Cinderbloom

2014-04-24
16:34:55

Angående livet
Har inte bloggat på ett tag så jag tänkte ge er en kort update!
Jag studerar fortfarande till sjuksköterska (hade planer på att sluta studera och börja arbeta istället men jag kom fram till att jag ska ge det en chans till). Jag småvikarierar på ett äldreboende i Hörnefors, 5 minuter hemifrån (fantasiskt!). Igår har vi (jag och min bror) fått internet, jippie! Studierna känns ändå ganska bra nu, det känns som att jag kan klara av det. Men vi får se efter denna kurs jag läser nu, Anatomi och Fysiologi, som typ 65% kuggar på tentan.. Usch. Läraren som vi hade på uppropet till kursen sa också att vi kommer inte ha tid att ta det lugnt, utan vi måste börja plugga nu. Hur i helvete pluggar man när man just fått internet och kan göra en massvis med andra saker? Huh, huh... Plus att jag ska jobba också. Men det är bra att jobba, jag får lite motivation att läsa vidare och jag får göra någonting vettigt och tjäna pengar.
Annars är livet här i Hörnefors härligt! Liten stad men har allt man behöver, förutom en kinaresturang... Annars är jag nöjd med hur det är! Huvudsaken är väl att det går framåt.
 
Så är det med mig! Hur är det med er? :) Om jag nu har några läsare kvar... heh..
 
 

Kommentar:
#1: Kattis

Jätteglad över att du bloggar igen. Tänker på er och saknar er. Har sökt en distanskurs på ditt universitet i höst, så då blir vi även studentkamrater utöver systraskapet. Hälsa brodern. Kram

Svar: Åh vad kul! :D Saknar er mer! Kärlek!
Cinderbloom

2014-04-24 @ 20:59:55
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: