Cinderbloom

2011-05-01
12:44:40

Föräldrafritt!

 

Idag på morgonen åkte mina föräldrar iväg till min syster som bor några timmar härifrån för att titta på hennes nyfödda tvillingpojkar, vilka är hur söta som helst! (Har sett bilder).

Så jag ska stanna hemma och vara hund & kattvakt! Fast jag är hemma hos Neo nu, men jag ska hem... Det känns som att det var ganska länge sen  jag var ensam hemma sist, hur länge sen det var vet jag inte.

Så länge kommer jag ändå inte vara ensam, de kommer hem redan på Måndag kväll men skönt ska det bli ändå. :)

 

Igår var det ju valborg, vi var och tittade på majbrasan vilket var väldigt mysigt. Sen hämtade vi mat från ett nytt skräpmats ställe, och det var jättegott! Vi var en sväng och hängde hos Neos kompis, där de drack och det var fest feeling, men jag var bara irriterad och trött.

Hemma tittade vi på två och en halv film, jag gick och sov efter halva på den sista. Den första hette Zack & Miri makes a porno, tror jag skrev att vi skulle se den igår. Den andra hette Horton hears a who, det är en barnfilm men den är bra! Och den sista kommer jag inte ihåg vad den hette, det var något som Neo ville se, en gammal film men den var bra, i alla fall första halvan av den :D

 

Nu måste jag bara vänta tills klockan blir... någon timme mer eller något så ska jag väcka Neo, han gick och la sig först vid fyra så man måste väl låta honom sova? Sen tänkte jag att vi skulle åka hem till mig och laga någon god mat! :) Kanske fara ut en sväng med moppen eller cykla...

 

 

Kanske åka inlines? :D


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: