Cinderbloom

2012-04-30
12:39:28

Kryptoniter

Sitter hemma med Mia, käkar kryptoniter och tittar på Grease. Har aldrig sett Grease faktiskt. Visste inte att John Travolta har varit så snygg. ;)

 

Snart ska vi basta! Tänkte idag om jag skulle försöka få mamma att köpa en massa kött och halumi så skulle vi kunna grilla! :D Får se.


2012-04-28
23:23:53

Wiiiee!
Det är fortfarande ljust ute och klockan är halv tolv! :D Helt sjukt! Gud, vad glad jag blev. Var också ute vid åtta-nio tiden och rökte och det var fortfarande en fågel som sjöng. Sommaren är på väääg!!!

 

Somnade föresten efter 6-tiden nu på kvällen någongång och vaknade av mitt larm som jag har på mobilen för att jag ska ta minipiller klockan sju. Jag trodde att det var måndag, och att jag var tvungen att gå till skolan och jag kände mig skittrött och ville bara dö, så tvingade jag upp mig och gick på toaletten, men sen kom jag ju på att det är ju måndag, vi är ju lediga! :D Sen blev jag jätteglad, och då kom jag på att det bara är lördag, och att jag fortfarande har tre lediga dagar framför mig! :D Snacka om att jag blev helt överlycklig.


2012-04-28
17:06:29

Hoppet om sommaren

Sitter hemma i köket och har tråkigt. Gick och duschade och sminkade mig men nu undrar jag varför jag egentligen gjorde det. Kommer ändå bara att vara hemma idag.. Haha.

Ute skiner solen och det är nästan tio plusgrader, skönt. Nu har man lite hopp om att sommaren är på väg. :)

2012-04-28
14:16:27

Le mow

www.9gag.com


2012-04-28
13:40:48

MMmm.. soppa..

Thaisoppa med pasta och mjölk. Nami!


2012-04-28
13:17:53

Bakis

Mår helt skit, helt kakkaaa!!! Nå, kul hade jag igår i alla fall. Planen var ju att jag inte skulle dricka någonting i helg men Mia bjöd så man kan väl inte tacka nej. :) Nu blir det väl bara att ligga i sängen resten av helgen. Skönt.


2012-04-26
20:53:07

Mustasch?

Funderar på att odla mustasch! Det skulle allt vara snyggt va? ;) Det tycker i alla fall Kisse!

 

Peruk skulle han då inte ha..


2012-04-26
19:55:18

Svettig & smutsig

Har gymmat två timmar och sedan varit på BodyBalance, kan säga att jag inte riktigt orkade med allting på balance men nog gick det. Hemma har jag sedan grisat med kycklingben, som jag misstänker var lite råa. Får väl hoppas på att man inte får salmonella.. :S Snart ska jag bege mig till bastun med morsan, får se hur det går. Har inte bastat hårt på länge så jag kommer säkert dö, morsan är ju en riktig hårdbastare.

 

Detta höll vi föresten på med i skolan. Bajspåsar. Dvs, det höll vi på med när jag inte sov, somnade i en timme. Skönt var det men sen kom det någon jävel och öppnade persiennerna, du vet vem du är!!


2012-04-26
12:28:21

Knäpp-dag

Sitter i skolan och försöker dricka kaffe, som ser helt skit ut. Såhär ser det ut!!

Blä! Fast det kanske är gott, har inte smakat ännu..

 

Har sovit två timmar i skolan nu, en timme på morgonen och en timme efter maten. Skönt, fast nu känner jag mig nästan bara tröttare.

Efter skolan ska jag som sagt gymma, sen ska jag dra mig på BodyBalance med mamma. Yey! :) Kommer ju dö...


2012-04-26
08:08:59

Fan också

Jag hade värsta gulliga drömmen att Neo hade kommit tillbaka från Norge, jag sprang hela vägen fram till honom och så kramades vi hur länge som helst.. :( Jävla drömmar som förstör min dag.

 

Annars idag så ska jag väl inte göra så mycket.. Tänkte fara och gymma efter skolan, sen ska jag förmodligen bara spela WoW resten av dagen. Spelade igår lite med brorsan, fett kul. :)


2012-04-25
22:11:17

Trött!

Alltså jag är skittrött jämt och ständigt..! Börjar bli less. Tycker att jag känner mig lite febrig också men det kanske bara är min kropp som önskar att få en dags vila från skolan.

 

Idag har jag varit och gymmat, och det känns redan som att jag har träningsvärk.. :D Verkar som att jag har tränat hårt, fast själv tyckte jag att jag tog det ganska lugnt.

 

Föresten, kommer ni ihåg denna bild? :D

Haha, jag är ju allt galen ibland..


2012-04-24
22:51:28

Old friend

Jag har sedan tio års ålder alltid spelat spel och chattat med folk över hela världen på nätet. En person som jag träffade i ett spel chattar jag med fortfarande, efter sju år. Nyligen fick jag veta att han lider av två sorters psykiska sjukdomar, nu kommer jag inte ihåg namnen men en som gör att man lever i ett allmänt deprimerat liv och alltid känner sig nere, dålig till mods osv. Och sen hade han även en som gjorde att han hade som olika personer av sig själv i sitt huvud, som ofta förekommer till de som har gått igenom ett svårt trauma som barn, som en försvarsmekanism. Den första sjukdomen drar ofta med sig andra, och dessa sjukdomar gör det svårt för honom att ha ett socialt liv eftersom han blir klängig till personer osv, och det sociala livet är det som håller honom tillsammans.

Dessutom kommer han att dö vid ungefär trettio-års åldern av glömd anledning.

 

Först tänkte jag att detta bara var en lögn, vem fan vet vad folk slänger ur sig på nätet. Men när jag läste igenom dessa sjukdomar på wikipedia, symptomen osv så passade allting så bra in på hur han har varit under de senaste sju åren.

Känns lite läskigt, men samtidigt bra att som få ett svar på varför han var så konstig.


2012-04-24
22:43:45

Lathet
Nej, nu har jag förfan spelat WoW hela dagen ända sen jag kom hem och jag känner att jag borde plugga lite inför nationella provet imorgon.. Har i och för sig gjort lite läxor för jag började spela, och till och med tömt diskmaskinen! Så helt oduktig har jag väl inte varit heller.


Jag har nu börjat förstå varför folk säger att tvåan i gymnasiet är det värsta året.. Är så himla trött! Igår somnade jag redan säkert vid nio, tänkte ligga i sängen och spela en massa spel men nej, somnade framför datorn. Sen vaknade jag vid fem och märkte att datorn fortfarande var på, och sedan när jag vaknade igen vid åtta-tiden så var jag fortfarande trött. Suck.

2012-04-24
21:50:05

Dagens höjdpunkter
Den nya hunden som vi har börjar gå mig på nerverna, satt ute och rökte och hunden skällde som bara den. Så jag gick till hundburen och skällde tillbaka som bara den, då gick hon in och har inte hört ett ord av henne mer.

Skulle fixa i ordning mitt godis inför provet imorgon, så jag tog bort allt papper på Dumble-godisarna jag hade så att jag inte skulle behöva prassla med dem, så slänge jag dumblen i sopen istället för pappret, haha.

Jag fick tjuvbörja på godiset. ;)


2012-04-24
16:15:11

Kärringfingrar

Ville inte stiga ur duschen... Var så himla skönt att bara få sitta där i värmen (Ja, jag brukar sitta i duschen). Satt där säkert en timme, men sen kom jag på att jag har massvis med läxor att göra och ett nationellt prov imorgon. Suck.


