Cinderbloom

2011-11-30
22:47:43

800 inlägg!

Hur kan jag ha haft något intressant att säga 800 gånger?

Eller ja.. Intressant vet jag inte ifall det har varit varje gång.


2011-11-30
22:43:01

Ensamhet i mörkret

Vad tråkigt det är att jag ska sova ensam, känns helt knäppt. Visste ni att jag är rädd för spöken? Fast jag är rädd för allt annat också så det räknas inte.
Jag är rädd för spindlar, nattfjärilar, typ alla andra kryp, hundar, att åka bil, mörker, ljud,  ensamhet, när det är tyst.. Björnar, älgar, vargar.. Fjärilar, trollsländor, saker som flyger, fiskar, maskar, larver, djävulen. Ja.. det är väl en hel lång lista.. Men är inte alla rädda för ganska många saker när man tänker efter? De flesta är ju alltid rädda för något i alla fall, typ döden, björnar osv, såna saker som är livshotande.
Det är ju inte ofta man hör någon säga att hen inte är rädd för någonting, och verkligen inte är det heller.

2011-11-30
21:00:08

Spelliv

Jag har inte orkat blogga på jättelänge känns det som.. Men.. Jag tror att jag också har kommit till den punkten då bloggandet bara känns mer jobbigt än kul.

Jag har bara spenderat min tid då jag inte bloggat med att spela, ibland med Neo och ibland själv. Nu kommer jag dock få spela själv och över huvud taget få vara själv i typ en vecka, för Neo har åkt iväg till andra sidan Sverige för att träffa sina spelkompisar. Hoppas att han får spela så mycket att han blir less på spel.

Så himla mycket nytt har det väl heller inte hänt egentligen.. Jag går upp i vikt sakta men säkert, har inte tänkt på det så speciellt mycket.. Alltså jag håller på att bli lite tjock.. :D Men det orkar jag inte bry mig om, känner jag mig obekväm i hur jag ser ut så gör jag väl någonting åt det.

Ja just ja!

Idag har jag magsjuka på låtsas, orkade inte fara till praktiken eftersom att vi drack igår.. Jag kunde ju ha låtit bli att drikca och fara till praktiken som vanligt men jag kände att jag behövde en dag off. Och jag har inte tagit en dag off på typ hela året, så det är väl okej.

 

Såhär stora spindlar finns det i mitt rum.

Helt på riktigt.

 


2011-11-28
21:51:22

Hej & hå!

Sitter just nu här hemma hos Neos kompis, Neo sitter och spelar, som vanligt. Har varit med Monica och handlat julklappar och bastat, sköönt.. :) Men inte lika skönt att nu är alla mina pengar slut.. Exakt allt, eller ja.. tio kronor har jag kvar på kortet, yey! :D Nå, denna gång spenderade jag pengarna på något bra.

Nu ska jag njuta av att spela mina en timmes skitspel! Så det så.

2011-11-27
12:51:59

Guuud vad jag är trött..
Jag gick o la mig någongång typ elva igår och jag vaknade nyss.. Eller jag vaknade tidigare också och var uppe ett tag men sen blev Neo så less på mig och att jag bara låg i sängen och inte steg upp så han drog någonstans, så jag passade på att sova lite till då. Man måste väl njuta av att vara ledig.. ;)

Jag tror inte att jag orkar börja fixa mig hur som helst.. Inte än. Och vad för? Vi ska väl ändå bara vara här hemma hela dagen. Jag har lust att titta den där filmen som jag såg några dagar sen med Neo för jag vet att han kommer tycka om den, Dead man walking, men han vägrar titta på den och han vägrar alltid titta på filmer som jag säger är jättebra. Idiot. Sen måste jag titta på hans jävla idiotfilmer som är helt dumma och tråkiga.. Suck.

Trötter..


2011-11-26
00:12:07

Fyllekväll!
Hej o hå! Tänkte bara snabbt säga att jag sitter här och är lite full efter Mias 18-års fest, de drog till krogen, alltså alla andra förutom jag eftersom jag är den enda som fortfarande är mindreårig. Men det var så roligt så länge det varade hemma hos Mia.
Jag ska stiga upp om mindre än 6 timmar, så vi får väl se i vilket skick jag är då.. Jag hoppas på att jag kommer orka till praktiken imorgon, men är jag bakfull och inte orkar så är det inte hela världen, jag har inte varit en endaste gång borta denna termin från skolan/praktiken än de två veckor jag var i Norge, så inte kan man väl bli så förbannad ifall jag är borta en dag.

Nå, nu ska jag väl försöka sova.. Jag tvivlar dock på att jag kommer orka fara någonstans än till köket och toaletten imorgon på morgonen.. Huh, huh..

Katterna älskar filten som jag har på mina två täcken.. Det är kallt i mitt rum.


2011-11-24
23:10:04

Förlåt bloggen, men du är inte så viktig..
Förlåt alltså för att jag inte bloggar 24/7, men jag har fan inte tid att göra någonting! Haha, konstigt det där.. antingen har jag ingenting att göra eller så har jag för mycket att göra.. :D Och när jag gnäller att jag aldrig hinner göra något när jag har så mycket att göra så gör jag ändå inte det då när jag inte har något att göra. Men, that's life.

Jag har just gjort klart ett födelsedagskort till kära Mia som fyller år idag, men har sin fest imorgon. Men jag borde inte ha googlat fram en bild på ett hemmagjort kort för nu tycker jag att kortet jag gjorde blev jättefult.. :( Men det är väl ändå tanken som räknas? Även fast kortet ser ut att ha gjorts av en åtta-åring..

 

Annars har jag bara varit på praktiken hela dagen.. Blä. Nog är det väl kul och sådär men jag är ju så himla lat. Nästa "arbetspass" börjar om si så där åtta timmar. Yey. Sen ska man ju orka festa där hos Mia också, huh, huh.. :D Kan väl tycka det är tur i oturen att jag börjar sju också nästa morgon, så jag kan inte vara ute allt för sent.

 

Hur ska jag klara mig i arbetslivet när jag tycker praktik i 6 veckor är hemskt..? Och så tycker jag redan andra veckan..


2011-11-23
21:43:48

Dessa usla onsdagar

Onsdagar suger.. Ifall man inte festar på den s.k "lilllördagen", alltså onsdag. Onsdag är så långt ifrån fredag.. Nog för att just nu ser inte fredag heller så ljus ut eftersom jag jobbar då också, men söndag! Då får jag vila. Nog för att jag har ju vilat hela veckan nu.. :S Äh, jag är konstigt..

Ligger i sängen och har tråkigt, blev less på att spela mina en timmes skitspel så jag tänkte vänta tills Neo har spelat klart, vilket är först om en timme. Sen när han har spelat klart ska vi väl ändå bara gå och sova så det är väl inte så himla mycket att vänta på.

Jag har ont i magen igen, har haft det jävligt ofta nu för tiden känns det som.. Fattar inte vad det är.

Bajströja, mössa och uppspärrade ögon är dagens outfit. Har typ alltid på mig mössan när jag inte orkar se mitt hår.. Vilket är ofta.


2011-11-23
18:30:28

Mormor!

Hej o hå! Idag har jag varit och hälsat på min mormor med mamma och pappa. :) Vi var först och åt på ett roligt ställe, och sen gick vi runt där jag och mamma typ i en timme och farsan verkade inte tycka att det var så himla kul.. :D Mamma frågade även mormor om hon kom ihåg henne (mormor är 93 år och har dåligt minne) men mormor bara skrattade och sa "Såklart kommer jag ihåg mig, du är ju ******!", haha.. Man ska inte ta för givet att hon inte kommer ihåg någonting.. ;) Sen fixade vi lite julpynt till henne eftersom det är första advent ihelg.

Sitter just nu hemma hos Neos kompis, Neo ska spela idag så jag ska väl också sitta och spela tror jag.. Börjar praktiken först klockan 12 imorgon så jag tänkte att det var lika att sova här då jag ändå inte skulle ha någon skjuts till jobbet. Sen jobbar jag tidigt resten av veckan så då sover jag hemma.

2011-11-22
22:45:29

Kvällstråk
Ligger i sängen och har inte så mycket att göra.. Skulle egentligen behöva duscha och städa mitt rum och en hel massa annat, men jag orkar inte nu. Har haft ont i magen idag igen, fick det direkt efter att jag åt middag och det gjorde verkligen ont.. Var tvungen att gå och lägga mig och ta det lugnt ett tag, slutade med att jag somnade men jag har ändå haft ont resten av kvällen. Vet inte riktigt vad det kan vara, har ofta haft ont i magen nu för tiden.. :S Morsan sa att det kanske beror på stress men så mycket stressar jag väl ändå inte, måste väl vara något med mat när jag fick ont i magen just efter maten? Weird... Och det gjorde inte bara ont i magen, det gjorde ont hela vägen från svalget till magsäcken.. :S Fast mest i magen då.

Jag kanske är gravid?

Jag ska berätta en hemlis för er, jag vill i hemlighet faktiskt bli gravid. Men jag vill bara vara gravid och kunna säga till alla att jag är det och gå runt med massa klänningar som visar upp min bebisbula och få äta choklad hela tiden och få fotmassage. Men hela barn-grejen skulle jag kunna skjuta upp några år. :D Fast det kanske inte är så härligt som jag tror att vara gravid när man väl är det så jag tror jag väntar på det då. Fan..


2011-11-22
19:28:13

En tanke
Min blogg borde heta katter24/7.blogg.se...
Undra om det finns en sån blogg? :D

- Nej.. Det fanns det inte.. :(

2011-11-22
19:26:43

Jag och mina kattbilder..

Sitter hemma och är lite smått tråkad.. Eller kanska mycket tråkad, uttråkad. Sminkade mig lite mörkare idag än vanligt för jag kände mig lite surare och tråkigare än vanligt. Visst är jag dramatisk? ;) Nej, men... Har haft ganska tråkigt, finns inget att göra och man har ingen lust att göra någonting heller.

 

Imorgon ska jag och mamma i alla fall fara och hälsa på mormor, som är över 90 år gammal. Har inte sett henne på ett tag, men jag har drömt två gånger om henne.

 

Och så måste jag såklart avsluta med ett par kattbilder!

Snygg posé, stackarn är visst lite trött.


2011-11-20
23:51:06

Ett mysterium.

Jag hittade några mystiska spår på spisen hemma när jag skulle laga mat... Hmm.......

 

Då är ju bara frågan...

Är det Kisse? Som verkar tycka om att gå på lite konstiga ställen.

(Han dricker vatten från vattenkranen i toaletten ibland)

 

Eller är det Baby, som alltid ser så där misstänksamt skyldig ut?


2011-11-20
15:38:08

Konstiga mage
Jag har svinont i magen, har haft ont hela dagen typ.. :S Vet inte vad det beror på, känns lite som sura uppstötningar också ibland. Wweeeird.

Bara så ni vet.

2011-11-19
22:04:58

Konstigt "mode"

Först av allt, detta som jag kommer ta upp är också fint på många sätt, men jag tycker bara det är lite knäppt.

 

Vad i helvete är det med detta nya "mode" att ha text på allting man har i huset, t.o.m själva huset? Behöver man en skylt hemma för att veta att man är hemma, om man är så senil så bor man väl ändå inte kvar hemma. Ni vet väl vad jag menar, typ tvålgrejer där det står "TVÅL", eller handdukdskrokar där det står "HANDDUK". Typ dörrmatta där det står "DÖRRMATTA". Nog vet vi väl vad alla grejer är utan att det ska stå där? Känns bara så dumt. Sen alla dessa små texter som man ska ha överallt, visst de kan vara gulliga osv men.. äääh.

Men det kan också vara fint.


2011-11-19
21:43:11

Godis är gott, visste ni det?
Först av allt, hotmail är helt idiotiskt just nu för mig. När jag ska gå in på min inbox, så står det "försöker du gå in på din inbox? O_o", eller något sådant idiotiskt.

Här sitter jag och äter godis, ni får inte se vilket godis jag äter för jag är anonyyym! Nej, men, jo det får ni.

 

Sura blåa flaskan! Som heter typ bubblizz eller något tror jag faktiskt..

 

Cola-flaskan! Har varit min favorit väldigt länge, börjar dock bli ganska less på den nu. Och nej, jag pekar inte fingret åt er.. i alla fall inte medvetet.. ;)

 

Cola-nappen! Jag verkar tycka om saker som man lägger i munnen.. alltså godis.

Det blev inget bra skämt det där som jag tänkte..

 

Två flugor på en smäll! Döskallen och rallybillen, komiskt att jag råkade ta just de två på samma bild.. Rallybilen är faktiskt en av mammas favoriter, hon tyckte att jag skulle tycka om döskallen så då hamnade den också i påsen. Själv föredrar jag cola-rallybilarna istället för dessa röda, jag är ett cola fan, älskar allt godis och glass och sånt gjort av cola, dock så dricker jag aldrig vanlig cola, för jag föredrar sprite.

 

Så nu vet ni det. ;)

 

 


2011-11-19
13:05:44

Jobb, jobb och mera jobb..

Detta är tredje dagen av min praktik och jag känner mig less... Jag har inte ens jobbat tre dagar i sträck! Jag jobbade först måndagen, sen var jag ledig tre dagar sen har jag jobbat igår och idag ska jag jobba till 20.00, från 07.00, men två och en halvtimmes rast emellan. Har ont i fötterna av att ha stått upp hela morgonen typ, var svintrött på morgonen efter att bar aha sovit typ 6 timmar.

 

Neo skickade ett sms och sa att det har hänt något, och att jag skulle ringa honom när jag har rast, vilket är nu. Men idioten svarar inte, gissa om jag är orolig.


2011-11-18
22:57:12

Ångest, eller något, typ.

Åh, jag vill dööö..! Eller ja, inte riktigt dö. Kanske somna för natten.. typ. Eller något. Fast ändå så vill jag inte somna, fast jag vill sova för jag ska upp om sju timmar.

 

Neo skrev just att han festar.. WÄH! :(


2011-11-18
22:46:21

...
Komm just på att jag inte ens kommer sova 7 timmar, typ ungefär 6 timmar kommer jag få sova.. Helt sjukt, jag som alltid brukar sova typ 10 timmar. Jävla bajs.

2011-11-18
22:42:15

Kvällsfunderingar
Borde starta en kategori som heter kvällsfunderingar...

Hur kommer det sig att en iskall 3,5:a kan vara så goood? Vissa kallar det för nödraketer! :) Eller ja, jag har bara hört någon säga det en gång. Öl, alltså.
Jag saknar Neo.. Han sitter antagligen och spelar, jävla spelnörd.. Han har fått ordning på dygnsrytmen i alla fall, yey.
Jag tycker att jag ser äldre ut, på något konstigt sätt. Fast det kanske bara beror på att jag drömde någon natt sen att jag var gammal, och då såg jag migsjälv. Eller ja, jag var trettio typ. Så nu när jag tittar i spegeln kanske jag också tänker undermedvetet på hur jag såg ut i drömmen, typ.
Jag har föresten drömt om rutten frukt, känns som att det inte är så normalt. Jag drömde om ruttna apelsiner tror jag, eller det var maskar i dom, larver typ. När jag sökte på var det betyder så stod det bara att drömma om apelsiner typ betyder något om hälsa, positivt tror jag. Men om ruttna apelsiner hittade jag ingenting, bara att ruttna äpplen typ betyder att jag siktar mot ett mål jag inte orkar nå eller något.. På ett annat ställe stod det att jag ska akta mig för en opålitlig vän.

Äh, jag lär väl akta mig för det som behöver aktas för förr eller senare.

2011-11-18
22:04:56

Depp..
Kom just på att det är Fredag och jag ligger ensam hemma i sängen och ska snart börja sova. Nå, en öl har jag att tycka synd om migsjälv med. En 3,5:a... :(

Jag tror att jag har trauma för Heineken, men jag kommer inte riktigt ihåg. I alla fall någon grön öl, alltså.. ölburken är grön. För när jag och Neo träffades så samlade vi alla kondomer efter att vi hade myst i en ölburk som fanns på rummet, för vi ides inte gå ner till undervåningen och slänga i sopen varje gång när alla sov, vi var alltid hemma hos hans kompis som egentligen är hans kompis föräldrars hem eftersom hans kompis fortfarande bor hemma hos hans föräldrar.. Så till slut blev ölburken ganska full och äcklig..

 

Vilken tur att detta är en anonym blogg, mindre tur att nästan alla som läser den vet vem jag är. Men ni låtsas att ni inte vet.. ;) Shh..! It will be our little secret.



2011-11-18
21:35:14

God morgon!!

Detta är helt klart jag när jag blir gammla, om jag blir gammal.


God morgon bloggen! Nej, men.. god kväll.. Idag har jag varit hela dagen på min praktikplats, ända från tolv till åtta. Har lärt mig en hel del nytt om gamlingar, går OP-programmet för er som inte visste, om nu någon inte visste. Känns väl inte sådär jätte "YEEEY!!:D:D:D", men nog är det ganska kul ändå. Det är underbart att se hur glada vissa blir när man t.ex sätter hårrullar i deras hår och tar hand om dem, helt klart ett jobb som jag skulle kunna tänka mig att jobba med, men inte för evigt, något mer vill man väl bli.

Jag kommer inte hinna se Neo på hela helgen.. Inte föränn typ, söndag, kanske. Känns ju lite b, men ändå skönt att få lite självtid. Kanske lite konstigt att jag säger så när vi typ har ett distansförhållande och han nu för en gångs skull är här, men ärligt talat så tror jag inte att vi är vana vid att spendera så mycket tid tillsammans så det lätt blir skit ifall vi är för mycket med varandra helt plötsligt, som det har varit. Eller inte helt skit, vi har småtjaffsat, men det är ju typ det värsta jag har varit med om i ett förhållande då jag är förhållande noob.

Önskar att vi var gifta så kan man bara vara och det inte spelar någon roll vad man gör, eller ja, det där kom inte riktigt ut genom mina fingrar som jag hade tänkt mig.. Det jag menar är att när man är gift så har man den där tryggheten, fast det har typ ändå.. Äh, jag suger på att förklara. Kanske suger på att försöka tänka smart också, eller något sånt..


2011-11-17
18:13:00

Bastukväll
Idag ska jag hänga med Monica här hemma hos mig, vi ska basta! :) Vi har just käkat, köttbullar med potatismos och en riktigt god feta ost sallad, mumsfilibabbaaabbabbsen!

 

Nu ska jag bara halvstäda rummet... orkar inte städa det ordentligt, känner mig så himla lat..

 

Jag tänkte lägga upp en värsta bra video på mig när jag gör dubbla bakåtvoltar, men ne.. Jag vet inte hur man laddar upp videos så det får bli..


2011-11-16
23:14:49

Katt-telepati!
Var nyss i köket, och så tittade jag ut genom fönstret och undrade vart Baby, min katt, var, eftersom hon inte fanns någonstans inne i huset.. Helt plötsligt gick något över vägen, såg inte riktigt vad det var, men sen kom det närmare och det var Baby!! :D
Snacka om att vi har telepati... :O

Baby, Baby, Baby, oooh!

 

Hon reagerar faktiskt när man sjunger den.

Inte för att jag brukar sjunga den.. ;)


2011-11-16
22:49:24

Weeeird
Åh, Gud vad jag vill göra något.. Men jag vet inte vaaad.. Blir tokig. Det är som att något saknas, eller något, inte vet jag... Spelade just lite gitarr, gick väl sådär, skojjsigt.

Imorgon tänkte jag åka och göra något, wow! :D Nej, men.. Tänkte klä mig sådär accepterat och kanske gå runt på stan, får se vilka kläder som passar mer när jag har gått typ två veckor med mina mjukiskläder och bara ätit fett och socker hela dagarna.. Kanske bättre att börja röka igen? Eller så får jag hitta mig något annat beroende.
Kanske lika att bli med barn så behöver jag inte börja röka, och sen får jag äta hur mycket som helst ändå för att jag är gravid. Skulle passa ganska perfekt just nu, men sen är det ju själva barn-delen också..

Ooo, jag vill också ta såna här bilder sen när jag blir gravid! :D

Just en sånhär!

 

Varför är inte reklam förbjudet föresten?

Tror nog att alla skulle vela det, eller?

Kanske inte de som gör reklamen då..


2011-11-16
21:30:27

Kvällsfunderingar

Jag diggar sånhär boheme-stil, både på kläder och inredning.. :D Åh, vad jag önskar att allting var gratis så att man skulle kunna inreda och köpa kläder och allt sådant! Men nej... allting ska vara så himla svårt.

 

Sitter just nu i sängen och funderar på vad jag ska göra resten av kvällen nu när jag är ensam. Kanske ska spela lite gitarr, eller spela lite mer spel fast jag verkade bli less på spel... Satt nyss och bombade i mig nötter, choklad och frukt som blev över från mammas.. konstiga träff med nå andra kvinnor. Visste inte att nyttigt kunde vara så gott. Jag borde föresten sluta käka så mycket, har suttit med Neo också flera dagar och ätit chips, godis m.m och bara inte gjort någonting.. Börjar misstänka att vi kanske är lite dåliga för varandra, sen vi träffades har ingen av oss hållt på med sina "hobbies". Neo älskar att göra musik, men sen vi träffades har han typ börjat på en låt, första gången vi träffades hade han just gjort klart en låt, som var skitbra! Vem vet hur långt han skulle ha gått då om han inte träffat mig? Och före jag träffade Neo, så ritade jag, skrev berättelser och dikter, var värsta kreativ. Nu har jag inte ritat en enda teckning på över 1,5 år, och skrivit har jag säkert inte gjort på nästan två år. Nu kan man inte komma på något att göra, man har tråkigt, man blir tjock, man slutar raka benen och slutar bry sig om vad man har på sig. Så sent som imorse gick jag från Neos kompis till vägen för att bli upplockad av brorsan iklädd i fula, stora, söndriga mjukisbrallor, en stor T-shirt som är mormors, utan BH, utan smink, mössa, fettigt hår och massa fula väskor.

 

Är det så det blir när man är i ett förhållande?

När vet man ifall ett förhållande är bra eller dåligt för en själv?

 

Jag känner mig som en wanna be Carrie från Sex & the city med mina frågor..


2011-11-16
19:14:07

Sliten

Åh.. Känner mig ruskigt sliten.. Har fettigt hår, fettigt ansikte, fått finnar.. Borde ha städat mitt rum idag också, tänkte att jag gör det imorgon men jag kommer inte hinna imorgon tror jag. Bläää... Allting är så blä.. Skulle behöva gå ner i vikt och få mig nya kläder så skulle inte allting vara blä mer, har ju gått upp så himla mycket nu på senaste när jag har slutat röka. Då har allting varit "jag får äta hur mycket jag vill, jag röker inte!". Har varit typ två veckor utan att röka konstant nykter, haha. Nå, bättre det än att röka hela tiden.

 

Morsan har nå fint folk här hemma, de har ljus, musik och såna där små snacks som man alltid vill ha mer av men man ids inte ta för att man blir bjuden.. Så jag har inte vågat gå förbi köket där de sitter för att gå på toa, så jag smög ut genom min dörr och gick bakom husknuten och kissade.. Dödade en stor spindel med hundra ben på vägen in också. Eller ja, så stor kanske den inte var, sådär.. en cm kanske..


2011-11-16
16:11:09

Hemma

Syns att jag är hemma, kläderna blir bombade med katthår direkt man stiger in genom dörren.. :D Har varit hos Neo nu i två dagar och det känns som att skallen är lite ute och cyklar, vi har sovit lite hur som helst och haft rytmen åt skogen så.. Han la sig och sov idag också när jag åkte hem vid ett-tiden..

 

Idag tänkte jag tvätta kläder eftersom jag typ inte har kläder att använda när jag aldrig tvättar dom för att jag aldrig är hemma.. Sen ska jag bara spela massa en timmes skitspel och ta det lugnt.. Imorgon tänkte jag att jag ska städa mitt rum, orkade inte börja idag. Fast i och för sig behöver jag kanske inte städa det sådär riktigt ordentligt.

 

Alltså fan vad våran tvättmaskin låter! :S Som ett monster!

 

Och min dator blev helt seg helt plötsligt.. :(


2011-11-16
00:25:50

Tisdag, eller..?

Håller just nu på att laga mat med Neo, pytt i panna med wook-grönsaker, typ. Istället för korv som kött så är det köttbullar, alltså pytt i panna av köttbullar och potatis. Jätte intressant...

 

Idag har jag och alla andra här i huset varit lite borta, Neo och hans kompis har sovit hela dagen, typ jag också fast jag har också spelat, yeeey....

 

...


2011-11-14
19:44:36

Buuu!
Orkar inte skriva något långt inlägg idag och sådär bara så ni veeet!

JAg ligger just nu och äter godis med Neo, hejdå!

2011-11-13
22:48:02

Stök
Allting är en enda röra just nu.. Mitt rum är helt upp och ner, vet inte var jag har någonting. Packade väskan för att jag ska sova hos Neo efter praktiken imorgon och det gick ju sådär jättebra.. Var tvungen att tänka vad jag behöver med mig där på "jobbet" och vad jag ska ta med mig och vad jag ska låsa in i bilen medans mamma är på jobbet och sånt.. Åh, blir tokig. Ska nog komma hem sen på Tisdag och städa mitt rum, tvätta alla kläder och få ordning på röran.

Såhär ser typ mitt rum ut.. Bara att golvet har ett stort täcke över sig av kläder.. och katthår.

Varför var det bara killrum på google när man sökte på "messy room"?

 

 

Vet ni vad?

Jag ska stiga upp kvart i 6 imorgon, 05:45!!!!


2011-11-13
19:01:55

Hem ljuva hem!
Nu är jag hemma igen, efter att ha spenderat helgen med Neo hemma hos hans kompis. Imorgon börjar min praktik, och eftersom jag går omvårdnadsprogrammet så måste jag göra praktiken någonstans där omvårdnad gäller, så det blev att vara på ett ålderdomshem.. Kanske inte det roligaste jobbet i världen men nog tror jag att det kan bli rätt så kul ändå, man får ju vara med människor osv..

 

Känner mig ruskigt sliten idag.. Har smutsigt hår och har annars bara legat i sängen typ hela helgen, så man är ju inte allt för fräsch, man känner sig alltid ruskigt sliskig om man ligger i sängen på dagen.. :S
Och sen har jag mens också, som plus på denna hela fina äckliga sliskel kaka.


2011-11-12
17:28:30

Dagen efter..
Och nej, jag syftar inte på dagen efter piller.

Denna jobbiga dagen efter.. Fast så dåligt mår jag inte, har bara lite mensvärk och sen är jag bajsnödig men jag ids inte gå och bajsa för att min mage är.. dagen efter...

Jag och Neo var just på affären och köpte lite dagen efter tillbehörigheter, tre flaskor läsk, naturgodis och nudlar. Så nu ska vi göra dagen efter sysslor, alltså titta film och sova och prata om dagen före, nu när det är dagen efter.


2011-11-12
04:46:16

God natt!

Tänkte bara säga godnatt till er, alla är jävligt packade här.. Jag är nästan lika packad som dom. Vi har till och med curisat! Alltså att åka bil med hög "dunka-dunka-musik". Det var faktiskt ganska trevligt, det var länge sen sen sist. Roligt var det, och det är ett mirakel att jag har varit vaken till nu, nästan till klockan fem! Herregud... Mamma ringde också mig tidigare och frågade mig var jag var, hade glömt säga till henne att jag skulle sova här hemma hos Neos kompis. Godnatt!


2011-11-12
00:48:34

Feeeeest!!
Tänkte bara skriva ett kort inlägg, att jag sitter och festar med en massa idiot folk. Jag får alltid såna där.. typ "flashback" om folk, att någon har användt mycket anabola eller att någon är värsta mammas pojke. Det är ganska irriterande... Neo sitter och spelar (big suprise), men han orkade inte festa idag. Ajusjta! Jag sminkade en av Neos kompisar för att jag aldrig har sminkat en kille förr man jag ville testa, så hans ögon svet typ två timmar efteråt så vi ringde en rådgivning och kokade saltvatten till honom som han skulle skölja ögonen med och nu verkar allting vara bra..
Det pinsamma är att han är en av Neos bästa vänner och jag har legat med honom typ en månad före jag blev på "g" med Neo...

Jag är inte Paris Hilton, bara så ni vet..


2011-11-11
17:39:49

Män & spel..

Åter igen frågar jag migsjälv denna fråga... Vad är det med män och spel?! Neo sitter och spelar och två av hans kompisar sitter helt inne och tittar på. Hur kul är det, egentligen? Men det är ju helt sjukt! De sitter inte ens framför en tv-skärm och spelar, Neo spelar på sin dator!! Åh.. herregud säger jag bara.. Ibland önskar jag att jag vore lesbisk så att man skulle få slippa leva med någon som bara spelar hela tiden. Fast ja, det finns väl killar som inte heller spelar, vilken tur jag har då som blev tillsammans med den största spelnörden i världen.

 

Och ja, jag bloggar mycket idag. Men jag har druckit några öl och då har jag helt plötsligt mycker mer att säga.


2011-11-11
17:32:17

Föresten..!

Jag fick föresten MVG på svenska provet som jag tror att jag har babblat om här på bloggen. Det var det svåraste svenska-provet hittills, sa våran svenska lärare, och jag har stressat över det provet hela veckan. Jag kan ju inte säga att jag inte är nöjd.. ;)

 

Det var faktiskt det sista provet det här året, och sista skoldagen för den delen också. För på Måndag börjar jag min praktik ända till Jul! :D Fast så taggad över det är jag faktiskt inte.


2011-11-11
17:26:16

Var är du mens?
Jag undrar när min mens kommer.. Känns hela tiden som att jag har mensvärk. Jag hatar mens, det är typ det onödigaste i hela världen.

2011-11-11
17:24:59

Fené

Verkade bli "fené" idag, som vi kallar det här uppe i norr, alltså fest. Fené or die är väl uttrycket vi använder mest. Känner mig hittills i alla fall glad och sådär, men jag tvivlar på att jag kommer orka festa sent idag, jag orkar aldrig festa sent. Men, man vet ju aldrig. Gissa vad Neo och hans kompisar gör?

dom..dom..dooooom... (trummor)

 

Spelar!


2011-11-11
16:42:44

Kvällens outfit

Samma klänning, eller ja samma outfit som dagens outfit bara att jag inte har någon kofta.. höööh.. Har tråkigt. Neo åkte iväg för att köpa mer öl, tydligen skulle inte det vi hade räcka, nog för att det var jag som sa att det inte skulle räcka. Rummet som jag och Neo "bor" i just nu är lite skruvat, som ni ser... Barbies på väggarna, nå dockor på gardinerna och så står det en cross i rummet.. Haha.. :D Crossen diggar jag, nog för att måste väl digga Barbies också.. ;)

 

Jag fick kommentarer för min klänning att den såg ut som något ens mormor skulle haft på sig när hon var ung, och så fick jag en kommentar att jag såg ut som en indian. Inte idag dock, det var.. typ nån vecka sen..


2011-11-11
15:50:32

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHH!!!!!!
Vad jag hatar att inte ha något att göra... Sitter just nu hemma hos Neos kompis med Neo och vi har absolut inget att göra, så han satte sig och spelade.. Vad ska jag hitta på då? Eller vad ska vi hitta på? Det finns inget att hitta på! Ute är det kallt och tråkigt så det är ingen point att gå ut, film ville han inte ännu börja titta på så ja.. då återstår väl inte så mycket, eller..? Jag säger bara BLÄ för ... att inte ha något att göra.

Bjuder på en allmänt random bild..

- Ja, jag tycker om mina ugglor i öronen.


2011-11-11
08:41:10

Jag & mina klädproblem..

Ser detta knäppt ut?

Inte för att man ser kläderna så himla bra på bild men ändå, tänkte att det kanske ser för "festligt" ut för jag ska ju bara till skolan, men sen på kvällen ska det nog drickas och då ids jag inte börja byta om för att det är ändå typ bara jag och Neo och hans kompis, så om jag redan kommer dit "festlig" så tror dom att jag alltid är så, och inte bara för att jag ska dricka några öl.. :D

 

Aa.. jag är knäpp.


2011-11-10
22:53:42

Torrgrejsdeo
Vad heter den...? Antitorr? Absolut torr heter den ju! :D Ja, min point var att varför ska den svida? Kan den inte bara vara? Eller ja, den svider ju inte om man använder den som man ska men vem behöver vara "osvettig" med håriga armhålor? Om man nu använder absolut torr så använder man ju den när man ska gå ut eller något, och då brukar man ju oftast raka armhålorna före, alltså måste man använda den på nyrakad hud, vilket man tydligen inte får..
Vad jobbigt att människan måste svettas.. Tänk vad härligt livet skulle vara ifall vi inte skulle göra det? Eller behöva raka oss, eller ha mens. Skulle ju vara mitt paradis.

Skulle jag ha råd så skulle jag spruta armhålorna med botox, inte för att jag har så stora svettproblem, svettas ofta bara sådär jobbigt före mensen. Fast helt utan svett skulle vi ju ändå inte kunna leva.. Det kan ju vara ganska sexigt ibland. Kanske inte just svettet från armhålorna...


2011-11-10
21:49:50

Besöksrekord
Besöksrekordet bara stiiiiger! :D Hihi, vad viktig jag känner mig.  -Kanske.

2011-11-10
21:48:35

Stress
Kom just ut från en härlig avslappnade bastu, och börjar stressa! Jag skulle titta på vad jag ska packa med för kläder till imorgon, ska nog sova hos Neo hela helgen, och jag hittade inget som jag var något nöjd med så nu sitter jag här med tyngden över hjärtat och känner stress.. Det är som att mitt undermedvetna eller något vill att jag ska stressa, för jag stressar alltid och helt i onödan.

Om det fortsätter såhär så kommer jag ju få rynkor när jag fyller 18!

 

Jag fick just en känsla av att det skulle vara väldigt skönt med massage just nu.


2011-11-10
20:48:25

Herregud..
Jag sitter och läser Kissies och Dessies bloggar, och tycker det är intressant att de håller på att "blogg-bråkar" om vem som har den äkta chanelväskan. Jag kanske borde skaffa mig ett liv..?

Kanske borde skaffa mig en chanel väska..?

- Ne... Men nog skulle det vara roligt att vara en "money-bitch" ibland, men bara ibland.


2011-11-10
20:36:32

Besöksrekord!

Nu har jag haft besöksrekord här på bloggen!

Dock så är ni besökare så pinsamt få så jag ska inte ens nämna numret på besöksrekordet.. Men jag tycker om er ändå! Tror jag.. ;)


2011-11-10
20:33:10

Hemmaaa!
Sitter hemma, Neo fixade sig något spel som han tydligen har väntat tre år på (?!) och sen frågade han om han skulle skjutsa hem mig sådär lite snällt med sina baktankar.. Dock så var han gullig och öppnade och stängde bildörren till mig så.. sur kan jag väl inte direkt vara.. ;)

Sitter just nu och försöker att få någon att låna mig tjugo spänn.. :D Haha..

2011-11-10
17:49:06

Trött
Sitter just nu hemma hos Neos kompis, Neo står och steker bacon.. yeeeey! Jag är svintrött, mådde illa också här för ett tag sen så jag bara låg i sängen typ en timme.

Provet idag gick helt okej, det fanns typ två frågor som jag inte kunde svara på. Irriterande när läraren bara ger eleven en bok med typ 50 sidor som man ska plugga på, sen är det en liten liten sak av dom där 200 i dom där 50 sidorna som man ska kunna exakt allt om. Idiotiskt..

Bara en dag skola kvar sen behöver jag inte gå skola på resten av året! :D Eller ja, några dagar det kanske blir före jul men då gör man ingenting ändå.

En bajströja för en bajsdag.


2011-11-10
08:44:01

Blä, nervös..
Är sjukt nervös inför provet idag, känns som att jag inte har pluggat nog, men ett svagt G kanske jag har möjlighet att få i alla fall. Var svintrött på morgonen idag, hade bara lust att ring aoch sjuksriva mig, tog tio minuter för mig att ta mig upp från sängen.. Fast det är väl vanligt? Fast jag har inte kännt så på väldigt länge faktiskt.

Gäsp.


2011-11-09
20:43:47

Håller på att bli galen

Känns som att jag har pluggat hela veckan, är seriöst helt död i hjärnan. Ska nog "avstressa" mig med att spela lite gitarr, tände just lite ljus också och hoppas på att jag ska få lite positiv energi av dem på något sätt. Aa, jag är lite konstig. Har gjort ett testprov i alla fall idag på provet som vi ska ha imorgon, och det gick helt okej. Pluggar jag lite grann nu på kvällen och sen hela dagen i skolan imorgon så borde det nog gå helt okej. Men jag vågar inte ens hoppas på något mer än ett G nu när det här provet tydligen ska vara så svårt. Usch. Men G funkar bra för mig, är nöjd så länge jag inte får IG.


2011-11-09
16:32:20

Dagen
Sitter just nu hemma hos Neos kompis, Neo är och duschar. Hade mitt engelska muntliga grejs grej idag, och det gick helt okej. Bara att jag var skitnervös, svettades, var röd i ansiktet och mumlade helt ohörbart. Men ja, VG-. Imorgon har vi det riktigt svåra provet i svenska, ska försöka plugga hela kvällen nu, kommer hem först nångång efter 6 tiden, ville ändå spendera tid med Neo idag.

Idag tänkte jag nästan köpa ett ciggpack, eftersom jag har pengar, men jag sket i det. Vad duktig jag är! :) Nej, men.. Det var faktiskt lite svårt att sluta, hjärnan börjar tänka på ett helt annat sätt och helt plötsligt verkar det inte så viktigt att sluta röka. Måste väl försöka "outsmarta" min hjärna på något sätt.

Dagens outfit - ninja inspererat.

Och ja, det är en Barbie i bakgrunden på tapeten.. Kan väl förklara det med att Neos kompis är lite konstig.


2011-11-08
21:21:39

Hihihihi

Jag rökte just en cigarett, och guuuuuud vad härligt det var!!! Men, det var bara en cigarett, ett undantag, för att jag dricker några öl. Inget mer ska rökas idag. Fick t.o.m en "nicko-kick"! :D Åh, jag kommer sakna att röka.. faktiskt.


2011-11-08
21:13:52

Jävla... akgjwköa
Jag har druckit två öl och jag är bara så himla sugen på en cigarett. Vaaarfööör kan man inte bara dricka utan att vela röka? Tänkte att jag kanske skulle be Neos kompis om en cigarett.. Bara en, för idag. För jag dricker.. Låter det bara som en hög bortförklaringar?
Faktiskt så klarar jag mig bra utan cigaretter, jag tänker inte så mycket på att jag är sugen osv, inte om jag gör något. Men det är när jag är nykter, dricker jag så är det det enda jag tänker på. Helt sjukt, och jobbigt...

Nå, jag går och frågar Neos kompis.. Även fast jag tycker det är väldigt pinsamt jobbigt att fråga andra personer om någonting.

Åååh.. vågar jag?


2011-11-08
20:10:31

Kväll

Nu är det kväll, och inte hinner man se någon solnedgång nu för tiden på kvällarna.. Fattar inte hur solen ens hinner gå ner så himla snabbt.

 

Jag har just kommit tillbaka till Neos kompis efter att ha varit barnvakt hos syrran. Fick en hundralapp men jag vet inte riktigt vad jag ska göra för den eftersom jag inte röker mer.. :S Kan väl kanske spara till helgen ifall man ska ta och dricka då, och då får jag även röka några cigaretter. Det jobbiga är ju att om man har festat en dag, och så har man cigaretter över nästa dag då man inte dricker mer och då kan man inte bara låta dem ligga framme när man vet att man har cigaretter. Får väl be Neo gömma dem någonstans. Om jag har dem själv så kommer jag defenitivt röka upp dem.

 

Men nu måste jag fortsätta plugga, har ju bara pluggat två timmar hos syrran idag. Och sen har jag ju pluggat sådär.. typ fem timmar i skolan, så sju timmar allt som allt denna dag, men nej.. Det räcker ju ingenstans.


2011-11-08
11:57:01

Tröööött i själen

Jag är sååååå trött! Jag hoppas på att jag är ensam hemma idag så att jag kan tvinga med mig Neo i bastun med mig (mamma är lite.. gammeldagsig) och så får han ge mig fotmassage och allt sånt där.. Skulle verkligen behöva det. Fast jag vet inte hur jag ska hinna med det, jag måste fara och vara barnvakt, ska försöka passa på att plugga då. Men detta har jag redan skrivit i typ fem inlägg..

 

Jag har ont i fingret!! Neo råkade mosa mitt finger i Norge och jag har haft ont ända sen dess, inte ont hela tiden men det brukar göra ont på morgonen, när jag typ har sovit på handen eller något, men det är alltid just samma finger på samma ställe. Jätte konstigt, det var ju typ för minst tre veckor sen. Det komiska är att det är vänstra ringfingret..


2011-11-08
09:17:36

Ett prov avklarat, check!
Har just gjort ett prov, som var ganska tråkigt och förmodligen det lättaste provet denna vecka. Men det känns skönt att ha det bortgjort i alla fall. Imorgon ska jag ha ett till prov, eller det är egentligen inte ett prov men jag kallar det ett prov, och efter det "provet" måste jag hem och plugga till nästa prov som är på Torsdag, sen är jag klar! Jag har bestämt mig att jag inte orkar stressa över dessa prov utan jag pluggar så mycket jag orkar och räcker inte det så får skolan ta och dö eller något.

Jag har föresten typ inte rökt på en vecka, har rökt en cigg för en vecka sedan och sen rökte jag på Lördag när jag drack, men röka när jag dricker får jag. Hoppas att det inte betyder att jag kommer börja dricka mer..


Jag vet inte om jag ska fara och sova hos Neo idag, han ska ju spela ikväll så det lär väl inte bli så mycket hängande men det skulle ändå vara skönt att sova där, vet ju inte när han ska åka tillbaka till Norge. Hoppas aldrig.

2011-11-08
00:00:56

Godnatt bloggen

Tänkte bara säga godnatt, vet inte varför, fick bara lust. Ni kan ju önska mig lycka till på provet imorgon, har inte pluggat någonting, men jag tror inte att man riktigt behövde plugga för det här provet ändå.
Idag klippte jag Neos hår, ifall någon är intresserad.. :D Sen visade jag honom våran nya super coola tvålmaskin.

Aja, nu måste jag försöka sova, men jag tvivlar på att jag kommer somna inom den närmaste timmen.

2011-11-07
20:03:13

Breakdown
Yey.. Jag har ett prov imorgon och jag orkar inte plugga, känner mig helt psykiskt slut. Imorgon måste jag också sitta barnvakt för att resten av min familj här hemma ska träna.. Ibland skulle man ju vela vara "tränings-aktiv". Sen har jag en muntlig presentation på engelska på onsdag som jag måste träna för imorgon, och jag tänkte sova hos Neos kompis med Neo imorgon, och sen måste jag vara barnvakt också så vi får väl se hur bra den presentationen blir.. Sen har jag världens största prov på torsdag.. Åh, vill bara skrika och dö. Låg faktiskt och grät i typ en timme för några dagar sen för att jag höll på att stressa sönder över skolan. Visst, det är väl inte så himla mycket att göra sådär, men man är bara så jäkla trött. Sen på det hela har jag slutat röka, yeeeey..

Det är ju skitbra att vara pluggis. Är väl väldigt hög självmordshalt eller hur man nu säger bland pluggisar också, förstår man väl på sätt och vis. Inte för att jag ska ta självmord, nej, nej, nej! xD

2011-11-07
15:29:56

Måndag

Tja tjaa bloggen! Idag har jag haft en enda lektion, åkte till skolan och kom tillbaka. Neo låg och sov när jag kom tillbaka så jag la mig och sov bredvid honom och vi sov ända till halv ett! :) Vad skönt. Känns lite overkligt att han är hemma igen, men han stannar nog inte så länge tror jag.
Idag har vi varit tillsammans i ett år och tio månader, det firade vi med lite mat från Frasses, jätte romantiskt. Han sa först att vi skulle till en kinaresturang så jag klädde mig i en söt klänning och la smink på mig osv, men sen blev det ändå att bara hämta mat från Frasses.. Nå, man kan ju inte alltid få det bästa. :)

Idag ska jag nog inte göra så himla mycket annars, ska åka hem här på ett tag, Neo har ändå raid och jag måste plugga till ett prov imorgon. Usch, orkar egentligen inte plugga, vill bara skita i skolan och hänga med Neo hela veckan, men måste man så måste man..


2011-11-06
22:02:25

En andra kvällsuppdatering!
Nu har Neo kommit hem, vi sitter just nu hemma hos hans kompis och de håller på att installera hans dator, såklart, det första man gör när man kommer hem till sin flickvän. Men vad ska man göra, det är ju inte hans fel att han är född som en han. Ikväll vet jag inte vad vi kommer hitta på, han kommer vela vara vaken till tre och jag kommer också vela vara det för att jag vill umgås med honom men sen kommer jag inte orka vara det så då kommer jag sova och vi kommer inte ligga. Nej, jag tänker inte alltid på att ligga men.. eller nä, jag kom faktiskt inte på någon bra anledning.

Aja, detta inlägg håller på att bli alltför skumt så det är väl bäst att avsluta det när det är som skummast. Vi har köpt en "untouch" tvål maskin till vårat kök!

Jag hittade ingen sämre bild.. Ingen bättre heller för den delen.

 

Tänk vad komiskt det skulle vara ifall Neo skulle börja spela WoW nu.


2011-11-06
21:04:45

Kvällsupdate
Sitter fortfarande och väntar på att Neo ska komma hem, han borde vara här inom en timme tror jag. Känns lite overkligt. Hoppas att resan har gått bra osv.. :) Imorgon ska jag börja plugga, men jag kommer antagligen inte orka plugga mer än till ett prov som jag har på Tisdag. Orkar inte med alla dessa prov, ska bara satsa på G nu tror jag, orkar inte bry mig. Man får väl ändå lika många poäng om man har G eller MVG?

Ååååh varför måste man svettas, har på mig en skitgullig klänning och svettas jag i denna så är det kört! Har suttit med en öppen munkjacka hela dagen så att jag ska vara sval nu när jag har klänningen på mig men nej.. Min kropp hatar mig, synd att jag inte hatar den tillbaka..

En viss klok person sa en gång till mig att man inte kan älska någon annan före man kan älska sig själv.


2011-11-06
19:24:21

Hihihihiii!!
Sitter i mitt rum med fjärilen full med magar, alltså magen full med fjärilar menar jag.. Har just målat naglarna och sminkat mig, måste börja packa i ordning allting som jag ska ha med mig också vilket kommer bli en hel del kom jag på.. Måste ta med Monicas grejer till stan och sen alla skolgrejer plus kläder och sånt till imorgon. Man skulle ju kunna sova med sminket och ha samma kläder på imorgon som jag ska ha ikväll men.. Ne, jag är inte så taggad på det.
Jag undrar var Neo är nu.. Han borde vara här om två timmar i alla fall tror jag, eller jag tycker det! Kanske ska ringa honom snart och fråga var han är.. Fast jag vågar inte ringa honom för då är jag rädd att han börjar söka efter telefonen och tappar koncentrationen från vägen och så kör han i diket eller något. Fast ja, inte är väl den sannolikheten så stor? Nu ringer jag honom! Ciao.

Hittade någon gammal, finnig pussbild i mina bilder.

Jag kan inte göra "puss-minen"..


2011-11-06
13:35:41

Neeeooo!!
Neo ringde just och han var på väg hem! :D Han hade kört typ 200 km nu, 800 km kvar, vilket betyder att han är framme här väldigt sent. Hoppas att han kör försiktigt, kommer vara halt på vägarna ikväll tror jag. Åh, vad glad jag är! :)

Yeeey! :D


2011-11-06
12:02:12

Yeeeey!
Neo kanske är på väg hem!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ja.. Jag brukar bli stor vid Jul, duuh!


2011-11-06
11:59:10

Huh, vilken natt..
Kommer ni ihåg att jag skrev om att jag fick ont i benen på kvällen av att jag gått typ 20 meter i högklackat igår?
För det första hade jag ganska svårt att somna för att det gjorde ont, men jag somnade efter ett tags rullande i sängen. Sen vaknade jag kanske någongång vid två-tiden av att det gjorde ont i benen, rullade runt i sängen kanske en halvtimme eller något före jag fattade att stiga upp och hämta "värmö-tyyny" (varma-kudden) som vi har, en påse med ris i som man värmer i micron och man kan ha på "onda" ställen. Låg med den varma kudden i alla fall ett bra tag innan jag kunde somna om igen. Sen vaknade jag någon gång efter fyra och hade ännu ondare i benen, gjorde ont när jag steg upp för att hämta värktablett och värma om kudden, sen satt jag och grät vid köksbordet när jag väntade på kudden i micron för att det gjorde så ont. Rullade en timme i sängen och somnade om men sen sov jag hela resten av morgonen till typ tio, tack vare värktabletten skulle jag tro.

Såg verkligen ut såhär också varje gång jag vaknade.


2011-11-05
23:23:52

Udda?

Jag tänkte faktiskt seriöst sova med sminket på inatt.. För att jag kände mig snygg med det.
Men sen kom jag på att det ändå bara är jag här.

2011-11-05
23:05:08

Kvällsont
Jag har gått kanske sammanlagt 50 meter med mina skor idag, och jag har ont i benen..?! Antingen så har jag väldigt dåliga ben eller så är det inte skorna det beror på utan något helt annat, som att jag har typ bara legat i sängen hela dagen..? Mina ben är skumma... Borde börja gå i högklackat oftare. Jag kanske har svaga ben i benen? Borde jag börja dricka mer mjölk kanske? ;)

Åh, gud vad skönt det skulle vara med massage i benen just nu, man får ju en liten hjärnorgasm bara av att tänka på det..

 

Neo kanske kommer hem imorgon, ingenting är säkert men jag hoppas lite i smyg.. :D Det skulle ju vara bra om jobbsakerna där i Norge skulle ordna sig och sådär.. Men jag är lite självisk just nu och hoppas mer på att det inte dyker upp något jobb så att han får komma hem, ett tag klarar man väl sig utan jobb.

 

Varför finns det aldrig snoddar i närheten när man behöver en och är för lat för att börja söka efter en på andra sidan rummet..?

Hmm.. varför?

- Jag vet inte..


2011-11-05
22:39:01

Ingång?

Nu är denna gamla partytjej hemma. Inte för att jag känner mig gammal efter att ha varit på en fest där min kompis fyllde 18 och jag var i princip den enda som var under 18 år.. Men jag är en gammal partytjej eftersom jag inte "partajar" lika mycket mer. Monica drog också till krogen med dem, egentligen skulle hon ju sova här men mig gör det inget om hon far på krogen ändå, det är ju bara roligt för henne. :) Men hon kanske kommer krypandes hem till mig vid tre inatt, lär väl bli att se sen. Kommer ju helt klart vakna i hjärtattack av att någon helt plötsligt är i mitt rum, spännande..

Kändes konstigt att min vän fyllde 18, nu är det bara Mia från den vänkretsen som inte är 18, och hon blir 18 om två veckor. Enda dåliga med det är väl att jag inte kan komma med på krogen när man är ute och festar med dem, men jag festar ju hur som helst inte så mycket nu och när jag festar åker jag hur som helst hem ganska tidigt. Men det finns ju en bra sak också, nu har jag många som kan köpa grejs till mig.. ;)


2011-11-05
18:06:47

Utgång!

Idag har jag på mig mina nerdy-english-schoolgirl skor! :) Har bara använt dem en gång tidigare och då kändes det som att jag höll på att bryta anklarna för varje steg jag tog. Dock så ska jag inte gå så himla mycket idag så det passar bra med de skorna.

Monica kom hit hem till mig och fixade sig med mig, jättesnällt! :) Var så otaggad tidigare så det passade ju bra att hon kom hit.

Men nu tror jag att vi ska dra, så på återseende!


2011-11-05
14:14:44

Självförtroende krisen smyger sig på
Jag kan känna självförtroendet sjunka grad efter grad.. Vill vara smal, snygg och omtyckt av alla! Men ja, vem är det? Och hur mycket skulle man värdera att vara omtyckt om man inte vet hur det känns att inte vara omtyckt?
Efter några dagars legande i sängen med samma kläder så tänkte jag idag gå och duscha, och skrubba hela kroppen riktigt ordentligt och göra mig riktigt fin för min kompis födelsedagsfest. Jag vill känna mig som Carrie från sex and the city! :D Åh, hur kan hon ha så mycket kläder och skor..? Hoppas verkligen att jag blir rik en dag, inte sådär stenrik men så att man har råd att shoppa och resa då och då.


Neo har inte loggat in på msn ännu idag, undrar om han är på väg hitåt? Nej, nu var han visst inloggad på msn.. damn.. Det är ju bara bra att han är där och jobbar osv, men nog skulle det vara skönt att ha honom här hemma. Känns som att man är singel när han inte är här, eller inte sådär men det känns som att man inte älskar som man gör när han är här, när man kan se honom på riktigt. På något konstigt sätt.. Visst älskar jag ju honom hela tiden, såklart.

2011-11-05
12:25:29

Morgontankar

Har käkat pizza till frukost med mamma och tittat på Desperate Housewife, vi tänkte att vi skulle ringa till veterinären idag men det är ju röd dag så allting är väl stängt och sen tror jag att katterna kommer bli bra. Baby mår redan mycket bättre och nyser inte osv, verkar helt vanlig så Kisse kommer säkert också tillfriskna, han blev ju sjuk senare än Baby också.

Idag ska jag till min kompis födelsedagsfest, vilket jag inte är så taggad över.. Måste göra ett kort till henne också, har inga pengar att köpa någon present. Idag är typ tredje dagen som jag är utan cigaretter tror jag, eller ja jag har rökt en och fått en lämning, men annars helt utan. Fjärde dagen måste det bli, igår och idag har jag varit helt utan.

Neo kanske kommer hem, det verkade bli något strul med jobbet osv.. Skulle vara helt underbart om han kunde det, saknar honom. Sen blir man alltid så himla deppig när man är "ensam".

Känner mig verkligen fräsch just nu, har haft på mig samma tröja i flera dagar, när jag har varit hemma, och samma byxor också för den delen.. Ska nog gå och duscha och slänga dessa kläder i tvätten, synd bara att man inte har andra kläder som är lika sköna. Får väl bli nudist.


2011-11-05
01:55:01

Sen när blev jag nattuggla?

Klockan är nästan två, och jag är fortfarande vaken, varför..?! :S Jag brukar aldrig vara vaken sent, jag tycker att vara vaken till tolv är "coolt". Jag antar att jag fastnade framför Sex & the city, har sett klart alla de "riktiga" avsnitten nu, men det är ännu några extra avsnitt kvar. Nog var det en ganska så bra serie ändå, tack min kära klasskompis för tipset! ;) Nu måste jag bara hitta mig en ny seire.. Jag tycker inte om såna här typiska "tonårs-serier", och inte polis-serier.. Så kvar blir väl alla komediserier? Kanske ska börja titta på Community, som brukar visas på 6:an? Fast äh, detta kan jag ju diskutera i mitt eget huvud istället för att tråka ut er med det.

 

Kisse ligger och sover på en mjuk pall vid elementet en bit bort i mitt rum, han "spyr" fortfarande, men verkar inte annars så dålig. Babys grejer verkar ju ha gått över, och hon måste ju ha smittat honom så då borde ju hans också gå över snart. Blir alltid så orolig för katterna direkt det händer något, när jag var liten brukade jag gå runt hela byn och söka efter Baby när det åskade och hon var fortfarande ute. Kunde inte ens gå och sova föränn hon kom hem, kommer ihåg en gång så sov jag på kökssoffan för att där kan man se ut till utanför dörren, så att jag kunde se när hon kom hem.


2011-11-04
23:48:36

Herpes
Jag tror inte att Baby har klamydia, jag tror hon har herpes, men det verkar som att det har börjat gå över för henne. Men nu verkar det som att Kisse har fått samma sak, han spyr vitt skum, eller det ser ut som att han spyr flera gånger men oftast kommer det ingenting. Usch det är så hemskt att se, jag såg inte Babys symptom så mycket men nu ser jag Kisses, sitter bara och gråter och vet inte riktigt vad jag ska göra. Har läst så mycket det går att hitta om herpes för katter på nätet, där står det att det oftast går över av sigsjälv men att de alltid har viruset ändå, och att det inte smittar till människor. Så de borde väl klara sig, hoppas det. Usch... Klarar inte av att se sånt här bara.

Tror nog att vi måste ringa till veterinären för säkerhets skull ändå, fast imorgon är det ju lördag.. Åh, vad jobbigt att katter inte kan prata!


2011-11-04
21:56:42

En hemsk upptäckt..
Upptäckte just att det bara finns 6 säsonger av Sex & the city.... :( Livet känns helt ovärt att leva just nu.. Visserligen har jag ju några avsnitt kvar, men sen då, när de tar slut? Jag trodde att det fanns i alla fall 10 säsonger! Eller kanske jag hoppades mer..



Jag har i alla fall blivit kär... :) I mina nya ansiktsprodukter som mamma köpte till mig. Dock var idag första gången jag använde dem, men ni vet.. kärlek vid första ögonkastet! Kändes så uppfriskande och skönt, och återfuktningskrämen sved inte, inte ens lite! :D Gud, vad skönt.

2011-11-04
14:19:43

Fredag
Sitter här, en fredagskväll, känns det som i alla fall fast klockan bara är två, och vet inte vad jag ska göra. Tror att jag bara ska ta det lugnt ihelg, fast imorgon måste jag fara förbi min kompis som fyller 18. Egentligen orkar jag inte fara dit, har ingen lust över huvud taget att träffa någon, och speciellt inte dricka. Men jag ska inte dricka något där ändå, de ska på krogen senare och så. Men det kan hända att mamma ville åka och hälsa på mormor imorgon, och då åker jag dit istället! Perfekta ursäkten :D. Fattar inte varför jag är sån här..

Inatt drömde jag att jag var gravid och vi satt hela klassen och grät i matsalen för att vi var så lyckliga över det, weird... Sen var jag otrogen mot Neo typ två gånger under en helg med två olika killar och det var en hemsk känsla.. I drömmen kom mamma hem och hon hann se den killen jag var sist med där och jag skämdes jättemycket, kände mig helt hemsk och äcklig och allt, ville bara ta livet av mig. Var typ halv vaken till slut för att jag grät så mycket, men sen kom jag på att det bara var en dröm så jag vaknade och kände mig jätte lättad.

Bra att jag drömmer om att vara otrogen så att jag får känna den där hemska känslan, så att jag aldrig vill vara otrogen på riktigt. :D

2011-11-03
18:55:49

Fullhet!
Nej men.. inte är jag full. Tyckte det var en passande rubrik om man tittar på rubriken till förra inlägget. :D

Har just kommit från duschen, rakade benen o allt för en gångs skull, tänkte att jag skulle riktigt ta hand om migsjälv ikväll och bara vara, har inte gjort det på länge och jag tror att det kan vara en anledning till varför jag känt mig lite nere och stressad osv. Har bara spelat, det gör väl också att man inte riktigt hinner ta det lugnt. Man ska bara vaaara.. :) Har tänt ljus, dock lyssnar jag på den där addict radio kanalen på itunes, men jag orkar inte lyssna på såndär chillmusik för då blir jag bara deppig, och jag orkar nog inte deppa idag.

Orkade nte gå närmare ljusen för att ta en finare bild, så ni för nöja er med en lite suddig och halvdålig bild från sängen!

Nu ska jag umgås med en viss, jag själv!


2011-11-03
15:51:27

Tomhet

Jag känner mig på någon konstigt sätt som tom... Känns som att allting man gör är helt onödigt och det finns ingen mening med någonting. Men så brukar det oftast kännas när inte Neo är här, så jag antar att det är pga av det.

Ibland kan jag känna mig lite som.. död i själen, eller inte död men trött, väldigt trött. Då brukar jag tända ljus runt hela rummet och ha det mörkt och lyssna på lugn musik, då känns det som om själen "laddar batterierna". Sen brukar jag passa på då att gråta av mig, även fast jag inte är ledsen över något eller behöver gråta så är det skönt att gråta. Det är som att man måste tömma tårarna ibland.

Jag vet inte.. livet är konstigt ibland och ibland hjälper konstiga saker en att må bättre.


2011-11-03
14:15:32

Tack för idag!!
Inte för att detta är mitt sista blogginlägg för idag eller något men jag har slutat skolan! Vi har haft en helt såndär halvt onödig dag som det ofta blir nu för tiden, och imorgon har vi bara en endaste lektion, totalt världelöst...

Aa, jag hade egentligen inte så himla mycket att säga just nu.

Denna bok ska jag kunna utan till till provet nästa vecka! Yey!

Önska mig lycka till.. >.>


2011-11-03
12:09:36

Saknar Neo...

Såg just denna halvsnygga bild som Neo har ritat av mig i Norge i mitt finska häfte, har just nu finska lektion. Saknar honom.. :( Fast det där ser inte ut som jag, bara så ni vet! ;) Dock är örhängena och T-shirten lika som jag har, Ahlsell T-shirt, alltså Neos jobb T-shirtar. Får se om man hinner prata med honom idag, har tänkt prata med honom via datorn nu i två dagar men det har alltid kommit någonting i vägen. Så skönt att man kan prata med varandra i alla fall, jag skulle nog inte överleva detta utan någon kommunikation alls, fast å andra sidan skulle man som "glömma" bort varandra för ett tag om man inte alls har någon kontakt, och tänker man inte på varandra så saknar man inte varandra så på det sättet skulle det vara lättare så. Men jag tror inte att vi skulle kunna klara av att inte tänka på varandra...

 

Aja, nu slutar vi typ tror jag, lektionen i alla fall. Vi skulle skriva en kort berättelse och jag skrev min på typ fem minuter och läraren blev värsta imponerad, yeeaah! ;) Vad kan man säga? Jag är ju bara bäst. Hade föresten utvecklingssamtal också för ett tag sen, men det har jag ju redan bloggat om...


2011-11-03
09:37:58

Yeeeey!
Har just haft utveklingsamtal, det gick jättebra! Det kändes lite halvt onödigt eftersom det inte riktigt fanns något att prata om eftersom allting gick som de skulle, men det var ändå skönt att få lite beröm. Fick t.o.m tårar i ögonen när jag tittade på min närvaro lista, förut var den helt röd för att röd var färgen på ogilltig frånvaro, men nu var den helt viiit! Förutom veckorna i norge som var grå. Vad skönt, är så stolt över migsjälv. Nog för att detta inte har varit svårt, men det var svårt att ta sig upp från den där "skolk-gropen". Det var ju mitt kära hem i typ tre år..

:)


2011-11-02
22:28:06

Tröttis
Börjar bli ganska trött, och seg i ögonen efter att ha stirrat på datorskärmen hela dagen, har nämligen blivit lite smått besatt av dom där en-timmes spelen på bigfishgames.com.. Men det är bra, man ska spela, det är bra för själen säger vi. Fast jag har inte spelat hela dagen, var på IKEA med mamma, gick bara med henne för att vi skulle äta mat där också.. Nog var det värt det efter att ha gått efter henne i två timmar i några andra affärer. Brorsan var också med, han hittade ett databord i fyndhörnan. Känns ändå väldigt roligt att han är hemma igen, även fast det kanske inte är något man ska fira eftersom han är hemma pga att det går dåligt i skolan, men det känns så ensamt att bo ensam med föräldrarna hemma. Har varit så van med full röj, för vi är ju faktiskt sju barn i familjen.

Det är king med stor familj! ;)


2011-11-02
19:53:34

Tandkräm!

Här sitter jag med tandkräm i ansiktet!!

På bilden ser man också hundbettet, till höger ovanför tandkrämen. Och ner, jag har inte haft en piercing i lilla öronsnibben där som alla har nu för tiden, det är någon sorts leverfläck.. Men det som ser ut som en leverfläck där var man brukar ha hål i örat bredvid de två andra piercingarna där nere är ett hål! Utan ett smycke då.. Kan inte ha något annat än hängande örhängen där för att de två hålen råkade bli för nära varandra..

Vad kul det skulle vara ifall man skulle tolka det sista sexuellt.. Eller kanske inte..


2011-11-02
19:50:12

Kisse älskar lådor..

Ailien!!

 

 

 

Söta Kisse! :)

 

När vi ändå snackar om katter, som jag bloggar mycket om, jag vet, men jag är en kattmänniska så learn it, live it, love it... Ja, mamma gick med på att ta Baby till veterinären! :) Pappa sa att han hade sin egen medicin till katten men jag vet inte riktigt om hans "medicin" gör så att katten mår bättre riktigt... Antagligen mår den ingenting alls. Så vi ska se vad vi kan göra för henne, antagligen kommer det ju att kosta en hel del, men brorsan sa också att han kunde betala en del. Hoppas att det hela löser sig då.. :)


2011-11-02
15:10:23

Detta ständiga väntande...

Sitter just nu och väntar på bussen, den borde vara här om typ tio minuter. Började tänka just att man väntar på saker och ting så jäkla mycket under livet. Tänk vad mycket man skulle kunna göra med alla de timmar, som blir till dagar, av bara väntande. Jag borde komma på något som jag alltid kan göra medans jag väntar, fast ja det brukar jag ju göra, blogga! Men något mer speciellt. Typ bära runt på en bok hela tiden och alltid när jag väntar kan jag läsa i den..? Det var inte så mycket roligare....

Men sen finns det ju bra sorts väntan, nog för att ingen väntan är väl direkt dålig. Eller ja det beror ju på... T.ex så kan man ju vänta barn, eller vänta besök från socialen.. Äh, inte fan vet jag, mina wanna-be-poesi tankar verkar inte riktigt fungera just nu, om de nu någonsin gör det.


2011-11-02
11:26:01

Ätit lunch!
Nu har jag ätit lunch, chicken nuggets och ris. Skulle ha tagit en bild på det men jag vill inte att ni ska se hur mycket jag äter... ;) Försöker äta mycket lite i smyg så att ingen märker något, men det märks väl ändå. Men mat är så gott! Det är ju så synd att man blir tjock av att äta mat, skulle man inte bli det skulle jag sitta och äta vad som helst hela tiden.

Vi kan väl säga att jag åt sådär många.

 

Det som suger med att äta mycket är att man blir så väldigt mätt efteråt, och är man väldigt mätt så blir man också väldigt röksugen... Konstigt det där att man alltid blir så röksugen när man inte har cigaretter, men när man har cigaretter så känns det som ett "måste" att gå och röka ibland.. Fast det kanske beror på att när man har cigaretter hela tiden så känner man sig inte röksugen för att man röker hela tiden.. duuuh? ;D

Spelade försten något fashion spel för ett tag sen, där stod det "duuuuuuh"!


2011-11-02
08:57:19

God morgon!
God morgon alla kära! Och alla mindre kära! ;) Jag sitter just nu i skolan och väntar på att vi ska börja våran första lektion, som är om först en timme och femton minuter.. Men ja.. Fick ingen skjuts senare så jag tänkte att det är väl lika att komma till skolan redan nu. Jag ska nog underhålla mig med att spela mina en timmes test spel, som jag laddar ner från bigfishgames.com. Vet inte riktigt om man kan lita på den sidan, har för mig att vi har fått virus på våran stationära dator när jag har laddat ner spel därifrån, men med maccen kanske det inte är några problem?

 

Idag rökte jag min sista cigarett på morgonen, sista för hur länge vet jag inte. Tyckte att det smakade skit och jag satt och tänkte för mig själv hur äckligt och stinkande det är och så tvingade jag i mig hela cigaretten och det kändes som att jag skulle spy eller något. Så då klarar jag mig väl längre utan cigaretter om jag har den stunden i huvudet när jag tänker på cigaretter. Jag tror inte att jag skulle ha det så svårt att sluta helt, och jag känner mig bara dum när jag försöker förklara några vettiga skäl till varför jag inte kan sluta just nu. Men en dag ska jag sluta, kanske när jag går ut skolan, eller kanske tidigare. Men jag har i alla fall lovat för migsjälv att när jag skaffar barn så ska jag sluta röka.


2011-11-01
17:37:00

Min stackars klamydia-katt

Detta är min stackars älskade katt Baby, jag tror att hon har klamydia. Jag läste lite i en kattbok som vi har för att jag märkte att hon nyser och sen rinner hennes öga, enligt boken stämmer de symptomen med symptomen över klamydia för katter. Det stod också att det kan verka som att katten är helt frisk för att sen få återfall igen, och enligt mamma och min brorsa så var hon likadan i början av sommaren, när jag inte var här. Det stod att det går att behandla med antibiotika, men att kuren är väldigt lång och sådär. Och sen känns det lite onödigt att behandla henne för att hon är en utekatt, och då får hon ju klamydia igen efter ett tag hur som helst, om det nu smittar likadant som för människor. Det känns lite läskigt, men jag tror inte att det är så mycket hemskare än lite "kattsnuva" som händer när katten nu har detta. Fast man skulle ju kunna behandla henne ifall det gör så att hon blir immun mot det. Svårt det där, man vet ju inte om katten lider av det, det verkar inte som att hon har ont eller så, hon verkar bara lite tröttare och så, som en vanlig förskylning.

 

Baby är en lite speciell katt, jag har alltid haft henne som en tröst när saker och ting har hänt. Jag har för mig att jag t.o.m berättat alla hemlisar som jag hade när jag var yngre för henne, som jag inte kunde berätta för någon. Sen brukar jag alltid borra min näsa in i hennes päls och gråta ut när jag mår dåligt. Hon har som alltid varit där, som en vän som man kan dela precis allt med. Detta kanske låter lite löjligt.


2011-11-01
17:20:37

Chill-kväll
Brorsan ga vmed sig till slut och sa att han kunde gå och vara barnvakt istället för mig, vad skönt! :) Då kan jag passa på att ta det lugnt, vilket känns som att jag aldrig hinner göra nu för tiden. Är väl fortfarande semester-van efter Norge resan.  Just nu sitter jag ute och tar en efter-maten-cigarett, farsan stekte hamburgare, vilket är en av hans specialare. Det är antingen korv, köttbullar, båda med pommes eller hamburgare som gäller när det gäller pappa. Tur att mamma också lagar mat rätt ofta då, haha. Men det är gott att äta såndär slacker mat ibland.

Ikväll ska jag då inte göra någonting alls, bara glo på TV och surfa och vara för migsjälv.

Min outift just nu, vad kan man säga... I'm born to be a skogsmulle.


2011-11-01
15:58:14

Tillbaka!
Nu har jag fått min laddare till min mac, vilket betyder att jag kommer att börja blogga som en tok igen! ;)

Just nu sitter jag annars och försöker äta bort min ilska med dessa finska klassiska.. risbröd eller vad det nu är. Skinka och ost tror jag inte är det klassiska som man brukar ha på dem men jag kör på det. Jag är arg för att syrran behöver barnvakt och jag skulle inte egentligen orka fara och vara barnvakt ikväll för att jag är så trött och allmänt dampig och min bror som är hemma, arbetslös och inte har ett skit att göra vägrar att fara och vara barnvakt. Sen sitter han och spelar el-gitarr och sjunger om att jag är arg. Idiot.

 

Nå, om ett tag ska jag väl gå och basta, om man nu får göra det i lugn och ro, sen blir det antingen att ta det lugnt hemma och prata över nätet med Neo som jag inte har kunnat göra på ett tag nu eller att fara och dampa på syrrans ungar.