Cinderbloom

2014-04-28
16:49:48

Måndag
 
Såhär börjar jag den nya veckan, och så ska jag titta på Hobbit 2. Skål!
 

2014-04-26
20:55:00

Jippieeeee!!!!!
 
Jag har lärt mig alla latinska namn på 35 (de viktigaste) ben i kroppen idag! Hurraaa för miiiiig! Det firar jag med att koka mig en kopp te, röka en cigarett och ta en paus i pluggandet! :)

2014-04-26
09:42:12

Frukost-funderingar
 
Gooood morgon!! Här sitter jag och äter en ganska jäkla god frukost och förbereder mig inför dagen. Ska in till stan, plugga lite och träffa en gammal vän som bott granne med mig sen födsel till detta år.
 
Äggen var lite torra, fan också. Sen är det inte gott utan bacon med vi har ätit upp allt vårt bacon... Suck.
 
Fåglarna sjunger och himlen är blå. Idag är en härlig dag!
 

2014-04-24
16:34:55

Angående livet
Har inte bloggat på ett tag så jag tänkte ge er en kort update!
Jag studerar fortfarande till sjuksköterska (hade planer på att sluta studera och börja arbeta istället men jag kom fram till att jag ska ge det en chans till). Jag småvikarierar på ett äldreboende i Hörnefors, 5 minuter hemifrån (fantasiskt!). Igår har vi (jag och min bror) fått internet, jippie! Studierna känns ändå ganska bra nu, det känns som att jag kan klara av det. Men vi får se efter denna kurs jag läser nu, Anatomi och Fysiologi, som typ 65% kuggar på tentan.. Usch. Läraren som vi hade på uppropet till kursen sa också att vi kommer inte ha tid att ta det lugnt, utan vi måste börja plugga nu. Hur i helvete pluggar man när man just fått internet och kan göra en massvis med andra saker? Huh, huh... Plus att jag ska jobba också. Men det är bra att jobba, jag får lite motivation att läsa vidare och jag får göra någonting vettigt och tjäna pengar.
Annars är livet här i Hörnefors härligt! Liten stad men har allt man behöver, förutom en kinaresturang... Annars är jag nöjd med hur det är! Huvudsaken är väl att det går framåt.
 
Så är det med mig! Hur är det med er? :) Om jag nu har några läsare kvar... heh..
 
 

2014-04-24
15:52:37

Helt seriöst
Varför är en kvinna en slampa om hon har legat med fler än 5 killar? Helt sjukt att folk fortfarande har någon sorts gräns för vad som är slampa eller inte, och över huvudtaget ställer sådana krav på kvinnor. Det som stöttar är i alla fall att min vän som sa att tjejer är slampor efter 5 olika killar också sa att detsamma gäller för killar. Men ändå? Tänk om jag bestämmer mig för att jag vill vara singel dessa tre år då jag studerar till sjuksköterska för att kunna lägga ner all min tid på studierna, för att jag vet att jag inte skulle kunna klara av det annars. Ska jag då gå i celibat för att jag inte vill ha en pojkvän och jag inte vill vara en slampa? Jag vill ju ändå ha sex under dessa tre år, hur går det då till?
 
Nej, nu avrättar vi gamla värderingar för att det helt enkelt inte fungerar. Vill man inte spendera hela sitt liv på en och samma person, eller ett fåtal personer, så kommer man antagligen ha sex med fler olika personer. Vem fan bryr sig?
 
 

2014-04-05
23:21:27

Life goes on
Pluggandet går helt okej, har varit lite omotiverad och funderat på att hoppa av men jag tror att jag ändå ska fortsätta. Småvikarierar ilte grann på ett äldreboende där jag har haft VFU. Har börjat vänja mig vid att bo själv, även fast jag bor ihop med min bror och hans flickvän, men ändå. Annars är det rätt tomt i skallen, konstigt för att vara jag. Pluggar, äter, sover, dricker, jobbar, pluggar, äter sover, dricker, jobbar... Ja, ni fattar. Kan inte hjälpa att känna mig väldigt, väldigt tråkig. Men det är väl så livet ska vara? Usch & fy.