2012-04-23
21:23:49

Kill me, please

Alltså jag börjar ha väldigt många "I wanna kill myslef-moments" nu för tiden. Skulle vela ha en låtsaspistol som jag kan skjuta mig med i skallen när jag känner för det. Pappa har tagit hem sins kompis hund eftersom hans kompis åkte på en månadssemester. Jag har mitt rum just bredvid garaget, där våran hund har sin bur. Och nu börjar den nya hunden källa varje gång jag gör något ljud inne i mitt rum.. >.< Tror nog att detta kommer bli en ganska så hetsig månad. Sen så vill inte morsan heller ladda min mobil för att hon säger att pengar inte växer på träd. Jag har visserligen fått åka till Stockholm och fått min mobil laddad två gånger denna månad, men hur ska jag kunna prata med Neo om att jag kanske ska åka till Norge, till honom, om två veckor? Och det är Neo som betalar flygbiljetten och allt om jag åker så det är inte som att jag förväntar mig mer pengar av mamma. Baaah... Önskar att man vore rik.

2012-04-22
19:52:47

Mockarutor

Idag har jag bakat mockarutor! Märks kanske att jag desperat har hittat på andra saker att göra än att plugga matte... Brände nästan hela grejen när den var i ugnen, och sen skulle det vara kaffe i glasyren så typiskt nog så la jag kaffepulver istället för kaffe. Märkte sedan mitt misstag och gjorde en ny glasyrsmet. Men, men, gott blev det! :)

 

Har faktiskt pluggat lite matte. Men det går inge vidare... Istället har jag spelat WoW. Fast nu blev jag less på det också.


2012-04-22
16:06:38

Bakis

Sitter ute och röker, fåglarna skriker som fan, fattar inte vad som är med dom. Och plus på det hela så är det typ tusen fåglar på våran gård av någon konstig anledning.

Och om man ännu ska göra dagen värre så måste jag plugga matte eftersom jag har omprov imorgon. BLÄ. Och brorsan är inte här så han kan inte hjälpa mig heller..


2012-04-21
17:46:54

Dark eyes

Nöjd!


2012-04-21
17:11:10

Bakis
Alltså, gud vad vi hade roligt igår! :D Det var helt crazy! Och sen så känns det inte som att man har så överdrivet mycket att skämmas för heller riktigt, om ens något. :D Lyckad kväll! Vi spelade lite spel, dansade, körde sanning eller konka, lite oldschool men kul. Sen tröck jag fingrarna upp i en viss persons hals för att hon skulle spy, och det kunde hon! Wiiie! Okej.. det kanske inte var kvällens höjdpunkt, men lite roligt nu i efterhand.. xD

Nu ska jag börja fixa mig och bege mig mot min kompis 18-års fest! Kommer dock inte vara där så sent eftersom de drar till krogen sedan men det gör inte mig någonting. :) Fick festa ur igår.

Jävla katter som inte kan stå still när man tar en bild..


2012-04-20
15:59:08

Outfit


2012-04-20
13:14:18

Yeee!
Har precis kommit hem, vi fick sluta skolan lite tidigare. :) Körde faktiskt vägen hem också, känns som att jag klarar av rätt bra att köra bil nu. Fast jag är lite orolig att jag tror att jag kan köra bättre än vad jag gör, och sen kommer jag krocka och inte våga köra igen. Brukar alltid tro att jag kan mer än vad jag egentligen kan, ibland är det kanske bra att ha det så men inte kanske just med att köra bil...

Ikväll ska jag fara och dricka med en klasskompis, som faktiskt fyller 18 år idag! Grattis! :D Kan säga, för hon läser min blogg, att hon verkar vara en ganska king person. Kan inte säg att känner henne så väl eftersom vi bara hänger i skolan, men vi har ju ändå skolhängt i två år. Grattis, grattis!

Nam, nam, ööööl!


