Cinderbloom

2011-08-31
23:00:03

Psst..!
Vill ni veta vad jag gör när jag inte kan somna? ;)

Löser sudoko eller spelar mahjong! :D Då somnar man på dirren! Eller så pluggar man NO-prov. Helt seriöst, när jag låg och pluggade NO-prov en gång jag somnade efter fem minuter pang på böckerna, haha!

Typ så! Fast jag drägglade på alla papper...


2011-08-31
22:43:46

Tiden flyger iväg!

Nu har jag suttit och hållt på med min scrapbook i över fyra timmar, haha! Men nog har det blivit bra, behöver bara fixa lite mer dekorationer, just nu är det mest foton och papper. Är inte så himla bra på att göra scrapbook, har aldrig gjort det förr, men det är väl bara att slänga in lite bilder och något annat kul och klistra fast nå blommor eller något. Har en massa lim på fingrarna.. När jag var ute och rökte märkte jag att jag hade en pappersbit fastklistrad på ena fingret också.

 

Imorgon ska namnlös, eller fick hon något namn, komma förbi i skolan och sådär. Jorma kan hon väl få heta. Jorma och jag träffades sist nu på sommaren för inte så himla länge sen, men före det har vi inte träffats på över ett år eller något typ, så det ska bli kul att träffas, hoppas hon hinner hänga ett tag efter skolan.

 

Jag är inte trött!! Måste man verkligen sova?


2011-08-31
20:27:29

Scrapbook!

Håller på att göra en scrapbook, om en massa random saker i mitt liv typ. Tyvär kan jag inte lägga upp något från den hit på bloggen för det är en massa bilder och skit. :) Men nog är ni väl nöjda med mina konstiga inlägg här på bloggen redan. Ojj, märkte först nu att klockan redan var halv nio, har suttit ungefär två timmar och klippt och klistrat, hehe. :D Fast det är väl lika bra att fortsätta med den idag, imorgon kommer den vara bortglömd. Men, men, sån är jag.


2011-08-31
18:33:03

Shoppat
Jag och mamma for till shoppingcentret för att köpa pennor. Slutade med att hon köpte två tröjor, och jag köpte (mamma köpte till mig) det här.

Ja, i stort sett det där. Men lite mer exakt måste det väl bli.

 

Pennorna och ett rött pennfodral.

 

Leggings, halsband, armband och ugglor som örhängen. Var ju tvungen att köpa såna eftersom alla andra verkar ha såna, man vill ju inte vara "ute".

 

En ny dagbok, kanske ni kan få läsa någon sida därifrån någon gång. ;)

 

En stor bajsfläck till tröja! Har en likadan fast röd, den är inte egentligen sådär stor, bara lös, men snygg.

 

En klänning. Försökte hitta en kjol som går sådär högt upp men eftersom jag inte hittade någon så fick jag köpa hela kittet.

 

Ja.. Morsan var väl inte så glad när jag kom med en massa saker som jag ville ha, men vad ska man göra? Drar hon med mig till klädaffärer så kan hon ju inte förvänta sig att jag inte också vill ha något. ;) Känner mig lite spoiled just nu.. Får väl vara lite extra duktig och hjälpa till mer här hemma ett tag. :)


2011-08-31
14:15:18

Aboooo
Sitter just nu och ska ha sista lektionen, yey! Sen ska jag springa till bibblan och låna någon bok som verkar vara intressant, och sen ska jag kanske sitta ett tag ute på stranden med Mia och ta det lugnt innan morsan kommer och hämtar mig. Vi ska köpa sånadär fina färgpennor som alla verkar ha förutom jag i skolan.

HEJDÅ! läraren blev sur!

2011-08-31
12:04:29

Todays outfit!

Svart linne, rosa hängig kofta, peacehalsband, ljusa jeans, hippiearmband, guldörhängen och gråa sneakers.

 

Sitter just nu på Engelska lektionen och väntar på att tiden ska gå, vi ska tydligen låna böcker just nu men jag orkar inte springa till biblioteket och tillbaka så jag sa att jag ska ta med en bok hemifrån men jag kommer inte ihåg vad den heter, smart jag är va? ;) Tänkte att jag springer till biblioteket senare idag och lånar någon random bok som ser bra ut. Random verkar vara det ordet som är "inne" för mig just nu.

 


2011-08-31
10:05:33

I skolan
Haha, pappa kom och hämtade mig till skolan med värsta stora kriminalvårds lastbil typ. Eller ja, en stor bil som rymmer i alla fall tio personer, kändes lite king att hoppa ur den utanför skolan. :D

En ganska mycket äldre version då...

 

Sitter nu i klassrummet och väntar på att vi ska börja finska lektionen, typ ingen här förutom jag, och två andra. Första gången på länge som jag är på lektionen tio minuter tidigare. Hurra!


2011-08-31
09:15:34

Otäcka drömmar
Drömde inatt att jag var någonstans på någon fest med Neo och några av hans kompisar och sen en massa random folk. Vi satt och spelade poker eller något när en man som spelade började knäppa upp min tröja, jag ryckte undan och skrek på honom att vad fan han håller på med och det slutade med att jag blev grovt misshandlad ute på gräsmattan och ingen gjorde något, inte ens Neo. Jag sprang in efteråt in i huset och skrek på alla att varför ingen ens gjorde något, men de satt bara och spela, jag bröt ihop ändå i Neos armar och kom på att vi skulle rymma. Men Neo spelade bara piano och sa att han kommer efter att han spelar klart några låtar, men han kom aldrig. Jag gömde mig under tiden på bakgården där jag väntade på honom, men det var någon tjej som såg mig, men det blev oklart om jag blev upptäckt av mannen eller inte.

Usch, har fortfarande en otäck känsla.


2011-08-30
22:06:43

Kvällsuppdatering!
Ligger i sängen med två täcken och en "värmötyyny", som är en påse med typ popcorn i som man värmer i micron som man kan lägga på benen om man har ont, vilket jag har. En dag av att ha gått lite extra och benen försöker döda mig. Drack något jävla knarkpulver som tydligen ska stärka skelettet eller något, syrran som säljer det och även äger ett eget bodycenter sa att jag skulle ta det där pulvret på kvällarna så slipper jag vakna på natten med kramper i benen, vilket jag gör ibland och det är svinjobbigt. Ibland känns det inte så mycket men oftast gör det så ont så man vill såga av benet, tur är ju att kramperna går över, det gör inte värken på kvällarna. Så nu har jag tagit pulvret och smällt en "värmötyyny" på benen så jag hoppas på en lugn natts sömn utan uppvaknanden. Katten är inte heller i rummet så jag behöver inte oroa mig för att få torka upp spya tre på morgonen heller. Och sen har jag sovmorgon som plus på det hela imorgon, fyfan vad skönt! Och pappa var snäll nog att han kommer och hämtar mig till skolan imorgon från jobbet, fast han behöver väl inte vara så jävla noga om sitt jobb någon mer, han går ju snart i pension gubben.

En så kallad "värmötyyny".

 

Och sen glömde jag lägga upp en bild från tidigare idag!

Nämligen en bild på en halvt äcklig men fin fjäril som jag hittade i skogen!

I skogen såg vi även typ fyra ekorrar. :O


2011-08-30
20:36:29

Hej du!
Sitter ute och kopplar av efter ridning, fotboll och inte så mycket mer faktiskt. Har dock inte själv gjort något, var med syrrans dotter på ridningen och gick bredvid henne och hästen och tittade när syrrans son spelade fotboll. Konstigt det där, tjejer ska rida och killar ska sparka boll. Skulle själv också vela rida igen, red när jag var yngre hos en kompis i byn när de hade häst, that was the time of my life! Typ. Det var i alla fall min största önskan då som gick i uppfyllelse när hon en dag kom ridandes på en häst och frågade mig om jag ville komma och rida hos henne ibland.


2011-08-30
16:24:17

Hemma igen!

Nu är jag hemma igen i min lilla söta by. Ska kanske snart åka in till stan igen dock, syrran bad mig eller morsan att fara med hennes unge på ridskolan eftersom syrran inte kunde just då, och eftersom morsan tydligen är rädd för hästar så måste jag fara med. Sen ska farsan gå och titta på andra syrrans unges fotbollsmatch, antagligen vi också. Så jag kommer inte komma hem föränn på kvällen. Och jag är redan trött.... blä.


2011-08-30
11:50:04

Skoldagen suger

Matsalen öppnade segt!

 

Tog en bild på mina favoritarmband under tiden jag väntade.

 

Sitter just nu och väntar på att tiden ska gå, vi har håltimme och har idrottstimme drygt en halvtimme härifrån om två timmar. Vi ska springa i skogen... vi bor i skogen. BLÄ!!!! 30 augusti 2011 var en sugig dag.


2011-08-29
22:29:23

Jobbig natt

Kommer nog inte kunna somna inatt tror jag. För när Neo är borta så saknar jag honom, och när jag saknar honom, mest på kvällarna, så blir jag ledsen, och när jag blir ledsen så blir jag rädd, och när jag är rädd så blir jag efter ett tag riktigt rädd, och då kan jag inte vara i ett rum utan lite ljus och något ljud som musik eller tv, och när jag har ljud och musik och att jag är rädd så kan jag inte somna, och somnar jag så vaknar jag till var femte minut. Bah, give me pills. Fast det är dock inte så ofta detta händer, senast var två veckor sen tror jag och det höll i sig några dagar. Det går i perioder, kanske det har något att göra med pms och sånt för sist hade jag världens pms hela tiden och nu borde jag ha pms, eller i alla fall någon sorts hormonrubbning. Fast ja, allt beror väl inte på pms.


2011-08-29
21:48:09

Kvällsmys

Ligger i sängen och lyssnar på addict rock som verkar spela lite chill musik igen, dom verkar göra det på kvällarna, skitbra. Har en såndär allmänt tråkig känsla, tom på något sätt. Tom och ensam, och kall. Antar att jag börjar sakna Neo, som för tillfället spelar wow. Han kanske skulle sluta spela nu vid tio tiden så jag kanske kan snacka ett tag med honom, men jag tvivlar på att det blir något snack ikväll, spelet dröjer alltid tills han ska gå och lägga sig typ, men vad gör det, låter honom spela hur mycket han vill så länge han inte är med mig när han spelar för då blir jag bara tokig på honom. Han verkar inte förstå själv hur kul det är att sitta och glo på någon som spelar i timtal.. Vilket liv jag har ibland, haha.

 

Tänkte att jag skulle ha sett en film idag som heter Candy, men jag vet inte om jag pallar se något romantiskt skit för tillfället. Har istället pysslat lite med min kokbok som inte blev så bra, och spelat lite gitarr som inte heller gick sådär skitbra, slutade med att jag typ låg i sängen med gitarren och bara nynnade. Blev så trött i armen också så jag kunde knappt slå på strängarna, så ja, det skulle säkert ha varit bra underhållning egentligen.

 

Deeeppp!


2011-08-29
19:52:23

Svamp!
Märkte att vi har mycket svamp på gården!

På den här sista bilden ser det ju nästan ut som donuts! :D

 

Allmänt tråkig dag dag, var och övningskörde för ett tag sen och det gick hur bra som helst! Fick bara kärringstopp en gång när jag skulle korsa E4an. :) Yey!


2011-08-29
19:44:03

Vadå brandvägg?

Min dator verkar inte ha någon brandvägg som datorer ska ha?

I alla fall inget brandalarm.

 

Hehe, vad rolig jag är när jag har tråkigt :)


2011-08-29
19:39:15

Botox i läpparna

Tänkte att jag kanske skulle testa botox?

Då skulle det se ut ungefär såhär, det är väl fint?

 

Eller kanske såhär? Äkta pussläppar!

 

Nä, mina läppar duger nog fint som de är! :)

 

 

Kan inte alla tänka så? :D


2011-08-29
19:10:13

Tur?

Jag hittade en femhundring inne i mitt pass i mitt rum nyss, whaaaat?! xD Snacka om tur, jag som just slösat upp alla mina pengar för denna månad samma dag jag fick dem typ. Så det kanske blir att dricka ihelg då, who knows? ;) Wiiie, vad glad jag blev. Eller så köper jag mig en limpa cigaretter och deppar depp-filmer hela månaden. Och en hundring till godis. Eller så slösar jag upp allting före Fredag och kan inte supa.

 

Jag är skitkass på att hantera pengar...


2011-08-29
15:56:34

Bussresa!
Fick vänta en timme på bussen för att jag slutade tidigare och missade en annan buss, men jag fick mina cigaretter till slut i alla fall! Så nu är jag skitglad och kan bjuda på tre random biler från min fantastiska bussresa.

Min nya höst-scarf!

 

Jag, kanske, vem vet? ;)

 

 

Mina absoluta favorit örhängen! Kommer inte ihåg varifrån eller när.


2011-08-29
12:53:11

Snygga skolböcker?

Dock så är inte denna sista en riktig skolbok utan bara något vi läste, för skojsskull typ på finska lektionen.

Sitter just nu på Etik och livsfrågor kursen, vi har namnupprop!

Yeey! :)


2011-08-29
11:17:59

Nytt linne!

Har föresten köpt ett nytt linne från någon konstigt random liten klädaffär från min lilla håla till stad. Helt snyggt mönster på den.


2011-08-29
11:14:09

Mer skola!
Jag fick bästa resultaten i klassen på Engelska B grammatik testet, rätt hyfsat! ;) Just nu sitter jag i finska klassrummet och väntar på svar av pappa, jag har nämligen världens sug efter cigaretter så jag skrev sms till honom att det var äcklig mat i skolan (fast det inte var det) och att jag behöver pengar så jag kan köpa någonting från fiket. Men antingen så dissade han mig totalt eller så har han inte sett smset ännu..

Jag just nu i klassrummet! ;)


2011-08-29
08:08:22

Skola!



Hej & hå!

Random..
Sitter just nu i skolan och väntar på att vi ska börja, vi ska få veta våra resultat idag på testerna som vi har gjort i Engelska B, är ganska nervös faktiskt, vet inte om det ens gick nå bra alls, testerna var ganska svåra, i alla fall det första.

Känner mig rätt så trött, efter att Kisse spydde igår så kunde jag inte somna om för att klockan hann bli tolv och jag är rädd för "spöktimmen" så jag försökte hålla mig sysselsatt till ett men jag tror att jag somnade före ett ändå någongång, med hjälp av chill-listan på spotify såklart.. Drömde en massa konstigt igen men nu kommer jag inte alls ihåg drömmarna, eller jo, vi var jagade av vargar, jag i framtiden och ett barn och mamma tror jag, sen skulle det komma någon mystery wolf man hero och hjälpa oss eller något men han kom aldrig så vi rymde och simmade över vasa-skeppet som låg på botten eller något skit... Helt jävla skumt.

Typ andra gången jag drömmer mardrömmar om vargar, brukat alltid drömma mardrömmar om björnar. Eller bara att alla vill döda mig och jag är jagad, drömde förra natten också att det var någon random tjej som jagade mig och någon annan.


2011-08-28
23:33:35

Spya
Kattjäveln spydde och nu bränns det i hela min hals, känns som att jag också ska spy. Vet inte vad fan det är för fel på katten, han spyr typ en gång per dag. Niiiice.... Nu kan jag inte somna om heller säkert. BLÄ för kattspya!

2011-08-28
19:26:26

Anonym modell?

Det kanske skulle vara något för mig, jobba som en anoym modell? Bara för bloggens skull.. Njaa... kanske inte :)

 

Fast nu ska jag prata med Neo ett tag, hejdå :)


2011-08-27
14:17:23

Updatering!

Vi har inte orkat stiga upp från sängen så mycket mer än för att äta mat och gå runt huset, jaga katten, titta på svampar, äta vinbär, slänga vinbär och hälsa på hunden och katten. Det var faktiskt ett riktigt äventyr, borde ha tagit bilder på det.

Just nu ligger vi och väntar på en barndomskompis som skulle komma förbi och äta bulla och dricka te typ. Fast om ni vill veta en hemlis, en riktigt big dark secret, så var main reason anledningen till att jag bjöd över honom att han möjligtvis har cigaretter... Och jag har inga.. Så.. ja...


2011-08-27
10:52:38

Todays outfit!

T-shirt som egentligen är mormors men jag fick den, typ. Det står "Mitä sinulle kuulu?" på den, kuu betyder måne på finska så det blev väl något kul där, men "mitä sinulle kuulu" betyder typ "Hur är det med dig?" eller något i den stilen.

Blåa mjukisbyxorn som antingen är farsans gamla eller syrrans mans, det har hur som helt blivit mina absolut favorit byxor nu.

Gröna gamla strumpor som har varit i min byrå så länge jag minns.

 

En stor finne som gör ont för att den inte har "utvecklats" ordentligt ännu! Passar ju bra med kanske en rosa klänning med gult släp?

 

Och sen lite halvsmutsigt hår och så där... :)

Men ibland får man se ut som en person som har legat i containern i en vecka!

Jag har faktiskt varit inne i en kartongcontainer, det var min första fylla! :D


2011-08-27
10:39:02

Mia!

Idag kommer Mia hem till mig!

Vi ska äta jättemycket (eftersom hon är bakis och jag är jag) och sen ska vi se på film! Om vi orkar så kanske vi drar ut någonstans men det tvivlar jag på. Vi ska äta soppa, svampsoppa och thaisoppa, bullar, flygande Jakob och så ska vi dricka Oboy! :) Kanske får vi lite godis senare också! Ska bli trevligt.

 

Så om jag inte uppdaterar något idag så är det för att jag inte vill vara osocial :D


2011-08-26
23:35:55

Neo min Neo!

Pratade just med Neo genom mumble på datorn, och Guuuud vad jag saknar honom!! Förstår inte hur hans röst helt plötsligt kunde bli så otroligt härligt gullig och hur det direkt värmde mig. Om jag ska vara ärlig så känns detta helt jävla hopplöst ibland, men bara ibland. Men ändå långt ifrån att jag inte skulle vela gå igenom det, för det är det värt. Svårt det där att den personen som ens hela liv nästan kretsar runt om bara är i närheten en vecka på en och en halv månad typ. Men vilken tur att det fungerar så jäkla bra ändå, jag menar jag har inte ens en endaste gång tvivlat på Neos trohet t.ex.  Även fast han är i princip 100 mil härifrån och kan göra precis vad fan han vill, så litar jag på honom till 100%. Skönt. Och visst, vi hinner ju umgås resten av våra liv, men ibland känns det som om man går in i en vägg tusen gånger om, och han finns inte här för att styra mig till dörren. (haha)

 

Bra att man har humor i alla fall! :D


2011-08-26
20:24:36

Emo

Här sitter jag och ser emo ut eftersom jag är anonym! Har på min en tröja som jag fått av Neo. Har typ alltid på mig den när han är borta, brukar ha en Ahlsell T-shirt också men denna gång tog han med sig alla T-shirtar.

Är skittrött och borde tvätta bort sminket och gå och lägga mig men jag orkar inget annat än sitta i soffan och surfa. För om jag ska till mitt rum så måste jag ta med mig en jävla massa saker och det blir ju skitjobbigt att bära på allt. Så jag väntar en timme eller två tills jag orkar göra det då.


2011-08-26
19:55:27

Aaawww!

Mahjong-korten bildar ju ett hjärta! How sweet! :)


2011-08-26
19:45:05

Nytt projekt!

En bok köpt från IKEA.

+

Pennor från IKEA.

=

En kokbok! Här ser vi ett franskt recept på löksoppa!

 

Korvstroganoff och Lasagnesås i form av ett träd!

 

Fast ja, vet inte hur mycket jag kommer orka jobba med detta "projekt". Och limmet tog slut så jag kan inte limma in fler recept nu, i och för sig kan jag ju skriva om dem men vem orkar...?


2011-08-26
17:01:30

Kört igen!

First things first!

Här är mina snygga booots som jag snackade tidigare om som jag har köpt förra året. Vill ni veta en hemlis? ;)

Egentligen är dessa skor ett par vinterskor! Men förra året när jag hade på mig dessa skor på vintern så halkade jag runt som en Bambi på hal is. En gång gick jag bara en gång utanför dörren och flög med datorn och allt, slog mig i rumpan! :( Så jag använder dessa mest på hösten och våren nu...

 

Random bild på mig från bilen. Det är ju skitkul att ta bilder på sigsjälv när man inte får visa sigsjälv.

 

Jag körde hela vägen hem! Först tränade vi på att starta bilen för vi märkte att jag fick lätt kärringstopp fast jag inte hade fått det en endaste gång igår. Men det gick bra, vi tränade lite extra för jag skulle korsa E4:an, och det är ju rätt mycket trafik där så man ids inte korsa om man får kärringstopp. Så jag fick inte det! :D Sen körde jag igenom byn och hem på gården, kan ju säga att bilarna som mötte mig körde nästan i diket för de aktade sig för mig så mycket. Men jag körde själv kanske en meter ifrån kanten, det ser så himla nära ut i spegeln!


2011-08-26
13:35:32

Todays wear!

Fick en fin komplimang för mina kläder idag så jag tänkte lägga upp en sneakpeak, bara för att jag har tråkigt och väntar på att morsan ska komma och hämta mig. På bilden ser man dock bara mina armband och mitt halsband, båda är presenter från två systrar, födelsedags och konfirmationspresent tror jag. Annars har jag bara på mig en vanlig klänning och boots! Ciao !


2011-08-26
13:15:33

Kllaaar!

Klar med testet nu, och det var inte alls svårt! :D Trodde att det skulle vara mycket svårare men det gick hur bra som helst ju! ;D


2011-08-26
12:45:56

Grammatik test!

Snart ska vi ha Engelska B och vi ska typ göra ett grammatik test, igår gjorde vi något slags ordförråd test och det var jättesvååååårt! Klarade typ inte ens hälften! Alla andra tyckte också det var lika svårt typ. Fast våran mentor varnade för att Engelska B ska vara svårt, så ja, jag antar att detta var vad hon menade.

Usch nu blev jag jättenervös! Och orolig.


2011-08-26
10:04:14

Samhällskunskap!

Hade just samhällskunskap A och vi jobbade om privatekonomi, skiiiittråkigt! Men nu fick vi visst sluta och alla springer ut ur klassrummet så jag blev jättestressad att blogga något snabbt nu. Fast tydligen satt folk kvar och tog det lugnt ändå, jävla skit.


2011-08-25
21:55:02

Mahjong!

Fyyy farao vad man blir trött av att spela mahjong! Lyckat att jag är typ besatt av det då... Kan spela det i timtal typ, ibland blir man väl less men det tar inte längre än fem minuter så är jag tillbaks inne i spelet igen.

 

Imorgon börjar vi skolan först 09.25 så jag får lite sovmorgon eftersom morsan också kunde skjutsa mig till skolan då (så att jag slipper ta bussen klockan 8). Min katt Baby följde med mig till bussen idag och busschauffören var lika imponerad som alltid.. "Oj, vad roligt att ha en sådan katt!" "Visst var det din katt det där?! :D".. Fast ja, det är ju skitkul att Baby springer efter mig till bussen så jag får skryta till alla att jag har världens bästa katt ;)

 

Hon är ju så himla söt.. :)

 

Idag har jag faktiskt installerat ett trådlöst internet helt själv! Pappa kunde inte ens istallera det! Antingen är han lite efter eller så är jag bara väldigt super smart.


2011-08-25
21:13:45

A sign?

Hittade denna döda fågel på vägen när jag var ute och gick med morsan. Lägg märke till cigarettfimpen bredvid den, läskigt! Nej men vi tyckte det var lite kul...

 

:)


2011-08-25
19:49:59

Ful T-shirt = Snygg tavla!

Detta var en vit T-shirt med snyggt mönster på som jag beställde för ganska länge sen. Dock så var formen på T-shirten skitful, försökte klippa det snyggare men det gick inte, tröjan var förlorad... :(

 

Så jag klippte sönder den mer och gjorde två tavlor utav den! :D

 

Vad tycks? ;)


2011-08-25
15:00:55

Skolan är sluuut!

Sitter just nu och väntar på att morsan är slut, haha.. Nej det blev fel där.

Sitter just nu och väntar på att morsan ska hämta mig, för att skolan är slut! Så, nu blev det rätt. Hade just svenska lektion och vi började jobba om Upplysningen, det före franska revolutionen och sådant. Verkar rätt så intressant ändå, fast jag tycker alltid att allt det som alla andra tycker är tråkigt är intressant. typ.

 

Idag ska vi hämta ut min mobil från elgiganten som har kommit tillbaka dit efter lagning, mobiljäveln gick sönder efter att jag tappat den två gånger i sanden. Efter det tänkte jag försöka tvinga morsan att fara och övningsköra lite igen. Vill komma igång på riktigt så snabbt som möjligt, så att jag sen kan börja köra i stan och sådant när egentligen morsan eller farsan "ska" köra.

 

That's just soooo me! ;)

-not

...

-maybe


2011-08-25
10:07:52

Hänga gubbe!!

Sitter i skolan och väntar på att lektionen ska börja. Medans vi väntar så spelar vi hänga gubbe på tavlan! Hitills har vi haft ord som quizmakerexpert, som jag kom på och förmodligen är det det bästa ordet ever, zoolog, ö, botoxkatten. Aa, mer kommer jag inte på.

 

Idag tänkte jag försöka tvinga morsan att övningsköra med mig igen, vill börja köra på gatorna så snabbt som möjligt så att jag sedan nästan är "van" att köra när jag ska göra uppkörning osv.


2011-08-24
21:57:29

Övningskört!

Idag har jag övningskört för första gången! :) Som ni vet har jag ju kört bil förr men detta kändes mycket läskigare! Dels för att bilen är dyrare och dels för att morsan sitter just bredvid mig och jag måste köra på riktigt. Körde dock inte snabbare än trettio på en rätt så öde skogsväg, så det gick skitbra! Kändes helt konstigt, vuxet på något sätt.

 

Har inte orkat blogga ordentligt nu på ett par dagar, vet inte varför. Har bara inte haft lust. Kan väl bero på att skolan just börjat och det tar upp en del tid och när jag kommer hem vill jag göra något roligt som att spela sims eller nåt så då pallar jag inte börja blogga. Och sen spelar jag sims på min stationära dator och den vill jag inte blogga med för bloggen är så ful när det inte är på en macdator så då bloggar jag bara när jag är på min mac. För er läsare som använder en stationär dator så är det inte så mycket skillnad än textsnittet typ. Heter det så, textsnitt?

 

Typsnitt kanske det heter, eller..?

Orkar inte titta efter på något skrivprogram.

 

God natt! :)


2011-08-23
21:04:08

Addict radio rock!

Ligger just nu i sängen och lyssnar på Addict Radio Rock via Itunes, skitbra kanal :D Just nu verkar dom spela en massa chill-låtar så jag har en sådan härlig chill-känsla nu! :) Saknar Neo redan... Känns lite oroligt ändå att vi kommer leva som vi gör typ ännu två år, sen då? Ska jag flytta dit vart han flyttar och försöka få jobb där? För antagligen kommer vi alltid leva såhär, ifall han inte byter jobb, för i hans jobb jobbar man lite var som helst. Har ju två år kvar att planera vad jag ska göra efter skolan och sådär, men jag är en sådan person som vill ha planerat saker i tid, så att jag inte sedan står där på studenten och vet varken in eller ut.

Awww.. nu spelar de Hey there Delilah... Börjar nästan lipa när jag spelar den låten på gitarr själv för att den passar så bra in på att Neo är i Norge osv. Kan varken spela eller sjunga låtar som har med kärlek och göra efter att Neo har varit borta ett tag.


2011-08-23
11:32:48

Update
Sitter i skolan och tar det lugnt, börjar lektionen först om en halvtimme ungefär. Har varit en rätt så seg dag idag i skolan ändå, bara gått igenom vad vi ska göra på olika kurser osv.

Idag tänkte jag övningsköra med morsan för första gången! Får väl se hur det går, får i alla fall se upp för träden.. Eller snarare, träden får se upp för mig. Känns lite nervöst men kul, att få köra bil på riktigt! Bara att man måste plugga igenom alla teoriböcker och skit, blää...


2011-08-22
23:17:19

Nattmål!
Jag äter aldrig frukost, inte heller kvällsmål. Däremot äter jag nattmål! På natten när alla sover så är det så magiskt på något sätt att smyga sig ut till köket och bara vräka för sig i lugn och ro. Jag vräkte just i mig lite varm tomatsoppa eftersom det är så jäkla kallt i mitt rum, brukar vara kallt här men nu var det extra kallt för att jag har blött hår. Så jag har mössa på mig, 12 tända ljus och försöker värma mig under ett täcke och tre filtar. Saknas bara yllestrumpor men jag orkar inte gå och leta fram några.

Börjar nästan kännas som att vintern är på väg snart, fast jag brukar frysa på sommaren också så vi säger väl att det fortfarande är sommar. Vintern är så himla deprimerande, kall, mörk och tråkig, allmänt jobbig! Det tar tio minuter före man kan ta sig ut genom dörren för att man måste klä ut sig till en eskimå osv.. Baah. Hoppas vintern dör ut.

Hittade någon randomt snygg bild på google. Man borde fan kunna gå med klänning på vintern utan att frysa arslet av sig.. Fast ja, vintern för två år sen sprang jag runt i strumpbyxor, klänning, högklackat och en liten öppen jacka hela tiden medans jag gick i en halvtimme i ungefär sådär... -30. Kan väl tillägga att jag hade en vit mustach samt vita ögonfransar när jag kom fram dit jag skulle, blev kallad "karvanaama" ett tag efter det. "Karvanaama" betyder typ "håransikte" på finska.

Lät inte lika coolt på svenska..

Och nu luktar det tomatsoppa i mitt rum...

2011-08-22
13:43:26

Skooola!
Sitter i skolan, den första dagen på detta läsår! Känns hyfsat bra, ganska skönt på något sätt att få börja göra något vettigt igen. Skoldagen har varit seg men trevlig, bra start.

Väntar just nu på en klasskompis som ska fixa några saker, sen ska vi gå utanför skolområdet och röka eftersom skolan tydligen blivit så himla ordentlig när det gäller rökning inom skolområdet, så ordentligt att man t.o.m kan bli utkickad från skolan. Wooops!

Thihihihi! Ska också gå runt i grön kostym och röka pipa bakom träden på skolgården!


2011-08-21
19:09:05

Redan less
Nä, nu vart jag redan less på att vara ensam! Var inte så kul som jag tänkte att det skulle vara, har lust att dra in till stan och hänga med Mia eller Monica, slösa upp alla mina pengar och ta det lugnt med dem nu sista dagen innan skolan börjar igen. Men jag tror inte morsan skulle vara allt för glad att skjutsa mig till stan nu när jag just kommit hem osv... Baaah..

Jag imorgon i skolan..


2011-08-21
18:05:50

Statistikeeen!

Tror föresten att jag har fått min statistik att fungera nu. Var tvungen att lägga in nå koder i mina kodmallar och sånt tjorv, de sa på blogg.se att det kan ta ett tag före det fungerar korrekt. Lite läskigt på något sätt att inte veta hur många det är som läser, fast ändå skönt på ett sätt så slipper man tänka "Sådär kan jag inte skriva till 500 personer" eller "Äh, det är ändå bara 10 personer som läser bloggen så det spelar ingen roll vad jag skriver". Vet man inte så skriver man helt hur fan man vill... :S Kanske ska pajja statistiken igen då! :D Fast å andra sidan så är det lite kul att veta hur många det är som egentligen läser, om ni nu läser ;)

 

Själv så brukar jag nästan aldrig läsa bloggar på riktigt, jag bläddrar mest bara igenom bilderna och läser bildkommentarerna...


2011-08-21
17:59:05

Alone again.
Nu har Neo åkt tillbaka till Norge och det dröjer minst fem veckor tills jag får se honom igen. Känns väl sådär, men ja.. det finns väl inte så mycket man kan göra mer än att acceptera det. Vi har bara hängt i flera dagar, druckit lite, träffat folk, tittat film och bara njutit av varandras sällskap. Har suttit och pratat gullegullsnack och pussats i timmar framför allt folk på fester osv.. Haha, folk blev väl lite less men vad gör det? Är man kär så är man! Är så himla lycklig när Neo är här, och när han inte är här är jag som ett riktigt nervvrak. Jag ligger i sängen hela dagarna, eller spelar, äter dubbelt så mycket, duschar hälften så mycket, skiter i att raka benen förutom om vi har idrott i skolan osv... Bryr mig aldrig om vad jag har för underkläder.. Ser ut som en 7-åring som fått nya trosor.. Sen känns det skitjobbig när Neo kommer tillbaka igen för då måste man börja bry sig igen om hur man ser ut osv. Eller ja, måste och måste, jag vill vara fräsch och så mycket perfekt jag kan bli när Neo väl är här.

Nu blev detta ett jättetråkigt inlägg! Jag ska nog gå och ha lite kvalitetstid med migsjälv nu, det är ju också skönt det ibland.

Bläääääää... Varför kunde han inte kidnappa med mig?


2011-08-15
11:57:47

God morgon!
Har just typ vaknat upp, låg i sängen och drog mig någon timme före jag orkade stiga upp och klä på mig. Det ät jättefint väder ute, blåser lite men shit the same! Idag ska jag och Neo dra förbi hemma hos mig, kanske klippa hans hår. Sen kommer vi tillbaka hit till hans kompis och ska kanske öppna en flaska vin och äta något gott, glo på film och bara ta det lugnt.

Mums!


2011-08-14
18:25:35

Hey!

Nu är jag hemma! Eller ja, hemma och hemma, hemma hos Neos kompis som han ska bo hos nu när han är på besök. Vi kom ju hem redan igår men har inte orkat blogga. Vi var en sväng hemma hos mig igår och tog några öl med brorsan och hans vänner, morsan och farsan hade åkt till stugan så vi passade på att festa där. Det var ganska trevligt, fast vi var inte där så himla länge.

Annars har vi bara legat och myst och tittat på film hela dagarna, inget speciellt så. Men det känns hur bra som helst att Neo är här igen. :) Jag blir alltid så himla lycklig.


2011-08-13
09:59:03

Sminkad & klar!

Nu är jag sminkad och klaar! Behöver bara vänta tills att håret har torkat klart och eventuellt måla naglarna.. Fast det är inte så nödvändigt, men fint. :) Neo har inte ringt ännu så jag tror inte att de har kommit så långt. Eller så kanske han snart är här och ringer helt plötsligt att han är utanför dörren? Ja, man vet aldrig..


2011-08-13
08:00:00

Hahahaaa!!
Vaknade med ett ryck vid sju-tiden och har inte kunnat somna om sen dess! Idag kommer Neo heeeeeem! Det är bara några timmar kvar! Det känns helt sjukt!!! I'm sooo excited!!!!!

FYRA TIMMAR!!!!!!


2011-08-12
22:51:45

Sova
Vet inte hur jag ska kunna somna nu när jag vet att jag kommer få träffa Neo igen imorgon, känns ändå nervöst nu, men inte lika nervöst som då jag skulle träffa honom första gången efter en typ två månaders break. Nu har det ju bara varit lite mer än tre veckor eller något sedan vi sågs, men det känns ändå mycket, men det har ändå gått så snabbt.


2011-08-12
22:09:29

Nu jefflaar!
Pratade just med Neo i telefon och de har hittat en stuga där de sover, han och hans bror i en dubbelsäng! Vad mysigt. De stannade på ett ställe där jag och Neo också stannade och tänkte sova på vägen till Norge men det var helt fullt. Det var värsta festen där på gång och han i kassan hade blondt lockigt långt hår, muskler, brun och pratade med en väldigt konstig accent. Han var lite roligt, det var tydligen samma snubbe där nu också!
De är framme här hos supermom ungefär vid 12-1 tiden imorgon, så vi ska äta lunch här först innan vi fortsätter vidare de sista 30 milen. :)


2011-08-12
19:47:03

Twitterinlägg
Jag är skittrött! Ska slappa framför tv:n och svara på ett och annat samtal från Neo.

Nadalaladaa..


2011-08-12
18:26:47

Älsklingen!

Yeeey! Nu är älsklingen i Sverige! Han ringde för ett tag sedan och sa heeej :) Fast han är fortfarande i alla fall 90 mil hemifrån, så det dröjer ett tag ännu. Exakt såhär länge:

Exakt ungefär så länge! :) Ser väldigt lite ut.. 17 timmar... Senast jag tittade så var det typ 23 timmar och 30 min eller något. Det börjar närma sig :) Vad händer när countdownen tar slut? Försvinner den bara sedan? Vad tråkigt.

 

Vi har typ just käkat tacos och sitter nu och bara tar det lugnt. Eller ja, jag tar det bara lugnt, Supermom har badat tvillingarna och börjar göra dem i ordning för sängs och hennes kille städar köket. Jag och dottern sitter och myser och tittar på Molly mus! :) Hon är helt fast i det, och att spela snake på min nokia 3310... Eller ja, snarare gå runt med mobilen och titta på displayen ibland.

 

Jag kommer antagligen inte blogga så himla mycket efter imorgon, i alla fall inte på ett tag, kanske. Ifall jag inte har blivit helt bloggberoende nu.

 


2011-08-12
10:13:46

Helluuu!
Om ca fem timmar börjar Neo och hans bror roadtrippa hitåt! :D De ska sova i stugan som jag och Neo sov i på vägen till Norge, och sedan fortsätta resan imorgon på morgonen. Och idag kommer jag kunna prata med Neo i telefon för första gången på evigheter! Tyckte det var det enda positiva när han jobbade i Stockholm att vi kunde prata i telefon hela dagarna, för då hade man som ändå bra kontakt och man kunde prata sent på kvällarna tills man somnade osv.. Nu har vi ju i och för sig datorerna som man kan prata genom men det känns inte lika roligt.

Haha!! Jag har en sån där mobil just nu! För min andra är på lagning...

 

Idag vaknade jag nio! Framsteg, framsteg! Har spenderat morgonen med att underhålla ungarna medan syster Supermom har rensat och tvättat skåpen i köket efter en invadering av en mjölbagge! Så nu är vi mjölbagge-fria hoppas vi på. Och nu ska vi gå ut på stan och göra lite ärenden, kanske äta lite lunch också. :)


2011-08-12
01:22:52

Vaken

Fortfarande vaken, ont i armen av någon konstig anledning och börjar få ont i benen. Hur kommer det sig att man får ont över allt när man är trött? Har tittat på kläder på nätet igen.. Denna gång på nelly.com. Dom har ju så snygga kläder men allting är ju så jäkla dyyyrt. Tänkte ifall man skulle börja delbetala en massa skit men då skulle jag hamna på en massa skulder.... antagligen.


2011-08-12
00:48:04

Sömnproblem

Vaaarför kan jag inte sova? Jo, för att jag sover så sent på morgonen.. Jo, för att jag är mörkrädd och ovan att sova här och jag har fått för mig att det spökar i trappuppgången som är på andra sidan väggen.

BLÄ! Nu lägger jag väckning på klockan nio. Kommer vara svintrött imorgon men det är bara bra, för då somnar jag tidigt och vaknar i tid på Lördag så att jag hinner fixa mig innan Neo kommer hit!


2011-08-11
22:51:04

Besatt...

Jag har blivit besatt, av kläder. De två senaste dagarna har jag surfat i alla fall halva dagarna på en massa klädsajter och tittat på främst skor och klänningar, och jag kan inte sluta! Ju mer jag tittar desto mer vill jag ha. Har nästan lust att göra som i en bok jag läste, Eskort hette en. Starta en webbsida där jag typ strippar i cam och får pengar, blir en "dejt" till någon tråkig person, inget sex eller något, ett umgänge som får betalt. Skulle passa hur bra som helst, och jag skulle kunna köpa kläder!!! :D Men realistiskt sett skulle det aldrig funka ändå. Jag bor i en allt för liten stad så om jag skulle börja med sådant skulle jag helt plötsligt vara stämplad som hora resten av mitt liv, jag skulle förlora alla vänner, Neo skulle förmodligen aldrig gå med på det för det första och det skulle bli ett himla liv med morsan när jag helt plötsligt kommer hem med en hög nya kläder.

 

Får fortsätta drömma tills jag får mig ett riktigt liv med en ekonomi på mer än 500 spänn i månaden. Tänkte att sen när man jobbar och sådär, så ska jag varannan månad köpa möbler för tusen spänn, inredning och sådant. Och varannann ska jag köpa kläder för tusen spänn. Och blir det över pengar av det så sparar jag, eller om jag helt enkelt inte behöver något. Är väl bra? För tusen spänn får man ju ett par jeans och nån topp, lite smycken. Och möbler och inredning kan man ju få en massa små saker som är fina och nödvändiga, och ibland något som kostar lite mer, som t.ex en soffa. Skitbra!

 

Har aldrig förut tyckt om kläder.. Sen började jag följa Kenzas blogg..


2011-08-11
20:21:42

Hormonöverdos

Har nog fått en liten hormonöverdos, eller så bara vanligt pms, känns det som. Har ju hoppat över nu två hormonfria veckor (mens-veckor) på rak med mina p-piller så jag har ju fått i mig mer hormoner än vanligt men inte borde det väl kännas av? Dock inte sådana agressiv hormoner som bilder visar utan mer sånadär... Neo orkar inte prata - jag börjar lipa-hormoner. Hur i hela friden ska det funka när han kommer hit? Jag blir skitsur och ledsen över ingenting och Neo är också grinig för att han inte får i sig nog med näring och sådant eftersom han inte kan tugga, hans tand är pajj, och det fixar sig först på onsdag nästa vecka. Så halva tiden han är här kommer vi typ bråka. Men det är ju på tiden, vi har inte bråkat en endaste gång under vårat förhållande!

 

Fast Neo säger att han aldrig bråkar.. PFF!


2011-08-11
19:28:31

Snopp & snippa!

Sitter och äter en kvällsmacka medans jag tjuvlyssnar på syrrans kille och deras tvååriga dotter som duschar och pratar om snopp och snippa. Hyfsat rolig underhållning! Kommer ihåg när vi fick se en film i skolan på mellanstadiet som hette typ snopp och snippa, fy vad det var hemskt kommer jag ihåg. Alla tyckte det var pinsamt. Sen kommer jag ihåg sexualkunskapen i åttan, eller är det redan i sjuan, där vi fick se en film som faktiskt var väldigt rolig. Men då tyckte jag bara att den var onödig eftersom jag redan var 14 år och i full gång att experimentera med snoppar och snippor, mest snoppar då antar jag..  Tänka sig att allt det där med sex var så "förbjudet" och äckligt när man var yngre. Man blev knallröd i ansiktet bara man fick höra ordet pussa, eller ännu värre hångla! Kommer ihåg på konfirmationslägret då vi satt och pratade alla tjejer om kärlek, jag tänkte det skulle bli en masa spännande sexfrågor men ja.. hur kunde jag tro det? Vi pratade om hurdan en bra pojkvän ska vara och hur det känns att vara kär, vilket jag tyckte var sådär lite halvtråkigt men ändå mysigt på något sätt, kändes som att man var tio år igen. En tjej som jag delade rum med blev helt röd i ansiktet och sa till mig att det var jätte skämmigt att prata om sådant, viket jag tyckte var rätt så gulligt.


2011-08-11
17:12:26

Övningsköra

När jag kommer hem så får jag börja övningsköra med mamma! :) Så jag ska läsa igenom denna bok som min syster Supermom har läst när hon skulle ta körkort. Lite begagnat klotter i den dvs. Ska bli spännande. Jag har ju kört bil några gånger förut, och en gång in i ett träd så att bilen gick sönder, så hur bra förare jag är vet jag inte men jag får bilen att rulla i alla fall! :D


2011-08-11
14:56:39

Mera ungar!


Sitter hemma hos syrran som har en vän på besök, hon tog även med sig en unge så det är bebis-träff här :) Vi har fikat lite hallonpaj och sådär..
Vaknade för tre timmar sen men det känns som om jag skulle kunna gå och sova igen, har någon trött period på gång nu. Neo skickade sms för ett tag sen och skrev att han ska börja åka hitåt imorgon, känns så overkligt men ändå verkligt på något sätt, jag vet inte. Men nu är det på gång! Fast han är ju inte här ändå föränn på Lördag. Ni har väl sett min countdown? ;)

Haha!! :D Tycker fortfarande att denna countdown as helt ascool ;)

Om ni tycker den är lika cool som jag och bara är så nyfikna på när Neo kommer hem så kan ni gå in och kika på http://www.countdown.se/egen-sida/Neo-kommer-hem-8660/ precis när ni vill! Fast min blogg är såklart mycket bättre att kika på ;)


2011-08-11
12:31:16

Good mooorning USA!!

Tänker alltid på denna låt på morgonen! Eller ja, ibland..

Idag har jag sovit ända till halv tolv! Även fast ungarna har skrikit ibland och jag har vaknat till men jag har alltid lyckats somna om. Men inte tänkte jag sova så länge... Har också drömt en massa konstiga drömmar inatt, bland annat om fiskar i havet som såg ut som hundar, det var en fisk som såg ut som en hund men egentligen var en sjöhäst som hade blivit kompis med en vanlig hund som sedan också ville bli en "sjöhäst", så den vanliga hunden hade lärt sig att simma och leva i vatten, men han hade en stor klocka fastskruvad på huvudet som visade att han var en vanlig hund som vi var tvunga att skruva bort. Sen var det jag och en massa andra som var mina kompisar, tror alla var killar, som smög runt hemma hos oss och morsan blev sur över något så vi sprang därifrån och åkte runt med en husvagn utan tak som åkte jättesnabbt och vi välte omkull den en gång så alla fick skitont.

 

Yees... it was weird..


2011-08-10
22:49:01

Herregud

Jag insåg just att jag har varit en on-off konstant halv rökare i fyra år! Dvs att jag rökt nästan varje dag i fyra år... Helt totalt sinnessjukt. Tänk hur mycket pengar jag slösat, som jag hade kunnat köpa kläder för! Och i fyra år har jag tänkt sluta röka också... Ja, jag har ju lyckats väldigt bra..


2011-08-10
22:06:46

Blogginfo
Idag har jag haft denna blogg i 155 dagar, och jag har skrivit 400 inlägg, det betyder att jag skrivit ungefär 2,5 inlägg varje dag! Yeeeey :) Just so you know...


2011-08-10
22:02:19

Random bilder.. eller..?

Detta är nämligen mitt 400:e inlägg!!

Grattis bloggen! ;D


2011-08-10
21:59:27

Hej..

Ville bara ge er ett totalt onödigt inlägg av någon hemlig anledning...


2011-08-10
21:43:50

Mera skooor!

Dessa skor vill jag ha!

249 spänn, plus frakt så typ 300 spänn! Fast jag kunde inte betala via faktura så då får jag vänta till nästa vecka att jag fått pengar så att jag kan betala dem via nätet. Men vågar man? Har aldrig köpt kläder på nätet själv och hur vet man vilka sidor man kan lita på? Denna sida hette bonprix.se och ser helt bra ut, så jag får väl bara lita på den då.

Wish me luck!

2011-08-10
20:12:56

Skoor?
Blev skitsugen på att köpa skorna som jag lade upp i ett inlägg tidigare idag, dessa:

De kostar 399kr på H&M, och det kan jag inte köpa denna månad isf utan får spara och köpa nästa månad, men why not? Dom var ju hyfsat snygga, bara att det är 9cm klack men.. man kanske tål det? Så då har jag räknat ut att jag kan spara 200 spänn denna månad, i värsta fall 100kr men i alla fall minst 100, och sen tar jag resten av nästa månads studiebidrag så kan jag beställa hem dem! Men är det någon som vet och ids kommentera, har de bra kvalité på H&M? För man skulle ju kunna tänka sig att klacken slits direkt och skorna pajjar när det är.. "billiga H&M skor".. Fast jag helt billiga är de väl inte, men inte skor från en skoaffär.

2011-08-10
20:01:43

Haha, countdooooown!!!

Hittade denna roliga countdown på http://www.countdown.se. Där kan man göra countdowns för vad som helst, födelsedag, examen.. whatever! :D Cooooolt!

2011-08-10
19:12:15

Något random..
Det är något random tv-program på MTV där en tjej dejtar två olika killar utan att killarna vet om det och sedan helt plötsligt tar hem båda två och gör så att de ska typ tävla om henne...? Whaaaa? För det första, om någon kille skulle göra så till mig så skulle jag inte ens vela vara med killen för att han håller på med andra samtidigt som med mig. För det andra så skulle jag aldrig vela tävla mot någon om att få vara tillsammans med någon? Det är ju bara knäppt, visst gjorde man det förr i tiden och djur gör det men nu för tiden finns det andra sätt att lösa sånt på, t.ex bara bestämma sig för vem man känner mest för och satsa på det eller skita i båda två, ta en break, sen se vem man saknar mest? Inte fan vet jag, helt knäppt, helt sjukt, helt KAKKA som vi säger i finland. (kakka=bajs).

Speaking of bajs så har jag en jättedålig andedräkt just nu, why?


2011-08-10
18:37:58

MTV!

Ungarna håller på att göra sig i ordning för natten så jag sitter och chillar, passar på att glo lite på MTV! :D Är jag den enda som tycker att det är bättre att de spelar en massa roliga bitch program än att spela musik hela tiden? Visst kan de spela musik ibland, på helger, kvällar och sådär så kan MTV vara som en fest-tv-kanal men hur kul är det att sitta och glo på musikvideor hela dagarna.

 

Vad meeer....? Neo spelar, idiot... Fast det gör inte mig någonting, så länge han är i norge eller någonstans och jag inte har något megabehov av att prata med honom så får han väl spela bäst han vill.


2011-08-10
16:49:01

If I..
Om jag vore rik, snygg och smal så skulle jag köpa...









Vad säger ni om det va? ;D

2011-08-10
14:45:40

woooooord

Jag somnade någong gång efter ett på natten, och vaknade någon gång runt halv elva tiden, och jag är skittrött? Igår sov jag också till typ 9-10 och jag var trött igår också? Antingen sover jag för mycket, eller så saknar jag att vara lat eller så.. Ja vem vet? Hemma brukar jag ju sova hur länge som helst, i Norge sov jag 12 timmar varje natt, och när jag är hemma så är jag också så jäkla lat att jag bara spelar eller tittar på film så man kanske bli trött när man sen helt plötsligt hänger med ungar varje dag? eller? xD Fast det är härligt med barn också, så söta även fast de skriker lite väl  mycket ibland :)


2011-08-10
10:42:41

Wakey wakey!
Jag lyckades somna ändå igår, någonggång efter ett tiden. Drömde inatt att jag flydde från fängelset och sen flydde jag från något annat ställe och alla bara jagade oss. Sen drömde jag att jag var hemma och att Neo kom hem och vi var jätteglada. Sen sa han att han skulle spela den kvällen han hade kommit hem och jag blev skitsur och sa att han lika gärna kunde sova ute den natten och slängde en sovsäck till honom och gick in och sura.


