Cinderbloom

2013-01-31
19:29:54

Serier
Kenny åkte till sin kompis idag och ska vara där några dagar. Så jag är hemma, skönt ändå att vara hemma. Skönast var att komma till ett städat rum. Har tittat lite på serier, bastat. Känns som att jag håller på att bli friskare, känns i alla fall bättre idag än igår, fast så himla farligt har det inte över huvudtaget ändå varit.
 
Förut kunde jag titta hur mycket som helst på serier, men nu blir jag bara rastlös, måste typ göra någonting samtidigt. Om jag inte då fastnar helt 100% i någon serie. Fast det tar nog också några avsnitt för att fastna ordentligt. Nå, kanske är lika bra det så att man inte ligger i sängen hela dagen.
 
 
 

2013-01-30
21:58:10

Svett & tårar
 
Känner mig fortfarande snorig och har haft huvudvärk, och hosta. Men det värsta är att jag svettas som en gris! Idag när jag vaknade var jag helt genomsvettig och var tvungen att duscha, nu mot kvällen har jag också bara börjat svettas mer och mer. Har aldrig haft så tidigare heller, även fast jag har haft feber. Månne vad det beror på. Men tårar rinner det i alla fall inte, tyckte bara att svett och tårar klingade så bra, därav rubriken. :)
 
Nå, nu ska jag halvsova och titta på tv, tänkte försöka att dra till skolan men rinner det både svett och snor så kanske det inte är så kul att vara där.

2013-01-29
19:25:19

Snorig
Ligger hemma hos Kenny i soffan och snorar. Känns betydligt värre idag än igår, håller tummarna att det ska bli bättre imorgon, men det blir det väl troligtvis inte. Har ingen aning om jag har feber för Kenny äger ingen febertermometer, känner mig ändå lite febrig, men det brukar jag göra ofta.
 
Idag har jag i alla fall inte gjort ett skit, varit på två lektioner, sovit i soffan, ätit och duschat. Hoppas på piggare dag imorgon.

2013-01-28
23:16:37

James Bond
Ska börja se på denna film med Kenny! Mysigt. Fast jag håller nog på att bli sjuk. Har haft ont i halsen hela dagen och mått illa. Nu är jag täppt i näsan, har ont i huvudet och är trött. Fast det kan nog också bero på att klockan är tjugo över elva...
 
Nå, hoppas att det blir bättre, och inte värre. Känns inte som att det var så länge sen jag var sjuk sist.

2013-01-28
23:14:57

Nytt i ritblocket
Ritade just denna, vad tycks? Ritade dock typ av en bild som jag hittade på google, ville testa att rita med färg. Jag tror att jag kommer att göra mycket mer av det hädan efter, så mycket roligare än bara blyerts. Det ger som liv i bilden. Eller så är jag bara allmänt inte så bra på att rita att jag ger liv i bilderna.

2013-01-28
12:15:44

Hej & hå!
Sitter i skolan och mår lite halvilla. Känner mig lite sjuk kanske lite bakis också. Har suttit och jobbat med projektarbetet och lite andra saker. Känner mig duktig! Men jag får ångest när jag tänker på hur mycket skolarbete jag har kvar att göra som jag inte har orkat göra, fast egentligen är det inte alls mycket. Nå, det löser sig!

2013-01-27
00:02:54

Heeeej!
Kenny gick just på toa så jag tänkte ta mig tillfället att blogga. Åh, nej! Han spolade redan toalettstolen. Vi har tittat typ tre säsonger av scrubs och dricker några öl och bara har det mys. Hans kompis som har kommit hit över veckan for på nån av hans kompisars trettio-års fest så jag tänkte mysa lite extra nu när vi har haft enda kvällen under veckan tillsammans. Knäppt att det kan kännas så länge en vecka, när vi har brukat vara ifrån varandra typ två-tre månander.

2013-01-24
21:59:31

Fan
Jag sitter ju jämt och chattar med folk på msn. Fick idag ett mail av dem att de kommer att stänga ner msn och att man ska uppdatera till Skype istället och alla kontakter följer med. Så jag tänkte att det är väl lika att göra det på en gång och bli van vid det, men fyfan vad Skype suger. Man kan inte ändra texten och det är inte samma chattkänsla att sitta där och skriva.. Blä. R.I.P msn.

2013-01-24
21:27:41

Äventyr på stan
Har varit med mamma först till Ikea, där var vi och tittade på deras nya tv och tvbord. Jävligt snyggt ändå, men det funkar bara för deras tv. :) Vi fick en goodiebag och lite fika, mys.
 
Sen har jag varit och tittat när min syster hade en modevisning på en affär för sportkläder. Där köpte jag detta!
 
En grön sport BH. Vettefan varför jag fastnade för just grön, men den tog jag! :D
 
Ett linne jag kan ha när jag tränar. Jag tänkte att det säkert blir roligare att träna om man har snygga kläder, får väl hoppas på att det är någonting. :D
 
En mascara för bara 50 spänn, king. Sen har jag en test-variant av denna också, haha.
 
Trosor! Jag har ju tydligen slängt alla mina trosor på stan eller någonting. Fattar inte hur de kan försvinna. Eller så har jag bara varit väldigt dålig på att tvätta kläder...
 
Solbrillor! Mina snygga svarta hade gått sönder märkte jag idag. Bra att ha. ;)

2013-01-24
15:17:48

Rastlös
Jahapp. Vi har ingen skola imorgon heller, vad fan ska jag då hitta på? Har varit vaken hemma nu i 5 timmar varav jag suttit still i kanske max två timmar och jag är redan sjukt rastlös. Herregud, hur skall detta sluta? Skulle ha varit helt underbart att fara till Kenny och vara där i några dagar men hans kompis är där den här veckan så jag vet inte hur kul det är att vara där när de dricker öl och spelar. Sen skulle de visst göra musik också så jag ids inte störa. Nå... Jag hittar väl på någonting. :D

2013-01-24
13:53:10

Update
Sitter ute och röker efter att ha städat hela rummet, tränat, bastat och ätit. Jag tänkte att jag skulle orka träna halvtimme kondition, halvtimme överkropp och halvtimme nedre kropp men nej.. Var helt genomdränkt i svett efter konditionen så jag bestämde mig för att det fick räcka. Mitt mål nu har ju ändå nu bara varit att göra någonting litet varje dag.
 
Nu ska jag bara göra lite skolarbeten och sen ska jag inte göra ett skit resten av dagen.

2013-01-23
20:42:28

Hänger
Gud, vad jag känner mig seg. Har tittat på några avsnitt Supernatural och varvat ett spel, funderar på vad man ska hitta på nu. Orkar egentligen inte göra någonting men det är ju så jäkla tråkigt att bara ligga i sängen och titta på serier. Kanske ska man varva ett till spel.
Tröttis. Kanske man ska plugga lite.

2013-01-23
13:38:23

Bakis
Bläääääääää vad jag är bakis. Jag som trodde att det skulle vara gott med vin men nä, spydde upp allting. Usch och fy. Vill bara hem och sova, vilken tur att vi inte har skola imorgon heller så behöver jag inte stressa över det. Men idag har jag missat några lektioner, och jag hade tittat på fel dag i schemat så jag trodde att jag började först halv tolv men nej, första lektionen var klockan åtta. Nå, jag sjukanmälde mig i alla fall.

2013-01-22
19:08:12

Viiiin
Sitter hemma hos Sofia och ska just börja dricka lite vin. Vi har ätit god mat och bara tagit det lugnt. Får se vad kvällen bjuder på. Imorgon ska jag sen till skolan vid halv tolv så man hinner ju sova ett bra tag. Skål! :D

2013-01-21
23:37:47

Kvällen kom
Det var inte kul att spela efter ett par öl, man orkar inte koncentrera sig. Och det är inte kul att spela om man inte spelar med någon. Kisse verkar dum, han sitter och tittar på mina tusen ljus jag har i rummet och jag undrar om han kommer att hoppa på bordet.
 
Nå, tänkte ufall man ska chatta med folk och spela lite småspel på maccen.

2013-01-21
22:41:26

Kallt
Jag tyckte att det var rätt så kallt i mitt rum nu när jag inte har varit här på nästan två veckor, mitt rum är inte lika väl isolerat som resten av huset eftersom det tidigare var ett förråd, har jag för mig, så det är kallare här. Jag tände 22 ljus och hoppas på att det ska hjälpa. Men det är knappt att man vågar gå och kissa ifall att det skulle börja brinna. Men det gör det nog inte.
 
Annars så sitter jag bara och spelar lite "klick-spel" (leta & hitta, lösa mysterier & pussel), och bara har det gött.

2013-01-21
19:17:58

Hemma
Sitter hemma och chillar, ska snart börja spela och dricka ett par öl eftersom jag börjar först klockan tolv imorgon, skönt. Då är ju bara problemet vad man ska spela... Kanske borde hämta något roligt spel hem till våran stationära dator eftersom det inte finns så många roliga spel att välja mellan om man ska spela på mac. Men vad...? Jag har alltid tyckt om att spela Ragnarök men det har jag blivit less på eftersom man blir lvl 500 på tre sekunder... Nå, det kanske är någonting ändå.

2013-01-21
19:13:00

Teater
Idag har jag varit på min livs första riktiga teater! Det var faktiskt svinkul. Vi såg en finsk teater som hetter Juurakon Hulda. Riktigt bra var den, och bra skådesspelare. Skulle vela gå oftare på teater, de enda personerna som var där var gamlingar. Dock så bestämde jag inte själv att jag plötsligt skulle gå på teater utan det ingick i våran finska kurs som vi läser i skolan.

2013-01-20
19:19:18

Chillar
Sitter hemma hos Sofia och chilar. Saana har också varit förbi här en sväng. Hon skulle tydligen dricka sig packad men somnade efter två öl, så hon drog hem. Så nu ska jag och Sofia bara sitta och ta det lugnt och senare ska jag tvinga Kenny att hämta mig så jag kan komma dit och sooova. Skulle annars ha sovit hos Sofia men jag tänkte vara snäll och inte väcka henne på morgonen när jag ska till skolan, eftersom hon är ledig, så jag tänkte att jag kan väcka Kenny istället.

2013-01-17
19:32:15

Lyxmiddag
Idag lagade vi mat och dukade fint jag, Kenny och Saana.
 
Vi åt kyckling med en färdig kelsa sås, wook-grönsaker och nudlar. Skitgott!

2013-01-16
22:50:02

Idag...
Idag har jag varit och handlat en massa roligt med Kenny och Saana! Vi köpte bland annat ett nytt täcke, en "militärsäng", ett par nya byxor till Kenny och... mat. Sen gjorde vi tacos.
 
Nu har jag bara tagit det lugnt, tränat lite grann och lyssnat på klassisk musik. Skönt!

2013-01-16
22:46:00

Grönt
Målade just mina naglar. Grönt! Min blåa färg är slut, hade annars tagit det. Och jag ville inte ha rött eftersom jag just har haft rosa.. Sen hade jag inga andra med mig.

2013-01-16
22:45:00

Ryck
Fick nå damp och ritade denna teckning med smink. Kan ni lista ut vad det föreställer?
 
Såhär såg mina händer ut efteråt. Och bordet behövdes torkas av ett x antal gånger...
 
Men kul var det! Yee!

2013-01-16
14:34:15

Ny design
Jag testade en ny färdig-design som finns på blogg.se. Detta kanske inte är lika personligt, men i alla fall ganska rent och snyggt. Och sedan behöver jag inte fixa kommentarsfältet eftersom det blev helt fucked up på min förra design. Nåja, jag kanske kan hitta på lite ändringar på denna design också, men en annan dag och en annan tid, då jag har lust. :)
 
Annars sitter vi just nu i skolan och masserar varandra och lyssnar på avslappningsmusik. Jag tror att jag ska ta en lite avslappningsdag hemma själv också, lyssna på skön musik och bara ligga och typ meditera eller någonting. Eller kanske göra yoga?

2013-01-16
13:59:58

Josefin heter jag
Denna fina gjorde jag under lektionen idag. Känner mig lite off nu, tror att jag är trött och förvirrad efter alla telefonsamtal och mail som vi har hållt på med under projektarbete tiden.
 
Mina klasskompisar ville att jag skulle blogga om dem när jag frågade vad jag skulle bogga om. Så jag kan säga att ni är king. ;) Och lite knäppa, men det är jag också.
 

2013-01-16
12:44:03

Nedräkning
Såhär länge är det kvar tills vi åker på våran teaterturné som vi har som projektarbete. Vi har ringt och bokat alla tider klart och skickat affischer, nu är det bara att träna och tagga. Skönt!
                                                     

2013-01-15
13:00:02

Update
Jag tänkte bara meddela att jag fortfarande vill hem. Wäääääh. Har i alla fall halvsovit här på skolan i två timmar. Hyffsat skönt. Nu har vi bara en lektion kvar, sen får jag faktiskt fara hem och sova. Gud, så skönt.
Fett snygga tavlor det finns här i alla fall. Typ.

2013-01-15
09:15:33

Blä
Jag var inte redo att fara till skolan. Bläääää. Ville bara ligga bredvid Kenny och sova hela dagen. Vi somnade först någongång efter två. Eller jag i alla fall, Kenny hade visst problem med att somna eftersom han har bitit av halva fingret när han håller på o biter sina naglar. Usch på honom. Jag vill hem & sooova! Nå, det kanske inte är värt att gå tillbaka när man ändå har kommit fram till skolan.

2013-01-14
18:42:32

Hej & hå!
Sitter just nu hemma hos Saana, har även varit hemma hos Sofia tills typ nu efter skolan. Anledningen varför jag sitter och bloggar nu är att Saana och hennes kille äter middag så jag ids inte sitta där och stirra. Bara så ni vet. Sen ska vi dricka kaffe och jag ska bege mig till Kenny. Igår for jag hem efter att ha varit hos Kenny i drygt en vecka, men knappt fyra timmar efter att jag hade kommit hem så ringde Kenny och jag bad honom att komma och hämta mig, haha. Lite spännande ändå att smyga ut mitt i natten. 

2013-01-14
10:23:18

Amelia, kära du.
 
Amelia, Amelia, kära du.
Du är min klasskompis,
förut var du också, min klasskompis.
Vi bor i byar, bredvid varandra.
Och mellan dem, kan vi vandra.
Amelia, Amelia, kära du,
Du är egentligen ganska kul.
 
 
Min klasskompis och jag hade ingenting att blogga om, så vi bloggar om varandra.

2013-01-14
09:14:02

Pink Lady
Sitter i skolan och dricker kaffe. Vi har egna muggar med våra namn på, hihi. Känns ju mer som de första åren av skolgången än det sista. Vi har idag hunnit hittills ha Religion där vi fick lära oss lite om Hinduismen, som helt ärligt talat verkar vara en ganska intressant religion. Om man inte tar med den hemska kvinnosynen, men det tror jag inte är så aktuellt i dagens läge ändå.
Märkte att syrran hade antingen glömt eller lämnat sitt rosa nagellack hemma hos oss. Hur som helst så passade jag på att måla naglarna med den färgen. Snyggt va?
 
 

2013-01-13
19:28:41

Hemmakväll
Har typ just kommit hem, har spenderat nästan en vecka hos Kenny, och det har faktiskt varit väldigt mysigt. Fast jag har haft världens pms-attacker hela veckan så lite tjaffs har det ju varit.
Imorgon börjar skolan igen, jag känner mig sjukt skoltrött fast jag bara har varit en vecka nu i skolan. Tanken att det är sista terminen verkar inte heller hjälpa så mycket. Men jag tror att det går lättare sen när det blir lite ljusare ute, och man väl kommer in i det hela igen.
Katterna har jag i alla fall saknat.

2013-01-10
19:34:32

Överraskning
Kom hem och hittade dom här på sängen. Verkar som att morsan har varit och shoppat lite, hon hade en hel del nya kläder i sitt rum. Dessa är ju helt perfekt för att ta med sig smink och smycken när man sover över någonstans. :D

2013-01-08
08:59:45

Tillbaka till skolan
Sitter nu i skolan och chillar. Känns konstigt att vara tillbaka i skolan, vi sitter redan och planerar studenten, haha. Nå, nu kaffe så man vaknar till. Har ju inte sovit så mycket inatt.
 

2013-01-07
23:12:33

Sleepless
Kan inte sova. Antingen beror det på att jag har gått och lagt mig mellan två och tre nu i några dagar, eller så beror det på att jag ligger och tänker på Kenny. Känns bara som att allt är helt skit och jag inte vet vad jag riktigt ska ta mig till. Vi kanske borde ta en paus. Fast jag tror inte att en paus riktigt hjälper heller.
 
Imorgon kommer han hem. Och vi ska göra en smörgåstårta, för att idag har vi varit tillsammans i tre år. Yey.. Åh, jag vill ha öl.

2013-01-07
19:06:08

Det senaste
Försökte mig på att rita lite, det blev väl sådär. Blä vill inte fara till skolan imorgon.

2013-01-07
17:38:18

Update
Hejsan, hejsan! Har varit ute och gått, sprang också lite grann trots att jag har hosta. Sen bastade jag gärnet, katten orkade bara vara i bastun i drygt fem minuter. Känns bra, behöver inte känna att jag inte har gjort någonting idag i alla fall.
 
Idag är det den 7 januari, vilket betyder att jag och Kenny har varit tillsammans i tre år. Det känns inte så länge, fast det är ju ändå ett tag. Man har varit med om en hel del tillsammans. Imorgon kommer han hem, tror vi. Då ska vi fira med smörgåstårta.

2013-01-07
14:11:10

Same old
Jaha, då var man där igen. Vill börja träna, gå ner i vikt. Antar att detta också bara kommer att hålla en vecka sen är jag tillbaka. Grejen nu är att jag tydligen är "inte så snygg". Och då vill man ju ända på sig. Fan att jag låtit det gå så långt, förut hade jag en bra kropp utan att vara för smal. Sen antar jag att jag trodde att jag aldrig skulle kunna bli tjock. Sen står man här och undrar hur det kunde ske.
 
Aja. Ska ut och promenera.

2013-01-06
22:22:48

Life will go on
 
Kom över den här låten när jag spelade gitarr. Den är så underbar. Hörde den första gången i filmen Chasing Liberty för många år sen.

2013-01-06
21:49:34

Lugnet
Jaa.. vad gör man nu, sista natten innan verkligheten tvingar sig på igen? Kanske ska man spela.. nä. Kanske spela gitarr, det har jag inte gjort på evigheter. Fast jag har hosta så det kanske inte blir så roligt. Åh, jag vill bara att Kenny ska komma hem så att vi får göra en smörgåstårta och bara mysa. Vi har haft en hel del trubbel nu på senaste tiden, så jag hoppas att det ska bli bättre nu. Det kommer väl antagligen krävas mycket, men nog borde det väl gå.
 

2013-01-06
19:34:00

Ellloo
Hejsan på dig tjenare, bloggen! Det har gått lite väl trögt med uppdateringen här tycker jag... Och jag kan inte skylla på att jag har varit upptagen heller. Jag har legat i sängen nu i flera dagar och bara spelat och tittat på serier. Skööönt. Ännu skönare är att jag trodde att skolan börjar imorgon, men vi börjar tydligen först på tisdag! Yey! Och en annan bra nyhet är att jag har hållt på med situps och lyft hantlar nu ett tag. Tänkte att om man gör lite varje dag så borde det väl ge ett någolunda resultat i alla fall. Sen ska jag ju inte äta skit heller nu på två månader minst. :) Håller ni tummarna?
 
Sitter annars nu på facebook och pratar lite med Mireia från Barcelona, hon som jag bodde hos när vi var med skolan där. Åh, jag vill så gärna tillbaka dit. Det var så underbart. Och tillbaka ska jag också någongång. Skulle nästan kunna börja plugga där, men orkar man plugga på engelska..?
En sånhär ful min hade jag på typ alla bilder.. Jävla sol som skapar fula miner.

2013-01-04
22:06:28

Brr!
Sitter ute och röker, det kanske inte är så bra att ta med sig datorn ut mer eftersom det har blivit kallt igen. Men fem minuter borde den väl tåla. Idag vaknade jag halv åtta av att katten spydde på sängen, yee. Sen kunde jag inte sova mer, så jag har spenderat dagen med att ligga i sängen och spela samt titta på Dexter.
 
Ikväll ska jag försöka hålla mig uppe och njuta av ensamheten nu när syrrorna har åkt hem och mamma har flyttat tillbaka till sitt eget rum. Lite ovant känns det ändå när det är så tyst och tomt.