hål i öronen, och fler skulle jag ju inte göra men nog blev man allt sugen på att göra fler nu.... :D

 

Sitter med klasskompisarna i skolans gamla bibliotek och väntar på att lektionen ska börja, vi ska skriva om Romeo & Julia filmen som vi såg för ett tag sen. Det är också sista uppgiften som ska betygsättas så det är sista chansen att höja betyget, kanske ska man verkligen satsa stenhårt på detta då. Får väl se hur man orkar och så. :)


2011-05-18
09:10:18

Ojdå!
Kom ihåg på morgonen att jag hade nationella prov i matte nu på morgonen, var inte alls förbered och jag som hade tänkt plugga järnet inför provet, typiskt. Nu är det i alla fall gjort och jag tror att jag klarade mig helt OK, får väl hoppas på det bästa :)

Jag kom också på att jag har ju inte visat grejerna som jag köpt här på bloggen! Eftersom detta är en blogg måste man väl fota och ladda upp allting man köper, eller hur? Så jag tänkte kanske ta någon bild på det jag köpt, har bara en bild på klänningen som jag kan bjuda på just nu :D

 

Såhär ser den ut!

Ville inte ha något alltför fint för konfirmationen för jag har inte varit så brydd om det, och kommer jag med världens finaste klänning på konfirmationen så verkar det väl lite konstigt att jag anstränger mig så mycket för att se fin ut på något som jag inte egentligen ens bryr mig om. Men den var väl gullig? Såhär somrig och söt :)

 

Får ladda upp mer bilder på mer saker senare om jag hinner komma hem idag! ;)


2011-05-17
15:10:30

Hos Neo
Sitter hemma hos Neo och tar det lugnt, har just varit ute på ärenden och sådär... Hans kompis är också här och chillar. Ja.. vad mer? Jag missade bussen på morgonen, fail.. Råkade somna om efter att jag stängt av väckarklockan, så vaknar man sådär klockan nio och fattar ingenting xD Nå, jag gjorde i alla fall några uppgifter hemma så det är väl helt lugnt att jag missade en skoldag, har ju varit hela året i skolan. :)

Egentligen borde jag typ tvätta en massa kläder idag, sitter nu också i mjukisbrallor för mina jeans är smutsiga, mina enda jeans. Det låter ju också helt skit, ett enda par jeans. Men alla mina jeans går sönder hela tiden... :(

 

Såhär ser de typ alltid ut efter ett tags användning.


2011-05-16
15:48:22

Hos Mia med Monica!
Sitter hemma hos Monica med Mia, antagligen. Kom just hit från ungdomsmottagningen, var och skrev ut mer p-piller, yeey! :D Nu ska jag knapra piller!
Idag fick jag ont i magen och diarré, kanske har nåt virus såhär illamående och huvudvärk eller något, inte vet jag. Ides inte vara med på idrotten i alla fall, skulle säkert ha skitit på mig ifall jag skulle ha sprungit runt där...

 

Om ett tag ska jag i alla fall slänga i mig en sånhär! Kanske inte en såhär stor men jag ska i alla fall äta burgare. Tänkte ta en massa dipp, strips, burgare och allt möjligt! Nam, nam! Nu för en gångs skull när man har råd! :D

 

Orkar nog inte blogga  mer just nu, kanske bloggar något när jag kommer hem. Men troligtvis inte ;)


2011-05-15
11:56:42

What the fuck
Ingen har uppdaterat sin blogg sen igår någongång.... Lata jävlar :D Nog för att jag inte heller har gjort det föränn nu..

Igår så tittade jag och Neo på en massa filmer, som P.S I love you, American Beauty och Wayne's World. Kul att man kan lura honom att se på chickflicks med mig, hihi! :D
Vi var uppe rätt så sent, jag somnade någongång vid fem tiden, kände mig inte ett dugg trött. Men vi har ändå stigit upp efter 11, duktigt! :thumbup:

Idag ska jag åka hem, ska försöka plugga lite matte som jag skulle göra denna helg... Men jag får se om jag orkar. Vi ska ha nationella prov i matte nästa vecka och jag tänkte plugga inför det eftersom jag knappt kommer ihåg någonting som jag har räknat, får väl se hur det går. Tror att jag kommer kugga det totalt faktiskt... Men, får väl hoppas på det bästa och göra mitt bästa och vara så bra förbered som jag kan!

 

Jag har nog en helvetes lång vecka framför mig... :thumbdown:


2011-05-14
16:13:07

God morgon...

 

Sitter på soffan med Neo och halvglor på någon film, vi var ute igår så man är väl rätt så trött idag... Finland vann ju mot Ryssland i hockey, det måste man ju fira. På söndag blir det final, Sverige vs Finland, spännande! :)

 

Vaknade redan vid åtta av att min vad krampade igen, skitont... Kunde inte somna om föränn någongång vid tio, mådde så jävla illa och kände mig spyfärdig direkt när jag ändrade ställning men ändå så kunde jag bara inte ligga still, jobbigt.

Idag ska det i alla fall bara bli att hänga på soffan och halvsova, äta chips och bara vara soffpotatis... Orkar nog inte blogga så himla mycket idag heller, hörs imorgon om inte annat :)


2011-05-13
08:05:03

I väntan i skolan

 

Kom just till skolan, ska sitta här och vänta en timme, då ska vi få se en film på bio! I rymden finns inga känslor heter filmen, hoppas att den är bra :)

 

Det blev inte att fiska igår, Neo fastnade framför tv:n när Finland spelade hockey mot Tyskland, Finland vann 4-1, yey! :thumbsup: Själv så vart jag jävligt sugen på att dra och fiska igår så jag blev lite besviken, men vi ska fiska idag istället :) Ska säkert sova hemma hos honom denna helg också, plugga lite matte och sånt eftersom vi har nationella prov i matte nästa vecka. Fast idag ska jag inte plugga någonting, ska bara ta det lugnt och njuta av fiskeriet. Hoppas att vi får någon fisk :D

 

Vaknade klockan 3 i morse av att katten kom och peta mig i ansiktet... irriterande. Sen steg jag upp vid 6 helt i onödan för jag satt bara och hade inget att göra sen en timme före bussen gick. Händer rätt ofta att jag vaknar alldeles för tidigt, men bättre för tidigt än försent, hatar att stressa på morgonen.


2011-05-12
13:28:39

Usch..
Sitter på bilden, bild som ska vara så himla kul men det är så himla jobbigt, och tråkigt!!
Vi ska göra en film, film var kul förut men nu är det ingen kul för jag är så himla less! Sen måste man komma på en massa saker som på kommando, och det går ju inte! Dammit ;P

 

Hem! Bort! xD


2011-05-12
12:01:55

Hade just en psykisk kris!Jag trodde inte oskyldiga ekkorrar var likadana som cinderbloom! detta ger mig psykisk kris hur kan ett träd-ollon vara rosa. Hade inget mer att säga jo jag är cinderblooms underbaraste bästa, älskade vän som hon gör underbara prinsessan med stjärten film med :)

2011-05-12
11:52:33

Monica gästbloggar!
Hej, Monica här! Ville bara säga att hon som äger denna blogg, cinderbloom eller vad hon nu kallas här är helt bäst! Alltså hon bara äger! Jag har alltid velat bli som henne, hon är min förebild, min idol, min GUD!

 

Såhär snygg är hon också!! :thumbup:


2011-05-12
08:08:47

Goooooood mor'n!
Sitter just nu i skolan och väntar på att den första lektionen ska börja, Engelska! Ska få veta vad jag fått för betyg på några nationella prov, jippie! :D Hoppas att de är någolunda bra.

 

Tänkte dra med Neo och fiska idag, vet inte ifall det finns is kvar. Kan hända att det finns lite grann... Men fiska ska vi i alla fall göra för det är också en såndär sak som vi aldrig kommer kunna göra eftersom Neo alltid är borta och jobbar under sommaren. Så det är ju skönt att göra bort våra "sommar-måsten" som vi har tänkt att göra tillsammans. Även fast det inte riktigt är sommar ännu :D


2011-05-11
17:09:15

Nu börjas det förfan!

 

Nu börjas det, det måste börjas! Orkar inte gå runt och täcka mig själv i stora kläder så att man inte ska se att min mage guppar runt mer än mina bröst när jag går. Har gått upp så mycket på senaste också och det börjar kännas, så nu ska jag ner! Här är mina regler!

 

- Börja träna någon gång i veckan, inte varje dag men i alla fall mer än två.
- Äta mindre, mycket mindre. Jag småäter väldigt mycket, hädanefter blir det lunch & middag.
- Sallad istället för potatis, pasta osv. Och sen ska jag även skippa den där extra mackan.
- Dricka mycket vatten och te.
- Ta en frukt ifall jag känner mig mycket hungrig.

Det låter väl bra? Inte sådär överdrivet anorextiskt? Eller hur det nu stavas... Sen kan man ju basta mycket också, och allmänt bara ta hand om kroppen annars också. Tvätta ansiktet osv, ibland vill man ju känna sig vacker.

Så nu börjas det. På riktigt.. Men jag lovar ändå inget!

2011-05-11
16:22:54

Hos Mia!
Hejsan hallå!
Sitter just nu hos Mia och hänger, kom typ just hit. Var en sväng med henne hem till Monica också, väntade på att regnet skulle sluta så att vi kunde fortsätta våran vandring hem till Mia.

Idag ska jag fara till syrrans jobb och knäcka lite pengar, passa ungar o leka med dom osv. :)

Fick en bit blåbärspaj av Mia, ska nog vara lite social ;)


2011-05-11
10:16:39

Debatt!
Har suttit och pratat debatt här med lärarna och eleverna. Om mat, nyttig kost och sånt där, lite halvintressant faktiskt :) Börjar våran lektion här om en kvart ungefär, vi ska typ prata om förlossning och graviditet tror jag, det är väl också sådär halvintressant. Allting är halvintressant nu för tiden, vill bara sluta skolan och få sommarlov, sommarlov är mycket intressant!

Jag satt och funderade här att om man någongång i framtiden skulle köpa något litet hus på landet i antingen Frankrike eller Irland, Neo vill hellre till Irland men det regnar ju där hela tiden! Frankrike skulle vara helt undebart, så får man äta baguetter, ost, dricka vin... :) Kanske ha en egen vingård? Sen kan man jobba som servitris på någon resturang eller undersköterska på något ålderdomshem... Enda problemet egentligen är ju att man inte kan språket, men franska lär man väl sig på en vecka, eller? ;)
På det sättet skulle det ju vara bättre att åka till Irland, då kan man i alla fall göra sig förstådd.

 

Underbart! :love:
2011-05-11
08:08:00

Prov, prov, mera prov...

 

Igår hade jag två prov i Engelska, idag har jag ett i Matte, hoppas jag. Egentligen behöver vi inte göra matteprovet förän imorgon men jag känner mig så orolig över provet så jag tänkte om man skulle göra bort det redan idag. Så slipper man tänka på det sen... Fast det är väl det vårterminerna brukar vara, i alla fall slutet, bara prov? :S

 

Upptäckte just att man inte ska ta ett tuggummi på morgonen ifall man inte har ätit frukost, magen kurrar hela dagen då. Det gjorde den igår också när vi satt typ 100 st i ett stort rum helt tyst och gjorde prov, lite sådär halvt pinsamt... :blush:

 

Idag tänkte jag fara efter skolan till Mia och hänga, har inte träffat henne på ganska länge känns det som. Pratade med henne på morgonen i telefon och fick en del skratt. Skulle vara kul att åka iväg någonstans med kompisarna bara igen men tror inte att jag har råd, måste köpa en massa skit med alla mina pengar nu när jag får dom nästa gång... >.< Aldrig har man råd att göra det man vill :D


2011-05-10
09:10:58

Nationella

 

Har just skrivit Nationella provet  i Engelska A, reading. Och det gick väl helt okej, lite halvsvårt och krångligt var det väl men nog är jag ändå hyfsat nöjd. :) Kanske man får ett VG, kan ju alltid hoppas. :D

 

Har inte ont i benen mer i alla fall, yeah! Känns som att man har träningsvärk bara, haha. Träningsvärk av att gå... Kanske är dags för mig att börja träna? Sen någongång...

 

Idag ska jag fara hem till Neo! Vi ska väl inte göra något speciellt tror jag. Typ bara hänga... Orkar kanske inte ens göra något speciellt, får se.. :tired:


2011-05-09
20:04:45

Ajjjjj helvete!
Har svinont i benen, har nå skitdåliga skor gör hur ont som helst bara man står på fötterna nu. Men inte hade jag nyss ont i benen, hade bara ont i hälarna... weird. :(Har gått runt hela dagen idag på köpcentret och shoppat kläder med mamma! Jag har köpt en klänning och en kofta till min konfirmation som jag tar en aning sent, och sen köpte jag ett par skor, en handväska, ett armband och en BH med matchande trosor för en gångs skull. Är ju skitkul om man ska se lite sexig ut för pojkvännen och så kommer man där med sin svarta BH och typ blårandiga trosor. xD

Nu är det bara att vänta in sommaren så får man börja använda skorna osv.. :) Längtar faktiskt lite till min konfirmation nu så att man får ta på sig klänningen :D

På idrotten idag så tog jag min livs första lyra i brännboll, yeeaah! :thumbup:

Orkar nog inte skriva så mycket mer, ska gå och lägga mig i sängen och deppa för att det värker i benen :(

Hejdå! :)

2011-05-09
08:09:15

Igår & IdagFörlåt att jag inte bloggade igår, jag var hos min mormor i Finland och hälsade på eftersom det var morsdag i Finland igår! Grattis i efterskott alla mödrar! Vi åkte dit jag och mamma och min systers dotter över dagen. Vi var också och åt morsdagsbuffé på en fin resturang där man fick goda sallader till förrätt, väldigt god mat jag tog kycklingfilé och pommes, sen fick man äta efterrätt som tårta, chokladmousse eller vitchokladmousse med kolasås, nam nam!

Idag ska jag och mamma fara och köpa kläder till när jag tar min konfirmation, en klänning tänkte jag köpa och ett par sommarskor, yeey! :) Fast det är först om jättelänge sen när jag slutar skolan vid halv två.
Före det har jag en massa lektioner, även gitarrlektion som jag faktiskt inte är så riktigt taggad över. Kanske borde jag sluta gitarren och låta någon som är mer intresserad spela istället? Det är ju himla lång kö på gitarrlektioner alltid.

Nu verkar jag börja lektionen, vi hörs! :D

2011-05-07
22:30:28

Hockey, igen.

 

Ajustja, Finland spelade ju match idag, hann just komma på det och så tog matchen slut, d'oh. Men Finland vann mot Slovakien i alla fall med 2-1, yey!

Värsta hockey-nörden jag har blivit nu... xD

 

Snart börjar en film, Fast & the furious, om det nu stavas just precis så. Har ju i för sig sett den men finns inte så mycket annat att göra, jag och Neo såg en film tidigare också, Green Hornet hette den och den var hyfsat bra. På natten kommer det också en film, en skräckis!!! :( Dead Silence, fast den har jag också set.. xD Men den är bra!

 

Nu ska jag slänga matteböckerna som jag ännu inte har städat bort från bordet i väggen och förbereda mig för filmen. :)


2011-05-07
21:45:44

Soffpotatis

 

Ush, vilken soffpotatis jag blir på helgerna, har idag också spenderat nästan hela dagen i soffan. Men det har varit en trött dag, gick och la mig någongång efter tolv igår men vaknade vid fyra när Neo kom och la sig, och då kunde varken han eller jag somna föränn någon timme efteråt och så vaknade vi båda två före elva. Vet inte, blev det nog sömn där :question: Det kanske det blev, men det är jobbigt att sova ett tag, sen vakna och somna om, känns som att man inte får bra sömn då.

Vi somnade båda två senare på soffan, haha. :D

 

Värsta deppdagarna jag har haft nu de senaste dagarna, känns som om jag har haft lite PMS också, skumt såhär efter mensen att få PMS? Fast jag har PMS typ före, under och efter...

Åh, nu började min gamla spelkompis som jag har chattat med över nätet i flera år att babbla om nån jävla brud som han har träffat. Så himla irriterande när man chattar med folk och så börjar de dra sin världshistoria och man bryr sig egentligen inte ett skit om det för att man inte känner personen? Visst är det okej nångång men vafan har dom ingen annan att snacka deeptalk med eller?

Nog för att det där med att snacka deeptalk över nätet med folk man inte känner faktiskt är ganska bra, för då behöver man inte vara orolig för att någon ska få veta om det i ens närhet eller något sådant, känns som att man kan säga vad som helst och det spelar ändå ingen roll. För den man skriver det till sitter på andra sidan jorden och kommer antagligen ändå aldrig tänka på det mer?

Aja, det har sina bra och dåliga sidor det där... :) Måste väl läsa vad han skrev nu den jäveln...

2011-05-07
21:14:36

Plugga, plugga och plugga mer!

 

Har suttit och pluggat matte nu i en timme, duktigt va? Börjar känna mig rätt så less, känner mig så himla stressad över skolan men jag stressar nog mest bara i onödan. Men det får räcka för idag i alla fall, har räknat några sidor så jag känner mig hyffsat stolt. :thumbup:

 

Matte är verkligen ett sådant ämne som jag måste träna på, när jag gick på högstadiet så var jag borta många mattelektioner och sen tog jag extra lektioner alltid de sista månaderna i skolan och pluggade då igenom allt som jag var tvungen att göra för att få ett G, och då kan man ju förstå att när jag räknade så mycket så snabbt så fastnade ingenting i huvudet. Och de säger ju att Matte A som man läser nu första året på gymnasiet mest är repetion av det man läst i högstadiet, men jag kommer knappt ihåg någonting. :S

 

Nåja, man måste ju sota för sina egna misstag, kanske borde man börja ta extra lektioner? :question: Nog för att jag tror att jag klarar mig helt okej ändå, ligger inte på IG-varning i alla fall, skönt! :D


2011-05-07
19:53:04

Sorligt!

 

Filmen var värsta sorlig... :(

 

Family guy är på tv men jag har inte riktig någon lust att titta, skulle vela göra något roligt! :D Godis smakar inte heller, har nog ätit tillräckligt för idag.

 

Äh, kanske ska man ta och surfa andras bloggar då, är helt tom i huvudet.


2011-05-07
19:23:52

Godis, 7up och film!

 

Sitter i soffan hemma hos Neo och tittar på film, som just fortsätter nu när jag ska börja blogga, typiskt.

Aja, får väl missa lite.

 

Filmen heter Swept Away och har Madonna i huvudrollen, wtf? Visste inte att hon var med i filmer, fast det är ju många kändisar som inte ens kan skådesspela som är med i filmen, men nog gör hon ett bra jobb fast hon inte är skådesspelerska, eller är hon? Jag vet inte så mycket om Madonna om jag ska vara ärlig, tror nog att hennes musik är lite för gammal för mig, eller..?

 

Neo spelar idag igen, han har vissa dagar i veckan då han spelar drygt fem timmar på kvällen, och idag blev en av dem. Då spelar han med typ tio andra samtidigt, så man förstår väl. Det är ju roligt att spela :)

 

Nåja, nu ska jag fortsätta glo på denna lite småläskiga film :D

 

Bloggar säkert mer senare ;)


2011-05-07
12:15:05

Guten Morgen!
Har typ vaknat här för någon timme sedan, sitter nu bara och tar det lugnt.
Blev hyffsat sent igår, försökte vara vaken så länge att Neo skulle hinna klart med sitt jävla wow spelande men jag somnade redan före. Vi var en sväng och grilla också hos hans kompis, rätt så mysigt.

Idag tänkte vi att vi skulle köpa godis, se på film och bara myysa. Det är ju faktiskt Lördag, och Gud vad jag är sugen på godis! Typ ett kilo lös, gimme!


2011-05-06
18:40:08

FINLAND!!
Finland vann!!!! YEEEEEEEEEEY!!!!!
Nu blir det att fira här! :D

2011-05-06
17:53:19

Ishockey!

 

Sitter här och glor på hockey med Neo och hans kompis, Vi tittar dock inte på USA-Canada som också har match just nu, vi tittar på Finland-Tyskland, eftersom vi alla härstammar från Finland så måste vi väl hejja på dem :)

Men USA leder mot Canada, wow! :D

 

Aja, hockey...

Vi var ute ett tag med inlines jag och Neo, det var ganska härligt och lite svettig blev man faktiskt, vi båda två har så jävla dålig kondition så det räckte mycket väl för oss. Borde egentligen börja träna mer regelbundet, nu när sommaren också är på väg och allt.

 

Nåja, ska fortsätta glo på hockey nu, hejja Finland! :D


2011-05-06
12:07:11

Besöksrekord!
Haha, jag hade besöksrekord igår! Sju stycken unika besökare, alltså jag och sex andra. Man kan ju inte ha så många besökare när man är anonym och inte kan lägga upp bloggen någonstans. :(

 

Yey! Grattis bloggen åter igen! :D


2011-05-06
12:02:02

Goooood morgon! :D
Nu har jag sovit över tolv timmar! Somnade någongång vid tio igår tror jag och nu är klockan snart tolv, så fjorton timmar har jag sovit, herregud... xD Fast jag har vaknat lite imellanåt när Neo har försökt sova, han kunde inte somna föränn någångång nu på morgonen så han ska ännu sova ett tag, stackarn, hans dygnsrytm är helt åt helvete.

Nå, hoppas han får nog med sömn så att han blir pigg och orkar göra en massa grejs idag! :) Vi tänkte kanske åka inlines, gå och basta och sen se på Ishockey, det låter väl ganska king? Om man nu hinner, matchen börjar redan klockan fem. Haha, värsta jag också har blivit inne i Ishockey nu :D

Jag drömde att jag var på min gamla skola, men med min nya klass. Jag körde till skolan i en röd vespa, vet inte varifrån jag fått den men det var första gången jag körde en sån. När jag parkerade den i skolan så kunde jag inte hitta nyckeln på vespan, jag var ju tvungen att låsa den så jag frågade en gammal klasskompis och han sa typ "ofta du inte vet var nyckeln sitter på en vespa?". Sen skulle jag gå in och jag hade hittat en annan klasskompis uppsats och jag tänkte lämna in den till läraren, han hade skrivit typ en sida mer än mig och bättre så jag kände mig värsta kass.
Sen sjöng vi "Ja må hon leva" till våran gamla lärare som såg värsta sliten ut.

 

Jag har aldrig tyckt om vespor, tycker att de ser så himla tråkiga ut. Och att köra den ser tråkigt ut, man sitter ju bara där som om man skulle sitta på en stol, nej jag tycker om att känna att man verkligen kör en moppe! Att när man svänger i kurvorna så är man ett med vägen och känner sig lite smårädd när huvudet kommer så nära vägen.

 

Därför kör jag en sånhär :D :

 

 

Egentligen "kör" jag inte med den sådär mycket för jag har inget moppekort, men jag brukar åka runt med den i byn för skojs skull. Och det är brorsans gamla så det är inte riktigt min heller... Haha, men den är i alla fall rolig att köra med :) Skulle jag ha massvis med pengar sen när jag blir äldre tror jag nog att jag skulle köpa en riktig motorcykel :D Fast om jag nu skulle köra runt med den så skulle jag nog dö inom en vecka.

 

Det kanske ni inte visste, att jag vart värsta moppe bruden? ;)


2011-05-05
21:23:08

200 inlägg!

 

Det förra inlägget var mitt tvåhundrade inlägg föresten!

Grattis bloggen!

 

Så detta inlägg är ju egentligen det 201:a men, sak samma!


2011-05-05
21:13:06

Angående bilden...

 

Det här är ju bilden som jag tog och nu har som profilbild, tänkte att man ser ju inte den så himla bra där på sidan så om jag lägger upp den här så får väl den som vill ta en lite närmare titt.

 

Det blev som sagt inte riktigt som jag hade tänkt mig, hade velat använda lite mer färger och fått det att se sådär mer... abstrakt ut, men har man inte smink nog osv så får man väl nöja sig. Det blev lite sådär "avatar-aktigt".

 

Det som jag har använt här är egentligen bara kajal och ögonskugga, sen har jag ju redigerat bilden på Iphoto, förstärkt färgerna osv.

 

Helt okej blev det väl :)


2011-05-05
21:08:02

Sådär ja! :D

 

Nu har jag räknat en jävla massa matte! Woho! Börjar förstå mig på det jag håller på med nu mer och mer, vilket är bra eftersom jag måste göra provet på det senast nästa vecka på Torsdag, stress!

 

Tittade lite på Ishockey med Neo här för ett tag sen, Ryssland v.s Danmark, lite smått spännande kanske det var men jag gled bara iväg i min egen värld och tänkte inte alls på spelet.

Imorgon tänkte vi ifall vi skulle se när Finland spelar mot Tyskland tror jag att det var.. Sådär dricka några öl och glo :D

 

Min gratis spotify account tid tog slut idag för typ första gången! Så nu får jag sitta på youtube och digga musik, tur är ju att man kan göra spellistor där också :) Fan vad dåligt att man bara har tio timmar att lyssna för nu, och inte orkar jag börja betala för nå extra heller. Det var ju så bra när det var som det var...

 

 

 

Aww :D


2011-05-05
17:40:38

Som att trycka på knappar

 

Ena stunden är man världens gladaste person, andra stunden känner man sig otroligt deprimerad, tom och äcklad av allt? What's that? Humösvängningar kanske det kan vara, vad vet jag...?

 

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, sitter hemma hos Neo och bara tar det lugnt, har inte lust att göra någonting heller... Skulle kanske vara roligt att se någon film, men nja... Kanske man bara borde räkna lite matte :D


2011-05-05
12:05:18

Hahaaaaa!
Sitter i klassrummet och undrar vad man ska göra... Vi smög in i ett klassrum som var öppet och vi tänkte att vi kanske ska skrämma läraren till döds när han kommer in så slipper vi ha lektioner under hela året :D

 

Haha, fast vi kanske inte gör det. Vi skulle sakna gubben ju... :(


2011-05-05
10:22:45

Wääääääh!!!

 

Kom just från svenska lektionen...

Vi tittade på Romeo & Julia, den moderna, med Leonardo. Jag började bara sakna Neeeeooo, buhu.. haha.. xD

Filmen är ju så himla gullig, sorlig och lycklig och vacker! Love it!

 

Nu börjar vi våran lektion snart, sen har vi lunch, sen har jag bara en lektion kvar och sen kan Neo komma och hämta mig och mina tre väskor, haha.. :D

 

Äh, hade egentligen inget att blogga om just nu. :)


2011-05-05
08:27:28

Sitter i skolan

 

Sitter i skolan och tar det lugnt, har Engelska. (Inte kinesiska eller vad det nu är på bilden). Jag fick skåpet just och just stängt på morgonen eftersom jag har så jävla mycket grejer med mig, inlines, kläder, osv... Ska ju till Neo efter skolan och sova där ända till Söndag, yeey!! :D Taggad, haha.

 

Idag var det helt underbart väder när jag vaknade, blev klar med allting så snabbt på morgonen så jag satte mig ute på bron och bara njöt. Snart är det sommar, och det börjar verkligen kännas nu :)

 

Idag slutar vi runt halv två tror jag, har matte sista timmen, blä... Jag läser Matte A nu och man måste ju typ läsa Matte B också ifall man ska plugga vidare efter gymnasiet, men fan vet om jag kommer klara av Matte B.

 

Aja, nu fortsätter lektionen, världens segaste lektioner på Engelska... Hejs!


2011-05-04
20:38:26

Klaaaaar!


Nu har jag tagit den bilden som jag funderade på här för ganska länge sen, en bild där jag sminkar mitt ansikte helt och hållet helt galet och sedan redigerar så att man inte kan se att det är jag, och den är klar. Fast så bra som man tänkte sig blev den såklart inte, sätter upp den imorgon.. :)


Kom precis från bastun, rakade benen och tvättade ansiktet, gjorde en inbakad fläta och så får man väl hoppas på att man ser fin ut imorgon när Neo kommer och hämtar mig från skolan :) Ska sova hos honom nu resten av veckan eftersom jag är ledig på Fredag! :D


Ja... Vad ska man göra nu då? Har packat och allt är typ färdigt. Orkar inte spela Sims heller eller läsa nå bloggar mer idag, kanske ska man lägga sig i sängen och lösa sudoko?  - Nää... less på det också.


Vilken jobbig känsla att inte veta vad man ska göra :S


2011-05-04
17:27:06

I bussen

 

Sitter just nu på bussen och är på väg hem, skriver ett dokument på min mac nu som jag sen lägger upp på nätet när jag kommer hem, finns ju inget nät på bussjäveln :D

 

När jag satt och väntade så kom det en gammal gubbe gående med en käpp och satte sig bredvid mig, så klart stank han sprit och babblade på en massa. Stackarn berättade att han hade lungcancer och hade skadat ryggen och därför hade han gjort en käpp till sig själv, han sa att smärtan var så hemsk så han hade lust att bara skjuta sig i huvudet ibland.

Tänk att bli så sjuk och må så dåligt, skrämmande. :(

 

Skoldagen idag var ganska så kort, ett nationella prov på morgonen sen var det bara film resten av dagen...

 

- Ojj vad det åker polisbilar här i lilla staden nu helt plötsligt, såg när jag väntade på bussen en stor polisbil med sirenerna på och nu såg jag tre stycken köra förbi på raken. Undra vad det är som händer, säkert nå knark drama.

 

Ja, skoldagen var kort. På svenska lektionen började vi titta på den moderna versionen av Romeo & Julia, med Leonardo di Caprio, rawr! Filmen var så himla gullig! Önskar att man själv också hade det så romantiskt och pratade så härligt som dom.... *dagdrömmer*

 

Nu ska jag nog ta och njuta av bussresan och titta ut genom fönstret och bara filosofera.

 


2011-05-04
11:48:56

Jahas..
Då sitter man här i skolan och har inget att göra, absolut ingenting, bussen hem åker först om typ hundra år, kanske jag kan åka med någon annan buss? Hejdå!!

2011-05-04
09:01:19

Oj!
Jag kom till skolan lite försent och tänkte att vi ändå har matte så jag tog mig en cigarett på morgonen, sen kommer jag till skåpet och får höra att vi har Nationella prov i Engelska, hjälp!

Men ganska bra gick det ändå, fick skriva om traditioner i Sverige osv.. Men vilken panik jag fick.. haha xD

Nu orkar jag nog inte blogga så mycket, måste samla mig efter chocken, eller något, lugna ner mig lite :D


2011-05-03
12:43:18

Hej hej!
Kom just hem till Neo, sitter här och dricker C-vitamin och tittar på Stargate... jaa... "tittar". Neo äter frukost.

Tänkte ifall man skulle försöka göra min idrottsläxa, som handlar om musik, why?
Våran idrottslärare kanske har blivit lite musikaliskt knäpp.. :S

 

Denna jumpa lärare är dock kanske lite mer pedofil men, sak samma!


2011-05-03
08:39:20

Zombies!
Nu har jag läst typ allt som finns att läsa på nätet, Usama bin Laden är död, jag trodde att han redan dött för länge sen? Aja... Vet egentligen inte så mycket om honom heller.

Det är fortfarande en halvtimme kvar tills vi börjar, sitter här ensam i klassrummet, typ helt dött i skolan.

Inatt drömde jag att alla var typ zombies och det låg döda kroppar överallt, alla ville dö osv. Helt skumt...

 

Zombies är helt knäppa ju.

 

Finns en del bra filmer om zombies dock, som typ Resident Evil, alla filmerna och sen en som heter Dead Snow. I am Legend är väl också egentligen en zombie-film. Själv så diggar jag inte så mycket zombies, faktiskt.

 

 

En bra låt, som heter Zombie, nu när vi ändå var inne på ämnet.. :D


2011-05-03
08:08:36

School!

 

Sitter nu här i skolan som vanligt, vaknat samma tid, gått samma sträcka till busshållplatsen, åkt samma buss och gått till samma vanliga gamla skola.. Börjar kännas ganska uttjatat detta, man blir less. Vill ha något nytt!

Tur är ju att det bara är mindre än 30 skoldagar kvar tills vi får sommarlov, då kan jag göra något annat ett tag.

 

Det snöade på morgonen, nu är det mer slasksnö som faller. Men det är ju Maj! Borde inte snön sluta nu och släppa fram sommaren? Sommaren kommer nog inte heller bli någon bra sommar eftersom det har åskat på vintern, det betyder ju att det blir en kall sommar, enligt någon gammal grej.

 

Idag tänkte jag att jag skulle umgås med Neo, vill umgås så mycket som möjligt med honom nu före han åker och jobbar igen, sen är han ju borta ja gud vet hur länge... Men tillbaka kommer han väl någon vacker dag :) Synd att jag ännu har två år skola kvar, annars hade jag kunnat åka med honom dit där han ska jobba och själv söka jobb där.

Men det får väl bli någon gång i framtiden sen då. :)


2011-05-02
20:35:40

Hemma med Monica!
Sitter hemma hos mamaa och pappaaa med Monica, vi har just bastat och ätit osv... Var min första sväng detta år med rullskridskor ute! Usch vad jobbigt det var, min kondition har verkligen nått botten....


Nananana... Äsch nu orkar jag inte blogga och vara dissande nåmer, hejdå! :D


2011-05-02
11:58:00

Då var det gjort!

 

Var just och spelade min låt för min gitarr lärare, han tyckte den var bra men han tycker allt är bra så jag vet inte riktigt vad jag ska tro egentligen. Men ganska bra gick det, han frågade ifall jag ville spela på konsert som de ska ha denna månad, men inte vet jag om jag egentligen vågar... Får väl fundera, men jag tror inte att det blir någonting... :)

Hejdå!


2011-05-02
10:19:07

Ussschhhaaaa!!!!!

 

Jag har lite fjärilar i magen... Är så nervös inför gitarr lektionen idag, för jag ska ju sjunga upp hela min egna låt.

Fast egentligen så är det nog mest hungern som känns tror jag... :D

 

Ligger nu i en av våra sängar i klassrummet och surfar, vet inte om ni följer några andra bloggar än min ;) Men Paow och Kissie har båda gjort fettsugning med ultraljud, då undrar man ju: Hur i hela friden går det till? :S

Skulle jag ha pengar tror jag nog att jag skulle testa det själv också...

Värsta grejjeeen :D


2011-05-02
09:09:09

Hej du där! :)

 

Såhär såg majbrasan ut som jag var och tittade på i Lördags :)

 

Sitter nu i skolan, vi ska väl börja här när som helst. Idag tänkte jag fara med Neo och hitta på någonting, men eftersom katterna (idioterna) inte kom in på morgonen när jag skulle åka med bussen så nu måste jag hem direkt efter skolan så de slipper vara ute hela dagen. Jävla katter.....

 

Mamma och pappa kommer hem idag, yeey! :D haha...

 

Aja, nu tror jag att vi börjar lektionen... :)

 

 

Har inte visat denna heller, min väldigt försenade Alla hjärtans dag present som jag gav till Neo. :)

Som jag gjort själv på bilden, av keramik eller vad det nu heter... :D

 

 


2011-05-01
21:19:10

Bara jag! Och två katter + hund...

 

Sitter här hemma i mitt rum och njuter av ensamheten, jag får göra precis vad jag vill! :D

Har varit och bastat riktigt länge och sprungit runt halvnaken som man bara måste göra när man är ensam hemma, jag är lite av en nudist...

 

Fast lite läskigt är det också, har låst alla dörrar i hela huset och tänt utelampan så att det inte kommer nå tjuvar! Kanske borde man lägga upp människor gjorda av kartong i fönstrena så ser det ut så att det är en massa folk här, som han den där killen gjorde i filmen "Ensam Hemma" :D

 

Det ligger någon sorts död sak på min bakgård, ser ut som en sorts sjöfågel eller något, dens huvud är typ bortrivet och det är blod och fjädrar överallt. Creeeppy.... Kommer ju säkert locka hit en massa björnar och andra stora djur som sen äter upp mig också! :(

 

 

Titta, visst är jag skitbra på att rita på paint?

 

- haha...

 


2011-05-01
12:44:40

Föräldrafritt!

 

Idag på morgonen åkte mina föräldrar iväg till min syster som bor några timmar härifrån för att titta på hennes nyfödda tvillingpojkar, vilka är hur söta som helst! (Har sett bilder).

Så jag ska stanna hemma och vara hund & kattvakt! Fast jag är hemma hos Neo nu, men jag ska hem... Det känns som att det var ganska länge sen  jag var ensam hemma sist, hur länge sen det var vet jag inte.

Så länge kommer jag ändå inte vara ensam, de kommer hem redan på Måndag kväll men skönt ska det bli ändå. :)

 

Igår var det ju valborg, vi var och tittade på majbrasan vilket var väldigt mysigt. Sen hämtade vi mat från ett nytt skräpmats ställe, och det var jättegott! Vi var en sväng och hängde hos Neos kompis, där de drack och det var fest feeling, men jag var bara irriterad och trött.

Hemma tittade vi på två och en halv film, jag gick och sov efter halva på den sista. Den första hette Zack & Miri makes a porno, tror jag skrev att vi skulle se den igår. Den andra hette Horton hears a who, det är en barnfilm men den är bra! Och den sista kommer jag inte ihåg vad den hette, det var något som Neo ville se, en gammal film men den var bra, i alla fall första halvan av den :D

 

Nu måste jag bara vänta tills klockan blir... någon timme mer eller något så ska jag väcka Neo, han gick och la sig först vid fyra så man måste väl låta honom sova? Sen tänkte jag att vi skulle åka hem till mig och laga någon god mat! :) Kanske fara ut en sväng med moppen eller cykla...

 

 

Kanske åka inlines? :D