Cinderbloom

2011-07-18
18:39:58

Good evening Norway!

Kom just hem till Neo från den stora staden! Trondheim, om ni nu vill veta exakt. Tyckte det var jättefint där :D Och stort! Men inte för stort ändå på något sätt... Trondheim får 7 av 10 av mig ;)

Trondheim

 

Vi tänkte fara ut och äta här nu men det blir nog inte av, Neo installerar sitt nya ned-tangentbord som är typ specialiserad för spel.. Så ja alla kan väl gissa vad han ska tillbringa resten av sitt liv med, och vem.. (kidding).

 

Det börjar verkligen kännas nu att jag åker hem snart, det är bara två dagar kvar, usch!!!!!!!! Vill tillbringa varenda sekund med Neo och göra det bästa av varje sekund. Men hur kul är det i längden, vi har varit helt fast i varanda, alltså då när han inte har spelat vilket är 1 timmer per dag, sen jag kom hit ändå så.

 

När jag var liten brukade jag titta mycket på Mr.Bean med mamma och brorsan. Min och min brorsas favoritscen är från någon julspecial Mr.Bean film när han leker med dockorna i julkrubban.

 

Ser man på! Jag hittade ju videon på youtube också :D Julkrubbe scenen börjar först på 2.30 ungefär, men hela klippet är hur roligt som helst också. :)


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: