Cinderbloom

2011-07-31
23:03:44

Kissen

Blev fotad, titta på hans ööögon xD

 

Han får bli min sovkompis inatt. :)


2011-07-31
21:49:53

Chillar

Ligger i sängen framför tv:n och chillar... Eller som vi säger, "sillar". Skulle vara gott med några öl, eller cider. Är inte så mycket för öl nu för tiden. Vad gör ni mina kääära?

Jag kan fortfarande inte se min status, den är helt fast på 12 juli, weird... Imorgon kanske min kära vän från en stad här i närheten kommer förbi! Vad ska vi kalla henne då? :D Namnlös för tillfället i alla fall. Namnlös och jag har inte setts på jätte länge, sedan hon flyttade för mer än ett år sedan, så det ska bli roligt att ses igen! Får se vad vi hittar på.

 

Aja... Ska väl hitta på något annat än att uttråkad er :)

Tudiluu!


2011-07-31
19:48:15

Såå tråkigt

Har så himla tråkigt... Monica har åkt bort till en annan stad för att börja plugga där och Mia är bakis och orkar inte göra någonting... Har lust att dra till stan, få duscha och klä på mig mina nya kläder, känna mig fräsch och bara sitta där i stan och filosofiera. Neo bara spelar och är inte så himla social han heller. Orkar inte spela mer sims, less... Bläää!


2011-07-31
18:56:40

Totally sims galen!

Har spelat sims hela dagen igen, är typ helt besatt. Slutade spela nu för att spelet crashade av någon konstig anledning, har gjort det några gånger. Säkert för att jag har laddat ner det så det är typ inte helt säkert eller något i den stilen...


2011-07-30
22:27:35

Blää

Hejsan! Jag sitter ute och röker med min lösa mage... Känner mig sådär jättefräsch idag, har bara legat i sängen och inte gjort någonting. Har just nu en liten break från mitt sims spelande, har spelat några timmar och lyckats klämma ut fyra kärringar från bebisen.. Fyra bebisar från kärringen alltså, medans hon är stadsarkitekt och äger ett eget hemmaföretag, ganska bra va? ;)

 

FAst nu tror jag att jag måste springa till toaletten!


2011-07-30
00:11:47

HAHAAA!

Känner mig helt knäpp just nu, ganska så trött tror jag. Har varit uppe sent och druckit nu två dagar i sträck, igår var dock inte senare än tre tror jag men i Onsdags var jag ute ända till klockan åtta på morgonen! Helt sjuukt.. Skrev ju ett inlägg då på morgonen, haha :D

Nåja, det var nog festande för min del, i alla fall på ett tag. Min lön är också helt slut typ, har kvar hundra kronor typ. Haha, men det känns bra, jag har nya kläder som jag inte ens hunnit använda och jag har ätit gott och druckit gott, så allting gott slutet gott! :D

Min mobil har också gått sönder, tappade den två gånger i sanden och nu är displayen helt fucked. Mobilen funkar annars helt vanligt tror jag men det har väl kommit sand eller nått under displayen och man kan ju inte öppna upp hela mobilerna nu för tiden. Hittade en gammal Nokia 3310 men vi har ju såklart inte kvar laddaren till den så jag kan inte använda den heller. Får väl ta och gå på Nokia service eller något.

 

Om lite mer än två veckor så kommer Neo hiiit! :D Yeeey! Så ska han vara här en vecka och sen åker han igen. Har suttit och chattat med honom och pratat genom mumble ett tag, har ju inte hunnit prata med honom alls typ efter att jag har farit därifrån, bara sms:at.

 

Aja... Jag laddade ner ett yogaprogram från appstore, fyfan vad dåligt! :D


2011-07-28
06:05:44

Hallååå! :)

Sitter här hemma hos en kompis klockan sex på morgonen... Västa feeling!..... Har nyss varit och ätit på den enda macken som är öppen just nu, tog nå jävla skräpmat, gott var det i alla fall men orkade inte äta allt.
Kompisarna är packade och snackar en massa skit, orkar inte egentligen lyssna på det, skulle bara vela fara hem och sova, men hem är 9 km härifrån och jag ids inte ringa någon som ska hämta mig. Och sen blir kompisarna sura för att jag drar, och jag har alla grejer hemma hos Mia.

Så det känns ju sådär just nu... Men jag har haft en rolig kväll i alla fall och mött nya människor, t.o.m ett par killar från Italien! :D

(ids inte ladda upp någon bild eftersom jag inte är på min dator, smög mig in på killens dator som vi är hos..)


2011-07-27
19:33:42

Halloj!

Huh huh, nu har vi shoppat hela dagen jag och Mia. Orkar inte ens börja rabbla upp allting som jag köpt, men det är väl inte så intressant ändå? Att veta vilket märke jag köpte av vad och vilken affär och vad den kostade... Kan ju säga att jag har köpt kläder som jag behöver i alla fall! Det får räcka.

 

Snart ska jag och Mia ut och äta på en kinaresturang som vi har här i stan, våran stad är så liten så denna lilla kinaresturang är faktiskt den enda vi har! Haha! Efter det ska vi söka upp Neos kompis som fixade drickat till oss och har gömt det någonstans hos någon i ett säkert förvar! :) Sen ska vi väl fixa upp festen där eftersom alla andra är så tråkiga, hööhöö :D Monica kanske också kommer och festar med oss, yey!

 

Aja, nu kurrar min mage. Ska väl passa på att läsa några andra bloggar nu medans Mia fixar sig klart. :)


2011-07-27
10:38:50

Löööön!

Nu har min lön kommit för mina tre veckors feriejobb! :D Och jag ska shoppa upp allting idag!! Vill köpa en klänning, ett par skor, ett par jeans och nå tröjor :D Kanske t.o.m två par jeans! Ett par svarta och ett par ljusa? Och så ska vi äta på en lunchbuffé på shoppingcentret, och senare på kvällen ska vi ut och partaja ;)

Fast jag måste slösa på apoteket också :( P-piller och absolut torr deorant, tänkte testa den nu :) Mia hade testat den för ett tag sen och den verkade funka för henne, men hon sa att den sved jätte mycket.

Ciao! ;D


2011-07-26
23:27:22

Snart sova!

Ska väl snart börja sova, ligger i sängen och morsan började redan sova. Om ni inte visste det så sover jag nu för tiden med mamma! Fast det är bara tillfälligt nu när huset är fullt och min säng så stoor :)

Neo ville prata med mig idag men jag pallade inte, rummet var fullt med folk, ungarna spelade elgitarr bakom mig och jag spelade sims och var bara allmänt slut. Har inte orkat göra så mycket över huvudtaget nu på senaste tiden, orkar inte anstränga mig, fast ändå känns det som att jag alltid har något att göra hela tiden, vilket jag oftast har. Men det blir väl lätt så när familjen kommer hem, man måste offra allt annat så att man har tid för dem, samtidigt som man egentligen känner att man kanske inte orkar just då.

 

Igår sov jag över hos Monica, vi var ute hon och jag och Mia ganska så sent på natten. Bara satt och snacka skit, jätte härligt.

 

Saknar Neo..


2011-07-25
18:07:00

Drinkar & sug

Sitter hemma hos min syster, vi ska äta middag här. Här finns också margharitas (stavning?), cider, öl, vin och suget inom mig växer. Det är ju fortfarande nästan två år kvar tills jag blir arton och jag är ju för liten för allt det där, men de familjen inte tänker på är ju att när jag inte umgås med min familj så lever jag som vilken vanlig vuxen som helst, och när andra dricker så är det nästan en självkarhet att jag också tar mig en drink. Och nu när man sitter med familjen får man bara le, titta bort och njuta av ett glas cola i tystnad.

 

Nå, på Onsdag har jag i alla fall bestämt mig att jag ska festa loss, har haft detta festsug ett ganska bra tag nu när man inte riktigt har haft något tillfälle att hänga med vännerna och bara vara. Sedan tänkte jag att jag kanske skulle fara och hälsa på min kompis som bor nästan en timme härifrån, har inte träffat henne på säkert ett år, då hon flyttade dit. Har ju tänkt fara dit flera gånger, men det har alltid varit att man inte har råd till bussresan eller att någon har varit sjuk, så det har aldrig blivit av.

Saknar en härlig kväll med tjejkompisarna, lite vin och gott sällskap är det bästa!


2011-07-23
15:35:57

Argh

Har typ världens humörsvängningar idag och jag har sovit knappt 6 timmar inatt så ja... Idag suger! Jag behöver en ny klänning eftersom jag ser ut som ett sjölejon i alla de klänningar som jag har, men neeeej.... Pappa tittar på sitt jävla V70, morsan måste tvångssola hela dagen, min syster måste sola så att hon blir svart hon med och brorsan är helt bakis från igår så med honom ids man inte åka.

Allting bara suger så jävla hårt idag, har lust att bara lägga mig på sängen och gråta men då ser jag ut som någon jävla idiot. Jag vill se ut som någon som har kontroll över saker och ting.

 

Bläääääää åt denna dag!!!!!


2011-07-23
09:01:18

Blev väckt

Blev väckt runt sju tiden av en spindel som kröp på mitt ben, kvar blev bara två spindelben efter att jag slog till den så jag vet inte riktigt hur stor den var. Såg direkt när jag vaknade en svinstor spindel som kröp på golvet, har aldrig sett en sån stor spindel här, smällde till den med en sko och kunde sedan inte somna om. Hur fan kan en spindel komma in under täcket och börja krypa på benet? Är de inte rädda för människor, i alla fall lite grann?

Nu är jag rädd för att den stora spindeln som jag såg har lagt spindelägg någonstans i mitt rum.. Som jag tidigare har skrivit här på bloggen så har min äldre syster bott i samma rum som jag gör nu, och en soffa som hon hade var helt full med spindelbebisar så vi var tvungna att slänga ut den. Förstår inte vad spindlarna vill i det rummet. Det är det största rummet i huset med en egen ytterdörr och långt ifrån föräldrarnas sovrum, perfekt, men fullt med spindlar.... BLÄÄÄ!

Fyfan, vill bara dö när jag ser den där bilden. Sen när man tänker att det kanske kommer ut såna där ur min säng någon vacker dag nu.... Uäääk!


2011-07-22
22:58:15

Nattii

Nu är det kväll och jag ska väl snart börja sova tror jag.. Har rökt min sista cigg, för ett tag.. Kommer ändå inte ha råd att köpa cigaretter föränn nästa vecka så jag antar att det var min sista cigg tills det då. Kommer nog aldrig sluta röka helt, men jag kommer nog aldrig bli en permanent konstantrökare heller. Speciellt om jag ska skaffa barn, då ska jag inte röka. Och sen vill jag inte heller att mina gudbarn ska se mig röka. Mina gudbarn... dopet är på Söndag och jag är faktiskt ganska nervös. Ska läsa två texter, en text som står i bibeln och sedan dikten som jag hittade. Böckerna som jag beställde till tvillingarna har också kommit och de var jättefina, morsan köpte även någon ram, eftersom jag inte är arton och har ingen lön ännu så köper hon presenterna som då är från både mig och henne.

 

Idag har det bombats i Norge, om ni inte har läst på aftonbladet. Känns lite läskigt att jag faktiskt var i Oslo där det hände igår, på flygplatsen bara dock men ändå. Jag undrar om man skulle ha känt bomben ända dit.

Neo är kvar i Norge, men som tur är så är han ganska så långt ifrån Oslo så jag behöver nog inte oroa mig desto värre. Längtar tills han kommer hem, på riktigt, och börjar söka jobb närmare. Längtar tills jag har gått ut skolan och vi får flytta ihop, träffa varandra varje dag som ett riktigt par. Känns så jobbigt att vi missar flera månader av varandras liv, av ett och att halvt år som vi var varit tillsammans har vi varit säkert mer än ett halvår ifrån varandra. Förmodligen närmare ett år. Men vi klarar oss, känns skönt att vi har ett så pass stabilt förhållande så att man slipper oroa sig över att den ena ska vara otrogen, eller något i den stilen. Vi har aldrig ens bråkat, vilket känns helt... overkligt.

Visste ni att min syster träffade sin första pojkvän när hon var ungefär femton år? Idag är de två gifta och är närmare fyrtio år gamla. Snacka om att finna sin livs kärlek.


2011-07-22
19:00:44

Kalas: slut!

Nåniin, nu är kalaset slut och gästerna borta, kvar är ett smått stökigt hus. Jag kanske ska vara barnvakt till min syrras ungar senare eftersom min syster och hennes man har sin bröllopsdag idag, men vi får se om jag ska vara barnvakt eller inte, de verkade trötta efter allt kalasande.

Själv skulle jag just nu vela gå ut och sätta mig med en cider eller två. Men är man hemma så får man vara barn för stunden.

 

Varför kan inte shutterstock lägga sin loggo i typ kanten av deras bilder istället för mitt i?


2011-07-22
16:09:09

Hemma!

Nu är jag hemma och här är det barnkalas på fullt! Min systers dotter fyller två år och huset är fullt med ungar. Själv så tycker jag inte riktigt om sådanahär familje-möten, är varken barn eller vuxen så jag har inte så mycket att prata om. Känns som att man är lite osynlig, men det är väl det när man har blivit äldre nu och inte längre får den uppmärksamheten som man fick när man var yngst i familjen. Men, men.. sånt är det :D


2011-07-21
10:15:07

Idag åker jag hem

Runt två tiden hoppar jag på planet hem! :) Eller ja, planet till Oslo, sen planet till Stockholm och sen planet hem! :D Hoppas att det går bra, är inte så erfaren av att åka flyg ensam, speciellt inte på ett ställe där jag knappt förstår språket. Har åkt några gånger själv till Stockholm, men flygplatsen jag åker ifrån är liten och jag har åkt därifrån så många gånger förut med familjen så det klarar man ju av. Men Oslo! Jag kommer ju inte förstå ett skit utav flygplatsen eller någonting... >.< Jag har i alla fall drygt en timme på mig att snurra runt där så jag borde väl ha tid nog att hitta till rätt gate osv.

 

Nu ska jag gå och fixa mig osv.. Har hunnit duscha och packa lite redan :) Fyfan vad sorligt det kommer bli att säga hejdå till Neo på flygplatsen, grät redan hela kvällen igår.. :( Är en sådan känslig typ.

Det dröjer minst fem veckor tills vi ses igen.


2011-07-19
18:10:10

Coola bilden

Titta vilken cool bild jag gjorde idag föresten, hade lite tråkigt medans Neo var på jobbet. Det kanske är mina kroppsdelar det där, eller så kanske det inte är det... ;) Coolt att det där ena ögat ser grönt ut medan det andra ser blått ut, de är båda blåa ögon men jag antar att något gick lite snett på det "gröna" ögat när jag redigerade bilden. Och örat högst upp till vänster ser lite äckligt ut.. Öron.. Det är något jag inte tycker så himla mycket om faktiskt, de bara stinker och är äckliga, bläää.


2011-07-19
18:05:27

Statistikeeeen!

Min statistik har fastnat på den 12 Juli, vet någon vad det beror på och hur kan man fixa det?

Jag får väl bara anta att det är någon som läser, för det gör ni väl, va? ;)


2011-07-19
18:01:41

Prison break!

Fick ett plötsligt sug att se på Prison Break igen! Älskar den serien, jättemycket! Kommer dock inte ihåg vilken säsong jag är på eftersom det var så länge sen jag såg det sist. Har försökt övertala Neo att börja titta på det eftersom han inte har sett det någonsin, men han vill inte, konstig typ.

 

Vi har just varit ute och ätit maat :) Han bjöd mig på en stor köttbit, en ugnsbakad potatis med smör, grönsaker och mexikansk sås, svingott! Själv åt han typ samma men bearnaise sås, eller hur det nu stavas. Hemma kallar vi det bara "Pärnässås". (finsk familj).

 

Päärnääääs!


2011-07-18
18:39:58

Good evening Norway!

Kom just hem till Neo från den stora staden! Trondheim, om ni nu vill veta exakt. Tyckte det var jättefint där :D Och stort! Men inte för stort ändå på något sätt... Trondheim får 7 av 10 av mig ;)

Trondheim

 

Vi tänkte fara ut och äta här nu men det blir nog inte av, Neo installerar sitt nya ned-tangentbord som är typ specialiserad för spel.. Så ja alla kan väl gissa vad han ska tillbringa resten av sitt liv med, och vem.. (kidding).

 

Det börjar verkligen kännas nu att jag åker hem snart, det är bara två dagar kvar, usch!!!!!!!! Vill tillbringa varenda sekund med Neo och göra det bästa av varje sekund. Men hur kul är det i längden, vi har varit helt fast i varanda, alltså då när han inte har spelat vilket är 1 timmer per dag, sen jag kom hit ändå så.

 

När jag var liten brukade jag titta mycket på Mr.Bean med mamma och brorsan. Min och min brorsas favoritscen är från någon julspecial Mr.Bean film när han leker med dockorna i julkrubban.

 

Ser man på! Jag hittade ju videon på youtube också :D Julkrubbe scenen börjar först på 2.30 ungefär, men hela klippet är hur roligt som helst också. :)


2011-07-18
14:08:51

Good morning Norway!

Klockan är två och jag har just vaknat till liv. Vaknade ur sömnen runt halv elva och började se på en film, A beautiful mind hette den och den var faktiskt ganska bra. Har just sminkat mig och klätt på mig, så nu ska jag bara underhålla migsjälv i en timme och sen kommer Neo hem! :) Får se vad vi hittar på.

 

Satt föresten just och tänkte att vafan, jag är i Norge, ett helt nytt land (som är nära Sverige och kanske inte skiljer sig så mycket) men det är ändå ett annat land och jag har inte sett så mycket utav Norge. Och nu när jag ändå är här så måste man väl njuta av det? Så kanske jag tvingar Neo att åka med mig till en stad här nära som är lite större och hitta på något där? Man behöver egentligen inte ens göra något speciellt, bara titta omkring och njuta av det. Jag tycker det är så himla skönt när man är i en ny stad, man känner ingen! Man kan gå runt i stan och inte behöva bry sig att man stöter på någon person man träffade förra helgen och skämde ut sig totalt framför, man behöver inte bry sig om att säga hej till folk som man känner sådär halvt. utan man kan bara gå runt, vara sigsjälv och göra vad man vill.

 

Fast ändå börjar jag känna en gnutta hemlängtan nu. :D


2011-07-17
18:44:20

Här ligger jag
Här ligger jag och bara tar det lugnt. Neo ska snart börja spela igen denna hela kväll så jag passar på att ladda ner Apocalypto, som har kommit ut redan för fem år sen men jag har inte sett den. Eller så har jag.. fan jag tror faktiskt att jag har sett den, typiskt.

Idag har jag och Neo varit på stranden! Vi tänkte bada eftersom det var så jävla varmt men fy farao vad kallt det var i vattnet! Slutade med att vi bara doppade benen, uscha. Men nu kan jag i alla fall säga att jag har badat i Norge ;) För jag badade ju benen.. det räknas väl?


2011-07-16
20:55:30

Stenar och bakis.

Vaknade just precis, både jag och Neo lyckades somna efter maten och sov nästan två timmar. Har varit en väldigt varm, bakis och trött dag. Vaknade på morgonen någongång väldigt tidigit och kunde inte somna  om, rullade runt i sängen och sprang fram och tillbaka till toaletten i typ två timmar. Sen har vi varit ute på stan på uteservering och ätit världens godaste och största pizza, muums! Neo och hans brorsor tog en öl... Själv tog jag mig ett iskallt glas sprite som jag slår vad om att var godare eftersom Neo också snodde någon klunk ;)

 

Nu tänkte vi börja se på någon film, någon animerad om något levande slott eller något i den stilen. Den filmen hade tydligen fått 8.1 på imdb.com av 10 möjliga, ganska hyfsat om man jämnför med t.ex Titanic som har fått 7.4.

 

Annars då? Igår var jag skitsur på Neo typ hela kvällen men minnet försvann delvis såsom surheten och jag somnade direkt vi la oss i sängen. Igår var även jag och Neos brorsa ute och hämtade ett stenblock som vi tog in till Neo, som en triumf för hans spelande. (I spelet han spelar springer han runt och plockar sten..).

 



2011-07-15
20:06:36

Förbannad
Är så jävla förbannad just nu, på Neo som bara spelar hela jävla tiden. Fattar inte hur han ens kan! Här sitter vi och undrar vad vi ska göra och så börjar jäveln spela, "jamen jag har ju kul" tänker han. Jävla idiotjävel. Ibland blir man bara så arg så man har lust att skjuta idioten i huvudet. Vad fan gör jag här egentligen då kan man ju undra.. Offrar två veckor av mitt sommarlov för att sitta och vara arg på en person som inte ens märker av mig. Jackpot..

2011-07-15
17:50:09

Rödvin!

Sitter just nu hemma hos Neo och tar något glass rött :) Härligt solväder ute, skulle nästan kunna åka och bada. Fast nu kan man ju inte köra längre.. ;P Har på mig klänningen som han köpte till mig igår, yeey :) Den är fin, men jag känner mig hur stor som helst just nu så allting jag tar på mig är skitfult. Har fortfarande inte gått ner, snarare upp. Jävla vikt, orkar inte se mig i spegeln och skämmas... Men äh, skitsamma. Antinen så gör jag något åt det eller så fortsätter jag gnälla.

 

Här får ni en bild på mitt ögaaa!!

Visste ni att jag har blåa ögooon? :)

Gillar ni mitt smink? Aahh, mascaran är någon skitmascara för 49 spänn någonstans men borsten är Loreal och funkar jättebra till alla olika sorts skitmascaror :D

Sen har jag suddat ut lite kajal på ögonlocket :)

Wiiieee...


2011-07-14
20:23:11

God dag kära vänner!
Sitter just nu lite halvt trött på sängen i Norge och tar det lugnt. Neo kanske ska spela hela jävla kvällen idag igen(!!) Men vi har umgåtts hela dagen annars så det är väl lugnt? Det skulle ju vara en annan sak ifall vi skulle kunna se varandra varje dag men nu när jag åker hem nästa vecka så dröjer det igen flera veckor tills vi ses igen, så man skulle ju uppskatta lite sällskap den tiden man ses. :D Känns nästan som att han glömmer bort att jag är här ibland när han glider iväg till spelvärlden, aww min gulliga lilla spelbesatta pojkvän..

Han köpte i alla fall en klänning till mig som var hyfsat snygg faktiskt! :) En klänning som går ner halvvägs på låret typ, lite mer kanske och är svart-vit randig. Trodde inte att det skulle vara så jävla snyggt med ränder i svart och vitt men det var faktiskt det, och det var inte heller så kritvitt utan mer naturvitt så...

Skulle jag få bestämma så skulle min garderob vara helt full av klänningar, tights och skor! :love:


2011-07-14
13:33:24

Chachaaaa!

Vad gör ni då? Själv så har jag just vaknat här för några timmar sen, Neo bestämde sig för att inte fara till jobbet i morse så vi fick sova båda två tillsammans ruskigt seeent :) Härligt!!

Idag tänkte vi gå runt på stan och titta runt lite, det är jättesoligt ute! Neo tänkte kanske köpa en klänning till mig, han säger att det är jag värd ;) Världens gulligaste pojkvän jag har! Fast jag vill egentligen inte att han ska köpa en massa grejer till mig..

 

Drömde föresten inatt att jag och Neo blev uppätna av björnar och crashade med en bil så att den sprängdes, Neo överlevde men jag dog och blev ett spöke som följde efter Neo. Han kunde känna mig runt sig och när jag rörde vid honom osv, men vi kunde inte kommunicera på något annat sätt, fast ändå så kändes det som om han visste hur jag tänkte osv. Sen hittade jag någon tant som var synsk och kunde gör så att jag kunde prata och vara som en vanlig människa igen genom att jag fick dricka någon konstig dryck och vara med i en seans(eller vad det nu heter). Sen kunde Neo se mig igen :D Läskiga var att medans vi gjorde den där konstiga grejen så fick jag se migsjälv i två speglar, i den ena såg jag mig före jag dog och i den andra spegeln kunde jag se mitt spöke just efter att jag dött och på så sätt kunde jag hitta migsjälv så att jag kunde leva eller något sånt. Fast jag var ändå som död hela tiden. Helt jätteläskigt!!!

Tror att jag grät hur mycket som helst i sömnen, vaknade gråtandes. Och usch, drömmen var så jävla realistisk och sorlig och hemsk. Får inte ut den ur huvudet.

 


2011-07-13
18:48:15

Jahhaa... :D
Designen hade visst kommit upp ändå, jag var bara tvungen att uppdatera sidan.. Dumma mig, kanske märks av att jag är typ halvblond.

 

Ligger just nu i sängen, som vanligt. Vet inte riktigt vad man ska hitta på, Neo ska börja spela igen hela kvällen nu snart så... Skittråkigt liv jag har. Fint väder är det också, något som det tydligen inte är allt för ofta i Norge. Brukar visst regna ganska mycket. Kanske ska man gå ut och gå på egen hand då, men det är ju inte heller så himla kul.

Fast det där såg ju faktiskt rätt så härligt ut.


2011-07-13
13:18:48

Designen sover
Min nya design har fortfarande inte kommit upp? Baaaah... irriterande. Nå, den kommer väl när den kommer och kommer den inte så kommer den inte, varför ska man slösa tid på att gnälla om det? :) Fast jag vill ha den nuuuu!!!!! :mad:

Idag vaknade jag så sent som halv tolv :O Jag har en ganska konstig rytm nu för tiden, sover 12 timmar och är vaken tolv timmar... xD Går ju alltid och lägger mig när Neo gör det ungefär och han går någongång vid 11-12 tiden och sen försöker jag sova så länge som möjligt så att jag inte dör av uttråkighet medans Neo är på jobbet. Då kanske jag lyckas bli vacker någon dag när jag sover så mycket, ni vet skönhetssömn :D

thihihi kanske jag blir lika vacker som törnrosa? :D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:

Eller vem det där nu är...

Jag har tråkiigt.


2011-07-12
22:44:43

Hatar spel

Detta är det jävla skitspelet som jag spelar, Castaway 2.

För det första: så laggar spelet hela tiden, trycker jag att jag vill använda en potion som ger mig liv så att jag inte dör så funkar den först efter en halv minut och då är jag redan död eller så har jag hunnit klicka på grejen redan tusen gånger så att jag slösar upp alla på en gång.

För det andra: så suger spelet bara allmänt, man fattar ingeting av vart man ska gå och man dör hela tiden.

För det tredje: så är det nog mest jag som suger, jag har aldrig varvat ett spel i hela mitt liv.

 

Annars är det ett jäkla bra spel, synd att det bara inte går att spela det...

Vad gör ni dååå? Själv så ligger jag fortfarande och väntar på Neo. Och de har fortfarande inte fått dödat sin boss, och de dör fortfarande bara själva hela tiden.

Alltså slutsatsen av detta inlägg är att spel suger!

-Ja, förutom Crash och Casper såklart!

Denna bild var inte ens rolig..


2011-07-12
21:37:12

Halvtråkigt inlägg
Måste väl bjuda på ett till lite halvtråkigt inlägg.. Har inte så himla mycket att göra just nu så då kan jag ju passa på att blogga! :D Tycker att jag bloggar väldigt lite nu för tiden, i alla fall jämnfört med förut, herregud typ 20 inlägg per dag :D Då hade ni allt något att läsa va?

Sitter och lyssnar på någon random radiokanal från Schweiz som spelar gamla rockklassiker, genom Itunes, haha. Rätt bra musik ändå, och lite roligt att det är från ett annat land sådär, eller är jag bara lite efter i sånthär? Radiokanaler från andra länder har man väl fått lyssna på i flera år genom nätet? :D

Jag är faktiskt inte sådär jättemodern av mig, om jag ska vara ärlig stör jag mig nästan på alla extremmoderna saker som kryllar fram i butikerna hela tiden. Ipad, Iphone, Wii osv... Jag tyckte mer om mobilerna där man kunde spela snake utan att det var 3D och Playstation där man kunde hålla kontrollen i handen utan att få träningsvärk dagen efter och man kunde förstå någonting av spelen. Visst Wii är ju kul, vissa spel och sådär men nog fan tycker jag mer om Crash bandicoot till Playstation 1, haha :D

Någon som har spelat crash? Mitt favorit crash-spel var team racing :D Är nog ett favoritspel fortfarande, tillsammans med Casper, även det för playstation 1. ;)

 

Där ser ni, jag är värsta skogstrollet från 1500-talet! :D

Såhär brukar det se ut när jag vaknar av konstiga ljud om nätterna..


2011-07-12
21:14:12

Megasudoku!

Jag klarade det jävla megasudokut! Yeaah! Gigantsudoku - in your face! :D Shit vad länge det tog att göra den ändå...

Sitter just nu och väntar på att Neo ska sluta spela sitt jävla wow. De försöker döda en boss och de har dött själv hela "laget" minst tio gånger.. Jävla failers, kan de inte inse att de helt enkelt suger och de kan sluta spela för evigt? ;)

Låt mig representera: Neo och hans framtida bästa kompis, samt hans framtida nya flickvän... (Om han nu börjar gå runt på stan och tro att han är någon karaktär från wow)


2011-07-12
17:47:24

Min nya design?
Såg att min nya design inte ännu syns på bloggen, jag undrar hur länge det tar då? :question: Men den är i alla fall röd!

Shh! :D


2011-07-12
17:43:25

Hamburgare & Choklad

Käkade just typ världens största hamburgare, biffen var lika tjock som tre biffar på varandra och den var hur stor som helst. Gott! :D

Nu sitter jag och mumsar på norsk bubbelchoklad som faktiskt är väldigt god! Dock så finns det bara en bit kvar nu och jag tror att Neo kommer bli sur på mig, han såg rätt chokladsugen ut han med... :D

Choklad-bilds-bomb!!!!

Moahahaha!


2011-07-12
14:45:21

Fixelifix

Har fixat en ny design på bloggen!  Vad tycker ni? ;D Själv tycker jag den blev helt fin. Inget speciellt precis, synd att jag inte kan lägga in så mycket egna bilder, bloggen skulle vara mycket bättre då. Kul att se vem det är man läser om typ.

 

Hittade en cool bild på google.

 

Just nu sitter jag hemma hos Neo och väntar på att han ska komma hem från jobbet, vilket borde vara nu inom en halvtimme. Få se vad vi hittar på, jag har lust att dra ut på stan och göra något kul, men jag tror inte att Neo kommer orka eller ha lust. Jag skulle inte själv orka göra någonting efter att jag har jobbat. Sådär lite halvtråkigt är det ju ändå här... Kommer säkert dö av uttråkighet(stavning?) till slut, fyfan... >.<


2011-07-12
12:26:03

Roadtrip
Tänkte lägga upp lite bilder från våran (min och Neos) roadtrip till Norge. Skitiga mobilbilder men det är det jag för nöja mig med för tillfället :D

Första dagen då vi körde hittade vi en katt i himlen, ser ni?

