Cinderbloom

2012-12-30
22:50:49

Hårfärg
Då är den stora frågan: ska jag färga mörkt eller lite ljusare hår? Är så jävla less på min hårfärg, och det känns som att jag verkligen behöver en förändring. Vad som helst. Och håret är jag inte så brydd om, så då kan man väl lika gärna börja med det. Nå, man ser var dom sker imorgon.

2012-12-27
16:45:00

Julklappar
Hej allihopa!
 
Detta armband fick jag i julklapp av min syster, armbandet kommer från Snö of Sweden. Tack! Och nagellacket lånade jag idag av min andra syster, snyggt va?
 
Sen fick jag dessa söta mjukisbyxor och en ruggigt varm och mjuk tröja av mamma & pappa. :)
 
Resten kanske ni får se senare, om ni är snälla!

2012-12-26
22:43:00

Mobilsurfar
haha, testar för första gången att surfa med min mobil. det är ju behändligt men det går ganska segt. :D skönare att ta med sig mobilen ut o röka och på toa än maccen i alla fall. 

2012-12-24
14:43:11

God Jul!
God jul allesammans! Här sitter vi och ska snart titta på jul kalle anka. Fast jag har hört att de har klippt bort bitar från tomtens verkstad så jag vet inte hur kul det kommer att vara. Nå, vi har den gamla verisonen på VHS. :)

2012-12-21
23:43:00

Kallt
Idag har det som sagt varit -25. Märks att det börjar bli vinter, och snö har vi också fått så att det duger i alla fall. Har idag varit hemma hos Saana min kära vän och lagat laxsoppa och strykt gardiner. Det låter som är vi är jätteduktiga men nej.. Vi fick googla hur länge man ska koka potatis och ringa och fråga Saanas mamma hur man ska stryka polyester gardiner.
 
Nu sitter jag och smygdricker nån tröstöl eftersom jag inte fick festa idag och ska snart sova. I rummet är det varm som fan eftersom jag har 15 ljus som har brunnit ett tag. Skönt!

2012-12-21
19:56:30

Fan balle kakka!
Det blev inget supande idag. Fan också. Hade sista skjutsen hem nyss och han som jag skulle till visste inte ännu om hans unge skulle sova borta eller inte. Fan om han säger att hon sover borta och så är jag redan hemma, 25 minus och det är typ över en mil dit. Fan, fan, fan!!! Jag vill dricka öööööööl!

2012-12-20
22:13:41

Haha!
Gå in på 9gag.com!

2012-12-20
22:07:36

Åååh!
Jag vill hitta på någonting imorgon men alla verkar upptagna! :( Buuu! Kenny är också borta och jobbar. Fan. Får väl vara forever alone hela helgen. Fast det verkar ändå som att en av Kennys polare verkar vara taggad på att hitta på någonting. Yey! Då kansek jag inte alls behöver vara forever alone hela helgen! :D Känns ju extra tråkigt att vara hemma när man redan har legat hemma i en vecka med revaxör och ont i öronen. Nu jävlar ska det bli party & bira!
 

2012-12-20
21:20:34

Döden drömmar
Drömde att jag dog inatt igen. Var i en skolbuss som körde i en storstad på en bro och sen körde bussen ut för bron och föll jättelänge mot marken och jag fick först panik men sen var jag lugn och tänkte bara att det är såhär det slutar, vad kan jag göra åt det? Lika bra att dö lugn och få ro än att dö i panik och bli ett spöke.

2012-12-20
19:33:28

Jippie!
De fick ut vaxproppen på vårdcentralen. Först försökte sjuksköterskan att spola det flera gånger, det gick inte så jag fick ligga ett tag med revaxör och sedan testade vi att spola en gång till, vilket inte heller gick. Då fick vi vänta en timme på läkaren som sedan testade att suga ut proppen, han fick ut den så pass långt att han kunde plocka bort den med pincett eftersom sugen inte orkade suga hela vägen ut. Den var lika stor som ett solrosfrö ungefär och hård, alltså hade inte revaxören hjälpt så himla mycket tror jag. Det kändes väldigt konstigt att höra något med örat igen. :D Yey för det! Det gör fortfarande lite ont men det går nog över på ett par dagar.

2012-12-19
21:58:10

Bajsbloggande
Vaknade halv två idag, alltså har jag sovit tolv timmar. Shit. Dagen har också gått alldeles för snabbt, och röksugen har jag varit. Har aldrig cigaretter dagarna före den 20:e då jag får mina pengar. Örat har inte gjort lika ont idag, har faktiskt inte gjort så mycket ont alls för jag har inte tagit en endaste värktablett. Det måste väl vara ett tecken på att vaxproppen har mjuknat till och inte trycker lika mycket mot trumhinnan, eller? Vilket då borde betyda att läkarna får ut proppen imorgon, yey!
 

2012-12-19
21:53:43

Yey!
Fick veta att vårens schema har kommit ut på skolans hemsida. Tänka sig.. Min sista gymnasietermin. Jag kommer att läsa kurserna Religion A, Rehabilitering & Habilitering, Sjukvård, Moderna språk 4 (finska), Psykologi 1, Arbetsmiljö & säkerhet, Geriatrik, Lindrande vård och sen projektarbetet.
 
Det kändes helt plötsligt väldigt roligt att få börja vårterminen. Kanske beror det på att jag har varit på praktik nu i 7 veckor och vill tillbaka till skolvärlden, eller så är jag taggad för att det är den sista terminen.

2012-12-18
23:09:41

Update på örat
Örat har inte blivit nå bättre, det gör lika ont men jag tar mer värktabletter. Jag går på den teorin att jag aldrig annars brukar äta värktabletter så det gör ingenting om jag tar lite extra nu. Men det blir ändå inte mer än fem på en dag, max 6.
 
Jag vaknade på natten och hade ont så jag tog en värktablett, sen somnade jag visst, det är lite dimmigt och jag kommer inte riktigt ihåg allt. Sen vaknade jag en gång till och jag hade fortfarande ont eller ont igen. Så jag tog en till, detta vid fyra-fem tiden. Då är ju frågan, undra om jag vaknade tidigare på natten första gången? Eller vaknade jag nångång vid fyra-fem första gången, somnade om, vaknade efter en minut och undrade varför jag hade ont igen? Haha...
 
Revaxör & en bomullstuss på det hela is the shit! Man ser att det är lite svullet och rött.

2012-12-18
22:39:00

Tänka sig..
Jag fick som sagt veta för några timmar sedan att min gamla spelkompis har flyttat till Sverige från Queens i New York. Han har flyttat hit redan för tre månader sedan och ska stanna här i tre år för att plugga. Vi började spela tillsammans på en Ragnarök server när jag var kanske tio. Det var därifrån vi började chatta och har chattat sen dess ända till kanske två år sedan då vi förlorade kontakt. Kanske mer än två år till och med.. Vi har båda två försökt få tag på varandra, mailat och sådär men av någon anledning har mailen inte kommit fram föränn för några dagar sedan. Ruggigt coolt! Vi bytte telefon nummer också. Alltså jag kan fortfarande inte fatta att han är i Sverige, wooot?!

2012-12-18
18:43:37

OMG!!!
Jag fick just veta att en gammal spelkompis som jag har chattat och spelat med sen jag var tio som jag nu inte har pratat med på flera år föränn nu har flyttat till Sverige!!!! Herregud!!

2012-12-18
17:23:00

Roligt
Man märker att jag har kul när jag sitter och garvar för mig själv efter att jag skapat en karaktär i spelet Ragnarök som är en kvinna, en "wizard" och heter Snape.

2012-12-18
11:55:57

Mitt öra
Var ju som sagt på vårdcentralen igår. Först tittade de in i örat med en varm och mysig sak. De såg att det var rött och inflammerat samt att jag har ett ärr på trumhinnan som varken jag eller mamma vet varför den är där. Efter det försökte de att suga ut vaxproppen men det gick inte, det gjorde väldigt ont. De sa även att de inte vill skölja det eftersom det är så proppat med vax att vattnet inte kommer igenom vaxet. De babblade även om antibiotika droppar men det vet jag inte vad som hände med. Jag fick i uppgift att använda ordentligt med revaxör så att vaxet blir mjukare och så ska det göra ett nytt försök med att suga på torsdag. Anledningen varför jag har så ont är för att vaxproppen trycker mot trumhinnan. Har fått vakna ett x antal gånger de senaste nätterna för att ta en värktablett och för att kunna somna så lägger jag revaxör i örat eftersom det är kallt och skönt sen lägger jag på musik så högt att jag inte hör dunkandet, då somnar jag som en stock.

2012-12-18
11:48:07

Slut på eländet!
Nu var det slut med praktiken! Jag behöver aldrig mer gå på praktik igen, woho!! Eller ja, aldrig & aldrig. Går jag sjuksköterska utbildningen så måste man väl gå på någon sorts praktik då också. Plus på det hela så är jag ensam hemma till halv fem. Men jag tror inte att jag orkar hitta på något mer kul än att ligga i sängen och spela. Eller kanske sitta vid stationära datorn bredvid sängen och spela?

2012-12-17
12:01:12

Doktorn
Ska om en halvtimme fara iväg och få örat undersökt av en sköterska. Om det är en inflammation så får även doktorn titta på det. Hoppas att de kan ge något råd om hur det ska kunna bli bättre. Det gör bara ondare och ondare för varje dag och min sista praktikdag är imorgon... Tänkte fara till praktiken idag ändå och se hur det går. Tänk så har jag en spindel i örat?

2012-12-16
21:05:06

Ont
Har legat i sängen hela dagen. Somnade ett tag efter att jag tog en Ipren men annars har jag bara haft ont o tittat på serier. Har lagt det där medlet två gånger i örat men det verkar inte hjälpa, fast det ska ju ta några dagar.
Undrar hur det kommer gå på praktiken imorgon, får väl knapra värktabletter. Åååååh, kan inte skita bara försvinna från örat?!

2012-12-16
15:10:00

Läskiga medel
Ligger nu i sängen med vaxlösande medel i örat. Läskigt. Ringde till 1177 för rådgivning eftersom det stod att detta medel inte får användas om man har inlammation eller ont i örat, och eftersom jag har ont så visste jag inte riktigt vad jag skulle göra. De sa att jag kunde använda medlet men inte skölja ur det med gummiballongen som kom med eftersom min trumhinna kan vara skadad i o med att det började göra ont efter jag var inne o petade med tops. Så jag ska använda detta medel några dagar och sen ska det rinna ut av sig själv, och gör det inte det måste jag till vårdcentralen. Nu håller vi tummarna!

2012-12-16
13:03:46

The Hobbit & stavhopp
Igår var jag och tittade när min bror hoppade stavhopp! Det var skitkul, och jag har inte varit och tittat när han tävlat på flera år så det gjorde nog saken ännu roligare. Dock så gick det inte så bra för honom, men nästa gång kanske!
 
Efter tävlingen var vi och tittade på nya filmen The Hobbit. Den var riktigt bra, inte lika seriös som de andra filmerna (Sagan om Ringen triologin) utan den hade mer humor, vilket jag tror är bra för då kan alla se den och inte bara sagan om ringen nördar som jag. :) Och bilden på bion var helt fantastisk.

2012-12-16
12:59:00

Vaxpropp
Har svintont i örat, hör knappt nåt med det heller. Tror att det är en vaxpropp som har börjat bli en inflammation eftersom det gör ont i örat och luftvägarna. Usch & fy. Orkade inte gå till praktiken heller, har inte kunnat sova på två nätter p.g.a att det dunkar och gör ont. Stackars mig!

2012-12-11
13:46:14

December
Oj, vad länge sen det var jag bloggade sist. :D Har egentligen inget att skylla på, det har bara inte blivit av. Har påbörjat en ny praktikperiod inom omsorgen, det är rätt så spännande men det känns väldigt ovant.
Annars är allt som vanligt, rummet ser ut som ett rent helvete och jag spenderar mina dagar mest med att spela, sova och vara på praktiken.
Vinter har det också blivit.

2012-12-04
11:46:25

I'm ready
 
Idag har jag på mig jeans och min röda halvfavorittröja. Har hållt på o städa med Kenny igår och nu känns det härligt att vara här hemma hos honom. Vi har just ätit frukost och tänker på ett tag gå och handla och sedan äta lunch på kinaresturang. Sen ska jag iväg till min nya praktikplats, spännande.

2012-12-02
22:31:43

Sleepover!
 
Sitter hemma i sängen med Sofia och tar det lugnt. Vi har smygdruckit en halv falska rödvin och sitter nu o fnissar, fniss fniss låter det. Vi har tittat på Big Brother finalen, ätit pizza, popcorn, choklad & druckit cola. Mums! Så just nu ser vi lite ut såhär:
 
 

2012-12-01
20:08:29

Chillar
Sitter hemma hos Kenny och väntar på att mamma ska plocka upp mig så att jag kan åka till syrran och vara barnvakt åt hennes ungar. :) Är trött och sliten, drack lite grann igår men så trött som jag var blev jag packad och somnade redan vid tio. Lika bra det.
 
Praktiken har i övrigt gått väldigt bra, är nöjd och har t.o.m sökt sommarvikarie jobb där. Nästa praktik börjar på tisdag och kan inte säga att jag är direkt taggad på praktik igen.