2012-04-20
08:06:08

Buu
Neo ringde mig igår och sa att de inte har något internet där de bor nu, och det är tydligen bara någon lite stugga mitt ute i ingenstans... Lär nog inte bli att jag åker dit i fem veckor om man inte har något internet, och ingen affär eller någonting i närheten där man skulle kunna sommarjobba. Fan också.

Nu sitter jag bara i skolan och väntar på att vi ska börja. Tänkte faktiskt att jag skulle stanna hemma idag, men både brorsan, mamma och pappa var hemma så jag ides inte börja bortförklara mig. Dessutom var jag skyldig en klasskompis pengar som jag ska ge henne idag.

Har på mig mina slitna, gamla döskallar idag. Brukade alltid ha dessa när jag hade möten på skolan angående min skolkning osv. Mina "skitdag"-döskallar.


2012-04-19
18:29:20

Way to rock

 

 

Ska snart börja fara mot rockkonserten, och såhär ser jag ut! Funderar på om jag har klänningen för öppet eller ej... Har blivit så van vid att inte ha alls öppet så det känns helt extremt om man knäpper upp några knappar. Men lite dangerous får man väl fan vara.


2012-04-19
16:53:24

Shower-Power

Just kommit ut ur duschen, har varit i skolan hela långa dagen med tusen lektioner och sen var jag och gymmade. :) Ska snart börja fixa mig för jag och brorsan ska åka och titta på en liten rock konsert med elever från våran skola som spelar. Ska bli kul! Har tjuvlyssnat lite när de har tränat och jag tror att de kommer spela en låt av Dead by April, plus poäng redan där! ;)


2012-04-19
12:19:54

Roligt på lektion

Har skitkul på finska lektionen..


2012-04-18
22:24:20

Alltså vadfan..
Har suttit och spelat WoW hela dagen sen jag kom hem från gymmet och skolan. I skolan så bakade vi pizza och tränade på att mata varandra, och samtidigt få känna hur det är att bli matad. Vilket var ganska roligt, men kändes dock väldigt löjligt.. :D

Fick just ett meddelande på facebook från en av Neos vänner om jag hade hans dotters hörlurar, som Neo sa att han hade gett till henne och som jag av någon anledning hade med mig. Nu är det ju så att ena plastgrejen på ena hörluren är borta.. Troligtvis någonstans i Stockholm, och jag tror inte att jag har några andra hörlurar. Fan också, hatar när sådanthär händer. Nog för att de ändå typ är Neos men nu är de ju typ hennes? BAH!


2012-04-17
21:19:57

Neo min Neo

Sitter och pratar med Neo genom nätet. Lite roligt är det ändå, vi brukade ju alltid förut prata genom nätet när vi inte sågs så ofta och så, känns lite halvspännande. :) Fast lite jobbigt är det också att man inte kan ses.

 

Tror att jag har nå humörsvängningar igen, råkade missa ett piller för någon dag sedan så jag gissar på att det på något sätt har fuckat up mitt system lite. Jävla piller. Har nästan lust att sterilisera mig så slipper man alla hormoner som bara förstör allting.. Men då är ju nackdelen att man inte kan få egna barn. >.<


2012-04-17
16:53:38

Hunger games

Nu jävlar ska jag läsa boken. Men jag är ju så jäkla seg på att börja läsa en bok... Hade ju lånat Stephen Kings The mist i två månader och inte ens läst första kapitlet. Men så fort jag har fastnat för boken så tar det inte mer än någon dag.


2012-04-17
13:41:40

Idrott

Hatar idrott, har alltid hatat idrott och kommer alltid att hata idrott, i alla fall i skolan. Den sak jag hatar mer än idrott är att leka knäppa lekar med folk man inte känner, och nu sitter jag på idrottslektion och vi ska snart leka knäppa lekar med folk jag inte känner... Kill me. Nog för att det är mina klasskompisar som ska hålla i lektionen, så det är väl ett plus men FAN för det ändå... No offence.. :D

 

Aja, efter idrotten ska jag och en klasskompis fara och gymma, det tycker jag i alla fall hyffsat mycket om. :)


2012-04-16
21:07:02

Duh

Ni ser väl att jag har ritat midnatt? Jag och Mia spelade något spel igår där man skulle rita någonting och så skulle jag rita midnatt. Mörker, fullmåne, klocka på tolv, en varulv.. Tänk att hon inte fattade det.