 

Mjau in the sky! :D

 

Vi hittade ett ställe där man kunde hyra stugor, det enda lediga de hade var en stuga för fem personer, men den kostade bara 600 kr för en natt så vi tog den. Fanns kök, dusch och allt sådant :D Väldigt mysigt. Men en skitdålig bild som jag tog, orkade inte ta så mycket bilder då vi var rätt så trötta.. ;)

 

Andra dagen, vi antingen var i Norge redan eller på väg, kommer inte riktigt ihåg. Men det var väldigt fint! Skitmycket berg och sådant :D Borde ha tagit mer bilder egentligen men jag var för upptagen med att glo själv.

 

Vackert? :)

 

Vi hade en riktigt mysig roadtrip, kul att köra längre sträckor ibland, om man nu har kul sällskap :D Förra året hade vi en roadtrip från Stockholm eftersom Neo jobbade där då. Får se vilka platser vi får roadtrippa från och till i framtiden :D


2011-07-11
13:00:53

God Morgon

Ligger typ fortfarande i sängen, har inte orkat gå upp mer än för att gå på toa och äta frukost. Neo är på jobbet och jag är ensam hemma hos honom, eller ja nästan, hans bror är också här som är sjuk. Hoppas att jag inte blir sjuk då. Tänkte att jag skulle ta och duscha snart, fixa smink, naglar osv... Om man nu orkar.

 

Satt just och gjorde nå jävla mega sudoku, brukar vara helt galen i sudoku. I vanliga sudoku är det ju nio siffror i varje ruta, i denna var det tolv och det var fyra sju extra rutor också, helt crazy! Blev ganska snurrig... Men jag ska klara den!

 

Märkte just att de pratar norska på reklamerna i min spotify :D Haha!


2011-07-10
18:53:27

Norge

Kom fram till Norge idag, sitter nu hemma i Neos lägenhet som är jättefin, verkligen lyxig ;D Det tog två dagar för oss att komma fram, vi skulle ha hunnit på en men vi bestämde oss för att hyra en stuga en natt, vilket verkligen var värt det. Det var jättemysigt, skönt att inte behöva bry sig om någonting, och sen var det mycket roligare att köra dagen efter eftersom man inte var så himla trött osv. Och fy vad det är fint här i Norge också! :D Berg, skog, vatten, helt underbart. Ska stanna här lite mindre än två veckor tror jag, får se sedan hur jag kommer tillbaka hem.

 

Nu ska jag spela ett spel som har blivit något utav ett beroende, Castaway 2. Haha, finns på spela.se.. :D


2011-07-07
12:26:39

Morgen!

Jag och Neo vaknade redan runt halv sju tiden på morgonen idag, båda var jättetörstiga och drack upp en hel flaska cola, fast jag hade stigit upp tidigare under natten och druckit ett glas eller två... :D

Sen dess har vi väl inte gjort så mycket, låg i sängen typ en-två timmar och bara latade oss, sen somnade jag om och Neo steg upp och jag sov ytterligare någon timme. Neo håller på och omformaterar sin dator, lägger in Windows 7 osv så att han får större ram-minne och kan på då sätt få in ett bättre grafikkort så att han får snyggare bild på skärmen när han spelar wow! ;) Eller något sådant, förstår mig inte riktigt på datorer själv så.

Om ett tag, efter att Neo fixat några grejer på datorn, så ska vi fara ut! Det är så härligt väder ute idag så jag har lust att åka och bada! :) Fast jag tror att vi går runt på stan först ett tag. Vi var i Tisdags och satt på stranden i stan, var väl rätt så mysigt fast vi satt inte där så länge. Sen bjöd han mig på glass, långa farbrorn! Roligt namn tyckte vi, jag tog långa farbrorn cola och Neo tog långa farbrorn hallon. :)

 

Åh, jag vill åka och bada nu! :D När jag var liten brukade jag bada typ fem gånger per dag alltid på somrarna, dök runt och plockade stenar, grävde gropar, hoppade från större stenar, jagade fiskungar... Goda tider det.

Med Neo har jag faktiskt bara badat en gång i hela mitt liv, om jag minns rätt.

Aww! :love:


2011-07-06
23:17:52

Kvällssnack

Läste just ut en till bok, Sanningen om Alice. Den var faktiskt jättebra! Den var hemsk, sorlig, men samtidigt lyckligt och romantisk. Allting i samma bok, och plus att allt det där blev till en bra bok! :D Det var t.o.m några tårar som lyckades rinna ner för kinden. Så ifall någon söker efter en bok att läsa så rekomenderar jag denna bok starkt, Sanningen om Alice skriven av Rebecca James.

Annars då?
Ligger just nu i sängen hemma hos Neos kompis och väntar på att han ska bli klar med sitt helvetes jävla spelade. Han spelar raid på wow, om nu någon vet vad det innebär. Han skulle nog ha blivit klar för tio minuter sen men aa.. Är man inte proffs som jag så klarar man inte att spela på beräknad tid ;)

Vi var igår och tältade, var faktiskt riktigt mysigt. Vi grillade flintastek och for ut med en robåt och fiskade, dock så fick vi ingen fisk även fast man kunde se fiskarna hoppa runt hur mycket som helst från stranden. Tältet var också hur bra som helst, bara att vi lyckades lägga upp det på ett plan som var lutat så man fick sova lite konstigt. Det var ett medelålders par där också som sov i deras båt, en lite större båt. Såg hur mysigt ut som helst, annars var vi helt ensamma på stranden. Myyys!

Tänkte tvinga med mig Neo imorgon hem till mina föräldrar för att äta middag, har inte sagt det till honom ännu i och för sig... Morsan ringde tidigare och jag har inte varit hemma på ett tag nu så jag tänkte att det skulle vara mysigt. Och sen brukar inte jag och Neo vara så mycket hemma hos mig heller.

 

God natt!!



2011-07-06
14:15:44

Frågor & svar
Hej, hej!! Alla lägger ju upp en massa frågor på deras bloggar om allt möjligt, typ vart deras mobiltelefon ligger osv. Själv tycker jag att alla sådana frågor är jättetråkiga att läsa och brukar inte orka läsa mer än en, men själv tycker jag de är roliga att göra! Tänkte att jag skulle göra några frågor hit, men eftersom detta är en anonym blogg så kan jag ju göra det hela lite fräckare och bara ha sexfrågor! Kanske borde göra en sexblogg istället..?


1. Hur gammal var du när du blev av med oskulden? - Hade just fyllt 13
2.
Vart är den bästa platsen du haft sex på? - Sängen tror jag.. haha det är ju skönast med kuddar o allt :D
3. Har det hänt något roligt när du haft sex, berätta? - Ja, både jag och killen råkade somna samtidigt.. xD Sen vaknade vi efter ett tag och fattade ingenting och typ fortsatte. (vi var rätt så fulla)
4. Vilken ställning gillar du mest? - Beror på.. missionären och bakifrån är nog mina två favoriter :D
5. Har du haft trekant någon gång? -  Nej
6. Har du haft sex med någon av samma kön? - Nej
7. Hur många har du haft sex med? - Fem
8. Hur ser den snyggaste killen du haft sex med? - Skogsmulle..
9. Har du tänkt på någon annan person när du haft sex? - brukar inte tänka på personer över huvudtaget
10. Om du fick välja att ha sex med en kändis, vem skulle det vara? - Ingen aning
11. Har dina föräldrar hört/sett när du haft sex? - Nej :D
12. Har du haft sex när andra varit inne i samma rum? - En gång! Min pojkväns brorsa låg däckad på golvet :D
13. När du tycker någon är dålig i sängen, vad gör du då? - Sover i smyg
14. Skulle du kunna ha sex med någon full person? - Jodå men tycker det är skönast nykter
15. Har du haft sex med någon på fyllan? - Ja
16. Har du haft sex med någon du ångrar? - Ja, typ alla utom min pojkvän som jag har nu xD
17. Hur gammal är den äldsta du haft sex med? - Vet inte riktigt exakt, kanske 22? Och jag har varit 14 eller något.
18. Vem hade du sex med senast? - Pojkvännen
19. Är du sugen på att ha sex just nu? - Njaaee...
20. Tycker du det är viktigt att bli av med oskulden med någon speciell? - Alltså det är väl det mest gulligaste att förlora oskulden med någon man verkligen tycker om men.. aa..

Porriga frågor:

21. När hade du sex senast? - Igår kväll ;)
22.
Vem är den bästa du har haft sex med? - Pojkvännen ;)
23. Vem är den sämsta du har haft sex med? - En kille som jag utnyttjade för öl, kände ingenting vad han höll på med och en gång tror jag faktiskt att han sa att han t.o.m älskade mig mitt i allt.. ;S eww!
24. Har du haft sex med någon kompis? - Nej
26. Var du kär i alla? - Nej
27. Är/har du varit en player? - Var väl lite lättflörtad och ölsugen ett tag...

Har du haft sex i:

Ett badkar/dusch? - Ja
På ett tak? - Nej
En toalett? - Ja
I en skog? - Ja
I en säng? - Ja
I en husvagn? - Nej
I en bil? - Nej
Hur många seriösa förhållande har du haft? - Ett
När kramade du någon senaste? - Idag
Saknar du någon speciell nu? - Nej
Har du svårt att bli kär? - Vet inte riktigt, ganska svårt tror jag ändå.. :D
När kysste du någon senast? - Nu
Ångrar du det? - Nej?
Är du singel? - Nej
När fick du en komplimang senast? - Vet inte, pojkvännen ger mig komplimanger hela tiden så det är svårt att hålla koll. :)
Har du träffat någon internetperson? - Nej det tror jag väl inte :D Kanske?
Vem vill du ha sex med? - Det du ;)


2011-07-05
12:58:12

Älsklingen är hemma!

Neo är äntligen hemma igen! Därav den dåliga uppdateringen på bloggen. Jag har jobbat hela helgen också så har inte riktigt haft ork att skriva, har sålt T-shirtar på Jazz & blues festivalen, hyffsat roligt ändå. Jobbade min sista dag igår, gick runt och rev ner affischerna. Sen var jag också barnvakt på kvällen så jag tjänade lite extra cash, så jag kunde bjuda Neo på Ikea-mat idag :)

 

Idag tänkte vi faktiskt fara och tälta! Bara han och jag, grilla lite, ta båten ut på sjön och fiska. Ska bli mysigt. Mysigt också att bara vara ensam mitt ute i ingenstans en dag, vi hinner ju inte annars få riktig ensam-tid eftersom vi nu bor hos hans kompis och när jag åker till Norge ihelg med honom så bor vi tillsammans med hans pappa och två bröder. Ska bli kul att åka till Norge, ett nytt land för min del och det ska tydligen vara fint där.

 

Bloggar säkert mer sedan i Norge, om inte tidigare nu någon dag.

Wieeee! :D