2011-08-10
00:28:06

...
Alltså inte för att vara taskig eller nånting och jag vill verkligen inte hamna  i något bitchfight, tror inte att jag har så många läsare för att det ska bli något stort av detta, men har ni läst amis blogg....? amiofsweden.myshowroom.se. Brukar läsa den ibland när jag har tråkigt bara för att, men herregud... Finns det någon värre?

2011-08-10
00:21:07

Kan inte sova...

Jag kan inte somna och jag låter bilden tala för sig själv... Får väl krama om kuddarna så gott det går, bygga en Neo docka utav dem. Borde köpa en nalle som är just lika stor som Neo så kan jag sova med den när han är borta och jobbar.


2011-08-10
00:02:40

Godnatt!

God natt bloggen!

Har spelat en massa skitspel från appstore så ögonen är helt slut...


2011-08-09
22:44:40

Natt-surfa!

Orkade inte se klart filmen så jag tänkte natt-surfa lite istället! :D Egentligen så tänkte jag chatta med Neo innan jag skulle börja sova men han drog redan för att sova själv. Fast han jobbar ju så I don't blame him. Stackarn har någon inflammation i tandköttet, ska boka tandläkartid till honom imorgon eftersom det är billigare att jag ringer nu när han är i Norge. Tänka sig att det bara är tre dagar kvar nu. 4 nätter. Typ 84 timmar. Countdown...

82 timmar och 59 minuter..........


2011-08-09
21:52:45

Film!

Sitter i soffan och glor på film med syrran och hennes kille, The condemned på TV6, som verkar helt okej. Den hade dock bara fått 6 pöäng av 10 på imdb.com, fast filmer brukar inte ha så bra poäng där. Antingen för att alla filmer suger eller för att imdb.com har en snål poäng bedömning. Undra om det finns någon film som har fått 10? finns ju ända från 0,1 poäng till 10 så det skulle ju vara ganska så king!

 

Aja, reklamen är slut nu. Hejssvejs!!


2011-08-09
18:21:24

Senare.. på tisdag.

Sitter hemma hos syrran och surfar lite! Tvillingpojkarna ligger på golvet och tittar runt och verkar nöjda. Idag var jag och syrran ute på stan lite grann medans hennes flicka var på dagis och gubben på jobbet.

 

Nu börjar det kännas att Neo kommer hem snart! Kan inte sluta tänka på det, nu är det bara tre dagar kvar tills han är här! ;D Yeeeey!


2011-08-09
09:40:37

Tisdag!

Godmorgon Tisdaaag!! :D

Det väl inget speciellt med Tisdag, men egentligen är varje dag speciell för man kommer aldrig få uppleva just den dagen igen. Det speciella med idag är att jag ska ta hormoner som jag egentligen inte skulle idag så att jag missar mensen denna månad. Alltså med hjälp av P-piller. Blir andra gången i rad nu som jag hoppar över mensen, men ja... Neo har dålig tajming på sin semester.. Eller så har jag dålig tajming på min mens? Vi har brukat tajma det ganska bra! Som t.ex förra sommaren var jag i Stockholm när han jobbade där i två veckor, sen for jag hem en vecka och just den veckan fick jag mens, sen fick jag skjuts tillbaka till Stockholm och var där två veckor till! Awesome! ;D

 

Ganska coolt att man kan hoppa över den ;D

Fast lite läskigt är det, hoppas att det inte är farligt, men har inte läst något om att det skulle vara det.


2011-08-08
22:30:13

Toothpaste-face!
Ligger just nu i sängen med tandkräm i ansiktet, fick en stor finne idag som jag kunde känna när jag gick runt på stan. Man bara kände hur varet ville klämma sig ut, blä! Har inte brukat ha finnar nu på ett ganska bra tag, sen jag började med P-pillrena men nu helt plötsligt har jag fått igen. Kan väl bero på att jag har rökt mer nu än vad jag har brukat, ätit mycket onyttigt på senaste eller så är det väl något annat. Sommarvärmen kanske? Röker dock inte nu när jag är hemma hos syrran, umgås ju med ungar hela dagen så ids inte lukta rök.

Aja, ska väl spela lite Rail Maze nu före jag ska börja sova! :) God natt!
(Blogg.se verkar lagga lite nu så ni får klara er utan en crappy google bild)

2011-08-08
19:48:04

Sleeeeep

Nu ligger två av tre ungar och sover, snart sover alla tre. Det dröjer nog inte länge tills jag själv går och lägger mig, kanske. Ska ju komma en massa roligt på TV idag, serier osv. Men jag vet inte var fjärkontrollen är och jag känner mig just nu för lat för att varken leta eller fråga.

Annars så känner jag mig rätt less för tillfället. Less på folk som inte kan fatta egna beslut och alltid ska ha andras åsikter för att kunna ens skriva något till en annan person. Man måste ju leva sitt eget liv på sitt sätt utan att alla alltid ska hålla koll på vad man gör. Själv skulle jag tycka det var svinjobbigt ifall alla mina kompisar visste allt vad jag gjorde hela tiden, visste allting jag pratar om med Neo osv. Äh, detta inlägget spårade ur.

 

Speaking of spåra ur, jag hittade ett kul spel på appstore, Rail Maze heter det!

Fast eftersom jag har spelat detta spel korta stunder hela dagen så börjar jag känna mig hyfsat less.


2011-08-08
18:42:23

Ungar

Har spenderat en dag tillsammans med tvillingarna och syrran supermom och jag är redan trött! xD Vi kan väl alla dra slutsatsen att jag inte är redo för barn ännu på ett bra tag. Men vem blir inte trött när man tar hand om ungar i och för sig?

 

Nu är klockan snart sju och en av tre ungar sover i alla fall. Ska bli skönt att få sova, dvs om inte Neo smsar mig och väcker mig klockan sju på morgonen igen.

 

 


2011-08-08
16:06:41

Jag önskar!!

Jag önskar att jag kunde köpa hur mycket kläder jag ville utan att någonsin bli pank!! Det är nästan så att man börjar gråta på riktigt när jag bläddrar igenom H&M katalogen, jag vill ha allt! Jag har köpt nya kläder för drygt en vecka sedan, men jag vill ha meer!! Fylla hela mitt rum med kläder! Hela huset, göra om mitt rum till en walk in closet!! Skohyllor, smyckeshyllor, väggarna fulla med accecoarer! Blir helt tokig bara jag tänker på det. Någon gång ska jag, jag ska köpa en massa kläder! Hela tiden! Varje dag! Tänk vad lätt det skulle vara ifall man var sådär svinrik att bara sitta på kvällarna och beställa hem allting man tycker är snyggt, och skitsamma om priset. Men, men.. När man inte jobbar och sparar halva sitt studiebidrag så har man inte så jävla mycket pengar över att köpa kläder precis...

Lyckost...!


2011-08-08
15:23:21

Hemma hos syrran igen
Nu är jag hemma igen hos syrran efter BVC besök och dagisbesök. Allting gick väldigt bra, ungarna blev lite ledsna över tre månaderssprutan bara :) Lite roligt var det att sitta i väntrummet med en unge medans syrran var inne med den andra, folk trodde säkert att jag var teenmom, hihi! :D

Nu blir det nog att leka med älgen.


2011-08-08
12:05:30

Ätit!

Nu har jag just ätit! Såhär ser maten ut! Det som blev över.

Såhär ser tallriken ut! Syrrans nya tallrikar, och bestick ;)

Det var hyfsat gott, men starkt! :D Chilikyckling!


2011-08-08
11:27:44

Twitter?
Kan inte jag börja twittra på min blogg? :D Bara skriva en massa konstigt korta inlägg ibland! Typ som att syrran är och hämtar kinamat just nu! Wiieee....

Twitter med bilder? ;D

Jag har aldrig läst en twitter.. eller hur man nu säger det. Förutom Lady Gagas idag.


2011-08-08
11:24:11

Hittade föresten...

Hittade föresten min katt Baby sittandes på en stubbe hemma på gården för ett tag sedan, stubben har jag aldrig sett att den fanns där. Brorsan berättade att det brukade vara ett stort träd där som hade grenar till taket, så att man nästan kunde gå upp på taket från trädet. Men det kommer inte jag ihåg. Skulle ha blivit en fin bild ifall jag skulle ha hittat kameran, men den var gömd någonstans så jag fick nöja mig med en suddig photo both bild.

 

Igår köpte morsan SOLO till mig, tidningen, så jag fick två kajaler och två ögonskuggor. Testade kajalerna idag, svart och vit, tyckte att jag ser ut som en dragqueen. Det har ju blvit så himla "fjortis" att ha helt fullt med vit kajal i ögonvrån, så jag tänkte vara lite försiktig med det nu ett tag. :D

Dessa var ju dock snygga.


2011-08-08
09:04:27

God morgon!

Det hade kunnat vara soligt och vacker väder idag tycker jag! Hade en sån "good morning sunshine! :D" feeling när jag vaknade, eller ja, efter ett tag efter att jag vaknat. Eller kanske fick jag den feelingen först nu för att det skulle vara roligare att blogga om vacker väder? Anyhow, så regnar det. Fast regn är också mysigt ibland. Då kan man vara inne, spela spel, titta på film och mysa med familjen, passar väl bra nu när jag är hos min syster.

 

Neo var en idiot på morgonen och väckte mig kvart över sju när jag skulle få sovmorgon ända till åtta! Fast han skickade gulliga sms så jag kan väl inte vara så himla sur på honom egentligen. Åh vad jag längtar! Om vi räknar med idag så är det bara fem dagar kvar! :D

 

Jag tror jag vaknade under natten/morgonen när man hörde regnet piska mot fönstret, kommer ihåg något av det att jag tänkte varför det skulle regna just nu, förstår inte regnet att folk sover osv. Tror jag satt i ett tåg i drömmen just då för jag tänkte på tågfönster.

yeeey! raain. nu blev jag barnvakt :)


2011-08-07
21:33:24

Hos syster "Supermom"!


Sitter just nu ungefär 6,5 timmar hemifrån hemma hos min syster, hennes kille och deras ungar, samt mina gudbarn! Vi ska bara mysa hela veckan och gosa med ungarna tills Neo kommer och hämtar mig hem härifrån och sen ska vi mysa en hel vecka, yeey!

Men resan hit var då hyfsat tråkig, det tråkigaste jag gjort på väldigt länge..... 6,5 timmars bussresa, yiiihaa!

Fast nu tror jag att jag har lite bloggtorka eller något. Hjärnan står helt tom med en övergiven min... Eller något i den stilen.

Hiha!



2011-08-07
00:09:29

Ensamma sängen

Jag hatar att sova utan Neo!! Det gör ont i hela kroppen bara jag tänker på att han är så jäkla långt borta. Ibland när jag har somnat halvt och vaknar upp igen så tror jag att han sover bredvid mig, jag kan typ känna honom men sen vaknar jag till och inser att jag är ensam. Det SUGER att Neo ska vara i Norge! Längtar så jävla mycket tills vi får flytta ihop eller i alla fall kunna ses varje dag, som ett normalt par!

 

Den goda nyheten, inte för att det ovan är en nyhet precis, ni är nog ganska less på att höra mig tjata om Neo, men den goda nyheten är i alla fall att det bara är nio dagar kvar tills jag får se Neo igen! Och då hinner vi ses varje dag i en vecka! :) Sen dröjer det några veckor till innan vi ses en vecka igen. Oftast känns det som att det inte är några problem att vi lever i ett sorts distansförhållande. Vi behöver inte oroa oss över att någon av oss är otrogen eller något och allting funkar prima. Saknaden är inte allt för stor för man vet att man kommer ses snart igen, men sen finns det de dagar man bara vill springa till Norge, spelar ingen roll hur länge det tar, bara så att man får hålla om varandra en kväll.

 

Längtar tills jag får somna i hans armar och gråta mot hans axel när jag druckit ett glas för mycket... Eller när jag har pms... Älskling kom hem nuuuu!!


2011-08-06
13:13:42

Statistik
Jag kan fortfarande inte se min statistiiiiik!!!!!!!!!!!!!!

2011-08-06
13:12:04

Vaarför?!

Varför måste man stiga upp ur sängen på morgonen? Man borde få frukosten serverad vid sängen, en stor hög med filmer direkt och urinblåsan tömd på något mystiskt vis. Hatar att stiga upp på morgonen från den varma sängen till toaletten och samtidigt frysa arslet av sig hela vägen dit och tillbaka.

Så bara för att mina önskningar inte är sanna så har jag idag stigit upp två gånger vid sju tiden, först skulle Kisse ha mat.... Han jamade och klöste mig i ansiktet så jag var tvungen att göra nånting för att få tyst på kattjäveln. Sen skulle han ut, jag har en ytterdörr i mitt rum och tänkte öppna den men direkt när jag steg upp sprang han till "huvudytterdörren" och tänkte att jag skulle komma dit men istället stängde jag bara dörren till mitt rum och fortsatte sova.

Sen hämtade jag kladdkaka och åt en sked varje gång jag vaknade på morgonen, ända tills halv ett då jag vaknade for reaaal och åt upp hela kakan....

Så där såg det typ ut här på morgonen! :D


2011-08-04
20:40:22

Nu är det jul!

Nu är det jul, här i vårt hus! Lalalalalalaaaaaa!!!!! Jag längtar efter julafton! Fast vintern kan lika gärna byta plats med sommaren. Det suger ju att vi bara har drygt två månaders sommar! Vad i helvete är det för liv? Orättvist!

 

Idag har jag bara spelat Sims från morgon till kväll, har hunnit passa syrrans tvillingpojkar lite grann också. Det gick bra ända tills båda två började gråta samtidigt, fick lite panik.. Det kan inte vara så lätt att vara tvillingmamma! Och att ha en tvååring vid sidan om också. Syrran är en riktig supermom!

 

Mer då?

Jag har knappt duschat på flera dagar... Har inte orkat och har inte.. orkat. Imorgon tänkte jag i alla fall duscha! Och kanske fixa rummet? Rummet ser nämligen lika bra ut som jag... >.>


2011-08-03
23:26:08

Natt & mörker

Nu är det natt! :) På ett sätt är det ganska skönt med natt, och kväll för den delen också. Men ändå så hatar jag det. Har sett på tooook för många skräckfilmer och hört alldeles för mycket skrammel så jag vågar knappt gå på toaletten när ingen annan är vaken, känner konstant att man är iaktagen eller att någon helt plötsligt ska greppa tag om mig, blir ju alldeles paranoid bara jag skriver om det.

 

På natten brukar jag sitta naken och spela gitarr! Faktiskt. Eller så skriver jag dagbok, fast nu för tiden läser jag bara mina gamla eftersom jag inte har någon dagbok för tillfället, får se när jag skaffar mig en ny.

Det är nog min favorithobby just nu, naken-gitarr.


2011-08-01
22:13:16

Jag <3 TV + kebab!

Chachaa bloggen!

Ligger i sängen och glor på TV, my name is Earl visas just nu, en hyfsat bra serie.. :) Blev inte en sån tråkig dag som jag trodde att det skulle bli! Fick reda på att Monica fortfarande var i stan och åker iväg härifrån och pluggar först imorgon! Så jag hängde med henne hela dagen, hjälpte henne och packa osv. Vi hann se en film också, The cableguy med Jim Carrey, ingen jättebra film precis.

Medan vi tittade på filmen så åt vi en stooooor kebabtallrik, vi delade. Var på våran stammis pizzabagar resturang och gav dem lite extra pengar så att de skulle ge lite extra mat, det extrat vi fick var bröd, mycket extra kebab och pommes och en extra dricka! Och allt det för bara 16 spänn, nog är vi allt stammisar ;) Har fått gratis pizzor också flera gånger, de bara äääälskar oss... :)

Mmm... Kebaaaab.... <3


2011-08-01
12:42:34

Hej, hej!

Någon random bild..

Idag skulle jag ha träffat namnlös! Men hon blev tvungen att vakta hunden så hon kan inte komma hit föränn på kvällen eller imorgon. Tänkte ifall jag skulle fara till stan och träffa Mia eller en annan kompis men de verkar inte ens ha vaknat ännu, hur fan kan folk sova ända till tjugo i ett? :S Helt sjuukt! jag brukar alltid vakna vid typ 10 tiden, även fast det är helg, orkar inte sova bort hela dagen.

Så idag lär bli en tråkig dag...

Blä.