2012-04-16
15:41:30

MEME's & more

Ifall ni inte har gjort det så ska ni göra det NU! Gå in på denna sida, 9gag.com och garva hela dan!

2012-04-16
15:38:20

Breivik
Vet inte om ni har följt något om Breivik och hans rättegång osv nu efter "dådet" eller vad det nu ska kallas. Själv har jag och några klasskompisar följt ganska flitigt på aftonbladet, där de brukar sända live på en chatt när det är rättegångar och liknande, vet inte riktigt vad alla grejer de håller på med är och kallas.

Här kan ni gå in och läsa om ni vill, och följa live-chatt imorgon klockan nio när Breivik själv ska få förklara sig.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/terrordadetinorge/breivikrattegang/article14683264.ab

Nu har han även blivit en MEME! Nog för att det kanske är lite för brutalt att skämta om..

2012-04-16
14:44:11

Mattelektion
Matten går verkligen skit för mig nu för tiden.. Undrar varför..? ;) Märks väl att jag saknar Neo också..


2012-04-14
03:08:23

Random

"Well you don't build a city in a day, but in twenty years you should have something"

- Johnossi, glory days to come.


2012-04-14
03:04:01

Hopeless

Nej, jag sover fortfarande inte. Och jag ska upp om fyra timmar. Tror ni jag kommer att vakna...? :D Haha, eller ja, tre timmar och 45 minuter, vilket kommer att bli ungefär tre timmars sömn. Men ÄRS! Det enda jag behöver vakna upp till är att duscha sen kan jag sova i bilen. Känns nästan som att man bara skulle kunna vara vaken tre timmar sen så slipper man det där jobbiga att stiga upp ur sängen. Men det är ju så skönt att sova..


2012-04-14
01:18:25

No sleep
Kan inte sova.. Känner mig helt utmattad men jag kan inte slappna av. Orkar inte vara nere, önskar att Neo skulle ha ett jobb närmare hem.

2012-04-13
23:29:10

Sleeeep
Alla bara går och soooover... :( Tänkte att jag skulle spela och prata med Neo nu när vi båda två för en gångs skull har tid att prata och spela genom nätet med varandra men nej, han var trött och skulle sova.. Nå, man hinner väl prata och spela någon annan dag hoppas jag.

Imorgon åker jag tillbaka hem, hade egentligen behövt packa nu men orkar inte. Borde väl ändå inte ta så himla länge att bara slänga allt i resväskan på morgonen heller.

Nå, nu ska jag väl spela harpan tills jag somnar.

Vilken läskig bild detta blev om man tänker att ögat som syns på bilden är mitt vänstra öga, fast det är egentligen mitt högra.


2012-04-13
16:03:54

På äventyr
Gissa var jag har varit? ;)

På toppen av globen!


2012-04-12
17:02:16

Jet

Har nyligen upptäckt ett skitbra band som heter Jet! Det är ett australienskt rockband som startades 2001. Tyvär så har de slutat spela tillsammans nu 2012. :( Fan också. Här får ni mina tre favoritlåtar just nu, svårt att välja en favorit..


2012-04-12
16:25:47

Naglar

Nu har jag målat klart mina naglar! Hatar att det ser ut som svart fast det är lila, fast det kanske är lite coolt ändå. Men nu är ju bara problemet att det kliar som fan på huvudet, vad fasiken kan man göra åt det då?

 

Annars har jag strulat lite med flyg o sånt idag, bokade ju ett flyg på söndag igår och idag fick jag veta att syrrans man kommer hit och han bor i samma stad som jag så jag kan ju bara åka hem med honom för han har bil. Men jag tror väl knappast att jag får avoka resan och få pengarna tillbaka, behövdes tydligen någon sjukförsäkring grej till det. SUCK.


2012-04-12
16:19:24

Ajj
Saker som inte är roliga att få i ögonen, nummer 1:

Nagellacksbortagningsmedel. Ett utmärkt ord för hänga-gubbe, men gör ont i ögonen och smakar skit. Fråga mig inte hur jag vet vad det smakar.


2012-04-12
12:45:23

Blä för skolan
Sitter och försöker räkna matte, eller jag satt och försökte räkna matte, gav nog redan upp. Matte B kommer nog gå helt åt skogen för mig. Hade behövt räkna extra mattelektioner, med tanke på att Matte B är en svår kurs och vi har en halv termin på oss för att klara alla prov på alla kapitel i boken. Har varit och frågat studievägledaren om extra matte lektioner och han sa att det var andra också som hade frågat och att det var på gång. Det var i början av året, nu har vi två månader kvar och ingenting har hänt. Jag tror att skolan faktiskt inte har råd att anställa någon som ska lära extra matte lektioner, och det är ju konstigt med tanke på hur mycket annat som skolan har råd med, t.ex gratis macbook till varje elev? Nej, våran skola suger och så är det bara. Skulle vi gå på en annan skola skulle vi ha sämre betyg, men vi skulle lära oss mer.

Buuu & bläää för skolan!!!


2012-04-12
10:17:37

Som i ett dike
Har just vaknat, eller ja har legat vaken ett tag i sängen och försökt att somna om. Känns inte som att jag har sovit så bra inatt, tror att jag har drömt lite mardrömmar också. Blä.

Är hur sliten som helst just nu, har haft samma smink nu i tre dagar, har skitit hår och fettig hy. Ska nog gå och duscha alldeles snart och sen äta frukost. Sedan har jag ett annat dilemma också. Mina cigaretter börjar ta slut, och det kanske är lite svårt för mig att börja skapa kontakter på en dag så att någon kan köpa ut åt mig, eftersom jag är i Stockholm.

Antar att det är Neo-deppigheten som börjar sätta sig in nu när han är i Norge. Kommer nog inte träffa honom föränn på sommarlovet sen när jag åker dit. Två månader minst.


2012-04-10
17:40:28

Teckning

Skulle rita en teckning till syrrans unge, det spårade lite ur..


2012-04-09
17:21:41

Random djur

Var på Skansen idag, bryr mig inte om att jag avslöjar att jag är i Stockholm, för hur stor chans är det att någon skulle hitta mig härifrån ändå? Och dessutom besöker ju alla Sveriges invånare Stockholm någon gång ändå. Dessa djur, bland annat, såg jag!

 

Apor i mängder!

 

Leguan, kanske?

 

Lemurer.

 

Äkta lemur gang-bang.

 

Nå konstigheter.

 

Ormar!

 

Mera ormar!

 

Orm med ben.

 

Sköldpadda.

 

Någon annan leguan.

 

Ytterligare en orm.

 

Och mera ormar..

 

Baby-alligatorer.

 

Leopardhajar och rockor.

 

Fiskar!

 

Weird random fisk.

 

Fick med pannlampa.

 

Nemo, hans pappa och Doris.

 

Groda!

 

Groda!

 

Groda!

 

En pansar-sköldpadda. Skulle inte vela möta honom i en match.

 

Äcklig spindel.

 

Och en orm som man fick klappa på. Men jag har tidigare haft en orm runt nacken så det var inte så märkvärdigt. Men däremot vågade jag inte klappa på en spindel som fanns bredvid, vågade inte ens ta en bild på den.


2012-04-08
19:42:17

Livets bästa tips


2012-04-07
18:31:22

Blä

Har vaknat bakis och sliten nu två morgonar, blää.. Förstår inte hur folket här orkar dricka flera dagar i rad, känner mig gammal fast jag är yngst. Kanske det som är anledningen också, jag är inte skillad nog för att dricka. Fast det kanske är en bra sak.

 

Känns tjorvigt alltihop hur jag ska ta mig till min syster imorgon, måste åka massa pendeltåg och skit och jag fattar ingenting. Men det löser väl sig på ett eller annat sätt. Skulle ju vara skönast om man själv hade bil.

 

Nå, ska väl gå och försöka vara social fast jag helst bara vill gömma mig under täcket och titta på en film eller något.


2012-04-05
18:57:29

Framme!

Är nu framme här var vi har åkt jag och Neo idag, resan tog runt 12 timmar och allting gick jättebra! :) Det firar vi såklart med lite finsk öl som vi tog med oss. Under resan bråkade vi inte ens en endaste gång, som jag hade planerat att vi skulle göra av någon konstig anledning. Kändes faktiskt väldigt skönt att få vara ute på vägen igen, och roadtrippa.


2012-04-05
00:31:11

Imorgon bär det av
usch och fy. Är svintrött och idag är varit en väldigt fail dag. Allting började väl med att jag vaknade väldigt trött och tvingade mig till skolan, failade matteprovet. Missade nästan bussen, pissade nästan på mig på vägen hem för att jag var så himla kissnödig, när jag kom hem märkte jag att vi inte hade något rinnande vatten och jag behövde tvätta kläder inför imorgon och duscha, så jag fick fara till Neo och göra allt det. Sen gick jag till bion för att jobba i kassan och så, vilket slutade först vid elva och jag fick inte ens nå pengar för hela grejen. Nå, man fick lipa till Titanic i 3D i alla fall.

Nu är jag trött som fan men orkar inte sova heller, fast jag tror att det får bli att sova ändå..

Plus på det hela ser jag ut om en kille och jag sög på att både spela gitarr och sjunga nyss.

 

Fail.


2012-04-04
12:42:52

Life behind the ull

Här sitter jag i skolan och gömmer mig som vanligt. Ni bloggläsare måste ju tro att jag alltid ser ut såhär, hihi! Tänk att ni gör det.. :)

 

Sitter och taggar inför roadtrippen imorgon. Känns roligt att få göra någonting roligt för en gångs skull tillsammans med Neo. Känns som att vi börjar bli less på att bara glo på serier och tjaffsa.

 

Jag är föresten inte gravid, fast det hade varit lite roligt med lite action.. Men det är väl bäst att spara allt action till senare i livet.


2012-04-03
16:33:46

Påskägg

Jag och Neo har målat påskägg! :D Pås skägg alltså. Hehe. Nu ska jag äta jättemycket ost och köttbullar och sen ska jag fara till Neo och sova. På torsdag ska vi roadtrippa ;)


2012-04-01
12:43:30

Fail

Ni vet när man sitter ute och njuter av världens vackraste natthimmel, och så vill man ta en bild på det och denna bild är det man får? JA.... Då kanske det är dags att fundera på att köpa en riktig kamera..


2012-04-01
02:55:36

...
Har ju helt glömt bort att det finns något som kallas för bloggar. Sitter just nu och väntar på att syrran ska ringa så att Neo kan fara och skjutsa hem henne från krogen och så att vi kan sova. Annars är det väl inte så mycket som händer.. Har börjat spela wow med Neo, känns skitkul.

Nå, ska väl ta och våga mig ut och röka. Tycker att det är så himla läskigt att sitta ute när det är tyst och mörkt, och speciellt runt tre-tiden på natten då allt det läskiga hände i Paranormal Activity filmerna.

Föresten, så har jag fått en gorilla av mamma!! :D

Kanske borde inse att jag suger på april-skämt..